Nyheter om Vancouver


Offshoreselskap skal styres fra Stavanger. I dette bygget kommer 40 stillinger

Teekay Offshore, som har vært styrt fra Vancouver i Canada, blir selvstendig og får hovedkontor i Stavanger. Nytt navn: Altera Infrastructure.

Nå har han reist etter Meghan

Prins Harry reiste mandag kveld til Vancouver.
Les mer om:

Jeg ville ikke fly – så jeg tok et lasteskip fra Tyskland til Canada

En båt som går sakte over Atlanterhavet, pluss en naturskjønn togtur hjem til Vancouver, utgjør en ganske fin tur over tre uker.

Jeg ville ikke fly – så jeg tok et lasteskip fra Tyskland til Canada

En båt som går sakte over Atlanterhavet, pluss en naturskjønn togtur hjem til Vancouver, utgjør en ganske fin tur over tre uker.

Nytt tap for Zuccarello

Mats Zuccarellos Minnesota Wild gjekk på eit nytt tap heime mot Vancouver Canucks søndag. Dermed har laget tapt fem av dei seks siste kampane i NHL. Kampen endte 1-4 og Zuccarello fekk litt over 15 minutt på isen.
Les mer om:

Nytt tap for Wild

Mats Zuccarellos Minnesota Wild gikk på nok et tap da de tok imot Vancouver Canucks søndag i NHL. Kampen endte 1-4.
Les mer om:

Powerhouse får gjev CNN-omtale: Et banebrytende bygg

PORSGRUNN: Powerhouse i Porsgrunn trekkes frem som et banebrytende bygg på linje med gigantbygg i blant annet Vancouver, Kairo og Berlin i en fersk CNN omtale.

Manglerud Star henter NHL-veteran David Booth

Bunnlaget Manglerud Star kliner til med en ny spiller som med sin lange erfaring fra NHL burde være positivt. MS melder om nyervervelsen på sitt nettsted mandag kveld. Klubben er svært fornøyd med å ha hentet den rutinerte spilleren som sist spilte for Dinamo Minsk i russiskbaserte KHL. Les: Legger planer uten Eriksen «David er en rutinert spiller som vi tror vil hjelpe oss både fremover og bakover på isen.

Skuespiller døde etter reality-innspilling

Gao skal ifølge The Guardian ha medvirket i et kinesisk realityshow da han plutselig falt om. Etter tre timer med gjenopplivingsforsøk ble han erklært død på sykehuset. Skuespilleren og modellen ble 35 år. Dødsårsaken oppgis å være hjertestans. LES OGSÅ: Populært musikknettsted legges ned. Godfrey Gao ble født i den taiwanske byen Taipei, men flyttet til Vancouver i Canada med sin familie som barn.

Curling-Thomas (48) satser mot Beijing-OL – uten klovnebuksene

Thomas Ulsrud (48) har kassert klovnebuksene, men ikke forlatt curlingmanesjen. Nå satser han mot Beijing-OL 2022 som skip for et nytt lag. Første stopp er EM i Sverige kommende helg, snart 10 år etter «Team Ulsrud» vant OL-sølv for Norge i Vancouver.

USA: Skyting i leilighetskompleks for seniorer

Én person er drept og to såret etter at en 80 år gammel beboer begynte å skyte i lobbyen i leilighetskomplekset i Vancouver i USA.
Les mer om:

En drept og to såret skutt av 80-åring i eldrebolig i USA

En 80 år gammel mann skjøt og drept en annen beboer og såret to til i et leilighetskompleks for eldre i Vancouver i USA torsdag ettermiddag.
Les mer om:

En person drept i skytedrama i USA

Gjerningspersonen har forskanset seg i en leilighet i Vancouver i den amerikanske staten Washington.
Les mer om:

Norgesaktuell artist må avlyse flere konserter fremover grunnet operasjon

Dermed må den norgesaktuelle countryfolkartisten utsette de åtte konsertene han skulle gjort i tiden 28. juli til og med 11. august. Det betyr at norgeskonserten later til å være berget: Den foregår 27. august i Oslo Konserthus. Prine er ute på verdensturné i kjølvannet av fjorårsalbumet The Tree of Forgiveness, hans første album på 13 år. LES OGSÅ: Klager inn NRK til PFU. – Han ser frem til en rask og vellykket bedring, heter det på John Prines Instagram-side. View this post on Instagram **@redrocksco has been rescheduled for Sept.

Nordmann leker på Hollywood-lerretet når Chucky melder seg tilbake

I 2017 så det riktig lyst ut for Østfold-regissøren Lars Klevberg (38). Hollywood-magnaten Bob Weinstein hadde snappet opp kortfilmen hans «Polaroid» og finansiert en helaftensversjon. – Da vi var klare til å lansere, kom Weinstein-skandalen og #MeToo. Bob er broren til Harvey, og hele Weinstein-kompaniet gikk ned for telling, sier Klevberg til NTB to somre senere. LES OGSÅ: Hollywood-regissør med film om avdød sangstjerne. – Alle ferdige produksjoner og titler fulgte med i dragsuget, så prosjektet mitt ble liggende på hylla et år.
Les mer om:

Turbulensmarerittet: – Det var blod overalt

Flere passasjerer krasjet i taket da et fly på vei fra Vancouver til Sidney opplevde kraftig turbulens torsdag.
Les mer om:

35 personer skadd i turbulens

En Air Canada-flyging fra Vancouver til Sydney måtte nødlande i Honolulu etter kraftig turbulens.
Les mer om:

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er valgt til leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) er valgt til ny leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret. – Det er først og fremst en stor ære å få lede en gjeng med så mye engasjement på vegne av norske utøvere. Når det gjelder min rolle i Idrettsstyret forventer jeg en bratt læringskurve, sier Uhrenholdt Jacobsen. Astrid Uhrenholdt Jacobsen erstatter Kjartan Haugen som har vært leder av utøverkomiteen. – Kjartan har vært en ekstremt dyktig leder, og det er store sko å fylle.

Svenske kåret til årets nykommer i NHL

Svenske Elias Pettersson ble kåret til årets nykommer i NHL. 20-åringen fikk prisen etter en meget god sesong for Vancouver Canucks med 66 poeng på 71 kamper.
Les mer om:

Suksessen fortsetter for Elias Pettersson årets nykommer i NHL

Flest mål av alle «rookies» i ligaen og 66 poeng på 71 kamper var det som sørget for heder og ære i natt for svenske Elias Pettersson.  20 åringen startet sin profesjonelle karriere for  Timrå IK i HockeyAllsvenskan, livet endret seg da han ble «draftet» som nr. fem av Canucks i 2017 NHL Entry Draft, hans sesong i U20 SHL ble en av historiens beste. – suksessen fortsetter i NHL, Elias Pettersson ble kåret til årets nykommer i NHL. 20-åringen fikk prisen etter en meget god sesong for Vancouver Canucks med 66 poeng på 71 kamper. "It's very humbling… I don't see myself as a superstar.

Svenske ble årets NHL-nykommer

Svenske Elias Pettersson ble kåret til årets nykommer i NHL. 20-åringen fikk prisen etter en meget god sesong for Vancouver Canucks med 66 poeng på 71 kamper. Han er første svenske til å vinne prisen siden Gabriel Landeskog vant i 2011/12-sesongen.
Les mer om:

Fortvilet over bil­avgift på 6 millioner

Sønnen til en kinesisk forretningsmann kjøpte luksusbilen til 33 millioner kroner i Vancouver, og klagde høylytt over de canadiske avgiftene han måtte betale.
Les mer om:

Bygget opp firma med 23 ansatte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig spennende å være med og skape arbeidsplasser, sier Kjersti Busch (42) fra Feda.Det begynte med sommerjobb i Lofoten. Da dro hun fra universitetsstudier i Bergen for å forske på et nordnorsk torskeoppdrettsanlegg.- Det var en sommer - jeg hadde med meg en bag full av bøker, skulle være alene der - og ble helt betatt da jeg fløy over Vestfjorden, forteller Kjersti Busch.

Hacket Tesla-browser, vant bilen

Et forskerteam vant 35 000 dollar og en Tesla Model 3 i den nylig avsluttede Pwn2Own-konferansen i Vancouver, Canada.

Team Ulsrud gir seg

Thomas Ulsruds curlinglag "Team Ulsrud" gir seg etter tolv år, det melder laget på Instagram. Med Ulsrud som skip har laget blant annet tatt VM-gull i Bejing, OL-sølv i Vancouver og to EM-gull. I fjor ble laget vraket til EM i Tallin.