Nyheter om Vie


I lys av terroren på New Zealand: – Skolen må bruke mer tid på ekstremisme

Innlandet Arbeiderparti vil at skolen må vie mer plass til ekstremisme. – Norge har ikke tatt skikkelig tak i holdningene som lå bak angrepet 22. juli, sier fylkesordfører Even Aleksander Hagen.
Les mer om:

Bytter ut politikk med kjærlighet: Nå kan Siw vie deg

Om noen få måneder forsvinner Siw Johannessen ut av lokalpolitikken i Tvedestrand. Det gleder hun seg til, men ikke så mye som hun gleder seg til å boltre seg i kjærlighet.

Varaordføreren: - Jeg elsker å vie folk!

Varaordfører Juna Marcussen (V) elsker å vie folk. - Dessverre er det altfor lite av det, synes hun. Marcussen viet to par i fjor.
Les mer om:

Stikker av til Premier League

Det hadde vært kult å skrive at Steven Gerard og Rangers puster Celtic i nakken i Skotske Premiership og at manager Brendan Rodgers forlater klubben når det som mest, men sannheten er at de leder komfortabelt med 8 poeng.  «Føles som om han stikker av» Likevel, Celtic var slettes ikke hypp på å gi slipp på sin suksessmanager som nå for noen øyeblikk siden, rett før viktig hjemmekamp mot Brighton ble presentert som ny Leicester manager. Les: Celtic informerer: Rodgers i samtaler med ny klubb Leicester manager Claude Puel fikk sparken på søndag etter en elendig start på året.

Gutter, Paul Scholes har tatt manager-jobben!

På mandag starter et nytt kapittel i Paul Scholes´fotball-liv. Ikke som spiller, ikke som klubbeier, men som manager. Nå er det kanskje ikke så mye å skryte av å ta over jobben i League Two, men når det snakkes om United-legenden, Paul Scholes, blir det raskt en nyhet. Nå på mandag har den tidligere midtbanespilleren sin første dag på jobb på Boundry Park. Welcome, Paul. (foto: oldham, twitter) Les: PSG tvinges til Plan D mot United Kontrakten gir i første omgang Scholes atten måneder på å gjøre noe «stort» med Oldham Athletic.

Ingvild (20) går fra Lindesnes til Nordkapp på ski

At ungdom tar et halvt år eller et år studiefri for å reise verden rundt er ganske vanlig. Men Ingvild Paulsen Vie ville se Norge og norsk natur. Fra januar til mai går hun og venninnen Vilde Olsen Rosvoldsve (21) den norske fjellheimen på langs på ski.

Dette er årets 50 beste album

Julen er kanskje ikke alle musikkelskeres høytid da de samme gamle sviskene går igjen over samtlige høyttaleranlegg. Men på en annen måte er julen en musikkelskers høytid. For jul er også ensbetydende med årslister. Det er tiden på året hvor et helt musikkår skal oppsummeres og alle våre favoritter skal samles i lister, hvor vi kan både fryde oss og irritere oss over andres valg. I takt med tradisjonen har GAFFA-redaksjonen også dette året valgt sine favoritter i felleskap.

Amazon gir deg racing

Da Amazon nylig hadde sin store, årlige Computing konferanse i Las Vegas var den store greia en racerbil. Men det skulle vie seg å ligge litt mer under.

Ungt Bodø-band følger opp hypen

Bodø-bandet var en av tolv artister som ble håndplukket til å spille på Gnist 2018, et prosjekt og en konsertrekke hvor OverOslo-festivalen i samarbeid med DnB og Gramo presenterte fremadstormende og uetablerte artister. Gnist gikk av stabelen 1. juni på Grefsenkollen, og blant de tolv artistene skilte det unge bandet Regnvær seg ut.
Les mer om:

Tre av fem biskopkandidater i Stavanger er positive til å vie homofile

Diskusjonen om vigsel av homofile har tidligere vært livlig i bispedømmet, som nå skal velge ny biskop. Tre av kandidatene er positive til å vie homofile.
Les mer om:

3 av 5 bispekandidater vil vie homofile

Lørdag starter bispeavstemmingen. – Hvor kandidatene står i homospørsmålet vil fortsatt spille en rolle, sier prorektor Bård Mæland.
Les mer om:

Stemma er ikkje borte

Med fridom som årets tema, valde Oslo World å vie opningskonserten til den palestinske songaren og fridomsaktivisten Rim Banna som gjekk bort tidlegare i år.
Les mer om:

Ti filmer om kjente musikere du MÅ se – og fem du glatt kan hoppe over

I neste uke har «Bohemian Rhapsody» norgespremiere. Filmen som følger karrieren til det britiske rockebandet Queen og dets ikoniske frontmann Freddie Mercury (1946 – 1991), spilt av Rami Malek, har ligget i støpeskjeen i mange år.

Kommunene spør ikke de eldre

– Det er både sjokkerende å skremmende at kommunene i så liten grad spør de eldre om hva de ønsker å spiser, sier fagdirektør for helse i Forbrukerrådet, Anne Kristin Vie.
Les mer om:

Planlegger å vie åtte par på en gang: - Kall det gjerne drop-in

Sokneprest Kjell Yngve Riise søker gifteklare par.
Les mer om:

Nå braker det løs mellom to erkerivaler

Stort sett når vi skriver om Ajax dreier det seg om salg av spillere. Vi føler oss derfor litt forpliktet til å vie noen ord til den spillende fotball-klubben Ajax. Nå venter en tysk gigant. Det er alltid noe spesielt når nederlandske og tyske klubber møter hverandre. Kanskje det har noe med de historisk knalltøffe møtene mellom Tyskland og Nederland i mesterskap siden 1970-tallet? Den ultimate duellen. Ajax koste seg til 3-0-seier over AEK Athen for to uker siden, mens Bayern München slo Benfica 2-0 i åpningskampen i Champions League. Nå møtes klubbene på tirsdag.

Den nye biskopen: – Jeg vil også forsvare de som sier nei til å vie homofile

Jan Otto Myrseth (61) måtte gjennom en lang prosess før han kunne kalle seg biskop. Mandag hadde han sin første vanlige arbeidsdag.
Les mer om:

André Hansen redder ikke bare straffespark, han redder Rosenborg

Det er på høy tid å vie en hel kommentar til Rosenborgs beste spiller. André Hansen heter han.
Les mer om:

Romeo i joggebukså

Regissør Glenn André Kaada vil vie mest oppmerksomhet til det mellommenneskelige dramaet når han setter opp klassikeren «Romeo og Julie».
Les mer om:

Hareide støttet Bekkevold om å vie homofilt par

KrF-leder Knut Arild Hareide sier han ble orientert av Geir Jørgen Bekkevold før han viet et homofilt par, og ikke hadde noen innvendinger.

Var redde presten skulle vie feil søster

At to brør giftar seg med to som er søstrer – og endar som svograne til kvarandre – i eitt og same bryllaup, er ikkje kvardags. Presten heldt på å ta feil av brudene den gongen for 40 år sidan.
Les mer om:

Disse stedene ville turistvert Vie (31) besøkt hvis hun hadde vært turist i Indre Salten

Som turistguide føler Vie Halvorsen at hun opplever hjemstedet sitt med nye øyne. Les hennes tips for å oppleve Indre Salten.
Les mer om:

Tar i mot turistene på promenaden

- Turistene finner lett fram hit, sier Vie Halvorsen (30).
Les mer om: