Nyheter om U23


På fredag fikk Solskjær bekreftelsen på at noe virkelig stort er på vei

Amad Diallo kom smilende til Manchester i januar. Ankomsten var planlagt siden sommeren, men Atalanta fikk akutt behov for å beholde vingen de skulle sende videre til Solskjær og gjengen. Hadde Diallo blitt, ville dette betydd at 18-åringen hadde fått flust med spilletid på øverste nivå. United takket høflig nei, og satte høyrevingen på flyet til Manchester. Selv om Solskjær har rost unggutten ved enhver anledning, er det til slutt ferdighetene og prestasjonene som skal overbevise.

Flere Kjelsås-løperne klare for VM!

Kjelsås-løperne Runa Ulvang, Sigrid Leseth Føyen og Edvard Sandvik er alle tatt ut til representere Norge i junior-VM i langrenn. I tillegg er Nora Sannes og Håvard Moseby tatt ut til U23.
Les mer om:

Kaospilot John Kitolano ombestemmer seg enda en gang

Til stor glede for Odd, som har fått tilbake en meget spennende spiller har John Kitolano ombestemt seg. Det som skulle være et springbrett ut i verden ser ut til å vente litt på seg. John Kitolano som signerte med ODD tilbake i 2016 er tilbake i klubben etter sitt andre utlån i Premier League klubben Wolverhampton.

BBC mener Joshua King vil erstatte rekordkjøp

Den nederlandske klubben Ajax satte nasjonal kjøpsrekord da de hentet franske Sébastien Haller tidligere i dag fra West Ham. – Premier League klubben på sin side satte klubbrekord da de i 2019 hentet han fra Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt. West Ham fikk ikke tilbake sin investering på nesten 500 millioner kroner, de må nøye seg med halvparten. Sébastien Haller har ikke funnet seg til rette i England og har siden ankomsten bare scoret 14 mål.

Prøver å hindre etterlengtet ving å ankomme Old Trafford

I går kunne Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær fornøyd fortelle at det ikke var noen hindringer igjen for at Atalanta ving Amad Diallo kunne ta i bruk sitt eget garderobeskap på Old Trafford. Nå kommer det frem at Atalanta forsøker å forsinke ankomsten av den etterlengtede vingen. – Supertalentet som har blitt 18 år signerte med Manchester United i det sommervinduet ble lukket med tanke på å komme gjennomføre byttet i det øyeblikket arbeidstillatelse var oppnådd, noe som ble estimert å være på plass i januar.

Utrolig, men sant: Petr Cech og Danny Drinkwater spilte to av hovedrollene i Chelsea-kamp

U23-kampen mellom Chelsea og Tottenham går inn i historien som en av de særeste. Dette var dagen da en 38-åring fikk sitt comeback og en 30-åring ved navn Drinkwater sparket ned en 16-åring. Vi har ikke helt satt oss inn i hvordan to godt vokse menn får plass i en U23-kamp, men skitt au. Cech som la opp i 2019 er med i Premier League-troppen for Chelsea og ble hentet ned til U23 for å dekke opp for Lucas Bergstöm, som hadde spilt for U18-laget på lørdag og fikk beskjed av trenerne om å stå over tirsdagens kamp.

Fransk forsvarstalent ikke glad for å havne på Arsenals salgsliste

Da Arsenal sommeren 2019 var i Frankrike og hentet den franske forsvarsspilleren William Saliba var beskjeden krystallklart, et år til på Saint-Étienne og så når du har mer erfaring kommer du tilbake og blir en del av førstelaget. Saliba var glimrende i Frankrike, 19 åringen kom i sommer tilbake til London med stor selvtillit og klar for å spille ball med de store gutta. – Slik ble det ikke siden da har han bare spilt med Gunners U23 lag noe vi for en drøy måned siden skrev han var kraftig lei av.

Norske Bryan (17) trener med Chelsea-stjernene: – Sier sitt om Lampards tro på ham

Tromsø-gutten Bryan Fiabema (17) har herjet for Chelsea U23 i høst. Den siste tiden har han fått belønningen i form av trening med stjernespillerne på A-laget.
Les mer om:

PROGRAM: VM U23 VUOKATTI

Program for U23-VM Vuokatti 2021 i Finland som arrangeres i februar måned.
Les mer om:

Her er alle overgangene i Eliteserien – 2020

Vi gir deg en fullverdig liste på alle overgangene til og fra Eliteserien i Norge. Årets sesong startet uvanlig sent, men det skyldes som alle vet smittefaren for covid-19. Klubbene har likevel ikke ligget på latsiden. De fleste har sikret seg forsterkninger i det ekstra overgangsvinduet som ble åpnet i perioden 10.- 30. juni. Den neste perioden er vi inne i allerede. Den startet fra 5. september til natt til tirsdag (6. oktober). Denne vil bli oppdatert fortløpende når klubbene signerer eller kvitter seg med spillere.Noe vi mangler?

Bekreftet: Uttaket til VM i landevei, vraker Boasson Hagen og Kristoff

Norges Cykleforbund sender en spennende tropp ned til årets VM i Landevei i Imola, Italia. Den harde VM-løypa i den italienske byen Imola gjør at det hverken er plass til Edvald Boasson Hagen eller Alexander Kristoff i troppen. Det at også VM starter syv dager etter at rytterne i Tour de France har krysset målstrekken i Paris. Og det er noen av grunnen til at de er vraket. Løypene Tempoløypen er ganske flat, noe som bør passe de klassiske tempospesialistene med god aerodynamikk.

Danny Rose i ferd med å våkne opp fra sitt Tottenham mareritt

Fremtiden ser igjen lys ut for Danny Rose som er nær ved å fullføre en noe overraskende overgang til Genova, og dermed går hans Tottenham-maretitt mot slutten. Italiensk presse renner over historier om overgangen til Serie A laget, men ingen av dem har funnet ut av om det er en låneavtale eller permanent. – Er det lån, vil ikke Tottenham ha mulighet til å cashe inn på en overgang, det er bare et år igjen av hans avtale.

Bekreftet: Sykkel-VM går som planlagt, med noen endringer

Sykkel-VM i landevei går som planlagt, men blir flyttet til den italienske byen Imola. Lenge var det uvisst rundt hvorvidt årets verdensmesterskap i sykkel ville bli gjennomført eller ikke , grunnet den pågående koronapandemien som herjer rundt om i verden. Nå bekrefter det internasjonale sykkelforbundet (UCI) på sitt nettsted onsdag, at VM går som planlagt. Etter mye frem og tilbake, har UCI bestemt at bare vil bli ritt for eliteklassene i 2020-utgaven. Det betyr at Junior og U23 ikke får konkurrere i VM.

Leknessund tok gull i U23-EM

Andreas Leknessund (21) var raskest av samtlige og tok gull på U23 EM-tempoen i franske Plouay mandag. Leknessund vant med 23 sekunder ned til sølvvinner Stefan Bissegger fra Sveits.
Les mer om:

Fredrik Ljungberg er klar for noe større

Absolutt ingen, selv ikke Fredrik Ljungberg mener Arsenal sin avgjørelse om å hente assistenten til Pep Guardiola i Manchester City, Mikel Arteta inn som ny manager etter de sparket Unai Emery var feil. – Ansettelsen var et lykketreff og både klubb og manager ser på det som et langsiktig prosjekt. Den svenske assistenten Fredrik Ljungberg var i en periode manager, men gikk tilbake til assistentrollen. – Han ønsker å lede en klubb og bruke sin lange erfaring på noe for han større.

Andrea Pirlo bekreftet jobben han sa han aldri ville ta

For ganske nøyaktig for en måned siden skrev vi i Sporten om Sky Sport Italia- journalisten Gianluca Di Marzio sin melding om at den italienske AC Milan og Juventus midtbanelegende Andrea Pirlo ville overta Juventus sitt U23 lag. Etter ryktet kom gjentok han sin holdning om at han aldri ville trene et ungdomslag. Les: Andrea Pirlo blir Juventus trener Vel, nå er han på plass, som leder for Juventus sitt U23 lag. Dette til tross for at Andrea Pirlo kom tilbake i april med følgende uttalelse ifølge football-italia.net: «Jeg tror ikke ungdomslag er riktig for meg.

Bekreftet: Ajax har sagt NEI! til gigantene

Juventus hentet de Ligt, Barcelona hentet de Jong, Real Madrid eller United henter van de Beek. Nå har Marc Overmars lukket døren til Eredivisies yngste debutant. Enn så lenge. Det en del av Ajax sin strategi å bygge opp de største talentene til å gjøre nytte for seg – og til slutt gi noen solide hundremillioners euro i klubbkassa ved salg. Les: Rafael har funnet en spiller Manchester United bare må ha Men det er grenser, selv for Ajax. Artistic run + a goal by Ryan Gravenberch (17) last night at Ajax U23. I don’t have to tell you guys who he reminds me off.

Tromsø-gutt får sitt livs sjanse i Arsenal

De som følger med på fotball i Nord-Norge er fullstendig klar over hvem den «ukjente» vingen George Lewis er. Den 19 år gamle Tromsø-gutten er født i Kigali som er hovedstaden i Rwanda og er gjennom sitt norske statsborgerskap en ypperlig kandidat til landslaget om ikke så veldig lenge. – Etter å ha spilt for både Tromsø og Tromsdalen gikk ferden videre til Fram Larvik. Les: Bekrefter Liverpools jakt på Milot Rashica Arsenal har hatt George Lewis på et to ukers langt treningsopphold, hvor manager Mikel Arteta har latt seg imponerer tilstrekkelig til å åpne samtaler om en overgang.

UTTAK: Norges Landslag Skiskyting - Kvinner U23

Norges Skiskytterforbund har tatt ut utøvere til landslaget for Kvinner U23 sesongen 2020/2021.
Les mer om:

UTTAK: Norges Landslag Skiskyting - Menn U23

Norges Skiskytterforbund har tatt ut utøvere til landslaget for Menn U23 sesongen 2020/2021.
Les mer om:

SAMMENSMELTET MEDALJEOVERSIKT: Både U23 og Junior-VM Oberwiesenthal i felles oppsett

Når vi slår sammen medaljeoversiktene for både U23-VM og Junior-VM i tyske Oberwiesenthal, så finner vi at 10 nasjoner kunne reise hjem med edelt metall.
Les mer om:

MEDALJEOVERSIKT: VM U23 Oberwiesenthal

Det ble god norsk medaljefangst i forbindelse med U23-VM i tyske Oberwiesenthal som avrundet forrige helg.
Les mer om:

Helt til topps i siste VM-øvelse

Kjelsåsløperen Håvard Moseby kan ta med seg nok en medalje fra U23 i langrenn, i dag ble det gull på stafetten.
Les mer om:

Tatt ut som første reserve til junior-VM(pluss)

Mandag ettermiddag kunngjorde skiforbundet uttaket til langrenns-VM i nordiske grener for junior og U23.
Les mer om: