Nyheter om Ullensvang


– Bør vera mange positive sider om dette skal vera aktuelt

Ordføraren i Ullensvang kommune, Roald Aga Haug, vil ha langt meir informasjon om tiltaket dersom Odda skal vera aktuell som ny deponiplass.

Ferskt Frp-lag i full oppløysing: – Vil ikkje la ein svindlar representera meg

ODDA (NRK): Lokallaget til Ullensvang Frp blei stifta for berre sju månader sidan. No har tre styremedlemmer trekt seg – i protest mot sin eigen kommunestyrerepresentant.
Les mer om:

Raser mot domstolutredning: – Antyder at dommere i små tingretter er mindre produktive

Hardanger tingrett i Ullensvang er foreslått sammenslått med Bergen og Sunnhordland i Domstolkommisjonen. Den peker det på at det er spesielle mennesketyper som søker seg til de små domstolene. Emilie Enger Mehl (Sp) kaller det spekulasjoner.

MC-fører til sykehus

En motorsykkelfører er fraktet til sykehus med luftambulanse etter å ha fått skader i en velt på en motorsportbane i Utne i Ullensvang i Hardanger.
Les mer om:

Suldal mister 1,3 årsverk på det kommunale skattekontoret

Ifølgje Haugesunds Avis er Suldal, Sauda, Vindafjord, Sveio, Karmøy, Bømlo, Ullensvang og Stord blant kommunane som mister skatte-arbeidsplassar når regjeringa føreslår å sentralisera denne funksjonen. Har fleirtal 20,85 årsverk I Nord-Rogaland blir redusert til ti årsverk. – Overføringen innebærer en klar forenkling for skattyterne, samtidig som tiltaket sparer samfunnet 370 millioner kroner årlig.

Farenivået har auka – skrur opp beredskapen

Det er meld stor fare for skred på grunn av mykje nedbør i helga. Stig Hope I nye Ullensvang kommune ber folk følgja med.
Les mer om:

Én av disse skal lede Tromsø de neste fire årene

ODDA (NRK): Ullensvang Frp jobbar febrilsk med å søka om fritak for tidlegare toppkandidat Finn Hagen, som trekte seg etter at fleire dommar blei kjende.

Bedrageridømd Frp-topp bad om å bli stroken frå lista – likevel stemt inn i kommunestyret

ODDA (NRK): Ullensvang Frp jobbar febrilsk med å søka om fritak for tidlegare toppkandidat Finn Hagen, som trekte seg etter at fleire dommar blei kjende.
Les mer om:

- Vil fullføra det vi har starta

Namn: Roald Aga Haug Parti: Arbeidarpartiet Kommune: Odda/Ullensvang Alder: 46 Sivilstand: Sambuar Ordførar i Odda kommune / elles NAV-leiar i kommunen

Lajla-Margrethe vil bryta Sp-forbanninga i industrikommunen

ULLENSVANG (NRK): I den knallraude industribastionen Odda kan Senterpartiet ta makta for aller første gong. Partiet trugar Ap over heile landet.
Les mer om:

Frp sin ordførerkandidat trekker seg

Ordførerkandidaten til Ullensvang Frp, Finn Hagen, trekker seg som kandidat til kommunevalget.
Les mer om:

Ordførerkandidat trekker seg etter at underslagssak ble kjent

Finn Hagen trekker seg som Fremskrittspartiets ordførerkandidat i Ullensvang i Hardanger.
Les mer om:

Ordførerkandidat i Ullensvang trekker seg etter varsel

Fremskrittspartiets ordførerkandidat i Ullensvang i Hardanger trekker seg med umiddelbar virkning.
Les mer om:

Ordførerkandidat i Ullensvang trekker seg etter varsel

Fremskrittspartiets ordførerkandidat i Ullensvang i Hardanger trekker seg med umiddelbar virkning.
Les mer om:

Ordførerkandidat trekker seg etter varsel om gjentatt økonomisk kriminalitet

Frps toppkandidat i den nye storkommunen Ullensvang er straffet for økonomisk kriminalitet fem ganger, og for vold mot samboeren. Nå trekker han seg etter et varsel til partiets hovedkontor.
Les mer om:

Ordførerkandidat trekker seg

Ordførerkandidaten til Ullensvang Frp, Finn Hagen, trekker seg som kandidat til kommunevalget.
Les mer om:

– Næringsutvikling er viktigast

Namn: Eivind Tokheim Parti: Venstre Kommune: Nye Ullensvang Alder: 61 år Sivilstand: Ugift Dagleg leiar Joker Skarsmo
Les mer om:

MC-fører til sjukehus etter trafikkuhell ved lysreguleringen på riksveg 13

Føreren av en MC ble fraktet til Voss sjukehus tirsdag ettermiddag etter en kollisjon ved lysreguleringen mellom Kyrkjeneset – Berget i Ullensvang herad på riksveg 13.
Les mer om:

No får dei selja sider på internett – men berre innbyggjarar i kommunen får kjøpa

AGA (NRK): Ullensvang herad gir siderprodusent lov til å selja alkohol over internett. Men regelverket stoppar alle andre enn innbyggjarane frå å kjøpa.

Eldsjela som brenn for Vigrestad IK

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Viss du ikkje var på arbeid, så var du på klubbhuset, seier døtrene mine til meg. Men då visste dei i alle fall kor eg var, fortel 58-åringen med eit smil.Ho måtte ha struktur på kvardagen når ho skulle kombinera jobb, hus og barn med trenarverv og styreverv i Vigrestad IK.

Lokalt hotell inn på lista med Grand, Ullensvang, The Thief og Solstrand

I en knalltøff hotell-hverdag, har Hotell Banken i Haugesund klart å bli sett av nettgiganten Tripadvisor. Det tar eierne Jan Tindeland, Leif Harald Endresen og fungerende direktør Camilla Husby seg gjerne en kaffe på.

Njåstad fikk Stortinget til å dekke reise til morens 60-årsdag

Frp-topp Helge André Njåstad lot Stortinget dekke reiseutgiftene til et møte han hadde på Ullensvang hotell, samtidig som hans mor holdt 60-årslag på hotellet.

Møtte hotelldirektør der moren feiret 60-årslag – fikk reiseutgifter dekket

Da Helge André Njåstads mor feiret 60-årsdag på Hotel Ullensvang, holdt Frp-toppen møte med hotelldirektøren og en tidligere ordfører. Etterpå fikk han kilometergodtgjørelse og diett refundert av Stortinget.

Siste reis med Ullensvang(pluss)

Klokka 14.30, 31. desember 2018 gjekk bilferja MF Ullensvang sin siste tur i sambandet Hareid-Sulesund. Til stor glede for mange - og noko vemodig for somme.
Les mer om: