Nyheter om Ulland


Godset-sjefens overgangsstikk til RBK

DRAMMEN (VG) Bjørn Petter «BP» Ingebretsen mener det er uaktuelt å selge Godset-juvelen Eirik Ulland Andersen (25) til Rosenborg. Samtidig ber han spillerne sine sikte høyere enn en overgang til trønderne.

Kristiansund overrasket i Drammen. Slik ser tabellen ut før sommerferien.

Den siste kampen i runde 16 av årets Eliteserie ble avgjort med hattrick fra Kristiansunds Bendik Bye. Da hjalp det lite at Eirik Ulland Andersen reduserte for SIF.

Eurosport: RBK har et øye til Ulland Andersen

Mandag ble Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen observert på Åråsen da Lillestrøm tok imot Strømsgodset. Etter det Eurosport kjenner til er det haugesunderen Eirik Ulland Andersen RBK nå holder øye med.

Agenten holdt FKH-interessen hemmelig

Eirik Ulland Andersen skrev under for Strømsgodset uten å vite at FKH var interessert i ham.
Les mer om:

– Skal slå FKH ut av cupen

Eirik Ulland Andersen er gjest i ukens episode av podkasten Sporten.
Les mer om:

Ulland Andersens perle sikret cupavansement for Godset

Strømsgodset har fått en tøff start på årets eliteserie. Torsdag sikret drammenserne seg plass i cupkvartfinalene da Ranheim ble beseiret 2-0 på Marienlyst.
Les mer om:

Ulland Andersen om kremmerhuset mot Sarpsborg 08: – Ikke tilfeldig

DRAMMEN (VG) Hemmeligheten bak Eirik Ulland Andersens mange frisparkperler er enkel: Mye trening.

Frisparkperle i Godset-tap

Eirik Ulland Andersen ga Strømsgodset ledelsen med en fantastisk frisparkperle, men til tross for et sjansehav til vertene tapte de 1-2 for Sarpsborg på Marienlyst.

Strømsgodset tapte etter sjansesløseri: – Jeg synes synd på spillerne

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Sarpsborg 08 1–2) Etter en perle av de sjeldne fra Eirik Ulland Andersen sløste, sløste og sløste Strømsgodset med sjansene. De hadde seks avslutninger i stolpene - så slo Sarpsborg 08 tilbake.

Slik skyter du frispark som Ulland Andersen

Eirik Ulland Andersen har scoret mange vakre frisparkmål i Godset. Her avslører 25-åringen hvordan han gjør det og gir deg sine beste tips for å bli en bedre skytter.
Les mer om:

Fra drømmestart til null poeng

Andreas Ulland Andersen hamret Vard i ledelsen før det var spilt 20 sekunder. Så lot de gjestene overta og endte med null poeng.
Les mer om:

SIF rigger seg for sommersalg av Ulland Andersen

Strømsgodset rigger seg for sommersalg av stjernene Eirik Ulland Andersen og Bassel Jradi.
Les mer om:

Sterk kritikk mot skolekutt

- Skolen er viktig for hele bygdas utvikling. Å satse på den, er å satse på Sokndals framtid. Å kutte i skolebudsjettet, er det motsatte. Det kan være farlig, sier Ronnie Ulland.
Les mer om:

Matchvinner for Godset med stjernetreff

Strømsgodset meldte seg på i medaljekampen etter 1-0 mot Odd lørdag. Eirik Ulland Andersen avgjorde kampen med et stjernetreff på frispark et kvarter før slutt.
Les mer om:

Frisparkperle holdt liv i Godsets medaljehåp

Eirik Ulland Andersen matchvinner mot Odd.
Les mer om:

Skjøt Strømsgodset inn i medaljekampen

En frisparkperle av Eirik Ulland Andersen sikret Strømsgodset den fjerde strake seieren i eliteserien. Dermed lever medaljehåpet.

Skjøt Strømsgodset inn i medaljekampen

En frisparkperle av Eirik Ulland Andersen sikret Strømsgodset den fjerde strake seieren i eliteserien. Dermed lever medaljehåpet.

Skjøt Strømsgodset inn i medaljekampen

En frisparkperle av Eirik Ulland Andersen sikret Strømsgodset den fjerde strake seieren i eliteserien. Dermed lever medaljehåpet.

Håbu gikk fra arbeidsuke til redaktørstilling

Fra i dag er Øyvind Ulland Sandsmark konstituert redaktør i Jærbladet.
Les mer om:

Poengdeling for Molde - nærmer seg topplagene

Molde tok ledelsen ved Bjørn Bergmann Sigurdarson, men kampen endte til slutt 1-1 etter en utligning fra tidligere Hødd-spiller, Eirik Ulland Andersen.

Viste fingeren til egne fans

Strømsgodset-keeper Espen Bugge Pettersen viste fingeren til egne fans i 1-1-kampen hjemme mot Molde mandag. Sigurdarsson ga gjestene ledelsen før Eirik Ulland Andersen utlignet.

Fiske- gjenvalg

Hidra-fiskeren Alf Erik Ulland (bildet) ble gjenvalgt som formann/sekretær på årsmøtet til Flekkefjord Fiskarlag i helgen.
Les mer om:

Ulland Andersen lekte seg med kriserammede Viking

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Viking 4-2) Det som startet som en kamp mellom de to bunnlagene, endte med at Strømsgodset hoppet fem plasser opp på tabellen, mens Viking fortsatt ligger desidert sist.

Poengdeling i Drammen

Det ble 1-1 i Strømsgodset-Sarpsborg 08. Matti Lund Nielsen sendte Sarpsborg i ledelsen, men Eirik Ulland Andersen reddet poeng for Strømsgodset med en flott frisparkscoring.

Strømsgodset og Sarpsborg delte poengene

Eirik Ulland Andersen og Matti Lund Nielsen scoret hvert sitt mål da det endte uavgjort mellom Strømsgodset og Sarpsborg på Marienlyst stadion i Eliteserien i fotball.