Nyheter om Vatland


Vatland Olsen inn - sju spillere ut

Koperviks storscorer Kjetil Vatland Olsen er klar for Vard. Flere nykommere kan være på vei for Vard, som mister en rekke spillere til studier utenbys fra høsten av.
Les mer om:

Lokal storscorer på vei til Vard

Kjetil Vatland Olsen er i ferd med å bli Vard-spiller.
Les mer om:

Vatland Olsen senket FKH 2: – Han er sikker som banken når han får muligheten alene med keeper  

Kopervik slo FKH 2 2–0 i mandagens toppkamp i 4. divisjon. Godt hjulpet av strålende forsvarsspill og en spiss i scoringsform.
Les mer om:

Åna-Sira skole som turistsenter?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brufjell i Åna-Sira har mange besøkende og det er nå en dialog mellom kommunen og grunneiere om å få på plass en organisering tilsvarende det man har rundt Preikestolen med et samvirke eller en stiftelse der grunneiere og næringsaktører kan få være representert.

Millionarv og gave til Jorunn Hamre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vel 40 utsendinger fra kommunene Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Lund og Sokndal var samlet til Felleslagets årsmøte i Bø menighetssenter i Sokndal i helgen.Da ble det opplyst at Olav Berg Biktjørn (1919-97) og hustru Olga Biktjørn (1934-2019) hadde testamentert eiendommene sine til bruk for NLMs arbeid her i området.Det endelige beløpet blir ikke klart før eiendommene er solgt.

Fra politiloggen i helgen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)16 bilførere fikk forenklet forelegg for fart på E39 ved Vatland i Lyngdal søndag ettermiddag. En ble anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt etter på ha kjørt i 115 kilometer i timen i 70-sonen.Også lørdag var det trafikkontroll på E39 i Lyngdal. Da ble en bilfører anmeldt og fikk beslaglagt førerkortet. Personen kjørte i 88 kilometer i timen i 60-sonen.

Stor protest mot monstermøller

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Protestmarsjen gikk fra Itland og ut til Kjørsfjell, der de fremmøtte ville vise sin motstand mot vindmøller på Flekkefjords tak. Initiativtaker Jostein Emil Urstad holdt tale på Kjørsfjell. - Hva er det viktigste budskapet dere vil ha ut i dag? - Vi har muligheten til å stoppe dette nå. Vi vil si et unisont nei til vindmøller sammen med Flekkefjords befolkning og politikere med ordføreren i spissen.

Lager protestmarsj mot «monster-møller»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Som friluftsfolk reagerer Jostein Urstad og Frode M.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Våg-frivillige hedret

Elin Vatne ble æresmedlem mens Arnfinn Vatland, Are Sætervadet, Elke Udelhoven og Jan Arvid Nilsen mottok IK Vågs hederstegn.
Les mer om:

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

Vatland Olsen sendte Djerv 1919 ut av cupen: – Ikke vært aktuelt å forlate Kopervik

Kopervik har ny trener, men samme gamle målscorer. Kjetil Vatland Olsen scoret begge målene da Kopervik vant 2–1 og slo Djerv 1919 ut av NM.
Les mer om:

– Det er på tide at ein ser pårørande som ein ressurs, og ikkje brysame og masete

Pårørarande til eldre blir sett på som brysame, masete og blir latterleggjort. Det hevdar leiaren i den nasjonale Pårørandeaksjonen, Anita Vatland. No krev ho eit «FAU» for pårørande.
Les mer om:

– Siste bil ble solgt for en måned siden. Jeg ser ingen framtid i bransjen lenger.

I 30 år har John Arne Vatland (58) drevet bilforretning midt i hovedpulsåren mellom Karmøy og Haugesund. Nå legger han ned bilsalget, men satser videre på verkstedet.

Blir han toppscorer igjen?

Kjetil Vatland Olsen har slitt med skade store deler av sesongen, men kan likevel bli lokal toppscorer i 4. divisjon.
Les mer om:

Raskeste kvinne i bakkene

Hege Linn Eie Vatland fra Flekkefjord er den kjappeste kvinnen som noen gang har løpt Gumpeløpet.
Les mer om:

Ønsker seg 60-sone

Kevin Stølen på Vatland i Kvinesdal har kontaktet Statens vegvesen om fartsgrensen forbi huset.

Krever 32.000 kr. etter vannlekkasjer

To ganger har det flommet over og fylt kjelleren til Tone Vatland med 60 cm. vann. Nå krever hun at Kvinesdal kommune betaler egenandelene på 32.000 kroner til forsikringsselskapet

Navnekampanje førte fram i Sokndal

Navnet skjemmer ingen. Med mindre man bor på Vatland og får adresse Rekefjordveien.
Les mer om:

Kopervik-tap – og toppscoreren skadet

Koperviks storscorer Kjetil Vatland Olsen pådro seg en strekk i låret før kampstart, og dermed ble det nok et tap.
Les mer om:

Jubilant: Flykta frå støy i Stavanger

Siri Ann Vatland flytta til Jæren for å få ro. No lever læraren eit liv med riding, kalkunar, karate og skotsk tradisjonsmat i Klepp.

– Vi har ventet lenge nok!

Beskjeden om at utbedringen av det farlige krysset på Åvendal er utsatt, har fått beboere langs veien til Rekefjord til å reagere. – Vi kan ikke vente lenger, sier Ole Vatland.
Les mer om:

– Vi har ventet lenge nok!

Beskjeden om at utbedringen av det farlige krysset på Åvendal i Sokndal er utsatt, har fått beboere langs veien til Rekefjord til å reagere. – Vi kan ikke vente lenger, sier Ole Vatland.
Les mer om:

Tre unggutter og en scoring fra 50 meter sikret KIL ny kontrakt

Ungguttene Sondre Hveding, Ernest Rzepecki og Kjetil Vatland Olsen tok ansvar da Kopervik banket Skudenes 6-0 lørdag. Og far sjøl - han scoret fra 50 meter!
Les mer om: