Nyheter om Tyskland


Merkel forberedt på en brexit uten avtale

Statsminister Angela Merkel mener det fortsatt er mulig å få til en brexitavtale med Storbritannia, men at Tyskland forbereder seg på det motsatte.

Reidar Gabler: – Dette er veldig stort

Den norske offisielle unnskyldningen til de såkalte tyskerjentene betyr svært mye for Reidar Gabler, som ble sendt til Tyskland sammen med moren etter krigen.
Les mer om:

Endelig en landslagstrener som hører på Jürgen Klopp

Vi har brukt den siste uken til å skrive om alle Liverpool-spillerne som har blitt sendt skadeskutte hjem fra landslagssamlingene. En tidligere Premier League-trener vet bedre enn å bruke usikre spillere i betydningsløse kamper. Nederlands trener Ronald Koeman vet hva det vil si for Jürgen Klopp å måtte stokke om på spillere som pådrar seg skader under spill for sitt respektive landslaget. Georginio Wijnaldum skulle ha spilt vennskapskamp for Nederland mot Belgia på tirsdag.

Joachim Löw får sparken i det øyeblikket Tyskland finner et alternativ

Det er en forståelse i det Tyske fotballforbundet at det omtrent ikke er mulig å erstatte Joachim Löw.  De ikke sparket han til tross for en konstant nedtur som startet med første spark på ballen i sommerens fotball VM.  I dag ble det enda litt verre og det var Antoine Griezmann som sørget for det.  -Tyskland-sjef Joachim Löw (58) måtte tåle en ny ydmykelse i Nasjonsligaen. Frankrike snudde 0–1 til 2–1-seier på Stade de France. Antoine Griezmann sto bak begge de franske målene, og feiret etterpå med Fortnite-dansen.

Nedrykk truer Tyskland etter Griezmann-dobbel

Det går mot full Nations League-fiasko og mulig nedrykk for Tyskland. To scoringer av Antoine Griezmann snudde 0-1 til 2-1 for Frankrike tirsdag.
Les mer om:

Mot Nations League-fiasko for Tyskland

Risikerer nedrykk.
Les mer om:

Griezmann stanset tysk jubelkveld: – Var det spikeren i kisten for Löw?

Krisen fortsetter for Joachim Löw og Tyskland etter nytt Nations League-tap.
Les mer om:

Fosen yard satser tungt på historisk tysk verft(pluss)

I fremtiden satser verftet i Rissa på å bygge skrog ved det historiske verftet i Emden i Tyskland.
Les mer om:

Stiller ut på messe i Tyskland

Ibestad-firmaet Polar Energi har enorm tro på teknologien de utvikler.
Les mer om:

Dahlmeier tar treningspause: – Må lytte til kroppen

Sesongåpninga i fare for stjerna fra Tyskland.
Les mer om:

Landslagspausen kan ha kostet Liverpool dyrt

Dejan Lovren har kalt Nations League for latterlig, mens Jürgen Klopp tidligere har kalt Nations League for helt unødvendig. Vi tenker den siste landslagspausen ikke kommer til å endre dette synet. To av Liverpools aller største stjerner er en egypter og en nederlender. Begge brukte forrige uke på landslagssamling og kamp, begge er tilbake på Melwood for å gjennomgå tester. Salah fikk endelig en scoring, men måtte hinke av banen i det 88.

Stemningsfullt i Tingnes kirke

Det ble stemningsfullt i Tingnes kirke da Øystre Slidre Sanglag inviterte til konsert torsdag kveld, sammen med St. Marien Kammerchor fra Nord Tyskland.

Tyskland ønsker asylavtale med Danmark

Tyske myndigheter har sendt et utkast til en asylavtale til Danmark. En mulig avtale skal effektivisere behandlingen av asylsøknader etter Dublin-avtalen.
Les mer om:

Truffet av småfly – døde

To voksne og et barn omkom da et småfly traff dem ved utkanten av en flyplass nær Fulda i Hessen sentralt i Tyskland.
Les mer om:

Tre omkom da de ble truffet av småfly i Tyskland

To voksne og et barn omkom da et småfly traff dem ved utkanten av en flyplass nær Fulda i Hessen sentralt i Tyskland, opplyser politiet.

Småfly traff folkemengde - minst tre døde

To voksne og et barn omkom da et småfly fløy inn i en menneskemengde på en flyplass i Hessen i Tyskland, opplyser politiet.

Klør seg i hodet etter tysk kollaps. Dette overrasker ekspertene mest

Tyskland har ikke klart å ta grep etter VM-fiaskoen tidligere i år. Lørdag røk de på et pinlig tap mot Nederland.
Les mer om:

Bakkerud på tredje i VM-drama, Kristofferson vant igjen

Andreas Bakkerud kjørte inn til tredjeplass i VM-runden i rallycross i Tyskland søndag. Petter Solberg måtte bryte en dramatisk finale med motortrøbbel.

Sikret lagseier i VM

Andreas Bakkerud kjørte inn til tredjeplass i VM-runden i rallycross i Tyskland søndag. Petter Solberg måtte bryte en dramatisk finale med motortrøbbel.

TV 2 møtte familien på flukt – slik har de det i dag

MÜNCHEN, TYSKLAND (TV 2): Flere partier nærmest slåss om å få føre den mest innvandringskritiske politikken før delstatsvalget i Bayern. – Mange er redde for oss, sier Ameed Oudeh (45) fra Syria.
Les mer om:

Ronald Koeman i ferd med å løfte seg selv og Nederland til gamle høyder

Det spørs hvor mye mer tap det tyske fotballforbundet tåler fra deres landslagssjef Joachim Löw. – De fornyet kontrakten etter at de ble sendt med halen mellom beina ut av VM i Russland i sommer, men det som skjer i Nations League nå er ikke bra for tysk selvfølelse. Lørdag var det klar for en klassisker da Nederland tok i mot Tyskland.  – Begge de to «tidligere» fotball-supermaktene var i poeng nød. Tyskland spilte 0-0 i deres oppgjør mot de franske verdensmesterene, mens Nederland gikk på et 2-1-nederlag mot Didier Deschamps ‘tropper.

Depay og Liverpool-duo senket Tyskland

Tyskland ble for svake og tapte 0-3 borte mot Nederland i lørdagens kamp i nasjonsligaen.
Les mer om:

Nederland ydmyket Tyskland

Nederland ydmyket Tyskland og vant hele 3-0 i Nations League lørdag. Hjemmelagets scoringer kom fra Virgil van Dijk, Mephis Depay og Georginio Wijnaldum.
Les mer om:

Van Dijk, Wijnaldum og Depay senket Tyskland

Liverpools stopper og midtbanegeneral sørget sammen med Manchester United-floppen for Tysklands tredje strake kamp uten seier.
Les mer om:

Nederland har lenge blitt latterliggjort. Nå er det grunn til optimisme

Nederland banket Tyskland i Nations League.
Les mer om: