Nyheter om Twitter


Mannen bak «The McGeady Spin» Aiden McGeady har signert for ny klubb

Den irsk-skotske venstrevingen Aiden McGeady har absolutt alle de kvaliteter som trengs for å ha en særdeles underholdene kveld på puben med gode venner. – I tillegg er han en meget kreativ og driblesterk fotballspiller. Mange har fulgt med på kamper med hans tidligere klubber Everton og Sunderland bare for å få med seg hva slags kreative sprell som McGeady kunne finne på. 36 åringen som startet sin karriere som liten gutt for Celtic har oppkalt et eget triks etter seg, du ser «The McGeady spin» under.

Zinckernagel har signert med seriemester!

Det har vært litt av en reise de siste sesongene for Philip Zinckernagel. Bodø/Glimt som springbrett inn i engelsk fotball, opprykk til Premier League, retur til Championship på utleie til Nottingham Forest, bidragsyter til at skogvokterne rykket opp for første gang på 23 år. Så kom beskjeden om at han skulle tilbake til Watford og Championship. Den danske vingen var ikke tent på nok en runde, og har de siste ukene jobbet med en overgang. Watford Observer skrev Watford ikke aktivt jobbt med å selge Zinckernagel, men kommer et bud på 3 millioner pund eller mer står døra åpen.

Ole Kristian Selnæs klar for Europa og seriemester

Den tidligere Rosenborg og Saint-Étienne spilleren Ole Kristian Selnæs er tilbake etter to bra og et ikke fullt få bra år i Kina. – Nå har han signert for de regjerende Swiss Super League mestre Zürich. I første omgang er det snakk om en sesong, frem til neste sommer, men det skal ligge opsjon på forlengelse i avtalen. Den sveitsiske klubben har vunnet 13 seriemesterskap, det seneste i forrige sesong.

Sælnes klar for sveitsisk toppklubb

Ole Kristian Selnæs (27) forlater Kina og Shenzhen etter tre år til fordel for den sveitsiske toppklubben Zürich. Han har signert til sommeren 2023. Det opplyser FC Zürich på Twitter fredag formiddag.
Les mer om:

Kicker: Manchester City henter ny andrekeeper fra Bundesliga

I en klubb som Manchester City der hver sesong de siste årene har startet med en reell mulighet til å ta The Quadruple, teller førstekeeperen ekstremt mye. Guardiola har sin Ederson, som siden 2017 har skapt en ro blant City-spillerne som har vissheten om at de har en av verdens mest solide keepere bak seg. Selv om brasilianeren bare har misset 9 kamper på grunn av skade i løpet av årene, er kampprogrammet hos City så ekstremt tett at andrekeeperen også kan spille en avgjørende rolle for klubben med ambisjoner om å være best i alt.

BBC: Everton klar for å utnytte nok en mulighet i London

Harry Winks. Det tidligere Tottenham-talentet som har måttet se den ene forsterkningen etter den andre hentes inn til sin posisjon. Forrige sesong ble det 30 kamper på 26-åringen (stort sett innhopp), men fra mars da innspurten til Conte startet mot Champions League-billetten, har det blitt fattige 65 minutter på Premier League-arenaen for Winks. I den blå delen av Liverpool gjøres det klart for å utnytte muligheten. I januar hentet Spurs Rodrigo Bentancur, denne sommeren er også Yves Bissouma hentet inn som forsterkning på midtbanen.

Manchester City veldig nær ny signering

City har blitt enige om de personlige betingelsene med forsvarsspilleren. Og er sluttforhandlinger med Brighton om en overgangssum for Marc Cucurella, melder Football Insider. SISTE: Xavi har bedt styret om et siste forsøk for en fornyelse Venstrebacken, 23, har akseptert Citys kontraktstilbud og gjort det klart at han ønsker å slutte til Premier League-mesterne.

Det tidligere Liverpool-talentet Ki-Jana Hoever sendes videre fra Wolverhampton

Da det ble kjent at Diogo Jota var ferdig hos Wolves og på vei til Anfield i 2020, hadde en ung Liverpool-spiller allerede gått andre veien fra Anfield til Molineux. Den da 18 år gamle Ki-Jana Hoever hadde to år bak seg hos de røde, der han skrev seg inn i klubbhistorien som fjerdeyngste målscorer gjennom tidene. Det var høye forventninger til den unge nederlenderen hos Liverpool og alt skulle være klart for å vokse i Liverpool, men tenåringene som kommer gjennom spilletid-nåløyet til klubben med tittel ambisjoner, er knøttlite. Med Neco Williams foran seg i køen, ble det exit på Hoever.

Kyrgios med magetrøbbel – Wimbledon i fare

Australieren Nick Kyrgios måtte trekke seg fra en turnering på Mallorca med skader i magen bare dager før Wimbledon slås i gang i London. Kyrgios – kjent for sin utradisjonelle oppførsel på tennisbanen – slo serbiske Laslo Djere og tok seg til åttedelsfinalen i Mallorca-mesterskapet.

Kevin-Prince Boateng signerer og lover selvfølgelig å dele ut 2023 dönerkebaber

Vi elsker alle dönerkebaber, spesielt den tiden på døgnet det nærmer seg soloppgang. Kevin-Prince Boateng har skrevet ny ettårskontrakt med Hertha Berlin. – Den tysk/ghanesiske fotball-veteranen som til slutt valgte å spille for Ghana har vært innom nesten alle klubber i verden! Vi nevner i fleng: Hertha Berlin (hvor det hele startet), Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, AC Milan (i to omganger), Schalke 04, Las Palmars, Eintracht Frankfurt, Sassoulo, Barcelona, Fiorentina, Beşiktaş, Monza og siden 2021 Hertha Berlin igjen.

Bild: Newcastle har banket på hos Dortmund

I vinter var Newcastle-linken til Eden Hazard sterk. Real Madrid så mulighet til å kutte tapene på investeringen i den tidligere Chelsea-stjerna og lempe skadeproblemene over til Premier League-klubben. Hazard valgte å bli for å kjempe. Det ble aldri noe PL- comeback på belgieren (selv om mye kan skje fort i sommer), nå har Newcastle peilet seg inn på neste blad Hazard. Det er tyske Bild som har fått nyss i at Newcastle har banket på hos Borussia Dortmund.

Stjernespiller forlater Graham Hansen og Barcelona

Caroline Graham Hansen og Ingrid Syrstad Engen mister en av sine beste lagvenninner i Barcelona. Jenni Hermoso er klar for mexicanske Pachuca. Det bekrefter den mexicanske klubben på Twitter. Hermoso kommer gratis som bosmanspiller. Stjernespilleren takket farvel med Barcelona i et innlegg på Twitter. – Å vokse opp er å lære å si farvel. Jeg er veldig stolt over å ha gitt alt for denne drakten, skriver Hermoso. Hermoso står som tidenes toppscorer for Barcelona med vanvittige 129 ligamål på 128 kamper over to perioder i den katalanske storklubben.

Ukrainsk soldat delte bilder rett før han forsvant: – Her går jeg i døden

Azov-soldaten og den aspirerende fotografen Dmytro Kozatsky tok til Twitter da han skjønte at han kom til å bli tatt til krigsfange av russiske soldater. Nå vet ingen hvor han er.
Les mer om:

Toni Kroos vil ikke forlenge med Real Madrid

Real Madrids legendariske midtbane som består av Casemiro, Luka Modrić og Toni Kroos har vært kremen av europeisk fotball de siste sesongene. Trioen tok seg inn i Los Blancos-serien i 2015-16-sesongen og har ikke sett seg tilbake. Real har vunnet tre LaLiga-titler og fire UEFA Champions Leagues på den tiden. LES: Antonio Conte har sendt Levy i forhandlinger! Real Madrid har nylig kjøpt et av Europas største talenter, Aurélien Tchouaméni. Den franske landslagsspilleren ble kjøpt for €80 millioner + €20 millioner i tillegg.

Red Bull suspenderer Formel 2-fører etter rasistisk utsagn

Red Bull suspenderer Formel 2-fører Jüri Vips og avslører at han etterforskes for rasistisk språkbruk. Esteren kjører for Hitech-laget, men er en del av det samme juniorprogrammet som norske Dennis Hauger i Red Bull. Storlaget melder på Twitter at Vips er suspendert med umiddelbar virkning mens påstandene mot ham etterforskes. Det kommer fram av innlegget at Vips skal ha uttalt seg rasistisk.
Les mer om:

Carlos Tévez lander sin første trenerjobb

For noen dager siden fortalte den argentinske spissen Carlos Tévez at han i en alder av 38 år ville avslutte karrieren som aktiv spiller. – Han har spilt for klubber som West Ham, Manchester United, Manchester City og Juventus samt et opphold i Kina som han omtalte som tidenes best betalte ferie. Den lille spissen (171 cm) var på topp utrolig målfarlig, den siste perioden hos Boca Juniors som han spilte for som liten gutt ble ikke den hjemkomsten som alle ønsket.

Twitter-styret anbefaler Musk-salg på 44 milliarder dollar

Styret i Twitter anbefaler aksjonærene å selge selskapet til Tesla-sjef Elon Musk for 44 milliarder dollar, ifølge en børsmelding tirsdag.

Götze takker for seg i PSV og blir lagkamerat med Hauge

Mario Götze (30) blir lagkamerat med Jens Petter Hauge i tyske Eintracht Frankfurt. Klubben bekrefter overgangen på Twitter. Götze har undertegnet en kontrakt som strekker seg til 2025. – Jeg ser virkelig fram til å spille for Eintracht Frankfurt. Denne klubben har gjennomgått en ekstraordinær utvikling, sier Götze i en pressemelding. Tyskeren har en lang karriere i klubber som Borussia Dortmund, Bayern München og PSV. Nå setter han kursen hjem til Tyskland igjen. (NTB)
Les mer om:

Overbeviste ikke Eden Hazard til signering i første runde – jobber nå med å hente inn lillebror

I vinter var Newcastle-linken til Eden Hazard sterk, så sterk. Real Madrid så mulighet til å kutte tapene på investeringen i den tidligere Chelsea-stjerna og lempe skadeproblemene over til Premier League-klubben. Hazard valgte å bli for å kjempe. Det ble aldri noe PL- comeback på belgieren (selv om mye kan skje fort i sommer), nå har Newcastle peilet seg inn på neste blad Hazard. Det er tyske Bild som har fått nyss i at Newcastle har banket på hos Borussia Dortmund.

Her lander flyet med spilleren som blir en vanvittig forsterkning for Bayern München!

Når det gjelder Sadio Mané er ingen nyhet for liten. En gigant for Liverpool i perioden der trofeene har blitt busset til Anfield i fleng. 120 scoringer og 48 assists på 269 kamper, og del av Klopps angrepstrio som har kostet motstanderne så mange poengtap. Nå er dette historie, mens ny Mané-historie skal skrives i Bayern. På tirsdag landet den senegalesiske ørnen i München. Sky-journalisten Florian Plettenberg var på pletten da privatflyet med den dyrebare spillerlasten landet i München.
Les mer om:

Har Chelsea-spiller som toppvalg – 300 millioner skal overbevise de nye eierne på Stamford Bridge

David Moyes er lei av «nesten». Nesten Champions League-billett, nesten Europaliga-finale. Nesten. Ikke rart skotten blir illsint i kontinuerlig møte med spørsmålet om når han mister Declan Rice til de større klubbene. I sommer har West Ham planlagt en en forsterkning som skal gjøre en forskjell. Hos Chelsea har Armando Broja spilt under radaren, der én eneste kamp i Chelsea-drakta er resultatet etter å ha jobbet seg opp gjennom akademiet. i 2020/21-sesongen var det utleie til Vitesse med solide 11 scoringer på 34 kamper.

West Ham henter forsterkning fra backlinjen til Rennes

Den marokkanske midtstopperen Nayef Aguerd defineres som en moderne forsvarer som er flink til å sette i gang angrep raskt og presist. 26 åringen som har tidligere Rosenborg og Stabæk spiller Birger Meling på sin venstreside i forsvaret til Rennes er klar for West Ham. West Ham manager David Moyes har lenge ønsket å forsterke backlinjen og selv om Aguerd er på plass betyr ikke det nødvendigvis det stopper der. Nayef Aguerd spilte 31 kamper for Rennes i Ligue 1 sist sesong og sto for 3 mål.

Nå skjønner hvorfor det aldri ble Barcelona på Rüdiger

Under Frank Lampard var Antonio Rüdiger en «glemt» spiller. Det gikk mot exit for både ham og Andreas Christensen. Det endte med at Lampard var den som måtte gi fra seg nøkkelkortet på Stamford Bridge, nyankomne Tuchel satte sin lit til de to – og vant Champions League-tittelen. Men for Tüchel ble det ingen takknemlighet fra de to spillerne. Begge viste forlengelsesvegring, der hele visa endte med at Christensen ser ut til å dra på seg Barca-drakta, mens den tyske landslagsspilleren slår følge med Toni Kroos.

Pep Guardiola assistent overtar etter mannen som fylte tomrommet etter Xavi Hernandez

Arsenal manager Mikel Arteta var for ikke så lenge siden høyrehånda til Manchester City manager Pep Guardiola. – Det er en stor fordel å lære av verdens beste. Juanma Lillo vil ikke så ved Pep sin side neste sesong i Manchester City, da assistenten har valgt å bytte til Al-Sadd Sports Club, hvor han selv blir manager. Juanma Lillo, som har vært Pep Guardiolas assistent i Manchester City siden 2020, forlater nå klubben til fordel for en jobb i Al-Sadd Sports Club. – For to dager siden sluttet Javi Gracia som fylle tomrommet etter Barcelona legende Xavi Hernandez.

Bekreftet: Brentford henter inn kapasitet fra Manchester United

Når du har jobbet for Manchester United, Tottenham og det engelske landslaget, da står dørene åpne for deg.

Mest lest siste uke