Nyheter om Ulven


Ulven drap sauen 150 meter frå fjøsen til Trygve

Ein ulv er på ferde att i Hyllestad. Søndag fann Trygve Solaas ein av sauene sine biten til døde, rett i nærleiken av fjøsen.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag bugner det av kliss ny musikk. Ikke minst fra norske artister. I denne spalten velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Sondre Justad «Fontena på Youngstorget» Wow, hvorfor har ingen andre artister laget sang om den Instagram-vennlige fontenen på Youngstorget?   View this post on Instagram   A post shared by Visit OSLO (@visitoslo) on Sep 7, 2017 at 12:59pm PDT Nordlendingens nye smash tar utspring i det kreative miljøet rundt Oslo-baren Angst (jada, Karpe synger også om Youngstorget, men ikke fontenen) og sangen er proppfull

Naboer i skyttergraven

«Godt naboskap oppnås ikke med en dom». Disse ordene falt i Asker og Bærum tingrett sist fredag, og de kom fra tingrettsdommer Bente Løvik Ulven under en fastlåst nabokrangel på Drengsrud i Asker.
Les mer om:

Fire meldinger Oslo kommune kan sende til deg med bil

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I fjor ble 5887 kjøretøy tauet inn av Oslo kommune. Inntauingen koster deg typisk kr 3350,- og er noe av det sureste en bileier opplever. Her er noen forslag til meldinger kommunen kan sende ut for at færre biler skal bli tauet inn.1. Hei! Denne uken skal vi rydde gaten din.

Påskens politilogg: Rus og bråk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)o Onsdag fikk nødetatene melding om brann i en leilighet i Jerikoveien på Lindeberg. Da politiet og brannvesenet ankom den aktuelle adressen ble det observert sort røyk fra 3. etasjen. Det var ingen i leiligheten da det brant, og kort tid etter den første meldingen opplyser politiet at brannvesenet har fått kontroll på flammene.

– Oljenæringen er den store, stygge ulven(pluss)

Lørdag vil KrF-profil Simen Bondevik prøve å overbevise Trøndelag KrF om at partiet trenger en mer radikal klimapolitikk.
Les mer om:

Alfahannen får ekspert til å undre: – En svært sjelden og overraskende observasjon

Ulven ble født i Østmarka, og nå vekker den oppsikt i Sverige. Øystein Flagstad mener oppførselen til alfahannen fra Hobøl-reviret er mer enn spesiell.
Les mer om:

– Det har vært tidkrevende å bygge et nytt lag

Hovedtrener Ole Anders Ulven har brukt mye tid på å skape en førsteellever han nå begynner å se konturene av, som skal være med å prege 3. divisjon denne sesongen. Lørdag får vi en pekepinn når Bergen Nord entrer Gjensidigebanen til seriestart mot Valdres FK.
Les mer om:

Ulven som ble skutt ved Blefjell hadde vandret fra Sverige

Ulven som ble skutt i begynnelsen av mars, stammet fra det svenske Björnås-reviret.
Les mer om:

Ulven som ble skutt ved Blefjell hadde vandret fra Sverige

Ulven som ble skutt i begynnelsen av mars, stammet fra det svenske Björnås-reviret.
Les mer om:

Marie Ulven, Girl In Red: – Jeg er ingen homoguru

Den mye omtalte popartisten fra Horten snakker ut om å være «skeiv» i New York Times.
Les mer om:

Marie Ulven, Girl In Red: – Jeg er ingen homoguru

Den mye omtalte popartisten fra Horten snakker ut om å være «skeiv» i New York Times.
Les mer om:

Marie Ulven, Girl In Red: – Jeg er ingen homoguru

Den mye omtalte popartisten fra Horten snakker ut om å være «skeiv» i New York Times.
Les mer om:

Avviser Sirdal-klage

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sirdal klaget i september 2018 på et vedtak fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) der Tonstad Vindpark AS (TV) fikk tillatelse til å øke installert effekt i Tonstad vindkraftverk fra 200 til inntil 210 MW. Søknaden var begrunnet med valg av turbintype med 0,2 MW økt ytelse pr.

Det er ikke bare Ulven som er sulten før seriestart

Lørdag 13. april braker det løs med nok en 3. divisjonssesong for Valdres FK, når Bergen Nord kommer på besøk til Blåbærmyra. Hør om ståa i valdresklubben akkurat nå.
Les mer om:

– Jeg ble så perpleks da ulven plutselig dukket opp at jeg ikke rakk å ta bilde av den!

Trond Mathisen og kona Berit fikk en søndagstur utenom det vanlige i Rælingen.
Les mer om:

New York Times med stor artikkel om det norske «fenomenet» Girl In Red

– 2018 var året som endret livet mitt. Jeg gikk fra å gå på videregående i Lille Horten til å være en artist masse folk hører på.
Les mer om:

Ulven fikk tommelen ned for sin klage til Fylkesmannen på kommunenes midlertidige forbud mot videre arbeid på Kniple gård

Fylkesmannen stadfester kommunens vedtak om det midlertidige forbudet mot å grave opp og fjerne stubbene etter at Alf Ulven felte gigant-trærne på Kniple gård.
Les mer om:

– Dei har vekt ulven i oss nordmøringane

TØNSBERG (NRK): Det begynte å brenne utenfor sykehuset i Tønsberg onsdag ettermiddag.

Måren gikk i fella – kort tid etter kom ulven

Patrick Johansen ble forundret over synet som møtte ham i fella hans i Østfold.
Les mer om:

Eminem-artisten Yelawolf disser G-Eazy og Post Malone – se video

Tørst på oppmerksomhet? Yelawolf er tilbake – og på sin nye spyttefest «Bloody Sunday» har han ikke mye til overs for G-Eazy og Post Malone. Shady-artisten fra Alabama sier at Eminem så langt har ignorert Gerald. (Em har kun nevnt G-Eazy på «Killshot» for å plage MGK som var sammen med Halsey før G.) Men California-rapperen kan ifølge Yelawolf komme unna med «Calm Down»-linjen om at han er den råeste hvite rapperen siden «han med bleket hår». Altså Marshall Mathers. Ulven sier at G-Eazy ser ut som Tom Cruise og referer artig nok til skuespillerens film Vanilla Sky. – Is this the guy that said

– Hetsen er blitt en del av pakka når man jakter

I dagene etter ulven i Flesberg ble skutt, har hetsen og truslene kommet i retning jegerne som var med på jakten.
Les mer om:

Nå skal ulven som ble skutt ved Blefjell analyseres

Ulvehannen på 47 kilo, var tilsynelatende ved god helse da den ble felt nær Svene i Flesberg lørdag ettermiddag. Hendelsen har ikke gått upåaktet hen.
Les mer om: