Nyheter om Twitter


Twitter legger fram millioner av russiske trollmeldinger

Twitter frigir alle kjente kontoer og meldinger knyttet til utenlandske påvirkningsforsøk på amerikansk politikk. Mesteparten stammer fra Russland.
Les mer om:

Twitter legger fram millioner av russiske trollmeldinger

Twitter frigir alle kjente kontoer og meldinger knyttet til utenlandske påvirkningsforsøk på amerikansk politikk. Mesteparten stammer fra Russland.
Les mer om:

Politiet: - Lastebil har mistet bulldoser

Politiet skriver på twitter onsdag ettermiddag at en lastebil har mistet en bulldoser på Morkastranda i Åfjord kommune.

Donald Trump kaller Stormy Daniels for «hestetrynet»

USAs president sier hva han mener om pornoskuespiller Stormy Daniels på Twitter etter at en domstol avviste søksmålet hennes. – Spillet er gang, småen, kontrer Daniels.

Nainggolan: Roma lurte meg!

Etter fire år hos Roma og med mer enn hundre kamper for klubben, skulle vi tro at forholdet mellom klubb og spiller skulle være godt etablert. Nå fyrer belgieren løs mot sin tidligere arbeidsgiver. Radja Nainggolan er fargerik både på og utenfor banen. Etter tro tjeneste for den romerske klubben siden 2014, hadde belgieren forventet en helt annen avskjed. Ifølge ham selv, spilte klubben et skittent spill. -Jeg er skuffet over flere av deres handlinger som jeg ikke kan akseptere. De gjorde ting uten å si det til meg, slik ekte menn ville ha gjort det.

Spansk media: Neymar er langt fra ferdig med Barcelona

Vi skriver litt på autopilot når det gjelder Neymar og rykter om overgang. Misfornøyd med tilværelsen i Paris- check. Real Madrid ønsker seg brasilianeren for å peke nese til Barcelona – check. Nå dukket det opp noe som vekket oss. El Mundo Deportivo hevder de har fått med seg at Neymar titt og ofte reiser tilbake til Barcelona for å møte gamle lagkamerater i den katalanske hovedstaden. Her skal han ha øst ut om sitt misnøye og nedturen med å bli satt i skyggen av Kylian Mbappe. Litt vel mye for brasilianeren? (foto: mbappe, twitter) Barcelona + Neymar = sant.

Sergio Ramos fikk smake sin egen medisin

Få spillere er tøffere enn Real Madrids Sergio Ramos. Men i den spanske landslagsdrakten fikk oksen Ramos kjenne på en av sine egne taklinger.  Erik Drier hadde bestemt seg da han startet løpet mot Ramos. You shall not pass! Great tackle from Eric Dier on Ramos. pic.twitter.com/dhmhaTz3VX — .
Les mer om:

Endelig en landslagstrener som hører på Jürgen Klopp

Vi har brukt den siste uken til å skrive om alle Liverpool-spillerne som har blitt sendt skadeskutte hjem fra landslagssamlingene. En tidligere Premier League-trener vet bedre enn å bruke usikre spillere i betydningsløse kamper. Nederlands trener Ronald Koeman vet hva det vil si for Jürgen Klopp å måtte stokke om på spillere som pådrar seg skader under spill for sitt respektive landslaget. Georginio Wijnaldum skulle ha spilt vennskapskamp for Nederland mot Belgia på tirsdag.

Chelsea-scoringen som ydmyket Schmeichel

Det brygger opp til storm når Chelsea møter Manchester United på lørdag. Gjengen fra Stamford Bridge bruker tiden til å mimre på twitter fra de gangene United ble ydmyket.  Jernmannen og hissigproppen Peter Schmeichel var alltid på med kroppsspråk og kjeften da han spilte for Manchester United på 1990-tallet. Chelsea har funnet frem en video fra arkivet som viser den ene gangen hvor dansken ikke kjefter på lagkameratene for en scoring han slapp inn… Happy birthday @graemelesaux14! Have a great day!

Én inne og én ute hos United før Chelsea-kampen

Maroune Fellaini gikk glipp av tirsdagens 1-1-kamp mot Nederland. Jesse Lingard mistet England kamper mot Kroatia og Spania. Én blir klar mot Chelsea på lørdag, den andre må nøye seg med tribunen. Fellaini ble holdt utenfor landslagsspill med ubehag i lysken, men ifølge den belgiske landslagstreneren Roberto Martinez, var dette som en gest til Jose Mourinho og United. -Han skal være i løpet av de neste dagene, han var bare ikke 100 prosent før kampen.

Tottenham har funnet sin neste forsvarsstjerne

Flere har fått med seg en helt spesiell spiller på Bournemouth så langt i sesongen. Og da snakker vi ikke om Joshua King. Nå har Tottenham satt haukeblikket på en nederlenders utvikling. Det er noe Ruud Guillit over Nathan Ake når han beveger seg på banen med sitt flagrende hår. Den tidligere Chelsea-spilleren ble hentet til Bournemouth i 2017 og har siden overgangen tatt store skritt. Ifølge Sky Sports følger Tottenham nå ekstra nøye med på forsvarsspilleren.

Nå tror flere United flopp Angel Di Maria kommer tilbake til Premier League

Det var såpass viktig for Manchester United å signere Real Madrid som argentinske stjerne Angel Di Maria tilbake i 2014 at de satte klubbrekord da de bladde opp 59 millioner pund.  De som følger med vet at det ikke gikk noe særlig, etter en sesong med bare 3 mål ble han solgt til den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Nok en skade for Liverpool!

De dårlige nyhetene har stått i kø for Liverpool i denne landslagspausen. Først var det Salah og Van Dijk, og så kom beskjeden om et brudd for Mané. Nå har det kommet melding om enda en skadebekymring i denne landslagspausen – og denne gang er det Naby Keita. Liverpools midtbanespiller skal ha forlatt banen allerede i den første omgangen i landskampen mellom Guinea og Rwanda.

Fange pågrepet etter å ha rømt

Mannen som søndag rømte fra akuttpsykiatrisk avdeling på Ahus i Lørenskog, er pågrepet av politiet. – Mannen er tilbakeført fengsel for soning av dom, skriver politiet på Twitter.

Kostnadene kuttes hos Tottenham

Dørene til nye White Hart Lane skulle ha åpnet i september. Men som ved andre store og ambisiøse prosjekter, byr det både på forsinkelser og kostnadsoverskridelser. Tottenham skal kjenne på dette de neste årene. De estimerte byggekostnadene på over 9 milliarder kroner har økt kraftig.
Les mer om:

Ole Nørgaard gir seg

Starten på årets sesongen for den danske storklubben Skjern har ikke vært helt optimalt, deres suksesstrener har «mistet» noe av motivasjonen.
Les mer om:

Manchester United-treneren blir straffet for banning

Etter seieren over Newcastle slang den pressede portugiseren noen gloser som sikkert var rettet mot all verdens forståsegpåere. Dette utbruddet kan koste Mourinho en karantene. «It is alleged that his language at the end of the fixture, as captured by the broadcast footage, was abusive and/or insulting and/or improper. He has until 6 p.m. on 19 Oct.

Barcelona trenger tidligere Chelsea-spiller i januar

Samuel Umtiti er ute, Thomas Vermaelen er ute. Ikke uventet må Barcelona ut på overgangsmarkedet i januar. Det nærmer seg El Clasico. For Barcelona begynner det å bli litt tynt i de bakre rekker med både Umtiti og Vermaelen på skadelisten. Blir lite av dette fremover. (foto: umtiti, twitter) Ifølge El Mundo Deportivo har klubben nå bestemt seg for å jobbe med en kortsiktig løsning. Det snakkes om å leie Zenit St.

Sky Sports: United trolig uten sin midtbanedirigent mot Chelsea

Liverpool er skadeskutt etter Nations League. Nå ser det også ut som Manchester United må møte Chelsea uten sin serbiske midtbanedirigent. Nemanja Matic måtte reise hjem fra landslagssamling forrige uke. Det dreide seg om en ryggskade han pådro seg, og dro rett tilbake til behandling i Manchester. Dette har ikke United råd til.

Crystal Palace skal bryte rekken på søndag

Crystal Palace har ett stort mål når de reiser til London på søndag for å møte Everton: bryte tapsrekken. Roy Hodgson har ikke hatt noen gode høstmåneder. Optimismen rådet før sesongstarten på Selhurst Park, men har fortsatt til gode å gi hjemmepublikumet sin første scoring. Hjemmepublikum trenger også noe å juble for. (foto: palace, twitter) Nå har det riktignok blitt seire på bortebane mot Fuham og Huddersfield, og Everton som står klare på søndag, har avgitt poeng til West Ham og Huddersfield på Goodison Park.

Velkommen til topps i verdens mest eksklusive ungdomsklubb

Det finnes en eksklusiv ungdomsklubb, der kritteriet er å banke inn scoringer på landslaget – før fylte 20. Forrige torsdag var det siste medlem som rykket opp til plassen under stormester Pelé. På torsdag scoret Kylian Mbappe sitt 10. landslagsmål før fylte 20. VG har vært så hjelpsomme med å lage en oversikt over medlemmene  og deres status i den eksklusive klubben. Neymar herved underlagt Mbappe. (foto: mbappe, twitter) Landslagsmål som tenåring: Pelé: 24 Amazing goal by @Pele which was never televised until now!

Usains Bolts klubb med Champions League-ambisjoner er bekreftet

Vi skrev nylig om Usain Bolts agent som breiet seg med at en europeisk klubb med Champions League-ambisjoner hadde tilbudt jamaicaneren en toårskontrakt. Etter å ha vært litt høyt oppe på vegne av Bolt, har siste nytt fått oss ned på jorda igjen. For kontraktsløse Usain Bolt er det sikkert et stort skritt på vei mot målet sitt om å bli profesjonell fotballspiller, men det var en aldri så liten nedtur da klubbnavnet ble kjent. Les: Premier League er ikke nok for Joshua King Here it is, @usainbolt, the footballer, scores his maiden Mariners goal. What a moment! Don't think limits!

Premier League er ikke nok for Joshua King – drømmer om mer

Joshua King er vår mann i Premier League. Etter to scoringer mot Watford skulle vi tro at Bournemouth-spilleren er fornøyd med tilværelsen.  26-åringen er sikkert mer enn fornøyd, men legger ikke skjul på at det er noe som betyr mye, selv med millioner i lønn og fire scoringer så langt  i verdens tøffeste liga. – Det var å komme til et sluttspill sammen med den gruppen her. Jeg har drømt om å spille i et sluttspill for landet mitt siden dag én, sier King ifølge Telegraph. Vil oppleve dette med flagget på brystet. (foto: bournemouth, twitter) Herlig!

Mer turnétrøbbel for norgesaktuelle Lauryn Hill

Den pågående turnéen til Lauryn Hill måtte tåle en avlysning i forrige uke grunnet orkanen Michael.

Motehus med skjerf-reklame bom

«Det ser ut som du blir født» skrives det på Twitter etter at det italienske luksusmotehuset Fendi blingset litt på fremstillingen av skjerfet.
Les mer om: