Nyheter om Vålerenga


Sterk snuoperasjon sikret seier

Vålerenga lå under 0-3, men snudde til 4-3-seier i lokaloppgjøret mot Frisk Asker i eliteserien i ishockey søndag.

Lørenskog avgjorde på straffer

Vålerenga ledet 2-0 helt til det gjenstod fire minutter, men Lørenskog slo tilbake og vant 3-2 etter straffeslag i lokalderbyet i eliteserien i ishockey torsdag.

Forlater Vålerenga til fordel for Røa

Frida Lyshoel signerer for ny klubb.
Les mer om:

Fem av fem for Storhamar mot VIF

Serieleder Storhamar tok sin femte seier av fem mulige mot Vålerenga i grunnserien denne sesongen. Lørdag vant Hamar-laget 3–1 i Gjøvik Fjellhall.
Les mer om:

Går fra Fiorentina til Vålerenga

Ingrid Schjelderup bytter ut Italia og Fiorentina med Norge og Vålerenga. 30-åringen har signert en toårskontrakt med klubben hun også spilte for i 2013.

Ny spiller klar for Vålerenga

Vålerenga har signert forsvarsspilleren Sam Adekugbe (22). Venstrebacken kommer fra Vancouver Whitecaps FC i MLS og har signert en fireårsavtale med Vålerenga.
Les mer om:

Skiri ferdig i Vålerenga

Etter én sesong som Ronny Deilas assistenttrener er Amund Skiri ferdig i Vålerenga. Han skrev under på en treårsavtale i desember 2016, men partene har nå valgt å skille lag.
Les mer om:

Henter ny spiller

Etter det TV 2 kjenner til forsterker Vålerenga ishockey med svensken Simon Mattsson. 24-åringen ble fristilt av Karlskoga før nyttår. Mer TV2.no.
Les mer om:

Spitse til Vålerenga kvinner

Den nederlandske landslagskapteinen Sherida Spitse har skrevet under på en toårskontrakt med Vålerengas kvinnelag. Midtbanespilleren kommer fra FC Twente.
Les mer om:

Nouri tilbake til Vålerenga

Amin Nouri ble i dag klar for gamleklubben Vålerenga. På sine egne nettsider bekrefter Oslo-klubben i ettermiddag at de henter kontraktsløse Nouri gratis fra Brann.
Les mer om:

EIK starter på den nye stadion til Vålerenga

Kampoppsettet for 2. divisjon er klart. Det viser at EIK skal starte seriespillet lørdag 14. april med bortekamp mot Vålerenga 2. Kampen spilles på Vålerengas nye stadion med plass til 17.333 tilskuere.
Les mer om:

Amin Nouri klar for Vålerenga

Amin Nouri forlater Brann og vender tilbake til gamleklubben Vålerenga. Det ble bekreftet torsdag. 27-åringen forlot Oslo-klubben for seks og et halvt år siden. Les mer på tv2.no.
Les mer om:

Storhamar slo Vålerenga

Storhamar vant 4-3 hjemme mot Vålerenga. Serielederen rotet bort en tremålsledelse, men sikret seieren like før slutt ved Mikael Zettergren.
Les mer om:

– Han har ikke rent mel i posen

Terje Liverød kaller Östersund amatører etter at Felipe Carvalho gikk til Vålerenga. – Han har gjort en dårlig jobb for klienten sin, kontrer sensasjonslagets formann.
Les mer om:

Vålerenga henter midtstopper

Midtstopperen Felipe Carvalho har signert en ettårskontrakt med Vålerenga. 24-åringen kommer fra svenske Malmö.
Les mer om:

Får skryt for talentarbeidet

Start har fått fire av fem mulige stjerner i den første klassifiseringen av norsk toppfotball. Det er like mye som Bodø/Glimt, Rosenborg, Brann, Stabæk og Vålerenga har fått og gir klubben midler fra en pott på 350 millioner kroner. Det…

Vålerenga og BX3 i samarbeid om internasjonal e‑sportsatsing

BX3 + Vålerenga = sant
Les mer om:

Sparta stoppet VIFs seiersrekke

Solid sluttspurt ikke nok for Vålerenga. Sparta vant 4-3 i Furuset Forum. Les mer på TV2.no.
Les mer om:

Herlovsen signerer for VIF

Isabell Herlovsen er bekreftet klar for årets cupfinalist Vålerenga, og blir å se i blått fra neste sesong.
Les mer om:

Herlovsen kommer hjem fra Kina - har signert for Vålerenga

Målfarlige Isabell Herlovsen forlater kinesisk fotball, og gjenforenes med sin tidligere trener Monica Knudsen i hardtsatsende Vålerenga.

Vålerenga forsterker – Herlovsen klar

VALLE (NRK): Målfarlige Isabell Herlovsen forlater kinesisk fotball, og gjenforenes med sin tidligere trener Monica Knudsen i hardtsatsende Vålerenga.

Vålerenga forsterker – Herlovsen klar

VALLE (NRK): Målfarlige Isabell Herlovsen forlater kinesisk fotball, og gjenforenes med sin tidligere trener Monica Knudsen i hardtsatsende Vålerenga.

Tjærnås blir Vålerenga-speider

Vålerenga har ansatt Jørgen Ingebrigtsen som sportslig leder og Lars Tjærnås som sjefspeider. Dermed er klubbens sportslige ledelse komplett. Mer på TV2.no.

Grindheim klar for Haugesund

En annen tidligere landslagsspilleren Christian Grindheim vender hjem, og skal spille for Haugesund neste sesong. Det bekrefter Eliteserie-klubben på sine hjemmesider i ettermiddag. Grindheim kommer gratis etter at han ikke fikk fornyet kontrakten sin med Vålerenga.

Klanen sitt «hatbrev» hjelpte ikkje mot Sogndal

Klanen minna spelarane om dei smertelege tapa som Sogndal påførte Vålerenga i 2000 og 2004, og tagg om hemn. Det hjelpte ikkje.
Les mer om: