Nyheter om Twitter


Fjøs står i brann på Ravelseidet

Det melder Troms Politidistrikt på Twitter.

Barcelona gidder ikke å vente lenger med Coutinho

Bayern München takket nei, Barcelona har Lautaro Martinez-planer og Coutinhos agent sier brasilianeren ønsker seg tilbake til Premier League. Nå gidder ikke Barcelona å sitte passive å vente på bud. Ifølge Goal har Barcelona nå gått direkte til Arsenal og Newcastle og «servert» Coutinho og alt det måtte innebære av muligheter og utfordringer. Les: Barcelona-presidenten vag om veien videre Begge Premier League-klubbene har tidligere vært sterkt linket til en Coutinho-overgang, men ifølge Goal har ingen av klubbene gitt et svar.

Liverpool har funnet seg en Dejan Lovren-erstatter

Det er fortsatt usikkerhet rundt Dejan Lovrens fremtid på Anfield, samtidig som Klopp mer eller mindre har kommunisert til Liverpool-supporterne at det ikke blir mulighet for noen store signeringer i disse virustider. Så hva blir løsningen hvis behovet dukker opp de kommende ukene? Ifølge Mundo Deportivo har Liverpool funnet en ideell løsning i urugayaneren Leandro Cabrera. Les: City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool Midstopperen ble hentet til Espanyol fra Getafe så sent som i januar, men forutseende nok skal 29-åringen ha puttet inn en klausul som skal re

Neville: Tre endringer som har gjort United mer komplett

Når United gir fra seg poeng eller taper kamper, lirer den tidligere United-stjerna Gary Neville av seg om hvor ille det står til på Old Trafford. Etter poengdelingen mot Southampton var det en helt annen Neville som tok oppsummeringen. It ends all square at Old Trafford.#MUFC #MUNSOU @Chevrolet — Manchester United (@ManUtd) July 13, 2020 Her er Nevilles analyse av gamleklubben anno sommeren 2020. -Manchester Uniteds problem de siste 18 månedene har vært når de har spilt mot deep defences og ikke vært i stand til å åpne opp disse motstanderne.

City henter frem den Store planen – nok til å stanse Liverpool

Karantene-spøkelset som har hengt over Manchester City er blåst bort av svindyre advokater. Nå skal det jobbes steinhardt mot neste sesong for å kutte avstanden og passere Liverpool igjen.

United fant ikke ut av det – nå venter den største luringen

Det meste har gått veien for United etter viruspausen, og det så ut til å gå veien denne sommerkvelden på Old Trafford også. Trodde de fleste. Før Southampton-kampen hadde Solskjær og gjengen notert seg for Premier League-rekord som første laget med fire seire på rad med tre mål. Så var det denne Ralph Hasenhüttl. Southampton-manageren så på begynnelsen av sesongen ut til å være på sikker vei ut av klubben etter en elendig start og det historiske 0-9 tapet på hjemmebane mot Leicester.

Naya Rivera minnes av sine Glee-kolleger

Naya Rivera ble funnet omkommet, slik mange fryktet. Mange av 33-åringens kolleger fra Glee minnes sin venn. Lea Michele, som hadde rollen som Rachel Berry, kom ikke alltid godt overens med Naya. Noe sistnevnte skriver om i boken hun ga ut i 2016. I helgen skrudde Lea av sin Twitter etter å ha blitt bombardert med hets fra Glee-fans som mente hun burde skrive noe om Nayas forsvinning. Lea minnes nå sin kollega ved å poste et bilde. Hun minnes også Cory Monteith, som spilte karakteren Finn Hudson. Han ble funnet død 13.

Funn av lik i innsjøen der Glee-stjerne forsvant

Politiet melder på Twitter at det har blitt funnet et lik i Lake Piru, hvor Glee-stjernen Naya Rivera ble meldt savnet fra. 
Les mer om:

United-mål må selges i sommer

Valencia-manager Albert Celades uttalte i februar at han håpet Ferran Torres skulle bli i klubben i mange, mange år. Så fikk Celades sparken for en måned siden og ryktene sier nå at Valencia trenger å selge noen av sine største ressursene. Som Torres. Ifølge Marca er begge Manchester-klubbene med i racet for å sikre seg den spanske vingen, med Real Madrid, Dortmund, Napoli, Milan og Juventus på hjul. What a solo goal!

Funn av lik i innsjøen der Glee-stjerne forsvant

Politiet melder på Twitter at det har blitt funnet et lik i Lake Piru, hvor Glee-stjernen Naya Rivera ble meldt savnet fra. 
Les mer om:

Wesley Sneijder i hardtrening, gidder ikke være pensjonist lenger

Etter å ha sett sin tidligere lagkamerat Arjen Robben oppfylle drømmen til alle i hans fans i sin barndomsklubb FC Groningen , tenker Sneijder å følge i hans fotspor med FC Utrecht. Wesley Sneijder trener hardt og inrømmer han har en jobb å gjøre før han i en alder av 36 år kan gjøre en sensasjonell retur til fotballen. Sneijder ble født i Utrecht, og selv om har en egen boks på Stadion Galgenwaard, spilte han aldri for klubben. Karrièren ble avsluttet i august i fjor, den siste sesongen spilte han for Al-Gharafa.

Leteaksjon etter Glee-stjerne

Ventura politidistrikt skriver på Twitter at de har funnet en kropp i sjøen hvor Naya Rivera ble meldt savnet.

Fallskjermulykke: Politi og ambulanse har rykket ut

SKIEN: Sør-Øst politidistrikt skriver om en fallskjermulykke i Skien på Twitter.

Kygo slipper låt med Tina Turner

Kygo skriver på Twitter at han skal slippe låt sammen med rockelegenden Tina Turner.
Les mer om:

Kygo skal samarbeide med Tina Turner

Låten skal være «What’s love got to do with it», røper artisten på Twitter.
Les mer om:

Fotballeksperter river av seg håret – Solskjær har aldri tvilt et sekund

Når David de Gea går ut på banen på Old Trafford mandag kveld noterer han seg med sin 400. kamp. Dette har gjort at Solskjær ikke har gitt etter for presset. For det er ingen hemmelighet at illsinte ekspertkommentatorer (les: tidligere United-stjerner) har bedt Solskjær sende de Gea til fotballens Sibir.

Liverpool-keeper jaktes av dansk klubb

Unge Kamil Grabara ble hentet til Liverpool i 2016. Den polske ungdomslandslagsspilleren hadde et potensiale som Premier League-klubben tenkte å utnytte.

Manchester City kan endelig legge planer for sesongen

For en liten uke siden var Pep Guardiola overbevist om at Manchester City ville få medhold i ankesaken. Her skulle ikke noen holde City utenfor Champions League moroa, nei. Og Guardiola fikk rett. På mandag kom kunngjøringen om at City-stjernene ikke trenger å se seg etter en klubb som har kvalifisert seg til CL-spill de neste sesongene. CLUB STATEMENT https://t.co/RlR33Vy2bI — Manchester City (@ManCity) July 13, 2020 City er klubben! A goal’s a goal…right, @sterling7? pic.twitter.com/t4OlfeuIAZ — Manchester City (@ManCity) July 12, 2020 Les:

Twitter etter storseieren: Aalesund beskrives som kjegler, Glimt anklages for juks og TIL-supporter priser seg lykkelig

Vi har oppsummert noen av Fotball-Norges tanker etter målfesten i Ålesund.
Les mer om:

Liverpool-supporterne må forberede seg på et liv uten Jürgen Klopp

Det siste året har det blitt fablet om at Jürgen Klopp ikke «tar en Ferguson» og følger klubben sin ut karrieren.

Lea Michele fjerner sin Twitter-konto etter hets fra Naya Rivera-fans

Naya Riveras forsvinning setter sterke følelser i sving. Den tidligere Glee-stjernen Lea Michele har nå deaktivert sin Twitter-konto etter massiv hets i kjølvannet av leteaksjonen. Lea, som er gravid med sitt første barn, har aldri hatt en åpen feide med Naya.

Tottenham – king of the North!

Fotball er ferskvare – heldigvis for José Mourinho. Etter en merkelig 0-0 kamp uten et skudd på mål mot Bournemouth kunne Tottenham-manageren se rett inn i kameraeret etter søndagens kamp. Tre poeng og 2-1 mot Arsenal sendte Spurs opp til åttendeplassen i Premier League og har fått los på en kvalifiseringsplass til Europaligaen neste sesong. Les: Svaret fra Jose Mourinho er NEI! -Jeg syntes det var en tett kamp og mer taktisk enn folk mener. Mikel har funnet en spillestil for Arsenal som gjør dem mer stabile og de forbedrer seg.

Kanye West med ny låt hvor moren Donda siterer KRS-One

Kanye West hyller sin mamma Donda West. Mandag morgen norsk tid slapp Ye låten «DONDA», hvor moren siterer klassikeren «Sound of da Police» med KRS-One. Låten fra 1993 har kritikk av politivold og systematisk undertrykkelse. There could never really be justice on stolen land Are you really for peace and equality? Or when my car is hooked up, know you wanna follow me Your laws are minimal ‘Cause you won’t even think about lookin’ at the real criminal Donda West, som brått døde i november 2007 i forbindelse med en operasjon, skulle ha fylt 71 år på søndag. – Til kjærlig minne om min utrolige mor

Gareth Bale koser seg og ser ingen grunn til å stresse

Den meget høyt gasjerte Gareth Bale har kontrakt med Real Madrid frem til 2022, men får ikke spilletid å snakke om av manager Zinedine Zidane. – Det plagde waliseren en stund, men så etter at irritasjonen over å ikke få spille så mye og at han ikke fikk reise til Kina og cashe inn har han innfunnet seg med situasjonen. Faktisk er det en smilende og tilsynelatende lykkelig Bale som blir henvist til tribunen, såpass fornøyd ser han ut at fansen har begynt å reagere.

Mr. Harrigan’s Phone: Netflix’ kommende Stephen King-film har en magisk iPhone 1

Stephen King har skrevet mange sjuke historier. En av de mer pussige er Mr. Harrigan’s Phone, som ifølge Netflix nå blir filmatisert. (Nedenfor er en introduksjon til handlingen. Ikke les hvis du ikke ønsker å vite noe om hva som skjer i starten av historien.) Handlingen i novellen starter i 2007; året Apple slapp sin første iPhone. Tenåringen Craig gjør småjobber og oppdrag for den eksentriske milliardæren Mr. Harrigan, som nylig flyttet til den vesle byen i Maine hvor Craig bor. De blir fort venner, og når gutten vinner penger på et lodd som Mr.