Nyheter om Vallestad


Risa skal byggja veg inn til Haugesund sentrum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Risa AS vart torsdag innstilt som føretrekt totalentreprenør prosjektet. Selskapet opplyser på Facebook at kontraktsverdien er på cirka 330 millioner utan meirverdiavgift. Risa opplyser at bedrifta har arbeidd med Karmsundsgata sidan februar 2018, og at dei er godt fornøgde med å sikra seg prosjektet. Prosjektet inngår i Haugalandspakken.

Prisbelønt norsk gründer lokker samfunnstopper med «et annet Saudi-Arabia enn du leser om i pressen»

Silje Vallestad (40) presenterer Hagen-familien, Gunhild Stordalen, Samsung, SAS og DNB som sponsorer eller støttespillere. Hun frister samfunnstopper med en tur til Saudi-Arabia, for å vise fram det som hevdes å skulle til bli «et moderne og åpent land».

«Dumpster Divas» på Trollrock

Trine Duesund Urne og Helle Karlsdottir holdt på fredag en konsert på Trollrock. Her synger de sangen Wolf av First Aid Kit. De synger sangen på hver konsert for å støtte WWF i sin kamp for å verne om ulvene. Filmet av Jofred A. Vallestad.
Les mer om:

Håper ny vei er klar før Serine og Jørgen skal begynne på skolen

I 2023 skal Serine Vallestad og Marius Bråtveit begynne i første klasse. Mødrene deres og naboer på Kolnes håper de to skal begynne på ny skole ved den nye planlagte Eikjevegen.
Les mer om:

Han så mørkt på det i starten. Nå er han stor patriot

Arvid S. Vallestad fikk en tøff start på rådmannsjobben og følte seg alene og motarbeidet. Først etter tre år kjente han optimisme.
Les mer om:

Krysset Grønland på tvers

Til vanlig bor William Vallestad i Oslo, hvor han jobber som økonom i egne firmaer som bistår utenlandske selskaper i Norge. I tillegg til å like fjelltur og jakt har han nå et pågående prosjekt om å lage et eget sportsmerke.

Ingen litteraturuke på Sting i år

Terje Vallestad bekrefter at Litteraturuke nummer 30, avholdt i fjor høst, blir den siste i rekken.
Les mer om:

I dag ble denne veien åpnet

En del av nybygget Fv 47 Kvala - Fagerheim ble ved 13-tiden tirsdag åpnet for trafikk. – Det ser ut som at trafikken går greit, kunne Arild Kalleland Vallestad i Statens vegvesen rapportere et par timer etter åpningen.

Usikker framtid for Litteraturuka på Sting

Tre av fire arrangører gir seg etter årets litteraturfestival på Sting, bare Terje Vallestad står igjen. Han er usikker på om festivalen kan leve videre.
Les mer om:

Ho meiner kommunen bør drive asylmottaket

SV-representanten Turid Vallestad i Førde viser til at Flora har eit svært veldrive kommunalt asylmottak.

- Han sluttet å puste og ble blå i huden

Sønnen til Aleksander og Othilie Solhaug Vallestad holdt på å dø av fiskeallergi.
Les mer om:

- Enten Bokn eller ingen

Rådmann i Tysvær, Arvid S. Vallestad, er positiv til en sammenslåing med Bokn.
Les mer om: