Nyheter om Venner


Håper flere barn får tilbud om sommerskole: «Noen har mistet venner som ikke er i samme kohort»

MENINGER: I et år med mye alvor og mange begrensninger er det viktig at barn får mulighet til å være sosiale og ha det morsomt, samtidig som de lærer nye ting.
Les mer om:

Wenche (48) forlot ektemann og barn og flyttet til Arktis: – Kjærlighet ved første blikk

Et besøk til Longyearbyen i 2017 var nok til å frelse Wenche Løpsmark fullstendig. Nå gyver hun løs på sitt tredje år i Arktis, langt borte fra familie og venner hjemme i Bodø.
Les mer om:

Wenche (48) fra Bodø forlot ektemann og barn og flyttet til Arktis: – Kjærlighet ved første blikk

Et besøk til Longyearbyen i 2017 var nok til å frelse Wenche Løpsmark fullstendig. Nå gyver hun løs på sitt tredje år i Arktis, langt borte fra familie og venner hjemme i Bodø.
Les mer om:

Football Insider: Planen klar for å trykke på utkjøpsklausulen til Jack Grealish

Det er ikke mange andre engelske angrepsspillere som har en superstjerne-aura som Jack Grealish. Vi vet ikke om det er look´en, stilen eller den ekstreme selvtilliten på banen, men for oss minner Grealish om David Beckham. Manchester United var på Grealish før denne sesongen, men det hele endte med fem-års kontrakt med Aston Villa. Nå jobbes det hardt i Manchester for å trykke på knappen som sender 25-åringen ut av Villa Park.

Spansk presse: Real Madrid, fransk presse: PSG og Sporten: Manchester United

Et samlet pressekorps er overbevist Cristiano Ronaldo forlater Juventus i sommer, den italienske storklubben ska være klar for å selge for bare 25 millioner euro. – Det høres lite ut for en som har vunnet gullballen fem ganger, med ved et kjøp kommer det et vanvittig lønnskrav. – Sist år tjente Ronaldo 31 millioner euro. Diario AS som mange andre spanske medier at en retur Real Madrid er det som er mest sannsynlig, men 31 millioner euro i året er veldig mye penger for en klubb som fortsatt er i sparemodus.

– Det kan ikke bli rabalder hver gang det knekker en liten grein

Gjennom flere artikler i Akers Avis Groruddalen de siste ukene har Lillomarkas Venner gått ut mot både syklister og ulovlig hogst i marka. Øyvind Mobakken fra Lillomarka Skiklubb mener at det nå får holde.
Les mer om:

Baltikums venner er i sorg(pluss)

Dette minneordet over to tilhørende Baltikums venner, er skrevet av Marit Eide Dahl.
Les mer om:

Helene (27) fra Bodø har kjent på ensomhet det siste året: – Setter mer pris på øyeblikkene med familie og venner

I en undersøkelse gjennomført av Amedia ble 3000 personer i Nordland, Troms og Finnmark spurt om de kjente seg mer eller mindre ensom etter koronapandemien det siste året. En av dem som har kjent på ensomhet er tilflytter Helene Alfheim.

Venner reagerte på filmene Charlotte (31) postet: – Det så litt rart ut, så jeg skjønner det

Charlotte Gulbrandsen Olsen (31) måtte tenke nytt da hun satt «koronafast» og bestillingen ikke kom. Den nye hobbyen har forandret livet hennes og blir snart en liten business.
Les mer om:

Venner reagerte på filmene Charlotte (31) postet: – Det så litt rart ut, så jeg skjønner det

Charlotte Gulbrandsen Olsen (31) måtte tenke nytt da hun satt «koronafast» og bestillingen ikke kom. Den nye hobbyen har forandret livet hennes og blir snart en liten business.
Les mer om:

Venner reagerte på filmene Charlotte (31) postet: – Det så litt rart ut, så jeg skjønner det

SKIEN: Charlotte Gulbrandsen Olsen (31) måtte tenke nytt da hun satt «koronafast» og bestillingen ikke kom. Den nye hobbyen har forandret livet hennes og blir snart en liten business.

Markaorganisasjonene reagerer kraftig: Oslo kommune hogget trær langt inn i fredet naturreservat

Lillomarkas Venner og Naturvernforbundet reiser bust etter at det ble oppdaget at Bymiljøetaten hadde gått løs på trærne i naturreservatet ved Røverkollen.
Les mer om:

Har kommet opp med genial løsning som skiller to gode venner

Etter siste serierunde har West Ham klatret forbi Chelsea opp på fjerdeplassen i Premier League. – Begynner å bli vant til å skriver at David Moyes er en stor suksess og har nå vasket bort fiaskoen følelsen fra tiden som manager for Manchester United. Sist måned ble West Ham Uniteds Declan Rice og Jesse Lingard er hentet opp til til Englands til VM-kvalifiseringskamper. – Det Jesse Lingard har levert etter han i vinter tok turen til London har imponert alle og fått eksperter som har sagt «han er ferdig» til å bite i seg de ordene.

Maridalens Venner: Kan få hjelp fra «oven»

Det ble kuttet kraftig i budsjettoverføringen til Maridalens Venner, for 2021. Men nå har stortingsrepresentanter fra Senterpartiet fremmet forslag om delfinansiering til vennene.
Les mer om:

Får støtte i klagen på ødeleggende sykling i vernede marka-områder

Statsforvalteren (tidligere fylkesmannen), gir Lillomarkas Venner, i store trekk, medhold i en klage på ulovlig og ødeleggende sykling i verneområder i Marka. Nå kommer imidlertid tiltak som forhåpentligvis bedrer forholdene.
Les mer om:

Kongepuddelen Sasha ga Andreas og Erling et unikt vennskap: – Et privilegium å få en ny venn så sent i livet

Erling Okkenhaug og Andreas Diesen er helt forskjellige og likevel like. To levende legender innenfor hvert sitt fagfelt, to sterke kulturpersonligheter, og to kjente og kjære fjes. De ble venner som voksne.
Les mer om:

– Storm er ingen hindring for utendørs påskelunsj med gode hyttenaboer

Begeistra hytteeiere ved Eidsbugarden forteller om en påske og en utelunsj de seint vil glemme. – Smittevern og sterk vind ga oss en utelunsj utenom det vanlige. Lærdommen er at det ikke finnes vær som er for dårlig til å nyte god mat med gode venner.
Les mer om:

Strömstads ordfører Kent Hansson: – Jeg tror ikke smittefare er eneste grunnen til at grensen er stengt

I over et år har vi nordmenn vært hindret fra å reise over grensen til våre svenske venner i Strömstad. Nå håper byens ordfører Kent Hansson at vi snart kan omgås og treffe hverandre igjen.

20 spørsmål til Ramjar Latifi: – Det må ha vært noe av det morsomste og skumleste jeg har gjort siden mars 2020

Elevrådslederen ser frem til å samle venner og familie når samfunnet åpner igjen.
Les mer om:

Mener Norge valgte feil koronastrategi: – Jeg bor heller en ny vinter i telt, enn å reise fra verdens tryggeste sted

Mens vi her på Haugalandet går inn i vår andre påske med et delvis avstengt samfunn, planlegger Bjarne Vandeskog å klemme venner og dra på markedet.
Les mer om:

Laila Benjaminsen (50) om Northug-stunt på Facebook(pluss)

Laila Benjaminsen fra Tjeldsund ville tulle litt med sine venner på 1. april, og la ut denne spøken.

Marlene (17) setter ord på det mange unge føler: – Jeg er ikke like lykkelig lenger

17 år gamle Marlene Ivin skriver dikt om følelsene sine og hvordan hennes mentale helse har blitt påvirket etter å ha vært isolert fra venner i et helt år.
Les mer om:

Harstad Tidendes godt blanda påskequiz

Hva kan du om nærområdet, geografi, historie og annet "godt og blandet"? Test deg selv eller familie og venner i Harstad Tidendes påskequiz.
Les mer om:

Lanserer nytt boligkonsept – vil teste ut «venneleiligheter»

På Bryn kan du nå kjøpe såkalte venneleiligheter, med én eller flere venner. – Et interessant konsept, sier Henning Lauridsen i Eiendom Norge. 
Les mer om:

May bruker Finn til å få nye venner: – Det som har hjulpet mest er at jeg skjønner at det er mange andre som har det sånn

Hun har både samboer, barn og hund, men likevel føler hun seg ensom. Nå håper hun på å bli kjent med andre gjennom Finn, og det er hun ikke alene om.
Les mer om: