Nyheter om Urdal


Ny off-pist løype er klar og den er ikke for nybegynnere

TINN: Takket være stor dugnadsinnsats har en off-pist trase blitt ryddet i Såheimlia. Dermed kan de tøffeste kjøre på ski fra Gaustatoppen og ned i Rjukan sentrum. Initiativtaker Torgeir Urdal håper selvsagt på mye snø i vinter.
Les mer om:

Keepertalent fra Egersund vant med Viking

Henrik Kapstad Urdal, keeperen for EIK G13, gjorde seg bemerket på kretslaget i fotball. I sommer var han med på å slå Fulham FC i Bergen, sammen med Vikings elitelag.

Sårt tap gjorde Arild til ein ivrig hjelpar

Dottera døydde av akutt leukemi i 2011, 24 år gammal. Etter det har Arild Urdal og kona Marta Alida drevet hjelpearbeid i Nepal.
Les mer om:

Tett på Jeanette Kapstad Urdal: Glad på den grøne matta

Leiaren for ungdomsstyret i EIK fotball blir alltid glad når ho kjem til Husabø.

Norsk ekspert om Trumps nye atompolitikk: – Kan føre til et opprustningskappløp

Russland kaller USAs nye atompolitikk krigersk. Kina hevder amerikanerne er fanget i en «kald krig-tankegang», mens Iran mener planene «bringer menneskeheten nærmere utslettelse». PRIO-direktør Henrik Urdal liker ikke utviklingen.
Les mer om:

Familier i Sokndal har fått gavebesøk

- Det er tydelig at de som mottar gavene, setter pris på dem. Jeg er takknemlig som får være med på dette, sier Ingrid Urdal Støle.
Les mer om:

Ordførerens julekalender: Vil ha jentene på banen

Jeanette Kapstad Urdal observeres nesten daglig på Idrettsmarken.
Les mer om:

Morild Norway ble Årets markedsfører

Morild Norway, refleksklærbedriften som Siri Urdal Bakke og Lisa Østvedt Gustafsson står bak, er Årets markedsfører 2017.
Les mer om:

Når et hjerte stanser, er hvert sekund viktig

Veronica Urdal skulle bare legge seg ned og hvile litt etter en våkenatt med en av tvillingene. Da sluttet hjertet hennes å slå. Dette skulle vise seg å bare være begynnelsen på flere år i usikkerhet.
Les mer om:

150 på hytter må bare vente på at vannet synker

Her kommer Svein Egil Syrtveit i Røde Kors og Odd Inge Urdal i Setesdal Brannvesen med livsviktige medisiner til Gautestad. 150 tyskere og hyttefolk er innesperret på andre døgnet.
Les mer om:

Rallarvegsløpet toppet av Nicoline Baartvedt og Håkon Urdal

Nicoline Baartvedt fra Oslo og Håkon Urdal fra Moss tok hver sin klare sammenlagtseier i den 15. utgaven av Rallarvegsløpet.
Les mer om:

Rallarvegsløpet toppet av Nicoline Baartvedt og Håkon Urdal

Nicoline Baartvedt fra Oslo og Håkon Urdal fra Moss tok hver sin klare sammenlagtseier i den 15. utgaven av Rallarvegsløpet.
Les mer om:

Trivelig slåttekveld

Rundt 70 tok turen til Lille Rosland torsdag kveld da Sokndal Bygdetun arrangerte slåttekveld på gården til Kristoffer og Stefanie Urdal. De flyttet inn på gården i april i år.

Bygger ridebane på Urdal

På Urdal i Sokndal bygger Tina Husby Nygård egen ridebane. – Jeg trenger en plass å trene hestene for konkurranse, forteller hun.
Les mer om:

Fridtjov rår også andre til å få bort feittet

FØRDE (NRK): Fridjov Urdal var så feit og usunn at legen karakteriserte han «som ein bensintank i eit minefelt». 65-åringen vart halvert etter slankeoperasjon, og no rår han andre til å gjere det same.
Les mer om:

Frykter mer kriminalitet

Politibetjentene Jon Uleberg og Richard Urdal er henholdsvis verneombud og tillitsvalgt i politiet i Dalane. De frykter konsekvensene av nærpolitireformen.
Les mer om:

Poeten fra Akebakken

Det finnes storbypoeter, og det finnes bygde­poeter. Jone Urdal står fram som boligfeltets poet.
Les mer om:

Tok studietimen på stranda

Eksamenspress fekk vera eksamenspress. Klassevenninnene Anja Nagy, Andrea Thaline Vanglo Olsen og Ane Eline Jørgensen Urdal brukte studietimen måndag til å få litt sol.

Her snakkar dei foto

Stavanger-kunstnaren Signe Christine Urdal (36) stiller no ut foto i galleri Giga. Laurdag vart ho intervjua av fotograf Øyvind Hjelmen om fotokunsten sin.
Les mer om:

Tujastrid på Hvaler: - Hekken er over to meter høy

En hytteeier ved Urdal på Kirkeøy nekter å klippe tujahekken sin, og har satt advokat på saken. Nå får han ha den kjempehøye hekken i fred.
Les mer om: