Nyheter om Veiby


Veiby kjemper om pallplass i VM

Ole Christian Veiby gleder seg til å debutere for Citroën i WRC2-mesterskapet under helgens VM-runde i Wales. – Det er alltid spennende å kjøre ny bil, og vi har forberedt oss godt, sier Ole, som har som mål å komme på pallen sammenlagt i mesterskapet.
Les mer om:

Veiby fra Skoda til Citroën

Ole Christian Veiby har som flere av sine teamkolleger i Even Management vært fabrikkfører for Skoda. Men nå skifter han ganske overraskende team foran de avsluttende VM-rundene. Målet er å kapre en pallplass i WRC2.
Les mer om:

Veiby jakter pallplass med Citroën

Ole Christian Veiby går en spennende avslutning på sesongen i vente. Unggutten har byttet til Citroën, og målet er å kapre en pallplass i WRC 2-mesterskapet. – For tre år siden tok jeg sølv i JWRC i en Citroën DS3 R3T, så det er ingen tvil om at jeg har gode minner med Citroën. Når det nå åpnet seg en mulighet for å samarbeide med Citroën igjen, så er det en utfordring jeg ser frem til.

Klart for NM-finale i rally

Det blir fartsfest på Hedmarken når årets rally-NM skal avsluttes på lørdag. Drøye 90 biler vil starte fra Vendkvern Motorbane, og førere som Anders Grøndal, Ole Christian Veiby og Frank Tore Larsen vil spille hovedroller.
Les mer om:

Frustrerende helg for Veiby

Ole Christian fikk en drømmestart på Rally Tyskland, men klarte dessverre ikke å følge opp utover i løpet.
Les mer om:

Veiby gir gass i Tyskland

I Rally Finland fikk Ole Christian Veiby oppleve en real smell. Nå er han klar for nye eventyr i Tyskland.
Les mer om:

Norsk VM-fører i dramatiske rundkast: – Bilen er ikke mer å spare på

Her «ruller» en av Norges største rallytalenter i de finske skoger. Ole Christian Veiby (22) og kartleser Stig Rune Skjærmoen (32) kom utrolig nok fra VM-krasjen uten en skramme.
Les mer om:

Brutal krasj for Veiby

Ole Christian Veiby fikk smertelig erfare hvor uforutsigbart og brutalt Rally Finland kan være. I nærmere 150 kilometer i timen rullet han og kartleser Stig Rune Skjærmoen ut i skogen og gjennom en steinrøys.
Les mer om:

Årets høydepunkt for Veiby

Ole Christian Veiby ser på Rally Finland som sesongens høydepunkt. – Det er et eventyr å kjøre på disse veiene, sier han oppglødd.
Les mer om:

Rå oppvisning av Veiby

Ole Christian Veiby viste virkelig muskler da han kjørte inn til andreplass i WRC2-klassen i Rally Sardinia. 21-åringen vant hele 11 av de 20 fartsetappene, og ville trolig ha vunnet klassen om han ikke hadde slitt med tekniske problemer fredag.
Les mer om:

God debut for Veiby i Argentina

Det ble en dramatisk avslutning på Argentina-debuten for Ole Christian Veiby. Han rullet på den siste etappen, men fullførte likevel løpet på en meget god måte og ble nest raskeste R5-bil.
Les mer om:

Veiby imponerte Skoda-ledelsen

Ole Christian Veiby viste muskler under Rally Korsika, og fikk skryt av ledelsen i Skoda Motorsport for måten han gjennomførte løpet på. Dessverre ødela tekniske problemer for en opplagt andreplass.
Les mer om:

Veiby til topps i Numedalsrally

Ole Kristian Veiby og kartleser Stig Rune Skjæremoen kjørte inn til seier i årets Numedalsrally med sin Skoda Fabia R5. Dermed har teamet, som til vanlig kjører VM, vunnet det legendariske løpet to år på rad.
Les mer om:

Klart for Numedalsrally

Lørdag er det klart for tredje og siste vinterrally i årets NM-serie. Numedalsrally er for mange vinterens høydepunkt, og i spissen for de rundt 120 deltagerne stiller fjorårsvinner og VM-fører Ole Christian Veiby i Skoda Fabia R5.
Les mer om:

Klart for andre NM-runde i rally

Skal Anders Grøndal beholde sin NM-ledelse? Hva kan hjemmefavoritten Ole Christian Veiby prestere i sitt første NM-løp for året, og skal Mads Østberg ta sin sjuende totalseier i KNA Rally Finnskog? Svarene får vi i løpet av helgen.
Les mer om:

– Det blir en tøff start på sesongen

Ole Christian Veiby innleder en ny rallysesong med ærverdige Rallye Monte-Carlo. Han kjører dette løpet for tredje gang i karrieren, og forventer at det blir en utfordrende start på sesongen.
Les mer om:

Tekniske problemer ødela for Veiby

Ole Christian Veiby hadde gode muligheter til å vinne det asiatiske rallymesterskapet (APRC), men girkasseproblemer på åpningsdagen knuste drømmen hans om å vinne sin første internasjonale tittel.
Les mer om:

Veiby kjører for sin første tittel

Ole Christian Veiby er klar for en thriller i kampen om å sikre seg sin første internasjonale rallytittel. Vinner han siste runde av det asiatiske rallymesterskapet (APRC) i India, så blir han samtidig sammenlagtmester.
Les mer om:

Følg de norske fotballkvinnene her

Kommende helg er Ole Christian Veiby fra Kongsvinger for første gang i karrieren fabrikkfører i en VM-runde i rally.
Les mer om:

Veiby får fabrikksjanse

Kommende helg er Ole Christian Veiby fra Kongsvinger for første gang i karrieren fabrikkfører i en VM-runde i rally.
Les mer om:

Action-fylt Rally Spania

Kris Meeke i Citroën fikk en etterlengtet seier i den spanske VM-runden i rally. Andreas Mikkelsen fikk en fantastisk debut på grusetappene første dag i ny bil, men det skulle bli vanskeligere for den norske Hyundai-føreren når underlaget skiftet til asfalt. Mads Østberg og Ole Christian Veiby gjorde begge en strålende innsats i helgen.

Veiby kjører for pallplass i Spania

I 2014 debuterte Ole Christian Veiby i VM-sammenheng i Rally Spania. I helga er han tilbake der det hele startet og kjører løpet for fjerde gang.
Les mer om:

Veiby på tredjeplass i Japan

Det er duket for en thrilleravslutning av FIA Asian Pasific Rally Championship (APRC) etter at Ole Christian Veiby ble nummer tre i Japan. Selv om han mistet sammenlagtledelsen har han fortsatt alt i egne hender før det siste løpet.
Les mer om:

Brynildsen avgjorde sekundstrid i rally-NM

Eyvind Brynildsen tok et nytt steg mot NM-tittelen i rally da han avgjorde en sekundstrid med Ole Christian Veiby i Rally Konsmo lørdag.
Les mer om:

Veiby inn til ny seier

Ingen klarte å tukte Ole Christian Veiby i tredje runde av FIA Asian-Pacific Rally Championship. Unggutten var suveren i Malaysia og forsvarte ledelsen i sammendraget.