Nyheter om Varhaug


Angrepsspillere som keepervikarer og banebytte da FKH 2 tok tre nye poeng

Mandagens 4. divisjonskamp mellom FKH 2 og Varhaug var av det litt spesielle slaget. Både Mathias Aa. Dahl og Torbjørn Kallevåg måtte ta på seg keeperhanskene. Og et kvarter før slutt måtte kampen flyttes fra Gymnasbane 7 til Gymnasbane 5. Til slutt var det uansett FKH 2 som kunne juble for tre poeng.
Les mer om:

Trodde hun skulle drikkes ut på Varhaug – endte opp i VM i rekepilling

Dette er utdrikningslaget til den kommende bruden Elin Hegrestad. 17 mil hjemmefra, som debutant i verdensmesterskapet i rekepilling.
Les mer om:

Trodde hun skulle drikkes ut på Varhaug – endte opp i VM i rekepilling

Dette er utdrikningslaget til den kommende bruden Lene Hegrestad. 17 mil hjemmefra, som debutant i verdensmesterskapet i rekepilling.
Les mer om:

Statsadvokaten vil anke Varhaug-dommen

Statsadvokaten mener elleve års forvaring ikke er strengt nok for drapet på Sunniva Ødegaard (13) på Varhaug i fjor, og vil anke dommen.
Les mer om:

Åkra suser videre mot opprykk

Åkra tok lørdag sin ellevte seier av elleve mulige da Varhaug ble slått 4–1.
Les mer om:

Over 37 sider har Jæren tingrett bidratt til å forklare hva som skjedde natt til 30 juli i fjor

KOMMENTAR: I rettsspråkets nøytrale, saklige innpakning har Jæren tingrett over 37 sider nøye oppsummert skrekktimene på Varhaug natt til 30. juli i fjor. Retten forklarer også hvorfor domfelte (18) må ilegges forvaringsstraff.
Les mer om:

18-åring dømt til elleve års forvaring for Varhaug-drapet

En 18 år gammel mann er dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i Rogaland i juli i fjor.
Les mer om:

Varhaug-rettssaken: 18-åringen anker dommen

En 18 år gammel mann er dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid for drapet på Sunniva Ødegård på Varhaug i Rogaland i fjor. Mannen anker dommen.
Les mer om:

18-åring dømt til elleve års forvaring for Varhaug-drapet

En 18 år gammel mann er dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i Rogaland 27. juli i fjor.
Les mer om:

Dom i Varhaug-saken: Elleve års forvaring

En 18 år gammel mann er dømt til forvaring i elleve år med en minstetid på syv år for drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i fjor sommer. Mannen anker dommen, bekrefter forsvareren til NRK.
Les mer om:

Dømt til forvaring

En 18 år gammel mann er dømt til 11 års forvaring etter drapet på 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i fjor sommer.
Les mer om:

Faren til tiltalte (18) tørket blod av hammeren og kastet genser – risikerer fengsel

JÆREN TINGRETT (TV 2): Torsdag startet rettsaken mot faren til 18-åringen som er tiltalt for å ha drept Sunniva Ødegård (13) på Varhaug i fjor. Faren nekter for bevisst å ha motarbeidet politiet.

Varhaug-drapet: - Jeg har fortsatt problemer med å tro at sønnen min begikk drapet. Hvordan skulle jeg forstå det morgenen etter?

Faren til 18-åringen som er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug, nekter straffskyld for å ha forsøkt å ødelegge bevis.
Les mer om:

Varhaug-saken: Faren til drapstiltalte nekter straffskyld for å ha motarbeidet politiet

Faren til den drapstiltalte 18-åringen på Varhaug er tiltalt for å ha motarbeidet politiet blant annet ved å vaske sønnens klær. Han nekter straffskyld.
Les mer om:

Varhaug får ny prest, Stavanger ny domprost

Jan Erik Westen (33) er tilsatt som sokneprest i Varhaug menighet. I Stavanger blir Stefan Emmerhof (59) ny domprost.
Les mer om:

Her er det bare tapere

Kommentar: Mange ulike hensyn, samtlige fornuftige, risikerer å kollidere med hverandre i saken mot den 18 år gamle drapsmannen fra Varhaug. Men ett er sikkert: i denne saken er det ingen «vinnere» uansett.
Les mer om:

Vil ha 18-åringen dømt til forvaring i 12 år

Aktor la i dag ned påstand om 12 års forvaring for 18-åringen som drepte Sunniva Ødegård på Varhaug i Rogaland i fjor sommer. – Tiltalte mangler totalt empati, mener statsadvokaten.
Les mer om:

Ny seier til Kopervik: – Vi har mange spillere som ønsker å være med på dette her

Med et bunnsolid stopperpar og en spiss i scoringsform, renner poengene inn for Kopervik. Kristi himmelfartsdag ble Varhaug slått 3–1 hjemme på Åsebøen.
Les mer om:

Varhaug-tiltalt var ruset på alkohol, hasj og MDMA

18-åringen som er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug, var ruset på alkohol, hasj og MDMA dagen før drapet.
Les mer om:

Bevisene som knytter tiltalte (18) til åstedet

Slik jobbet politiet for å sikre spor i drapssaken som rystet Varhaug. Nå er faren tiltalt for å ha forsøkt å unndra bevis.
Les mer om:

Faren i Varhaug-saken er tiltalt for bevispåvirkning

Det er tatt ut tiltale mot faren til den drapstiltalte 18-åringen på Varhaug, melder NRK. Faren vasket sønnens klær etter drapet.
Les mer om:

Vitne i retten: – Reagerte på den sterke bensinlukta

En kvinne i 40-årene fra Varhaug var den som fant Sunniva Ødegård (13) drept på grusstien.
Les mer om:

Eigentleg skulle musikkvideoen spelast inn i Paris. I staden vart det blant vindmøller og steingardar på Jæren.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Natalia Alejandra Cárdenas Chillón alias «La Farmakos» er ein ung rappar frå Colombia. Ho er ein politisk rappar og blir rekna som ei komande artiststjerne i heimlandet. Ho har også mor på Lye. Skulle til Paris Den forrige videoen til «La Farmakos» kom 2. desember 2018 og vart spelt i bakgatene i Bogota saman med Colombias leiande rappar, Loko Kuerdo.

I dag går denne gjengen i tog for siste gong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I dag blir siste tog for gjengen i Varhaug skulemusikkorps. Korpset blir lagt på is grunn av lite rekruttering over fleire år. I år tel korpset, med stort og smått, ti musikantar i alderen ni til 18 år.- Det er trist at det er slutt, slår Ole Elias Bergersen (18) fast. Ole Elias og Hanna Tomine Bergersen er tvillingar og korpsentusiastar. 18-åringane er dei eldste i Varhaug skulemusikkorps i dag.

Varhaug-tiltalt så drapsvideo samme dag som drapet

Samme dag som 13 år gamle Sunniva Ødegård ble drept på Varhaug i fjor sommer, så den drapstiltalte 18-åringen en film som viste drap med hammer.