Nyheter om Twitter


Twitter blinker ut meldinger med misvisende koronainformasjon

Gjentatte regelbrudd fører til utestengelse.
Les mer om:

Og der tok Ancelotti igjen Jürgen Klopp

I det første Merseyside-derbyet sendte Jordan Pickford og Richarlison to av Liverpool-spillerne ut i et lengre skadeavbrekk. I det andre byderbyet sendte Ancelotti Klopp ut av ut av Anfield med 2-0 tap. På mandag sørget de blå for å ta igjen de regjerende mesterne i ligaen også. Les: Daily Mirror: Manchester United står klare med 900 millioner kroner En scoring av Richarlison etter ni minutter var nok til at Southampton aldri kom ajour. Everton derimot, er ajour med Liverpool (43 poeng), to fattige poeng opp til Champions League-kvalikplass på 4.

Twitter blinker ut meldinger med misvisende koronainformasjon

Twitter har begynt å merke meldinger som inneholder misvisende informasjon om koronavaksiner. Gjentatte regelbrudd fører til utestengelse.
Les mer om:

Daily Mirror: Manchester United står klare med 900 millioner kroner

Raphael har som 27-åring midtstopper vunnet det som vinnes kan. Verdensmester for Frankrike, 3 ligatitler og 4 Champions League-titler for Real Madrid. Senest i juli vet vi mer om veien videre. For så langt har klubb og spiller ikke blitt enige om en forlengelse av kontrakten som går ut på slutten av neste sesong. Et hav av tid, sier du? Ikke i fotballens verden. Skal Real først slippe Varane og sitte igjen med en solid bunke euros, må det skje i sommer. Selv om Varane fortsatt er en nøkkelspiller for Zidane, har kontraktsforhandlingene ikke rikket seg de siste månedene.

Tiger Woods bryter tausheten etter ulykken

Flere golfstjerner kom med en rørende hyllest til Tiger Woods under helgens golfturnering i Florida. Woods takket for hyllesten på Twitter. 

Atletico Madrid har siktet seg inn mot nok en sør-amerikaner

Joao Felix´s sinna-feiring etter 2-0 scoringen mot Villareal på søndag sa det meste. Atletico har hele sesongen styrt sikkert mot La Liga-trofeet og parkert Real Madrid og Barcelona på holdeplassen bak førsteplass.

Kaller Solbergs gullmeldinger «hult og hyklersk»

Statsminister Erna Solberg har gratulert VM-vinnere i tur og orden på Twitter de siste ukene. Flere har latt seg provosere.

«Hvis ikke Erna åpner opp, har hun snart ingenting å tvitre om»

Idretten er stengt ned av regjeringen i Norge. Det stanser ikke statsministeren fra å juble på Twitter over norske bragder i utlandet.
Les mer om:

Tuttosport: Bayern München skal ha verdens tøffeste midtstopperduo

Det er aldri godt å vite når begrensingene satt utenfor overgangsmarkedet gjelder. For oss virker det som det alltid er en eller annen gråsone som kan utnyttes av agentene for å bruke hele året på posisjonering og uformelle samtaler. Ifølge en italiensk avis ble det snakket høyt om Kalidou Koulibaly-overgang. Den senegalesiske midtstopperbautaen har de siste to sesongene vært sterkt linket til noen av de største gigantklubbene.
Les mer om:

Jaktet Gareth Bale i 2019 – la søndag ned klubben med umiddelbar virkning

Klubben hentet inn legenden Fabio Capello i 2017 for å få den riktige profilen på satsingen i den kinesiske superligaen. Dette holdt én sesong. Sommeren 2019 ble det intenst jobbet for å hente en av klodens best betalte fotballspiller. Nå legges hele klubbprosjektet ned, tre måneder etter at de vant ligaen. Ifølge ESPN kom beskjeden på søndag fra eierne til de regjerende superliga-mesterne, Jiangsu FC: Klubbens aktiviteter opphører med umiddelbar virkning.

Ikke en sjanse i havet at Gareth Bale forlater Tottenham nå

Vi har ventet på det, og på søndag kom endelig gjennombruddet for Gareth Bale. Der Jose Mourinho har vært småirritert over waliserens progresjon i Tottenham-versjon 2.0, har vi skreket etter at manageren skal gi Bale full tillit, ikke bare i «puslete» cupkamper. Vi vet ikke om det er all motgangen Tottenham har hatt de siste månedene som har fått Mourinho til å sette sin lit til Bale, eller om waliseren først nå har fått skikkelig orden på kroppen. Uansett, mot Burnley var det tid for Bale-show.

Må United-supporterne takke Jürgen Klopp for det sviende poengtapet?

Det var søren meg straffe! Dette er trolig oppsummeringen som kommer fra Unites-supportere etter at Thomas Tuchel vred seg unna sitt første tap. Chelsea mot United, Tuchel mot Solskjær. Toppklubbene delte på å holde på ballen gjennom kampen, produserte respektive 6 og 4 skudd på mål, men ingen som overlistet keeperne. Les: Takket nei til Real Madrid og Manchester United for å følge drømmen – som brast Etter kvarteret kom situasjonen som kommer til å gi Solskjær noen søvnløse timer i natt.

Superdeilig seier for Arsenal og Ødegaard

Nå er det endelig tid for å hente frem Arsenal-drakta fra nederste skuff. London-klubben sendte Brendan Rodgers´seiersvante gjeng hjem til søndagsmiddagen med et solid tap. Youri Tielemanns gjorde som flere andre før i Premier League denne sesongen: Scoring før det var gått ti minutter. 1-0 til Leicester, og Brendan Rodgers sin plan var satt i arbeid. Les: Haaland: Råtten agent hinder for gigantovergang til pappa «Alfie» sin gamle klubb Trodde Leicester-supporterne. Så snudde vinden. Heading fra David Luiz og straffescoring av Alexandre Lacazette før pause.

Det tok to minutter for Gareth Bale å sette stemningen

Tottenham manager Jose Mourinho har ikke hatt annet valg enn å slippe Gareth Bale tilbake inn i varmen igjen. – Det har blitt lite spilletid på waliseren etter overgangen fra Real Madrid i sommer. Det var en smilende lykkelig tomålsscorer som etter kampen fortalte han ikke på noe tidspunkt hadde vært misfornøyd med lite spilletid. Da Tottenham slo Burnley 4 – 0 tidligere i dag var det Gareth Bale som åpnet ballet med det første målet etter bare to minutter.

Liverpool har aldri sluttet å snakke med Steven Gerrard

Det er ikke nødvendigvis årets resultater som bekymrer Liverpool mest om dagen, sjefene på Anfield er overbevist om at så lenge Jürgen Klopp får tilbake motivasjonen og ikke lar seg friste av «drømmejobben» vil han klare å snu skuta og igjen bringe dem inn på vinnersporet. Etter den 53 år gamle tyskeren overtok managerstolen i 2015 har store ting skjedd. – Jürgen Klopp passet perfekt inn i den kulturen de hadde søkt etter i lang tid, Liverpool hadde fått en empatisk, taktisk sterk og overraskende for mange en humoristisk leder som på unikt vis bygget opp et lag rigget for suksess.

Har mer eller mindre gitt opp Sander Berge

Berge fikk en seig start på Premier League-karrieren, løftet seg til å bli Sheffield Uniteds beste spiller – for så å bli satt ut med tøff skade. Kontrakten løper til 2024, men med Sheffield på stø kurs ut av øverste divisjon, stilles selvfølgelig spørsmålet om veien videre for 23-åringen. For når (ser dessverre sånn ut) Chris Wilder må ta den tunge veien gjennom kjellerdøra i Premier League, kommer klubbene i øverste divisjon til å være klar for å plukke de beste spillerne.

Bekreftet: En av verdens heiteste målscorere har tatt det STORE valget

Frem til forrige sommer var Lautaro Martinez på vei til giganten Barcelona. Overgangen endte – av en haug med ulike årsaker – i vasken. Det var ikke tvil om at Martinez mentalt var klar for å leve ut drømmen på Camp Nou, nå har argentineren innsett at gresset virker rimelig brunsvidd i Barcelona. Martinez var utpekt som erstatteren til «gamlingen» Luis Suarez, men endte opp med å overlate til Messi, Griezmann og Braithwaite å dekke opp for Suarez.

Takket nei til Real Madrid og Manchester United for å følge drømmen – som brast

Da Gus Poyet returnerte til Stamford Bridge for å se en kamp, ti år etter at han selv spilte for Chelsea, ble uruguayaneren bergtatt av det som møtte ham: Josh McEachran. Den da 17-år gamle akademispilleren til Chelsea hadde nettopp fått gjennombruddet på førstelaget og hadde alt som skulle til for å spille seg til status som midtbanelegende på Stamfod Bridge. Les: Bekreftet: Skal inn og lede Europas mest kaotiske storklubb -Hele stadion pratet om Josh McEachran etter kampen.

Tuchel: Cavani og Giroud er i egen klasse

Thomas Tuchel har trent to av verdens beste avsluttere, og har forklaringen på hvorfor 34 ikke er noen alder for karer som Cavani og Giroud. Før Champions League-kampen mot Atletico Madrid fikk Thomas Tuchel spørsmålet om Girouds fremtid på Stamford Bridge. Da kom standardsvaret: Alle må bevise at de… bla, bla, bla.

Mens maktkampen hos Barcelona intensiveres fortsetter Xavi å sanke titler

Xavi er og blir enorm som fotballspiller, både hos Barcelona og Spania. Derfor er det fortsatt interessant å følge den tidligere Barca-kapteinen, selv i en liga få bryr seg om. På fredag kunne Xavi løfte sitt femte trofé som manager for den qatarske klubben Al-Sadd. Al Duhail kunne ikke stanse gjengen til Xavi i finalen i Qatar Cup.

Manchester United har en skikkelig nøtt de skal knekke

AC Milan er knallsterke denne sesongen, fire fattige poeng bak toppen i Serie A. I Europaligaen akter Zlatan og gjengen å vise motstanderne nivået i Italia. For på fredag ble åttendedelsfinale-kampene trukket, og selvfølgelig skal United opp mot Zlatan. Les: Pochettino har kommet til en klubb med «gamle, gretne gubber» De er gressmatta dekket 11. mars, med returmøtet uka etter. Zlatan har sikkert skikkelig lyst på å vise United hva de går glipp av.

Pochettino har kommet til en klubb med «gamle, gretne gubber»

Det er ikke uvanlig at tenåringene de siste sesongene har forventninger til spilletid som ikke er forenlig med managerens krav til alltid å levere seire. Men ser vi mot Dortmund, holdes ingen tilbake. Hos Manchester United har Solskjær reparert broen mellom akademiet og førstelaget. Og hos oljefondet PSG? Her dominerer en helt annen holdning til ungdommen. 18-åringen Tanguy Nianzou forlot PSG forrige sommer til fordel for Bayern München. Argumentet for Paris-exiten var manglende spilletid og muligheter hos PSG.

Måtte haste ut og roe Dortmund-supporterne

Mens Erling Haaland fortsatt har full fokus på ballen og motstandernes mål, holder agent Mino Raiola på med spillet sitt. Denne uken fikk Dortmund-supporterne føle på hva det vil si å ha en spiller på klientlista til den italienske agenten. «Det er bare ti klubber som kan hente Haaland», kom det fra Raiola, som ikke la skjul på at det foregår en kamp mellom gigantene om signaturen til 20-åringen.

Solskjær har skjønt det

Vi er i utgangspunktet ikke tilhengere av at tenåringer kastes ut i de voksnes verden før nødvendig, men utvikingen de siste årene i fotballens verden har skapt helt nye spilleregler. Borussia Dortmund er en av klubbene som har skapt forventninger hos 17 -og 18-åringer med ekstremt talent om at spilletid i de største ligaene er en selvfølge. Christian Pulisic og Jadon Sancho stakk til Dortmund, Haaland det sammen, nå også Jude Bellingham. Dette tvinger frem en endring hos toppklubbene.

Skjelettene ramler ut av Barcelona-skapet

Det er menneskelig å gjøre feil, men når du dytter inn en unødvendig utgift på 100 millioner kroner på floppen, da har du mislykkes skikkelig. Barcelona er delvis i knestående før presidentvalget i mars. Selv om ny president ikke vil løse alt på kort sikt, vil den langsiktige planen være å holde seg unna de største bommertene på overgangsmarkedet. Les: Tirsdag scoret 17-åringen i Champions League, onsdag valgte han mellom England og Tyskland De siste sesongene har Barcelona vært alt annet enn heldig med prestisjekjøpene.