Nyheter om Tyskland


Program Sommer Grand Prix Kombinert

Det er klart for årets sommer Grand Prix i kombinert. Det er totalt åtte renn i løpet av en 14 dagers periode i Tyskland, Østerrike og i Slovenia.
Les mer om:

Den populære veikroa leverte tidenes resultat: – Turistene sa at kroa så ut som et Soria Moria-slott som lyser i mørket

– Vi har veldig mange besøkende fra Asia. Aller flest kommer fra Korea - samt Kina, Japan og Thailand. Deretter kommer Frankrike og Tyskland.

Reiste fra Tyskland for å jobbe på Håpets Katedral

Et søk på nettet førte til at Emma, Eva og Peter Oberpaur fra Tyskland reiste til Fredrikstad for å arbeide på Håpets Katedral på Isegran.
Les mer om:

Veiby trente i VM-løypa - men drar hjem for å kjøre NM

Ole Christian Veiby (23) brukte tirsdag og onsdag på gjennomkjøring av helgens VM-løype i Tyskland. Så dro han hjem for å kjøre lørdagens VG+-sendte NM-rally i Grimstad.
Les mer om:

Fire nordmenn ble supercup-mestre i Tyskland etter straffedrama

Med fire nordmenn på laget vant Flensburg-Handewitt den tyske supercupen i håndball etter straffedrama mot erkerivalen Kiel onsdag.
Les mer om:

Fire nordmenn ble supercup-mestre i Tyskland etter straffedrama

Med fire nordmenn på laget vant Flensburg-Handewitt den tyske supercupen i håndball etter straffedrama mot erkerivalen Kiel onsdag.
Les mer om:

Stavanger-mann ble supercup-mester i Tyskland etter straffedrama

Med fire nordmenn på laget vant Flensburg-Handewitt den tyske supercupen i håndball etter straffedrama mot erkerivalen Kiel onsdag.
Les mer om:

Stavanger-mann vant storkamp i Tyskland etter straffedrama

Med fire nordmenn på laget vant Flensburg-Handewitt den tyske supercupen i håndball etter straffedrama mot erkerivalen Kiel onsdag.
Les mer om:

Én av fire i Tyskland har migrantbakgrunn

Andelen mennesker i Tyskland med utenlandsk bakgrunn var rekordhøy i 2018, ifølge nye tall.
Les mer om:

Måtte stenge hakekors-karusell i Tyskland

Eieren av parken beklager, og sier han ikke var klar over likhetstrekket.
Les mer om:

Mushaga Bakenga til Ranheim

27-åringen har kontrakt med Tromsø ut året, men blir altso no leigd ut til Ranheim resten av sesongen, melder klubben på sine heimesider. Mush har tidlegare spelt både for Rosenborg, Molde og i Tyskland og Belgia. Han er venta til Trondheim seinare i dag.

Tyskland henter hjem flere barn av IS-krigere

Fire tyske barn av IS-krigere som har sittet i en flyktningleir i Syria, ble hentet ut mandag. Tyskland jobber med å hente flere barn tilbake til hjemlandet.
Les mer om:

Vicky (27), Franzi (24), Tobi og Lolo (26) fra tyskland har feriert i Valdres hver sommer de siste 20 årene

Søskenene Vicky og Franzi Gerathewohl og tvillingene Tobi og Lolo Schreml har feriert i Valdres hver sommer de siste 20 årene. Det startet som en barn- og fedretur.
Les mer om:

Vil du oppleve Europas beste fotballturisme? Da er det hit du må dra

Syngende betongtribuner, en levende ørn, begeistret øldusjing og museum drevet av fans. Tyskland byr på Europas beste fotballturisme.
Les mer om:

Thanderz med poengseier i Tyskland

Proffbokser Katharina Thanderz (31) er fortsatt ubeseiret, og tok sin 12. strake seier da hun vant lettvektsoppgjøret mot italienske Monica Gentili (42) lørdag kveld.
Les mer om:

Ferja «Tresfjord» solgt til Tyskland(pluss)

Bilferja «Tresfjord» ble levert fra Fiskerstrand verft i 1991, og var da den største ferja i MRF sin flåte. Nå er skipet solgt til Tyskland.
Les mer om:

Hadi (23) strutter av selvtillit før Sauerland-debut: – Jeg er 23. Jeg ser bra ut. Jeg snakker godt for meg.

Hadi Srour (23) nyter tilværelsen som bokseproff: – Livet er veldig bra om dagen, sier han før lørdagens nevekamp i Tyskland.
Les mer om:

Brasils president: – Hvaljegerne burde heller plante skog i Tyskland

Oljelandet Norge burde heller bruke penger på å plante skog i Tyskland enn på regnskog-bevaring i Amazonas, mener Brasils president Jair Bolsonaro.

Spurtseier til Mathieu van der Poel på første etappe

Det nederlandske stjerneskuddet som sykler for Corendon-Circus har ikke deltatt i et landeveisritt siden han vant vårklassikeren Amster Gold Race i april. Før start sa han var usikker på formen men at han håpet på en etappeseier i løpet av rittet.

Trump og brexit får skylden for økonomisk nedgang

TYSKLAND: Handelstrusler fra Trump og brexit får deler av skylden for dårlige økonomiske resultater i Tyskland. Landets avhengighet av den mektige bilindustrien må ta sin del av skylden.
Les mer om:

Espen Vasby signert ny kontrakt med Notodden Fotballklubb

Espen Vasby er Notodden-spiller ut 2021. -Han kom fra Urædd før 2015-sesongen og har denne sesongen blitt NFKs førstevalg mellom stengene. Nå har keeperen signert en ny kontrakt med NFK som går ut «Jeg er veldig glad for å ha signert ny kontrakt med NFK. Jeg har utviklet meg godt siden jeg kom til klubben og har troen på at jeg kan utvikle meg videre her.

Emery har fått tilbake sine to stjerner

Siden juli ,da Arsenal-duoen Mesut Özil og Sead Kolasinac var involvert i et brutalt ransforsøk, har de to  fått tid på seg å være sammen med familie og jobbe seg mentalt tilbake som fotballspiller. Nå melder Unai Emery at han igjen kan begynne å regne med de to. -De kom tilbake på trening på tirsdag. Özil er litt syk, så han trente ikke i går.

UEFA har bestemt hvem som er de beste spillerne i verden

På torsdag kom meldingen fra UEFA. To gjengangere og én nykommer har albuet seg plass blant topp tre. Og de tre som kjemper om å kunne titulere seg som verdens beste forrige sesong, er: Cristiano Ronaldo Lionel Messi Virgil van Dijk Det er en jury bestående av 80 trenere en haug med journalister som har kommet frem til de nominerte. Les på Popidol: Vinmonopolet har undersøkt drikkevanene til studenter Her er de syv neste: 4 . Alisson Becker  – 57 poeng 5 . Sadio Mané  – 51 poeng 6 . Mohamed Salah  – 49 poeng 7 . Eden Hazard  – 38 poeng 8 . Matthijs de Ligt  – 27 poeng 9.

Iver Fossum ferdig i Tyskland – reiser nordover

Hannover 96 bekrefter selv at Iver Fossum er ferdig med klubben. Nå ser det ut til å bære nordover. Men Fossum stopper før han når kommer så nord som Eliteserien. Ifølge Bild er Fossum på vei til AaB Aaalborg, og har den obligatoriske medisinske sjekken nå på torsdag. Les: Özils representanter i møte med ny klubb 23-åringen kom til den tyske klubben i  2016, men måtte følge klubben ned fra Bundesligaen forrige sesong.