Nyheter om Veteran


Håvard Storbæk blir ikke med Sandefjord opp i Eliteserien

Etter en treg start i OBOS-Ligaen begynte de på fart på føttene da det ble varmere i været. – Nå er de klare for direkte opprykk, men det blir uten Håvard Storbæk som har bestemt seg for å gjøre noe annet enn å spille ball.  Håvard Storbæk har spilt over 100 kamper for Sandefjord Fotball, og velger nå å søke nye utfordringer etter sesongen. Les: Det kan gå mot en løsning: «Christian Eriksen er fullt dedikert» Sandefjord skriver på sine sider at om sin veteran:  Har hatt en fantastisk fotballkarriere, og har blant annet spilt i Odd, Haugesund, Nybergsund og Sandefjord Fotball.

Hotellsatsing som har imponert og inspirert – merkevarepris til Ryfylke Fjordhotel

Tysdag kveld vart Erling og Tina Cosette Asbjørnsen servert desse heidersorda då dei mottok Ryfylkealliansens pris, Merkevareprisen Ryfylke 2019. Rørt av heidersorda – Det er flott å få slik heider, seier Erling Asbjørnsen onsdag morgon, tilbake på jobb på hotellet. Han var sjølv ikkje førebudd på prisen.

Veteran kan ha berget Vard-rekruttene

Keepertrener Rune Steensnæs (40) holdt nullen da Vard 2 sikret seg et svært viktig poeng i bunnkampen mot Klepp lørdag.
Les mer om:

Norsk rekordkamp – veteran rangerer kun OL-finale høyere

Det ble også en fest på banen for de trønderske hjemmelagene.
Les mer om:

Ingen har spilt flere kamper for Viking, snart er det slutt

Sett bortsett fra et utlån til Bryne har André Danielsen vært Vikingspiller hele sitt liv, det vises på statistikken, på søndag spilte 34 åringen sin kamp nr 551 for klubben, noe er er samme antall kamper som Svein Kvia. Det er fortsatt noen kamper igjen av sesongen så vi får regne med at Viking, til tross for at de ikke ønsker å forlenge etter endt sesong lar sin veteran i det minste få en kamp til.

Anmeldelse: Jennifer Lopez skinner som strippende svindler i Hustlers

Elektrisk innsats fra en ekte filmstjerne. New York anno 2007. Finansfolk med bulende bukser gjør strippeklubben Moves livlig og lukrativ. Men i 2008 (året 730.no starter:) blir bukselommene og de snuskete champagne-rommene tømt av finanskrisen. Hustlers viser hvordan stripperne jobber ræva av seg mens alle behandler dem ræva. Fra det kleine Exit-aktige klientellet som drar firmakort med penger de har svindlet på Wall Street, til mannlige sjefer på klubben som krever deler av kvinnenes tips.

Veteranerstatning på over en halv million var ukjent i Norge

Veteraner fra FN-oppdrag kan søke erstatning over 700.000 kroner fra FN. Det var ikke Forsvarsdepartementet kjent med før i vår. – Utrolig stygt, mener veteran Bjørn Dåvøy. Han forventer en unnskyldning.

Nest-Sotra opp på kvalikplass: – Det mest imponerende i min karriere

Veteran Bjarte Haugsdal har tatt ansvar i sin nye rolle.
Les mer om:

Nest-Sotra opp på kvalikplass: – Det mest imponerende i min karriere

Veteran Bjarte Haugsdal har tatt ansvar i sin nye rolle.
Les mer om:

For første gang kan sovjetiske krigshelter få norsk medalje

Bare 15 år gammel var Valentin A. Soldatov med på å frigjøre Kirkenes og Øst-Finnmark fra nazistene. Nå vurderer norske myndigheter å ære ham og en annen veteran for innsatsen.
Les mer om:

Ødegaard hylles av veteran: – Han er den nummer 10 vi savnet

Martin Ødegaard er angrepssjefen Real Sociedad har manglet en stund. Nordmannen får en ny stor dose ros fra en sentral lagkamerat.

Tommy Tee har co-produsert den nye singelen til French Montana og Gunna

Oslo x New York x Atlanta Norges største veteran innen hip-hop har laget den nye singelen til French Montana sammen med produsenten Harry Fraud. Nordmannen er kreditert som låtskriver, mens amerikaneren er listet som produsent. «Suicide Doors» har med den nye Atlanta-stjernen Gunna, og er fra Bronx-guttens kommende, tredje album Steak Sauce. (Instagram/crazyminister) Singelen kom i dag sammen med musikkvideoen. Sjekk ut Harry Fraud- og Tommy Tee-produserte «Suicide Doors» med French Montana feat.

– En befrielse for meg, mirakelet har skjedd(pluss)

Fremskrittspartiets veteran var så uenig i ledelsens skolepolitikk at han meldte seg ut av partiet i august. På valgdagen føk han inn i kommunestyret – på Frps liste!
Les mer om:

Tor (29) gir seg aldri: «Kunne gjort Zuccarello misunnelig»

Ifølge Tønsberg Vikings foretok veteranback Tor Bårnes under fjorårssesongen dragninger som kunne gjort selv Mats Zuccarello misunnelig. Bårnes er nå klar for sin sesong nummer elleve. Med seg får han en annen veteran, nemlig forward Gustav Runbjer.
Les mer om:

Oliver Solberg imponerte med 2.-plass i Estland

Bare en ny WRC-bil med en lokalkjent veteran bak rattet greide å matche 17-årige Oliver Solberg i Louna-Eesti-rallyet. 3,9 sekunder skilte ham fra totalseier.
Les mer om:

Oliver Solberg imponerte med 2.-plass i Estland

Bare en ny WRC-bil med en lokalkjent veteran bak rattet greide å matche 17-årige Oliver Solberg i Louna-Eesti-rallyet. 3,9 sekunder skilte ham fra totalseier.
Les mer om:

Oliver Solberg imponerte med 2.-plass i Estland

Bare en ny WRC-bil med en lokalkjent veteran bak rattet greide å matche 17-årige Oliver Solberg i Louna-Eesti-rallyet. 3,9 sekunder skilte ham fra totalseier.
Les mer om:

Formel 1 fem ganger verdensmester Lewis Hamilton åpner vegan burgersjappe

Stadig flere spiser vegansk mat, men at en fra Formel 1 sirkuset skulle kline til og åpne en kjede av vegan burgersjapper overrasker alle som ikke kjenner verdensmester Lewis Hamilton.  Lewis Hamilton lanserer på mandag den plantebaserte burgerkjeden Neat Burger. Les på F7city: Denne minibanken er faktisk en portal til en hemmelig ginbar Den fem ganger verdensmester i Formel 1 samarbeider med The Cream Group og investorer inkludert UNICEF-ambassadør Tommaso Chiabra for å gi London en internasjonale, plantebaserte burgerkjede. Den første Neat Burger-restauranten åpner mandag 2.

Lukter vi nødløsning? Ajax fyller opp med veteran

Joel Veltmann har løpt rundt hos Ajax siden han var ni år. De siste årene har han slitt med skade, men kom seg gradvis tilbake forrige sesong, og rakk å få med seg noe av Champions League moroa. Det var egentlig meningen å holde den tidligere kapteinen i klubben ett år til, for så å sende ham ut på free transfer. Les: «Jeg satt med min Pina Colada da det ringte: Hør, Barcelona ringer etter deg» Etter å ha innledet sesongen med å full pott i spilletid, har Ajax nå endret planene. Veltmann, som har 223 førstelagskamper for klubben, skal nå satses på frem til 2021.

Manchester City har fått sin nye kaptein

Vincent Kompany var den ubestridte kapteinen til Pep Guardiola. Spenningen var derfor stor etter at veteranen trakk seg tilbake til Anderlecht tidligere i år. Og valget falt på en annen veteran: David Silva. Etter ni år i City-drakten er ikke dette valget noe å stille spørsmål ved. El Capitan #mancity pic.twitter.com/9oZoxZVxUv — Manchester City (@ManCity) August 9, 2019 Les: Roberto Carlos gjenskaper tidenes villeste frispark – i hagen -En kaptein skal være som han er. Han kjenner klubben og Premier League, og nyter stor respekt.

Her er Suldal KrF sitt program

Folka Også KrF måtte ut på toppkandidat-jakt etter at veteran Svanhild Løge Skålheim gir seg i lokalpolitikken, men held fram i fylkespolitikken. Suldal KrF stiller også med eit ganske ubeskrive politisk blad på topp av lista. Torbjørn Indrebø stod ved sist val på femteplass på lista, han arbeider til dagleg i Sandeid fengsel og har tidlegare vore innom jobben som SLT-leiar. På andreplass er Marita Husevåg Hellesen.

Bekreftet: Arsenal må ut og jakte midtstopper før torsdag

Det var varslet og det kom. Tidligere Arsenal-kaptein og veteran på Emirates Stadium trekker seg tilbake til hjemlandet. Laurent Koscielny holdt seg borte fra treningsleiren til USA tidligere i sommer, noe som henviste 33-åringen til trening med U23-laget. Så dette måtte gå én vei. Les: Bekreftet: Wayne Rooney is back! Nå bekreftes det at midtstopperen takker for seg etter 353 kamper og forsvinner for det BBC hevder er rundt 50 millioner kroner. Ny arbeidsgiver blir Bordeaux. Fee agreed between Arsenal & Bordeaux for Laurent Koscielny is up to €5m max.

Liverpool-målvakt Simon Mignolet har endelig funnet et mål han kan stå i

Den belgiske landslagskeeperen Simon Mignolet er en veteran i Liverpool, men fra å være førstekeeper for Liverpool da han kom fra Sunderland i 2013 har det nesten umerkelig blitt mindre og mindre mulighet for å spille, spesielt etter  Jürgen Klopp overtok klubben i 2015. Nå reiser han hjem, etter å ha sittet på benken mot Manchester City i går bar veien umiddelbart til medisinsk test for Club Brügge. Liverpool ble enige med den belgiske storklubben om en overgang for 100 millioner kroner.

Tøff motstand venter Casper Ruud - møter veteran i Tyskland

Casper Ruud møter nederlender.
Les mer om: