Nyheter om Valget


Ingen klar vinner etter valg i Kapp Verde

Ingen av de to tradisjonelle partiene har vunnet valget søndag i øystaten Kapp Verde. Dermed får fire mindre partier innflytelse.
Les mer om:

Sjekk hvem som vil på Stortinget for Østfold – 283 stiller til valg

Det skal ikke mangle på valgmuligheter ved det kommende stortingsvalget: Hele 20 partier stiller liste i Østfold i år. Her ser du alle som står på listene ved valget til høsten.
Les mer om:

Raju (31) har aldri vært i Nord-Norge. Denne uken flyttet han til Finnmark: – Valget var enkelt

Mandag håper han kona Elise også er klar for å flytte etter.
Les mer om:

Hanna (32) vil kvitte seg med Lukasjenko: – Det er farlig, men vi skal kjempe videre

Snart åtte måneder etter det omstridte valget har ikke hviterusserne gitt opp å kvitte seg med president Aleksandr Lukasjenko (66).
Les mer om:

Marca: Ødegaards fremtid hos Real Madrid er avgjort

Arsenal viste på torsdag at de klarte seg utmerket godt uten Martin Ødegaard, men Mikel Arteta og gjengen har ikke et sekund nektet for at det jobbes med en Ødegaard-løsning som strekker lengre enn til sommeren. Det har vært snakk om en permanent overgang til rundt en halv milliard kroner, det har vært snakk om forlengelse av utlånsavtalen som gjør det mulig for Arteta å planlegge med en full sesong med Ødegaard i troppen.

Magnus (34) om det vanskelige valget: – Det er med blandede følelser jeg gjør dette

SKIEN/TRONDHEIM: Først nå, flere uker etter at han bestemte seg, er Magnus Krog (34) klar for å offentliggjøre at han gir seg som toppidrettsutøver.

Om denne gjengen vinner valget, lover de bedre veier i nord

Cecilie Myrseth (Ap) klarte ikke å gjøre noe med etterslepet på fylkesveiene da hun var fylkesrådsleder. Nå lover hun bedring om Ap vinner valget.
Les mer om:

Jonas Gahr Støre: – Det har vært tøft, noe av dette

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre kommer med en personlig innrømmelse før valget.

Cavani har fått rådet – må bety forlengelse med Manchester United

Cavani senior har gladelig fortalt hvor misfornøyd sønnen er på Old Trafford og hvor viktig det er for resten av fotballkarrieren å takke ja til tilbudet fra Boca Juniors i Argentina. Assistenttreneren på det urugayanske landslaget var også ute og uffet seg over hvor lite 34-åringen får ut av United-oppholdet. Derfor har det virket som Cavani må avskrives fra spill i rødt neste sesong.

Slik vil Ap endre skattene – gir deg skattegaranti i fire år

Ap-leder Jonas Gahr Støre varsler at gjennomsnittsnordmannen skal få skattelette dersom han og Arbeiderpartiet vinner valget – og gir for første gang en garanti for skattenivået de neste fire årene.

Skal vi tro en tidligere Juve-spiller, kan Ronaldo være ødeleggende for Manchester United

Nå er det ingen som fremhever lagspiller-genet hos Ronaldo som det viktigste. Juventus betaler Ronaldo for å ha blikket og kroppen vendt mot motstandernes mål. Du scorer heller ikke 97 scoringer på 126 kamper for Juventus ved å vende blikket først mot medspillerne når du har ballen. Juventus visste hva de fikk da de hentet Ronaldo til Torino i 2018, men forventet også at de fikk noen titler med på kjøpet. Hos Real Madrid var Ronaldo synonymt med Champions League-suksess.

Tilbakemeldingene rant inn etter OL-håpets beskjed: – Jeg gråt i tre dager

I mars annonserte kunstløper Sondre Oddvoll Bøe (23) at han la opp. Nå forklarer han valget.
Les mer om:

Rus-strid i Ap: Åpner for å utsette reformen til etter valget

Dersom Arbeiderpartiets landsmøte krever større endringer i regjeringens forslag rusreform, kan det føre til en utsettelse av hele reformen til neste stortingsperiode.
Les mer om:

Spent under valget på ny president i Benin

Det vestafrikanske landet Benin velger søndag ny president, men stemningen er spent etter flere dager med protester og opptøyer.
Les mer om:

Brutal tirade: «Denne dumme drittsekken»

På et lukket møte for republikanere på Mar-a-Lago holdt ikke USAs forrige president, Donald Trump, seg til manukriptet. I stedet gjentok han løgnen om at valget ble stjålet og gikk til et voldsomt angrep på republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell.

Djiboutis 73 år gamle leder gjorde nesten rent bord i valget

Djiboutis mangeårige leder Ismail Omar Guelleh gikk seirende ut av presidentvalget i landet. Valget ble boikottet av opposisjonen.
Les mer om:

Camilla Stoltenberg på Lindmo: Droppet ut av skolen og forlot Norge

FHI-toppen forteller om det utradisjonelle valget hun tok som 15-åring i fredagens «Lindmo» på NRK. 
Les mer om:

I går tok Jo Are og co. valget som har skapt sterke reaksjoner i fotball-Tromsø: – Mange synes det er helt bak mål. Det synes egentlig vi også

På to dagers varsel avlyses helgens ungdomskamper i Tromsø - med bakgrunn i de nye reglene som kom for to uker siden.
Les mer om:

Har vært gjennom både nedstenging, vannlekkasje og innbrudd. Nå satser Gunn videre: – Valget var såre enkelt

Gunn Brennhaugen flytter butikken inn i nye og større lokaler.
Les mer om:

Innspurt i Stortinget: 79 nye saker på bordet

Torsdag var siste frist for å legge fram nye saker for behandling i Stortinget før valget. Opposisjonen lot ikke muligheten gå fra seg.
Les mer om:

Velge det sunneste brødet? Tre ting er viktig å se etter, ifølge forsker.

På butikken er det ofte mange brød å velge mellom. Slik tar du det sunneste valget.
Les mer om:

Derfor bør vi bry oss om valget på Grønland

Grønlenderne velger i dag nytt parlament. Valget følges nøye både av USA, Kina og Danmark. Det handler blant annet om metaller til mobiltelefoner og uran til atombomber.

Hamas kan vinne valget i Palestina

Denne måneden blir det fart på massevaksineringen
Les mer om:

Neville: Jesse Lingard har en rolle hos United, men må akseptere realitetene

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til. -Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg.