Nyheter om Venner


Team Oskar er klare: – Her er stemningen elektrisk

Familie og venner skal gjøre sitt for at Oskar Øiestad (23) går videre fra kveldens semifinale.
Les mer om:

Naturvernforbundet med eget forslag til alpinplanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: For ikke lenge siden ble illustrasjoner og planer for oppgradering og utvidelse av Grefsenkleiva og Trollvann presentert av Bymiljøetaten. Her kan du lese hele saken. Før og etter-illustrasjon av nye Grefsenkleiva.

Ser mot Premier League etter ti år i Bayern München

En legende takker for seg i Bayern München etter ti år, men Arjen Robben slutter ikke med fotball av den grunn. – De skilles som venner, 35 åringen kan fritt velge seg ny klubb og øverst på hans liste er Premier League, men han har ikke lyst (eller mulighet) til å spille for Chelsea som han har spilt for i perioden 2004-2007. Robben vil forlate de fem ganger europeiske mestere når kontrakten utløper om sommeren, og han vil gjøre sitt endelige utseende i sin tyske Cup-endelige sammenstøt mot RB Leipzig i helgen.

Silje (18) var lei av konkurransejaget. Nå gir hun ungdom i Trondheim et unikt treningstilbud

Hun sluttet på håndball og fotball, men savnet å trene sammen med venner. Da tok Silje Krogstad Sæther grep.

Silje (18) var lei av konkurransejaget. Nå gir hun ungdom i Trondheim et unikt treningstilbud

Hun sluttet på håndball og fotball, men savnet å trene sammen med venner. Da tok Silje Krogstad Sæther grep.

Knut om bompengekrigen: – Jeg fikk 800 stygge e-poster og 1000 tekstmeldinger(pluss)

Veigeneral Knut Sundet (69) har stått i mange stormer. I en av de tyngste, bompengekrigen på Fosen, lærte han hvem som var hans ekte venner.
Les mer om:

Ny dokumentar om Farrah Fawcett: Ville filmes til det siste

Da cellegiften tok knekken på håret, inviterte den ikoniske TV-stjernen venner over for å se at hun barberte bort den berømte manken.
Les mer om:

Kanskje årets mest funny komedie: The Art of Self-Defense

– Etter at du lærer karate, blir du aldri den samme. The Karate Kid-filmene fikk folk over hele kloden ekstra interessert i det japanske kampsystemet fra 500-tallet. The Art of Self-Defense vil neppe ha den samme effekten. Men den ser ut å bli skøy, mørk – og kanskje en film til ettertanke. Jesse Eisenberg (Facebook-far Mark Zuckerberg i The Social Network) har hovedrollen som Casey; en skjør kar som blir nervøs av det meste. Håpet er å overkomme følelsen av frykt, bekymring og panikk via karate.

TUIL-talent avgjorde mot gamleklubben – beklaget scoringene

Han forlot HIL til fordel for Tromsdalen, kom tilbake og senket venner og tidligere lagkamerater.
Les mer om:

TUIL-talent avgjorde mot gamleklubben – beklaget scoringene

Han forlot HIL til fordel for Tromsdalen, kom tilbake og senket venner og tidligere lagkamerater.
Les mer om:

Therese (37) har fått nok av bompenger i Bergen: – Vi blir stengt ute

BERGEN (VG) De må ut med opp mot 30 kr for å komme seg på jobb, for å kjøre barna på trening, for å dra i butikken, eller for å møte venner i Åsane. Therese og naboene på Hetlebakken i Bergen har fått nok av bompenger.
Les mer om:

Dette er milliardæren som punget ut for Madonna

Den selvutnevnte Israel-ambassadøren går langt for å skaffe landet nye venner.
Les mer om:

Nordmenn forsikrer Pus og Fido som aldri før

Aldri har vi brukt så mye penger på å forsikre hunden eller katten vår som nå. Mer enn 200.000 kjæledyr er forsikret, og nordmenn betalte 638 millioner kroner i fjor for å forsikre sine firbeinte venner, skriver forsikringsselskapet Tryg i en pressemelding.
Les mer om:

17. mai på Høybråten skole: Overveldende feiring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor var det med vemod at Jan Gunnar Braathen gikk sitt siste 17. mai tog som rektor for Høybråten skole, og det falt en og annen tåre da han ble hyllet for sin innsats på skolen på selveste nasjonaldagen, blant annet med en egen avskjedssang. Nå er det ny rektor ved skolen, Rikke Müller. Hun hadde på forhånd hørt mye om den helt spesielle 17.

Datoen for Kobberløpet 2020 er satt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det 52. Kobberløpet er terminfestet til 18. april 2020, sier Mona Mosti, daglig leder i Kobberløpet. - Vi har de siste årene lagt oss på den første helga etter del 2 av NM. I år kommer palme- og påskehelg i mellom. Det er tett mellom turrennene i denne perioden.

Bomfrie Hå og Egersund blir stadig bedre venner

Hvis Time og Klepp blir enige om å senke bommene rundt kommunene, hva vil det bety for de to naboene i sør, Hå og Eigersund?

Klar for superlørdag i havnen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tanangerdagene nærmer seg 30 år, og dette er Lions store gave til tanangerbuen. Iherdig dugnadsjobbing, planlegging, tilrettelegging og vakthold ligger bak bygdas store festival som strekker seg fra onsdag til søndag.Mens onsdagen er barnas dag, torsdag er en foredrags- og inspirasjonsdag, fredag er ungdommens dag er lørdagen hele bygdas dag.

Blid og sosial gamer

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvordan vil du beskrive deg selv som person?- Jeg er en utadvendt positiv person som prøver å se det beste i alle. Godt humør og alltid et smil på lur.Hva engasjerer deg? - Jeg blir engasjert når jeg hører om urett mot mennesker og dyr. Hva gjør du på fritiden? - Prøver å komme meg ut i naturen. På kveldstid blir det nok til litt gaming eller serietitting. Hvordan ser din arbeidsdag ut?

Knakk nesa i sitt første ritt - kan bli proff neste år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Trump sier ikke så mye klokt, men han sa en gang "hvis du først skal tenke, tenk stort". Og det sitter litt i egentlig. Det får meg til å være mer seriøs med det jeg gjør, sier Martin.Han har nettopp kommet hjem fra en lengre utenlandstur med en rekke ritt. Sesongstarten gikk bra, men litt sykdom i etterkant av de siste rittene var ikke optimalt.

Strålende feiring i Sirdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klokken ni i dag morges gikk startfløyta for Sinnes barnetog. Store og små fulgte etter Sirdal musikkorps taktfaste musikk. Elevene ved Sinnes skole sang det de var gode for, og sørget sammen med korpset for god stemning i toget. Helt bak i toget sneglet en rekke veteranbiler seg fram og gjorde barnetoget på Sinnes ekstra severdig. Det var lett skydekke og noe vind på Sinnes i morgentimene på nasjonaldagen.

Haugeåsen ungdomsskole (50) først i årets barnetog: – Skolen hvor alle er venner

50-årsjubilerende Haugeåsen ungdomsskole ledet an i årets barnetog på en skikkelig drømmedag av en 17. mai-feiring.
Les mer om:

Oda feirer 17. mai med ny vennegjeng: – Nå sitter det plutselig 25 supre mennesker i stua mi

Da Oda Marie Søimer flyttet til Lillestrøm i oktober kjente hun nesten ingen. I dag har hun 25 venner på sjampanjefrokost.
Les mer om:

Full fart og feiring på Feda

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)17. mai-feiringen på Feda var tradisjonen tro både folksom og hyggelig. Barn, foreldre og besteforeldre deltok i barnetoget som gikk fra Feda barneskole til gudstjeneste i kirken. Også Feda barnehage var på plass med de aller minste, og skapte ekstra stemning i toget med sine hurrarop. Langs veien sto familie og venner for å få med seg det flotte skuet i sval vind, sol, flagg og omkranset av grønne åser rundt bygda.

- Vi feirer håp, frihet og fremtiden!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Samtidig som Artillerikorpset smalt av sine salver startet barnetoget i Flekkefjord som vanlig fra Jernbaneområdet. Politi, flaggborg, korps og skoler sørget for skikkelig fest-stemning gjennom byens gater. Det fine været gav ekstra energi til sang og hurra-rop.

Kler opp over 50 venner i plast

I årets borgertog i Kristiansand går 53 kvinner og menn iført Aase Helene Fidje Ødegaard bunader. Samtlige er laget av plast og annet avfall.