Nyheter om Vegårshei


Reagerer på prosessen: -Aldri opplevd liknende på 40 år

- Jeg ønsker ikke å hakke og være kritisk, men vi har et ønske om en åpenhet og ryddig prosess rundt omstilingene som skjer i Vegårshei kommune, sier hovedverneombud Unni Hushovd.
Les mer om:

Disse har fått tilskudd til boligbygging utenfor sentrum – nå vil rådmannen skrote ordningen

I 2011 vedtok kommunestyret på Vegårshei et flatt beløp på 30.000 kroner per søker til spredt boligbygging. Nå mener Aps kommunestyrerepresentant Bjårøy at tilskuddet er modent for å strykes.
Les mer om:

Her lukker rådmannen døra: Biter av søknad ble holdt hemmelig

Da Vegårshei kommunestyre tirsdag kveld skulle avgjøre om Aslak Askland kan få vente i fem år med å flytte til gården han nylig har kjøpt på Ljøstad, ble dørene lukket.
Les mer om:

Dette tjente kjentfolkene fra Tvedestrand, Åmli og Vegårshei

Denne uken kom skatteoppgjøret for 2018, og her kan du se hva kjentfolk som bor eller har flyttet fra våre tre kommuner tjente ifjor.

Anses ikke som arbeidsulykke

En sjåfør falt fra en lastebil på Vegårshei.

Roald Nilsen: - Skal du bygge i sentrum, må det gjøres sånn

Det er stor spenning knyttet til hvordan markedet vil reagere på utbyggingsplanene til Vegårshei kommune og Stolt Bygg AS.
Les mer om:

Leiligheter, p-hus, heis og næring

- Det skal bli virkelig moro å se hva som skjer her, sier Halvor Bjorkjendal på frokostmøtet til Vegårshei Næringsforening og Vegårshei kommune tirsdag morgen.
Les mer om:

Siv fra Tvedestrand og Hannelore fra Vegårshei vil lede super-prosjekt

De neste tiårene skal Arendal kommune bygge flere nye helsehus. Det første skal stå klart i 2024 på Saltrød, og nå søker kommunen prosjektleder for dette bygget.

Skadet i arbeidsulykke ved skitrekk

Én person er sendt til sykehus etter en arbeidsulykke ved skitrekket i Vegårshei ski- og aktivitetssenter.

Disse tjente mest på Vegårshei

TeamTec-leder Olav Voie topper inntektslistrene på Vegårshei for skatteåret 2019. Bedriftseier Reidar Dalen og Viktor Mogen tar de neste plassene.
Les mer om:

Tilbudt jobben, men sa nei takk

Vegårshei kommune innstilte en person til jobben som ny leder for helse og omsorg, men vedkommende ville ikke ha jobben likevel.
Les mer om:

Disse eiendommene ble kjøpt og solgt i Vegårshei og Åmli i oktober

Sjekk de siste eiendomsoverdragelsene.
Les mer om:

Linjerydding med helikopter skal sikre strømforsyningen i vinter

-Vi børster på en måte støv av en metode vi har benyttet tidligere, sier prosjektleder Andreas Storbukås i Agder Energi Nett. I tre-fire uker fremover skal helikoptre med sirkelsager rydde langs linjene i Arendal, Tvedestrand, Vegårshei, Risør og Gjerstad.

Dagene begynner å bli kortere: Dette blir ukens vær

I uken som gikk kom det litt snø nattestid både på Vegårshei og i Åmli. I uken som kommer vil det bli lite nedbør, men de indre bygder kan oppleve nattefrost.
Les mer om:

Ble anmeldt: Ville ikke gå fra festen

Politiet var på oppdrag på Vegårshei i natt.
Les mer om:

HC kommer med ny bok: - De fleste gode historier er for gode til å være helt sanne

I løpet av november kommer "Ei sjel og ei skjorte" fra trykkeriet. En bok spekket med gode historier fra de indre bygder, skrevet av H.C. Hanssen fra Vegårshei.
Les mer om:

To fra Vegårshei og en fra Åmli søker på ny lederjobb i Gjerstad

Gjerstad kommune skal omorganisere, og leter etter en person som kan lede en ny, sammenslått enhet. Nå er kandidatene klare.
Les mer om:

Mange ville bidra med hjelp til kvinner i fattige land

Inntektene fra søndagens TV-aksjon for CARE går til kvinner i fattige land. I Tvedestrand, på Vegårshei og i Åmli var bøssebærere i sving på søndag for å samle inn penger til CARE og kvinnene.

Vemund (12) tok 3. plass i konkurranse med Norges beste

-Endelig pallplass, sier pappa Tor Arne Myhre. For noen uker siden glapp pallplassen så vidt for løpertalentet fra Vegårshei. I helgen tok han 3. plass, i et løp der de beste i Norge deltok, deriblant to av brødrene Ingebrigtsen.

Brannvesenet på Vegårshei rykket ut til husbrann i Kragerø

Brannvesenet på Vegårshei ble i halv fire tiden i natt tilkalt til en brann i Sannidal i Kragerø. De rykket ut med to mann og en tankbil.

Holder budsjettet på 10 millioner: Har fått en mye større kirkegård og egen minnelund

Arbeidet med den store utvidelsen av kirkegården på Vegårshei er nå praktisk talt ferdig. Den nye delen gir rom for ca. 300 nye gravplasser og en egen minnelund.
Les mer om:

Doningen din kan bli både raskere og mer gjerrig på drivstoffet

HK Tuning AS lager sterkere og billigere biler. Glenn Ivar Karlsen satser på å optimalisere ulike kjøretøy i et nyetablert aksjeselskap på Vegårshei.
Les mer om:

Toglinjen stenges: Løse hester ved Nelaug

To hester har tatt seg tur på toglinjen ved Nelaug, og er på vei inn i Vegårshei kommune.
Les mer om: