Nyheter om Valle


Frykter presset når Svindal forsvinner: – Hvem skal da ta over?

VALLE NEVADO/OSLO (NRK): Han har ikke lagt opp ennå, men allerede nå merker alpinlandslaget at mye kan bli annerledes uten Aksel Lund Svindal.

Deila-stikk til RBK: - Håper Brann tar det

VALLE (VG) Vålerenga-trener Ronny Deila (42) «fyrer opp» før Rosenborg kommer på besøk til «Supersøndag». Han mener Oslo-klubben har landets beste stemning, og han ser helst at gullet ryker for RBK.
Les mer om:

Abu slår tilbake: – De som sier at jeg bare er god i Norge, tar feil

VALLE (VG) Vålerengas Mohammed Abu (26) mener det er urettferdig at han stemples som en fotballspiller som bare lykkes i Norge.
Les mer om:

Fredheim Holm innrømmer «telletabbe» - mister Rosenborg-kampen

VALLE (VG) Daniel Fredheim Holm (33) må se søndagens storoppgjør mot Rosenborg fra tribunen. Takket være en tabbe, innrømmer Vålerenga-spilleren.

Ingen problemer på omkjøringsveien i Setesdal. Men lokalbefolkningen ber bilistene sette ned farten.

Siden Fånefjelltunnellen på riksveg 9 i Bygland er stengt og bilistene må kjøre på vestsiden av Byglandsfjorden for å komme til Valle og Hovden, var det timer ventetid og lange køer der sist helg. Denne fredagskvelden meldes det at trafikken går greit.
Les mer om:

Ingen problemer på omkjøringsveien i Setesdal. Men lokalbefolkningen ber bilistene sette ned farten.

Siden Fånefjelltunnellen på riksvei 9 i Bygland er stengt og bilistene må kjøre på vestsiden av Byglandsfjorden for å komme til Valle og Hovden, var det timer ventetid og lange køer der sist helg. Denne fredagskvelden meldes det at trafikken går greit.
Les mer om:

Skjebneuke for Svindal: – Tenker på om det er verdt det

VALLE NEVADO/OSLO (NRK): Denne treningssamlingen i Chile er ikke som noen av dem Aksel Lund Svindal (35) har vært på tidligere.

Herrelandslaget stilte ikke på kvinnenes skjebnekamp: – Dårlig!

VALLE (VG) Landslagsherrene prioriterte ikke å dra til Intility Arena for å følge Norges kvalikdrama mot Nederland. Landslagsspiller Ingrid Marie Karlsen Spord (24) mener det er dårlig og Solveig Gulbrandsen mener det handler om prinsipper.

En av de aller største triumfene

VALLE (VG) (Norge – Nederland 2–1) Det er rørende scener som utspiller seg på Intility Arena. Spoler vi 13 og en halv måned tilbake, er de uvirkelige.
Les mer om:

Landslagssjefen om triumfen: – Alle skjønner hvor sterke vi er som gruppe nå

VALLE/OSLO (NRK): Norge sjokkerte Nederland med to mål på et drøyt minutt i åpningen av skjebnemøtet, og er klare for fotball-VM etter et skikkelig nervedrama. Landslagstreneren mener samholdet i laget er en stor suksessfaktor.
Les mer om:

Norge til VM etter thrillerkamp: - En av de mest emosjonelle seirene

VALLE (VG) (Norge – Nederland 2–1) Seks magiske minutter var det som skulle til. Norge er klar for sitt 8. VM på rad.
Les mer om:

Guro Reiten var med å sikre VM-sluttspill

VALLE/OSLO (NRK): Norge sjokkerte Nederland med to mål på et drøyt minutt i åpningen av skjebnemøtet, og er klare for fotball-VM etter et skikkelig nervedrama. Landslagstreneren mener samholdet i laget er en stor suksessfaktor.

Hun er Norges farligste angrepsvåpen – på klubblaget er Utland reserve

VALLE (VG) Bare én spiller har scoret mer enn Lisa-Marie Utland (25) i kvalifiseringen. I ettermiddag håper landslagsspissen å skyte Norge til VM.
Les mer om:

Blir løpende orientert om de andre kampene i VM-dramaet

VALLE (VG) Landslagssjef Martin Sjögren blir løpende orientert om hva som skjer i de andre kampene når Norges VM-skjebne skal avgjøres tirsdag.
Les mer om:

Stjernespelar måtte avbryte trening før skjebnekampen

VALLE (NRK): Stjerneangripar Caroline Graham Hansen (23) tusla tidleg av treninga før årets viktigaste landskamp på grunn av ei skade. Men landslagssjefen avdramatiserer situasjonen.
Les mer om:

Knetrøbbel stoppet «Caro» dagen før gruppefinalen

VALLE (VG) Her går landslagets største profil, Caroline Graham Hansen (23), rett i garderoben etter å ha fått kjenning med en skade en dag før den avgjørende VM-kvaliken mot Nederland.
Les mer om:

Herlovsen advarer mot lagkamerat i gruppefinalen

VALLE (VG) De var lagkamerater i LSK i tre sesonger og spiller nå sammen i Vålerenga. Tirsdag står de på hver sin banehalvdel når Norge og Nederland kjemper om en VM-plass.

Vålerenga-gutten Näsberg er klar til å gå i krigen: – Jeg er ikke glad i dem

VALLE (VG) I Carvalhos skadefravær har Ivan Näsberg (22) storspilt for klubben i sitt hjerte. Nå venter klubben han misliker mest.
Les mer om:

Kippe fikk VIF-tyn etter denne TV-tilten: - Ikke stolt av det øyeblikket

LILLESTRØM/VALLE (VG) – Det er vel det sureste tapet jeg har hatt mot Vålerenga noen gang, sier Frode Kippe om forrige derby mellom Lillestrøm og Vålerenga.

Deila ut mot VIF-kritikerne: – Man må slutte å prate «piss»

VALLE (VG) Etter to år i sjefsstolen på Valle, begynner Ronny Deila (42) endelig å se konturene av en medaljekandidat i Vålerenga. Men VIF-treneren er mektig lei av dem som har vært utålmodige i oppbyggingen av et topplag i Oslo.
Les mer om:

Mammalykke for Herlovsen: – Kan ikke beskrives

VALLE (VG) Når ikke alt lykkes på fotballbanen for Isabell Herlovsen (30), er det befriende godt å komme hjem til den drøyt tre uker gamle sønnen Henrik.
Les mer om:

100 000,- til Begnadalen

Noe så sjeldent som V75 på en torsdag ble denne uken kjørt på Bjerke Travbane. Der gikk Valle Mattis til topps og tok sin klart største seier i karrieren.
Les mer om:

Abu roser Deila: – Ikke enkelt å komme fra Afrika til Norge

VALLE (VG) Vålerengas nysignering Mohammed Abu (26) omtaler Ronny Deila som en far og takker VIF-sjefen for å ha åpnet hjemmet sitt for ham i en vanskelig tid.
Les mer om:

VIF-Deila mener «Bergen-hyllesten» hadde vært uaktuelt i utlandet: – Hadde blitt krig

VALLE (VG) Ronny Deila (42) tror aldri noen spillere i Skottland hadde turt å synge med på «You'll Never Walk Alone» på Celtic Park. Før Branns hjemmekamper synger bergensere på motstanderlaget med når «Nystemten» spilles over stadionanlegget.
Les mer om:

Syndebukken nektet å snakke med pressen: – Ikke i dag

VALLE (VG) (Vålerenga - Tromsø 3–0) Mushaga Bakenga bommet på en gedigen sjanse og kunne utlignet for Tromsø. I stedet ble det 0–3-tap mot Vålerenga, og spissen var så skuffet at han ikke ville snakke med pressen etter kampen.
Les mer om: