Nyheter om Vatne


Aftenposten: Ehsan Abbasi (16) og søsknene sendes til Afghanistan uten moren

Det bekrefter Abbasi-familiens advokat Erik Vatne til avisen.
Les mer om:

7,2 millioner til ny offshoreteknologi

Stationmar AS, som utvikler hivkompenserings-teknologi pønsket ut av Per A. Vatne, har fått inn 7,2 mill. fra 100 småinvestorer. Styreleder Erik Risdal synes hans egen forhistorie er irrelevant.
Les mer om:

- Vi føler oss invadert. Det var veldig, veldig ekkelt

Det lesbiske ekteparet kom hjem til ødeleggelser i boligen i Vatne i Sandnes natt til søndag.
Les mer om:

Hærverk og tagging inne i bolig etter innbrudd

En bolig på Vatne i Sandnes ble tagget natt til søndag. Innbruddstyver har både stjålet gjenstander for store verdier og drevet hærverk.
Les mer om:

Bryne-damene scoret 13 ganger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Arna-Bjørnar II 13-0 (7-0)Mål: Emilie Erland (1, 18, 31, 52, 84), Oline Øfsteng (23, 63, 77), Karina Fløysvik Hæåk (1, 43), Karen Aarrestad Nesse (32), Mari Haaland (49) og Jenny Flatmo (88) I et flott vårvær fikk Bryne det enkelt mot et svakt Arna-Bjørnar-lag. Allerede før kampuret viste tre minutt ledet hjemmelaget 2-0, og kampen var i realiteten avgjort.

Se hvilke 11 Bryne starter med mot Avaldsnes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes damelag spiller andrerundekamp i NM mot Avaldsnes på Bryne stadion i kveld.

Vatne nådde ikkje opp i Klassequizen

Slapp unna med kutt over øyet etter at hengeren kræsjet inn i en annen bil. – Hesten hadde englevakt, sier veterinæren på stedet.
Les mer om:

Imponerte mot Viking – etter kampen inviterte Berntsen ham på trening

Da 4.-divisjonslaget Frøyland rystet Viking i cupen, var det anført av en meget god Scott Vatne (19). Etter kampen gikk Viking-trener Bjarne Berntsen rett bort til unggutten – og inviterte ham på trening.

Imponerte mot Viking – etter kampen inviterte Berntsen ham på trening

Da 4.-divisjonslaget Frøyland rystet Viking i cupen, var det anført av en meget god Scott Vatne (19). Etter kampen gikk Viking-trener Bjarne Berntsen rett bort til unggutten – og inviterte ham på trening.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Politiet rykker ut: Fant tom bil på taket i Nakkedalen

Tobias Solnør kom onsdag kveld over en bil som lå på taket på fylkesveg 147, over fjellet mellom Vatne og Fiksdal.
Les mer om:

Slaraffenliv er ukjent omgrep for Dekk-Harald & Co(pluss)

Ingen skal skulde Harald Vatne, eller Dekk-Harald, og medhjelparane for å sitje på raua heile dagen og drikke kaffi.
Les mer om:

Emil Vatne i stygg duell to dager før VM - heldig som ikke mistet armen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«VM er over før det har begynt», skriver 19-åringen på Instagram. På bildet smiler han tappert fra sykesenga i Tsjekkia. Det var ikke der han skulle vært. Lørdag spiller Norges parahockeylandslag sin første kamp i VM, men den går altså uten Nærbø-karen på isen.Venstre armen er gipset, og opp fra gipsen står det flere skruer. Private bilder Jærbladet har sett før gipsen kom på er et sterkt syn. Det er mye blod.

Våg-frivillige hedret

Elin Vatne ble æresmedlem mens Arnfinn Vatland, Are Sætervadet, Elke Udelhoven og Jan Arvid Nilsen mottok IK Vågs hederstegn.
Les mer om:

Elin Vatne æresmedlem i IK Våg

Gjennom 25 år har Elin Vatne bidratt med dugnadsarbeid for håndballen i IK Våg. Nylig ble hun tildelt æresmedlemskap i klubben.
Les mer om:

Nordland god på lakseforvaltning

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Seksjonsleder Tore Vatne har vært med i 30 av dem.Under den femte dialogkonferansen for laks og sjøørret kom det fram at mengden laks som går opp i elvene er kraftig redusert de siste 50 årene. I fylkesmannens arkiver finnes noen av forklaringene.Parasitt Laksen lever de første årene av livet i elvene, før den vandrer ut i havet.- Det er flere årsaker til den store nedgangen.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Oppdrettstopp får skryt av "Den fantastiske villaksen"-programlederen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er et eksempel til etterfølgelse og jeg håper flere aktører i næringen kan gjøre slike samarbeid med villfisk-interesser, sa Kenneth Bruvik etter å ha hørt hvordan Kjell Lorentsen og Salten Aqua har bidratt til forskning på, og tiltak for villaksen i Salten.De to møttes til debatt på Dialogkonferansen, som for fjerde året ble arranget av Bodøregionen utviklingsselskap og næringsklyngen NCE Aquaculture.

Frøyland til første ordinære NM-runde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Staal Jørpeland 3-1 (2-0)Scott Vatne sendte Frøyland i ledelsen etter bare ett minutt i kveldens NM-kvalifiseringskamp. Begge lagene hadde store muligheter til å score i første omgang, og mot slutten av første omgang satte Ola Rønningen inn 2-0.Frøyland forsvarte seg godt i andre omgang, og det var først noen minuitter før slutt Staal Jørpeland fikkk sin redusering.

Direktesending: Paneldebatt om oppdrett på Dialogkonferansen på Rognan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I panelet sitter Kenneth Bruvik som står bak programserien "Den fantastiske villaksen", fritidsfisker Robert Brodersen, mangeårig oppdrettsmann Kjell Lorentsen, NTNU-forsker Jan Davidsen og leder for miljøvernavdelingen i Fylkesmannen, Tore Vatne.Debatten ledes av Tarjei Abelsen, reporter i Saltenposten.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Lokal skipper: – Det var bare snakk om minutter før dette kunne gått virkelig galt

– Det ser veldig dramatisk ut. Skipet krenger voldsomt, og det må være veldig ubehagelig å være om bord, sier øyenvitne Frank Einar Vatne.
Les mer om:

Lokal skipper: – Det var bare snakk om minutter før dette kunne gått virkelig galt

– Det ser veldig dramatisk ut. Skipet krenger voldsomt, og det må være veldig ubehagelig å være om bord, sier øyenvitne Frank Einar Vatne.
Les mer om:

– Krenger voldsomt

To lasteskip assisterer i evakueringen av passasjerer fra Viking Sky. Ifølge øyenvitnet Frank Einar Vatne (44) krenger skipet voldsomt i takt med bølgene.
Les mer om: