Nyheter om Tyskland


Tyskland cruisa til gruppesiger

Tyskland var knusande overlegne og slo Sør-Afrika 4-0 i siste gruppespelkamp. Melanie Leupolz, Sara Däbritz, Alexandra Popp og Lina Magull scora. Tyskland vann dermed gruppe B. Sør-Afrika er sist og er slått ut. I den andre kampen blei det 0-0 i ein innhaldsfattig kamp mellom Spania og Kina. Spania tek andreplassen framfor Kina, men begge går vidare.

Høyreekstremist pågrepet for drap på lokalpolitiker i Tyskland

Politiet tror det lå et høyreekstremistisk motiv bak drapert på den innvandringsvennlige politikeren Walter Lübcke.
Les mer om:

Mann pågrepet etter politikerdrap i Tyskland

Tyske myndigheter har pågrepet en mann i forbindelse med drapet på politikeren Walter Lübcke.
Les mer om:

Utvekslingsstudent Carolin Melcher (17): – Jeg har til og med spist rakfisk

Carolin Melcher (17) fra Tyskland og Giada Borin (17) fra Italia skal om få dager reise tilbake til sine hjemland etter ett år i denne klassen på Frederik II. Utvekslingsstudentene har fått venner for livet. Vi har besøkt Caroline (til venstre på bildet) og hennes vertsfamilie på Ambjørnrød.
Les mer om:

Tok design-gull i London

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den norske hår og hudpleieserien Eleni & Chris ble torsdag tildelt gullmedalje i London i designbranjens svar på The Oscars. Den årlige prisen har autoritet internasjonalt, over 50 forskjellige merker på tvers av mange ulike bransjer var nominerte.- Å få en internasjonal anerkjennelse som dette er vi utrolig stolte av.

Hissig strid om russisk gassrørledningen – USA truer med sanksjoner

Donald Trump sier USA vurderer sanksjoner mot selskaper som er involvert i Nord Stream 2, og mener prosjektet gjør Tyskland til et russisk gissel.

Mol og Sørum lett vidare

Den norske sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum tok seg lett vidare til neste runde i firestjernesturneringa i Polen. Dei vann begge sett mot tyske Betzien og Erdmann. Duoen er rangert som verdas beste og dette er generalprøven før VM i Tyskland. Mathias Berntsen og Hendrik Mol er derimot ute av turneringa.

Bayer Leverkusen bekrefter Ødegaard-interesse

Et av sommerens store mysterium er hvor Martin Ødegaard ender opp. Han er i hvert fall ønsket i Tyskland.

Tyskland slo Spania

Tyskarane er langt på veg klare for sluttspelet i VM, etter at dei slo Spania 1–0 onsdag kveld. Laget står no med seks poeng på sine to første kampar. Sara Daebritz scora like før pause. Tyskland vann VM både i 2003 og 2007, og er også ein av favorittane i år.
Les mer om:

Nå tar Kronprinsesse Mette-Marit litteraturtoget til Tyskland

Kronprinsesse Mette-Marit planlegger storslagen ankomst til bokmessen i Frankfurt – der Norge er hovedland i år: Hun tar med seg kjente norske forfattere på litteraturtog fra Berlin via Köln til Frankfurt.

Nå tar Kronprinsesse Mette-Marit litteraturtoget til Tyskland

Kronprinsesse Mette-Marit planlegger storslagen ankomst til bokmessen i Frankfurt – der Norge er hovedland i år: Hun tar med seg kjente norske forfattere på litteraturtog fra Berlin via Köln til Frankfurt.

Norwegian-fly ble nektet å fly over Tyskland

Måtte lande i Frankrike. Venter nå på tillatelse for å kjøre videre.
Les mer om:

Norwegian-fly ble nektet å fly over Tyskland

Et Boeing 737 MAX-fly fra Norwegian måtte lande i Frankrike etter at det ble nektet å fly inn i tysk og fransk luftrom.

Ble nektet å fly inn i Tyskland

Et Boeing 737 MAX- fly fra Norwegian måtte tirsdag lande i Paris da det ble nektet å fly inn i tysk luftrom.

John Arne Riise blir ikke den nye Strømsgodset treneren

Til tross for å ha brukt alle sine kontakter i media, flyttet til Drammens-området, sluttet som sportssjef Malta klubben Birkirkara, delt ut pamfletter utenfor Marienlyst stadion og satt igang engasjerende diskusjoner i sosiale medier om spillerstil og posisjoner ser Strømsgodset ut til å gå en annen vei.  Strømsgodset har vært på trenerjakt siden «BP» Ingebretsen måtte gi seg av helsemessige årsaker for en knapp måned siden.

USA satte VM-rekord

USA satte rekord for største seiersmargin i fotball-VM da de slo Thailand 13-0 tirsdag. Alex Morgan ble kampens toppscorer med fem nettkjenninger. Den gamle rekorden hadde Tyskland. De slo Argentina 11-0 i 2007.

Tysk lekestue på hjemmegress

Estland ble mange nummer for små og tapte 0-8 mot Tyskland i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp i Mainz.
Les mer om:

Tyskland holdt lekestue

Estland ble mange nummer for små og tapte 0-8 mot Tyskland i tirsdagens EM-kvalifiseringskamp i Mainz.
Les mer om:

Tyskland vil ha slutt på «kurering» av homofile

Tysklands helseminister Jens Spahn varsler et lovforbud mot såkalt konverteringsterapi for homofile.
Les mer om:

Ole Erevik avslutter med tap mot sin gamle klubb

Ole Erevik (38) kjent som keeperen med de rare brillene legger opp etter en lang karriere som startet i Stavanger. – Etter han forlot Stavanger Håndball i 2004 har det sett bort fra landslaget og internasjonale turneringer kun vært spill utenfor Norges grenser. – Har har stått i mål i Spania, Tyskland og nå siste halvdel av sin karriere i diverse danske klubber. Les: 37 år gamle Ole Erevik legger opp etter sesongslutt THE END Et 15 år langt kapittel er over – privilegert og takknemlig. Takk til alle som jeg har møtt på reisen.

– Jeg så ikke dette komme. Det skal nesten ikke være mulig

Martin Møller Hovda ligger på en sensasjonell 4. plass før siste dag av VM i brettseiling i Tyskland. Bare marginalt bak 2. plassen. Mandag seiler han for medalje.

Overlegen norsk sleggerekord av Henriksen

Eivind Henriksen (28) dro til med hele 78,25 meter i slegge og satte sin sjette norske rekord i øvelsen i Tyskland søndag. Det er tredje lengst i verden i 2019.
Les mer om:

Fire nordmenn ble seriemestere i Tyskland

Magnus Abelvik Rød, Gøran Johannesen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud er tyske mestere i håndball. Det ble klart da Flensburg-Handewitt vant siste seriekamp.