Nyheter om Ullevål


Drukningsulykke i Akershus: Livløs mann hentet opp av vannet

En mann i 70-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter en ulykke ved Håøya. Mannen er kritisk skadet, men tilstanden hans er stabil.
Les mer om:

Sindre døde etter en legetabbe. Han ble bare 15 år

Sindre Kristoffer Askerud døde på Ullevål sykehus en gang om morgenen 26. april 2012. Moren hans ble ødelagt av sorgen.
Les mer om:

Helomvending om forkjørsregulering i Tåsenveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN/NYDALEN: Bymiljøetaten mener det er behov for å forkjørsregulere strekning mellom Ring 2 og Ring 3 som består av Uelands gate, Tåsenveien og Nordbergveien.

Hånd i hånd rundt Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Ei hand å holde i, sang Nordberg-bosatte Hoel på hagefesten rett over Kirkeveien, etter at aksjonen som trolig samlet noen tusen mennesker rundt sykehuset var avsluttet. Jørn Hoel, som bor på Nordberg, stilte opp gratis til hagekonsert. Foto: Karl Andreas Kjelstrup - Det ble en kjempesuksess, sier en sliten, rørt og veldig fornøyd initiativtaker Lene Haug til Nordre Aker Budstikke.

Johanne gir råd om kosthold og ernæring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Johanne Kjellevik Ledang ble først ansatt i en prosjektstilling for å jobbe med overvekt og fedme i skolehelsetjenesten, men har siden 1.

«Ikke selg Ullevål!»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I 2001 solgte et borgerlig byråd boliger og areal ved Aker sykehus for 177 millioner kroner. Dette ble gjort i full fart utenom alle vanlige prosedyrer. Nå trenger det offentlige igjen plass ved Aker sykehus, og må kjøpe tilbake området for 1,7 milliarder - det tidobbelte.Plass i byene er verdifullt og en mangelvare. Derfor bør vi ta vare på offentlig eide tomter og ikke selge de ut for småpenger.

Rammet av hjerneslag – gjennomfører sommershow

For to uker siden ble Terje Schrøder fra gruppen Great Garlic Girls rammet av hjerneslag. – Det var som om lynet slo ned og jeg klarte ikke å gjøre rede for meg. I løpet av tre minutter var jeg i en ambulanse på vei til Ullevål sykehus.

Alternativ Ullevål-rapport: Fullt mulig, og billigere enn Aker Gaustad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)(Du kan lese det omtalte innlegget fra Helse Sør-Østs (HSØ) kommunikasjonsdirektør Gunn Kristin Sands innlegg 4. juni her, og Redd Ullevål sykehus sitt opprinnelige innlegg om HSØs belysning av Ullevål-alternativet her).Den helt grunnleggende feilen er påstanden om at vårt alternativ blir så mye dyrere. Men det er ikke vårt alternativ de har «belyst».

«Man kan ikke forvente at ideelle organisasjoner skal gi anbud, det er ikke slik frivilligheten fungerer»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nordre Aker er en alders- og demensvennlig bydel, og vi har svært gode seniorsentre som er finansiert med tilskudd fra bydelen. Tilskuddsordningen er til for at det offentlige og frivilligheten kan jobbe sammen.I disse dager råder det usikkerhet om den videre driften rundt noen av våre flotte seniorsentre. Kommuneadvokaten har kommet med en uttalelse om at seniorsentre enten må driftes kommunalt, eller settes ut på anbud.

«Kjære Erna og Siv. Nordre Aker vil ikke ha monsterbyggene på Gaustad»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kjære statsminister Erna Solberg og finansminister Siv JensenNå må dere bidra til at vi får en reell vurdering av alternativene før det er for sent.Debatten om hvor vi skal bygge nye sykehus i Oslo har pågått med full styrke de siste månedene: Skal vi bygge nytt på Gaustad og nedlegge Ullevål eller skal vi videreutvikle Ullevål?En stor majoritet av fagmiljøene vil videreutvikle Ullevål.

Skal ha filmet egen ulykke

To personer ligger kritisk skadd på Ullevål sykehus etter at de kjørte av veien lørdag kveld. Strekningen skal være kjent for råkjøring.
Les mer om:

Alvorlig trafikkulykke på Riksveg 4 – en person til Ullevål

Politiet meldte om trafikkulykke på riksveg 4 mandag kveld. Ulykken ble meldt klokka 20.20. Politiet melder klokka 20.35 at nødetatene er på stedet.

- Det skjer noe i Nordre Aker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: - Noe skjer i Nordre Aker Arbeiderparti. Vi har fått flere nye aktive medlemmer som ønsker å delta i valgkampen. 16 år med borgerlig flertall er nok, sier Eileen Fuglsnes, valgkampleder i Arbeiderpartiets lokallag i Nordre Aker.Torsdag denne uken samlet partiet gamle og nye medlemmer til valgkampskolering på Kjelsås Folkets hus. Og der fikk lokallaget besøk av «sjefen sjølv», byrådsleder Raymond Johansen.

To personer kritisk skadd i ulykke på Årnes

To personer er fløyet til Ullevål sykehus med kritiske skader etter en singelulykke på Årnes i Akershus lørdag kveld.
Les mer om:

Front mot front på riksvei 22 - en person er fløyet i luftambulanse til Ullevål sykehus

To biler front mot front nær Trømborg kirke. En betegnes som alvorlig skadd.
Les mer om:

MC-fører alvorlig skadd i kollisjon i Hedmark

En motorsyklist er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader etter en ulykke på Vallset i Stange kommune i Hedmark lørdag.

Til sykehus etter utforkjøring

Tre personer måtte fraktes til sykehus, en med luftambulanse til Ullevål i Oslo, etter en utforkjøring på fylkesvei 51 i Nord-Aurdal sent fredag kveld.
Les mer om:

Tre til sykehus etter utforkjøring i Nord-Aurdal

Tre personer måtte fraktes til sykehus, en med luftambulanse til Ullevål i Oslo, etter en utforkjøring på fylkesvei 51 i Nord-Aurdal sent fredag kveld.
Les mer om:

Jentene trente med de store landslagsgutta

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Søndag 2. juni hadde landslaget åpen dag på Ullevaal. I den forbindelse ble TX-jentene fra Kjelsås i årgangen 2010 invitert til en treningsøkt med landslagsspillere. TX står for «Telenor Extra», tilbudet om fotball etter skoletid.- Jentene møtte opp spente og veldig klare på et regntungt Ullevaal. Og med våt matte lå alt godt til rette for en skikkelig god forsvarsøkt.

Debatt: Alternativ Ullevål-rapport: Fullt mulig, men dyrere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Styret i Helse Sør-Øst RHF vedtok i sitt møte i januar 2019 at de ønsket å få belyst en utbygging på Ullevål som et alternativ til samling av regionfunksjonene på Gaustad. Nå er det lagt frem en rapport som skal styrebehandles 20. juni 2019: Rapport om Ullevål som alternativ lokalisering til Gaustad. Gunn Kristin Sande, kommunikasjonsdirektør Helse Sør-Øst.

Ga kjøpesenteret nytt navn. Nå takker sjefen for seg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Eiendomsrådgiveren Colliers International har ansatt Stian Kjellhov til sin Retail og Handel-avdeling, det skriver Estatenyheter.Kjellhov har vært senterleder på Olav Thon-eide Amfi Ullevaal på Ullevaal Stadion siden 2016. Det var Kjellhov som ledet arbeidet med å omprofilere senteret på nasjonalarenane fra "Ullevaal Sentrum" til Oslos første Amfi-senter.

En person hentet opp fra elva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Like før klokken 14.30 rykket brannvesen og politi ut til Nydalen med flere biler. - Det har vært en person i elva, som vi har kjørt for å ta opp. Jeg vet ikke mer om situasjonen per nå, sier vaktkommandør Ola Klakegg i Brann- og redningsetaten. Han bekrefter klokka 14.40 at personen er tatt opp fra elva. Dykkerbil ved Fiskarsbygget.

Lokale lag, foreninger, skoler og klubber får nesten 2 millioner kroner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Hvert år deler Sparebankstiftelsen DNB ut støtte til organisasjoner, lag og foreninger som skaper møteplasser for tilhørighet, utløser dugnad og medvirkning, fremmer mestring og læring og utvikler rollemodeller.Nå har de tildelt 123,5 millioner kroner fordelt på 703 lokale prosjekter på Østlandet i vårens lokale tildelingsrunde.

Lyns unggutter: En lysende fremtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Det skriver fotballmagasinet LFM i en artikkel i sitt siste nummer.

Her er Ullevål-speiderne i gang med en 90 år lang tradisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Speiderne i 41.