Nyheter om Ullern


Drømmen om andreplassen lever

Etter at Ullern og Ørn spilte uavgjort og FKT gjorde jobben mot Lokomotiv Oslo ligger det an til en thrilleravslutning i kamp om sølvet i avdelingen.
Les mer om:

Bergljot falt inn i en annen verden

Bergljot Gjelsvik ramlet ned denne trappa og ble lam. Nå bor hun sammen med demente på Ullern helsehus.
Les mer om:

Nytt surt tap for FKT

FK Tønsberg kom til kort i lørdagens vriene bortekampen mot Ullern.
Les mer om:

Dyre strykeinstrumenter stjålet på Ullern

En fiolin til 250.000 kroner og flere andre strykeinstrumenter er stjålet fra en bolig på Ullern i Oslo mens beboeren var på ferie.
Les mer om:

Sportssjef Jostein Flo er meget fornøyd med å ha signert spisstalent

Spisstalentet Mustapha Fofana (18) har undertegnet proffkontrakt med Strømsgodset ut 2021-sesongen. – Den atletiske angriperen har hatt en knallsesong og står med 16 mål på 17 kamper for Team SIF og G18-laget. Han fikk også sin debut for A-laget i cupen mot Ullern. Nå er det klart at Fofana skal fortsette sin flotte utvikling i Strømsgodset. Onsdag kveld satte den lokale unggutten navnetrekket på en avtale ut 2021. Les: Leeds fortsetter å komme med fantastiske forslag, denne gangen til Francesco Totti «Fofana er et naturtalent med et bredt ferdighetsregister.

Kråkerøy-jentene dro det lengste strået i nervepirrende finale-drama

(Kråkerøy-Ullern 15-13). Kråkerøy, som tidligere i år tok seg til finalen i Bring-serien, gikk til finalen også i J16 avdelingen i årets Fredrikstad Cup. Der ventet Oslo-laget, Ullern
Les mer om:

Gladnyhet til alle eplehageutbyggere: «Snauhogst får få eller ingen konsekvenser»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En stund så trodde man at trevernet i småhusplanen skulle beskytte de gamle trærne i eplehagene rundt i byen. Trevernet kom i forbindelse med revisjonen av småhusplanen i 2013, etter at flere tomter i småhusområdene ble renset for trær før byggesøknad ble sendt Plan- og bygningsetaten.En av de mer kjente eplehageutbyggerne sa til Akersposten i 2010: - Hele byggeprosjektet kan gå i vasken på grunn av trær.

Eliteserielagene videre i cupen

Alle de fire eliteserielagene tok seg videre fra andre runde i cupen torsdag. Mest spenning ble det på Ullern kunstgress. Mounir Hamoud sendte Strømsgodset i ledelsen etter 37 minutter, men da Oslo-laget pådro seg et rødt kort like før pause ble det vanskelig for det unge 3.divisjonslaget. Resultater: Hinna – Viking 1-4, Sunndal - Molde 0-4, Åsane - Brann 0-2 og Ullern - Strømsgodset 0–1.

Andreas Nyhagen med i troppen når Strømsgodset skal spille cupens andre runde

Strømsgodset forbereder torsdagens NM-kamp mot Ullern som det er en vanlig seriekamp, skriver klubben på sin hjemmeside. For oss i Valdres er det artig å notere at Andreas Nyhagen(20) fra Fagernes er med i troppen som reiser til Oslos beste vestkant.

Hvem skal arve Kris Ullern?

To testamenter, en henlagt voldshendelse og en skogseiendom som i framtiden kan være verdt flere titalls millioner kroner. Det er ingrediensene i den helt spesielle arvesaken som nå utspiller seg på Øvre Romerike.
Les mer om:

Sesongens første tap for FKT – men sammenslåingsplanene gir spillerne håp

FKT-spillerne var skuffet over prestasjonen mot Ullern, men kunne trøste seg med gode nyheter om sammenslåing.
Les mer om:

Høydepunkter FKT - Ullern

Les mer om:

Høydepunkter FKT - Ullern

Les mer om:

Se FK Tønsberg – Ullern direkte

FK Tønsberg møter Ullern i 3. divisjon 2 lørdag. Se kampen direkte på tb.no klokken 16.00.
Les mer om:

Håndballsuksess på hjemmebane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Riktignok var det ikke en finalekamp for jenter 8 (født i 2010). I den aldersgruppe spilles det ikke sluttspill, kun puljespill. Men med seier i siste kamp mot Nesodden ville de gå til topps i sin pulje etter å ha vunnet de fire første kampene. Med en kjapp 2-0 ledelse så det lovende ut, men da Nesodden reduserte til 1-2 sto kampen og vippet. Så kom Nesrin Taib i gang og scoret kampens tre siste mål.

Bryne må sørover i andre NM-runde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges Fotballforbund har satt opp andre runde i NM for menn. Bryne har fått bortekamp mot divisjonskollega Egersunds IK. Lagene spilte uavgjort i serieåpningen for noen uker siden.- Det blir en tett, jevn og spennende kamp. Det er alltid kjekt med lokaloppgjør, sier Brynes medtrener, Even Sel.På forhånd var han og alle andre i Bryne FK veldig usikker på hvem Bryne kom til å møte.

2. runde fotball-NM menn

Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik Halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, Fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sognda

EIK møter Bryne i cupen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette var som forventet og helt greit. Vi vil jo komme lengst mulig i cupen, og da er det bedre å møte Bryne enn Sandnes Ulf som var det andre nærliggende alternativet, sier EIKs fotballs daglige leder Kenneth Andersen.Nærmere tusen så kampen i serieåpningen da EIK og Bryne spilte uavgjort. Andersen regner med mye folk også når de to lagene møtes for å avgjøre hvem som skal avansere til 3.

Tabelltoppen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Kjelsås i PostNord-ligaen - 2. divisjon - har virkelig fått en knallstart på sesongen. Det startet med seier mot Asker, 3-1, så fulgte 2-1 mot Åsane, uavgjort mot Oppsal - 1-1. I tillegg ant Kjelsås også NM-runden mot Åssiden, onsdag 1. mai.«Tøff batalje» Søndag 5. mai tok Kjelsås i mot Alta. Før kampen hadde begge lagene syv poeng å lå i toppen av tabellen.« ...Vi var forberedt på en tøff og tett batalje.

Hva er ditt favoritt friluftsområde?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)MARKA: Klima- og miljødepartementet initierte i 2014 prosjektet Kartlegging og verdsetting av friluftslivsområder. Prosjektet har som mål at alle kommuner i Norge skal ha kartlagt og verdsatt sine friluftslivsområder innen utgangen av 2019.«Arbeidet skal gjennomføres i tråd med Miljødirektoratets veileder M98-2013 Kartlegging og verdsetting av friluftslivsområder.

Fullstendig kollaps for Oppsal i NM

Det så bra ut da fotballherrene til Oppsal ledet 3-0 etter en omgang, men så raknet alt, og Ullern vant 5-3 på KFUM Arena i 1. runde i NM.
Les mer om:

Slik vil jentene hindre at snusbokser forsøpler naturen og russefeiringen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO VEST: Ung i Oslo-undersøkelsen fra 2018 viser at 20 prosent av guttene og 10 prosent av jentene på Vg3 snuser daglig. Og mens det er flest av dagligrøykerne på østkanten, er snusbruken mest utbredt i de vestlige og indre bydelene i Oslo. I bydelene Nordre Aker og Vestre Aker sier 7 prosent av ungdommene at de snuser daglig, i Ullern, Frogner og St. Hanshaugen er andelen hhv. 9, 10 og 11 prosent.

– Jeg har sett det meste av Norge, i alle fall fra buss og fly

Trioen har spilt for Nøtterøy, Re, Sandefjord Fotball, Ørn, Fram, Rosenborg, Lillestrøm, Pors, Kjelsås, Ullern og Hamarkameratene. Etter en lang rundtur kan det bli ny opptur når de har valgt hjemtur og FK Tønsberg-fargene for første gang.