Nyheter om Våpen


To hotell rana på fire minutt – to personar arrestert

Stavanger (NRK): Ein maskert mann med våpen rana to hotell i Stavanger i natt. To menn i 20-åra er arresterte i samband med rana.
Les mer om:

75 år siden Milorg i Fredrikstad fikk sine våpen fra luften

– Jeg fikk gåsehud da jeg tenkte at nå er vi i nærkontakt med våre allierte ute i Europa, fortalte motstandskjempen Lars Aker da han berettet om flyslippet som sikret Milorg i Fredrikstad våpen den 26. februar 1945.

– Dette er hans viktigste våpen

TRUMPS VERDEN: Språket som en gang sjokkerte, er for lengst blitt den nye normalen. Donald Trumps retorikk hjalp ham vinne valget i 2016, men vil det fungere på nytt?
Les mer om:

Løftet trofeet med John Arne Riise – nå advarer han Liverpool-mål mot å velge Anfield

Dietmar Haman fikk med seg gullperioden hos Liverpool på begynnelsen av 2000-tallet og kunne løfte det meste av trofeer utenom Premier League-bøtta. Nå går han ut og advarer Timo Werner om å velge Liverpool som arbeidsgiver til sommeren. -Timo Werner har utviklet seg kontinuerlig. Han scorer i Champions League og har mer enn 20 mål i Bundesliga denne sesongen. Spørsmålet er: Passer han inn hos Liverpool?

Danske roboter til Kina for å bidra i kampen mot Koronavirus

Bruker ultraviolett lys som våpen.
Les mer om:

Tre menn pågrepet i Trondheim

Tre menn i 20-årene ble torsdag pågrepet på Lade i Trondheim, etter at å ha blitt observert med et skytevåpen i sentrum. Politiet gjorde funn av et våpen i en bil under pågripelsen

Her var kjeltringene på jakt etter våpen og verdier: - Blir jo forbanna

Samfunnshuset på Gåsmyr ble utsatt for et frekt innbrudd.
Les mer om:

Sender fly og mannskap til Island på skarpt oppdrag

Etter to år med F-35 på norsk jord skal flyene for første gang i tjeneste utenlands med våpen. Det skjer på oppdrag fra Nato.
Les mer om:

Dette er Norges hemmelige VM-våpen

ANTERSELVA (VG) De norske skiskytterne har et hemmelig våpen under VM i Anterselva. Hver eneste centimeter av løypene er kartlagt slik at utøverne skal tjene viktige sekunder i gullkampen.
Les mer om:

Første titt på Robert Pattinson i drakten til The Batman

Kameratesting fra The Batman. Det er kun et par uker siden innspillingen av DC Films’ nye blockbuster startet, men teasingen er allerede i gang. I en tøff, mørk, snutt med rødlig lys får vi for første gang se offisielle bilder av Robert Pattinson i den nye versjonen av Batman-drakten. Videoen er postet av blockbusterens regissør, manusforfatter og produsent Matt Reeves, som har gitt det snaue minuttet tittelen Camera Test. Nye The Dark Knight: Robert Pattinson som Bruce Wayne alias Batman (DC Films/Warner Bros.) Er drakten inspirert av tegneserien til Kevin Smith?

Stoppet i rus – så fortalte han politiet at han hadde flere våpen hjemme

Saltdaling måtte svare for mange forhold i retten.
Les mer om:

Tatt med våpen og narko

Politiet fikk natt til torsdag melding om en bevæpnet person i en bolig i Lyngdal.

Fikk ordnet opp i våpenproblemet

Marte Olsbu Røiseland fikk til sin store fortvilelse store problemer med geværet bare to dager før VM. Våpenet ble kjørt tur/retur Tyskland, og børsemakeren endret sluttstykket på Røiselands våpen. Det var en ny del som ga skiskytteren utfordringer, og nå er det gamle sluttstykket på plass igjen. – Jeg er heldig som har en trener som gidder å kjøre tre timer en vei for å fikse våpenet mitt. Jeg har store forhåpninger til at det funker i dag, sier hun til NRK.
Les mer om:

Truet til seg bil med våpen – stor politijakt pågår nå

En person har blitt fraranet bilen sin utenfor en butikk i Larvik.
Les mer om:

Bileier ble fraranet bil

Store politistyrker leter etter en hvit Toyota etter at bileieren ble fraranet kjøretøyet i Larvik. Gjerningspersonen truet bileier med et våpen, opplyser politiet.

- Noen av dem hadde aldri tatt i et våpen før

To baner ble holdt av bare for jentene.
Les mer om:

E-sjefen: Slik kan Russlands nye våpen nå norske mål

Missilet som skytes ut fra kampfly, kan nå mål i Norge på under 40 minutter.
Les mer om:

Nytt russisk missil - kan nå mål i Norge på 40 minutter

Ett av Russlands nye våpen er et kampfly-missil som kan nå mål i Norge med en varslingstid på bare 40 minutter, ifølge sjefen for Etterretningstjenesten, generalløytnant Morten Haga Lunde.
Les mer om:

E-tjenesten advarer om våpenkappløp

E-tjenesten advarer i sin ferske trusselvurdering mot rivalisering mellom stormaktene og nye russiske våpen.
Les mer om:

Soldat drap minst 20 – mogleg gisseldrama i kjøpesenter

Minst 20 menneske blei drepne då ein soldat gjekk amok med våpen på eit kjøpesenter i Thailand. Politi og soldatar har i ettermiddag storma senteret og hjelpt ut fleire hundre menneske.
Les mer om:

Fire pågrepet med våpen i Bergen

Tre menn og en kvinne med gasspistol som skal ha truet forbipasserende, ble natt til lørdag pågrepet i Bergen. Det ble også funnet en kniv like ved.
Les mer om:

Mann truet med våpen i ettermiddag

Politiet rykket ut til en adresse torsdag ettermiddag, etter melding om våpentrussel.
Les mer om:

Trump raser mot Romney: Slu og snikende

USAs president Donald Trump raser mot den republikanske senatoren Mitt Romney etter gårsdagens avstemning i det amerikanske Senatet. – Han er demokratenes hemmelige våpen, skriver Trump på Twitter.

– Romney vil alltid være bitter for at han ikke ble president

Riksrettssaken er over, men det er trolig ikke kritikken mot Mitt Romney, som vendte sin egen president ryggen. Trump kaller han Demokratenes hemmelige våpen.
Les mer om: