Nyheter om Undheim


Bryne mistet seier seks minutter på overtid

Robert Undheim så ut til å bli matchvinner med sin scoring i første omgang, men seks minutter på overtid utliknet Brattvåg.
Les mer om:

Bryne mistet seieren seks minutter på overtid

Robert Undheim så ut til å bli matchvinner med sin scoring i første omgang, men seks minutter på overtid utliknet Brattvåg.
Les mer om:

Bryne mistet seier seks minutter på overtid

Robert Undheim så ut til å bli matchvinner med sin scoring i første omgang, men seks minutter på overtid utliknet Brattvåg.
Les mer om:

Bryne mistet seieren seks minutter på overtid

Robert Undheim så ut til å bli matchvinner med sin scoring i første omgang, men seks minutter på overtid utliknet Brattvåg.
Les mer om:

Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Jæren Sparebank legg ned på Undheim, Kvernaland og Vigrestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Likevel legg banken ned filialane på Vigrestad, Kvernaland og Undheim frå 30. juni i år.Det var Stavanger Aftenblad som først hadde saka.Dei tre filialane blir lagde ned for å styrkja kompetansen på filialane på Bryne, Varhaug og Klepp som blir igjen.- Det er ein naturleg del av tida me er i. Desse filialane har ikkje vore opne fullt, eller dei har hatt låg bemanning.

Fylket og vegvesenet varslar stopp i vegbygging på Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Viss me endar opp med ein situasjon i slutten av mai der det ikkje er likelydande vedtak, i Klepp og Time, er det heller ikkje grunnlag for fylket å behandla ei pakke. Då er det ikkje pengar til prosjekta som er på den lista, seier Marie Koch Singelstad. Rådgjevaren ved avdeling for samferdsel er den i Rogaland fylkeskommune som har arbeidd mest med Utbyggingspakke Jæren.

Kalbergskogen er redda, forkjemparane jublar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eit samrøystes formannskap legg vekk planane om å byggja bustadar på fem dekar av Kalbergskogen.- Me er veldig glade og vil takka politikarane som lytta til innbyggjarane på Kvernaland. Dette er ein viktig siger for å bevara Kalbergskogen.

Bilist ble fotgjenger etter råkjøring i 60-sone

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fra klokka 13.20 til 14.50 søndag gjennomførte Utrykningspolitiet fartskontroll på Garborgvegen ved Oma, mellom Bryne og Undheim.Åtte bilførere fikk forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. I tillegg ble et førerkort beslaglagt etter at bilen ble målt til 86 kilometer i timen. Det er 60-sone på stedet.Også lørdag var UP på plass i Time kommune. Da var det kontroll ved Brøytvegen på Bryne.

Se Kvik Halden - Bryne direkte fra kl. 17.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for Brynes andre bortekamp denne sesongen. Motstander Kvik Halden slo Fredrikstad i forrige hjemmekamp, og for en uke siden ble det 1-1 mot Hødd i Ulsteinvik. Det er ingen enkel oppgave Jan Halvor Halvorsens menn går til, med andre ord.Her er tabellen. Omar Fonstad El Ghaouti (t.v.) og Robert Undheim spiller i Halden i dag. Foto: Tarjei Sel

Disse brannbildene fra Undheim skal stilles ut i Las Vegas

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ueland, som i flere år har vært en ivrig fotograf, jobber også deltid ved Rogaland brann og redning på Bryne. Under en slukningsøvelse for tre år siden, hang som vanlig kameraet over skulderen, og flere av motivene som ble knipset, har blitt liggende på harddisken - helt fram til nå. Nylig fikk han melding om at seks bilder, tatt på Undheim, skal presenteres på Action Film Festival i Las Vegas.

Time-politikarane sa ja til bom med 17 mot 10 røyster

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med 17 mot 10 røyster sa Time-politikarane ja til Utbyggingspakke Jæren.

Melder seg ut av Time Ap etter at partiet har gjort heilomvending i bompengesaka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I kommunestyret i kveld vil dei fem representantane frå Time Ap stemma nei til bompengar, om ikkje den føreslegne bommen i Arne Garborgs veg blir flytta.Dette blir stadfesta av gruppeleiar Lars Enevoldsen.Heilomvendinga til Time Ap betyr det at det kan bli fleirtal for å seia nei til bompengar i kveldens kommunestyremøte i Time.- Har mista all respekt for Time Ap Svein F. Hestvaag, som står på 19.

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Etter at Time kommune bygget dette stativet får ikke Magnhild (91) tak i posten sin

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Før helgen satte Time kommune opp et nytt stativ der alle postkasser på en adresse i Austbøvegen på Bryne nå er samlet. Tidligere hang det fire postkasser utenfor døra til hver oppgang som teller fire boenheter. Nå er det 17 postkasser samlet, og hellingen nedenfor stativet gjør det umulig for Undheim å hente ut innholdet i sin egen postkasse.

I helgen ble «Nordsjøen» årets russebuss to ganger, og nå venter feiring med foreldrene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Årets russebuss inkluderer så mye, og det er den gjeveste og kjekkeste prisen du kan få gjennom hele russetiden.

En annonse i lokalavisen på Voss førte etter hvert Lars Ole Bergersen til Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er en fin vårdag i hagen ved den gamle bestyrerboligen til Brusand Handelslag. Plommetrærne blomstrer, og den ganske ferske hageeieren har spikret noen nye pallekarmer rundt et stort grønnsakbed på morgenkvisten.

Ja til å bruka 3 millionar på Sandtangen-bru

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter ein ekstra runde for å sjekka om det var pengar å henta i å be om fastpris som inkluderer omlegg og kryssing av kablar og røyr, vedtok formannskapet tysdag å løyva rett under 3 millionar til ny bru inn til Brynes grøne lunge. - Dette dreiar seg om eit brannvarslingstiltak som brannvesenet har vore tydelege på at trengst.

Frisørsalong i Klepp er konkurs

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Elins dame og Herrefrisør AS som har halde til i Jærvegen i Klepp, er konkurs.Det var Jæren kemnerkontor som bad Jæren tingrett om å slå verksemda konkurs.Det samla kravet er på 275.568 kroner.Frisørsalongen var ikkje i drift då han blei slått konkurs.Advokat Fredrik Undheim er oppnemnd som bustyrar.Skiftesamling skal haldast den 18. juni.

Time formannskap gjorde som i Klepp, og vedtok bompengar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Prinsippavklaringane for Utbyggingspakke Jæren vart klare i fjor, fekk stor merksemd og skapte mykje støy. Hå kommune trekte seg frå «bompakka», men både i Klepp og Time valde politikarane å gå vidare. I Klepp har det kome eit eige bompengeparti, elles har det vore roleg.

Formannskapet seier nei til Bryne FK sin sambrukshall

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Storhallen i tre etasjar, med mellom anna to fleirbrukshallar, klatresal og fotballhall på toppen, hang i ein tynn tråd, etter at rådmannen hadde innstilt på å seia nei til klubbens førebels siste forslag til kommunen. Spørsmålet i kampens 89. minutt, var om politikarane ville sjå forbi rådmannens økonomiske og juridiske bekymringar, og hjelpa Bryne FK med å tryggja ein real slitesiger.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

De gir deg turinspirasjon - sjekk ut denne løypa i Knudaheio

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De er inne i sin tredje sesong nå, etter at den første turen ble gjennomført 31. august. Stort sett er det godt over 20 ivrige turgåere som samles én dag i uka til felles, aktiv opplevelse. Denne uka var Jærbladet med. Ei drøyt tre kilometer lang rundløype i Arne Garborgs rike sto på programmet. Djupedal var dagens bestemmelsessted, med parkeringsplassen ved inngangen til Knudaheio som utgangspunkt.