Nyheter om Vatne


Politi­kvinne truffet i låret av vådeskudd på Vatne

SANDNES: Operasjonssentralen ved Sør-Vest politidistrikt sier at det har vært en skyteepisode på Vatne i Sandnes tirsdag formiddag.

Politikvinne truffet i låret av vådeskudd på Vatne

SANDNES: En politikvinne er lettere skadet etter å ha blitt truffet i låret av et vådeskudd på Vatne i Sandnes tirsdag formiddag.
Les mer om:

For tre måneder siden røk VM da han var nær å miste armen på hockeybanen. Denne uka ble Emil (19) hjerteoperert.

– Jeg krysser fingrene for at sykdom og skader holder seg borte en stund nå, sier den hardt prøvede landslagsspilleren i parahockey, Emil Vatne.
Les mer om:

Elias var meter unna å kollidere med denne ulven på E6

Trailersjåføren var kun sekunder unna å kollidere med det som trolig var en ulv. – Det var ikke snakk om mange meter, sier Elias Vatne.
Les mer om:

Vurderer å sende omgjøringsbegjæring til UNE for familien Abbasi

Abbasi-familiens advokat Erik Vatne jobber for at familien skal få lovlig opphold i Norge, og vurderer å sende en omgjøringsbegjæring til UNE.
Les mer om:

7,2 millioner til ny offshoreteknologi

Stationmar AS, som utvikler hivkompenserings-teknologi pønsket ut av Per A. Vatne, har fått inn 7,2 mill. fra 100 småinvestorer. Styreleder Erik Risdal synes hans egen forhistorie er irrelevant.
Les mer om:

- Vi føler oss invadert. Det var veldig, veldig ekkelt

Det lesbiske ekteparet kom hjem til ødeleggelser i boligen i Vatne i Sandnes natt til søndag.
Les mer om:

Hærverk og tagging inne i bolig etter innbrudd

En bolig på Vatne i Sandnes ble tagget natt til søndag. Innbruddstyver har både stjålet gjenstander for store verdier og drevet hærverk.
Les mer om:

Bryne-damene scoret 13 ganger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Arna-Bjørnar II 13-0 (7-0)Mål: Emilie Erland (1, 18, 31, 52, 84), Oline Øfsteng (23, 63, 77), Karina Fløysvik Hæåk (1, 43), Karen Aarrestad Nesse (32), Mari Haaland (49) og Jenny Flatmo (88) I et flott vårvær fikk Bryne det enkelt mot et svakt Arna-Bjørnar-lag. Allerede før kampuret viste tre minutt ledet hjemmelaget 2-0, og kampen var i realiteten avgjort.

Se hvilke 11 Bryne starter med mot Avaldsnes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes damelag spiller andrerundekamp i NM mot Avaldsnes på Bryne stadion i kveld.

Vatne nådde ikkje opp i Klassequizen

Slapp unna med kutt over øyet etter at hengeren kræsjet inn i en annen bil. – Hesten hadde englevakt, sier veterinæren på stedet.
Les mer om:

Imponerte mot Viking – etter kampen inviterte Berntsen ham på trening

Da 4.-divisjonslaget Frøyland rystet Viking i cupen, var det anført av en meget god Scott Vatne (19). Etter kampen gikk Viking-trener Bjarne Berntsen rett bort til unggutten – og inviterte ham på trening.

Imponerte mot Viking – etter kampen inviterte Berntsen ham på trening

Da 4.-divisjonslaget Frøyland rystet Viking i cupen, var det anført av en meget god Scott Vatne (19). Etter kampen gikk Viking-trener Bjarne Berntsen rett bort til unggutten – og inviterte ham på trening.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Politiet rykker ut: Fant tom bil på taket i Nakkedalen

Tobias Solnør kom onsdag kveld over en bil som lå på taket på fylkesveg 147, over fjellet mellom Vatne og Fiksdal.
Les mer om:

Slaraffenliv er ukjent omgrep for Dekk-Harald & Co(pluss)

Ingen skal skulde Harald Vatne, eller Dekk-Harald, og medhjelparane for å sitje på raua heile dagen og drikke kaffi.
Les mer om:

Emil Vatne i stygg duell to dager før VM - heldig som ikke mistet armen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«VM er over før det har begynt», skriver 19-åringen på Instagram. På bildet smiler han tappert fra sykesenga i Tsjekkia. Det var ikke der han skulle vært. Lørdag spiller Norges parahockeylandslag sin første kamp i VM, men den går altså uten Nærbø-karen på isen.Venstre armen er gipset, og opp fra gipsen står det flere skruer. Private bilder Jærbladet har sett før gipsen kom på er et sterkt syn. Det er mye blod.

Våg-frivillige hedret

Elin Vatne ble æresmedlem mens Arnfinn Vatland, Are Sætervadet, Elke Udelhoven og Jan Arvid Nilsen mottok IK Vågs hederstegn.
Les mer om:

Elin Vatne æresmedlem i IK Våg

Gjennom 25 år har Elin Vatne bidratt med dugnadsarbeid for håndballen i IK Våg. Nylig ble hun tildelt æresmedlemskap i klubben.
Les mer om:

Nordland god på lakseforvaltning

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Seksjonsleder Tore Vatne har vært med i 30 av dem.Under den femte dialogkonferansen for laks og sjøørret kom det fram at mengden laks som går opp i elvene er kraftig redusert de siste 50 årene. I fylkesmannens arkiver finnes noen av forklaringene.Parasitt Laksen lever de første årene av livet i elvene, før den vandrer ut i havet.- Det er flere årsaker til den store nedgangen.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Oppdrettstopp får skryt av "Den fantastiske villaksen"-programlederen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er et eksempel til etterfølgelse og jeg håper flere aktører i næringen kan gjøre slike samarbeid med villfisk-interesser, sa Kenneth Bruvik etter å ha hørt hvordan Kjell Lorentsen og Salten Aqua har bidratt til forskning på, og tiltak for villaksen i Salten.De to møttes til debatt på Dialogkonferansen, som for fjerde året ble arranget av Bodøregionen utviklingsselskap og næringsklyngen NCE Aquaculture.

Frøyland til første ordinære NM-runde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Staal Jørpeland 3-1 (2-0)Scott Vatne sendte Frøyland i ledelsen etter bare ett minutt i kveldens NM-kvalifiseringskamp. Begge lagene hadde store muligheter til å score i første omgang, og mot slutten av første omgang satte Ola Rønningen inn 2-0.Frøyland forsvarte seg godt i andre omgang, og det var først noen minuitter før slutt Staal Jørpeland fikkk sin redusering.

Direktesending: Paneldebatt om oppdrett på Dialogkonferansen på Rognan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I panelet sitter Kenneth Bruvik som står bak programserien "Den fantastiske villaksen", fritidsfisker Robert Brodersen, mangeårig oppdrettsmann Kjell Lorentsen, NTNU-forsker Jan Davidsen og leder for miljøvernavdelingen i Fylkesmannen, Tore Vatne.Debatten ledes av Tarjei Abelsen, reporter i Saltenposten.