Nyheter om Twitter


Politiet melder om løs ku

På Twitter varslet politiet ved 21-tiden at det var en løs ku som tuslet rundt ved Gamle Drammensveien ved Brendsrud.
Les mer om:

BBC ekspert seriøst imponert over Liverpools Joe Gomez

Den tidligere Arsenal forsvareren nå ekspert for BBC Martin Keown så kampen mellom Liverpool og West Ham i deres Premier League åpning på søndag.  En kamp Liverpool vant overlegent 4 – 0 med et mål av Mohamed Salah, to av Sadio Mane og et av Daniel Sturridge. Martin Keown var «seriøst imponert» over hva 21 år gamle Joe Gomez viste for Liverpool mot West Ham og hevdet at det vil være særdeles vanskelig for Dejan Lovren å vinne tilbake plassen sin.

Juventus jakter 19-åring uten førstelagserfaring

Da 19-åringen knapt hadde kommet i puberteten var det snakk om å søke lykke i England. Det endte med at spilleren gav sin lojalitet til PSV Eindhoven, og signerte sin første profesjonelle kontrakt med denne klubben for to år siden. Nå siktes det allerede mot overgang. Joel Piroe. For Jong PSV har det blitt to mål på 16 kamper i Eerste Divisie, men Piroe har fortsatt tilgode med å få sin førstelagsdebut.

Messi lover at Barcelona ikke skal dumme seg ut igjen

Lionel Messi har vært – og er – en av tidenes beste fotballspillere. I sine rundt 17 år for Barcelona har han vært med på det meste. Men i år blir det en ny situasjon for argentineren. For første gang har Messi holdt en tale til supporterne som Barcelona-kaptein. Bindet ble overlevert fra Andres Iniesta da han reiste til Vissel Kobe i Japan. Denne gangen ble det for godt.

U23-trener: «De har virkelig gitt Klopp noe å tenke på»

Liverpool har en kanonsterk tropp, ingen tvil om det. Nå har tre U23-spillere meldt seg på i kampen om spilletid. I fraværet av VM-spillerne Jones, Philllips og Camacho, ble en gjeng unge Liverpool-spillere hentet opp for å bidra i førsesongen. Ifølge U23-trener Neil Crithley, har dette gitt Jürgen Klopp noe å tenke på. Curtis Jones, Nathaniel Phillips and Rafael Camacho fikk alle ros fra Klopp for sitt bidrag i oppkjøringen med førstelaget. Jones og de andre leverte som menn i USA. (foto: jones, twitter) -De har gitt Klopp noe å tenke på i en positiv retning.

La Liga kopierer Tour de France

Frykt ikke, spanjolene reduserer ikke fotballsesongen til en tre-ukers-periode med seksten kamper hvor alle klubbene er på banen samtidig. Her dreier det seg om å kopiere sykkelarrangørens teft for markedsføring. Verdens største sykkelritt starter ballet på ulike sted og faktisk også i ulike land. Dette skaper enorm oppmerksomhet i landet som blir beæret med besøket. Nå skal La Liga ta læring av franskmennene. Ifølge ESPN har La Liga nå inngått et 15-års-samarbeid med en storaktører innen amerikansk sportsunderholdning om å sende fotballsirkuset over dammen.

Blir en katastrofesesong for Manchester United – hvis historien gjentar seg

Jose Mourinho vant Europaligaen og Ligacupen i sin forste sesong for Manchester United. I den andre, ble det finaleplass i FA-Cupen og 2. plass i ligaen. Nå er vi i gang med den trøblete tredjesesongen – hvis historien er en indikasjon. Mourinho forsvant fra Chelsea rett etter starten på fjerde sesong som manager. Så returnerte han etter opphold hos Inter og Real Madrid.

Gårsdagens Manchester City trening gir Pep hodepine

Kevin de Bruyne var med å nesten vinne VM for Belgia og helgens kamp mot helgens kamp mot Arsenal skulle formen testes. Han kom innpå ogklarte å pådra seg et gult kort i en kamp hvor Manchester City var dominerende. – Vant fortjent: Arsenal 0 – Manchester City 2. Huddersfield venter lørdag i sesongens første hjemmekamp. Les: Manchester Citys muligheter i Premier League 2018/19 På onsdag var det trening som vanlig, men det ble alt annet enn vanlig for den belgiske stjernen som skadet kneet.

Alex Jones fratas muligheten til å tvitre i én uke

Ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones utestenges fra Twitter i én uke etter at han oppfordret sine tilhengere til å gripe til våpen i kampen mot mediene.
Les mer om:

Alex Jones fratas muligheten til å tvitre i én uke

Ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones utestenges fra Twitter i én uke etter at han oppfordret sine tilhengere til å gripe til våpen i kampen mot mediene.
Les mer om:

Ligue 1 kaller på Arsenal-spiller

Han kom til Arsenal i 2016. Selv om det i vinter ble enighet om fireårs-forlengelse, ser ikke Emerys versjon av Arsenal ut til å ha plass for egypteren. Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Mhamed Elneny er blant disse. I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31.

Fortsatt ikke plass for angrepsspilleren hos Liverpool

Liverpool har styrket det offensive. I tillegg har et tidligere offensivt stortalent våknet. Dette betyr at noen blir igjen uten stol når musikken stanser. Det ser ut som det blir en belgier denne gangen. Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Divock Origi er blant disse. I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31.

Tre Manchester United-spillere fortsatt på vei ut fra Premier League

Jose Mourinho har klaget i hele sommer. Portugiseren har klaget på VM, overgangsmarkedet og det meste annet. Etter å ha snakket United ned før Premier League-start, fikk klubben en pangstart mot Leicester. Men fortsatt skal noen spillere ut før det blir alvor i England.  Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Tre United-spillere er ikke overraskende inkludert her. I Serie A lukkes overgangsvinduet 17.

Har drømt om spill for Chelsea siden han var åtte – hva gjør Sarri?

Han kom til klubben som åtteåring. Jobbet seg tålmodig mot drømmen om spill på seniorlaget. Dette kom i en treningskamp i 2013, da han fortsatt var ungdomsspiller. Nå spørs det hva som skjer denne sesongen for 22-åringen. Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Ruben Loftus-Cheek er en av disse. I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31.

Gammel storklubb ute etter to Liverpool-keepere

Liverpool har slitt med keeper-situasjonen sin. I sommer kom overgangen som skal ha løst dette, noe som gir minst én av to av klubbens keepere utsiktene til ny drakt. Det handler selvfølgelig om Karius og Mignolet. Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Loris og Mingnolet er to av disse. I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31.

Går mot slutten på Everton-eventyret

29-åringen ble hentet fra Crystal Palace i 2016. Everton skulle satse på å hevde seg i Premier League og så potensialet i vingen fra Kongo. To år senere ser ikke fremtiden så lys ut i England for Yannick Bolasie. Overgangsvinduet i Premier League er lukket og låst, men det betyr ikke at de andre ligaene fortsatt kan hamstre spillere fra balløya. Her er noen som kan komme til å måtte pakke kofferten. Bolasie er en av disse. I Serie A lukkes overgangsvinduet 17. august, mens det i La Liga, Ligue 1 og Bundesliga holdes åpent til 31. august.

Zinedine Zidane er den hotteste dama i klassen

Det er liten tvil om at Zinedine Zidane kan velge og vrake på øverste hylle etter som eneste manager gjennom tidene vunnet Champions League trofeer tre ganger på rad. – Det at han nå har sluttet i Real Madrid og er ledig på markedet gjør alle de andre «damene i klassen» nervøse. Spekulasjonene har gått en stund, og vi har også bidratt til det selvfølgelig om hvilken klubb han går til.

Rykker ut på bilbrann: – Flammene veltet ut da jeg åpnet panseret

Det skriver vestviken 110 på Twitter klokken 11.17 på Twitter.
Les mer om:

Manchester United ble brukt som «nyttige idioter»

Spillernes kontraktsforhandlinger med eksisterende klubb kontra overgang til ny klubb er og blir et sjakkspill. Alle parter ønsker å komme best mulig ut av det, noe som automatisk etterlater noen tapere. Denne gangen ble det Manchester United. Ifølge Sky Sports hadde United bestemt seg på tampen av overgangsvinduet for å hente Atletico Madrids jernmann, Diego Godin. Jernmannen. (foto: godin, twitter) Forrige uke ble budet pakket sammen og sendt til agenten til den erfarne forsvarsspilleren for å tas med til Atletico.

Togtrafikken står stille

Det melder Bane NOR på Twitter klokken 09.06.
Les mer om:

«Etter 17 fantastiske år i denne flotte sporten, er det på tide å gå videre»

En av de virkelig store i Formel 1-sirkuset har idag meldt fra at han gir seg etter denne sesongen. Fernando Alonso takker for seg, og er takknemlig for det sporten har gitt han gjennom 17 år. To ganger har han vært verdens beste og mange ganger tett på. Les: Chelsea-stjerne: Takket være Sarri droppet han Barcelona It's goodbye for now for Fernando Alonso What's been your favourite Alonso moment in #F1 so far?

Nærmer seg løsning for Ødegaard

I dag er plutselig nederlandske aviser tilbake i førersetet når det gjelder rykter om Martin Ødegaard sin nærmeste fremtid.

Går fra suksessklubb til klubb i krise, med reell fare for å rykke ned

Vi skal være forsiktige med å si hva andre tenker og føler, men vi er rimelig sikre på at stemningen ikke er på topp i OBOS-Ligaklubben Levanger.

«Han er nå verdt rundt 2,7 milliarder kroner»

Han beskrives som et «once-in-a-lifetime»-talent. Flere vil argumentere for at fotballverden har sett tilsvarende før, men bare ikke så altfor ofte. Faktisk svært sjelden. Etter VM i Russland ble vi vel alle enige om dette. Ikke rart den tidligere sjefen til Kylian Mbappe er stolt av gutten sin. Vi nordmenn kunne juble over 17 år gamle Jakob Ingebrigtsens to EM-gull, men må se oss slått av 19-årige Kylian Mbappe prestasjoner på veien mot VM-gullet. Fotball er størst – uansett. Har allerede fått med seg det meste som 19-åring.

Manchester United jubler etter Real Madrid-overgang!

Det måtte gå som det gikk. Utover å ta med seg VM-sølvet hjem, har belgierne Thibaut Courtois brukt sommeren på å vise hvor mye han ønsker å forlate Premier League-klubben. Det var til og med snakk om at han satte et ultimatum til Chelsea: la meg gå til Real Madrid nå, ellers går jeg gratis neste sommer. Heldigvis for United gikk drømmen hans i oppfyllelse. Det ble Real Madrid. Chelsea kommer til å overleve det at en av verdens beste keeper forsvant før sesongstart, men det kommer til å svi noen måneder. Les: Manchester Uniteds muligheter i Premier League 2018/19 Det gikk som det mått gå.