Nyheter om Vennesla


Vil ha ny gjennomgang av Gartnerløkka

Det vil koste tre milliarder å bygge ut Gartnerløkka. I Vennesla mener mange det er for altfor dyrt og at kostnader må kuttes.
Les mer om:

Politiet jaktet på bilist: Kjørte på punkterte hjul i flere kilometer

Fredag jaktet politiet på en bilist fra Kristiansand til Vennesla og tilbake igjen.

Torhild returnerer til Stortinget: – Jeg orker ikke å være hjemme lenger

Stortingsrepresentanten fra Vennesla blir å finne på Stortinget igjen fra 6. november til tross for en alvorlig kreftdiagnose.

KrF-lederen reagerer på utspill fra Erna Solberg

Under et bokarrangement i Vennesla onsdag, kom KrF-leder Knut Arild Hareide med et stikk mot statsminister Erna Solberg.

– Feil tid å komme med et så kontroversielt forslag

Fem av seks kandidater fra Vennesla går mot partilederen og ønsker å ta KrF inn i regjeringen Solberg. Torhild Bransdal vil stemme blått, men mener valget kom på feil tidspunkt.

Misbruk av begrepet kjerneverdier

I tidligere suverene KrF-ordfører Torhild Brandsdals hjemkommune Vennesla er partifellen Inger Turid Tonstad medlem av kommunestyret. Nå har hun tatt mot til seg og aviser i en stor artikkel i Fædrelandsvennen 10. oktober alt KrF kan ha nytte av i samarbeid med Høyre.
Les mer om:

Tidligere Color-Line-direktør blir listetopp for Høyre

Odd Grønberg blir Vennesla Høyres førstekandidat.
Les mer om:

Latterlig kveld

Høvågdamene og Vennesla Transport er bare noe av det publikum har fått fryde seg over, når Revygruppa Complex (bildet) gjester Kvinesdal kulturhus lørdag.
Les mer om:

Hareide forkynner sitt evangelium i KrF-fylkene

VENNESLA/KRISTIANSAND/STAVANGER (NRK): Knut Arild Hareide forkynner sitt evangelium i de viktigste KrF-fylkene, mens motstanderne prøver å mobilisere og norsk politikk holder pusten.

Indremisjonæren

VENNESLA/KRISTIANSAND/STAVANGER (NRK): Knut Arild Hareide forkynner sitt evangelium i de viktigste KrF-fylkene, mens motstanderne prøver å mobilisere og norsk politikk holder pusten.

Bransdal gjorde politisk comeback da Hareide ble nedstemt i Vennesla

Torhild Bransdal deltok i møtet og tok ordet for å tale til sin partileder under torsdagens rådsmøte i Vennesla frikirke.
Les mer om:

Sjokkmåling for høyresiden: KrF-velgere vil ha Støre-regjering

VENNESLA /OSLO (VG) Et flertall av KrF-velgerne i VGs ferske måling vil at partiet skal danne regjering med Ap og Sp. Men samtidig: De vil ikke felle statsminister Erna Solberg og hennes regjering nå.

Hareide i hardt vær

KrF leder Knut Arild Hareide og nestleder Kjell Ingolf Ropstad var i kveld i Vennesla.

Hareides venstresving-turné: Ble varmt mottatt, men fikk kald politisk skulder

VENNESLA: – Jeg tror denne samtalen vil gi et tydeligere valg for partiet, sier KrF-leder Knut Arild Hareide rett før den første duellen med nestlederne om partiets sjel og regjeringsvalg.

Her hilser Hareide på KrF-eren som mener han må gå

VENNESLA (VG) Knut Arild Hareide har visst at hans egne ville kreve at han måtte gå av. På det første folkemøtet i KrF ble hans alternativ stemt ned.

Hareide ble bedt om å gå av under frieriferd til Vennesla

VENNESLA/OSLO (TV 2): KrF-leder Knut Arild Hareide var torsdag i Vennesla for å overbevise velgere og partifeller om å se til venstresiden for et politisk samarbeid. Der ble han møtt med sterk motstand og beskjed om å trekke seg.

Venneslas KrF-ordfører: Flertallet vil inn i Solberg-regjeringen

VENNESLA (Aftenposten): – Jeg tror flertallet i Vennesla KrF ønsker at vi skal gå inn i Solberg-regjeringen, sier ordfører Nils Olav Larsen foran toppmøtet i KrF-bastionen nord for Kristiansand.

139 KrF-politikere: Hareide kan ikke være leder hvis KrF velger Solberg

VENNESLA (VG) I VGs landsomfattende undersøkelse svarer flere KrF-politikere at Knut Arild Hareide ikke kan fortsette som leder i KrF, dersom partiet snur seg mot ham og går inn i dagens regjering.

Bedt om å fratre – ser likevel lysere på å vinne fram

Knut Arild Hareide ble i rådsmøtet i Vennesla torsdag bedt av enkelte delegater om å fratre som partileder. Likevel ser han lysere på å vinne fram med sitt synspunkt om å gå i regjering med Ap og Sp.

Møter sterk motstand for sitt Ap-syn

Knut Arild Hareide vil møte sterk motstand når han skal rundt og forklare hvorfor partiet skal i regjering med Arbeiderpartiet. Det er også partimedlemmer som har reagert på at han i det hele tatt skulle komme til partiets rådsmøte i Vennesla.

Ropstad om partiets veivalg: Tror ikke folk opplever behov for regjeringsskifte

Torsdag kveld i Filadelfia Vennesla møtes KrF-leder Knut Arild Hareide og andre nestleder Kjell Ingolf Ropstad til kamp om medlemmenes støtte foran partiets skjebnevalg.

Dette røret slipper ut mer CO2 enn all veitrafikk i kommunen tilsammen

Selv om det ble slutt på å deponere nedbrytbar masse i 2009, slipper avfallet som ble dumpet før den tid ut mer enn veitrafikken i Vennesla.
Les mer om:

Må ha følge til Vennesla

Knut Arild Hareide får ikke forsøke å overtale fylkeslagene i KrF til å kaste Erna Solbergs regjering, uten en av sine to Frp-positive nestledere ved sin side.

Kommunalsjef forlater kommunen for direktørjobb

Aslak Wegge går fra Vennesla kommune til Agder og Telemark bispedømme.
Les mer om:

Lokalt Ap-samarbeid kan rakne

De har samarbeidet med Ap siden 2007. Men når de to fremste KrF-erne i Vennesla nå skal velge side i rikspolitikken, går de mot høyre. Det kan ødelegge samarbeidet lokalt.
Les mer om: