Nyheter om Veteran


- Hvor er sverd, pest og overtro?

Mandag står Erlend Vikhagen, Benedikte Sandberg og Selma Lund-Engnes på scenen som en hardt prøvet, tysk familie i premieren på Maridalsspillet. Den yngste av dem er som en veteran å regne i kirkeruinen i Maridalen.
Les mer om:

Går for Arsene Wenger sin rekord

Da Alex Iwobi var 9 år gammel kom han til Arsenal og ble regnet som et talent utenom det vanlige, hans onkel er Jay-Jay Okocha som i mange år spilte for fransk, tysk, tyrkisk og engelsk fotball. – Jay Jay som nå er 44 år gammel ga nok Alex Iwobi en fordel i begynnelsen. Arsenals midtbanespiller Alex Iwobi har forlenget kontrakten med Premier League-klubben. Han er bare 22 år, men er allerede en Arsenal veteran med 13 år i klubben. Arsenal sier ikke hvor lang kontrakt de har signert, bortsett fra at den er lang, det er fortsatt et godt stykke opp til Arsene Wenger sine 22 år i klubben.

Hydro vil ta bit av vindkraftmarked

Hydro vil ha en bit av milliardmarkedet for utbygging av vindkraft. Nå går selskapet sammen med en veteran i bransjen og etablerer et nytt selskap.
Les mer om:

FB anmelder: Chang Cheng - veteran blant nykommere

Fredrikstad har et restaurantmangfold andre Østfoldinger oss. De siste årene har det vært en rekke spennende nyåpninger – noen døgnfluer og noen spenstige stayere.
Les mer om:

TILs vårsesong tilsier medaljekamp: – Vi må opp et par knepp for å være med helt der oppe

Kaptein Simen Wangberg og veteran Morten Gamst Pedersen tar ikke av, til tross for at TILs poengsnitt tilsier plassering i toppen i år.

– Jeg ser en del grelle eksempler på det motsatte av god bokvalitet

Politisk veteran tar selvkritikk om utbygging: – Vi må lære av feilene vi har gjort.
Les mer om:

«Jeg har fortsatt ikke bestilt noen ferie Gareth»:

Det er lov å la seg underholde av Stoke veteran Peter Crouch, han har en meget effekt spillestil og til tross for å være 2 meter høy en utmerket ballkontroll, men det er få som mener han er god nok for landslaget, muligens foruten han selv.  For en måned siden klarte han å engasjere seg i prins William og Kates baby med en underholdene Tweet, nå har han vært morsom igjen denne gangen om VM:   Peter Crouch vil gjerne være med til VM i Russland og har laget en video som skal vise hvor god han er sammen med en forklaring om at han fortsatt er ledig og ingen ferie bestilt.   I still haven’t book

Premier League-spiller ikke god nok for asiatisk VM-tropp

Crystal Palace klarte seg rimelig bra i Premier League denne sesongen. Den Sør-Koreanske spilleren Lee Chung-Yong fikk med seg syv kamper i en av verdens tøffeste ligaer, og så sikkert frem til VM-sluttspill i sommer.

Arsenal fansen får den lederen de ønsker

Mikel Arteta er fansen sin favoritt, Arsenal skal ha fått inn ungt blod som likevel har lang erfaring som erstatning fo Arsene Wenger.  Goal melder via deres reporter Chris Wheatley den tidligere Arsenal spilleren er fryktelig nære en avtale Arteta som nå er 36 år er en ekte Arsenal veteran, han kom til Emirates i 2011 fra Everton og ble i klubben i 5 år.

«Et skritt nærmere drømmen»

Vi heier selvsagt på Stefan Johansen og Fulham når Aston Villa skal møte dem til payoff for opprykk til Premier League, og vi heier også litt på Chelsea veteran og Aston Villa kaptein John Terry da vi synes det hadde vært feiende flott å se han i kamp mot tidligere lagkamerater.  Aston Villa kaptein John Terry var hoppende glad da klubben tirsdag sikret seg en plass i playoff finalen med en målløs andrekamp mot Middlesbrough.

Veteran fra den kalde krigen skal hjelpe USAs våpenlobby

Oliver North sto i sentrum under Iran-Contra-skandalen i 1980-årene under Reagan.
Les mer om:

Utestengt i 3 kamper for albuebruk

Millwall lå godt an og hadde Premier League innen rekkevidde, men de må avslutter de top 6 i Championship og gå ut i kvalifisering. – De ligger fortsatt på 6.plass med to kamper igjen, de blir uten deres veteran og største stjerne Tim Cahil. Dommeren la ikke merke til Tim Cahil sin bruk av albue mot Fulham-spiller Ryan Fredericks i fredagens byderby, en kamp de forøvrig tapte 3 – 0. Den 38-årige australieren mister dermed de to siste seriekampene i Championship, mot Middlesbrough og Aston Villa.

Lørenskog-situasjonen frustrerer veteranen: - Vet veldig lite

Lørenskogs status som Getliga-klubb står i fare og klubbens spillere og ansatte vet ikke hva de går til neste sesong. Veteran Mats Trygg (41) fortviler.
Les mer om:

En rørt veteran(pluss)

9. april ble en spesiell dag for 88-årige Asbjørn Hårberg i Indre Fosen.
Les mer om:

Veteran tror på løsning

Den rister og vibrerer, og holdes sammen med remmer og kroker. Slik øver proffrytter Truls Korsæth (24) seg på brosteinspartiene i sykkelrittet Paris-Roubaix.
Les mer om:

Feiret påsken på verdens største LAN

Tre nybegynnere og en veteran tilbrakte påsken i Vikingskipet sammen med andre unge nerder.
Les mer om:

– Kulene sang gjennom lufta

– Det er nok individuelt hvordan man opplever å bli beskutt, sier veteran Bjørn Olav Utvik. I påsken er det 40 år siden Norge sendte sine første soldater til FN-styrkene i Libanon.
Les mer om:

– Kulene sang gjennom lufta

– Det er nok individuelt hvordan man opplever å bli beskutt, sier veteran Bjørn Olav Utvik. I påsken er det 40 år siden Norge sendte sine første soldater til FN-styrkene i Libanon.
Les mer om:

– Kulene sang gjennom lufta

– Det er nok individuelt hvordan man opplever å bli beskutt, sier veteran Bjørn Olav Utvik. I påsken er det 40 år siden Norge sendte sine første soldater til FN-styrkene i Libanon.
Les mer om:

Her er årets «Idol»-gjeng

Én veteran og tre nykommere utgjør TV2s nye «Idol»-team.
Les mer om:

“Han blir en viktig spiller for oss å årene som kommer”

Kent-Are Antonsen er i en alder av 23 år allerede en veteran på Tromsø med 125 kamper bak seg siden hans debut mot Strømsgodset i 2013.  Hans kontrakt som i utgangspunktet gikk ut 2018 er nå forlenget med to nye år.  Kant-Are er en spiller som kan benyttes i flere posisjoner noe som selvsagt er en fordel i et omskiftelig fotball liv, Til egne nettsider sier sportssjef Svein.Morgen Johansen: “Dette er en viktig og god signering for klubben. Kent-Are har stått frem som en støttespiller i laget vårt og han har vokst enormt under Simo Valakari.

Ble kaptein i sin tiende sesong

Det er gjennomført store endringer i Aalesund etter at de rykket ned til OBOS-Ligaen. Lars Bohinen er hentet inn som ny trener og mange har forlatt klubben. Nå bytter de også kaptein. Lillebror Riise er ferdig og veteran Fredrik Carlsen er ny kaptein  Fredrik Carlsen er i sin tiende sesong i Aalesund valgt som kaptein av trener Lars Bohinen. Les: Aalesunds Fotballklubb gratulerer John Arne Riise med heder “Jeg visste jeg var en av kandidatene. I tillegg var det mulig Lars ville ha en ny kaptein siden han er ny i klubben.

Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle

Makten i Barcelona sentrerer seg rundt deres superstjerne Lionel Messi. -Klubben skal nå tenke at de enste årene, frem til han legger opp, er det slik det bare er.  En annen Barcelona veteran Andres Iniesta lar seg friste av meget store penger for å avslutte sin karrière i Kinesisk superliga. Han har levert så det holder på Camp Nou i en årrekke og ingen vil stå iveien for en overgang hvis han skulle ønske det. De er få som kan sammenlignes med det nivået som Andres Iniesta har levert på sin playmaker rolle på midtbanen.

Ute etter Arsenals raskeste spiller

Det er ingen hast for Arsenal veteran Hector Bellerin, han har fem år igjen av sin avtale og har vært i Arsenal siden han i 2011 kom til klubben hentet fra Barcelona sin “barnesatsning”. 22 åringen hadde sin første trening med Barcelona da han var 7 år.  Hector Bellerin slo Theo Walcott, som i vinter byttet til Eveton, sin sprintrekord på 40 meter og er dermed Arsenals raskeste spiller.

Ove Gamst: – De blir behandlet som hår i suppa(pluss)

Dyrøyværing og veteran Ove Gamst har vært tillitsvalgt i 20 år i Forsvarsbygg og Forsvaret. Men han har ikke sett maken til hvordan renholderne Tom Enoksen og Bjørn Wiggo Nerli har blitt behandla av Forsvarsbygg sentralt.