Nyheter om Veiby


Overlegen seier til Ole Christian Veiby i Rally Sverige

Ole Christian Veiby og Jonas Andersson kjørte inn til en overlegen seier i WRC2 klassen i Rally Sverige i dag, etter å ha ledet løpet størstedelen av helgen. –      Dette er nesten som en drøm som har gått i oppfyllelse! Det er så utrolig deilig! Jeg har jo fulgt Rally Sverige siden jeg var liten gutt, og har jo drømt om å en dag stå på toppen av seierspallen! Vi har prestert bra hele helgen, og det var en fight nesten helt til siste prøva.

Veiby ut av skyggen: Vant VM-rallyet i Sverige

Ole Christian Veiby (22) har lenge levd i skyggen av Norges mer berømte rallyførere, men slo et råsterkt startfelt og vant sin klasse i VM-rallyet i Sverige. – Guttedrømmen er gått i oppfyllelse, sier han til VG.
Les mer om:

Ole Christian Veiby vant Rally Hadeland: – NM er som et «mini-VM»

LYGNA (VG) Ole Christian Veiby (22) tuktet de enda større stjernene og vant Rally Hadeland. Nå satser han på seier i VM-runden i Sverige.
Les mer om:

Veiby vant NM-runde

På krevende vinterveier vant Ole Christian Veiby og kartleser Jonas Andersson lørdag Rally Hadeland, 18 sekunder foran Mads Østberg, som ble nummer to.

Veiby kjemper om pallplass i VM

Ole Christian Veiby gleder seg til å debutere for Citroën i WRC2-mesterskapet under helgens VM-runde i Wales. – Det er alltid spennende å kjøre ny bil, og vi har forberedt oss godt, sier Ole, som har som mål å komme på pallen sammenlagt i mesterskapet.
Les mer om:

Veiby fra Skoda til Citroën

Ole Christian Veiby har som flere av sine teamkolleger i Even Management vært fabrikkfører for Skoda. Men nå skifter han ganske overraskende team foran de avsluttende VM-rundene. Målet er å kapre en pallplass i WRC2.
Les mer om:

Veiby jakter pallplass med Citroën

Ole Christian Veiby går en spennende avslutning på sesongen i vente. Unggutten har byttet til Citroën, og målet er å kapre en pallplass i WRC 2-mesterskapet. – For tre år siden tok jeg sølv i JWRC i en Citroën DS3 R3T, så det er ingen tvil om at jeg har gode minner med Citroën. Når det nå åpnet seg en mulighet for å samarbeide med Citroën igjen, så er det en utfordring jeg ser frem til.

Klart for NM-finale i rally

Det blir fartsfest på Hedmarken når årets rally-NM skal avsluttes på lørdag. Drøye 90 biler vil starte fra Vendkvern Motorbane, og førere som Anders Grøndal, Ole Christian Veiby og Frank Tore Larsen vil spille hovedroller.
Les mer om:

Frustrerende helg for Veiby

Ole Christian fikk en drømmestart på Rally Tyskland, men klarte dessverre ikke å følge opp utover i løpet.
Les mer om:

Veiby gir gass i Tyskland

I Rally Finland fikk Ole Christian Veiby oppleve en real smell. Nå er han klar for nye eventyr i Tyskland.
Les mer om:

Norsk VM-fører i dramatiske rundkast: – Bilen er ikke mer å spare på

Her «ruller» en av Norges største rallytalenter i de finske skoger. Ole Christian Veiby (22) og kartleser Stig Rune Skjærmoen (32) kom utrolig nok fra VM-krasjen uten en skramme.
Les mer om:

Brutal krasj for Veiby

Ole Christian Veiby fikk smertelig erfare hvor uforutsigbart og brutalt Rally Finland kan være. I nærmere 150 kilometer i timen rullet han og kartleser Stig Rune Skjærmoen ut i skogen og gjennom en steinrøys.
Les mer om:

Årets høydepunkt for Veiby

Ole Christian Veiby ser på Rally Finland som sesongens høydepunkt. – Det er et eventyr å kjøre på disse veiene, sier han oppglødd.
Les mer om:

Rå oppvisning av Veiby

Ole Christian Veiby viste virkelig muskler da han kjørte inn til andreplass i WRC2-klassen i Rally Sardinia. 21-åringen vant hele 11 av de 20 fartsetappene, og ville trolig ha vunnet klassen om han ikke hadde slitt med tekniske problemer fredag.
Les mer om:

God debut for Veiby i Argentina

Det ble en dramatisk avslutning på Argentina-debuten for Ole Christian Veiby. Han rullet på den siste etappen, men fullførte likevel løpet på en meget god måte og ble nest raskeste R5-bil.
Les mer om:

Veiby imponerte Skoda-ledelsen

Ole Christian Veiby viste muskler under Rally Korsika, og fikk skryt av ledelsen i Skoda Motorsport for måten han gjennomførte løpet på. Dessverre ødela tekniske problemer for en opplagt andreplass.
Les mer om:

Veiby til topps i Numedalsrally

Ole Kristian Veiby og kartleser Stig Rune Skjæremoen kjørte inn til seier i årets Numedalsrally med sin Skoda Fabia R5. Dermed har teamet, som til vanlig kjører VM, vunnet det legendariske løpet to år på rad.
Les mer om:

Klart for Numedalsrally

Lørdag er det klart for tredje og siste vinterrally i årets NM-serie. Numedalsrally er for mange vinterens høydepunkt, og i spissen for de rundt 120 deltagerne stiller fjorårsvinner og VM-fører Ole Christian Veiby i Skoda Fabia R5.
Les mer om:

Klart for andre NM-runde i rally

Skal Anders Grøndal beholde sin NM-ledelse? Hva kan hjemmefavoritten Ole Christian Veiby prestere i sitt første NM-løp for året, og skal Mads Østberg ta sin sjuende totalseier i KNA Rally Finnskog? Svarene får vi i løpet av helgen.
Les mer om:

– Det blir en tøff start på sesongen

Ole Christian Veiby innleder en ny rallysesong med ærverdige Rallye Monte-Carlo. Han kjører dette løpet for tredje gang i karrieren, og forventer at det blir en utfordrende start på sesongen.
Les mer om:

Tekniske problemer ødela for Veiby

Ole Christian Veiby hadde gode muligheter til å vinne det asiatiske rallymesterskapet (APRC), men girkasseproblemer på åpningsdagen knuste drømmen hans om å vinne sin første internasjonale tittel.
Les mer om:

Veiby kjører for sin første tittel

Ole Christian Veiby er klar for en thriller i kampen om å sikre seg sin første internasjonale rallytittel. Vinner han siste runde av det asiatiske rallymesterskapet (APRC) i India, så blir han samtidig sammenlagtmester.
Les mer om:

Følg de norske fotballkvinnene her

Kommende helg er Ole Christian Veiby fra Kongsvinger for første gang i karrieren fabrikkfører i en VM-runde i rally.
Les mer om:

Veiby får fabrikksjanse

Kommende helg er Ole Christian Veiby fra Kongsvinger for første gang i karrieren fabrikkfører i en VM-runde i rally.
Les mer om:

Action-fylt Rally Spania

Kris Meeke i Citroën fikk en etterlengtet seier i den spanske VM-runden i rally. Andreas Mikkelsen fikk en fantastisk debut på grusetappene første dag i ny bil, men det skulle bli vanskeligere for den norske Hyundai-føreren når underlaget skiftet til asfalt. Mads Østberg og Ole Christian Veiby gjorde begge en strålende innsats i helgen.