Nyheter om Vestli


Rommen sterkest i derbyet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Årvoll er en hyggelig gjeng å ha på besøk, men det var likevel greit å sende dem hjem med null poeng. Siden 2011 har vi møtt dem ti ganger (tre seire og syv tap). - Denne gangen var det imidlertid aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende opp.

Vil ha stopp på mobbingen: Inviterte til åpent foreldremøte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvordan snakker man egentlig til hverandre? Hva kan foreldre gjøre for å bedre skolemiljøet? Hvordan kan foreldre og skolens ansatte jobbe sammen for at barna skal ha det best mulig? Barn er som svamper og plukker opp det andre rundt dem sier, spesielt de som er eldre enn dem selv. Så, hvordan kan foreldre være med å påvirke barna til å få et bedre språk?

Badesjef Arve har opplevd verre: – Ett år snødde det

I øs, pøs regnvær åpnet Nebbursvollen Friluftsbad dørene 18. mai. Været satte ingen stopper for Isabelle (5) og pappa Espen Vestli fra Lillestrøm.
Les mer om:

I flaggborg med rød genser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg fikk denne ideen etter et skolebesøk i New Zealand. Ved at alle i flaggborgen har like gensere blir det mer helhetlig, sier rektor Ellen Sundby på Vestli skole. Tanken er ikke bare å farge flaggborgen i rødt, hvitt og blått over en treårsperiode, ønsket er også å stå fram som en skole som feirer nasjonaldagen sammen.- Vi er en skole med veldig mange nasjonaliteter og vi har 54 forskjellige språk på skolen, sier hun.

På fine dager kunne Kari og Tore se helt til Nesodden. Nå blir utsikten et massivt skolebygg

Da Kari og Tore Eriksen flyttet til Vestli, var utsikten helt avgjørende. Nå blir den borte bak et massivt, nytt skolebygg.
Les mer om:

På fine dager kunne Kari og Tore se helt til Nesodden. Nå blir utsikten et massivt skolebygg

Da Kari og Tore Eriksen flyttet til Vestli, var utsikten helt avgjørende. Nå blir den borte bak et massivt, nytt skolebygg.
Les mer om:

På fine dager kunne Kari og Tore se helt til Nesodden. Nå blir utsikten et massivt skolebygg

Da Kari og Tore Eriksen flyttet til Vestli, var utsikten helt avgjørende. Nå blir den borte bak et massivt, nytt skolebygg.
Les mer om:

Vestli IL vant IKEAs nabofond: Overveldet av gladnyheten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, tuller du? Nei, dette blir nesten litt for mye. Trond Gjerde, fotballpappa og altmuligmann i Vestli IL bobler over av følelser på plassen utenfor klubbhuset ved Jesperudjordet.

Gjør det vanskeligere for «bolighaiene»: I ferd med å vinne kampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har fått gjennomslag på to av tre punkter, så alt arbeidet har definitivt gitt resultater, sier en strålende fornøyd Jan Bøhler. - I bunn og grunn er dette absolutt en seier - en to-tredjedels seier ihvertfall. For å forstå akkurat hva man har vunnet, må vi en titt tilbake helt til 2014, da problemet ble satt på dagsorden. Bakgrunnen var at sameier på Vestli, Vestli Vel kom til Bøhler med bekymringer om hyblifiseringen.

I påsken stenger T-banen her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: T-banen stenger mellom Grønland og Majorstuen i påsken.Fra pressemelding fra Ruter står det følgende: T-banen stenger for nødvendig vedlikehold mellom Majorstuen og Grønland og mellom Carl Berners plass og Sinsen fra lørdag 13. april til og med mandag 22. april.

To Nærbø-lag på gulljakt på Østlandet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)At guttehåndballen på Nærbø har gullutfordrere i både G16- og G18-landsserien, er ikke overraskende, men veldig imponerende. Begge lagene kvalifiserte seg til sluttspillet med stil, og nå venter store utfordringer. Akkurat slik guttene vil ha det.G16 møter gullkandidat Nærbøs G16-lag skal til Stange utenfor Hamar, og prøve å bli det tredje Nærbø-laget som vinner G16-landsserien.

Nytt folkemøte med Groruddalstinget: - Ingen drømmer om å bli kriminell

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er ingen som er født onde. Alle har sine drømmer, men for noen glir de drømmene lengre og lengre unna, og alt virker håpløst.

Banket bunnlaget

Oppturen fortsetter for de poengdesperate håndballherrene til Vestli. Søndag feide de bunnlaget Toten av banen, og holder med det liv i håpet om å beholde plassen i 2. divisjon.
Les mer om:

«5’ern fra helvete»

KOMMENTAR: Inn på stasjonen kommer altså nok en Linje 5 - men hvor er den på vei? Sognsvann? Vestli? Aner ikke. Det er det ingen som vet. Kanskje til Ringen? RINGEN! Men hvor søren er det?
Les mer om:

Se direkte: Bravo-Vestli 25. november klokken 16.00

Bravo tar i mot det desiderte bunnlaget Vestli til 2.-divisjonskamp på søndag. Se om det blir to poeng på tromsøguttene direkte her!
Les mer om:

NIF reiste seg mot bunnlaget

Det var ikke akkurat festhåndball, men etter timålstapet for Fjellhammer forrige lørdag smakte det godt med en 34-28 seier over Vestli for håndballherrene til Nordstrand IF.
Les mer om:

Vestli IL utfordrer AKS: Mer aktivitet til færre kroner

Akademiet som Vestli selv kaller det skal være et sosialt og sportslig tilbud til barn og unge etter skoletid.

Beboerparkering skaper kaos i Vestlisvingen: - «Alle» på Vestli er irriterte

Etter at det ble innført beboerparkering i Bydel Stovner, har bekymringene rettet seg mot Vestlisvingen. Nå ønsker beboerne og bydelen å få på plass parkering forbudt-skilt igjen.
Les mer om:

Ferdigstillelse av Stovnerhallen i april: Krise for Vestli Idrettslag

I disse dager rehabliteres Stovnerhallen for 36 millioner kroner. Den planlagte ferdigstillelsen skulle være 1. desember, men på grunn av utvidelser i prosjektet er innflyttingsdato nå satt til april måned. Det får enorme konsekvenser for Vestli IL. Verst går det utover håndball- og volleyballgruppa som mister en hel sesong i egen hall med alle de økonomiske problemene det medfører. I ytterste konsekvens må gruppene kaste inn håndkledet og sette kroken på døra...
Les mer om:

Tok et kjempesteg mot 3. divisjon: Overlegne i «Slaget om Stovner»

Rommen viste hvorfor de er overlegne i avdelingen sin da de knuste Vestli foran hundrevis av tilskuere på tribunen og 10.000 tv-tittere.
Les mer om:

Vestli-Rommen blir tv-kamp: «Slaget om Stovner» ut til folket!

Eurosport har valgt lokaloppgjøret mellom Vestli og Rommen på Jesperudjordet til rundens breddekamp som oppladning til Eliteserie-oppgjøret mellom Vålerenga og Rosenborg.

Nye løsninger på Vestli skole

Årets skolestart markerer begynnelsen på en treårsperiode der Vestli skole holder til i midlertidige lokaler. Det tror rektor Ellen Sundby bare blir en positiv opplevelse.
Les mer om:

Refleksjoner: Om frustrasjon og utenforskap

Så har natteravnene på Vestli blitt angrepet igjen. Denne gangen med stein. Det er dypt forstemmende, og jeg blir veldig trist. For sånn kan vi bare ikke ha det! Men hva er det som fører til at unge mennesker blir så sinte at de gjør slike ting? Hva er drivkraften? Det er tid for refleksjon og for handling.
Les mer om:

Nettavisen: Kaster ut natteravnere etter bråk i Oslo øst

Natteravnene fortsetter å gå rundt på Vestli og Stovner i Oslo, men skal passe på å være mindre autoritære og ikke bruke hunder.
Les mer om:

Har fått kritikk: – Vi skal ikke være et reservepoliti

Natteravnene fortsetter å gå rundt på Vestli og Stovner i Oslo, men skal passe på å være mindre autoritære og ikke bruke hunder.
Les mer om: