Nyheter om Ullern


KingSkurkOne er majestetisk med AVGVSTVS i sin nye rådyre video

KingSkurkOne er «Majestetisk»  med AVGVSTVS. Se premieren på den sommerlige, sossete musikkvideoen til Adrian Eilertsen alias KingSkurkOne og AVGVSTVS alias Augustus alias Hans August Pünther, faktisk. Snutten er over snitt munter – og keeg deluxe.

Ung gutt ranet med kniv på Ullern i Oslo

En gutt i midten av tenårene ble fredag kveld truet med kniv og ranet av flere gutter på Ullern i Oslo, opplyser politiet.
Les mer om:

Gutt ranet med kniv i Oslo

En gutt i midten av tenårene er fredag kveld blitt ranet med kniv på Ullern i Oslo. Ingen er pågrepet etter hendelsen.
Les mer om:

Hjemmesykepleier smittet

En hjemmesykepleier i Oslo har testet positivt for Covid-19. Sykepleieren har vært i kontakt med 17 brukere i bydel Ullern før smitten ble påvist.
Les mer om:

To ungdommer smittet av koronavirus – tre håndballag i karantene

Spillere og trenere på tre av lagene til Ullern håndball er satt i karantene fordi to av klubbens spillere har fått påvist koronavirus.
Les mer om:

Henter Håkon Helland Hoseth på Ullern

Har du fulgt med litt på norsk fotball, er både Helland og Hoseth navn som klinger brukbart.

De tjener best og klager mest

Ullern, Vestre Aker og Nordstrand er bydelene for dem som har høyest inntekt, oftest vil bygge ut … og klager mest på byggesaker.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Freeeedag! Det betyr masse ny musikk, inkludert flere norske utgivelser. Her er noen av låtene som kom i dag, innen flere sjangere. Emma Jensen «Someone to Break Your Heart» Nesodden-jenta, som slo gjennom med «Closer», nærmer seg slippet av sin debut-EP. Men først får vi en vakker ballade – som også er litt vond. En omvendt kjærlighetssang? Folk som som har vært i usunne forhold bør kunne relatere. Låten har singer-songwriter-produsenten laget med Johnny Wright.

Drømmen om andreplassen lever

Etter at Ullern og Ørn spilte uavgjort og FKT gjorde jobben mot Lokomotiv Oslo ligger det an til en thrilleravslutning i kamp om sølvet i avdelingen.
Les mer om:

Bergljot falt inn i en annen verden

Bergljot Gjelsvik ramlet ned denne trappa og ble lam. Nå bor hun sammen med demente på Ullern helsehus.
Les mer om:

Nytt surt tap for FKT

FK Tønsberg kom til kort i lørdagens vriene bortekampen mot Ullern.
Les mer om:

Dyre strykeinstrumenter stjålet på Ullern

En fiolin til 250.000 kroner og flere andre strykeinstrumenter er stjålet fra en bolig på Ullern i Oslo mens beboeren var på ferie.
Les mer om:

Sportssjef Jostein Flo er meget fornøyd med å ha signert spisstalent

Spisstalentet Mustapha Fofana (18) har undertegnet proffkontrakt med Strømsgodset ut 2021-sesongen. – Den atletiske angriperen har hatt en knallsesong og står med 16 mål på 17 kamper for Team SIF og G18-laget. Han fikk også sin debut for A-laget i cupen mot Ullern. Nå er det klart at Fofana skal fortsette sin flotte utvikling i Strømsgodset. Onsdag kveld satte den lokale unggutten navnetrekket på en avtale ut 2021. Les: Leeds fortsetter å komme med fantastiske forslag, denne gangen til Francesco Totti «Fofana er et naturtalent med et bredt ferdighetsregister.

Kråkerøy-jentene dro det lengste strået i nervepirrende finale-drama

(Kråkerøy-Ullern 15-13). Kråkerøy, som tidligere i år tok seg til finalen i Bring-serien, gikk til finalen også i J16 avdelingen i årets Fredrikstad Cup. Der ventet Oslo-laget, Ullern
Les mer om:

Gladnyhet til alle eplehageutbyggere: «Snauhogst får få eller ingen konsekvenser»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En stund så trodde man at trevernet i småhusplanen skulle beskytte de gamle trærne i eplehagene rundt i byen. Trevernet kom i forbindelse med revisjonen av småhusplanen i 2013, etter at flere tomter i småhusområdene ble renset for trær før byggesøknad ble sendt Plan- og bygningsetaten.En av de mer kjente eplehageutbyggerne sa til Akersposten i 2010: - Hele byggeprosjektet kan gå i vasken på grunn av trær.

Eliteserielagene videre i cupen

Alle de fire eliteserielagene tok seg videre fra andre runde i cupen torsdag. Mest spenning ble det på Ullern kunstgress. Mounir Hamoud sendte Strømsgodset i ledelsen etter 37 minutter, men da Oslo-laget pådro seg et rødt kort like før pause ble det vanskelig for det unge 3.divisjonslaget. Resultater: Hinna – Viking 1-4, Sunndal - Molde 0-4, Åsane - Brann 0-2 og Ullern - Strømsgodset 0–1.

Andreas Nyhagen med i troppen når Strømsgodset skal spille cupens andre runde

Strømsgodset forbereder torsdagens NM-kamp mot Ullern som det er en vanlig seriekamp, skriver klubben på sin hjemmeside. For oss i Valdres er det artig å notere at Andreas Nyhagen(20) fra Fagernes er med i troppen som reiser til Oslos beste vestkant.

Hvem skal arve Kris Ullern?

To testamenter, en henlagt voldshendelse og en skogseiendom som i framtiden kan være verdt flere titalls millioner kroner. Det er ingrediensene i den helt spesielle arvesaken som nå utspiller seg på Øvre Romerike.
Les mer om:

Sesongens første tap for FKT – men sammenslåingsplanene gir spillerne håp

FKT-spillerne var skuffet over prestasjonen mot Ullern, men kunne trøste seg med gode nyheter om sammenslåing.
Les mer om:

Høydepunkter FKT - Ullern

Les mer om:

Høydepunkter FKT - Ullern

Les mer om:

Se FK Tønsberg – Ullern direkte

FK Tønsberg møter Ullern i 3. divisjon 2 lørdag. Se kampen direkte på tb.no klokken 16.00.
Les mer om:

Håndballsuksess på hjemmebane

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Riktignok var det ikke en finalekamp for jenter 8 (født i 2010). I den aldersgruppe spilles det ikke sluttspill, kun puljespill. Men med seier i siste kamp mot Nesodden ville de gå til topps i sin pulje etter å ha vunnet de fire første kampene. Med en kjapp 2-0 ledelse så det lovende ut, men da Nesodden reduserte til 1-2 sto kampen og vippet. Så kom Nesrin Taib i gang og scoret kampens tre siste mål.