Nyheter om Vagle


Solgt for over tre millioner kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Kjøper og selger er fornøyd, sier megler Kristian Vagle hos Eie.Det er alt han kan si - foruten å bekrefte salget av eiendommen.Idyllisk Han opplyser at det var "litt som forventet" etter stor interesse fra den ble publisert på nett.Eiendom ligger idyllisk til 10 kilometer fra Misvær sentrum på vestsiden av Misværfjorden med utsikt mot fjorden og Nupen.

Ellen (68): «Jeg er ikke et dumt persilleblad, trenger ikke teskjemetoden fra folk som kan mye mindre enn meg selv»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jeg fikk et hjerneslag i mai i fjor, men har igjen masse å bidra med - nå. Kanskje dere husker meg?Jeg har flyttet for å komme på ett gulv, fra rekkehus i Disengrenda til seniorbolig i Grefsenveien. Det er bare en time siden mottagelsen av el-rullestolen. Nå blir det slutt på rygging over enhver hindring. Jeg har øvd litt i 0,5 km/t. Batteriet kan tas med, det veier lite. Fire timer fra 0 til 100% batterikapasitet.

Kolleger og lagkamerater i stor sorg

Johannes Kverneland Vagle (25), som politiet antar ble funnet død søndag formiddag, spilte fotball for A-laget til Frøyland IL og jobbet for Aarbakke.

Fant død person i Stavanger

Brannvesenets dykkere fant søndag en død person i havnebassenget i Stavanger. Politiet antar at den omkomne er savnede Johannes Kverneland Vagle.

25-åring savnet etter bytur i Stavanger

Johannes Kverneland Vagle (25) ble sist sett da han forlot et utested i Stavanger sentrum.

25-åring frå Kvernaland er sakna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Me held alle mogelegheiter opne, og jobbar ut frå at forskjellige ting kan ha skjedd, seier etterforskingsleiar Sveinung Ihle ved Sør-Vest politidistrikt til Jærbladet.25 år gamle Johannes Kverneland Vagle vart sist sett av folk han kjenner utføre utestaden Heidis i den gamle tollboden i Stavanger sentrum i tidsrommet 00.30 til 01.30 natt til 17. mai.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Omdiskutert mål ga ett RIL-poeng i slaget mot Havdur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er kjekt med ett poeng, men det er skuffende at vi ikke tar alle tre, som vi var nær i dag, sa randabergspiller og tidligere Sola- og Havørn-spiller Vegard Meling Nesse til Bygdebladet like etter kampen.Helt i sluttminuttene må dommeren finne seg i å være i fokus da han lot spillet gå videre. En lang ball spilt inn i målgården til Havdur-keeper Marius Søstrand Vagle, som går høyt opp for å plukke den ned.

Én av disse avgjorde lokaloppgjøret mellom Frøyland og Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Klepp 1-0 (1-0)Mål: 1-0 Tommy Tønnesen (8)Frøyland hadde mange store sjanser i første omgang, men det ble med den ene nettkjenningen signert Tommy Tønnesen etter corner. Aslak Ravndal og Joakim Grude hadde hver sin gedigne mulighet i løpet av 30 sekunder.

Stor jubel for ny park

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den er veldig kjekk. Den var bra.

Havdur sikret ett poeng mot Sunde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sunde - Havdur: 3-3 (3-2)Det kunne ikke startet bedre for Havdur i kveld. Simen Berntsen trenger bare to minutter før han har funnet mål og nettet sitt første for kvelden. Få minutter senere kommer det to kjempesjanser igjen fra storscoreren fra Havdur.Men like etter kommer i stedet utligningen. Havdur jakter nytt mål, og i det niende minuttet er det Svein Gøran Pedersen som får ballen inn bak Sunde-keeperen.

Kommentar: Industriområdet kunne vært et perfekt prosjekt, det ble et mareritt

Industriområdene Vagle/Foss-Eikeland kunne blitt eksempler til etterfølgelse med tilrettelagt, ferdig infrastruktur før heftig tungtrafikk satte avtrykk. I stedet har det blitt et mareritt.
Les mer om:

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Postens nye terminal: Her skal 3,7 millioner pakker innom årlig

SANDNES: Den nye post-terminalen i Sandnes skal håndtere 3,7 millioner pakker i året. De neste månedene skal flere hundre ansatte flytte inn i nye lokaler i Vagle næringspark.
Les mer om:

- Ingenting blir gjort

Verneombud Nils Vagle i Sørlandsruta mener at samtlige av fartshumpene i Flekkefjord er ulovlige.
Les mer om:

Valde seg poteter fordi han var allergisk mot gras

Arne Vagle på stand, med ein drøss med potetsortar. Det har vore fast takst gjennom 20 år med potetfestival på Bryne.
Les mer om:

Rema-Reitan åpnet varelager med motorsag

SANDNES: 6337 kvadratmeter med solceller på taket skal dekke en fjerdedel av energibehovet til det nye lagerbygget til Rema på Vagle i Sandnes.
Les mer om:

- Løsningen er ikke legalisering

Leif Vagle i Agder politidistrikt advarer mot legaliseringsdebatten.
Les mer om:

Nyttårstalen i Strand: – Det har vært mye å glede seg over i 2017

Strand Kommune har ikke mottakelsen den 1 januar, men dette arrangeres 4 januar i Torghuset med kåring av Årets Strandbu, Årets Ildsjel og Ungdommens kulturpris. Det vil være musikalsk innslag fra Synne Helland fra «The Voice» og Dag Sindre Vagle. Ordfører fremfører årskavalkaden og fungerende kultursjef vil presentere høydepunkt fra kulturskolen i 2017.

Gliser bredt for kontrakt til 167 millioner kroner

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag å bygge nok et logistikksenter for Posten og Bring, denne gang på Vagle i Sandnes. Kontrakten er en totalentreprise verdt 167 millioner kroner.

Posten og Bring: Bygger for 209 millioner på Vagle

SANDNES: Veidekke Entreprenør skal bygge logistikksenter for Posten og Bring på Vagle i Sandnes. Kontrakten er på 209 millioner kroner.

Rema sender tungtrafikken til Klepp

For å skjerme Ganddal for mer tungtrafikk, har Rema avtalt med alle sine distributører at lastebiler til og fra Vagle næringspark skal kjøre via Orstad i Klepp.
Les mer om:

Har spilt sin siste kamp for Bryne

Truls Sælevik Vagle ser seg om etter ny klubb.
Les mer om:

Slutter som politistasjonssjef

Leif Vagle slutter i jobben som politistasjonssjef ved Mandal politistasjon. Rett over pinse trer han inn i nye oppgaver i Agder politidistrikt.

Kystbier fra Karmøy hjelper fruktbøndene i Hardanger

For fjerde året på rad reiser birøkter Geir Vagle Stangeland til Ullensvang for å hjelpe fruktbøndene med pollinering.