Nyheter om Twitter


To Arsenal-spillere har fått beskjeden: Bytt klubb, gutter

De har stått utenfor troppen denne sesongen. Nå velger Arsenal-manageren å ikke pakke det inn i bomull: Gutter, dere må finne på noe annet. Begge spillerne ble hentet av Arsene Wenger i 2016. Shkodran Mustafi fra Valencia og Mohamed Elneny fra Basel. Les: Rett rundt hjørnet for Keylor Navas-overgang Med en sesong bak seg uten spesielt med spilletid – og utsikter om mindre – er det bare én utvei. -Elney og Mustafi har ikke spilt og er ikke fornøyde.

Fikk sparken fra populær filmserie etter å ha gitt kjæresten peniskake

Det har vært flere spekulasjoner etter at Cyrus sluttet i den populære filmserien i 2012. Hun skulle ha en av stemmene i animasjonsfilmen, men ble erstattet av Selena Gomez uten noe forklaring. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Dead Don’t Die». I en lengre tråd på Twitter skrev Cyrus torsdag at hun fikk sparken av Sony etter at bilder av henne poserende med en penisformet kake hadde dukket opp på nettet, skriver Hollywood Reporter fredag. – Jeg fikk sparken fra «Hotel Transylvania» fordi jeg kjøpte en peniskake til Liam til fødselsdagen hans og slikket på den, skrev Cyrus. I got kicked off hotel T

Taylor Swift med ny elsker i fargesprakende musikkvideo

Niks, Taylor Swifts kjæreste irl er ikke videobaben i hennes nye video. Ettersom låten heter «Lover» trodde mange Swifties at Joe Alwyn, som T-Swizzle har vært sammen med i tre år, skulle være mannlig lead. Men den rollen gikk til hennes danser Christian Owens. De har jobbet sammen i flere år. Taylor Swift and Christian Owens: 1989 era vs Lover era pic.twitter.com/6NV5eKm6CT —

Bryter tausheten i Twitter-tirade

- Jeg har ikke noe å skjule, skriver Miley Cyrus på Twitter.
Les mer om:

Miley Cyrus raser mot utroskap-ryktene

Torsdag tok artisten til Twitter, for å ta opp ryktene om bruddet med ektemannen Liam Hemsworth.
Les mer om:

Bekreftet: Tottenham-spiller solgt

Georges-Kevin N’Koudou ble satt inn på tampen av sesongpremieren mot Aston Villa. Tottenhams 3-1-seier blir nå 24-åringens siste minne fra Spurs. For her skjer det kjapt: Spill for Pochettino til hurtig exit på få uker. Vingen, som ble sendt på utlån til Monaco forrige sesong – for tre korte innhopp i Ligue 1 –  er nå solgt til Besiktas. You asked, I came.

Nyinnkjøpt Real Madrid-spiller sendes rett ut

Det høres i overkant dramatisk ut, men er selvfølgelig en helt naturlig utvikling. I sommer skaffet Real seg det japanske angrepstalentet Takefusa Kubo fra FC Tokyo. Nå skal han ut å «stjæle» spilletid i La Liga. For det første Real gjør,  er å leie 18-åringen ut til nyopprykkede Mallorca.

Bekreftet: Englands rikeste har kjøpt seg fotballklubb

Vi ser milliardærer med og uten sjeike-tittel trekke til England når de skal kjøpe seg en fotballklubb.

Ola Kamara limer inn ballen i krysset fra 16 meter!

Ola Kamara er tilbake etter bomturen til Kina. Og hva er bedre enn å lime et lekkert skudd opp i krysset mot New York Red Bulls. Først ute til å markere seg var Wayne Rooney, som tydeligvis forbereder seg til å returnere til knokkelfotball i England etter nyttår. Engelskmannen plantet en alt annet enn tilfeldig albue i halsen til en motspiller og ble sendt rett i garderoben. Les: Rooney klinker til og viser han er klar for engelsk knokkelfotball 55 minutter ut i kampen var det Kamara sin tur. Se og nyt. Dessverre holdt det ikke med den hjemvendte Kamaras scoring.

Lukaku om United: «De måtte finne den skyldige»

Romelu Lukaku har hatt det stritt denne sommeren. Han ble skjøvet ut av laget i sesongoppkjøringen og hadde ikke noe annet valg enn å velge veien ut. Nå kommer belgierens egen versjon. – De kjemper alltid for å finne noen å gi skylden. Jeg løftet hånden min opp, selv om jeg mener at jeg ikke er den eneste som spilte dårlig i år. Veldig mange spilte dårlig, men de må finne den skyldige. De måtte finne noen. Det var enten Pogba, meg eller Alexis.
Les mer om:

Se det første bildet av Johnny Flynn i rollen som David Bowie

Johnny Flynn heter mannen som skal spille David Bowie i den kommende filmen «Stardust». Nå har det første bildet av Flynn som Bowie blitt offentliggjort. Det melder blant andre Pitchfork. Flynn har både erfaring som musiker og skuespiller, hvilket nok kan passe rollen da også Bowie medvirket i filmer som «The Man Who Fell to Earth» (1976) og «Labyrinth» (1986). LES OGSÅ: Robyn-festival anmeldes. Den kommende filmen portretterer Bowie på begynnelsen av 70-tallet da han skapte sitt alter-ego Ziggy Stardust.
Les mer om:

Sturridge blir Sørloth-lagkamerat

Daniel Sturridge blir lagkamerat med Alexander Sørloth i Trabzonspor. Det bekrefter den tyrkiske klubben på Twitter. Den engelske 29-åringen har vært klubbløs siden han ble frigitt av Liverpool i begynnelsen av juni.
Les mer om:

Twitter i møte med United for å diskutere rasisme

Tar grep etter Pogba-hets.
Les mer om:

Twitter etter Pogba-hets: – Vi må gjøre mer

Etter at Manchester United offentlig tok avstand fra rasistisk hets mot Paul Pogba tirsdag, har det sosiale mediet Twitter erkjent at de må gjøre mer for å forebygge rasistisk oppførsel.

Kjørte 75 km/t i en 30-sone

En mann kjørte i 75 kilometer i timen i en 30-sone ved en barneskole i Oslo, rett foran øynene på politiet. – Blir nok fotgjenger en stund, skriver politiet på Twitter.

Ståle Solbakken får nok en smell i trynet

De som tror det er en enkel jobb å trene en toppklubb bør ta seg en tur til København.  For noen dager siden ble FC København-spiller Dame N´Doye satt ut med en langvarig skade. På onsdag fikk manager Ståle Solbakken beskjeden at også den andre toppspissen ikke blir tilgjengelig på banen: Jonas Wind blir ute for resten av høsten. Jonas Wind er desværre blevet ramt af en langvarig skade efter et uheldigt vrid under tirsdagens træning og kan være ude resten af efteråret #fcklive https://t.co/3gK8GIbjjW pic.twitter.com/pTX4NXRyz4 — F.C.

ESPN: Nytt Neymar-bud mottatt

Det virker som ESPN har bestemt seg for å vite det meste om Neymar – helst før det skjer. For oss på berget blir det å henge seg på denne karusellen. Det siste ESPNs kilde nå kvitrer om, er at PSG har har takket nei til budet fra Barcelona på rundt 1,9 milliarder kroner.

Ronaldo rister på hodet av all galskapen på overgangsmarkedet

Selv ble Ronaldo sendt til Juventus for rundt milliarden. Nå mener superstjernen at prisnivået har gått helt av skaftet. -Det er vanskelig å beregne markedsverdien i moderne fotball. Klubbene gambler mye på potensialet, og fotballverdenen er spesiell. Enhver spiller kan selges for 1 milliard kroner uten å ha vist noe, sier Ronaldo ifølge Marca. Les: Legenden David Ginola skal tilbake til Premier League Litt overdrevet, men vi skjønner poenget. -Det er mer penger i fotball nå. En midtstopper eller en keeper kan bli solgt for 6-800 millioner kroner.

YouTube-stjernen PewDiePie har giftet seg

Felix Kjellberg (29), bedre kjent som PewDiePie, har giftet seg med sin Marzia Bisognin (26) i London. – Jeg er så lykkelig jeg kan bli, skriver han på Twitter.
Les mer om:

Etterlyser drastiske tiltak etter hets

Phil Neville sier han har mistet all tillit til selskapene bak sosiale medier som Twitter og Instagram. Nå oppfordrer han til felles boikott i fotballmiljøet.
Les mer om:

Neville vil ha fotballboikott av sosiale medier

Phil Neville sier han har mistet all tillit til selskapene bak sosiale medier som Twitter og Instagram. Nå oppfordrer han til felles boikott i fotballmiljøet.
Les mer om:

Manchester United raser mot såkalte egne supportere

Paul Pogba tok ansvar mot Ulvene, men var den uheldige og «dummet seg ut» foran flere tusen supportere og noen millioner TV-seere verden over. Da gjør man seg klar til hogg. Ja, det var en av de svakere straffene vi har sett fra Pogba, men i etterkant måtte United ut for å slå ned på hetsen, som gikk på alt annet enn fotballferdighetene til franskmannen. Rasistisk hets mot Pogba fikk United til å gå hardt ut mot det de omtaler som enkeltpersoner. – Manchester United er forferdet over den rasistiske hetsen rettet mot Paul Pogba i går kveld, og vi fordømmer det på det sterkeste.

Oppfordrer til «Mulan»-boikott etter hovedrolleinnehaverens Twitter-melding

Liu Yifei, den kinesiskfødte skuespilleren som nå er amerikansk statsborger, delte torsdag i forrige uke en melding til støtte for politiet på den kinesiske sosiale medieplattformen Weibo. Den stammet fra den statlige avisen People’s Daily, og lyder ifølge BBC i oversatt versjon: «Jeg støtter også Hongkong-politiet». Liu la til sin egen støtteerklæring i posten, og fikk mange likerklikk på Weibo. LES OGSÅ: TV-giganter slår seg sammen. Men på Twitter, som er forbudt i Kina, førte Liu Yifeis uttalelse raskt til en boikottoppfordring under hashtagen #boycottMulan.

Taylor Swift leker med fan-teorier før albumslipp

Taylor Swift liker å ha det moro med fansen. Hun har i lang tid lagt ut flere såkalte «easter eggs» hvor hun gir fansen små hint og informasjon de kan finne frem til ved å løse gåtene. Når hennes syvende album Lover slippes fredag vil ventetiden omsider være over for alle som har gledet seg helt siden nyheten kom. Siden den gang har hver eneste post på Instagram og Twitter blitt tolket og analysert grundig.
Les mer om:

Ousmane Dembele ute med skade – igjen

Da Ousmane Dembele ble hentet til Barcelona fra Dortmund sommeren 2017, lå det skyhøye forventninger på Camp Nou til hva den franske landslagsspilleren skulle prestere.