Nyheter om Venner


Vil skape trøbbel for gamleklubben

Landslagskaptein Stefan Johansen nekter å gi opp håpet om direkte opprykk til Premier League. Tirsdag står han ansikt til ansikt med gamle venner.

Naya Rivera er død

OPPDATERT kl. 23:12: Sheriff William «Bill» Ayub fra Ventura County Sheriff’s Office sier at de er overbevist om at liket de fant i dag er Naya Rivera. Politiet mener at hun omkom som følge av en drukningsulykke mens hun og sønnen badet. Hun skal ha fått sønnen opp i båten rett før hun druknet. Les saken fra tidligere i kveld nedenfor. The news conference has concluded. Sheriff Ayub has confirmed the body recovered at Lake Piru today was Naya Rivera. Our hearts go out to her family, friends and fans during this difficult time.

Håkon (20) var på båttur da han brått måtte slå av motoren: – Dette har jeg aldri sett i området før

Da Håkon Lund-Isaksen (20) var på vei hjem til Brøtsø i Færder etter å ha vært på båttur med noen venner, fikk de øye på noe i vannet.
Les mer om:

Lea Michele fjerner sin Twitter-konto etter hets fra Naya Rivera-fans

Naya Riveras forsvinning setter sterke følelser i sving. Den tidligere Glee-stjernen Lea Michele har nå deaktivert sin Twitter-konto etter massiv hets i kjølvannet av leteaksjonen. Lea, som er gravid med sitt første barn, har aldri hatt en åpen feide med Naya.

Mr. Harrigan’s Phone: Netflix’ kommende Stephen King-film har en magisk iPhone 1

Stephen King har skrevet mange sjuke historier. En av de mer pussige er Mr. Harrigan’s Phone, som ifølge Netflix nå blir filmatisert. (Nedenfor er en introduksjon til handlingen. Ikke les hvis du ikke ønsker å vite noe om hva som skjer i starten av historien.) Handlingen i novellen starter i 2007; året Apple slapp sin første iPhone. Tenåringen Craig gjør småjobber og oppdrag for den eksentriske milliardæren Mr. Harrigan, som nylig flyttet til den vesle byen i Maine hvor Craig bor. De blir fort venner, og når gutten vinner penger på et lodd som Mr.

Får mye oppmerksomhet langs veien i 100 år gammel bil(pluss)

Arnlijot Elvenes og samboeren Hjørdis Eeg-Henriksen har i år kjørt en gammel Harry Clayton Stutz (HCS) fra 1923 opp til Nord-Norge for å besøke venner og familie.

Elin og Jan Harald kan endelig få besøk av barnebarna igjen

MARBELLA, SPANIA (TV 2): Elin og Jan Harald gleder seg over at nordmenn endelig kan feriere i Spania igjen: – Vi savner familie og venner.
Les mer om:

Se bildene fra Bjørn «Krisa» Kristiansens overraskelsesbursdag

Onsdag fylte Bjørn «Krisa» Kristiansen 70 år, og noen av hans nærmeste venner bestemte seg for å overraske ham med en uhøytidelig feiring. Jubilanten trodde nemlig han bare skulle på båttur for å spise middag i Tønsberg og fikk beskjed om at det ikke passet for sønnen og datteren. Men de lå gjemt i båten, og Kristiansen tenkte at "nei, nå kan det ikke være flere overraskelser". Så la båten til kai på idylliske Saltholmen.

Han var inn og ut av laget for AaFK 1. divisjon. Nå har han fast plass hos serieleder Bodø/Glimt.

Sondre Brunstad Fet har fått en drømmestart på utlånet til Bodø/Glimt. Søndag kan han senke sine gode venner i Aalesund.

Han var inn og ut av laget for AaFK 1. divisjon. Nå har han fast plass hos serieleder Bodø/Glimt.

Sondre Brunstad Fet har fått en drømmestart på utlånet til Bodø/Glimt. Søndag kan han senke sine gode venner i Aalesund.

Opplever hærverk på rasteplasser i Moldemarka: – La ting få stå mest mulig i fred(pluss)

Gjentatte ganger denne sommeren har Moldemarkas venner opplevd at bord og benker har blitt kastet ut i Fjellbrudammen og Øverlandsvannet.
Les mer om:

– Han hadde alltid en god replikk på lur

Finn Christian Jagges venner sørger etter at han døde onsdag.
Les mer om:

Urbane totninger i godt selskap tøyser jula inn

Etter en traurig start på året med en virusprega vår og en hjemmesittende sommer, satser om ikke annet et par urbane totninger med venner på å få valdrisene i humør og høytidsstemt til jul.
Les mer om:

Johnny Depp hudfletter eks-kona Amber Heard: – Hun er en sosiopat!

Hollywood-legenden Johnny Depp saksøker The Sun for ærekrenkelse etter at de kalte han «konemishandler» i en overskrift i 2018. I dagens åpningsrunde i høyesterett i London tok Johnny Depp selv plass i vitneboksen og forklarte seg rundt påstandene, i det som er et sivilt søksmål mot sjefsredaktør Dan Wooton i den britiske tabloidavisen. Filmstjernen beskrev beskyldningene mot han som «syke og fullstendig falske». For deretter å gå til verbal motangrep på eks-kona, Amber Heard. Dagens kanskje mest sjokkerende avsløring fra Johnny var selve årsaken til bruddet.

19 år gamle Bølgen er nummer 1 på Spotify med sin debut

Bølgen spruter til toppen. Det dukker stadig opp nye, lovende individer i norsk musikk. Men nesten ingen kan smykke seg med en pangstart som 19 år gamle Niklas Paulsen alias Bølgen og hans singel «Er ikke verre». Debutanten har allerede den mest spilte sangen i Norge akkurat nå. Bølgen danker ut TikTok-låten til Jason Derulo fra toppen av Spotify og jekker ned Victor Leksell, TIX og den internasjonale smashen til DaBaby med Roddy Ricch. Debutsingelen, som Drammens-gutten har produsert og skrevet med Henry Land, slapp han på fredag via indielabelen MTG, og den har allerede 620 000 streams hos

Venner eller fiender på Nyhuus?

GVARV: Galleri Nyhuus sin 16. sommerutstilling byr på kystlandskap og fargerike insekter.
Les mer om:

Behandlet omstridt Lyngør-salg: Politikerne endte med en tredje løsning

Flertallet av politikerne i formannskapet reagerer på at salgsprosessen har vært lukket, at kommunen til tross for sin tilrettelegging sitter igjen med ingenting, og at Lyngør Vel har inngått en avtale med et par som er nære venner med en representant i styret. Likevel sier de ikke nei til avtalen. Ihvertfall ikke i første omgang.
Les mer om:

Vinnerne av Idyll Open gir bort 70.000 kr av premien til Kirkens Bymisjon

Lørdag 4. juli inviterte Idyllfestivalen inn sponsorer, samarbeidspartnere og Idyll venner til en privat golfturnering på Onsøy Golfklubb. Team Coca Cola 2 vant hele turneringen, og mottok en premie på 100.000 kr. 70.000 kr av disse gir de bort til Kirkens Bymisjon i Østfold.
Les mer om:

Kinesisk professor pågrepet etter coronakritikk av Xi

Den kinesiske jusprofessoren Xu Zhangrun er pågrepet, opplyser venner til AFP. Xu har publisert flere essays som er kritiske til coronahåndteringen i landet.
Les mer om:

Therese og Bjørn-Ivar feiret 25-årskjærlighet - se bilder fra festen

Planen til Therese og Bjørn-Ivar Carlsen var å feire sitt sølvbryllup i Barcelona, bare de to. Slik ble det ikke. Det satte nemlig Covid-19 en stopper for. Mandstad-paret endret planene og inviterte nære venner til en koselig feiring med nydelig kortreist mat – hjemme på terrassen. Det var kokk Bård Greni og gjestene selv som laget maten. Menyen besto av seks retter – alt fra lokale produsenter.

Ole Gunnar Solskjær vil utnytte kaoset i Barcelona

Manchester United har i mange år ønsket seg den franske superstjernen Antoine Griezmann som på sin side flere ganger har avvist tanken på engelsk klima. Nå med høye temperaturer i Barcelona kan en avkjølingsperiode på den engelske vestkysten være fristende, selv for solhungrige superstjerner. Antoine Griezmann er skikkelig misfornøyd med å sitte på benken, søster og agent Maud Griezmann har kalt inn til et krisemøte til uken hvor Quique Setién trolig får gjennomgå.

Klemmegruppen bør fortsatt være begrenset

Folkehelseinstituttet vender tommelen opp for klemming blant venner.

FHI åpner for venneklemmer - men kun de aller nærmeste

Smittetallet nå er så lavt at en klem til nære venner er smittevernfaglig greit, sier overlege i FHI. Det er fortsatt viktig å holde én-meters-regelen.
Les mer om:

Nå er det greit å klemme nære venner

Snart fire måneder etter at regjeringen og FHI frarådet nærkontakt, sier FHI at noe klemming må være greit.
Les mer om: