Nyheter om Ulven


Solid bortesiger for Molde

Ulven som er så genetisk viktig at den ble flytta 20 mil kan nå ha slått til i en kuflokk. To kalver er angrepet og den ene måtte avlives.
Les mer om:

Ulv angrep kuflokken- kalv måtte avlives

Ulven som er så genetisk viktig at den ble flytta 20 mil kan nå ha slått til i en kuflokk. To kalver er angrepet og den ene måtte avlives.
Les mer om:

COVID-19 satte en stopper i vår: Ungdommene er i gang igjen igjen med "Ulven"

Forestillingen ”Ulven” i mars ble avlyst grunnet korona. Nå øver ungdommene mot forestilling i oktober.
Les mer om:

Kommunen tror ulven har gått videre – vil ha tips om noen ser den

Ulven som er sett flere steder i Fredrikstad, har trolig avsluttet sitt besøk her. Men skulle du få øye på den, vil kommunen gjerne ha beskjed.
Les mer om:

Ble overrasket med bydelspris

Bydelsutvalget i Bydel Bjerke samlet seg i bydelssalen på Ulven for første gang på to måneder. Den anledningen benyttet de til å overraske årets vinner av Bjerkeprisen.
Les mer om:

Gir tillatelse til å skyte ulven som har drept én sau og to lam

Tirsdag kveld fikk Statens naturoppsyn melding om en sau og to lam som ble funnet drept av en ulv i Åseral. Nå gir Fylkesmannen i Agder tillatelse til å skyte ulven.
Les mer om:

Ekspertens råd hvis du møter ulven: – Det er ikke noe å være nervøs for - gå så nærme som mulig for å få tatt et bilde ...

I løpet av en drøy måned har det blitt sett ulv i sentrumsnære strøk i Fredrikstad minst tre ganger.
Les mer om:

Her står Mikael i bokseren bare tre meter fra ulven på Trosvik

Mikael Misund opplevde noe helt spesielt natt til lørdag. Etter å ha kommet hjem fra kjøretur på motorsykkelen, dukket en ulv opp i innkjørselen hans.
Les mer om:

Her står Mikael i bokseren bare tre meter fra ulven på Trosvik

Mikael Misund opplevde noe helt spesielt natt til lørdag. Etter å ha kommet hjem fra kjøretur på motorsykkelen, dukket en ulv opp i innkjørselen hans.
Les mer om:

Denne videoen kan vise første observasjon av ulv på 16 år

Myndighetene mener det er «antatt sikkert» at den første ulven siden 2004 er observert i Nordland. Samtidig er det funnet en drept reinsimle i samme område.
Les mer om:

Får DNA-svar om ulven på onsdag(pluss)

Det blir neppe noen avgjørelse på hvorvidt ulven som herjer i reinflokken ved Kalvvatnan på grensa mellom Trøndelag og Nordland kan felles før på onsdag.
Les mer om:

The Sun: Naby Keita byttes ut med Wolverhampton-stjerne

Mens vi venter på Keita… Nå hevder den engelske avisen at det begynner å murres hos Liverpool. Hvorfor vente på den tidligere RB-Leipzig-spillerens endelige gjennombrudd når Nuno Santo har ulven som allerede leverer. Ruben Neves. Den portugisiske midtbanespilleren har ifølge The Sun fått både Jürgen Klopp og Pep Guardiola til å smile bredt.

Trysil-mann skjøt «tam ulv» – nektes gjenopptakelse

47-åringen fra Trysil begjærte saken gjenåpnet fordi han mener ulven han skjøt var utsatt i naturen, trolig fra en svensk dyrepark.
Les mer om:

Nå trues ulven enda mer

Stortingsvedtaket bryter intensjonen med Bernkonvensjonen.
Les mer om:

730.no x girl in red: − Jeg vil ta over verdenen

Marie Ulven Ringheim alias girl in red er kanskje Norges minst sannsynlige superstjerne. Fra soverommet i Horten lagde hun låter som berører folk langt utenfor kongeriket Norges grenser. De siste årene har hun solgt ut turnéer i USA og England. New York Times kaller henne et skeivt forbilde, likevel får hun gå forholdsvis i fred i Oslos gater. 730.no ringte opp Vestfold-jenta for å sjekke hvordan det går i koronaens tid, og hvordan det føles å snart nærme seg 1 million følgere på Instagram. Marie forteller oss at hun har det fint.

Her blir «Seut-ulven» observert i Sarpsborg

Siden observasjonen på Seutbrua natt til 17. mai, har ingen sett ulven. Før torsdag kveld. Nå skal den ha vandret til Sarpsborg.
Les mer om:

Rovviltforvaltning og politikk

De som fortsatt tviholder på at ulven er utrydningstruet må snart innse at dette ikke lenger stemmer, skriver fungerende leder i Oppland Bonde og Småbrukarlag, Astrid Olstad, i dette innlegget.
Les mer om:

Ingen sikre observasjoner av «Seut-ulven» på to dager

Etter politiets observasjon av ulven natt til 16. mai finnes det ikke sikker dokumentasjon på hvor den har tatt veien videre.
Les mer om:

Flere observasjoner av «Seut-ulven»: – Den var ikke redd for folk

Den ensomme ulven som natt til 17. mai ble observert på Seutbrua, er også sett flere ganger nær folk i Rygge de siste dagene. – Det er et nysgjerrig ungdyr, sier eksperten.
Les mer om:

Eieren av omdiskutert Fredrikstad-rønne selger Bygdøy-palass for 68 mill

Snaut åtte år etter at eiendomsutvikleren Alf Ulven overtok Kniple gård for å bygge leiligheter, er det fortsatt ingen enighet mellom ham og Fredrikstad kommune. Nå står imidlertid en annen eiendomshandel for tur for Ulven.
Les mer om:

The man in black is back – blir trener for Valdres FK for tredje gang

Atle Johannessen overtar som trener for Valdres FKs herrelag, etter at Ole Anders Ulven tidligere i vår ble løst fra kontrakten som gikk ut denne sesongen.
Les mer om:

Problemulv med "supergener" har funnet kjærligheten

Genene til ulven kan hindre innavl. Men det har kosta myndighetene mye tid og penger å sørge for at den kan gjøre nytte for seg.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk som blir fremført live fra scenekanten irl er kanskje truet i en god stund fremover. Jamfør helsedirektørens seneste spådom. Nye norske sanger blir det lell. Nedenfor finner du et selektivt utdrag fra dagens slipp fra kongeriket Norge. girl in red «midnight love» Uten et stort apparat i ryggen har Horten-girl Marie Ulven blitt stor langt utenfor Norge. 640 000 følgere på Instagram er en god pekepinn på populariteten. Denne drømmende svisken, som hun har produsert med Matias Tellez, vil ikke gjøre henne mindre poppin. girl in red kaller dette sin beste låt så langt.

Bilbrann i Oslo – minst to biler skadd

En bil fikk store skader og minst én til fikk brannskader i en brann på Ulven i Oslo torsdag morgen. Brannvesenet hadde raskt kontroll og fikk slukket.

Konspirasjonsteoriene er mange. Flere går i retning den store, stygge ulven i Bodø

Et av Nord-Norges største fotballtalenter har signert for Glimt. Det burde han selvsagt få lov til uten å angripes i Tromsø.
Les mer om: