Nyheter om Valle


Nervøs på bandets vegne: - Verste lyden jeg har hørt

Slik blir kveldens Guns N' Roses-konsert på Valle Hovin.
Les mer om:

Foreslår 2000 boliger på Hasle/Valle Hovin: - Legger til rette for ny byutvikling her

Muligheten for 2000 nye boliger og utvikling av gater og plasser i området Hasle/Valle Hovin er nå satt i spill.
Les mer om:

Felesamlingen på Sylvartun i Valle evakuert på grunn av skogbrannen i Haugelandsfjellet

I følge felespiller Hallvard T. Bjørgum møtte han sterk motstand fra Setesdalsmuséet da han ville evakuere felesamlingen sin fra Sylvartun mens flammene slikket opp fra Haugelandsfjellet 6–700 meter unna. Dermed tente han på alle pluggene og tok felene i egne hender.
Les mer om:

VM-gullet glapp for Valle Dahl og juniorjentene i håndball

Norges juniorlandslag i håndball for kvinner ledet VM-finalen ved pause, men hjemmelaget Ungarn ble for sterkt og tok gullet med 28-22.
Les mer om:

Antall branner i Agder øker

Fredag ettermiddag har antall branner i Agder økt fra 19 til 23. Store deler av dalføret i Bykle og Valle er fortsatt dekt av et tykt røykteppe.
Les mer om:

Kjemper mot 18 skogbranner i Agder

Fredag formiddag ligger det et tykt røykteppe over store deler av dalføret i Bykle og Valle. Dette bekymrer kommuneoverlege Hanne Straume.
Les mer om:

Kjemper mot 19 skogbranner i Agder

Fredag formiddag ligger det et tykt røykteppe over store deler av dalføret i Bykle og Valle. Dette bekymrer kommuneoverlege Hanne Straume.
Les mer om:

Dette ble gravd frem i Junes hage: - Helt utrolig

I dag presenterte arkeologene det som er vil bli «Hillesøykvinnen». Skjelettet ble funnet i hagen til June Kristin Valle Nordheim.
Les mer om:

Fiskedød kan koste Otra kraft flere hundre millioner kroner

I Otra nedstrøms Brokke kraftverk i Valle er fisken borte i flere kilometers lengde. Årsaken er at kraftverket slipper ut vann som inneholder mye mer luft enn ørret og bleke overlever. Det jobbes for å finne løsninger for å stoppe fiskedøden. Løsningene er kostbare.
Les mer om:

Vålerenga forlenger med Carvalho: – Vil bli ligaens beste forsvarer

VALLE (VG) Stoppersværingen Felipe Carvalho (23) har signert for tre nye år som Vålerenga-spiller.
Les mer om:

Deila avfeier Arsenal-snakket rundt Carvalho: – Bare tull

VALLE (VG) (Vålerenga–Bodø/Glimt 2–2) Ifølge rapporter skal Arsenal hatt speidere på plass på Intility Arena for å se på Vålerengas stopperkjempe Felipe Carvalho. Det mener Ronny Deila er «bare surr», og føler seg trygg på at bautaen blir værende.
Les mer om:

Gatefrokost som mettet mer enn magen i Valle

Strålende vær, nesten nok mat og topp underholdning for store og små. Det var menyen da Valle Sentrumsforening arrangerte sin årlige gatefrokost i Valle lørdag.
Les mer om:

Marthe Valle: – Jeg gikk på en skikkelig smell da jeg skrev de nye låtene

Marthe Valle måtte lete i dypet av seg selv da hun skulle skrive sitt kommende album.
Les mer om:

Steinraset i Nomelandsfjellet stopper ikke ny via ferrata

To steinras i Nomelandsfjellet i Valle på under et år skremmer ikke aktivitetstilbyder Bratt Friluftsliv fra å fortsette byggingen av ny via ferrata i rasområdet.
Les mer om:

Fjellklatrere i drama i Valle

De to franske fjellklatrerne Theo Garcia og Richard Crombez var 30 meter overfor det store steinspranget i Nomelandsfjellet mandag. Det første de tenkte på var om andre fjellklatrere ble tatt av raset.
Les mer om:

Da bonden var borte, gikk Andrine og Monica til aksjon

Da Monica Lønsethagen (43) så de gule rundballene til samboeren Øyvind Valle, var hun ikke i tvil om hva hun skulle gjøre.
Les mer om:

VIF-stopperen levde av å selge parfyme: – Jeg glemmer aldri hvem jeg er

VALLE (VG) Felipe Carvalho (24) har imponert i Vålerenga-forsvaret, men de færreste kjenner den utrolige historien om livet hans før midtstopperen havnet i norsk fotball.
Les mer om:

– Må få forklaring(pluss)

– Vi får ikke gjort noe med situasjonen etter at anbudet for nysjukehuset er avlyst, men styret må få en beskrivelse av hva den økonomiske sprekken skyldtes, sier nestleder Paul S. Valle i styret i Helse Midt-Norge.
Les mer om:

Bryggetvist har utviklet seg til politianmeldelse: «Hele Valle hater deg. Du burde passe deg så du ikke blir hengt»

BAMBLE: Linda Eide mener hun har bevis på at brygga på naboeiendommen er feilaktig utvidet, og kjemper med alt hun har for å bli trodd. Det er det ikke alle som liker.
Les mer om:

Ekte idrettsglede på Valle

Da Arbeidsmarkedsbedriften Fossheim spilte turnering sammen med Vålerenga gatelag på Vallefeltet, scora Knut André så mange mål at han kom ut av tellinga!
Les mer om:

Høysesong for solskjerming

Naboer, kolleger og gode venner Halvor Reidar Leiulvstad og John Petter Valle i Vegårshei Solskjerming merker godt at kundene ønsker seg litt skygge og myggnetting på vinduene i solsteika.
Les mer om:

Deila lover matchvinner Finne mer spilletid

VALLE (VG) (Vålerenga - Lillestrøm 1–0) Som superinnbytter sendte Bård Finne (23) Intility Arena til himmels på lørdag. Nå lover Vålerenga-trener Ronny Deila (42) redningsmannen mer spilletid.

Innbytter Bård Finne avgjorde fem minutter på overtid – feiret på seg neseblod

VALLE (VG) (Vålerenga - Lillestrøm 1–0) Med tre sekunder igjen av overtiden, var Bård Finne (23) på plass og sørget for Vålerenga-seier mot Lillestrøm. Feiringen ble så brutal at 23-åringen begynte å blø neseblod.

Nå har Marthe Valle funnet uroen i seg(pluss)

Marthe Valle jobber med konsertforestillingen Ro/Uro om psykisk helse, som skal ha urpremiere under årets festspill.
Les mer om:

Klavans gamle lagkompiser i VIF: – Vanskelig å se at han skulle spille Champions League-finale

VALLE (VG) I 2004/2005-sesongen strevde Ragnar Klavan (32) med å få spilletid under Kjetil Rekdal i Vålerenga. Lørdag spiller han Champions League-finalen med Liverpool.