Nyheter om Vålerenga


VIF-trener Johansen før «skjebnekamp» mot Sparta: − Vi må vinne

(Vålerenga – Frisk Asker 5–2) Vålerenga leder serien med syv poeng med seks kamper igjen. Trener Roy Johansen innrømmer at spillerne allerede nå har vært inne på tanken om klubbens første seriemesterskap på fem år.

Björkung forlenget med Frisk Asker - men feiringen uteble

Frisk Asker har forlenget kontrakten med den svenske backen Victor Björkung. Det hjalp lite mot Vålerenga lørdag.

Derfor valgte Andreas Heier Vålerenga: - Jeg vil være med å vinne noe!

Det første Andreas Heier (25) sjekket da Vålerenga tok kontakt og ønsket hans tjenester var når Oslo-klubben skulle møte moderklubben Stjernen. – Det blir naturligvis veldig spesielt. Jeg har aldri i mine 25 år spilt mot Stjernen, sier Heier.
Les mer om:

Storhamar vant i Stavanger og tok innpå Vålerenga

Storhamar vant den viktige toppkampen borte mot Stavanger i Get-ligaen og er nå Vålerengas eneste reelle utfordrer om å bli seriemester.
Les mer om:

Storhamar nærmer seg Vålerenga

(Stavanger-Storhamar 1–3) Storhamar vant den viktige toppkampen borte mot Stavanger i Eliteserien, og er nå Vålerengas eneste reelle utfordrer om å bli seriemester.

Storhamar tok innpå Vålerenga

Storhamar vant i dag den viktige toppkampen borte mot Stavanger i eliteserien ishockey og er nå Vålerengas eneste reelle utfordrer om å bli seriemester. Med 3-1 foran nesten 4000 tilskuere er hamarlaget på 2.-plass fire poeng bak Vålerenga.

En gang var Dinamo nær Stabæk. Nå er det Enga for alle penga

Kommunikasjonsfirmaet Dinamo ble startet av Stabæk-tilhengere og var deleid av Stabæk. Nå har Dinamo inngått partneravtale med erkerivalen Vålerenga.
Les mer om:

Vinterball

Dagens hovedkamp e Odds møte med østerrikske Wattens. Vi skal også se at et B-preget Vålerenga slo Kongsvinger. Sarpsborg 08 gjør sæ klar til to treningskampa på fire tima. Og sånn her så det ut da Engas kvinnelag møtte CSKA. Kampen blei avlyst.

Serielederen henter forsterkning i Sverige

Vålerenga ligger godt plassert i Get ligaen med 91 poeng hele 6 poeng foran Stavanger. _ Nå gjør de seg klare for NM-Sluttspillet og forsterker med forwarden Andreas Heier som så langt denne sesongen har spilt for  Pantern i Allsvenskan. Det har vært et imponerende år for Vålerenga som er klare favoritter foran sluttspillet. Andreas Heier er klar for Vålerenga! 25-åringen kommer fra IK Pantern i Allsvenskan, og avslutter sesongen i Vålerenga.

Våpenkappløpet i gang blant topplagene

Sluttspillet i Get-ligaen nærmer seg med stormskritt, og kampen om «bøtta» blir tøffere og tøffere. Onsdag har Stavanger Oilers og Vålerenga forsterket laget.
Les mer om:

Daniel Braaten kan bli Eliteseriespiller igjen

Daniel Braaten sin kontrakt med Brann gitt ut til nyttår og mange eksperter mente han var ferdig på høyeste nivå. – Daniel Braaten (36) er en Oslo gutt og nå som han ville hjem seilte Skeid som er nyopprykket i OBOS-Ligaen og der det hele startet for Daniel opp som favoritt.  Daniel Braaten dukket opp på Stabæks trening onsdag.  VG melder at kantspilleren trener med Stabæk og er aktuell for en overgang. Oppholdet skal dreie seg om et prøvespill. Les: Signert med tredje generasjon Arntzen Braaten fikk 51 kamper for Brann mellom 2016 og 2018.

Debuterte mot Vålerenga

Mathias Normann startet for Rostov mot Vålerenga - mot en gammel Glimt-kjenning.
Les mer om:

Herolind Shala ble ikke med Start ned, nå er han på plass i Eliteserien

Da det ble klart at Start tok den tunge veien ned i OBOS-ligaen var det også klart at de mistet sin midtbanespiller Herolind Shala som kom inn på en kortsiktig avtale siste halvdel av siste sesong.  Den tidligere Odd spilleren var umiddelbart ettertraktet og spørsmålet var egentlig bare hvilken Eliteserieklubb som han ville ende opp i. Les: Herolind Shala blir med Stabæk på treningsleir Valget falt på Vålerenga, noe som trolig vil være bra både for han og klubben. Shala ble hentet fra danske Lyngby til IK Start midtveis i fjorårssesongen, og har også flere utenlandsopphold å vise til – blant a

PSG tvinges fra Plan B til Plan D mot Manchester United

Neymar vet vi allerede ikke blir klar for Old Trafford. Nå følger ytterligere to PSG-spillere med ham opp på tribunen. På lørdag scoret Edinson Cavani PSGs mål i 1-0-seieren over Bordeaux. Denne kampen kostet ham samtidig Champions League-kampen på tirsdag. -Undersøkelse viste at Cavani har en skade i høyre hofte. Hvor langt skadeavbrekket blir, vil bli klart de neste dagene, meldes det fra PSG. Ikke lett å være fotballspiller eller manager når kroppen svikter.

Vålerenga hentet Shala

Vålerenga har styrket stallen med midtbanemannen Herolind Shala (27) før den kommende eliteseriesesongen i fotball.
Les mer om:

Nå er han bekreftet klar for ny klubb

Vålerenga har styrket stallen med midtbanemannen Herolind Shala (27) før den kommende eliteseriesesongen i fotball.
Les mer om:

Shala klar for VIF

Vålerenga har hentet midtbanespilleren Herolind Shala, det skriver klubben på sin hjemmeside. 27-åringen ble hentet til IK Start midtveis i fjorårssesongen, og har nå skrevet under på en toårskontrakt for Oslo-klubben.
Les mer om:

Zuccarello on fire – igjen

Sesongen startet med 15 poeng på 30 kamper for den norske New York Rangers-spilleren. Sammen med resten av laget, har Zuccarello vist seg frem på en helt annen måte den siste måneden. Det vil si, mer som vi er vant til å se ham. Nattens 4-1-seier over Toronto Maple Leafs sendte Zuccarello igjen på poenglisten. Dermed har han siden 12. januar scoret 17 poeng på 12 kamper. “This was a big step and a good game by everyone. You always want to put on a good game, especially here at home.” —Zucc on closing out the homestand with a big W over Toronto.

Herolind Shala klar for Vålerenga

Herolind Shala (27) har signert en toårskontrakt med Vålerenga.
Les mer om:

Shala klar for Vålerenga

Herolind Shala (27) har skrevet under på en toårskontrakt med Vålerenga. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside mandag. Shala spilte i Start høsten 2018.
Les mer om:

Ny signering hos Vålerenga

VIF har nå hentet inn en offensiv spiller som skal brukes til så mangt. Akkurat hva, blir opp til motstanderne finne ut av det neste året. Vålerenga har i dag signert midtbanespiller Herolind Shala. 27-åringen har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2020, og er allerede på plass med resten av laget på Marbella. – Herolind er en meget fleksibel offensiv spiller, som med sine ferdigheter kan passe i flere roller hos oss. Vi har ønsket oss flere spillere med målpoeng i laget, og det har vi fått her.

Vålerenga signerer tidligere RBK-profil

Johan Lædre Bjørdal forlater belgisk fotball til fordel for Vålerenga.

Vålerenga signerer tidligere RBK-profil

Johan Lædre Bjørdal forlater belgisk fotball til fordel for Vålerenga.

Vålerenga signerer tidligere RBK-profil

Johan Lædre Bjørdal forlater belgisk fotball til fordel for Vålerenga.

LTH-stjernen banket inn 13 mål i skjebnekampen: – Tror det holder med én seier til

(Lillestrøm Topphåndball – Vålerenga 30-26). Bakspiller Sondre Muffetangen storspilte da Lillestrøm Topphåndball senket Vålerenga og tok et viktig steg mot fornyet kontrakt i 1. divisjon.
Les mer om: