Nyheter om VIF


VIF, Molde og Viking ut mot overgangsvindu: – Veldig uheldig

I juni åpner overgangsvinduet igjen i norsk fotball. Det er ikke alle like fornøyd med.
Les mer om:

Ny VIF-spiller ute i måneder

Den nye Vålerenga-spilleren Catherine Bott må opereres for meniskskade. – Hun ble skadet i Algarve Cup tidligere i vinter med landslaget, sier sportssjef i VIF Eli Landsem til NRK. Spilleren fra New Zealand blir trolig ute av spill i flere måneder fremover.

VIF letter på permitteringene – tilbake i trening onsdag

VALLE HOVIN (VG) Vålerenga har nedjustert spillernes permitteringer og spillergruppen vil være tilbake i redusert trening i mindre grupper fra onsdag.
Les mer om:

Omfattende permitteringer i VIF

Vålerenga Fotball permitterer spillerstallen også for menn. Det bekrefter klubbens daglige leder Erik Espeseth overfor VG. – Alle spillerne har fått permitteringsvarsel utenom fire stykker som ikke oppfyller kravene til å få dagpenger, sier han til avisen. De fire det gjelder tjener under 0,75 G. Klubben bekreftet tidligere torsdag at de ansatte i administrasjonen permitteres. Det samme gjelder trenere og støtteapparat, inkludert Dag-Eilev Fagermo. Da var det ennå ikke avgjort om spillerne ville bli permittert.

Fikk raskt svar på om Dag Eilev Fagermo ville hente Odd spillere

Fredrik Oldrup Jensen er Vålerenga spiller og med det fikk vi svar på om klubbens nye hovedtrener Dag Eilev Fagermo som har ledet Odd i en mannsalder ville titte i minneboka etter forsterkninger. Odd er ikke part i overgangen til Fredrik, VIF har blitt enige med den belgiske klubben Zulte Waregem. – Odd solgte midtbanespilleren i 2017 og har senere lånt han tilbake.

Ville bli hovedtrener i VIF – nå slutter assistenten

Haakon Lunov slutter på dagen.
Les mer om:

Assistenttrener forlater VIF

Assistenttrener i Vålerenga, Haakon Lunov, forhandler med klubben om å avslutte arbeidsforholdet. Det skriver VG. Lunov lanserte seg selv som kandidat til trenerjobben i VIF før Dag-Eilev Fagermo ble ansatt. – Ting snur fort i fotballen. Jeg kan bekrefte at jeg i dag går i samtaler om å avslutte samarbeidet med VIF, sier han til avisen.
Les mer om:

Offensiv Fagermo gjør flere endringer i VIF

VALLE (NRK): Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo har allerede gjennomført seks konkrete tiltak etter at han kom til klubben.
Les mer om:

– Gøy å komme igang

Det ble seier i den første kampen som Vålerenga-trener for Dag-Eilev Fagermo. VIF vant 2-1 mot svenske Häcken.
Les mer om:

VIF vant i Fagermos debut

Vålerenga lå under ved pause, men vendte til 2-1-seier over svenske Häcken i den første treningskampen under Dag-Eilev Fagermos ledelse. Den tidligere Odd-treneren ble rett før helgen presentert som Ronny Deilas etterfølger på Vålerengas trenerbenk, og allerede søndag ledet han laget i kamp for første gang. Det gjorde han i såkalte Atlantic Cup i Portugal.

Det ble med 12 år i klubben langt inne i de dype skogene for Dag-Eilev Fagermo

La det være sagt med en eneste gang, det Dag-Eilev Fagermo har fått til med Odd står det respekt av. – Med begrensede midler har han bygget opp et stabilt, om enn litt kjedelig, lag i toppen av norsk fotball. Som Vålerenga sier på siden sider: Han er landets fremste trener i det å bygge et topplag med unge, lokale profiler. Les: Etzaz Hussain blir Dag-Eilev Fagermo signert som hovedtrener for Vålerenga, og styreleder Thomas Baardseng er fornøyd med å ha på plass klubbens førstevalg. «Vi ønsker en lokal Oslo-profil og tydelig satsing på unge spillere.

Storhamar best i rivaloppgjøret mot VIF

(Storhamar - Vålerenga 2–1) 5300 tilskuere hadde tatt turen for å se den tradisjonsrike duellen mellom Storhamar og Vålerenga på Hamar torsdag. Der hjemmelaget tok hjem seieren.
Les mer om:

Ull/Kisa rundspilt og knust av VIF: – Dette står til stryk av oss

(Vålerenga - Ull/Kisa 7-0) Ull/Kisa-trener Trond Fredriksen hadde en ekkel følelse i magen etter at laget hans ble knust av Vålerenga torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Glimt-trenaren sa nei til VIF

Bodø/Glimts trenar Kjetil Knutsen har takka nei til trenartilbod frå Vålerenga, skriv VG. Oslo-klubben er på trenarjakt etter at Ronny Deila slutta tidlegare denne månaden, og spurde Knutsen denne veka om han var interessert. Men det var han ikkje, får VG stadfesta frå klubben. Knutsen leia Bodø/Glimt til sølv i serien i fjor, klubbens første medalje sidan 2003.

Takket nei til VIF

Kjetil Knutsen ville ikke diskutere.
Les mer om:

Tilbake i VIF etter strid

Isabell Herlovsen var i dag tilbake på Vålerenga-trening etter å ha vært utlånt til Kolbotn forrige sesong. Nå forteller hun til NRK at trenerbyttet i klubben var essensielt for at hun igjen var klar for å ta på seg den blå VIF-drakta. Herlovsens forhold til den tidligere Vålerenga-treneren Monica Knudsen var på et tidspunkt så betent at 31-åringen vurderte å legge skoene på hylla. – Jeg har en kontrakt med Vålerenga og den har jeg lyst til å forholde meg til, og så er det utskyftninger som gjør at jeg har lyst til å være her igjen, sier Herlovsen.
Les mer om:

VIF må tenke seg veldig godt om

Vålerenga vil ikke ha problemer med å finne Ronny Deilas erstatter. Utfordringen blir å velge mellom alle kandidatene som køer opp for jobben.
Les mer om:

Skeid henter sin nye trener i Vålerenga

For å sikre seg at Tom Nordlie ikke skulle søke seg tilbake i stillingen som hovedtrener for Skeid var dette i stillingsannonsen før jul: «Av hensyn til klubbens nåværende sammensetning av ansatte, og bransjen for øvrig, oppfordres kvinner til å søke» Tom må vel ha gjort 2019 dårligste karrierevalg etter han rykket ned til PostNord ligaen med Oslo laget Skeid.

Roser VIF: – Liten tvil om at de har tatt grep nå

TV 2s hockeyekspert mener forrige sesongs seriemester har gjort riktig grep i å hente hjem Jørgen Karterud.
Les mer om:

TV 2 erfarer: VIF henter tilbake landslagsspiller

Etter det TV 2 erfarer, vender landslagsspiller Jørgen Karterud (25) tilbake til Vålerenga ishockey.
Les mer om:

Ronny Deila signert med verdens største fotballgruppering

Ronny Deila har de siste tre årene vært trener i Vålerenga og bare en måned etter han forlenget sin avtale på tampen av en litt trist sesong så har han undertegnet en treårskontrakt med New York City FC.

Deila til New York City

Ronny Deila forlater Vålerenga og blir ny hovedtrener for New York City FC. Det skjer kun noen uker etter at han forlenget kontrakten med Oslo-klubben. – Vi skulle jobbe videre sammen, men i romjulen dukket denne mulighet opp. Når vi nå har kommet til enighet, er dette en mulighet jeg ikke kan si nei til, sier Deila til VIF på deres hjemmeside. Klubben jobber med å finne en ny hovedtrener før seriestart. – Prosessen er i gang. Det er tre måneder til seriestart og vi vil bruke den tiden som er nødvendig for å finne rett kandidat, sier styreleder i Vålerenga Thomas Baardseng.

Deila til New York

Ronny Deila ble mandag bekreftet som New York City FCs nye trener. Han forlater VIF og har skrevet under på en treårsavtale med MLS-klubben.
Les mer om:

Herjet da VIF brøt tapsrekken

Thomas Olsen herjet med Grüner og fjernet tidlig spenningen da Vålerenga slo naboen 8-2 søndag.
Les mer om:

LSK og VIF bøtelagt for bruk av bluss

Domsutvalget i Norges Fotballforbund har ilagt bøter til Lillestrøm og Vålerenga på henholdsvis 125.000 og 175.000 kroner for bruk av pyroeffekter på Åråsen.