Nyheter om Våpen


Antatt bevæpnet mann pågrepet utenfor Buckingham Palace

En mann er pågrepet utenfor Buckingham Palace mistenkt for besittelse av et våpen, melder Sky News.
Les mer om:

Kina avlyser militære samtaler med USA

Kina avlyser planlagte militære samtaler med USA etter at USA innførte sanksjoner fordi Kina kjøper russiske jagerfly og våpen.
Les mer om:

Avfyrte skudd mot samfunnshus

En mann ble pågrepet, og et våpen beslaglagt etter at han avfyrte skudd mot et samfunnshus på Frøya i Trøndelag, fredag kveld. Ingen personer ble truffet eller skadd av skuddet.
Les mer om:

Kina om sanksjoner i tillegg til handelskrig: «USA må snu eller ta konsekvensene»

Kina raser mot USA. For første gang rammes landet av sanksjoner i tillegg til handelskrigen som pågår. USA innfører sanksjoner mot det kinesiske forsvaret fordi landet kjøper krigsfly og våpen fra Russland.
Les mer om:

Risikerer 14 måneder fengsel

I 40 år samlet mannen på Sunnmøre på våpen og bygde seg opp en hemmelig samling på 235 våpen. Nå risikerer han 14 måneder fengsel for sin ulovlige hobby. Dom faller 2. oktober.
Les mer om:

Rettssak etter våpenbeslag utsatt nok en gang

SKIEN: Ulovlig skyting med automatvåpen på en skytebane i Luksefjell 28. juni i 2015, ledet politiet til fire menn og et stort våpenbeslag. En 39-åring fra Midt-Telemark tilsto besittelse av ulovlige våpen allerede i første politiavhør, men selve rettssaken blir stadig utsatt.

Inter vet hvordan de skal nøytralisere Harry Kane

Utenforstående som ikke setter seg spesielt inn i de mange aspektene ved fotball, kan tolke at Harry Kane er Tottenhams farligste våpen. Hos Inter har de gjort gjemmeleksen med å finne ut hvordan spissen skal miste brodden sin. Vi skal ikke si at Kane er ubrukelig på egenhånd, til dette har han kriget inn for mange scoringer det siste året. Men, når den urguyanske midtbanemotoren på Inter, Matias Vecino blir spurt om hva som utgjør den største trusselen i onsdagens Champions League-kamp, kommer svaret kjapt. –Christian Eriksen.

Satellittbilder avslører Russlands massive gjenopprustning på Kolahalvøya

Omkring femti nye forsterkede bunkere for store våpen er under bygging.
Les mer om:

Berg av beslag hos politiet

Hos politiet i Lillestrøm hoper det seg opp med våpen og narkotika. Dette er beslag som er gjort av posten og som tidligere ble sendt til politidistriktene.

Frankrike innrømmer tortur i Algerie

Frankrikes regjering erkjenner for første gang at kolonimakten la til rette for at franske styrker brukte tortur som våpen under Algeries uavhengighetskrig.
Les mer om:

Frankrike innrømmer tortur i Algerie

Frankrikes regjering erkjenner for første gang at kolonimakten la til rette for at franske styrker brukte tortur som våpen under Algeries uavhengighetskrig.
Les mer om:

Oljefondet må ut av våpenindustrien

Vi kommer ikke til å sove godt om natta så lenge vi vet at vi lever i et land som tjener penger på selskaper som lager våpen som dreper barn.
Les mer om:

Rykket ut etter melding om våpen

NOTODDEN: Da bevæpnet politi kom fram til stedet, fant de en 15-åring med lekevåpen.
Les mer om:

Drapsdømt mann kjørte ruspåvirket rundt med våpen i bilen

En tidligere drapsdømt mann ble forrige uke pågrepet av politiet etter at han i påvirket tilstand kjørte rundt med våpen i bilen i Oslo.
Les mer om:

Drapsdømt mann stoppet med våpen i bilen i Oslo

I 2009 drepte han sin far etter en krangel. Nå er han varetektsfengslet siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen.
Les mer om:

Hvordan sosiale medier førte oss fra Tahrirplassen til Donald Trump

Teknologi ment som verktøy ble brukt som våpen.
Les mer om:

Aunes hemmelige våpen i «Skal vi danse»

Aune Sand gikk videre i «Skal vi danse», og selv roser han dansepartner Ewa opp i skyene. Men det få vet er at Aune også tok ballettimer i ungdommen.
Les mer om:

Stjal kikkerter på Moi - tatt på Bryne

Alm Våpen og Villmark på Moi ble frastjålet varer for 85.000 kroner. Tjuvene ble tatt på Bryne.
Les mer om:

Nord- og Sør-Korea deler fredserklæring via FN

Nord- og Sør-Korea har bedt FN videreformidle en erklæring fra april der landenes ledere ble enige om å fjerne alle kjernefysiske våpen fra Koreahalvøya.
Les mer om:

Her er politiet i Sogn og Fjordane sitt nye våpen mot narkotika

FØRDE (NRK): Berre hittil i år har hundane på Vestlandet gjort 214 beslag av narkotika. Nyleg fekk Vest politidistrikt godkjent narkotikahund fire og fem.

EU-land ber Russland og Iran om ikke å støtte angrep i Idlib

Åtte EU-land advarer i en felles uttalelse mot de «potensielt katastrofale humanitære konsekvensene» dersom kjemiske våpen brukes i Idlib-provinsen i Syria.
Les mer om:

Ble frastjålet utstyr for 85.000 kroner

Alm Våpen & Villmark på Moi advarte tirsdag om tyveri fra jaktbutikker. Nå er de angivelige tyvene tatt, og butikken håper å få utstyret tilbake.
Les mer om:

Fire menn arrestert i Oslo - kjørte rundt med våpen i bilen

Fire siktet for ulovlig bevæpning med skytevåpen på offentlig sted.
Les mer om:

Fire personer pågrepet i politiaksjon i Oslo

Fire personer er pågrepet og et skarpladd våpen er beslaglagt under en stor politiaksjon i Oslo.
Les mer om: