Nyheter om USA


USA hevder Syria forbereder kjemisk angrep: - Krigen kan eskalere ytterligere

Under det antatte kjemiske angrepet i april døde over 90 personer. Midtøstenanalytiker tror krigen kan nå nøye høyder, dersom det skjer et liknende angrep igjen.
Les mer om:

Utsetter avstemning om helsereform i USA

Republikanerne manglet stemmer for å få Trumpcare gjennom Senatet.
Les mer om:

Bedrifter i Norge rammet av globalt hackerangrep

Et omfattende hackerangrep rammet banker, bedrifter og infrastruktur i Ukraina og Russland tirsdag, før det spredde seg videre til Vest-Europa, Norge og USA.
Les mer om:

Bedrifter i Norge rammet av globalt hackerangrep

Et omfattende hackerangrep rammet banker, bedrifter og infrastruktur i Ukraina og Russland tirsdag, før det spredde seg videre til Vest-Europa, Norge og USA.
Les mer om:

Raser mot USA-trusler

ESKALERING: USA hevder Assad planlegger gass­angrep og sier de vil holde Russland og Iran som medansvarlige.
Les mer om:

– Frykter nye kjemiske angrep

Sean Spicer sier USA har «potensielle» bevis som kan tyde på at syriske myndigheter forbereder et nytt kjemisk angrep. Det er ikke forklart hvorfor Spicer gikk ut med advarselen.
Les mer om:

Hevder Guaridiola vil ha tre backer inn

Ifølge Daily Mail vil Pep Guardiola og Manchester City ha tre backer før de reiser på pre season-tur til USA i juli. De tre det er snakk om, er Dani Alves (Juventus), Kyle Walker (Tottenham) og Benjamin Mendy (Monaco). Førstnevnte avtale ser ut til å gå i orden, mens det er mer usikkerhet rundt de to andre.

Advarer Assad: – Kommer til å måtte betale dyrt

USA hevder de har «mulige» beviser for at det syriske regimet planlegger et nytt kjemisk angrep.
Les mer om:

Trump skylder på Obama for russisk valginnblanding

President Donald Trump mener forgjengeren Barack Obama må ta skylden for mulig russisk påvirkning av valget i USA i fjor.

Spicer: USA tror Syria muligens planlegger kjemisk angrep 

Pressetalsmann Sean Spicer ved Det hvite hus sier USA har «potensielle» bevis som kan tyde på at syriske myndigheter forbereder et nytt kjemisk angrep.
Les mer om:

Donald Trump driver et farlig spill om Iran

I skyggen av krigen mot IS i Syria og Irak truer en væpnet konflikt mellom USA og presteskapet i Teheran.

USA tror Syria planlegger nytt kjemisk angrep

Det hvite hus sier de har mulig bevis for at Syria forbereder et nytt angrep.
Les mer om:

Russland sender hjem Sergej Kisljak midt i etterforskning

Washingtons mest kontroversielle diplomat har blitt bedt om å forlate USA etter nesten ti år som russisk ambassadør i landet.
Les mer om:

Setter USA på sidelinjen

FULL SPLITT: Det er full splid mellom USAs allierte i Golfen og Midtøsten. Bakom lurer Saudi-Arabias mål om å stagge Iran.
Les mer om:

Økt kullproduksjon i USA, Kina og India

Kullproduksjonen har økt både i USA, Kina og India så langt i år. Dermed kan det bli vanskeligere å bremse landenes utslipp av klimagasser.
Les mer om:

Oljeprisen stiger igjen

Etter å ha sunket under 45 dollar sist uke, har prisen for ett fat nordsjøolje steget over 46. Men økning i boreaktiviteten i USA er noe som kan få den til å falle igjen.
Les mer om:

Dramatisk redningsaksjon da jente (14) falt fra gondol

Ble hengende flere meter over bakken på fornøyelsespark i USA.
Les mer om:

Schulz: – Kan ikke stole på uberegnelige Trump

Lederen for de tyske sosialdemokratene, Martin Schulz, vet ikke om det er mulig å stole på USA. Han stoler uansett ikke på den «uberegnelige» Donald Trump.

USA snubler inn i et nytt tiår med krig

GJESTEKOMMENTAR: Etter 16 års kontinuerlig krigføring, hundretusenvis av døde, tusenvis av milliarder av dollar og økt ustabilitet i Midtøsten, må noen i Washington – før neste bombing eller utplassering av styrker – spørre: Hva er det som skjer?
Les mer om:

Sigurd Haugdahl dro til USA og ble verdens raskeste

Han ble kalt «The flying Norwegian», har seks amerikanske mesterskapstitler på rad, satte fartsrekord med sin selvbygde «Wisconsin Special» på Daytona og bygde verdens første menneskestyrte rakettbil.
Les mer om:

Hemmelige fengsler med tortur: Sjokk og «grilling» i Jemen

- Drives av De forente arabiske emiratene, mens USA står for avhør, ifølge nyhetsbyrået Ap.
Les mer om:

KrF-politiker hyller anti-israelsk veggkunst

Israel driver apartheid, og Erna Solberg er blindet av Israel og USA. Dette er budskapet i veggmaleriet «Elefanten i rommet».

Her er USA-historiens eldste vinner på 100 m

Justin Gatlin (35) var den eldste sprinteren fra USA i OL på over hundre år i fjor. Natt til lørdag ble Usain Bolts (30) sterkeste utfordrer den eldste som noen gang har vunnet 100-meteren i det amerikanske mesterskapet.
Les mer om:

Jente (4): – Jeg skal passe på deg, mamma

En hjerteskjærende video viser mor og datter (4) minuttene etter en politimann skjøt og drepte Philando Castile i Minnesota, USA.
Les mer om:

«Tro meg, jeg skal ikke skuffe dere», sa Trump da han besøkte Boeing-fabrikken. Nå har de ansatte fått beskjed om at opp mot 200 får sparken

Trump besøkte Boeing-ansatte for å feire alle arbeidsplassene USA skulle få med ham som president. Fem måneder seinere kom sjokkbeskjeden.
Les mer om:

Mest lest siste uke