Nyheter om Veteran


Eminem vs. DMX: Hvem hadde vunnet? Stem her

DMX (49) vs. Eminem (47) på Instagram Live bør kunne bli god underholdning. Veteran mot veteran, låt for låt, hit for hit. Ifølge N.O.R.E., i dag best kjent for podcasten Drink Champs, er Em og X klare for Verzuz, i regi av Swizz Beatz og Timbaland. Dato er ikke annonsert, men fingre krysset. Så vi må spørre… Hvem tror du vinner av DMX og Eminem? New York-stjernen som slo gjennom sammen med Ruff Ryders har sluppet åtte soloalbum, mens Marshall Mathers har gitt ut 11 plater. Hvem hadde vunnet denne Verzuz-battlen?DMXEminemStem Ja Rule vil møte Eminems mentor 50 Cent.

NRK tar farvel med Borgeåsen etter 42 år

PORSGRUNN: I over 40 år har NRK sendt fra Borgeåsen, nå er det slutt. Den aller siste radiosendingen derfra går på lufta lørdag, ledet av veteran Ragnar Lurås som har 3000 sendinger bak seg. - Jeg er ikke nervøs og gleder meg til å flytte, sier han med sin kjente røst.

Mourinho henter keeperen United fans digger

Manchester United fans forsøkte for et par år siden å «overtale» daværende manager Jose Mourinho til å signere den meget talentfulle målvakten Mike Maignan. – Nå som manager for Tottenham har Mourinho bladd igjennom gamle notater og funnet et meget godt alternativ til lagets veteran Hugo Lloris.

Veteran: – Det går en rød tråd fra vår frihetsdag til Norges innsats for andres fred

Freddy Skjenken fra Tjøme vet hva han snakker om. Fredag deltok han i Minneparken under markeringen av 75 årsjubileet for frigjøringen.
Les mer om:

Jorill er veteran og trebarnsmor: – Må gå en runde med deg selv og familien(pluss)

Jorill Danielsen (37) er en av tusenvis av veteraner i Forsvaret i Norge. Med tre barn hjemme er hun er glad hun hadde moderne teknologi da hun var på oppdrag i Mali i fjor.

Global veteran, men først nå med personbiler

BYD har solgt sine elektriske busser over hele verden. Bare i Europa, 1400 i løpet av noen år. Men personbiler, som de bygger godt over en halv million av hvert år, kommer først nå. Og aller først til Norge.
Les mer om:

Roma har knust Totti

Den evige stad glemmer ikke sin Franscesco Totti. Roma-ikonet la inn tredve år av livet sitt i klubben og gav seg først etter 307 scoringer og 786 kamper. Vel, ga seg gjorde han definitivt ikke. Juni i fjor ble veteranen dyttet ut av banen og inn i en direktørstilling. Der ble han ikke lenge. Nå orker Totti ikke engang å gå inn på treningsfeltet når sønnen Christian kjøres til Roma U15-treninger.

Jonas V brekker ned UN666UTT for 730.no

Jonas V – V for veteran. Unge Jonas har i mange år kontinuerlig holdt det ekte, uten å jage svette hitforsøk. I dag slapp han albumet UN666UTT via NMG/G-Huset og Oslo Records, med bidrag fra Lars Vaular, Larsiveli, Martin Hazy, Angelo Reira, Palme, Basmo Fam og Hkon alias Haakon Tveit. Settet har som ventet blitt solid, velprodusert håndverk. Ingen syden-beats for Jonas V, tjommi. Bergenser brekker ned låt for låt. Sett på skiven og les hva Jonas V forteller til 730.no nedenfor. V for vittig.   «Livsstil» En klassereise som handler om det gode liv.

Thomas Müller gjør seg uaktuell for Premier League

Forrige sommer var det en del styr rundt Bayerns veteran. Det verserte til og med en del rykter om at Premier League-klubber vurderte tyskerens målteft. I år blir det stille rundt 31-åringen. For nå bekrefter Bayern München at de har tatt en kort prat med Mülller og blitt enige om at det ikke lenger er noen grunn til å tenke på avskjed. 2020/21 2021/22 2022/23 More @esmuellert_ to come!

En hyggelig nyhet fra Odin Thiago Holm og Kristoffer Klaesson

To av Vålerengas yngste har funnet ut av det er godt å være med videre og de er meget gode nyheter for Oslo laget. – Holm som er 17 år fikk sin eliteseriedebut i desember etter å ha vært på utlån hos Trondheims laget Tiller. Kristoffer Klaesson er litt eldre, 19 år og er allerede en veteran, keeperen kom fra Strømmen som 11 åring.

Fjellmaraton utsatt til 5. september: – Det verste jeg vet er å avlyse – vi har jo akkurat avlyst junior-NM

Det sier arrangementskoordinator på Beitostølen, Erik Østli, som sammen med den øvrige ledelsen i Fjellmaraton har bestemt seg for å utsette løpet til 5. september. Det syns veteran Bjørn Eide (64), som har 40 løp på hel- og halvmaraton, er fornuftig.
Les mer om:

West Ham-forsvarer Issa Diop har imponert La Liga gigant

Atletico Madrid er den siste frieren etter en lang rekke Premier League klubber som ønsker West Ham-forsvarer Issa Diop . Den franske midtstopperen har imponert siden han kom fra Toulouse sommeren 2018 og han har av den grunn også blitt tatt ut til det franske landslaget, men så langt ikke fått sin debut. Les: Forbanna Real Madrid sjefer tilbyr Tottenham og Chelsea superstjerne 23 åringens form har de siste to årene bare pekt oppover, det har også hans verdi gjort.

Veteran i Hamarøy takker for seg

Hilda Egerdahl har sagt opp jobben sin etter å ha vært ansatt i Hamarøy kommune i 40 år.
Les mer om:

730.no x OnklP om ærligheten, pappalivet og fremtiden

OnklP forteller 730.no om Pål Tøien, 71° nord og hvordan man kombinerer rapkarriere med livet som småbarnsfar. Når man tenker på OnklP er kanskje ikke koselig småbarnsfar det første man ser for seg. Men det første Pål Tøien gjør når vi møtes er å vise oss bilder av høydepunktet i sin tilværelse; datteren Amanda (2). Hvem ser egentlig for seg en av Norges største rapper i et smilende selfie med klistremerker i fjeset og en litta tulle på fanget? Kanskje flere nå enn før.

Sandbech på pallen i X-Games

Ståle Sandbech slo til på siste forsøk i slopestylekonkurransen i X-Games i Hafjell og sikra bronse. Sandbech er berre 26 år, men seier at han likevel vert sett på som ein veteran i fristilmiljøet. I dag slo han tilbake. Det var canadiaren Max Parrot som tok gullet framfor lagkamerat Mark McMorris.
Les mer om:

Carlos Tevez matchvinner og seriemester bare timer før oppgjøret i Manchester

Dagen før det braker løs på Old Trafford der United skal «male Manchester rød», var det en tidligere United -og City stjerne som viste hvordan det skal gjøres. Som vi husker Carlos Tevez fra tiden i Manchester.

Kjøreskolelærere på Fosen: Mener manuell girboks hører fortida til(pluss)

– Når jeg underviser nye landsmenn prøver jeg å motivere dem for å kjøre opp for automatgir, sier sjåførlærer Arild Gilde (51) fra Åfjord. Kollega Dag Kjetil Rødsjø (53) fra Indre Fosen og veteran Odd Erik Kotte (69) fra Ørland mener også automatgir er framtida.

Veteran på plass i Geneve

Giorgetto Giugiaro brukte Genève som utskytningsrampe for mange av sine beste karosserier lenge før han startet Italdesign i 1968. Han er der i år også.
Les mer om:

Leder sparket fra jobben: – Jeg ble ranet av sjefene på Helsehuset Kongsberg

Ansatt og veteran ved Helsehuset Kongsberg varslet om mulig snoking i pasientjournalene – ble fysisk fratatt sin pc og minnepinner av sjefen - og avskjediget.  
Les mer om:

Er du ikke i skyen nå, må du stå

— Vi står foran et paradigmeskifte. Derfor er årets ERP-rapport den viktigste vi har laget, sier Tom Olberg. Devoteam-konsulenten står bak den årlige «ERP Systems in Norway» en imponerende og gjennomarbeidet analyse av aktørene i det norske ERP-markedet. Les mer om ERP-rapporten her Tom Olberg er en virkelig veteran innen Enterprise Resource Planning —  ERP, på godt norsk. Han har jobbet med det siden slutten av 80-tallet. Siden 2012 har han vært pådriver for den årlige analysen. Aldri før har funnene varslet så store omstillinger som nå.

Oda er nesten veteran å regne på UKM: – Jeg er nervøs, jeg kjenner jeg er varm i ansiktet

På et av siderommene i bakrommet sitter Andrine Hagali (14) fra Øystre Slidre og Oda Hjelle (18) fra Nord-Aurdal og øver. Andrine med stemmen, Oda med gitaren.

HBOs neste Big Little Lies?

HBO ser ut til å servere oss rikelig med kvalitet også i 2020. Å spille i en skikkelig god serie har vist seg å være et lurt karrieretrekk for mang en skuespiller som hovedsakelig har gjort filmer tidligere. Big Little Lies ga oss det kanskje aller største stjernegalleriet med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz og Meryl Streep. Nå er Nicole Kidman snart aktuell i nok en HBO-serie, også denne gangen med en veteran som motspiller.

Har sporet opp 200 krigsveteraner som bidro til frigjøringen

Nå får en 105 år gammel russisk veteran minnemedalje fra Norge.
Les mer om:

Suveren norsk kombinertsiger

Det norske laget gjorde det bra i hoppbakken og var åleine i tet frå start til mål i langrennet i Oberstdorf. Espen Bjørnstad, Jens Luraas Oftebro, Jørgen Graabak og Jarl Magnus Riiber gjekk kontrollert inn til ein klar siger framfor Tyskland (+1.34) og Japan (+2.50). Rennet er prøve-VM før neste års ski-VM i Oberstdorf. Austerrike sin veteran, Bernhard Gruber, fekk det spesielt hardt, og det som kan ha vore sjukdom hos Gruber øydela konkurransen for Austerrike.

West Ham har solgt Martin Samuelsen

Den norske «wonderkid» og kantspiller Martin Samuelsen begynner å bli voksen, han er bare 22 år, men er allerede en veteran som kan gå inn på de fleste lag og bidra. – Det undret oss stort da West Ham veide han og fant han for lett for Premier League før sist sesong og lånte han ut til Haugesund. For noen dager siden begynte praten om en ny låneavtale i England, men nå viser det seg at det blir et salg til Championship-klubben Hull.