Nyheter om Tyskland


Tottenham går glipp av den optimale Mourinho-erstatteren

Football-London har loddet stemingen hos kildene sine og kommet til konklusjonen: Sannsynligheten er stor for at Daniel Levy betaler ut José Mourinho hvis Tottenham ikke når Champions League-kvalikplass. Skal Tottenhams styreleder ta denne beslutningen, begynner det likevel å haste. For i Tyskland har det skjedd så mye på manager-siden den siste måneden, som garantert vil påvirke et Tottenham på managerjakt. For ifølge Football-London er Levy en stor fan av Julian Nagelsmann, som i en alder av 33 år har rukket å bli en veteran som virkelig har lært seg the ropes.

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Tysklands forsvarsminister vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har hjulpet landets styrker under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer.

Tyskland mener Russland utgjør umiddelbar sikkerhetstrussel

Russland utgjør en konkret og umiddelbar trussel mot Europas sikkerhet, mener Tysklands forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer.

Sjokkerer alle ved å gi fra seg verdens viktigste managerjobb

I fjor kunne Hans-Dieter Flick løfte Champions League trofeet over hodet etter å ha vunnet finalen mot Paris Saint-Germain. – I midten av forrige uke røk Bayern München i kvartfinalen mot nettopp den franske hovedstadsklubben. Rett etter tirsdagens tap hvor Paris Saint-Germain gikk videre til semifinalen på bortemålsregelen ga Flick beskjed om at han trekker seg til sommeren. – Det sammenfaller med at det Tyske landslaget har en ledig jobb som landslagssjef, men viktigere.

Tyskland beklager etter å ha glemt å invitere Norge på strømmøte

Da Tyskland arrangerte møte med nabolandene om reservekapasiteten i deres strømnett, ble Norge glemt. Tyskerne beklager etter at Norge klaget.
Les mer om:

Tyskland trekker seg ut av Afghanistan i august

Tyskland trekker sine 1.100 soldater ut av Afghanistan i midten av august, opplyser landets forsvarsminister.

Trekker ut av Afghanistan

Tyskland trekker sine 1.100 soldater ut av Afghanistan i midten av august, opplyser landets forsvarsminister.

Ukraina vurder atomvåpen

Ukraina ønsker å bli medlem av Nato. Om forsvarsalliansen sier nei, vurderer landet å skaffe atomvåpen, opplyser Ukrainas ambassadør i Tyskland.
Les mer om:

Slått ut - full krise

Da Erling Braut Haaland skulle vise storhet, sviktet han igjen. Borussia Dortmund tapte 1-2 for Manchester City og er ute av Champions League. Tyskland mener City feilaktig ble idømt straffespark.

Nytt norsk tap for Tyskland: – Vi slipper inn for lette mål

«Alt jeg savner under koronaen, er egentlig ikke det jeg savner»
Les mer om:

Nytt norsk tap for Tyskland: – Vi slipper inn for lette mål

(Tyskland-Norge 3–1) Norge sjokkåpnet - men Tyskland ble igjen for sterke for Martin Sjögrens kvinner.
Les mer om:

Fikk en fotball-leksjon av sterke Tyskland

NRK-ekspert mener Norge ble «rådville». Tyskland dominerte kampen.
Les mer om:

Fotballjentene fikk det tøft

Guro Reiten ga Norges kvinnelandslag en tidlig ledelse mot Tyskland, men tyskerne vendte til 3-1-seier i tirsdagens privatlandskamp i Wiesbaden.
Les mer om:

Følg kvinnelandslagets kamp mot Tyskland

Klart flertall i Stortinget for raskere igangsetting av ny E39 i Sandnes

Elisabeth Terland (19) imponerte i debuten. Får løfte fra landslagssjefen.

Martin Sjögren garanterer Elisabeth Terland spilletid mot Tyskland, på én betingelse.
Les mer om:

De største Europeiske fotball-ligaene

Selv om det finnes nærmere 40 ligaer i Europa, er det «the big five» de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på de fem mest populære ligaene i Europa. Premier League Med fans fra hele verden er det lite overraskende at Britiske Premier League er den fremste fotball-ligaen i Europa.

Jakten etter «The President» har for alvor startet!

AC Milan ligger for øyeblikket på andreplass i Serie A, med Juventus like bak og stadionkamerat Inter Milan et godt stykke over. – Den 24 år gamle midtbanespilleren Franck Kessie har hatt en meget god sesong for AC Milan noe som har vekket interessen fra klubber over hele Europa og press fra manager Stefano Pioli om å forlenge hans avtale som løper ut sommeren 2022. Franck Kessie som har fått kallenavnet «The President» på grunn av hvordan han regjerer midtbanen til AC Milan har spilt hele 29 Serie A kamper denne sesongen og satt inn ti mål og fem assist.

Mer enn 3 millioner registrerte smittetilfeller i Tyskland

Tyske helsemyndigheter har registrert mer enn 3 millioner tilfeller av covid-19 siden pandemien nådde landet.
Les mer om:

Bild: Markus Söder erklærer seg som tysk statsministerkandidat

Markus Söder, som leder CSU i Bayern, vil stille som kandidat til å bli ny statsminister i Tyskland etter Angela Merkel.

Tysk folkehelseinstitutt: Meget alvorlig smittesituasjon

Coronasituasjonen i Tyskland er fortsatt meget, meget alvorlig, melder folkehelseinstituttet Robert Koch.

Offisielt: Haaland er Bundesligas Usain Bolt

Når du ser på på den nesten to meter lange kroppen bevege seg på gressmatta, skjønner du at det går raskt. Nå viser det seg at det går adskillig raskere enn vi tror. Selv Usain Bolt hadde nikket anerkjennende. Vi husker da Rune «Der Elch» Bratseth dirigerte Werder Bremen-forsvaret i perioden 1987-94. Det virket som alt gikk så tregt med trønderen – helt til det ble bydd opp til løpsdueller oppover eller nedover banen.

Tyskere demonstrerer for strengere koronatiltak

Hundrevis av mennesker demonstrerte lørdag i byer over hele Tyskland for strengere tiltak mot koronaviruset.
Les mer om:

Tyske AfD går til valg for å stoppe koronatiltak

Det tyske ytre høyrepartiet Alternativ for Tyskland vil forsøke å utnytte mange tyskeres motvilje mot koronatiltak og går til valg for å oppheve dem.
Les mer om:

42 sjeldne blodpropptilfeller blant vaksinerte i Tyskland

Det er så langt avdekket 42 tilfeller av sjeldne blodpropper hos personer som har fått AstraZeneca-vaksinen i Tyskland, opplyser Paul Ehrlich-instituttet.
Les mer om: