Nyheter om Vålerenga


Pirker i gamleklubbens historie: – Vokst opp med å se Vålerenga tape de kampene

MJØNDALEN (VG) Markus Nakkim (25) går løs på Vålerenga-historien for å finne gode argumenter for at Mjøndalen skal holde seg i Eliteserien.

Odd fikk hjelp fra flere kanter

SKIEN: Odd tapte hjemme mot Vålerenga lørdag. I kveld fikk laget hjelp fra flere kanter.
Les mer om:

Ny smell for Mjøndalen

Håpet om fornyet tillit i Eliteserien for Mjøndalen fikk seg en kraftig smell søndag. De brunkledde ble slått 1-3 av Sarspborg hjemme. Med to runder igjen å spille, har Mjøndalen tre poeng opp til Stabæk på kvalfiseringsplassen. Det betyr at Mjøndalen minst må slå enten Vålerenga eller Bodø/Glimt, som de møter i de to siste rundene. Det var drama fra første minutt i kampen. Ibrahima Koné sendte gjestene i ledelsen allerede i det 2. minutt, men før fem minutter var spilt hadde Lars Olden Larsen satt utligningen.

Elleville Vålerenga-fans kastet bluss ut på banen - nå må deler av gresset byttes

SKIEN: (Odd – Vålerenga 1-2) Elleville Vålerenga-fans kastet bluss ut på banen. Det smeltet og ødela deler av kunstgresset på Skagerak Arena.
Les mer om:

Hagen fikk avgjørende straffe mot seg: – Jeg skulle hatt frispark

SKIEN: (Odd – Vålerenga 1-2) Kaptein Steffen Hagen var særdeles misfornøyd med situasjonen som førte til det avgjørende straffesparket som senket Odd.
Les mer om:

Dette sier Fagermo om framtiden til Odd

SKIEN: (Odd – Vålerenga 1-2) Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo tror Odd blir å finne i eliteserien også i 2022.

Vålerenga fjernet bortespøkelset etter straffedrama

Vålerenga kjempet seg til sin første borteseier i Eliteserien siden 24. juni da de slo Odd 2-1 i Skien lørdag kveld. Steffen Hagen var misfornøyd med dommeren.

Odd med knusende tap: Slik spilte Odd-spillerne

SKIEN (Odd - Vålerenga 1-2) Odd lever farlig foran de to siste kampene etter 1-2 hjemme mot Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga.
Les mer om:

Snakker ut etter sjokk-sparkingen: – Jeg fikk en uggen følelse

Kenneth Larsen kom hjem for å ta Vålerenga tilbake på toppen av norsk ishockey. Slik gikk det ikke. Nå snakker han ut om avgangen.
Les mer om:

Vant etter straffedrama

Vålerenga kjempet seg til sin første borteseier i Eliteserien siden 24. juni da de slo Odd 2-1 i Skien lørdag kveld. Henrik Bjørdal ble matchvinner. Forrige trepoenger på fremmed gress for VIF var mot Stabæk for 19 runder siden. Den avgjørende scoringen kom et kvarter før slutt. Bjørdal ventet rolig ut keeper Leopold Wahlstedt og satte ballen til venstre etter at målvakten hadde gitt utslag den andre veien. Men tildelingen av straffesparket vil bli diskutert.

Her straffes Odd - kvalik og nedrykk truer

SKIEN: (Odd - Vålerenga 1-2) Etter at Odd ble knallhardt straffet og gikk på nok et tap, lever klubben fortsatt farlig.
Les mer om:

Bjørdal-straffe sikret seieren for Vålerenga mot Odd: – Det var stygt

(Odd – Vålerenga 1–2) Henrik Bjørdals (24) straffescoring kvarteret før slutt sørget for at Vålerenga vant borte mot Odd for første gang siden 2016.
Les mer om:

Følg kampen her: Fagermo besøker Skagerak Arena, Odd trenger poeng

SKIEN: Odd møter Vålerenga til lørdagskamp på Skagerak Arena klokken 18.00 lørdag. Her får du direkteoppdateringer fra kampen.
Les mer om:

Vålerenga Hockey sparket treneren

Kenneth Larsen har fått sparken som hovedtrener i Vålerenga Hockey. Han er dermed ferdig etter kun 21 kamper for klubben. Det bekrefter han til TV 2. Laget ligger på 4.-plass i eliteserien med 37 poeng, og har elleve poeng opp til Stjernen på tabelltopp. Vålerenga tapte 2–4 borte mot Ringerike torsdag, og etter kampen ble Larsen fratatt ansvaret for ishockeyklubben. – Jeg hadde håpet at jeg ville få mer tid til å få oss på rett spor og er overrasket over at jeg ikke fikk mer tid. Men hvis du ikke har tillit hos ledelsen så er man kjørt i den bransjen her, sier Larsen til TV 2.

Vålerenga sparket hovedtreneren

Kenneth Larsen fikk kun 21 kamper som hovedtrener for Vålerenga Ishockey. Klubblegenden bekrefter overfor TV 2 at han er ferdig som trener i VIF.
Les mer om:

Vålerenga på trenerjakt: – Har vært bra kjør i innboksen, for å si det sånn

VALLE (VG) Vålerenga skal ha ny hovedtrener på plass før jul, og det mangler ikke på interessenter.
Les mer om:

Vålerenga rotet bort seieren mot Tromsø

(Vålerenga – Tromsø 1–1) Fredrik Oldrup Jensen (28) sendte Vålerenga i ledelsen, og Amor Layouni (29) misbrukte en kjempesjanse. To minutter senere kom utligningen på Intility Arena.
Les mer om:

TIL-børsen: Hvem er det som har gannet Espejord?

Her er våre vurderinger av TIL-spillerne etter 1-1 mot Vålerenga.
Les mer om:

Klaesson måtte ned i vekt da han kom til Leeds

En drøm er gått i oppfyllelse, men Kristoffer Klaesson innrømmer at overgangen fra Vålerenga til Leeds har vært tøff.
Les mer om:

Høydepunkter Vålerenga - Stjernen 4-5

For et vanvittig drama vi ble vitne til på Jordal Amfi. Denne snuoperasjonen vil de rød-hvite leve lenge på!
Les mer om:

Vålerenga tapte

Det sto 4-0 til hjemmelaget Vålerenga etter første periode, men serieleder Stjernen snudde og vant 5-4 i Fjordkraft-ligaen.
Les mer om:

Stjernen med fantastisk opphenting

Stjernen sto for en fantastisk opphenting da Vålerenga ble slått 5-4 etter forlengning i eliteserien ishockey. Dermed beholder laget førsteplassen på tabellen. Nå skiller bare ett poeng til Stavanger Oilers, som avgjorde i ordinær tid da laget vendte til 2-1-seier borte mot Frisk Asker.

Vålerenga - Stjernen

Les mer om:

Følg Vålerenga - Stjernen her i kveld

Kampstart på Jordal Amfi er klokken 19.00.
Les mer om:

Graham Hansen melder forfall

Norge-kaptein Caroline Graham Hansen og Marie Dølvik Markussen spiller ikke kampene mot Albania og Armenia i VM-kvalifiseringen. Det opplyser Norges Fotballforbund i en pressemelding. Paris Saint-Germain-proffen Celin Bizet Ildhusøy er hentet inn i troppen. Hansen var nylig gjennom hjerteundersøkelser og et lite inngrep. Hun har ikke spilt for klubblaget Barcelona de siste ukene. – I og med at hun ikke er i gang i Barcelona ennå, så er det best at hun bruker tiden på å komme seg tilbake der gjennom klubbmiljøet og oppfølgingen der.