Nyheter om Valget


Hver fjerde fotballsupporter arver favorittlaget sitt: Arsenal går mest i arv

Mer enn en av fire norske fotballsupportere oppgir at de har arvet sitt engelske favorittlag fra en av foreldrene. Arsenal er klubben som flest fører videre gjennom generasjonene. Det kommer frem i en landsomfattende spørreundersøkelse analysefirmaet Opinion har gjennomført om nordmenns fotballvaner og –favoritter, på vegne av spillselskapet Unibet. Les: En av verdens største klubber tilbyr Ramsey kontrakt De mest populære engelske klubbene blant nordmenn er ikke overraskende Manchester United og Liverpool, etterfulgt av Arsenal og Chelsea.

Tomme lokaler… døde steder… eller lys i vinduene, unike steder og møter mellom mennesker?

Valget er ditt, kjære kunde! I hvert fall hvis du ønsker å handle i regionens nisjebutikker i fremtiden!
Les mer om:

Enveisbillett til Norge - en serie om adopsjon fra Sør-Korea

De fikk nye hjem og nye foreldre. I Norge skulle livet bli bedre. Men noen adopterte har aldri slått seg til ro med valget andre tok for dem.
Les mer om:

- Akkurat nå sitter hun på hele makta

Det er to måneder siden valget i Sverige. Fortsatt er situasjonen fullstendig fastlåst. Annie Lööf sitter på nøkkelen, mener ekspert.
Les mer om:

Dropper omstridt aldersgrense

Linda Hofstad Helleland er innstilt som kandidat for å bli WADA-president, men har fått mye motgang allerede før valget. Den 5. november kom det et forslag fra den Afrikanske unionen om at en president må være 45 år, og ha mastergrad, noe Helleland ikke oppfyller. Mange tolket dette som et forsøk på å holde Helleland utenfor diskusjonen om å kunne bli president. Dopingjournalist i ARD, Nick Butler, forteller i kveld på Twitter at det forslaget ikke vil bli inkludert som et krav og at det blir avfeid som et tåpelig forslag.

Gamleordføreren få dager før sitt mulige comeback: – Jeg ligger på ryggen og leser budsjettet

Innen en uke vil Harald Espelund fortelle om han stiller som Ullensaker Frps ordførerkandidat ved valget høsten 2019.

– Dette er oppskriften på å tape valget

Øyvind Hilmarsen frykter konsekvensene i etterkant av soloutspillet fra Jens Johan Hjort.
Les mer om:

Vil ha Anita og Atle som partiets topper

Nominasjonskomiteen står på valget av Atle Strand som Ringsaker Aps toppkandidat sammen med ubestridte Anita Ihle Steen.

Disse stiller til valg for Ap

Fire er forhåndskumulert på Haugesund Arbeiderpartis liste foran valget neste år. Ytterligere seks er flyttet opp på listen og prioritert.
Les mer om:

Her er KrF-lista til valget neste høst

Hedmarkens første representant på forslaget til valgliste for KrF Innlandet er en ung Hamar-kvinne på fjerdeplass.
Les mer om:

KrF-framgang i Agder etter blått veivalg

KrF øker sin oppslutning med 2,5 prosent poeng til 12,8 prosent i Agder-fylkene etter at valget om å gå i forhandlinger med dagens regjering er tatt.
Les mer om:

Støre: – Vi må bruke hver dag på å bygge et regjeringsalternativ

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre er ivrig på å komme i gang med å samle det rødgrønne laget fram mot valget i 2021. – Vi må begynne nå, sier han.

BBC: Real Madrid har bestemt seg for fast trener

Zinedine Zidane, Julen Lopetegui, Santiago Solari. Det er ikke mange månedene som har gått med de to skiftene. Nå har Real Madrid bestemt seg for veien videre. Og veien videre blir den midlertidige treneren Solari. Ifølge BBC har Real Madrid sendt papirene som kreves til det Spanske Fotballforbundet for å legge inn Solari som permanent hovedtrener. Les: Mourinho tviler på nøkkelspilleren sin 42-åringen har hatt en fin seiersrekke på 4 kamper etter at han ble kastet inn i manesjen.

Kvitfjell/Hafjell vrakes: Narvik innstilt som norsk VM-søknad

Arbeidsgruppa mener Narvik bør få søke om å arrangere alpin-VM i 2027. Valget sto mellom Kvitfjell/Hafjell og Narvik. Den endelige avgjørelsen blir tatt av styret i Norges skiforbund mandag 19. november.

Kapteinen ønsker ikke lenger kombinere fotball og vanlig jobb

Det er en lang karriere som nå er over forsvarsveteran Glenn Andersen med fortid fra Start og Strømsgodset har bestemt seg for å legge opp. Jerv-kapteinen meldte overgang til Jerv i 2015 og fikk da, som veldig mange i OBOS-Ligaen to jobber. – Det er kombinasjonen fotball og vanlig jobb som har fått 38 åringen til å nå bestemme seg for at nok er nok. Les: Holmbert Fridjonsson årets spiller i OBOS-Ligaen Andersen kom med nyheten etter Jervs 0-1-tap hjemme mot Tromsdalen i 1. divisjons siste serierunde søndag. – Dette var min siste kamp for klubben.

TV2 velger United foran Liverpool

Så langt denne sesongen har samtlige Liverpool-kamper vært sendt på betalkanalen TV2 Sport Premium, men i serierunden etter denne landslagspausen blir ikke de røde å se på norske TV-skjermer. Og nok en gang er det Manchester United som står i veien. Watford tar i mot Liverpool spilles nemlig lørdag kl. 16.00 – og på «tippekamp-tidspunktet» kan ikke TV 2 vise mer enn én kamp. Denne gang falt valget på Manchester United mot Crystal Palace på Old Trafford. – Liverpool- og Manchester United-kundene våre er veldig mange, og det er ganske jevnt i antall.

Kongos opposisjon enige om felles presidentkandidat

Syv opposisjonsledere i Kongo har samlet seg om Martin Fayulu som deres presidentkandidat til valget lille julaften.
Les mer om:

– Alt ligger til rette for topp moderne undervisning(pluss)

Målselvs tilbud til fylkeskommunen om å kjøpe tomta på Rustahøgda for ei krone var sterkt avgjørende i valget av skolested for en ny videregående skole i indre Troms.
Les mer om:

Blir den best betalte spilleren i Premier League

I går kom gladnyheten til Manchester City fans, vingen og storscoreren Raheem Sterling forlenger sin avtale frem til sommeren 2023. – Begrunnelsen gitt var den utrolig flotte utviklingen han har hatt i klubben siden overgangen fra Liverpool i 2015.

Det vanskelige veivalget

For å gjøre valget av videregående litt enklere, får ungdomsskolelever prøve seg i en videregående-klasse over to dager.
Les mer om:

David Silva: «Det endret seg i 2011»

David Silva har fått med seg en god dise Manchester-derbyer siden han kom til byen for over 250 kamper siden. Han mener at det meste endret seg i 2011. Da vant City 6-1 på Old Trafford. City og United har møtt hverandre 176 ganger. Selv om Mourinhos United vant 3-2 borte i april, har City endt foran sin erkerival i Premier League, hvert eneste år siden Sir Alex Ferguson trakk seg tilbake i 2013. Lever for de store oppgjørene. (foto: manchester city) Les: United-spilleren fikk valget mellom Guardiola og Mourinho -Derbyet har endret seg i løpet av min tid hos City.

Noen inn og noen ut på Høyres valgliste

Sola Høyre er klar med sin liste til valget neste år.
Les mer om:

United-spilleren fikk valget mellom Guardiola og Mourinho

På søndag møtes City og United. Tidligere i år stod kampen mellom Guardiola og Mourinho. Da vant portugiseren. Det var høy temperatur i begge leire da brasilianske Fred skulle hentes ti Premier League. Ifølge Goal, hadde City-treneren satt midtbanespilleren øverst på ønskelisten, og var villig til å strekke seg langt for å sikre seg 25-åringen. Skal bli den offensive kraften på midtbanen. (foto: fred, twitter) Les: United tilbyr utskjelt spiller 2 millioner i ukelønn -Jeg fikk et tilbud fra City og pratet til og med med brasilianske lagkamerater som spilte der.

Demonstrasjoner til støtte for Russland-gransking

Demonstranter i flere byer i USA krever at granskingen av mulig russisk innblanding i valget i 2016 skjermes etter at justisminister Jeff Sessions måtte gå.
Les mer om:

Laurén slakter neste Brækhus-motstander

Cecilia Brækhus offentliggjorde torsdag Aleksandra Magdziak-Lopes som sin neste motstander. Mikaela Laurén, som har møtt begge, slakter valget overfor VG.
Les mer om: