Nyheter om Venner


Vinterveiens Venner etablert på Nordfjellstølen og ny rørlegger i Lomen

Siste nytt fra næringslivet i Valdres uke 3, 12. januar til 18. januar.
Les mer om:

Drømmer du om å ha en hund og en katt som er like gode venner som disse to? Da har Tom noen tips til deg

Samme favorittplass i sofaen har ført til et godt vennskap mellom schæferen «Tessa» og katten «Gråpus».
Les mer om:

Svenn Andre (42): – Det er vondt å være død når du er levende

Etter 40 år som dedikert «vitne», valgte Svenn André Torland Haugland fra Karmøy å melde seg ut av Jehovas vitner. Det kostet ham alt han hadde av venner og familie.

FREDAGSJAS og et tilbakeblikk på karrieren med Petter Katastrofe ❤

Ny fredag, ny fredagsfjas! NÅ ER DET HELG! Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det litt ekstra kjut/trist/fint/skøy, fordi vi i tillegg går en siste tur ned Memory Lane med Petter Kristiansen alias Katastrofe. (På Petters Wikipedia står det til info: «Not to be confused with American rapper Katastrophe».

Fra guttedrøm til verdenspremiere

For 45 år siden ble gnisten i meg tent. Nå går kinodrømmen i oppfyllelse, og med den følger mitt barnslige og naive håp om at vi alle skal være venner.
Les mer om:

Søstrene Ragnhild og Mathilde frå Sand valde London

Å læra seg engelsk flytande var ei viktig drivkraft for Ragnhild då ho valde studiestad. Ho ønsker å dra nytte av språkkunnskapane i ei framtidig jobbkarriere. Økonomiutdanninga gir henne fleire retningar å velje mellom. – Eg valde London fordi byen tilbyr utdanning i verdsklasse og blir rekna som Europas finanshovudstad. I tillegg har byen mykje å by på på fritida.

Disse landene er best å besøke med kjæledyr

Det er flere hoteller i ulike europeiske land som tillater overnattingsgjester å ha med seg sine firbente venner under oppholdet. Men det er visse forhåndsregler som bør tas før bilen ruller av gårde.
Les mer om:

Liverpool nærmer seg tysk sensasjon

Liverpool har en god stund brukt alle triks i boka for å sikre seg den tyske sensasjonen Timo Werner, nå skal Red Bull Leipzig være på glid. – Den tyske storklubben bruker så mye tid på å forsvare seg mot en strøm av klubber som vil kjøpe han ut av utkjøpsklausulen på 50 millioner euro at de nå kryper til korset og godtar et fremtidig salg. Don Balon skriver at samtaler har avansert de siste dagene over et sommerbytte til Anfield. – Liverpool manager Jurgen Klopp har pekt på Timo Werner som erstatter for Sadio Mane.

- Han hadde et hjerte av gull

Venner av Halil Kara snakker ut om sorgen, sjokket og hyller den avdøde kompisen.
Les mer om:

Halil (21) skulle forlove seg

Klokken 17 i dag samles familie og venner av avdøde Halili Kara til minnestund. Familien forteller at de fremdeles er i sjokk over det som har skjedd.
Les mer om:

Sanders om Warren-stikk: – Latterlig

Bernie Sanders (78) og Elizabeth Warren (70) har så langt i valgkampen fremstått som gode venner. Nå stiger temperaturen mellom de to presidentkandidatene.
Les mer om:

Superstjernen skal være ferdig med nytt album

Kendrick Lamar skal være tett på å bli ferdig med sitt nye – og denne gang mer rockinspirerte – album. Ryktene kommer fra en den tidligere redaktøren for musikkbransjemagasinet Billboard, Bill Werde, som ifølge NME har delt en melding på Twitter hvor han skriver at han har hørt fra flere av sine venner at albumet er ferdig innspilt. LES OGSÅ: Spike Lee blir historisk. Werde kunne i samme tweet avsløre at albumet trekker på et mer rockinspirert lydbilde. Did anyone not named Beyonce release better, more meaningful back-to-back albums last decade than Kendrick Lamar?
Les mer om:

Runde 5

Velkommen til Fremsynt, Dataforeningens prediksjonsturnering! Her kan du konkurrere med kolleger, venner, sjefen og «en apekatt». Alle utfordres til å forutsi hendelser som ligger fra noen uker til et år inn i fremtiden. Du kan melde deg på når som helst, Din snittscore kan sammenlignes med alle andre, uansett når dere startet opp i turneringen. «Apekatten» er en imaginær spiller som gjør alle sine prediksjoner basert på tilfeldigheter (terningkast eller random-generator).
Les mer om:

Flere hundre møtte opp for å ta farvel med brannofrene i Bergen

HAUKELANDSHALLEN (NRK): Mor og tre døtre døde i den verste brannen i Bergen på 41 år. Mandag samles familie, venner og kjente for å ta farvel.
Les mer om:

Tar farvel med brannofrene i Bergen: – De var solstråler

HAUKELANDSHALLEN (NRK): Mor og tre døtre døde i den verste brannen i Bergen på 41 år. Mandag samles familie, venner og kjente for å ta farvel.
Les mer om:

Mor og døtre begravd i Bergen

Familie, venner, klassekamerater og mange flere var samlet i Bergen for å ta farvel med moren og de tre døtrene som døde etter en brann i Ytrebygda.
Les mer om:

Venner og familie var med i letingen

Søndag kveld ble en isfisker funnet død i innsjøen Setten i Aurskog-Høland etter å ha gått gjennom isen.
Les mer om:

Derfor har de fått et godt liv og mange venner i Haugesund

En egenskap ble nøkkelen for å bli kjent med folk, få seg jobb og bli en del av Norge.
Les mer om:

Legenden Karabatic sier minst mulig om Sagosen

TRONDHEIM (VG) Nikola Karabatic (35) kaller Norge «klare favoritter» og er ikke spesielt snakkesalig om lagkameraten Sander Sagosen (24) før skjebnekampen i EM. Det er det en klar årsak til. Den norske stjernen er som regel glimrende mot sine franske venner.

Amerikaner (30) forsvant – funnet i ødemarken etter tre uker

En bekymringsmelding fra Tyson Steeles venner fikk redningsarbeidere til å slå alarm. Det var da de fikk øye på et «SOS» i snøen.
Les mer om:

Slik vil de forene et splittet USA

WAYLAND, MASSACHUSETTS (VG) Kyle Kaplan (31) har ingen republikanske venner. Sue Lanni (57) blir kalt rasist i diskusjon med demokrater. I et splittet USA drar amerikanere på workshop for å lære å snakke sammen.
Les mer om:

Prinsdal-drapet: – Han var som en bror for meg

MORTENSRUD (VG) Venner og bekjente av den drepte 21-åringen er i sjokk og sorg. Lørdag ettermiddag samlet de seg på Mortensrud.
Les mer om:

Sønstebypris og Forsvarsmedaljen med laubærgren til Bergsund

To busslaster med venner, familie, samarbeidspartnere i ulike organisasjoner, veteraner og lokale ungdomsskoleelever fulgte med Kristian Bergsund til Akershus festning da han skulle motta Sønstebyprisen.
Les mer om:

Her får Sagosen seiersklemmen: – Skal ikke undervurdere Frankrike

TRONDHEIM (VG) Her får Sander Sagosen (24) gratulasjonen han setter aller mest pris på. Nå retter stjernespilleren alt inn mot møtet med sine franske venner søndag. Norge kan gi seiersvante Frankrike en nedtur de aldri har vært med på.