Nyheter om Valget


Er Norge i ferd med å bli Landet Gutte-Klubben-Grei?

Jobben som Norges nye sentralbanksjef diskuteres voldsomt i mediene for tiden, om hvem valget bør falle på.
Les mer om:

– Har vi en glorifisering av kriminelle i Norge?

Det mangler ikke på reaksjoner etter at det ble kjent at David Toska skal være gjest i TV 2s sjakkstudio. Politibetjent Erik Håland kaller valget for usmakelig og glorifisering av kriminelle.

Derfor tror de på Trump

Trump har fått sin voldsomt lojale tilhengerskare til å tro på at valget i 2020 ble stjålet. Lørdag kveld møtte flere tusen opp for å høre ham tale. - Det er som ei plate med hakk i, sier USA-ekspert.
Les mer om:

Trump holdt nytt folkemøte: Gjentok påstandene om at han vant valget

Superspeed-avganger kansellert fra Kristiansand
Les mer om:

Slik vil de spre løgnen

USAs forrige president, Donald Trump, er tilbake i manesjen. I natt vil han igjen forsøke å spre den usanne påstanden om at valget i 2020 ble stjålet fra ham, sammen med blant andre QAnon-tilhengere og en berømt puteselger.

Kaospilotene

To år etter valget pågår det nå en interessant debatt i Kristiansand. Er det kaos i bystyret? Og hvis ja: Hvem har ansvaret for det?
Les mer om:

Zymer Bytyqi med suksess i Tyrkia: - Lykkelig over valget

– Vi må ha realistiske løsninger på klima- og naturkrisen
Les mer om:

Steven Gerrards andre signering bekreftet

Det er en svært rutinert venstreback Aston Villa-manager Steven Gerrard har hentet i Everton. – Med kjøpet av franske Lucas Digne har han fullført sin andre signering i januarvinduet. Aston Villa har kjøpt den 28 år gamle franske venstrebacken Lucas Digne. Les: Erik Botheim har fått ny sjef fra Premier League Overgangen ble bekreftet torsdag. Digne forlater Everton etter 3,5 år i klubben. The story so far.

Skarstein om det tøffe valget

Birgit Skarstein avslørte onsdag at dette blir hennes siste vinter som langrennsutøver. Hun forteller at ensomheten har ført til at hun ikke har hatt det så bra som hun ønsker.
Les mer om:

Tromsø-gutt Runar Espejord håper han fort blir vant til den nye fargen

Totalt denne sesongen har Tromsø, som slettes ikke har hatt en dårlig sesong, tatt et poeng i oppgjør mot Bodø/Glimt, mens seriemesteren har hentet inn 10.poeng. Som Bodø/Glimt stolt skriver i pressemeldingen! Runar Espejord bytter ut Nordens Paris med Nordens Rio og blir Bodø/Glimt-spiller. – Tromsø og Bodø/Glimt er klassiske motstandere så det er knyttet følelser til en overgang selv om Espejord nå kommer fra Nederland.

Smart trekk, Espejord!

Det er ingen tvil om at Runar Espejord gjorde det riktige valget da han bestemte seg for Bodø/Glimt tidligere denne uka. Er det en klubb i Norge som vet å få fart på karrierene til spisser som sliter, ja så er det nettopp de regjerende seriemestrene.

Republikanere står opp mot Trump – sier han tapte valget

Senator Mike Rounds sa sannheten; Trump tapte valget i 2020. Det falt ikke i god jord hos ekspresidenten, men nå får Rounds støtte av kolleger.
Les mer om:

Raste ned i vekt etter Trump-exit

Tidligere CIA-direktør og utenriksminister Mike Pompeo har gått ned over 40 kilo siden han og Trump tapte valget.
Les mer om:

Pfizer eller Moderna? Det valget må du selv ta

I juleukene ville de aller fleste i Fredrikstad ha Moderna. Geir Teistung (58) gikk for Pfizer fredag, men reagerer på at folk må ta valget selv.
Les mer om:

Goal: Spiller som Jack Grealish! Bold: Er en ny utgave av Mikkel Damsgaard!

Bodø/Glimts nå 17.år gamle vidunderbarn Andreas Schjelderup ville ut i verden og har vært testet mulighetene hos storklubber som Liverpool, Bayern München, Juventus og Tottenham. – Nå er han i den danske Superligaklubben FC Nordsjælland og sparker i gang det som ser ut til å bli en særdeles god karriere. Goal har laget en stor sak om det de omtaler som den nye norske «Wonderkind», de bemerker det er litt merkelig at en spiller som har mulighet til å velge å vrake lander på en klubb i Danmark, riktig nok en av Danmarks beste, men likevel.

Fikk drapstrusler etter valget

Etter at Joe Biden vant presidentvalget i 2020 ringte illsinte Trump-tilhengere til Claire Woodall-Vogg, lederen for Milwaukees valgkommisjon, og sa de skulle henrette henne.
Les mer om:

MDG og Rødt forventer Støre-samtaler

Det har vært stille fra statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) etter valget, mener MDG og Rødt, som ser fram til kontakten han lovet partiene.

Stoch reiser hjem fra Hoppuka

Polske Kamil Stoch hopper av resten av Hoppuka. Det bekrefter Det polske skiforbundet (PZN) i en pressemelding. Avgjørelsen kom etter at Stoch ikke klarte kvalifiseringen i Innsbruck tidligere mandag. Han havnet på en 59. plass. På polsk TV sa Stoch at «jeg har tårer i øynene og mitt hjerte blør. Det er jo umulig at jeg har glemt hvordan man hopper på ski». Hoppsjef Adam Malysz forteller at Stochs prestasjon mandag var avgjørende for valget. – Kamil trenger spesiell tilpasset intensiv trening med titalls hopp for å stabilisere seg og komme tilbake til form.
Les mer om:

Trump erklærer full støtte til Orbán før valget

Tidligere president i USA, Donald Trump, hyller Ungarns statsminister Viktor Orbán og uttrykker sin fulle støtte til ham i forkant av Ungarns parlamentsvalg.

Ronaldo-statue skaper reaksjoner i India

Lokalbefolkningen anklager myndighetene for ufølsomhet og for å hedre en idrettsstjerne fra Goa-regionens tidligere kolonimakt. En statue av den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo skaper reaksjoner i den sørindiske delstaten Goa.

ESPN: Romelu Lukaku i trøbbel

Det siste året som United-spiller var alt annet enn en dans på roser for Lukaku. Fra å være en av de vasseste målscorerne i verdens tøffeste liga, ble han, som han selv beskrev, hengt ut som Uniteds syndebukk sammen med Pogba og Sanchez for de slette sportslige resultatene . I Serie A sørget Antonio Conte for å coache Lukaku tilbake til gnistrende god form fra sommeren 2019. Det toppet seg med Serie A-tittel og bare Ronaldo foran seg på toppscorerlista.

Ole Petter ble sendt på oppdrag etter 11. september: – Folk blir veldig fokuserte. Vi kaller det vel å havne i «bobla»

Som nyutdannet flymekaniker slo Ole Petter Sveggen seg ned i Bodø. Det valget angrer han ikke på.
Les mer om:

Tysklands utenriksminister reiser ikke til OL

Den tyske utenriksministeren Annalena Baerbock vil ikke reise til OL i Beijing for å støtte tyske OL-håp. Hun sier det ligger personlige grunner bak valget.
Les mer om:

Tysklands utenriksminister reiser ikke til OL

Den tyske utenriksministeren Annalena Baerbock vil ikke reise til OL i Beijing for å støtte tyske OL-håp. Hun sier det ligger personlige grunner bak valget. Baerbock ble 8. desember utnevnt som Tysklands nye utenriksminister, men har allerede bestemt seg for at hun ikke vil være til stede under de olympiske lekene i Asia i februar. – Jeg er en stor fan av sport, men denne gang vil jeg definitivt ikke reise.
Les mer om:

Orbans LHBT-holdning møter motstand under oppkjøringen til valget

Statsminister Viktor Orbán står standhaftig fast ved Ungarns kontroversielle LHBT-lov, til tross for at det ungarske folket ser ut å være mot den.
Les mer om: