Nyheter om Vevle


Ville du ønsket dr. Robot velkommen til egen sykeseng?

— Det vil alltid være behov for leger og andre helsearbeidere og ikke minst er det behov for varme hender og omsorg også fremover, sier Alfhild Stokke i denne podcasten i serien AIcast. Alfhild Stokke (foto: Ehelse) — Jeg så for meg at min gamle mor skulle ha en robot som kom og snakket i stedet for helsepersonale, og tenkte at selv ville jeg ikke hatt noe imot om det skjedde med meg når jeg blir gammel.
Les mer om:

Slått ned på jobb som dørvakt

Helt uten forvarsel kom én – og så to – knyttnever rett i ansiktet på dørvakt Jan Ivar Vevle. Nå ligger han på sykehuset med kraftig hjernerystelse.
Les mer om:

Norges tropp mot Nord-Irland og England

Kvalifiseringen til EM 2021 starter 30. august, og så spiller kvinnelandslaget sin første kamp på norsk jord etter VM. Onsdag offentliggjorde landslagssjef Martin Sjögren troppen til EM-kvalikkampen mot Nord-Irland i Belfast 30. august og privatlandskampen mot England i Bergen 3. september. Etter å ha markert seg sterkt i sommerens VM i Frankrike, som for Norges del ble avsluttet med kvartfinaletap for England, har landslagssjefen brukt noen ferieuker på å nullstille seg før forberedelsene til det neste store målet – sikre plass i EM 2021. – Nå kommer vi rett fra et positivt mesterskap.

Ny norsk VM-spiller til England

Amalie Vevle Eikeland (23) er klar for Reading. 23-åringen forlater Sandviken til fordel for proffliv i England. Hun har signert en toårskontrakt med klubben.
Les mer om:

Småbåthavn har blitt privat hage: – Folk har sluttet å bruke stranda

Naboene til sjøbodene i Dalsveien 88 på Tjøme mener området er blitt så privatisert at folk kvier seg for å gå til den offentlige stranda. – Folk har sluttet å bruke den, sier Frank Vevle.
Les mer om:

Ingen Klepp-spillere i Norges VM-tropp, men Maria er med

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Årets fotball-VM for kvinner spilles i Frankrike fra 7. juni til 7. juli.Torsdag 2.

Derfor nektet Anette datteren (17) å dra på russetur til Kos

Norsk ungdom skaper kaos i Syden. Anette Vevle Øvreås sa nei da datteren på 17 år ba om å få dra på russetur til Kos.
Les mer om:

Villemo (5) bytta til lengre skistavar

Fem år gamle Villemo Emmerhoff Vevle måtte byta skistavane ho fekk til jul frå besten og besto.
Les mer om: