Nyheter om Valle


Nær to års ventetid på avgjørelse i næringssak i Valle kommune

Arne Holskog har investert 10–15 millioner kroner i via ferrata og turistanlegg forøvrig på Helle i Valle. Nå lurer han på om dette er uten betydning for næringspolitikerne i kommunen.
Les mer om:

Vålerenga-pris lekket fra overgangsnettverk – nå er klubben utestengt

VALLE (VG) Nylig ble prislappen til Vålerengas midtstopper Felipe Carvalho (25) lekket. Nå er klubben midlertidig utestengt fra Transfer Room, et internasjonalt nettverk for fotballoverganger.
Les mer om:

Deila om VIF-krisen: – Det har vært intern støy

VALLE HOVIN (VG) (Vålerenga–Sarpsborg 0–0) Vålerenga sliter med å vinne. Ikke scorer de mål heller. Ronny Deila mener det har sin forklaring.
Les mer om:

Nytt samarbeidsprosjekt for Valle i Harstad

Trioen har tatt for seg udødelige klassikere fra populærmusikkens internasjonale historie, og oversatt de til nordnorsk.
Les mer om:

Per Fronths kjærlighet til Setesdal på veggene i Galleri Systog Dale

Da Per Fronth laget det store fotomaleriet «Utveg» som hovedverk til Valle bibliotek, ble det så mye fotonotater til overs at det la grunnlag for en hel serie av nye arbeider. Fredag var det preview på Fronths utstilling «Setesdal Revisited» på Galleri Systog Dale i Valle.
Les mer om:

Kristiansund dødelig effektive mot Vålerenga

VALLE (VG) (Vålerenga – Kristiansund 0-2) Mens Vålerenga sløste med sjansene var Kristiansund dødelig effektive.

Deila: – En skadefri Fredheim Holm vil være galskap ikke å ville ha

VALLE (VG) Med Mohammed Abu på plass på langtidskontrakt, har Vålerenga-trener Ronny Deila (43) halvparten av midtbanen klar for neste sesong. For Abus makker Daniel Fredheim Holm (33) virker fremtiden mer uviss.

Fredrikstad kommune sier nei til nyskapende energiløsninger

Planutvalget i Fredrikstad sa nei til Solid-gruppens ønske om ikke å koble det nye hovedkontoret på Valle til Fredrikstad Fjernvarme. For Solid er dette et nei til plusshus og nyskapende klimaløsninger.
Les mer om:

Verdensrekord på Valle

Tobias «Becs» Brandal Busæt kommer i Guinness rekordbok etter populært stunt i Vålerengas Fanzone.
Les mer om:

Sauesjået i Valle med slakting på direkten

De som møtte opp ved låven bak biblioteket i Valle lørdag fikk inngående kunnskap om hvor fårikålen og pinnekjøttet kommer fra. Det omlag 150 år gamle sauesjået i Valle dro til seg hundrevis av mennesker fra bygd og by i helgen.
Les mer om:

Sauesjået i Valle med slakting på direkten

De som møtte opp ved låven bak biblioteket i Valle lørdag fikk inngående kunnskap om hvor fårikålen og pinnekjøttet kommer fra.
Les mer om:

Trafikkulykke på fylkesvei 109 – store trafikale utfordringer

Ulykken har skjedd i rundkjøringen ved Valle industriområde på fylkesvei 109 i Fredrikstad kommune.

Snø flere steder i Agder

Tirsdag morgen ligger det snø i blant annet Sirdal, Valle og Bykle. Men ikke spenn på deg skiene riktig ennå.
Les mer om:

Dette er Rekdals poengmål for Start-overlevelse

VALLE (VG) Kjetil Rekdal tror han har fasiten på hvor mange poeng Start må ta for å overleve i Eliteserien.

Rekdal sendt hjem fra Valle med tap etter dramatisk avslutning

Det ble høydramatisk på tampen da Ronny Deila trakk det lengste strået mot tidligere kollega Kjetil Rekdal.
Les mer om:

Deila roser ydmyk tomålsscorer: – Det dreier seg om Vålerenga

VALLE (VG) (Vålerenga - Start 3–2) En ydmyk Sam Johnson (25) var svært fornøyd med to scoringer, men ville helst hylle laginnsatsen etter seieren mot Start. Det gledet VIF-trener Ronny Deila (43).
Les mer om:

Ny E18 gjennom Vegårshei - men ordførerens gård er trolig reddet

Gården til Vegårsheis ordfører Kirsten Helen Myren og ektemannen Alf Eivind havnet i faresonen da det for få uker siden ble kjent at Nye Veier ville spare flere hundre millioner kroner på å legge nye E18 over Vegårshei. Nå ser gården ut til å gå klar. Det ser også Valle og jordene på Angelstad i Tvedestrand ut til gjøre.

Frykter presset når Svindal forsvinner: – Hvem skal da ta over?

VALLE NEVADO/OSLO (NRK): Han har ikke lagt opp ennå, men allerede nå merker alpinlandslaget at mye kan bli annerledes uten Aksel Lund Svindal.

Deila-stikk til RBK: - Håper Brann tar det

VALLE (VG) Vålerenga-trener Ronny Deila (42) «fyrer opp» før Rosenborg kommer på besøk til «Supersøndag». Han mener Oslo-klubben har landets beste stemning, og han ser helst at gullet ryker for RBK.
Les mer om:

Abu slår tilbake: – De som sier at jeg bare er god i Norge, tar feil

VALLE (VG) Vålerengas Mohammed Abu (26) mener det er urettferdig at han stemples som en fotballspiller som bare lykkes i Norge.
Les mer om:

Fredheim Holm innrømmer «telletabbe» - mister Rosenborg-kampen

VALLE (VG) Daniel Fredheim Holm (33) må se søndagens storoppgjør mot Rosenborg fra tribunen. Takket være en tabbe, innrømmer Vålerenga-spilleren.

Ingen problemer på omkjøringsveien i Setesdal. Men lokalbefolkningen ber bilistene sette ned farten.

Siden Fånefjelltunnellen på riksveg 9 i Bygland er stengt og bilistene må kjøre på vestsiden av Byglandsfjorden for å komme til Valle og Hovden, var det timer ventetid og lange køer der sist helg. Denne fredagskvelden meldes det at trafikken går greit.
Les mer om:

Ingen problemer på omkjøringsveien i Setesdal. Men lokalbefolkningen ber bilistene sette ned farten.

Siden Fånefjelltunnellen på riksvei 9 i Bygland er stengt og bilistene må kjøre på vestsiden av Byglandsfjorden for å komme til Valle og Hovden, var det timer ventetid og lange køer der sist helg. Denne fredagskvelden meldes det at trafikken går greit.
Les mer om:

Skjebneuke for Svindal: – Tenker på om det er verdt det

VALLE NEVADO/OSLO (NRK): Denne treningssamlingen i Chile er ikke som noen av dem Aksel Lund Svindal (35) har vært på tidligere.

Herrelandslaget stilte ikke på kvinnenes skjebnekamp: – Dårlig!

VALLE (VG) Landslagsherrene prioriterte ikke å dra til Intility Arena for å følge Norges kvalikdrama mot Nederland. Landslagsspiller Ingrid Marie Karlsen Spord (24) mener det er dårlig og Solveig Gulbrandsen mener det handler om prinsipper.