Nyheter om U23


Manchester United holder igjen de største nyttårsrakettene

Alle verdens forståsegpåere som støtter Solskjær etterlyser stor aktivitet på overgangsmarkedet for at United skal reise seg. Men skal vi tro Daily Mail blir det ikke snakk om dette i vinter. Egentlig høres det fornuftig ut.

Norges tropp mot Hviterussland og Færøyene

En debutant har fått plass i troppen til EM-kvalifiseringskampene i oktober. Se Martin Sjögrens utvalgte her. Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 23 spillere til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Hviterussland og Færøyene. Blant de 23 finner vi et nytt navn i troppen: 19 år gamle Rikke Bogetveit Nygard fra Arna-Bjørnar. Les: Liverpool tangerte en 25 år gammel rekord mot Napoli – Rikke er en spiller vi har fulgt tidlig gjennom U-landslagene, og hun har hatt en fin utvikling hele veien.

Elias vart norgesmeister - Andrine tok sølv i spyd

Elias Hovden Nilsen vart norgesmeister i klassen U20 Menn Spyd på junior NM i friidrett i Sigdal i helga. Andrine Hjellen Haugland tok sølv i klassen U23 Kvinner Spyd.

Amanda (20) klar for sitt siste juniormesterskap: – Det er stort og vemodig på samme tid

Tønsberg-jenta Amanda Grefstad Frøynes (20) går for nye personlige rekorder når hun i sommer representerer Norge i U23 EM i svenske Gävle.
Les mer om:

Mathias Hove Johansen med årsbeste og semifinaleplass

Skjalg-løperen hadde ingen problemer med å ta seg videre til semifinalen på 200 meter under EM U23 i Gävle. Han løp inn til årsbeste med 21,01.
Les mer om:

Mathias Hove Johansen med årsbeste og semifinaleplass

Skjalg-løperen hadde ingen problemer med å ta seg videre til semifinalen på 200 meter under EM U23 i Gävle. Han løp inn til årsbeste med 21,01.
Les mer om:

Narve Gilje Nordås overgikk seg selv i EM U23

Sandnes-løperen Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10000 meter i EM U23.
Les mer om:

Narve Gilje Nordås overgikk seg selv i EM U23

Sandnes-løperen Narve Gilje Nordås perset med 48 sekunder og presterte en oppsiktsvekkende sjetteplass på 10000 meter i EM U23.
Les mer om:

Stavanger-talent kun sju hundredeler unna EM-semifinale. Nå har han satt seg et nytt mål.

Skjalg-sprinteren Mathias Hove Johansen (20) var svært nære på avansere til semifinale på 100 meter under EM U23 i Gävle i Sverige.
Les mer om:

Stavanger-talent kun sju hundredeler unna EM-semifinale. Nå har han satt seg et nytt mål.

Skjalg-sprinteren Mathias Hove Johansen (20) var svært nære på avansere til semifinale på 100 meter under EM U23 i Gävle i Sverige.
Les mer om:

UTTAK: EM U23 GÄVLE

Norges Friidrettsforbund har tatt ut følgende utøvere til å representere Norge under European Athletics U23 Championships.
Les mer om:

Knakk nesa i sitt første ritt - kan bli proff neste år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Trump sier ikke så mye klokt, men han sa en gang "hvis du først skal tenke, tenk stort". Og det sitter litt i egentlig. Det får meg til å være mer seriøs med det jeg gjør, sier Martin.Han har nettopp kommet hjem fra en lengre utenlandstur med en rekke ritt. Sesongstarten gikk bra, men litt sykdom i etterkant av de siste rittene var ikke optimalt.

Firmino og Salah trer til side – nå er det opp til tenåringen fra Chadwell Heath

Verken brasilianeren eller egypteren trer noen gang frivillig til side – hvertfall ikke når det dreier seg om å redde noe av æren mot Barcelona. Men skader, dårlig timede som de alltid er, bringer en 19-åring fra Chadwell Heath i Stor-London frem i verdens fotballspotlight. Rhian Brewster. Den unge angripsspilleren er tiltenkt en rolle i de store guttas fravær. Med i troppen mot Barcelona kan 19-åringen nå forberede seg for å spill mot Pique og gjengen. Null press, altså.

Få dager igjen: Klar for EM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Oskar Marvik - også kjent som «Tåsenplogen» - skal representere Norge under Europamesterskapet bryting 2019, og som blir arrangert i Bucuresti i i Romania, fra 8. til 14. april.- Jeg skal bryte innledene matcher 12. april, og forhåpentligvis finaler 13. april. Kroppen føles bra og vekta er på stabile 125 kilo.

Uttak Norges Landslag Skiskyting 2019/2020

Norges Skiskytterforbund har tatt ut utøvere til elitelandslag, utviklingslandslag og juniorlandslag U23 for sesongen 2019/20.
Les mer om:

Ny danske skal spille med måke på brystet

Haugesund er i ferd med å bli den nye «danskeklubben» med at de i dag henter inn 24 år gamle Mikkel Desler fra Odense. – I går signerte de signerte Benjamin Tiedemann Hansen. Sin unge alder til tross har Desler spilt over 120 kamper for den danske Superliga-klubben hvor han i 2014 ble tatt opp i a-stallen etter å ha tilbragt ungdomsårene i den danske toppklubben.

Iversby Hvideberg til Belgia - en av seks nordmenn som skal sykle NationsCup

Fredrikstad Sykkelklubbs Jonas Iversby Hvideberg er en av seks norske ryttere som er tatt til U23 NationsCup-rittet Gent-Wevelgem/Kattekoers-Iper.

Henter hjem flere av sine unge talenter

Etter bare en og en halv måneders utleie i Blackpool, kommer den 19 år gamle danske fremoverlente midtbanespilleren Elias Sørensen tilbake til Newcastle. Den 23 år gamle forsvarsspilleren Jamie Sterry er tilbake fra Crewe Alexandra FC og den 21 år gamle angrepsspilleren Cal Roberts er tilbake fra Colchester United. Alle tre har blitt utleid i klubber som enten er i League One eller League Two for å få mer spilletid.

Norges tropp til Algarve Cup

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 24 spillere til samlingen på Algarve. Norge skal møte Danmark 27. februar, Kina 1. mars og har en plasseringskamp 6. mars. Nå er troppen tatt ut. – Vi har noen spillere tilbake i troppen. Maren Mjelde og Maria Thorisdottir har slitt med skader, men de er med. Det er viktig for oss. I tillegg er Isabell Herlovsen med igjen, Frida Maanum er tilbake etter en skadeperiode og det samme med Ingrid Moe Wold.

Norges tropp til samlingen på La Manga

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut de 23 spillerne til den første samlingen i 2019 I januar går startskuddet for VM-året 2019 for fotballjentene med samling på La Manga, med kamp mot Skottland og en annen motstander som ennå ikke er endelig bekreftet. Torsdag tok landslagssjef Martin Sjögren ut 23 spillere i troppen. Les: Nicklas Bendtner starter soningen 3 januar – Troppen er mange av de samme som tidligere. Siden det er et mesterskapsår, så tar vi med 23 spillere hver gang nå. Dette er starten på VM-året, så det blir en viktig samling.

Siste: Grace klar for VM-finalen torsdag

Grace Bullen (21) har tatt seg helt frem til VM-finalen i U23 i Bucuresti i Romania. I finalen torsdag ettermiddag møter hun den regjerende seniorverdensmesteren Ningning Rong fra Kina.
Les mer om:

Grace Bullen er styrket i troen på OL-deltagelse – om få uker rettes blikket mot U23 VM

Etter 5.-plassen i VM nylig mener Grace Bullen (21) at hennes OL-sjanser er styrket. Samtidig trygler klubben Atlas om støtte fra næringslivet slik at klubben kan bidra til å styrke drømmen om Tokyo i 2020.
Les mer om:

Done deal: Manchester United annonserer signering i løpet av helgen

Det er et ungt keepertalent som på en måte har falt mellom to stoler i Newcastle, 20 åringen Paul Woolston har behov for «noe mer» og havner til tross for imponerende spill litt bak i køen ut uttak til Englands ulike ungdomslagslag.   Manchester United vil i følge Manchester Evening News annonsere signering av Paul Woolston i løpet av noen timer. Målvakten trente med Manchester United tidligere i sommer og så Woolston som en mann for fremtiden.

Nordmann vant verdenscupen i terrengsykling

Petter Fagerhaug sikret søndag sammenlagtseieren i verdenscupen for U23 i terrengsykling etter at han vant sesongens siste ritt i franske La Bresse.
Les mer om:

Solide prestasjoner av FIF-utøvere

Nora Wold (21) tok sølv i Nordisk – Baltisk mesterskap U23, mens Marlen Aakre (24) satte ny pers under Østlandsmesterskapet.
Les mer om: