Nyheter om Tyskland


Tapte kampen om drømmetysker

Det har nesten ikke gått en eneste dag uten av noen har kommet med en hyllest av Schalke 04 sin 21 år gamle forsvarshelt Thilo Kehrer.   Rekken av kjøpere har vært lang og inntil i dag var Barcelona først.

Putin til Tyskland for å drøfte Syria og Ukraina med Merkel

Russlands president Vladimir Putin reiser lørdag til Berlin for å drøfte utviklingen i Syria og Ukraina med statsminister Angela Merkel.

Real Madrid kaptein Sergio Ramos vet hvem som erstatter Ronaldo

At det neste sesong blir bedre plass for Gareth Bale og Karim Benzema etter Cristinao Ronaldo ble solgt til Juventus er det liten tvil om. – Vi tror begge kommer til å motbevise alle eksperters uttalelser om at de er forbi middagshøyden.  Klubben har planer om å finne en erstatter for deres store stjerne med alle gullballene Cristiano Ronaldo og deres kaptein  gjennom mange år Sergio Ramos har vært med på prosessen og vet hvem det er.

For mye rødt i Florø, må gjøre mer for å slippe nedrykk

Helgens kamp mot serieleder Aalesund gikk egentlig som forventet, det ble hjemmetap 1 – 4 mot gjester som er på vei tilbake i Eliteserien. Mens Aalesund har fire seiere og en uavgjort på de fem siste kampene her situasjonen for Florø langt tristere med tre tap, en uavgjort og en seier, heldigvis gjør lagene under det enda dårligere. På slutten av sommeren forsterket Florø laget med en ekstra keeper, nederlandske Renze Jagger Fij. Fij (uttales Feij) er født og oppvokst i byen Enchede, øst i Nederland, mot grensen til Tyskland.

700 angrep mot flyktninger i Tyskland i år

121 mennesker er skadet i angrep mot flyktninger hittil i år.
Les mer om:

700 angrep mot flyktninger i Tyskland i år

Hverdagsrasisme og voldsaksjoner fra folk på ytre høyrefløy.
Les mer om:

Mann dømt for 11. september-angrepet løslates fra fengsel i Tyskland

En marokkansk mann som ble dømt for medvirkning til terrorangrepet i USA 11. september i 2001 løslates fra fengsel, ifølge tyske medier.
Les mer om:

20 sommarspørsmål

Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Sol, ferie og å vera i lag med gode venner. Kva vil du visa fram av Suldal til ein som er her for første gong? – Mykje! Det er fint opp mot Blåsjø og Suldalsheiane. Og så ville eg tatt dei med på laksesafari. Det har eg prøvd nokre gonger og det er veldig tøft. Din favoritt-sommarmat – Det må bli hamburgar. Og det er det same om den er grilla eller steikt i panna. Det er ikkje så nøye. Føretrekkjer du fjord eller fjell om sommaren? – Fjord! Fordi me har hytta ved sjøen.

– Hagegnomene får mange til å stoppe opp(pluss)

En stor koloni skjeggete hagegnomer har emigrert fra Tyskland og Polen. Gresset er grønnere i Eidsvåg. Hageeierne er sjøl fra Tyskland og synes gnomer er ålreite skapninger å ha på plena.
Les mer om:

Ta en titt på Volkswagens nye XXL-campingbil

Grand California debuterer snart i Tyskland.
Les mer om:

«Norges skjulte skandale» fortsetter i tingretten

Mors advokat: - TV-seere i Sør-Afrika, Nederland, Tyskland og England har tatt kontakt etter BBC-programmet.

Nazisymboler kan bil tillatt i enkelte tyske dataspill

Dataspill som inneholder symboler som i dag er strengt forbudt, inkludert hakekors, kan i framtiden komme til å bli godkjent i Tyskland.
Les mer om:

Hva med denne til neste sommerferie?

Grand California debuterer snart i Tyskland.
Les mer om:

Friskmeldes til EM-finalen etter test: – Vi sjekket andre ting også

BERLIN (VG) Regjerende europamester Filip Ingebrigtsen (25) får sjansen til å forsvare tittelen under fredagens finale i Tyskland.

Ryanair-piloter streiker i fire land fredag

Ryanairs flygere legger ned arbeidet i Sverige, Belgia, Irland og Tyskland. Til sammen 400 flygninger er kansellert.
Les mer om:

Ryanair-piloter streiker i fem land fredag

Ryanairs flygere legger ned arbeidet i Sverige, Belgia, Irland, Nederland og Tyskland. Til sammen 400 flygninger er kansellert.

Tyskland frykter kaos i Midtøsten med USAs Iran-sanksjoner

Tysklands utenriksminister Heiko Maas mener USAs gjeninnføring av sanksjoner mot Iran kan fremme radikale krefter i Midtøsten og destabilisere hele regionen.
Les mer om:

Ruud-tap i Tyskland

Tapte 2-1.
Les mer om:

Produksjonsnedgang i tysk industri

Industriproduksjonen i Tyskland sank med 0,9 prosent i juni. Nedgangen er større enn ventet.
Les mer om:

En fjerdedel av Tysklands befolkning er innvandrere

Nye tall viser at 19,3 millioner mennesker i Tyskland har innvandrerbakgrunn, mens regjeringen strides om lov.

Tusenvis av fisk dør av varme i Rhinen

Fiskere har hentet opp 1 tonn død fisk fra Rhinen i grenseområdene mellom Sveits og Tyskland. Årsaken til massedøden er hetebølgen i området.
Les mer om:

Tyskland fortsetter å støtte bedrifter som handler med Iran

Tyskland vil fortsatt tilby eksport- og investeringsstøtte til selskaper som gjør forretninger med Iran, opplyser det tyske handelsdepartementet.
Les mer om:

Manchester United mobiliserer for å hente VM-flopp til Old Trafford

Nå skal ikke enkeltspillere få skylden for at de regjerende verdensmesterne Tyskland snublet i Russland og røk ut av mesterskapet før det hele kom i gang. Men vi kunne ikke dy oss. Nå arbeides det på høygir i Manchester for å hente en tysk midtstopperbauta som plan C. Jose Mourinho MÅ ha en midtstopper i troppen før torsdagens sommerlukking av overgangsvinduet. Det ser ikke ut til å klaffe med Toby Alderweireld, det ser ikke ut til å klaffe med VM-helten Harry Maguire. Da gjenstår plan C: Jerome Boateng Følger han Vidal ut døra denne sommeren?

Ørjan Håskjold Nyland på vei til England

Som regel når en av de «faste» spillerne ikke blir med på viktige kamper uten forklaring ligger det en overgang i luften.

Ny #metwo-debatt i Tyskland tar oppgjør med hverdagsrasisme

Diskusjoner om fotballspilleren Mesut Özil, som har tatt farvel med landslaget med anklager om rasisme, vil ingen ende ta. Til stor glede for Erdogan, som planlegger statsbesøk.
Les mer om: