Nyheter om Vanvik


Cup-trekningen klar: – Banesjefen har lovet å måke for hånd hvis vi kommer til første runde(pluss)

Det blir møte med Steinkjer fra 4. divisjon, i den første av to kvalifiseringsrunder i Norgesmesterskapet i fotball for Vanvik IL.

Låge fødselstal i år igjen

Fødselstal-fasiten viser 36 fødslar i løpet av fjoråret. Langt fram til eit nyttårsbarn – Me slo så vidt fjorårstalet, slår jordmor Silje Handeland fast på telefon frå Sauda. Ho er ikkje overraska over fjorårstala, men meir overraska over at”nyttårs-barnet” først kjem når våren nærmar seg. – Det er ikkje venta før i mars i Suldal, og det har eg ikkje vore med på før, seier jordmora som meiner at januar og februar har brukt å vera gode fødselsmånader i kommunen. – Veldig uvanleg.

Slik åpner de lokale lagene fotballsesongen(pluss)

Åfjord skal prøve seg i 4. divisjon, mens Vanvik og Ørland igjen skal møtes på nivået under.
Les mer om:

Dette Fosen-laget får spille i cupen neste år

Til tross for nedrykk til 5. divisjon får Vanvik IL være med på norsk fotballs store fest i 2020.
Les mer om:

LESARBREV: Jordbruk på blindspor

Norsk landbruk siglar i motvind forsterka av heftige medieinnslag den siste tida. Det fører til ei polarisering mellom meiningssterk opinion på eine sida og talsmenn for bondenæringa på andre. Det synest som det blir grave skyttargraver der målet er å angripa eller forsvara eit system som ikkje fungerer. Oppi dette er det ikkje vanskeleg å applaudera bodskapen Trygve Slagsvold Vedum framfører når han snakkar om suksesshistorien som knyter seg til matproduksjon i heile det langstrekte landet vårt.

Over 320 000 kroner frå Suldal til TV-aksjonen

Det er nokre tusenlappar færre enn på dei tre siste TV-aksjonen. Av summen på 324 024 kroner vart om lag 145 000 kroner samla inn av bøsseberarane i går søndag. Inkludert i denne innsamlingssummen er 8 183 kroner gitt frå Vinjar skule og 11 715 kroner frå Marvik skule.

Nervepirrende avslutning: Avhengige av Ørland-hjelp for å beholde plassen(pluss)

Med én kamp igjen av årets sesong må Vanvik slå Namsos hjemme. I tillegg er de avhengige av en god prestasjon fra naboklubben.
Les mer om:

Val-kongen

Nå i kveld er mandatkåringa klart, og her er det nye kommunestyret i Suldal i den rekkefølgja kandidatane er komne inn i.

Teljinga er i gang

Ropeidhalvøya var tredje krins som leverte stemmene på Kommunehuset litt før halv ni i kveld, etter Vanvik og Erfjord. Då var det nok mengde stemmer til at valstyret kunne starta oppteljinga. Valdeltakinga opp frå sist kommuneval I år blir berre sjølve parti-listene talde manuelt, slengjarar og personstemmer blir skanna. Det er alt klart at valdeltakinga er god, 72, 12 prosent, som er godt opp frå 2015 då den den var på 67, 7 prosent.
Les mer om:

Skyssbåt til Vanvik og gratis barnehage til store familiar?

Båten til Vanvik var Ingvar Olimstads forslag. Det andre var Gerd Helen Bø og Senterpartiet sitt valflesk på oppløpssida i valkampen. Gratis barnehage skal gjelda frå barn nummer tre og oppover. Unge familiar skal, i tillegg, sleppa å betala for søknad om husbygging, om partiet får det som dei vil. Ja til alt som er bra Forslaga blei lanserte under Suldal Mållag sitt valmøte på Kulturhuset måndag. Første del av møtet var via ni listekandidatar som stiller til val til fylkestinget.

Kva meiner listetoppane?

1. Tre eigenskapar som gjer deg til ein god ordførar? 2. Kva er dei tre viktigaste sakene for suldals- samfunnet nå? 3. Konkret; korleis skal Suldal få fleire innbyggjarar? 4. Konkret; korleis skal Suldal få fleire arbeidsplassar? 5. Vindmøller i Suldal; ja eller nei? 6. Kva er det viktigaste Suldal kan gjera for barn og unge? 7. Bør ungdomsskulen på Nesflaten innlemmast i den felles ungdomsskulen, og kva meiner du om dagens barneskulestruktur? 8. Ulla-Førre næringsfond; korleis meiner du det best kan brukast? 9.

Derfor blir det forsatt lysregulering(pluss)

Veibanen like øst for Hestdalen på fylkesvei 755 mellom Vanvik og Leksvik i Indre Fosen kommune, har hatt ett kjørefelt og lysregulering i flere måneder. Det vil trolig fortsette over en måned til.
Les mer om:

Tøffe taklinger i lokaloppgjøret: - Aldri vært med på å bli ranet på denne måten før(pluss)

Det var høy temperatur både i lufta og på banen da Ørland tok imot Vanvik til lokaloppgjør i fjerdedivisjon på Lundavoll gras lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Fosen-lagene sliter foran mål(pluss)

Nyopprykkede Vanvik fikk det tøft mot Fram borte. Åfjord målte krefter med Levanger-laget Nessegutten.
Les mer om:

Trafikkkontroll ved Vanvik oppvekstsenter

Fredag morgon, frå klokka 08.00 til 08.45, gjennomførte politiet kontroll ved skulen og barnehagen i […]
Les mer om:

- Et lag for hele kommunen(pluss)

Vanvik ILs A-lag er i full gang med forberedelsene til en ny sesong. Etter opprykket til fjerdedivisjon er det nå knyttet spenning til hvordan laget takler nivåforskjellen fra divisjonen under.
Les mer om:

Opprykk, men neppe noen vill fest i kveld(pluss)

Etter mye om og men er Vanvik endelig klare for 4. divisjon neste år.
Les mer om:

Ett steg nærmere opprykk(pluss)

Vanvik tapte den siste seriekampen i helga, men er likevel ett steg nærmere opprykk til 4. divisjon.
Les mer om:

Nå er Vanvik-spillerne Åfjord-supportere(pluss)

Vanvik må ha hjelp fra Åfjord for å kunne avgjøre opprykket på egen hånd.
Les mer om:

Vanvi(k)ttige sifre

Opprykksjagende Vanvik var på besøk hos nest sist plasserte Hegra fredag 21. september. Ut fra tabellen var det ingen tvil om hvem som var favoritter. For folk som liker målrike fotballkamper ble oppgjøret på Hegra Sparebank Arena en fornøyelig affære.
Les mer om:

Vanvik nærmere opprykk(pluss)

Opprykksjagende Vanvik tok nok en seier hjemme mot Byneset lørdag 15. september. Trener Hallvard Solem er strålende fornøyd med det han mener var en solid gjennomført kamp, hvor laget står kampen helt ut.
Les mer om:

Denne gjengen avgjør Vanviks opprykksskjebne(pluss)

Dersom Vanvik skal rykke opp til 4. divisjon i år, er de avhengige av hjelp fra NTNUIs førstelag i divisjonen over. Men hva vil egentlig NTNUI?
Les mer om:

14 mål på 4 kamper(pluss)

Vanvik har ikke tapt en fotballkamp siden 26. mai. Med en storscorer i praktslag kunne kunne opprykkskandidaten forlenge seiersrekken i lørdagens nabooppgjør mot Bjørgan.
Les mer om:

Han har scoret 14 mål på 4 kamper(pluss)

Vanvik har ikke tapt en fotballkamp siden 26. mai. Med en storscorer i praktslag kunne kunne opprykkskandidaten forlenge seiersrekken i lørdagens nabooppgjør mot Bjørgan.
Les mer om: