Nyheter om Veteran


“Han blir en viktig spiller for oss å årene som kommer”

Kent-Are Antonsen er i en alder av 23 år allerede en veteran på Tromsø med 125 kamper bak seg siden hans debut mot Strømsgodset i 2013.  Hans kontrakt som i utgangspunktet gikk ut 2018 er nå forlenget med to nye år.  Kant-Are er en spiller som kan benyttes i flere posisjoner noe som selvsagt er en fordel i et omskiftelig fotball liv, Til egne nettsider sier sportssjef Svein.Morgen Johansen: “Dette er en viktig og god signering for klubben. Kent-Are har stått frem som en støttespiller i laget vårt og han har vokst enormt under Simo Valakari.

Ble kaptein i sin tiende sesong

Det er gjennomført store endringer i Aalesund etter at de rykket ned til OBOS-Ligaen. Lars Bohinen er hentet inn som ny trener og mange har forlatt klubben. Nå bytter de også kaptein. Lillebror Riise er ferdig og veteran Fredrik Carlsen er ny kaptein  Fredrik Carlsen er i sin tiende sesong i Aalesund valgt som kaptein av trener Lars Bohinen. Les: Aalesunds Fotballklubb gratulerer John Arne Riise med heder “Jeg visste jeg var en av kandidatene. I tillegg var det mulig Lars ville ha en ny kaptein siden han er ny i klubben.

Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle

Makten i Barcelona sentrerer seg rundt deres superstjerne Lionel Messi. -Klubben skal nå tenke at de enste årene, frem til han legger opp, er det slik det bare er.  En annen Barcelona veteran Andres Iniesta lar seg friste av meget store penger for å avslutte sin karrière i Kinesisk superliga. Han har levert så det holder på Camp Nou i en årrekke og ingen vil stå iveien for en overgang hvis han skulle ønske det. De er få som kan sammenlignes med det nivået som Andres Iniesta har levert på sin playmaker rolle på midtbanen.

Ute etter Arsenals raskeste spiller

Det er ingen hast for Arsenal veteran Hector Bellerin, han har fem år igjen av sin avtale og har vært i Arsenal siden han i 2011 kom til klubben hentet fra Barcelona sin “barnesatsning”. 22 åringen hadde sin første trening med Barcelona da han var 7 år.  Hector Bellerin slo Theo Walcott, som i vinter byttet til Eveton, sin sprintrekord på 40 meter og er dermed Arsenals raskeste spiller.

Ove Gamst: – De blir behandlet som hår i suppa(pluss)

Dyrøyværing og veteran Ove Gamst har vært tillitsvalgt i 20 år i Forsvarsbygg og Forsvaret. Men han har ikke sett maken til hvordan renholderne Tom Enoksen og Bjørn Wiggo Nerli har blitt behandla av Forsvarsbygg sentralt.

Lionel Messi vil bli kvitt ham

Det er liten tvil om hvem som er den egentlige sjefen i Barcelona. Det Messi sier har blitt lov. I sin nye kontrakt med klubben er det en utkjøpsklausul på nesten 6 milliarder, det sier det meste.  Les: Faktisk bekymret noen vil betale 6 milliarder for Lionel Messi Det går et rykte blant spillerne på Real Madrid som sier Messi ser lagkamerat Yerry Mina som et feilkjøp og vil han han ut. Spillerne sier Messi har blitt mye tøffere ovenfor sine lagkamerater og krevet at de leverer på banen.

Trumps CIA-kandidat knyttes til torturbruk

Trumps førstevalg som ny direktør for CIA er nestsjef og veteran Gina Haspel, som har blitt beskyldt for å være involvert i omfattende praktisering av statlig tortur.
Les mer om:

Når du bommer på straffe og fortsatt scorer hattrick

Det er flere som tror på et snøfritt 10 mars i hele Norge enn som tror at noen andre enn Bayern München vinner Bundesliga. Etter dagens kamp hvor de delte ut en god dose juling til Hamburg leder de med 20 poeng ned til Schalke.

Start hadde ikke plass til sin tidligere kaptein

For en uke siden møtte Start Vålerenga til treningskamp og da var ikke veteran og tidligere kaptein Rolf Daniel Vikstøl ikke med. – Rykter snappet opp av Aftenbladet sier han er på vei til Viking. De skriver at han trolig er Viking-spiller i løpet av uken som kommer.

Rutinerte lyngdøler vant bridge-pokalen i KM Mix

Vest Agder Bridgekrets arrangerer årlige kretsmesterskap i klassene Par, Lag, Damer, Veteran og Mix. For bridgespillere er dette selvsagt høydepunkter og en KM-tittel henger høyt.
Les mer om:

Artisteri på høyt nivå i helgen

Bærum Skøyteklubb arrangerte i helgen norgescup i kunstløp, for klassene junior, senior, veteran og basic.
Les mer om:

Hva gjør toppscorerne nå?

Det å være toppscorer i Eliteserien og tidligere i Tippeligaen innebærer at man blir en attraktiv spiller, noen ganger har det ført til bra ting, andre ganger ikke. Vi beveger oss 10 år tilbake i tid. Sesongen 2007:  Dette var Brann sin sesong, de vant serien og fikk også årets toppscorer. Det var en dårlig sesong for Rosenborg som havnet på en trist 5.plass. Thorstein Helstad bøttet inn mål for Brann, han hadde blant annet hat-trick to kamper på rad, han scoret 22 mål og ble toppscorer.

«Sorry vi stjal en taxi»

De som prøver å argumentere ovenfor barna sine at man trenger å være «smart» for å bli profesjonell fotballspiller har nå fått et forklaringproblem. – Vi har fått enda et bevis for at man kan være tett og likevel bli proff spiller. Krisen i klubben er i ferd med å bli total West Bromwich sliter på sisteplass i Premier League, det er kansje ikke så rart med idioter på laget. Fire spillere stjal en Taxi etter en fuktig natt i Barcelona, nå er de fryktelig lei seg og beklager.   Klubben annonserer at den vil undersøke en hendelse som fant sted i Barcelona på treningsleir.

Sundby og Holund vil ha samme stafettetappe

Martin Johnsrud Sundby og Hans Christer Holund har begge lyst til å gå 2. etappe på søndagens stafett, men ifølge veteran Sundby tilhører den etappen ham.

Klæbo + Sundby = sant?

PYEONGCHANG (VG) Kanskje kan det likevel bli noe av tanken om at førstereisgutten Johannes Høsflot Klæbo vinner OL-gull sammen med en veteran.
Les mer om:

Pekt ut som ny president

NY KOST: Sør-Afrikas nye president Cyril Ramaphosa er enda en veteran fra anti-apartheidkampen. Han får nok å ta fatt i.
Les mer om:

Julie deltok for første gang, mens mamma er veteran

Julie Jarnæs (22) fra Mosjøen dro på husmorferie sammen med mamma Laila Nævervei (53) til quiltetreffet på Rognan.
Les mer om:

Her er Gjølgas svar på Reodor Felgen(pluss)

Det fins nye biler og gamle biler, store biler og små biler. En av bilene Ole Gunnar Nysæter på Gjølga i Bjugn har i garasjen er relativt ny, selv om den framstår som en veteran. Den er bitte liten og er selvprodusert fra bunnen av.
Les mer om:

Republikansk veteran gir seg – åpner en vei for Mitt Romney

Den republikanske senatoren Orrin G. Hatch (83) gir seg. Hatch har støttet Donald Trump trofast, men avgangen kan åpne vei for Trump-kritiske Mitt Romney.
Les mer om:

Lillestrøms cuphelt var sjuk og forslått: – Vurderte aldri å bli byttet ut

En 39 år gammel veteran ble den store helten for LSK da NM-gullet ble hentet hjem til Lillestrøm.
Les mer om:

Lillestrøms cuphelt var sjuk og forslått: – Vurderte aldri å bli byttet ut

En 39 år gammel veteran ble den store helten for LSK da NM-gullet ble hentet hjem til Lillestrøm.
Les mer om:

Lillestrøms cuphelt var sjuk og forslått: – Vurderte aldri å bli byttet ut

En 39 år gammel veteran ble den store helten for LSK da NM-gullet ble hentet hjem til Lillestrøm.
Les mer om:

Kippe fortsetter ett år til

Veteran Frode Kippe spiller for Lillestrøm også neste sesong. Kippe, som fyller 40 i januar, har i dag forlenget kontrakten sitt med ett år, melder LSK på sine egne nettsider.
Les mer om:

Wu-Tang Clan gjør comeback - se video

Med tøff veteran som gjest.
Les mer om:

Kampen om posisjoner: Her er Sørlandsbenkens ønskeliste

Nykommer Åshild Bruun-Gundersen (Frp) ønsker seg inn i utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget. Veteran Kari Henriksen (Ap) har utenriks på ønskelisten, mens KrF-erne må velge bort flere viktige områder.