Nyheter om Twitter


Verdal: Glatt vei førte til utforkjøring

Politiet melder lørdag om utforkjøring på Fylkesveg 72 på Nes i Verdal. Det er ikke snakk om personskade, men politiet advarer på Twitter om at det er glatt på stedet. Klokka 18.44 melder de at det er en patrulje på veg til stedet.
Les mer om:

Liverpool kan glemme Steven Gerrard

Første sesongen til Steven Gerrard endte uten trofer. Denne sesongen har ting virkelig begynt å løsne for Ranagers med to poeng bak erkerivalen Celtic etter femten kamper.

Pierre-Emerick Aubameyang ønsker å forlate Arsenal

Arsenal-spissen Pierre-Emerick Aubameyang er naturlig nok ikke fornøyd med situasjonen i klubben og heller ikke med egen progresjon. – Da han kom til Gunners i 2018 var det med en overgang som var klubbrekord på 58 millioner pund. Han har har scoret 53 mål på 83 opptredener, noe som er langt under eget mål.  Borussia Dortmund-spissen har forsåvidt levert varene, men teamet har underlevert og han har ikke fått noe gratis.

Mourinho nektet å reise hjem etter United-tapet

Lørdag kommer Burnley for kamp på Tottenham Hotspur Stadium. Taper Tottenham, står det hvertfall ikke på forberedelsene til Mourinho. For etter det sure 2-1 tapet mot sin gamle arbeidsgiver orket portugiseren ikke å gå hjem. Natten ble tilbragt mellom sure sokker i Enfield. Les: Solskjær har bestemt seg om Chris Smalling -Etter et tap kan du ikke være lei deg, Du må være sint og rasende , ikke lei deg. Jeg gikk ikke hjem fra treningsfeltet på Enfield. Neste morgen, klokken åtte var jeg her og gjorde hva?

Elon Musk frifunnet i injuriesak

Elon Musk ble fredag kveld frifunnet i injuriesøksmålet reist mot ham av den britiske dykkeren Vernon Unsworth. I 2018 kalte Musk dykkeren en «pedo-fyr» på Twitter.
Les mer om:

Det jobbes hardt for å beholde Haaland i Red Bull-systemet

Det er egentlig ingen utenfor Salzburg som forventer at nesten-Golden Boy Haaland skal fortsette «bortgjemt» i den østerrikske ligaen neste sesong. De største klubbene har i flere måneder vært linket til 19-åringen etter at han viste null respekt for Liverpool og de andre klubbene i Champions League. Nå jobbes det tydeligvis for å beholde toppscoreren i Red Bull-familien. RB Salzburg manager Jesse Marsch har tidligere vært assistentrener hos Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Brendan Rodgers med nyhet Leicester-supporterne skal feire hele helgen

Brendan Rodgers fikk muligheten til å returnere til Premier League etter noen år i høylandet. Leicester hadde vist potensialet for noen år siden, og den tidligere Liverpool-manageren så sin sjanse. Innertier. Etter noen måneder i klubben har Leicester fortet seg med å sikre signaturen til Rodgers på nytt. Denne gangen gjelder det et forlenget fotballekteskap til sommeren 2025. Les: Chelsea i taket etter positiv nyhet Et klokt trekk av Leicester.

Zuccarello avgjorde mot Tampa!

Minnesota Wild har ikke vært noen spesiell suksesshistorie for «vår mann i NHL» så langt. Derfor må vi benytte anledningen å feire når det først skjer noe stort. Når 5-4 seieren i tillegg kommer mot Tampa Bay Lightning er det all grunn til å juble. Dette var andre kamp på rad med seier og elleve kamper på rad der Wilds sitter igjen med poeng. Passing makes perfect That’s it, right?
Les mer om:

Innstiller B-ferga

Vegtrafikksentralen Midt melder fredag morgen via Twitter om at B-ferga på fergesambandet Brekstad - Valset er innstilt.
Les mer om:

Flere tunneler var stengt for vedlikehold

Det opplyste Vegtrafikksentralen på Twitter.
Les mer om:

Stengte den nye tunnelen for vedlikehold

Det opplyste Vegtrafikksentralen på Twitter.
Les mer om:

Andy Carroll trengte 342 dager

Når navnet Andy Carroll leses opp, vekker det følelser på begge sider av skalaen. Han startet hos Newcastle og ble hentet til Liverpool i 2010 for rundt 420 millioner kroner. Her ble det to sesonger. Høydepunktet ble nok målet som førte Liverpool til finalen i FA Cupen, noe lagkompis Jamie Carragher skal ha sagt: «alene var verdt de 420 millionene». Les: Spillere strømmer ut portene på Marienlyst Stadion Så kom et lengre opphold hos West Ham før det litt overraskende bar tilbake til Newcastle i 2019.

Sparken: Silva hadde dårligste Everton-snitt siden 2002

Når din «eier» setter seg på flyet for å snakke om fremtiden etter tap og nedrykksplass i Premier League er det på tide å pakke sakene sine. Marco Silva var hovedeier Farhad Moshiri sin drømmemanager inntil resultatene begynte å komme. Les: Sparker sin fjerde manager siden Moshiri ble hovedaksjonær Ifølge statistisk-organet OptaJoe er Marco Silvas Premier League-poeng pr. kamp for dårligste i Everton, siden Walter Smith ble sparket i 2002. Marco Silva har 1,28 poeng i snitt pr.

Solskjær vet nå hvem han bare MÅ ha på banen

Før onsdagens kamp mot Tottenham hadde United hatt tre svake resultater. Så kom den knallsterke seieren mot Mourinhos nye gjeng. Og hva var forskjellen denne kvelden?

Arsenal jakter manageren som garantert vil sette Premier League i flammer

Det går aldri stille for seg når argentineren Diego Simeone er i action.

Klopp kliner til og har bestemt seg for å vinne jula

Hva er egentlig klubb-VM i fotball? Liverpool og Jürgen Klopp viser at dette er noe som prioriteres midt i Premier League-stria i desember. For travle uker blir det garantert for de røde. Ikke nok med at Premier League-programmet intensiveres i jula, men også Aston Villa venter i Carabao Cup 17. desember. Og klubb-VM? To kamper venter i Qatar, der semifinalen spilles 18. desember.

PSG-manageren lei av drittseire

Mål er mål og seier er seier, sies det. Men ikke når de tøffeste motstanderne venter på veien mot det etterlengtede Champions League-trofeet for PSG – og Ligue 1-klubben Nantes viser seg å skape for mye bry. Seieren mot Nantes var forventet og kom som bestilt, men spillemessig var det en nedtur for Tuchel. Spesielt når det igjen var Keylor Navas som var avgjørende for at fotball-mangemillionærene fra Paris sikret seier. Les: Mourinho forklarer hvorfor DE ANDRE slo Tottenham -I starten av andre omgang scoret vi et fremragende mål i dette som var våre beste 15 minutter i kampen.

På denne historiske kvelden må Klopp se seg slått av Super-Mourinho

Onsdagens 5-2 slakt av Everton sørget for at at Jürgen Klopp nådde milepælen 100 seire i Premier League.

Chelsea-spillerne har fått seg «Lampard-skaller»

Liverpool og United gjorde jobben i sine viktige og prestisjefylte oppgjør. Chelsea tok imot nyopprykkede Aston Villa og gjorde det en topp-fire klubb må gjøre mot de «brysomme småklubbene» som kan bite godt fra seg i enkeltkamper. For det ble en skikkelig tett kamp, som endte med en knepen 2-1 seier til Chelsea. Frank Lampard mener at innstillingen til spillerne var avgjørende for seieren. Les: UEFA innfører endringer i Champions League -Det var viktig at vi hadde den riktige holdningen i første omgang, og at vi fortsatte der vi slapp etter pausen.

Mourinho forklarer hvorfor DE ANDRE slo Tottenham

Solskjær og United fikk endelig en seier – og det mot Mourinho og Tottenham på Old Trafford. Snakk om oppskrift på en deilig fotballkveld. Og Mourinhos reaksjon etter kampen?  De er gode til å forsvare seg mot de beste. -Uniteds resultater mot de beste klubbene som Chelsea, Liverpool og Leicester har vært gode denne sesongen. Det er lettere for dem på grunn av deres måte å spille på.

Liverpools «andrelag» ydmyket Everton og Marco Silva

Marco Silva og Everton er knust av kongen i byen. Når Liverpool sender bykollegaene hjem på bussen med 5-2 tap, sier det mye om forskjellen på klubbene. Spesielt når Liverpool hadde et slags b-lag på banen. For denne kvelden var det tre spillere med bare fire Premier League-kamper fra start som skulle lede de røde. Les: Reddet plassen, starter «oppryddingen med å si farvel til dansk keeper Adam Lallana, Xherdan Shaqiri og Divock Origi gjorde seg definitivt ikke bort. Shaqira med én scoring, Origi med to og Lallana med brilliant spill hele kvelden. YES BIG SHAQ!

Barcelona gjør 17 åring til en av verdens mest verdifulle spillere

Det kommer ikke som spesielt overraskende at Barcelona øker lønna og lengden på kontrakten til deres 17 år gamle supertalent Ansu Fati, det som overrasker er verdien de setter på ham. Barcelona forlenget onsdag kontrakten med stortalentet Ansu Fati. Les: Alisson kjente knapt igjen Mohamed Salah fra Roma-tiden Ansu Fati https://t.co/MtVXbPrx3j — FC Barcelona (@FCBarcelona) December 4, 2019 Den 17 år gamle offensive spilleren har fått en forbedret og utvidet kontrakt frem til sommeren 2022 med en opsjon på to år til.

Mourinho totalt uenig om dårlige boforhold i Manchester

Av en eller annen grunn fikk Jose Mourinho nå spørsmålet om boforholdet under tiden som United-manager var en kilde til frustrasjon. Teit spørsmål, men svar blir aldri kjedelige når Mourinho står som avsender. Det var et rom på Lowry Hotel som fungerte som base for portugiseren i motsetning til de fleste managere som innlosjeres i en større villa. Men misfornøyd med løsningen, det er det ikke snakk om. Tvert i mot. Vi lar portugiseren male i kjent Mourinho stil: -Vet du hva som hadde gjort meg misfornøyd? Hvis jeg fikk mitt eget hus. Jeg ville måtte gjøre rent, noe jeg ikke vil.
Les mer om:

Alisson kjente knapt igjen Mohamed Salah fra Roma-tiden

Mohamed Salah har blitt en gedigen suksesshistorie under Jürgen Klopp. Hadde du spurt tidligere Roma-lagkamerat Alisson i 2016 om utsiktene for at egypteren skulle bli en av verdens ypperste, hadde han nok ristet på hodet.

ESPN: Zidane og Perez uenige om ny midtbanespiller

Dette må være den minst oppsiktsvekkende nyheten om at Real Madrid teller på fingrene om det skal bli en Pogba-overgang. Men når noen hvisker om at Zidane er smådesperat etter å sikre seg den franske verdensmesteren, begynner det å bli interessant.