Nyheter om Vanvik


Over 320 000 kroner frå Suldal til TV-aksjonen

Det er nokre tusenlappar færre enn på dei tre siste TV-aksjonen. Av summen på 324 024 kroner vart om lag 145 000 kroner samla inn av bøsseberarane i går søndag. Inkludert i denne innsamlingssummen er 8 183 kroner gitt frå Vinjar skule og 11 715 kroner frå Marvik skule.

Nervepirrende avslutning: Avhengige av Ørland-hjelp for å beholde plassen(pluss)

Med én kamp igjen av årets sesong må Vanvik slå Namsos hjemme. I tillegg er de avhengige av en god prestasjon fra naboklubben.
Les mer om:

Val-kongen

Nå i kveld er mandatkåringa klart, og her er det nye kommunestyret i Suldal i den rekkefølgja kandidatane er komne inn i.

Teljinga er i gang

Ropeidhalvøya var tredje krins som leverte stemmene på Kommunehuset litt før halv ni i kveld, etter Vanvik og Erfjord. Då var det nok mengde stemmer til at valstyret kunne starta oppteljinga. Valdeltakinga opp frå sist kommuneval I år blir berre sjølve parti-listene talde manuelt, slengjarar og personstemmer blir skanna. Det er alt klart at valdeltakinga er god, 72, 12 prosent, som er godt opp frå 2015 då den den var på 67, 7 prosent.
Les mer om:

Skyssbåt til Vanvik og gratis barnehage til store familiar?

Båten til Vanvik var Ingvar Olimstads forslag. Det andre var Gerd Helen Bø og Senterpartiet sitt valflesk på oppløpssida i valkampen. Gratis barnehage skal gjelda frå barn nummer tre og oppover. Unge familiar skal, i tillegg, sleppa å betala for søknad om husbygging, om partiet får det som dei vil. Ja til alt som er bra Forslaga blei lanserte under Suldal Mållag sitt valmøte på Kulturhuset måndag. Første del av møtet var via ni listekandidatar som stiller til val til fylkestinget.

Kva meiner listetoppane?

1. Tre eigenskapar som gjer deg til ein god ordførar? 2. Kva er dei tre viktigaste sakene for suldals- samfunnet nå? 3. Konkret; korleis skal Suldal få fleire innbyggjarar? 4. Konkret; korleis skal Suldal få fleire arbeidsplassar? 5. Vindmøller i Suldal; ja eller nei? 6. Kva er det viktigaste Suldal kan gjera for barn og unge? 7. Bør ungdomsskulen på Nesflaten innlemmast i den felles ungdomsskulen, og kva meiner du om dagens barneskulestruktur? 8. Ulla-Førre næringsfond; korleis meiner du det best kan brukast? 9.

Derfor blir det forsatt lysregulering(pluss)

Veibanen like øst for Hestdalen på fylkesvei 755 mellom Vanvik og Leksvik i Indre Fosen kommune, har hatt ett kjørefelt og lysregulering i flere måneder. Det vil trolig fortsette over en måned til.
Les mer om:

Tøffe taklinger i lokaloppgjøret: - Aldri vært med på å bli ranet på denne måten før(pluss)

Det var høy temperatur både i lufta og på banen da Ørland tok imot Vanvik til lokaloppgjør i fjerdedivisjon på Lundavoll gras lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Fosen-lagene sliter foran mål(pluss)

Nyopprykkede Vanvik fikk det tøft mot Fram borte. Åfjord målte krefter med Levanger-laget Nessegutten.
Les mer om:

Trafikkkontroll ved Vanvik oppvekstsenter

Fredag morgon, frå klokka 08.00 til 08.45, gjennomførte politiet kontroll ved skulen og barnehagen i […]
Les mer om:

- Et lag for hele kommunen(pluss)

Vanvik ILs A-lag er i full gang med forberedelsene til en ny sesong. Etter opprykket til fjerdedivisjon er det nå knyttet spenning til hvordan laget takler nivåforskjellen fra divisjonen under.
Les mer om:

Opprykk, men neppe noen vill fest i kveld(pluss)

Etter mye om og men er Vanvik endelig klare for 4. divisjon neste år.
Les mer om:

Ett steg nærmere opprykk(pluss)

Vanvik tapte den siste seriekampen i helga, men er likevel ett steg nærmere opprykk til 4. divisjon.
Les mer om:

Nå er Vanvik-spillerne Åfjord-supportere(pluss)

Vanvik må ha hjelp fra Åfjord for å kunne avgjøre opprykket på egen hånd.
Les mer om:

Vanvi(k)ttige sifre

Opprykksjagende Vanvik var på besøk hos nest sist plasserte Hegra fredag 21. september. Ut fra tabellen var det ingen tvil om hvem som var favoritter. For folk som liker målrike fotballkamper ble oppgjøret på Hegra Sparebank Arena en fornøyelig affære.
Les mer om:

Vanvik nærmere opprykk(pluss)

Opprykksjagende Vanvik tok nok en seier hjemme mot Byneset lørdag 15. september. Trener Hallvard Solem er strålende fornøyd med det han mener var en solid gjennomført kamp, hvor laget står kampen helt ut.
Les mer om:

Denne gjengen avgjør Vanviks opprykksskjebne(pluss)

Dersom Vanvik skal rykke opp til 4. divisjon i år, er de avhengige av hjelp fra NTNUIs førstelag i divisjonen over. Men hva vil egentlig NTNUI?
Les mer om:

14 mål på 4 kamper(pluss)

Vanvik har ikke tapt en fotballkamp siden 26. mai. Med en storscorer i praktslag kunne kunne opprykkskandidaten forlenge seiersrekken i lørdagens nabooppgjør mot Bjørgan.
Les mer om:

Han har scoret 14 mål på 4 kamper(pluss)

Vanvik har ikke tapt en fotballkamp siden 26. mai. Med en storscorer i praktslag kunne kunne opprykkskandidaten forlenge seiersrekken i lørdagens nabooppgjør mot Bjørgan.
Les mer om:

Jakt-gleda i Suldal

Han har røter i Vanvik, men etablerte endå nærare forbindelsar til Suldal då han fann seg kjærast her. Vill bonus Hjort har han jakta her før, og med ti-femten år med jakt-erfaring, veit han godt kva han gler seg til i bilen på veg innover frå byen. – Å få vera ute, godt sosialt lag og god mat og å få sjå dyra. Får du eit dyr, er det eigentleg ein bonus oppå alt det andre, kjem det blidt frå jegaren. Flaks på Finn Fredag var det jo også høgst uvisst om lukka skulle treffa. Men berre det å få fire kort, omtalar han også som flaks.

Slik forklarer Theresa den vanvittige prestasjonen(pluss)

Theresa Lyng-Jørgensen fra Vanvik IL var fullstendig suveren da hun vant dameklassen under Trondheim maraton lørdag.
Les mer om:

Petter slet seg opp Trollveggen(pluss)

Petter Gomo har spilt seniorfotball for Rissa og Vanvik i en årrekke. Nå er det triatlon som gjelder for 27-åringen.
Les mer om:

Vanvikfestivalen 30 år

Tradisjonen tru inviterer Hylsfjorden Idrettslag og Fjordguten Ungdomslag inn til fiskekonkurranse og dans. Viktig dugnad For andre gong er det bandet Pakkers frå Vindafjord som entrar scenen i Vanvik. Og ifølgje leiaren i ungdomslaget, Amund Fattnes, booka dei med glede om andre oppdrag for å vera med å feira jubileet til festivalen. Han håpar at flest mogleg tek turen den tredje laurdagen i juli, og lokkar med både hoppeslott og fiskedam for dei yngste deltakarane.
Les mer om:

Ny utlysing av rektorstillinga i Vanvik

Suldal kommune fekk inn to søknadar til stillinga som einingsleiar/rektor ved Vanvik oppvekstsenter. Berit Endresen, barnehagelærar, som i dag jobbar som pedagogisk leiar i Sand barnehage, og Spiwe Thandabani Rønning, lektor ved Sauda vidaregåande skule. Oppvekstsjef Ingebjørg Rullestad Gjerde opplyser til avisa at Rønning har fått tilbod om stillinga, men at ho nå har takka nei. Nå blir leiarstillinga lyst ut på nytt.