Nyheter om Venner


Skiskyttervennene bar kisten i Hanevolds bisettelse

Familie, venner og Idretts-Norge tok farvel med skiskytterprofilen Halvard Hanevold fredag. Ole Einar Bjørndalen var en av mange sørgende i Asker kirke.

Hanevold bisettes

Venner og familie tar sitt siste farvel med den tidligere skiskytteren.
Les mer om:

Halvard Hanevold bisettes i dag

ASKER KIRKE: Familie og venner tar nå farvel med skiskytteren. Halvard Hanevold døde i sitt hjem på Borgen i Asker, 3. september. Han ble 49 år gammel.
Les mer om:

Halvard Hanevold bisettes i dag: – Vil alltid savne ham

ASKER (VG) Klokken 11 i formiddag tar familie og venner farvel med Halvard Hanevold. Skiskytteren døde 3. september, 49 år gammel.
Les mer om:

Melder seg ut av SV i frustrasjon:– Skammer meg over at jeg fikk venner til å stemme SV

SV-medlem Andreas Altermark er så forbannet på det valgtekniske samarbeidet hans eget parti fikk i stand i Steigen, at han har meldt seg ut av partiet.
Les mer om:

Kick-off på Klepp

Helga blei toppa då laget fekk vera balljenter og maskotar i kampen mellom damelaga til Klepp og Lillestrøm, som blei direktesendt på TV. Misunnelege gutar Trenar Odd Magne Hetlelid fortel om meldingar som tikka inn etter kvart som venner og besteforeldre såg dei unge erfjordspelarane i TV-ruta. – Det var nok mange misunnelege gutar i bygda som gjerne ville ha vore med på denne opplevinga, smiler trenaren så me høyrer det på telefon dagen der på. Nystarta lag Jentelaget, der spelarane er mellom ti og tolv år, sta

Manchester United speider etter en ny Nr.9

Manchester Uniteds speider i Øst-Europa var på tribunen for å følge med på en spiss under Fenerbahces 3-1 nederlag mot Alanyaspor mandag kveld. Fanatik har bekreftet at Krsto Kilibarda var sammen med Cenk Melih Yazici, som er agenten for Juventus ‘tyrkiske forsvarer Merih Demiral, da han så Kosovo spissen Vedat Muriqi i aksjon. Les: «Jeg har sett fotball i 50 år og har aldri sett noen som ham» Kilibarda sies å ha vært ivrig i son oppfølging av Fenerbahce-frontmannen, som nylig scoret igjen i England i en Euro 2020 kamp, og enda en engang var imponerende – i går var Muriqi involvert i Fenerbach

Tror at slaget er vunnet

Motstanderne av fotografihus på Sukkerbiten jubler over valgresultatet i Oslo. – Nå blir det ikke noe av det planlagte Fotografihuset, hevder ­styreleder Sverre Jervell i Sukker­bitens venner.
Les mer om:

Nærmer seg en Kylian Mbappe deal på nærmere 3 milliarder kroner

En ting er helt sikkert, Paris Saint-Germain vet å bruke penger å fotballspillere. Det er få som tror den franske storklubben får igjen sin gigantinvestering på Neymar hvis han selges tilbake til Barcelona.

Kom hjem fra jobb til beskjed om at de må evakueres: – Jeg håper huset står, for det er helt nytt

Lill Nilsen og datteren Amalie Dokken må belage seg på å sove et annet sted enn hjemme i natt. Heldigvis har de venner som gledelig åpner dørene for dem.
Les mer om:

Ensomhet er helsefarlig: Slik får du nye venner i voksen alder

Se hvordan du utvider ditt sosiale nettverk i voksen alder.
Les mer om:

50 år som venner av Lillomarka

Med ny bok og stor feiring skal det markeres 50 år med Lillomarkas venner. Og du er invitert.
Les mer om:

Vellykket vikingweekend: – Folk har kost seg så mye at de har blitt en dag ekstra

Tønsberg vikingfestival får stadig flere venner.
Les mer om:

Serieanmeldelse: True crime-historien på Netflix du ikke vil gå glipp av

Noen historier fra virkeligheten er så drøye at man nesten ikke klarer å tro på dem. Den nye Netflix-serien Unbelievable skildrer to etterforskninger av voldtekt, hvor den ene går fryktelig galt. Tenåringsjenta Marie Adler har siden hun var liten vært inn og ut av forskjellige fosterhjem og barnevernsinstitusjoner. Så får Marie flytte for seg selv i et bokompleks for vanskeligstilte ungdommer, men det tar ikke lang tid før gleden er snudd om til et mareritt. Marie har ikke rukket å bo for seg selv mer enn i et halvt år før en ukjent, maskert mann entrer leiligheten hennes midt på natten.

Familien har knyttet et helt spesielt bånd med rypa: – Vi har hatt noen dype samtaler

– Vi er blitt svært gode venner og han følger etter oss over alt, forteller Helle Torill Sandvik fra Mosjøen. Se video av den spesielle gjesten.

R.E.M. gir ut sang for Bahamas-ofrene

Sangen det er snakk om heter Fascinating, og denne versjonen ble spilt inn på nettopp Bahamas for 15 år siden. Opprinnelig ble den skrevet for å være en del av 2001-albumet Reveal, men den endte opp med å bli kuttet i siste runde. Gitarist Peter Buck fortalte i sin R.E.M.-biografi «Fiction» at Fascinating var favorittlåten til Michael Stipe fra Reveal-innspillingene. – Det er en virkelig vakker låt.
Les mer om:

– Vårt høyeste ønske er å få en jobb, men det får vi ikke

De to syriske søstrene er takknemlige for å leve i fred i Norge, langt borte fra krigen de flyktet fra. De føler seg velkommen, de har norske venner, men jobb får de ikke.
Les mer om:

Markus (19) gravlagt etter helikopterulykken: – Så vondt at det er vanskelig å sette ord på

Tirsdag formiddag var det Markus Vonheim kirkeklokkene kimet så altfor tidlig for, da en fullsatt Nordlyskatedral bestående av familie, venner, arbeidskolleger og andre fremmøtte tok farvel med tenåringen.
Les mer om:

Norske Siren opplevde orkanen på Bahamas – leter fortsatt etter familie og venner

NASSAU, BAHAMAS (NRK): En uke etter at orkanen Dorian herjet på Bahamas har norske Siren endelig kommet seg til en øy med mobildekning. Hun og mannen aner ikke om alle deres kjære fortsatt lever.
Les mer om:

Hvem får makta i Bodø? Her er forhandlingene i gang

Høyres Lars Vestnes har gjort klart til møter. Ap, SV, Sp og MDG har allerede hatt sitt første møte om hvem som skal være venner med hvem i kommende periode.
Les mer om:

21 ferske album du bør sjekke ut – del 3

Om du ikke har lest del 1 i denne artikkelserien, så finner du den her. Den inneholder alt fra Tool til Sheryl Crow. Del 2 ligger her, og der finner du blant annet Lana Del Rey og Entombed A.D. Her kommer tredje og siste del av trilogien fra våre venner i GAFFA.se. Gi oss gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet om du finner noe du liker. Whitney – Forever Turned Around Har du savnet Julien Erlichs skjøre stemme?
Les mer om:

Trond søker etter venner på Facebook: – Noen kommer sikkert til å tenke: «Herregud, for en tulling»

Hva gjør du når du sitter i en bolig på et nytt sted uten noe nettverk? Trond Aasmundsen gikk ut på Facebook og søkte etter noen å omgås.
Les mer om:

Venner og kjente vart vitne til at Espen styrta i døden: – Viktig å samlast og snakke om det

Voss fallskjermklubb er i sorg etter tapet av den mangeårige instruktøren. Sundag kveld heldt medlemmane minnestund ved ulukkesstaden.
Les mer om: