Nyheter om V75


Lørdagens travtips: 60 mill. ekstra i V75-potten

Det er en vanvittig Jackpot-omgang på Bergsåker lørdag, hvor V75 sommerbonanza avsluttes. Minst 60 millioner ekstra venter i syverpotten.
Les mer om:

Kveldens travtips: Lionel vs. Ferrari B.R. i V75

En fantastisk V75-omgang er i vente denne torsdagskvelden, med oppgjøret mellom Lionel og Ferrari B.R. i Yarrah Bokos æresløp som rosinen i pølsen.
Les mer om:

Lørdagens travtips: NM for stallansatte i V75

Norgesmesterskapet for de stallansatte går av stabelen på Bergen Travpark lørdag. Dyktige Magnus Teien Gundersen kan muligens ta tittelen.

Nå kan du se V75 på an.no

Rettighetene for å sende V75 har flyttet på seg i den norske avisverdenen.
Les mer om:

Kveldens travtips: Ny V75-jackpot

Det er internasjonal V75-omgang på Solvalla onsdag i forbindelse med Jubileumspokalen, hvor blant annet Gretzky B.R. starter. Dermed blir det i stedet V75 Bonus-kjøring på Bjerke i kveld, tirsdag.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Storløpsbonanza i V75

Storløpene står i kø i den nest siste V75-kjøringen på Drammen Travbane. Samtidig står NM for montéryttere på programmet.
Les mer om:

Kveldens travtips: Jackpot i V75

Det ble en favorittpreget V75-omgang forrige onsdag og ingen utbetaling for fem rette. Dermed overføres drøye 1,1 millioner kroner til kveldens syverpott.
Les mer om:

Kveldens travtips: Sjansebanker i V75

Det er langt mellom de sikre holdpunktene i denne V75 Bonus-omgangen på Bjerke Travbane. VGs travekspert, Anders Olsbu, endte til slutt opp med Huseby Snuppa som holdepunkt.
Les mer om:

Tangen Elvira rett til topps i V75

Det var brennende hett i solsteika på Biri travbane lørdag med over 30 plussgrader i skyggen. Kanskje det dobbelte i solen. Stekende hett ble det også for Per Løberg som var ringside og opplevde at Tangen Elvira gikk helt til topps.
Les mer om:

Lørdagens travtips: NM for varmblods i V75

Årets NM-løp er av det åpne slaget, spesielt etter at fjorårsvinneren Lionel velger Hugo Åbergs Memorial i Sverige til tirsdag i stedet.
Les mer om:

Kveldens travtips: Bankertillit igjen i V75

Ask Major har innfridd som VG-banker i sine siste starter og skal regnes med en solid vinnersjanse igjen.
Les mer om:

Lørdagens travtips: NM og gulljackpot i V75

Tittelforsvarerne Odd Herakles og Ulsrud Tea jakter nye NM-triumfer. Jeg lar sistnevnte stå ugardert.
Les mer om:

Kveldens travtips: Sjansebanker i V75

Det er ingen opplagte bankere i V75-omgangen på Bjerke Travbane i kveld. Jeg endte til slutt opp med Lilje Bausa, som fortjener en seier.
Les mer om:

Onsdagens travtips: Tiger-banker i V75

Lillebroren til to-millionerstraveren Born In The U.S.A, Eye Of The Tiger, var lysende i sitt comeback sist til en helenkel seier og får bankerstempelet.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Ubeseiret kanontraver banker i V75

Hillary B.R. er ett av de største talentene trav-Norge har sett. I kvalifiseringen til Jarlsberg Grand Prix vant hun på utrolige 1.09,9.
Les mer om:

Sterk avslutning i eliten

Lørdag var Bråtnesfaks ute i V75 på Momarken, i Ole Uttisruds minneløp, mot deler av eliten i Norge. Han bekreftet at også han nærmer seg det ypperste selskap.
Les mer om:

Lørdagens travtips: En klink gulljackpot-banker i V75

Derby-vinneren Gretzky B.R. ble fjerde i selveste Oslo Grand Prix sist. Nå har Gundersen-traveren et gaveløp på papiret i Leangens 5-åringselite.
Les mer om:

Kveldens travtips: Jackpot-banker fra tet i V75

Det har blitt favorittpreget i de to siste V75 Bonus-omgangene på Bjerke Travbane. En ny jackpot er derfor på gang. Snaue 1,1 millioner kroner venter ekstra i syverpotten.
Les mer om:

Dette var høydepunktene under årets Bergenfest

Da var fire dager med godt over 50 artister vel gjennomført, og en skal si at publikum har fått seg en gavepakke: En storslagen konsert med Robert Plant, The Tallest Man On Earth viste frem sin lidenskap og energi, og Madrugada gjorde et enestående comeback. Vi har til og med fått uventede mengder sol, frem til lørdagens plutselige regnskyll. LES OGSÅ: GAFFAs Bergenfest-guide. Det er ikke ofte det regner når en artist fra østlandet spiller, og er sol når en bergensartist spiller, sa Hester V75 om Unge Ferraris regntunge konsert på fredag. Dette er altså GAFFAs utsendtes beste opplevelser på år

Lørdagens travtips: Gulljackpot i V75

Norsk Rikstoto dobler syverpotten ved spillestopp. Således er det en spennende V75-omgang vi har i vente, selv om flere klare favoritter peker seg ut.
Les mer om:

Kuskekommentarer V75 søndag: – Det er beintøft imot, men det er hjemmebane og moro å prøve

Her finner du kuskekommentarer på alle V75-hestene som starter på Oslo Grand Prix-dagen.
Les mer om:

Lørdagens travtips (V75): Oslo Grand Prix-vorspiel

Hickothepooh ble vraket til Oslo Grand Prix, som går av stabelen på Bjerke Travbane søndag, med tre norske hester til start. Trond Anderssen-traveren blir i stedet holdepunktet i lørdags-V75'en, som pleier å gi gode penger OGP-helgen.
Les mer om:

Kveldens travtips: Bankere direkte i V75

VGs travekspert, Anders Olsbu, klemmer til med to bankere direkte, i form av Harmke Schermer og Dream Creation, i denne V75-omgangen på Bjerke Travbane i kveld.
Les mer om:

Lørdagens travtips: Ferrari B.R. gjør comeback i V75

Verdensrekordsetteren Ferrari B.R. gjør et spennende comeback. Kan vinne på direkten i Ove Wassbergs æresløp.
Les mer om: