Nyheter om Viasat


Vidar Davidsen ferdig i Viasat: - Selvfølgelig skuffet

Den tidligere landslagsspilleren i fotball, Vidar Davidsen (60), er ferdig i Viasat etter 21 år som kommentator. Men ikke fordi han selv vil.
Les mer om:

Davidsen ferdig i Viasat

Bekrefter overfor Dagbladet.
Les mer om:

Mesterligafinalen ga seerrekord

623.000 seere i snitt så Real Madrid banke Liverpool i mesterligafinalen på Viasat 4. Det er rekord for kanalen.

Jürgen Klopp på gråten når han oppdaterer om Mohamed Salah

Nå som støvet har lagt seg etter gårsdagens Champions League finalen er det lurt å gå over «inventaret» man teller opp hvor mange fingre og tær man har igjen. Denne sesongen har vært en eneste lang fest for Liverpool og vi må huske at i fjor var de ikke med engang og i år ble det finale. – Det gjør alle inkludert manager Jürgen Klopp stolt og varm i hjertet. Ser man hendelsen i sakte film ser det ut som Sergio Ramos kynisk gikk inn for å skade Mohamed Salah. Se og døm selv. Sergio Ramos cynically took out Liverpool’s best player, Mo Salah.

Hadde bare Fjørtoft husket at han var på jobb

Viasat tok post match-dekningen i Champions League til nye høyder med Liverpools elleville feiring i Roma. Hadde bare Jan Åge Fjørtoft husket at han 1) var på jobb, og 2) holder med Leeds.

Fjørtoft om de elleville TV-scenene: – Av og til passer alt

Jan Åge Fjørtoft og Viasat skapte oppsikt med sin seanse på indre bane etter kampen mellom Roma og Liverpool.

Viasat dropper Brækhus

Har sendt kampene siden 2010.
Les mer om:

Usikkert om Brækhus-kamp går på TV

Det er foreløpig usikkert om Cecilia Brækhus neste boksekamp blir å se på norske TV-skjermer. Brækhus møter amerikanske Kali Reis i Los Angeles lørdag 5.mai, og Viasat er for øyeblikket i dialog om å sikre seg rettighetene, men ingenting er i boks.
Les mer om:

Salah-show ga seerrekord

Liverpools møte med Roma tirsdag ble den mest sette mesterligasemifinalen i TV-kanalen Viasat 4s historie.
Les mer om:

Håpet ikke ute for Roma

- Romas håp om å ta seg til Champions League-finale er ikke ute - det mener Vålerenga-trener og fotballekspert for Viasat, Ronny Deila. Liverpool vant 5-2 i den første semifinalen i går kveld, og om en uke møtes lagene igjen i Roma. Og med to bortemål fra kampen i går, blir det ingen umulig oppgave for Roma, sier Deila.
Les mer om:

Liverpool-stjerne ut på båre

Liverpool-manager Jürgen Klopp bekrefter overfor Viasat 4 at Alex Oxlade-Chamberlain pådro seg en alvorlig skade mot Roma. Midtbanespilleren holdt seg til kneet. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Liverpool legende fikk sparken etter å ha spyttet på jente

Denne historien kommer i kategorien dårlig taper. En Manchester United fans kjøre hjem fra kampen mellom Manchester United og Liverpool i helgen sammen med sin 14 år gamle datter. En kamp Manchester United vant etter å ha scoret alle målene. På veien fikk de ved en tilfeldighet se Liverpool legende Jamie Carragher også kjøre hjem fra kampen og da tydeligvis i dårlig humør. Les: Manchester United fans har fått en ny helt Faren rullet ned vinduet “2-1, kompis”.

TV-selskap straffer Carragher etter spytteepisode

Jamie Carragher får ikke jobbe som fotballekspert for svenske Viasat tirsdag. Årsaken er at den tidligere Liverpool-spilleren spyttet mot en 14-åring lørdag.
Les mer om:

Dansk teleselskap vil droppe fusjon med MTG

Det danske teleselskapet TDC vil trekke seg fra den planlagte fusjonen med mediekonsernet MTG, som eier TV3 og Viasat.
Les mer om:

Get, TV3, Viasat, Viaplay og P4 samles i ett selskap

Det danske teleselskapet TDC slår seg sammen med MTG Nordic, som er Modern Times Groups nordiske avdeling.  Det betyr at flere norske medievirksomheter samles.
Les mer om:

Flere norske medieselskaper slås sammen

Kabel-TV-selskapet Get slår seg sammen med TV3, Viasat, Viaplay og P4.
Les mer om:

Get slår seg sammen med TV3, Viasat og P4

TDC Group går sammen med MTG Nordic Entertainment og MTG Studios og skaper Europas første helintegrerte medie- og kommunikasjonsselskap. I Norge betyr det at Get, TV3, Viasat, Viaplay, P4, og flere kjente medievirksomheter samles i ett selskap.
Les mer om:

Regjeringen vil forby reklame for pengespill

Kanaler som TV3, Viasat, Eurosport og MAX omgår de norske reklamereglene ved å sende fra London. Men nå vil regjeringen forby distributørene å sende kanaler med reklame for pengespill fra utlandet.

Livet på toppen: - Det er ikke her man skal ha de spisseste albuene.

Vegard Klubbenes Drogseth satser på lagånd. Direktøren i Viasat sammenligner sin rolle med å være manager eller fotballtrener.
Les mer om:

Carragher ny ekspert i Viasat

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher Viasats nye fotballekspert. Carragher jobber til vanlig for Sky Sports i England, men vil framover også være med fra stadion i Champions League-sendingene til Viasat. 39-åringen vant selv Europas gjeveste klubbturnering med Liverpool i 2005.

Viasat vil rapportere folk som ser «tidenes boksekamp» uten å betale

De som prøver seg på å se eller vise helgens storkamp mellom Floyd Mayweather og Conor McGregor uten å betale for seg, kan få seg en overraskelse.
Les mer om:

Hetebølge under Supercupen

Det kommer bokstavelig talt til å bli et brennhett oppgjør mellom Real Madrid og Manchester United i den europeiske supercupen. For det er meldt 40 grader i finalebyen Skopje i Makedonia tirsdag. Kampen mellom Real Madrid og Manchester United har avspark kl 20.45, og oppgjøret kan du se på Viasat 4.

Helland tror han rekker Celtic-kampen

Rosenborgs Pål André Helland håper å være klar til returkampen mot Celtic i kvalifiseringen til Champions League på onsdag. Til VG sier Helland at han har trent som normalt den siste uka, og at han ikke kjenner noe til lyskeskaden som har holdt ham på sidelinjen de to siste ukene. Rosenborg møter Celtic på Lerkendal onsdag kl 20.45. Kampen ser du på Viasat 4.

Viasat nektes å sende Celtic – Rosenborg på TV

Den skotske storklubben Celtic nekter Viasat å kjøpe TV-rettighetene til det første mesterligamøtet mot Rosenborg i Skottland førstkommende onsdag.
Les mer om:

Rosenborg møter Celtic

Rosenborg får knalltøff motstand i neste kvalikkrunde til Champions League. Der venter etter all sannsynlighet den skotske storklubben Celtic som var med i Champions League i fjor. Men først må trønderne slå ut irske Dundalk på Lerkendal onsdag etter 1-1 i bortemøtet. Returoppgjøret ser du på Viasat 4.