Nyheter om Ugland


Treg start på salget i Fjæreheia

Foreløpig er det nok av ledige billetter til «St Valentin» i Fjæreheia. – Man må ha litt is i magen, sier prosjektleder Torleiv Ugland.
Les mer om:

Eiendomsløft for Ugland

Et eiendomssalg i Grimstad bidro vesentlig til den kraftige resultatforbedring for familiekonsernet til Johan Benad Ugland i fjor.
Les mer om:

Investorer selger eiendomsprosjekt for 1,9 milliarder kroner

Eiendomsinvestor Johan Benad Ugland (64) kan komme til å tjene 300 millioner kroner på Oslo-eiendommen han kjøpte sammen med to andre i 2015.
Les mer om:

Kristiansander blir Ugland-sjef

Jill Akselsen overtar som toppsjef for J.B. Ugland Eiendom AS i Grimstad, og går dermed inn i ledelsen av en rekke storprosjekter på Sørlandet.

Landslagsspiller til Fløy

G18-landslagsspilleren Mikael Birk Ugland lånes ut fra Start til Fløy.
Les mer om:

G18 Landslagsspiller og midtbanetalent sendes til «øya»

Det er ikke en straff å sendes til «øya», det ville vært det om man ble sendt til Robben Island, Bastø, Bygdø eller Alcatraz. Flekkerøy er et trivelig sted sikkert hvor talentet til Mikael Ugland skal videreutvikles. (Flekkerøy fikk fastlandsforbindelse med en 2 kilometer lang undersjøisk tunnel i 1989). G18-landslagsspilleren Mikael Ugland (18) skal spille den kommende sesongen i Fløy.

Trakk seg fra Kanalbyen-selskapene

Styregrossist Nicolai Jarlsby har trukket seg fra styrene i de tre Kanalbyen-selskapene, hvor han har sittet på vegne av Kristiansand havn KF. Han mener J.B. Ugland Entreprenør tar for mye av kaka.
Les mer om:

Her plukker politiet øl i veikanten

– Jeg kan bekrefte at vi plukker opp øl i veikante, ja, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Politiet plukket øl i veikanten - her er fangsten

– Jeg kan bekrefte at vi plukker opp øl i veikanten, ja, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt.

Vil unngå at lårhalsbrudd tar livet av folk

Færre kommer trolig til å dø eller halte etter å ha blitt operert for lårhalsbrudd som følge av forskningen til Terje Ugland på sykehuset i Kristiansand.

Pengeproblemer for Wonderloop

Nigerias rikeste trakk seg. Ugland har skrevet ned verdien av investeringen ned i null. Men selskapets app ble oppdatert før helgen.
Les mer om:

Ny rapport: Bjarne Ugland opptrådte ikke kritikkverdig

Det ble stilt så mange spørsmål ved Bjarne Uglands roller rundt parkeringshuset under Torvet, at kontrollutvalget ba om en egen rapport. Nå er den kommet, og den slår fast at han har opptrådt korrekt.
Les mer om:

Fire milliardærer på Sørlandet

Rannfrid Rasmussen troner fortsatt øverst på formuestoppen på Sørlandet med sine tre milliarder i formue. Dag Rasmussen, Knut Nikolai Tønnevold Ugland og Einar Aas hadde også over milliarden i formue.

Disse 200 er rikest i Aust-Agder

Knut Tønnevold Ugland (30) fra Grimstad er Aust-Agders rikeste mann.
Les mer om:

Politiloggen 13. oktober

Foruten to branntilløp i Mandal og Risør, kan operasjonsleder Martin Ugland slå fast at natt til torsdag har vært rolig i Agder politidistrikt.

Kjemper om spillejobb

Nina Ugland er blant de syv finalistene som får prøve seg på UnderStreet-scenen på Canal Street.
Les mer om:

Her stikker gokarten fra politiet på fylkesveien

Håkon Bjorland Uleberg (24) ble vitne til at en gokart kjørte fra politiet på Evje lørdag kveld. Operasjonsleder Martin Ugland roser politipatruljen for å gi opp jakten.
Les mer om:

Klarte fagprøven – klare for arbeidslivet

Sist uke var lærlingene Glenn Amodt Tesaker, Mads Andor Eitland og Lars Ugland oppe til fagprøve i tømrerfaget. De tre har i to år arbeidet i Byggefirmaet Hellvik Hus Flekkefjord som lærlinger.
Les mer om:

Etisk å bruke skatteparadis?

Flertallet av politikerne i Kristiansand godtar at kommunen får almisser fra hedgefondet AKO Capital som opererer fra Ugland House, George Town på Cayman Islands, et av de verste skatteparadisene på jorda når det gjelder hemmelighold.
Les mer om:

Takket for livet med innovasjonsseminar

Som takk for livreddende behandling arrangerte den 90 år gamle rederhøvdingen Andreas K. L. Ugland innovasjonsseminar for Sørlandet sykehus. Men sykehusdirektøren vil ikke drive med kommersiell innovasjon.
Les mer om:

Skal undersøke om Ugland har hatt dobbeltroller

Kontrollutvalget i Kristiansand vil ha full gjennomomgang av hvor vidt Bjarne Ugland har hatt uheldige dobbeltroller. Selv forsikrer han om at han alltid har vært nøye med å melde seg inhabil og skille mellom rollene han har.

Rødt reiser sak om Bjarne Uglands habilitet

Ellen Rudnes (Rødt) ber kontrollutvalget i Kristiansand kommune vurdere habiliteten til Bjarne Ugland.
Les mer om:

Ugland skriver proffkontrakt

Start-spiller Mikael Ugland har signert en proffkontrakt med klubben i tre år. Han er blant de yngste som noen gang har gjort dette. – Dette er deilig og noe jeg har hatt som mål ganske lenge. Det skal bli godt…
Les mer om:

Trafikkuhell på Jærnesheia

To personer er sendt til legevakten for sjekk etter å ha vært involvert i en kollisjon midt i et boligfelt på Jærnesheia. Operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt, skriver på Twitter at en av personbilene kom over i motsatt kjørefelt…

Norsk rederi inn i Petrobras-saken

Grimstad-rederiet Ugland setter i gang en intern gransking etter anklager om bestikkelser i forbindelse med Petrobras-skandalen i Brasil, skriver Dagens Næringsliv.
Les mer om: