Nyheter om Twitter


Clinton med stikk mot Trump før toppmøte med Putin

Hillary Clinton kom søndag kveld med et stikk til USAs president Donald Trump på Twitter. «Vet du hvilket lag spiller du for?»

Syrlig Clinton i Twitter-melding til Trump: «Vet du hvilket lag du spiller for?»

Hillary Clinton kom søndag kveld med et stikk til USAs president Donald Trump på Twitter. «Vet du hvilket lag spiller du for?»

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Italiensk media: Ronaldo ville ikke til Juventus

Vi har så smått begynt å se for oss Ronaldo i den stripete Juventus-drakten. Så kommer påstanden om at portugiseren egentlig ønsket å kle seg i lyseblått.  Ifølge den Napoli-bosatte journalisten Carlo Alvino var Cristiano Ronaldo på vei til hans by. -Ronaldo kunne ha båret Napoli-drakten i dag hvis klubben hadde vært i stand til å betale 350 millioner Euro. Juventus var Plan B for den portugisiske stjernen.

Slaktes for karrierekåring

Twitter bobler over av kritikk mot Kylie Jenner (20).
Les mer om:

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Flere bortvist og anmeldt i natt

Politiet melder på Twitter at flere østfoldinger har blitt anmeldt i løpet av natten.
Les mer om:

Brann i byggning

Klokken 22:53 melder brannvesenet på Twitter om en brann i bygning.
Les mer om:

Frem og tilbake er akkurat like langt

Det er en spiller Manchester United manager Jose Mourinho åpent innrømmet han liker til tross for at det var Louis van Gaal som var ansvarlig for å bringe til Old Trafford.   Etter VM i Brasil i 2014 kom Daley Blind «sammen» med Louis van Gaal da han overtok roret i Manchester United. Vi vet alle hvordan det gikk, Mourinho har vært dyktig til å minne oss om det. Nå ser den siste fra van Gaal eraen å være på vei ut døra. 28 år gamle Daley Blind blir likt fordi han kan benyttes i mange roller, noe som de fleste klubber har behov for.

Real Madrid stjeler ikke verdens største fotball-ego

Ronaldo i Real Madrid-drakt er historie. Mens «hele verden» har vært opptatt av hva dette betyr for portugiserens nye klubb Juventus, opplever vi det som mer interessant hva verdens beste klubb finner på før sesongstart. Da Real Madrid overraskende mistet Zinedine Zidene som trener i våres, holdt all verdens toppklubber pusten. De visste at verdens beste klubb kunne komme til å friste med seg deres trener. Men så falt valget på Julen Lopetegui.

Arsenal-treneren: Superstjerna skal jobbes med på en helt annen måte

Vi husker det triste skuet da elleve tyske spillere forlot VM-arenaen for siste gang – før mesterskapet hadde kommet skikkelig i gang. Hoggestabben Mesut Özil fikk som vanlig mest av skylden. For sjefen hans har dette overhodet ingen betydning. Planen er nemlig klar. Arsenal-spiller Özil reiste nok litt slukøret hjem til London etter fotball-katastrofen i Russland. Men her venter en sulten trener som har ett hovedmål når det gjelder den tyske superstjernen: finne tilbake til form og idrettsglede. Det murres i garderoben når tyskeren morer seg for mye. (foto.

Bekreftet: Guttedrømmen er nå oppfylt

Det må være en fantastisk følelse å kunne signere med klubben man har drømt om å spille for siden man var en liten gutt.

Ingen har større smerter enn Neymar

Mange inkludert FIFA har kritisert Neymar for å falle for lett og vri seg i smerte, men tenkt om det ikke er skuespill, men at han virkelig har det vondt.  Tenkt om vi ler av en som faktisk ligger nede. Frem til kvartfinalen mellom Brasil og Belgia lå han nede hele 14 minutter. – Det er 1/3 dels omgang og det gjør man ikke uten grunn.  Nå har teknisk direktør Marco van Basten i FIFA kastet seg på kritikken, han var i sin tid en av verdens beste og tøffeste angrepsspillere, Neymar har en mer fintfølende stil.

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma

Twitter til kamp mot falske følgere

Twitter skal fjerne flere titalls millioner mistenkelige kontoer fra brukernes følgere. Målet er å gjenreise tilliten til den omstridte tjenesten.
Les mer om:

NATO enig innad, splittet utad

NATO fikk banket igjennom vedtakene akkurat som planlagt på alliansens toppmøte i Brussel. Men på Twitter var president Donald Trump på krigsstien.

Trumps mange ansikter forvirrer NATO

BRUSSEL (VG) Det var mye Trump-fokus i forkant, og noe mindre underveis i NATO-møtet. Men så slo USAs president tilbake i vant stil på Twitter.

Twitter til kamp mot falske følgere

Twitter skal fjerne flere titalls millioner mistenkelige kontoer fra brukernes følgere. Målet er å gjenreise tilliten til den omstridte tjenesten.
Les mer om:

Fortsetter i åtte år til og får godt betalt

Russiske Nikita Kutsjerov  har signert en ny åtteårskontrakt med Tampa Bay Lightning. Det er en imponerende karriere som nå fortsetter, han har 365 NHL-kamper, alle med Tampa Bay, scoret 147 mål, fått 334 poeng, 39 power play mål og 23 matchvinnermål. Siste sesong var den beste og Nikita er godt motivert til å fortsette og klubben er villige til å betale.

Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester

Manchester City har endelig hentet Riyad Mahrez i Leicester og sikret seg en langsiktig kontrakt. – Den offensive spilleren blir etter planen å finne på Etihad Stadion frem til sommeren 2023. Mahrez som gikk inn i en depresjon etter at overgangen til Manchester City gikk i vasken i vinter, klarte å skjerpe seg og fullførte sesongen. – Det er han glad for nå. Les: Manchester City ga alt i januarvinduet, prøver igjen nå Han før trøye nummer 26 The best things come to those who wait… #welcomeriyad to Manchester City!

Trump har ankommet Europa

USAs president Donald Trump har ankommet Belgias hovedstad Brussel, kvelden før NATO-toppmøtet starter. På Twitter sier han at andre NATO-land må øke sine forsvarsbudsjett.

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

Er Arsenalspiller de neste fem årene

Den uruguayanske landslagsspilleren Lucas Torreira (22) har signert for Arsenal. Han kommer fra Serie A-klubben Sampdoria for 280 millioner kroner. Les på F7: Tenk om Sacha Baron Cohen har vært undercover i et år «I Lucas Torreira har vi signert en ung spiller med et lovende talent. Han er en ung spiller med mye erfaring, men han ønsker å fortsette utviklingen.

Real Madrid-stjernens agent heller kaldt vann i buksene til Liverpool-gjengen

Marco Asensio rakk ikke å vise seg helt frem i VM. Til det forsvant Spania for raskt ut av mesterskapet.

Atletico Madrid-treneren prøver å påvirke semifinalist i VM

Diego Simeone er ikke den eneste klubbtreneren som har holdt pusten mens landslagsspillerne har vært innkalt til tjeneste i VM i Russland. For argentineren var det nødvendig å gjøre forsøk på å påvirke laguttaket til en av semiefinalistene. Vi så alle bildene av den kroatiske forsvarsspilleren Sime Vrsaljko som humpet rundt på sitt vonde kne i den hyperspennende kvartfinalekampen mot Russland.