Nyheter om Vennesla


Vil følge løypekjøringen live

Skientusiast og lokalpolitiker Petter Benestad synes løypemeldingen for Kristiansand og Vennesla er brukbar, men ikke god nok.
Les mer om:

Statssekretæren fra Vennesla ville droppe ut av skolen

På Moseidmoen skole ble hun mobbet og frosset ut for å være for flink. Onsdag ble Aase Marthe Horrigmo (35) en del av den norske regjeringen.
Les mer om:

Sublimt spill på lite orgel

Søndag kveld 7. januar var det orgelkonsert i Vennesla frikirke ved domkantor Kåre Nordstoga-
Les mer om:

Bil på taket i Øvrebø

På glatta i Øvrebø mistet en bilfører kontrollen på kjøretøyet og kjørte utav veien og havnet på taket i en skråning. Ifølge operasjonsleder skal utforkjøringen ha skjedd i Langelandsvegen i Vennesla kommune og personen i bilen måtte ha hjelp av…
Les mer om:

Vennesla kan få stort julemarked

Rett før jul dro politikerne i Vennesla på julemarked i Dresden. Nå vil de ha julemarked i Vennesla også.
Les mer om:

Vil legge fiberkabel fra USA til Vennesla

Med Facebook på laget, vil Bulk-eier Peder Nærbø legge fiberkabel tvers over Atlanterhavet, helt fra New Jersey til Vennesla der han bygger datasenterparken N01 Campus.
Les mer om:

Jul hjemme hos Jorun Stiansen

Selv om hun er 33 år vil Jorun Stiansen at julefeiringen hjemme i Vennesla skal være akkurat slik den var da hun var barn.

Jul hjemme hos Jorun Stiansen

Selv om hun er 33 år vil Jorun Stiansen at julefeiringen hjemme i Vennesla skal være akkurat slik den var da hun var barn.

En smell i Søgne og en i Vennesla

Det oppstod to trafikkulykker i ettermiddagsrushet i dag. Den ene involverte tre biler i Søgne, den andre involverte to biler på vei mot Vennesla. Det var ved 14:10-tiden i ettermiddag at politiet fikk melding om en kollisjon med tre biler…
Les mer om:

Kjemper for at elever i Vennesla skal få velge videregående i Kristiansand

Unge i Vest-Agder er nødt til å gå på videregående i nærområdet. Nå møter ordningen kraftig motstand.

Julegavetreet som rører venndølene

På et juletre i Vennesla henger en mengde julegaveønsker fra folk som ellers ikke hadde fått det. Folk plukker med seg og kjøper gaver til ukjente sambygdinger.
Les mer om:

It-veteraner kjøper seg inn hos personvern-spesialist

It-veteranene i Telehuset Vennesla kjøper seg inn i den ferske personvern-spesialisten Proffdata. Nå blir det samboerskap i Hunsfos Næringspark. Og forventningene er høye.
Les mer om:

Fortvilte ansatte roper varsko - og nå snur politikerne

De vel 120 ansatte i Nav og enhet for barn og familie i Vennesla er fortvilet over at politikerne i Vennesla har utsatt flytting til Hunsøya. Men nå snur Høyre.
Les mer om:

Høyt spill i Vennesla?

Jeg leser avisens leder lørdag med stor undring.
Les mer om:

Vennesla får beholde skatteinntekter

Skattesvikten i Vennesla blir mye mindre enn man for få uker siden trodde. Det gir en helt annen og mer positiv vind inn i neste års budsjettarbeid.
Les mer om:

Julegave fra kommunen – gratis wifi i gågata

Næringssjef Torgeir Haugaa mener sentrum i Vennesla blir enda ett hakk triveligere nå som kommunen har ordnet gratis trådløst nett.
Les mer om:

Leder: Vennesla spiller høyt

Ved å si nei til nyetableringer på Hunsøya risikerer det politiske flertallet i Vennesla at kommunen mister investeringer - og kunder.
Les mer om:

– Vennesla må kvitte seg med nei-holdningen

Frps Steinar Bergstøl Andersen frykter at Vennesla taper terreng på grunn av utbredt nei-holdning i kommunen.
Les mer om:

Vennesla har feilbehandlet klagesaker i årevis

Vennesla kommune har i årevis hatt en inhabil behandling av klagesaker. Arnstein Jeppestøl gikk helt til topps og vant hos Sivilombudsmannen.
Les mer om:

Politikerne nekter Nav-flytting til Hunsøya

Hunsfos Næringspark får ikke dispensasjon til å bygge kommunale kontorer og NAV-kontorer på Hunsøya. Det bestemte politikerne i Vennesla torsdag.
Les mer om:

Lover 300 nye parkeringsplasser på Drivenesheia

Slutt på parkeringskaos på Drivenesheia. Det er ett av løftene etter at opposisjonspartiene i Vennesla la fram sitt forslag til kommunebudsjett onsdag.
Les mer om:

Skattekrig med Vennesla i sentrum

Må «maskinskatten» vekk for å sikre nok nye arbeidsplasser? Må den beholdes for å sikre nok penger til velferd? Få steder i Norge betyr de to spørsmålene mer enn i Vennesla akkurat nå.
Les mer om:

Reguleringsplanarbeid i Vennesla kommune

Jeg har gått igjennom planarbeidet Sentrum Nord og kan ikke si noe annet enn at dette vil være dødsdommen både for Sentrum og Hunsøya.
Les mer om:

Synne Ljosland ble norgesmester

Kristiansanderen Synne Ljosland vant NM-gull i young riders i helgen. Amalie Marki Drivenes fra Vennesla vant sølv.
Les mer om:

Olav Strandberg fulgt til graven av 300

Olav Strandbergs levde liv ble feiret med mange gode historier i Vennesla kirke. Rundt 300 tok farvel med musikeren, filmskaperen og hedersmannen.
Les mer om: