Nyheter om Ullevål


Kvinne (18) funnet hardt skadd

En 18 år gammel kvinne er fløyet til Ullevål sykehus etter hun ble funnet hardt skadd i veikanten i Rakkestad. Politiet mistenker at hun ble påkjørt, og ber om tips fra publikum.

Dagens byplanleggere har mye å lære av Ullevål hageby

Det mener Olav W. Rokseth, redaktør for den nye jubileumsboka «Landsbyen i byen». Men hvorfor kvier flere enn 1 av 4 beboere seg for å si at de bor i Ullevål hageby?
Les mer om:

Alvorlig skadd i arbeidsulykke

En 48 år gammel mann fikk strøm i seg under arbeid på jernbanen i Leirsund i Akershus natt til mandag. Mannen ble fraktet til Ullevål med alvorlige skader.

Stenger veien mellom Storo og Ullevål igjen

Skal du ut og kjøre natt til onsdag, bør du sjekke dette.
Les mer om:

Stenger veien mellom Storo og Ullevål igjen

Skal du ut og kjøre natt til onsdag, bør du sjekke dette.
Les mer om:

Fire sendt til sykehus

Politiet har rykket ut til melding om utforkjøring i Åsnes. En person sendes med luftambulanse til Ullevål sykehus. De tre andre kjøres til Kongsvinger sykehus etter ulykken.

Fløyet til Ullevål sykehus etter frontkollisjon

En mann er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter å ha frontkollidert med en lastebil på fylkesvei 120 i Hobøl.
Les mer om:

Man må ikke alltid vinne!

Lillejentelaget til Ullevål reiste i helgen med 10 topp motiverte spillere til Vänersborg og Frida Bandycup.
Les mer om:

To fastklemt etter møteulykke

To luftambulanser ble sendt til stedet etter en frontkollisjon i Øvre Eiker. To personer var fastklemt, men de ble frigjort og sendt til Ullevål med luftambulanse.
Les mer om:

Stenger Ring 3 mellom Storo og Ullevål

Forventer mer trafikk i lokalveiene på Tåsen og i Nydalen.
Les mer om:

Mahad strandet på Island – søker asyl

Bioingeniøren Mahad Mahamud (31) har levd på nåde av venner som har hjulpet ham med mat og tak over hodet siden han mistet statsborgerskapet og jobben på Ullevål sykehus i januar. Nå har har forlatt Norge.

- Det ble en magisk kveld på isen!

Med hundrevis av skøyteglade: - Vi satser på at dette blir en tradisjon, sier Frode Lukassen i Ullevål Bandy, etter suksessen på isen, lørdag.
Les mer om:

Nå får endelig Maria behandlingen som kan redde henne fra proteser

ULLEVÅL SYKEHUS (TV 2): – Det er jo bittert at jeg må ta behandlingen i Oslo - når jeg enkelt kunne tatt den hjemme i Bergen, sier 26-åringen til TV 2.
Les mer om:

Er folk i Ullevål Hageby lykkerligere enn andre?

37 prosent av beboerne tror generelt at folk i Ullevål hageby er litt lykkeligere enn andre steder i Oslo. Stemmer det? Søndag lanseres jubileumsboka «Landsbyen i byen - Ullevål hageby 100 år».
Les mer om:

Får 6 millioner til å finne ut mer om hvem som kan få arvelig brystkreft

Eivind Hovig fra Ullevål får seks millioner kroner fra Rosa sløyfe-aksjonen for å videreføre et omfattende forskningsprosjekt på Radiumhospitalet, der 17.000 personer har deltatt.
Les mer om:

Skøyteisen er lagt - på lørdag skjer det noe helt spesielt her

- Vi inviterer til kick off på lørdag med disco på isen - selvfølgelig også med discolys, forteller Frode Lukassen i Ullevål IL.
Les mer om:

Vil rive og i stedet bygge 10 etasjer her

Eiendomsutvikleren foreslår 101 nye leiligheter ved Ullevål.
Les mer om:

Nå lyser 1000 syklister i mørket

Det er påbudt med lys på sykkelen i mørket. Likevel sykler så mange som é av tre uten, viser en undersøkelse fra Transportøkonomisk Institutt (TØI). Fredag ble syklistene på Ullevål «opplyst», i dobbel forstand.
Les mer om:

- Jeg foreslår å bygge et stort asylmottak i Ullevål Hageby - kanskje på Damplassen?

- Kardemommeby-tendensene på Ullevål kan bli til virkelighet hvis vi ikke setter inn tiltak.
Les mer om:

Til sykehus etter kollisjon

To personer ble skadd i en frontkollisjon i Gran søndag morgen. Den ene fikk lettere skader, mens den andre ble fløyet til Ullevål sykehus med uavklarte skader.
Les mer om:

Premiere for film om glemte krigsveteraner

1. oktober har endelig Tore Severin Netlands dokuthriller om motstands- og sabotasjegruppa Osvald premiere på Sagene Festivitetshus. De neste ukene kan du også se filmen blant annet på Teknisk museum på Kjelsås og gamle Ullevål kino.
Les mer om:

Drømmer om kongebesøk

Den nye daglig lederen ved Ullevål Hageby seniorsenter drømmer om at Hans Majestet Kongen kommer på besøk i anledning eldreåret og 50-årsjubileet til senteret neste år.
Les mer om:

Se fårikålpolitiets beste tips og triks

De patruljerte også fårikålen på Ullevål Hageby seniorsenter, og den bestod.
Les mer om:

Syklist funnet bevisstløs

En syklist ble torsdag funnet bevisstløs på fortauet i Mysen. Ingenting tilsier at han har blitt påkjørt, sier politiet. Han er nå fløyet til Ullevål sykehus med mulige hodeskader.
Les mer om:

Skadd etter knivstikking

En mann i 30-årene er kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Oslo sentrum. En mann er pågrepet, siktet for drapsforsøk.
Les mer om:

Mest lest siste uke