Nyheter om Vålerenga


Ny keeper på plass i VIF: Bråtveit skrev kontrakt ut året

Per Kristian Bråtveit forlater Djurgården for å spille for Vålerenga ut sesongen. Signeringen ble gjort en uke etter salget av Kjetil Haug til fransk fotball. Vålerenga trengte mer erfaring på keeperplassen etter at Haug endte opp i Toulouse. De siste årene har Bråtveit vært i Djurgården (Sverige), Groningen (Nederland) og Nîmes (Frankrike). Han hadde en kontrakt med Djurgården ut årets sesong, men skal i stedet hjelpe VIF ut av en sportslig knipe. – Jeg gleder meg til å møte gutta, være med å snu en litt tøff periode for klubben og ikke minst til å spille foran Klanen.

Bråtveit til Vålerenga

Per Kristian Bråtveit ble mandag klar for Vålerenga.
Les mer om:

Jerv-innbytter sikret seieren i sluttminuttene: – Ekstremt viktig

(Jerv – FK Haugesund 1–0) Tyske Felix Schröter (26) avgjorde i siste ordinære minutt da Jerv tok tre meget viktige poeng, og klatret opp i ryggen på Vålerenga og FK Haugesund i nedrykksstriden.
Les mer om:

Victor starter på benken. Disse har Kjetil valgt til kampen mot Odd

Kjetil Knutsen gjør noen endringer på laget som slo Vålerenga.
Les mer om:

Glimt-kapteinen ga Vålerenga mer smerte i cupen

Ulrik Saltnes ble matchvinner på tampen da Bodø/Glimt vant 1-0 borte mot kriserammede Vålerenga i fotball-NMs tredje runde.

Saltnes med egen Pride-markering: – Utrolig viktig

VALLE (VG) (Vålerenga – Bodø/Glimt 0–1) De som fulgte ekstra godt med la kanskje merke til Bodø/Glimt-kapteinens fine gest til Pride-miljøet under kampen mot Vålerenga.

Vålerenga-nedturen fortsetter – sen scoring ga cupexit

Ulrik Saltnes ble matchvinner på tampen da Bodø/Glimt vant 1-0 borte mot kriserammede Vålerenga i fotball-NMs tredje runde.

Vålerenga slått ut av cupen - til tross for strafferedning

Vålerenga-krise ble et faktum i det de røk ut i cupens tredje runde mot Bodø/Glimt. Ulrik Saltnes ble matchvinner på tampen da Glimt sikret 1-0. Vålerengas keeper Magnus Sjøeng får i sin debykamp en strafferedning som var med på å holde hjemmelagets håp oppe helt til siste minutt. Men i det ordinær tid er ute setter Glimt kaptein Saltnes kampens eneste mål, og sørger for at nordlendingene går videre til neste runde i cupen. – Vi er inne i en motgangsperiode, så får vi si det slik at vi i dag var opp mot vårt beste mot et godt lag.

Glimt kjempet seg videre i cupen

Vålerenga keeperdebutant så ut til å bli helten mot Bodø/Glimt, men en sen scoring fra Ulrik Saltnes gjorde at de Glimt tok seg videre til cupens fjerde runde.

Vålerenga-krisen fortsetter: – Det er blytungt

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga - Bodø/Glimt 0–1) Bare minutter etter at keeperdebutant Magnus Sjøeng (20) så ut til å bli den store helten for hjemmelaget, banket Ulrik Saltnes ballen i mål og sendte Bodø/Glimt videre i cupen.

Disse får tillit mot Vålerenga

Bodø/Glimt jakter avansement i cupen mot Vålerenga.

Cupens 3. runde: Se Vålerenga – Bodø/Glimt

Vålerenga og Bodø/Glimt møtes til onsdagens hovedkamp i cupen. Se også høydepunkter fra onsdagens andre cupkamper her.

Bekreftet: Vålerenga-keeper Haug klar for Toulouse

Målvakten Kjetil Haug er klar for den franske klubben Toulouse. Vålerenga må på jakt etter en ny førstekeeper.
Les mer om:

Keeperkrise hos nedrykkstruede Vålerenga

Vålerengas førstevalg Kjetil Haug er klar for franske Toulouse. Nå må en andredivisjonsspiller vokte buret frem til en ny keeper er på plass.
Les mer om:

Toulouse spør folk på gata: – Kjenner du til denne personen Kjetil?

Det er ikke vanskelig å tenke seg svaret på den franske Ligue 1-klubben Toulouse sin anket på gata. – Svaret er nei, men det har de tenkt til å gjøre noe med. Vålerenga sin førstekeeper Kjetil Haug er solgt uten at pris er oppgitt, til Oslo klubben sine hjemmesider bekrefter. «Det er en fantastisk mulighet som enhver fotballspiller drømmer om. Det er synd å skulle forlate denne fantastiske klubben, og ikke minst supporterne som har hjulpet meg og stått bak meg på veien.

Vålerenga-keeper til fransk fotball

Målvakta Kjetil Haug er klar for Toulouse. Vålerenga må på jakt etter ein ny førstekeeper. Fotballklubben bekreftar overgangen på sin nettstad tysdag. Måndag var Haug på medisinsk sjekk i Frankrike, etter å ha spelt for Vålerenga mot Odd søndag. Vålerenga står igjen med keeperungutane Magnus Sjøeng og Storm Strand-Kolbjørnsen i A-stallen. Sportssjef Joachim Jönsson har varsla at laget prøver å sikre seg eit nytt førsteval.

Vålerenga på kvalikplass: – Har bommet totalt

Vålerenga-ledelsen får kritikk for jobben som er gjort med spillerlogistikken. Etter tolv serierunder ligger Dag-Eilev Fagermos lag på en begredelig 14. plass.
Les mer om:

Marerittet fortsetter for Vålerenga – sju strake seriekamper uten seier

Tobias Lauritsen og Leopold Wahlstedt sørget for at Vålerenga-krisen fortsatte da Odd vant 1-0 søndag kveld.
Les mer om:

Dønnum med kneet i hodet på Wahlstedt: – Unødvendig

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga - Odd 0–1) Det ble hett mellom Vålerengas Aron Dønnum og Odd-keeper Leopold Wahlstedt da førstnevnte satte kneet i hodet på kveldens matchvinner. – Om man ikke kan tåle såpass, så vet ikke jeg, mener Dønnum.
Les mer om:

Superhelter i begge ender

OSLO: (Vålerenga - Odd 0-1) Tobias Lauritsen knuste alt og alle og headet inn 0-1. I motsatt ende stengte Leopold Wahlstedt målet fullstendig.

NRK-ekspert kraftig ut mot Dønnum: – Burde hatt to røde kort

Krisen fortsetter for Vålerenga og Aron Dønnum. Søndag havnet 24-åringen nok en gang i sentrum da han tilsynelatende satte kneet i ansiktet på Odd-keeperen.
Les mer om:

Ny nedtur for Vålerenga: - Krise

Etter null seire på sine siste sju kamper i Eliteserien befinner Vålerenga seg på kvalikplass. Søndag ble det nok en nedtur takket være en svenske i det umulige hjørnet.
Les mer om:

Vålerenga i nedrykksstriden etter nytt tap: – Dette er krise for en klubb som Vålerenga

INTILITY ARENA (VG) (Vålerenga – Odd 0–1) Det er trøbbel i Vålerenga, som nå ligger på kvalikplass til nedrykk i Eliteserien.
Les mer om: