Nyheter om Ullevål


Mann i 30-årene alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo

En mann i 30-årene ble brakt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at han ble påkjørt i Sandakerveien i Oslo onsdag kveld.

Aksjongruppa Redd Ullevål sykehus: - Er dette demokrati eller bare rå makt?

- Vi hadde trodd at politikerne ville være mer lydhøre overfor den saklige kritikken vi har fremført gjennom flere år, men her ser det ut til at makta har bestemt seg lenge før utredningene var ferdige, sier aksjonsgruppa Redd Ullevål sykehus.
Les mer om:

Politiet: Leter etter mann (81). Ønsker tips

En eldre mann er savnet. Han ble sist sett ved Ullevål sykehus.
Les mer om:

Trafikkulykke på E18 ved Asker

To biler kolliderte på E18 ved Asker lørdag kveld. Føreren av den ene bilen ble alvorlig skadd og blir kjørt til Ullevål sykehus. Den andre føreren pådro seg mindre skader.

Spanias landslagssjef om Ødegaard: – Har vært utrolig

ULLEVÅL (VG) Spanias landslagssjef Robert Moreno (42) roser Martin Ødegaard (20) før møtet med Norge på Ullevaal, men er uenig med Joshua King (27) i at Ødegaard ville tatt en plass på det spanske landslaget.

Bilhavari skaper kø

En bil med motorproblemer lager kø på Ring 3 ved Ullevål fredag morgen.
Les mer om:

Raser mot sykehusplanene i statsbudsjettet: - Fører Oslos befolkning bak lyset

Mandag kom de første tallene fra statsbudsjettet, der det kommer fram at regjeringen kjører videre med de kraftig kritiserte sykehusplanene i Oslo. Ullevål skal selges, og regjeringen gir de nødvendige garantiene og bevilgningene til nytt sykehus på Gaustad og kraftig utbygging på Aker. Og reaksjonene lar ikke vente på seg.

Disse elevene er de «beintøffeste» i hele Oslo!

Elevene i klasse 5C på Ullevål skole reiste i september 1895 miljøennlige kilometer til og fra skolen.
Les mer om:

15-åring funnet livløs på Toten: Far erkjenner straffskyld for drapsforsøk

KAPP (VG) En 15 år gammel gutt ble sendt til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en alvorlig voldshendelse på Kapp i Østre Toten onsdag. Hans far er siktet for drapsforsøk og erkjenner straffskyld.

Livstruende skadd etter vold

En person er sendt med livstruende skader til Ullevål sykehus etter det som beskrives som en alvorlig voldshendelse på en privat adresse på Kapp i Oppland.

Statsbudsjettet: Regjeringen åpner lommeboka for storutbygging på Gaustad

Regjeringen ser bort fra politisk motstand i Oslo, og foreslår 100 millioner kroner over statsbudsjettet til nytt sykehus på Gaustad, og en låneramme på 29 milliarder. Det betyr at Ullevål sykehus må legges ned.

Sterke reaksjoner på nedleggelsen av Ullevål sykehus

Regjeringen støtter forslaget om å legge ned Ullevål sykehus og bygge et nytt regionsykehus ved Rikshospitalet, stikk i strid med hva politikerne i Oslo ønsker.
Les mer om:

Regjeringen med milliardbevilgning til nye Oslo-sykehus - Ullevål blir nedlagt

Regjeringen bevilger 29 milliarder kroner til nye Oslo Universitetssykehus. De nye sykehusene vil bli bygd på Gaustad og Aker - ikke på Ullevål.

Mann i 50-årene alvorlig skadd i brann i Bærum

En mann i 50-årene er fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader, etter han ble hentet fra en brennende enebolig i Bærum lørdag kveld.

Kvinne i 80-årene alvorlig skadd etter frontkollisjon

Kvinnen er fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en frontkollisjon på E16 i Hallingby. Totalt fire personer var involvert i ulykken.
Les mer om:

Jan Erik fikk den første nye Mercedesen på Ullevål

Norgeslanseringen av den første modellen fra Mercedes-Benz’ helt nye, helelektriske EQ-serie, ble torsdag en luftig affære på Ullevål.
Les mer om:

To personer alvorlig skadd i trafikkulykke ved Tyrifjorden

To personer er fløyet med luftambulanse til Ullevål etter at en personbil kjørte utfor riksvei 35 på Veholt ved Tyrifjorden i Buskerud.

MC-fører til sykehus i luftambulanse etter ulykke i Spydeberg

En mann i 20-årene ble fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke i Spydeberg lørdag ettermiddag.

MC-fører til sykehus i luftambulanse etter ulykke i Spydeberg

En mann i 20-årene er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke i Spydeberg.

13-åring fraktet til sykehus etter fallulykke ved Nesøybrua

En 13 år gammel gutt er fraktet til Ullevål sykehus med et kraftig kutt i hodet etter å ha falt ned en skrent ved Nesøybrua i Bærum.
Les mer om:

Kjøreskoleelev sendt med luftambulanse til Ullevål

En kjøreskoleelev er sendt med luftambulanse til Ullevål etter en MC-ulykke fredag ettermiddag.
Les mer om:

Alvorlig skadd etter at lastebil og personbil kolliderte

Riksvei 110 i Råde ble stengt i begge retninger etter en alvorlig trafikkulykke onsdag ettermiddag. En kvinne i 30-årene ble fraktet til Ullevål med helikopter.

Samler underskrifter for å få bystyret til å sikre kulturhus i kinobygget

Foreningen Colletts kulturhus på Ullevål samler underskrifter for å detaljereulere Vestgrensa 2 - kinobygget - til kulturformål.
Les mer om:

Tre personer fløyet til Ullevål etter alvorlig trafikkulykke

En person er kritisk skadd, fire alvorlig og en lettere skadd etter en front-mot-front-ulykke ved Nannestad.

Seks personer skadd i ulykke

Én person er kritisk skadd og fire alvorlig etter en frontkollisjon på E16 i Nannestad torsdag kveld. Den siste betegnes som lettere skadd. Tre av de skadde ble fløyet til Ullevål.