Nyheter om Ullensaker


Mac-Intosch på plass i OBOS-Ligaen

Notodden som før sesongen ble sett på som en av favorittene har så langt ikke gjort det så bra som ønsket. 12.plass lukter ikke av suksess. Nå har Nododden skaffet seg nok en nederlender, den sentrale forsvarsspilleren Calvin Mac-Intosch: «Vi ønsker Calvin velkommen til Notodden og ønsker han lykke til.» Les: Også Sarpsborg driver med langtidsplanlegging 28-åringen kommer fra klubben Alemere City. Gaston Salasiwa, som signerte for Notodden tidligere i sommer, kom fra den samme klubben.

Romerikskommuner advarer mot bakterie – fem personer smittet etter sjøbad

Hurdal og Ullensaker ber innbyggerne om å være forsiktige med å spise rå skjell som er fanget langs kystlinjen i Oslofjorden.
Les mer om:

Her blir Haugar-keeperen utvist for å vise VAR-tegnet

Dommeren i kampen mellom Haugar G16 og Ullensaker/Kisa likte ikke at Haugar-keeperen viste VAR-tegnet.
Les mer om:

Politiet: Mannen var rusa og kjørte i 120 km/t. Så forsøkte han å stikke av

Mann i 40-årene fra Ullensaker må møte i Nedre Romerike tingrett.
Les mer om:

Har sendt justisministeren brev: – Her kan Politihøgskolen ligge

Ullensaker kommune har langt fra gitt opp kampen om å få Politihøgskolen. Nylig sendte de et brev til justisminister Tor Mikkel Wara. Her lister de opp seks grunner til at skolen bør ligge i deres kommune, samt fire konkrete alternativer for lokaliseringen.
Les mer om:

Innstiller all jakt på grunn av skogbrannfaren

Ullensaker grunneierlag og Ullensaker jeger- og fiskerforening har stanset all jakt på sine områder.
Les mer om:

Her vannes det, men dette er helt lovlig: – Vi vanner med god samvittighet

Beboere reagerer på at Hauerseter Sportsklubb vanner gressbanen på Nordkisa stadion samtidig som det er innført vanningsforbud i Ullensaker.
Les mer om:

Menn tiltalt for grove ran og voldstrusler på Østlandet

Tre menn i 20- og 30-årene er tiltalt i en sak der de blant annet skal ha tatt seg inn i en leilighet og knivtruet og banket opp en mann i Ullensaker.
Les mer om:

I «vannkrig» med kommunen: – Føler meg overkjørt

Ullensaker kommune krever at Gudmund Bekkedal betaler for 398 kubikk vann i året. Etter at han installerte vannmåler, viser det seg imidlertid at han bare bruker rundt 12. – Jeg føler meg fullstendig overkjørt.
Les mer om:

Kommune regnet feil – må tilbakebetale 1,2 millioner

– Noen har glemt å dele på tusen, sier enhetsleder Per Even Johansen i Ullensaker kommune som forklaring på at kommunen må tilbakebetale 1,2 millioner kroner.
Les mer om:

Kommafeil koster Akershus-kommune 1,2 fett-millioner

På grunn av en kommafeil har Ullensaker kommune krevd inn 1,2 millioner kroner for mye i fett-gebyr. Nå må kommunen betale tilbake alt.
Les mer om:

Kommafeil kostet kommunen 1,2 millioner kroner: – Det er rett og slett noen som har glemt å dele på tusen

Ullensaker kommune må tilbakebetale 1,2 millioner kroner til 36 ulike bedrifter – på grunn av en kommafeil i en lokal forskrift.
Les mer om:

– Tiden er overmoden for et politisk skifte

På to år har Ullensaker kommune rast 104 plasser på kommunebarometeret. Arbeiderpartiets gruppeleder Eyvind J. Schumacher mener lesningen er nedslående og kickstarter valgkampen. Ordfører Tom Staahle kontrer med at kåringen ikke er veldig presis.
Les mer om:

Olaløkka kan få treningssenter for NFFs landslag

NFFs treningsanlegg for landslagene til flere titalls millioner kroner vil trolig bli bygget på Romerike, enten i Ullensaker eller Nes.
Les mer om:

Vanningsvakta: – Flere utekraner står i faresonen for å bli plombert

Ikke alle overholder vanningsforbudet i Ullensaker. I disse dager utføres hyppige kontroller og flere utekraner står nå i fare for å bli plombert.
Les mer om:

Innfører totalforbud mot vanning: – Helt nødvendig

Ullensaker og Nannestad oppfordrer innbyggerne til å redusere vannforbruket. Kommunene innfører samtidig totalforbud mot vanning.
Les mer om:

For tre uker siden var Kristian (29) ufør – nå jobber han fulltid i kommunen: – Gleder meg til å gå på jobb hver dag

– Jeg er kjempetakknemlig for at kommunen tar ansvar for sånne som oss, sier Kristian Rognli. 29-åringen er en av 10 personer Ullensaker kommune har ansatt i et prøveprosjekt.
Les mer om:

For stort vannforbruk – må ta i bruk gammelt forsyningsanlegg

Vannforbruket er stort i Ullensaker kommune, og nå har de tatt i bruk et anlegg ved Trandum for å dekke behovet.
Les mer om:

– Om 20 år er det maks to vannverk på Romerike

Jostein Skjefstad har ledet byggingen av to vannverk etter at beslutningen om å legge flyplassen til Gardermoen kom. Det første er allerede for lite. Nå er han pensjonist, men haler i land det nye vannverksanlegget sammen med blant andre Ingar Tranum i Ullensaker kommune.
Les mer om:

Frir til utbyggerne: – Vanskeligstilte skal også bo

Ullensaker kommune gikk i 2017 inn i en avtale med Selvaag Realkapital om tilvisningsboliger i Jessheim hageby. Nå håper de flere private aktører vil bidra til å løse morgendagens boligutfordringer i kommunen.
Les mer om:

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

Se hvilke 11 som starter for Bryne i cupkampen

Andreas Ueland står over mot Ullensaker/Kisa med to gule kort.
Les mer om:

Se Brynes 4.rundekamp direkte kl. 18.30

Bryne spiller borte mot Ullensaker/Kisa. Vi viser NRKs produksjon.
Les mer om:

- Har voldsomt lyst på kvartfinale

Bryne spiller fjerderundekamp i cupen i morgen, borte mot Ullensaker/Kisa.
Les mer om:

Aalesund fester grepet i OBOS-ligaen

Det tok to minutter etter at kampen mellom Aalesund og Ull/Kisa ble blåst igang før det første målet kom. Nicolay Solberg løftet ballen i mål og gjestene var i føringen. Det måtte et sleivete selvmål til fra Ull/Kisa kaptein Morten Sundli for at utligningen skulle komme etter halvspilt omgang. Lars Bohinen som har fått skikk på Aalesund etter han meldte overgang fra Sandefjord, som forøvrig sliter helt nederst i Eliteserien klarte å snu kampen til en 3 – 2 seier. Så utrolig godt med tre poeng!