Nyheter om Vestre Toten


Bingo ranet i Raufoss

To personer tok seg søndag kveld inn i et bingolokale på Raufoss i Vestre Toten og truet til seg et ukjent pengebeløp, melder politiet.

Fant død elg hengende i lekehuske

Jaktlaget trodde ikke sine egne øyne da de oppdaget denne døde elgoksen i en hage i Vestre Toten. Trolig har dyret stresset seg i hjel.
Les mer om:

Generasjon etter generasjon: – Det er klart vi er stolte av ammunisjonsfabrikken

VESTRE TOTEN (VG) Fra det lille bygda Raufoss har det blitt solgt ammunisjon til De forente arabiske emirater og rakettmotorer til missiler brukt av Saudi-Arabia. For arbeiderne på Nammo, er ammunisjonsdebatten noe de har lært seg å leve med.

«Vandreren» funnet død utenfor hytte i Vestre Toten

Politiet bekrefter at Terje Larsen, mest kjent som «Vandreren», ble funnet død for noen dager siden.

Støre:– Viktig å vinne Ålesund

HEKSUMHØGDA, VESTRE TOTEN (NRK): Gullvinner Maren Lundby ble møtt av mange sambygdinger da hun kom hjem i dag. Nå gleder hun seg til å sove.

– Nå skal jeg sove lenge

HEKSUMHØGDA, VESTRE TOTEN (NRK): Gullvinner Maren Lundby ble møtt av mange sambygdinger da hun kom hjem i dag. Nå gleder hun seg til å sove.
Les mer om:

Omkom etter brann i enebolig

Politiet bekreftet torsdag ettermiddag at en person er funnet død etter en brann i Vestre Toten kommune i Oppland. Boligen var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

No har dei fått EM-billett

Politiet bekreftet torsdag ettermiddag at en person er funnet død etter en brann i Vestre Toten kommune i Oppland. Boligen var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

Drapssiktede hadde praksis i barnevernet

Barneverntjenesten i Vestre Toten vil gå gjennom rutinene for vandelsattest etter at de ble kjent med at ektemannen til Janne Jemtland er siktet for drapet på sin egen kone.
Les mer om:

Årsak til brannen på Toten der to omkom er ikke funnet

Årsaken til den eksplosjonsartede brannen i gjenvinningsanlegget Metallco AS på Eina i Vestre Toten fredag er ikke funnet. To personer døde i brannen.
Les mer om:

Brannen rammer hele bygda

Innbyggerne i bygda Eina i Vestre Toten er preget etter den eksplosjonsartede brannen på smelteverket som krevde to menneskeliv. – Det er forferdelig vondt, sier Wenche Grumheden Solhaug.

Smelteverksansatte døde i eksplosiv brann på Toten

To personer døde da en eksplosjonsartet brann brøt ut på anlegget til Metallco AS på Eina i Vestre Toten fredag morgen. Brannårsaken er fortsatt uklar.
Les mer om:

To savnet og to til sykehus etter brann i smelteverk i Vestre Toten

To personer er savnet og to behandles på sykehus etter en eksplosjonsartet brann i smelteverk Metallco Aluminium på Eina på Vestre Toten fredag morgen.

Eksplosjon og brann ved bedrift

Smelteverket Metallco Aluminium på Eina i Vestre Toten står i brann etter en eksplosjon. To personer er fraktet til sykehus med alvorlige skader, og to personer er savnet.

Ordfører: Ikke skremt av mulig påsatt brann

En 25 år gammel mann er pågrepet etter den trolig påsatte brannen ved rådhuset på Raufoss. Ordfører i Vestre Toten mener det dreier seg om en pøbelstrek og at det er tilfeldig at brannen startet rett utenfor hans kontor.

Er dette fortsatt Norges beste skjegg?

VESTRE TOTEN (NRK): Kona synes skjegget gjør Nils Kåre Fugelsnes til en skikkelig mann. I helga er han klar til å forsvare tittelen Norges beste skjegg.
Les mer om:

Setter inn hundepatrulje i søk etter mulig observasjon av Stig Evje

Vitne mener å ha sett savnede Stig Evje på grensen mellom Vestre Toten og Søndre Land. Det melder Politiet i Innlandet på sin Twitter-konto litt over klokken 17.00 mandag ettermiddag.

Storfeeiere taper på grunn av ulv – får ikke kompensasjon

VESTRE TOTEN (NRK): Ulveangrepene på sauer i Oppland og Akershus fører til at også storfeeiere venter med å slippe ut sine dyr. Men de får ikke kompensasjon.

Sauer tatt av ulv i Hurdal

Minst 13 sauer er drept av ulv i Hurdal i Akershus. Det er gitt skadefellingstillatelse for én ulv i deler av Nannestad, Gran, Vestre Toten, Østre Toten og Eidsvoll vest, samt hele Hurdal kommune.

Én hardt skadd i ulykke på Toten

To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon ved Landheim i Vestre Toten kommune. Den ene personen ble hardt skadd i ulykken. Begge involverte er kjørt til sykehus.
Les mer om:

Legger ned flere asylmottak

Gjøvik mottak og Vestre Toten mottak legges ned. Behovet for mottaksplasser har blitt mindre, ettersom det kommer færre asylsøkere til landet.

Omkom i villabrann i Oppland

Én person er funnet omkommet etter en villabrann i Vestre Toten i Oppland. Personen ble meldt savnet i forbindelse med brannen og ble funnet av røykdykkere, opplyser politiet.

En person omkom i boligbrann

VESTRE TOTEN (NRK): En person har mistet livet i en brann på Bøverbru i Vestre Toten søndag.
Les mer om:

Funn av E.coli og død kakerlakk på asylmottak: – Vi beklager

Et asylmottak i Vestre Toten ble tvunget til å stenge etter oppsiktsvekkende funn, skriver VG. Det var råte, dårlig renhold, død kakerlakk og e.coli-bakterier i drikkevannet.

Tror på ny gullalder for musikkbransjen

VESTRE TOTEN (NRK): Norske musikere jobber beinhardt for å overleve i det digitale musikkmarkedet. Men fremtiden kan bli langt lysere, mener forsker.
Les mer om: