Nyheter om Veum


Ingen unntak for Ambjørnrød-beboerne: – Kan ikke gjøre bomvedtak avhengig av om en butikk står klar

Ordfører Jon-Ivar Nygård sier han synes det er synd at ikke det kommer et dagligvaretilbud til beboerne på Ambjørnrød/Veum før bompengeinnkrevingen starter, og understreker at beboerne må gjennom bommen eller til Ørebekk for å handle før butikken er på plass.
Les mer om:

Kiwi-butikken på Veum er forsinket – beboerne risikerer å vente over ett år etter åpningen av bomringen

Beboerne på Ambjørnrød frykter at de tidligst kan vente seg en Kiwi-butikk på Veum mot slutten av 2020, og om drøye tre måneder starter bompengeinnkrevingen.
Les mer om:

Planlegger bomring-oppstart rundt 15. november: De seks nye bomstasjonene er på plass og klare for innkreving

Prosjektleder Tore Veum opplyser at Simo-Ørebekk ligger an til å åpne cirka 15. november. Fra samme dag starter innkrevingen i bomringen. Statens vegvesen skal gi mer informasjon om bompengebetaling over ferien.
Les mer om:

Svein Erik Waters legger ned rideskolen: – Vemodig å avslutte etter 30 år

Omkring 5000 barn har lært seg ponniridning der. Dessuten har stedet vært ledende innen oppdrett og innførsel av bruksponnier i Norge. Vi snakker om Hogde rideskole på Veum. Nå melder ildsjel og eier Svein Erik Waters (68) at det er slutt.
Les mer om:

England vant VM i verdens nest mest populære idrett

Verdens mest populære idrett er fotball med et estimert antall fans på 3,5 milliarder, på andreplass, foran land hockey finner du cricket med 2,5 milliarder fans. – Vi her hjemme som knapt fikk med oss at det var et verdensmesterskap gleder oss selvfølgelig likevel med at hjemmenasjonen vant søndagens VM-Finale på ærverdige Lord’s Cricket Ground i London. England spilte sin første VM-finale i verdensidretten cricket siden 1992, mens New Zealand skulle kjempe om tittelen for andre VM på rad.

Universiaden 2019: Victor Asp tok Norges andre mesterskapsmedalje

Den 30. utgaven av Sommeruniversiaden pågår nå i Napoli. Tre norske taekwondo-utøvere har konkurrert denne uken, og Victor Asp (20) fra Oslo tok torsdag kveld sølv i klassen -74 kg. Universiaden varer fra 3. til 14. juli, og denne gang deltar 8 000 deltakere fra 125 nasjoner. Arrangementet i Napoli er med dette det største fleridrettsarrangementet i 2019. Den norske troppen består av 60 personer, og Victor Asps sølvmedalje er Norges andre medalje i mesterskapet.

Folkekjær teikneserie står opp frå dei døde

Fantomet møter Varg Veum i Bergen.
Les mer om:

Då kompisen fekk kreft tok venegjengen saksa i bruk

STRYN (NRK): Det er fint å ha gode venner når livet snur den mørke sida til. Det har sjetteklassingen Lukas Tansøy Veum fått oppleve då han vart alvorleg sjuk.
Les mer om:

Hevder han skjøt ørnen for å berge saueflokken - nå må han i retten på nytt

TELEMARK: Statsadvokatene har besluttet å anke dommen mot Knut G. Veum, som mener han skjøt havørnen for å berge saueflokken på gården sin.
Les mer om:

Nye drivere har store planer: – Med skjenkebevilling kan vi ha åpent i helgene også

FYRESDAL: Mandag 1. april tok ekteparet Robin Stellwagen Seljevold og Bjørn Veum Seljevold over driften av den populære kaféen ved vannet. Nå blir tilbudet utvidet.
Les mer om:

Har bygd skiarena for 30 millioner på Veum – rulleskianlegget åpner trolig i august

Det gjenstår fortsatt en del arbeid med å få rulleskianlegget på Veum klart. Men dersom alt går etter planen blir det åpning i august.
Les mer om:

Frikjent for å ha skutt fredet havørn

Jegeren som skjøt en havørn i Fyresdal i november 2017, Knut Gunnarson Veum, er frifunnet.
Les mer om:

Rykket ut til boligbrann i Veumveien

Alle nødetater rykket ut etter melding om boligbrann på Veum torsdag morgen.
Les mer om:

Nei i arealplanen til parkeringsanlegg for 100 biler på Fredrikstad skiarena: – Tror politikerne vil se at det er urimelig

Fredrikstad Skiklubb mener det er nødvendig med en ny parkeringsplass for et hundretall biler i tilknytning til kunstsnøarenaen på Veum. Det mener ikke rådmannen i sitt forslag til ny arealplan.
Les mer om:

– Det er lett å glemme at jeg i det hele tatt bør komme meg ut

42-åringen innser at det bare går én vei. Men som en av landets yngste som har fått påvist Alzheimer, vil Morten Veum at den siste kampen skal dreie seg om å styrke oppfølgingen av unge demente.
Les mer om:

– Det er lett å glemme at jeg i det hele tatt bør komme meg ut

42-åringen innser at det bare går én vei. Men som en av landets yngste som har fått påvist Alzheimer, vil Morten Veum at den siste kampen skal dreie seg om å styrke oppfølgingen av unge demente.
Les mer om:

Rykket ut til trafikkulykke på Veum

En person er tatt hånd om av ambulansepersonell etter et trafikkuhell på Veumveien mandag ettermiddag.
Les mer om:

Meteorologen med gladmelding til alle med ski, akebrett og skøyter

Vinterværet vi har fortsetter utover neste uke, men kald og tørr luft. Det gleder familien Moen som testet skia i skianlegget på Veum.
Les mer om:

Da havørnen nærmet seg sauene skjøt Knut (23) – nå må han i retten

FYRESDAL: Da Knut Gunnarson Veum (23) i Fyresdal oppdaget en havørn som kom farlig nær sauene på farens gård, skjøt han den store rovfuglen i det han fast bestemt mener var nødverge. I mars må han møte i Vest-Telemark tingrett, tiltalt for å ha skutt den fredede rovfuglen uten fellingstillatelse.
Les mer om:

Sier ja til utbygging på Veum, Lahelle og Torp Bruk: Det gamle Veum sykehus kan bli attraktivt boligområde

Rådmannen i Fredrikstad vil ha en kraftig sentrumsutbygging, men hun anbefaler også å godkjenne tre større boligprosjekter utenfor byområdet: Det tidligere sykehuset på Veum, Europris-lageret på Lahelle og Torp bruk.

Nå kan du gå på ski på Veum

Ikke la deg lure av grønt gress og bare veier. I Fredrikstad Skiarena kan du gå på ski.
Les mer om:

Politiet etterlyser mann (28) som forsvant nyttårsaften

En 28 år gammel mann er nå etterlyst av politiet. Han ble sist sett mandag morgen på institusjonen på Veum der han bor.
Les mer om:

Mann savnet fra institusjon i Fredrikstad

Politiet leter etter en 28 år gammel mann som er savnet fra en institusjon på Veum.
Les mer om:

Her kan du gå på ski i julen

Innen en liten times biltur fra Fredrikstad finnes det muligheter for å gå på ski. Og på Veum kan du ake.
Les mer om: