Nyheter om Vålerenga


Frisk knust av Vålerenga

Fire ganger måtte Nicklas Dahlberg plukke pucken ut av eget nett. Nok en gang ble Frisk Asker flere nummeret for små mot rivalene fra Oslo.

Evighetsmaskinen tar et år til

Eliteseriens eldste spiller Frode Kippe har bestemt seg for å ta et år til for Lillestrøm, og som om det ikke var nok, i og med at det er kroppen som «bestemmer» tar han et år om gangen. – Det betyr at det kan bli enda flere!!  Stabæk trener Henning Berg var trener for Lillestrøm og Frode Kippe fra 2008 til 2011 sier til Eurosport han er imponert veteranen tar et år til: Les: Emerys betrodde mann kommer ikke tilbake denne sesongen «Det er imponerende; det han har gjort de siste årene og egentlig hele karrieren. En lang og veldig bra karriere.

Suksess for OBOS-Ligaen og nedgang for Eliteserien

En klubb som rykker opp fra OBOS-Ligaen til Eliteserien får umiddelbart flere tilskuere og tilsvarende (som regel) når det går andre veien. Det beste eksemplet er Ranheim som i snitt som økte tilskuerantallet sitt med 194,69%.  Mens Aalesund og Sogndal hadde en nedgang som nye i OBOS-Ligaen klarte Viking det kunststykket å motivere flere til å møte opp til kamp. Selv om det fortsatt er kvalifiseringskamper igjen å spille så er fasiten for tilskuerantallet i 2018 nå klart.

Ferdig med låneavtale, sendes «hjem»

Den 26 år gamle Vålerenga spissen Fitim Azemi  var ikke lenge på utlån i Sandefjord. Forholdsvis naturlig egentlig, Sandefjord er nå etter å ha rykket ned til OBOS-Ligaen nødt til å ta en ekstra titt på alle kostnader. Lånet av Fitim Azemi er ferdig og nå reiser han «hjem» til Vålerenga. Før høstsesongen ble han hentet på lån fra Vålerenga. 26-åringen har spilt fem kamper for Sandefjord Fotball i høst. Les på Popidol: Er dette virkelig fremtiden? Fitim Azemi kom til Vålerenga i 2017 fra den israelske klubben Maccabi Haifa.

En veteran og en «nykommer» forlenger, håper pilene peker oppover igjen

Denne sesongen har vært en katastrofe for Hønefoss, egentlig har det vært trist på Ringerike siden klubben rykket ned fra Tippeligaen i 2013. Nå er det samling i bunn og arbeidet har startet med å komme seg opp fra skyggenes dal. En av veteranene i Hønefoss Magnus Johannessen har forlenget, han fikk sin debut i 2012, den nest siste sesongen på topp i Norge.

Vurderte å legge opp – samtale med «Shampo» endret alt

Daniel Sørvik (28) håper å finne seg selv igjen når han returnerer norsk ishockey og Vålerenga.
Les mer om:

Vallhall tålte ikke å bli vannet, Vålerenga må trene hos erkerivalen

Vålerenga har sett seg nødt til å flytte treningene til LSK-hallen. Klubben vil trene på vannet kunstgress, men det kan man ikke lenger gjøre i Vallhall.
Les mer om:

Eik-spiller trente med Vålerenga: – Jeg har lyst til å prøve meg på et høyere nivå

Ingen vet om Nuredin Syla, Alen Patros og Johan Gulliksen fortsetter i Eik. – Jeg har lyst til å prøve meg på et høyere nivå, sier Syla.
Les mer om:

Vålerenga tjente to millioner på VM-deltagelse for én spiller

Samúel Kári Fridjónsson (22) gikk glipp av fire Vålerenga-kamper mens han satt på benken for Island under VM. Det gir klingende mynt i klubbkassen på Valle.
Les mer om:

Klar for Vålerenga:– En av Norges beste

Daniel Sørvik (28) er tilbake i Vålerenga tre og et halvt år etter at han forlot klubben.
Les mer om:

Møter Vålerenga i generalprøven – forberedt på reaksjoner

LSK ønsker å spisse en lang oppkjøring med en generalprøve mot Vålerenga og tjene ekstra penger. Ledelsen er forberedt på at det vil vekke reaksjoner.
Les mer om:

Slik ble Fair play-listen i Eliteserien 2018

Fair play-konkurransen bygger på UEFAs retningslinjer. I forbindelse med hver runde i Eliteseren, Toppserien og OBOS-ligaen blir lagene vurdert av kampdelegater. De gir poeng etter faste kriterier som: Antall røde og gule kort Respekt/oppførsel overfor motstander Respekt/oppførsel overfor dommer Ledere/treneres oppførsel Publikums opptreden Tidligere var det også slik at de tre beste nasjonene fikk plass i UEFA Europa League.

Blir toppscorer i Rosenborg hvis han følger i storebrors fotspor

Frederik Gytkjær gjorde som sin storebror Christian Gytkjær og ble Haugesundspiller. Begge brødrene liker å score mål og da storebror sluttet i Haugesund og ble Rosenborgspiller (2016 -2017) bøttet han inn såpass mange mål at toppscorer i Eliteserien og deretter solgt dyrt til tysk fotball.  Torsdag kveld ble Frederik Gytkjær .og klubben enige om å terminere kontrakten som i utgangspunktet bandt spissen til FKH i ytterligere en sesong. Gytkjær står dermed fritt til å signere for en ny klubb.

Copa Libertadores trolig flyttet til Europa på grunn av pøbler

Det er allerede gjennomført et par forsøk på å gjennomføre Sør Amerikas «Champions League» finale Copa Libertadores mellom River Plate og Boca Junior.

Nytt Stjernen-tap mot Vålerenga

(Vålerenga-Stjernen 4-0) Vålerenga viser seg å ikke være en drømmemotstander for Stjernen denne sesongen. 3–17 er fasiten etter tre forsøk.
Les mer om:

Sander vokter Stjernen-goalen mot Vålerenga

Sander Berg (21) er tilbake som Stjernen-keeper i kveldens oppgjør mot Vålerenga i Furuset Forum.

Nå forstår Søderlund hvorfor han vrakes – blir fulgt av Vålerenga

Nicklas Bendtner (30) vil bli på Lerkendal. Spisskonkurrent Alexander Søderlund (31) mener det for tidlig å si hva det har å si for hans fremtid i klubben. Men han innrømmer at sesongen ikke er blitt som planlagt, og Vålerenga kan gjøre et nytt forsøk på å få ham til Oslo.
Les mer om:

Daniel Fredheim Holm på plass i ny klubb

Det er ingen grunn til å bli religiøs selvom Daniel Fredheim Holm i «høy» alder nå fortsetter på høyt nivå i norsk fotball etter at han ble en del av nyopprykkede OBOS-ligaklubben KFUM.  Det bekrefter klubben i en pressemelding på sin hjemmeside onsdag. «Jeg har fortsatt ambisjoner som fotballspiller, og ser fram til å bidra til at Kåffa kan etablere seg i OBOS-ligaen. Samtidig har jeg hatt lyst til å gjøre noe mer enn bare å være spiller.

Fredheim Holm klar for KFUM/Oslo

Lørdag spilte Daniel Fredheim Holm sin siste kamp for Vålerenga. Nå har 33-åringen skrevet under for nyopprykkede KFUM/Oslo.

Fredheim Holm til Obos-ligaen

Daniel Fredheim Holm (33) blir spillende assistenttrener i KFUM Oslo. Midtbanespilleren tok lørdag farvel med Vålerenga etter over 300 kamper for klubben.

Fredheim Holm klar for KFUM – blir spillende assistent

Daniel Fredheim Holm (33) er ferdig i Vålerenga, men fortsetter å spille fotball i Oslo. Neste sesong blir han spillende assistenttrener for KFUM i OBOS-ligaen.

Storhamar vant toppkampen

Storhamar vant 1-0 hjemme mot Vålerenga i tirsdagens eliteserieoppgjør i eliteserien i ishockey. Patrick Thoresen stod for kampens eneste scoring. Med seieren troner Storhamar tabellen, fire poeng foran Stavanger.

Thoresen matchvinner da Storhamar slo Vålerenga i toppkampen

(Storhamar – Vålerenga 1-0) Vålerengas iskrigere kom til kort og tapte borte mot Storhamar i tirsdagens toppoppgjør i Get-ligaen.
Les mer om:

Thoresen senket Vålerenga

Patrick Thoresen ble helten da Storhamar slo Vålerenga i sjansebonanza.
Les mer om:

Storspiller aktuell for Vålerenga

Daniel Sørvik (28) kan være på vei tilbake til Vålerenga tre og et halvt år etter at han forlot klubben.
Les mer om: