Nyheter om V75


Bra innsats i snøværet

Helgen har vært preget av snøvær over store deler av Østlandet. I V75 på Jarlsberg travbane leverte Lome Frikk en meget sterk innsats på lørdag.
Les mer om:

Lørdagens trav-tips: Bankertipper seg selv i V75

Frode Hamre er nesten alltid sentral i V75-sammenheng. I V75-omgangen på sin egen hjemmebane, Jarlsberg, bankertipper han stallhesten Best Of All.
Les mer om:

Fjerdeplass i V75

Per Løberg har hatt en innholdsrik helg som hesteeier. Beholdningen ble tre premieplasseringer, deriblant en i V75.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Gulljackpot i V75

De unge hoppene står i fokus i Oaks-sammenheng i denne gulljackpot-omgangen, hvor Norsk Rikstoto dobler syverpotten.
Les mer om:

Kuskeform hos Hop

Triumfene renner inn for Vidar Hop om dagen. Nylig ble det en dobbel i V75. Nå vant superkusken to løp på hjemmebane i lunsjtravet torsdag. Positano og Hellbillibull var Hops drag. Begge for øvrig med i TB-tipsene – som gikk inn!
Les mer om:

Kveldens travtips: Store penger i luften i V75

Det er ingen lettløst V75-omgang Bjerke Travbane byr på i kveld. De sikre bankerne glimrer med sitt fravær.
Les mer om:

Kveldens travtips: Ferrari B.R., Madelen L.T.C. og Gigant Invalley i eliteløp i V75

Det kan bli et spennende eliteløp med topphester som Ferrari B.R., Madelen L.T.C. og Gigant Invalley på startstreken på Bjerke Travbane i kveld.
Les mer om:

Tilbake i slag

Helgen har i sin helhet stått i V75 sitt tegn. Heidi Moen hadde to travere til start, og den ene viste at han for alvor er tilbake i storform.
Les mer om:

Lørdagens travtips: En kanontraver i V75

Orlando Classic har vunnet ti av elleve løp og var strålende toer etter galopp sist. Er tilbake i vinnersirkelen nå.
Les mer om:

Ingen seier, men tre andreplasser

Vi tar for oss uken som har gått på travbanen og noterer ingen seirer de siste syv dager, men flere gode prestasjoner, deriblant en andreplass i V75.
Les mer om:

Travtips Sørlandets Travpark 21. 9 19

Etter flotte V75 i Sverige, fyrer Sørlandets Travpark opp lysene og kjører kveldsløp denne lørdagskvelden.
Les mer om:

Hip-hop x indie: Eirik Aas samler det beste fra vest i rå musikkvideo ✨

Stopp opp! Du vil ikke gå glipp av den nye musikkvideoen til Eirik Aas. Etter flere utgivelser med Hester V75 jobber bergenseren nå med sitt første album som solartist. Første solide smakebit kommer i dag via Great News-samarbeidet «Stopper opp».  Eirik forteller at den sjanger-kryssende singelen er et resultat av en slags Tame Impala-tilnærming til arbeidet. (Kevin Parker fra det psykedeliske indie-bandet Tame Impala har de siste årene jobbet med hip-hop og R&B-artister som Travis Scott, A$AP Rocky, og Rihanna.) I musikkvideoen, som du kan se verdenspremiere på nedenfor, reiser Eirik Aas og g

Lørdagens travtips: 60 mill. i gigapott i V75

En spennende Unionskamp er i vente på Färjestad Travbane ved Karlstad. Jeg lanserer to alenestreker, den ene av dem er norsk.
Les mer om:

Kveldens travtips: En klink vinner i V75

VGs travekspert, Anders Olsbu, klemmer til med tre bankere i V75-spillet på Bjerke Travbane i kveld. Voje Jerv er den sikreste.
Les mer om:

Drama da Finsland-hesten vant V75

Rett før start i V75-5 på Sørlandets Travpark røyk sjekkreima på Finsland-hesten Torje. Den urutinerte 5-åringen var likevel kald nok til å redde dagen for trenerkretsen.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Jackpot-banker direkte i V75

Ingen klarte syv rette på Bjerke forrige lørdag. Dermed venter snaue 2,5 millioner kroner ekstra i syverpotten på Sørlandets Travpark.
Les mer om:

Kveldens travtips: Best av alle i V75

VGs travekspert, Anders Olsbu, satser på at Best Of All lever opp til navnet sitt i kveldens V75-omgang på Bjerke Travbane. 3-åringen var kun knepent slått i Hamre-debuten på Solvalla sist, tross trykker i tet underveis.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Finale-vorspiel i V75

V75-finalene går av stabelen på Bjerke lørdag, som et flott vorspiel til den store klasseløpssøndagen, hvor Derby- og Kriterieløpene skal avgjøres.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Tilleggsbankere i V75

Både Shankly Lane og Langlands Odin er belastet med tillegg. Sistnevnte har dessuten fått bakspor. Likevel lar jeg begge stå ugarderte.
Les mer om:

Lørdagens travtips: 60 mill. ekstra i V75-potten

Det er en vanvittig Jackpot-omgang på Bergsåker lørdag, hvor V75 sommerbonanza avsluttes. Minst 60 millioner ekstra venter i syverpotten.
Les mer om:

Kveldens travtips: Lionel vs. Ferrari B.R. i V75

En fantastisk V75-omgang er i vente denne torsdagskvelden, med oppgjøret mellom Lionel og Ferrari B.R. i Yarrah Bokos æresløp som rosinen i pølsen.
Les mer om:

Lørdagens travtips: NM for stallansatte i V75

Norgesmesterskapet for de stallansatte går av stabelen på Bergen Travpark lørdag. Dyktige Magnus Teien Gundersen kan muligens ta tittelen.

Nå kan du se V75 på an.no

Rettighetene for å sende V75 har flyttet på seg i den norske avisverdenen.
Les mer om:

Kveldens travtips: Ny V75-jackpot

Det er internasjonal V75-omgang på Solvalla onsdag i forbindelse med Jubileumspokalen, hvor blant annet Gretzky B.R. starter. Dermed blir det i stedet V75 Bonus-kjøring på Bjerke i kveld, tirsdag.
Les mer om: