Nyheter om Twitter


Mauro Icardi gir pressen skylden

Mauro Icardi og frue underholdt oss både titt og ofte denne våren og sommeren. Nå ser det ikke ut som den tidligere urokråka lider av noen hjemmelengsel. For på utleie i Paris smiler fotball-livet igjen til argentineren. -Jeg har det godt. Jeg har blitt bedt om å prestere i den samme rollen som alltid. Jeg skal score mål, som betyr mest for klubben og meg som angrepsspiller. Jeg har alltid vært vant til press, men det hjelper at vi nærmest alltid vinner.

Streamingtjeneste i Iran fjerner kvinner fra coveret – se 15 fæle eksempler

Gud bedre. Streaming av musikk har vært et foretrukket valg for nordiske lyttere i over et tiår, men det har tatt tid for tjenester som Spotify, Tidal og Apple Music å etablere seg i andre markeder. Mange synes fortsatt nedlasting av én og én låt eller plate via iTunes og lignende er tipp topp, for ikke å snakke om fysiske utgivelser som CD, LP og kassett (!). Men det er ikke den eneste tradisjonen noen klamrer seg til. I Iran har selskapet Melovaz sluppet en moderne streamingtjeneste på nett, men det byr på noen problemer.

Evakuerer bedrift etter klorgasslukt

Det melder politiet i Trøndelag på Twitter.

Giroud blir «forsiktig» bedt om å forlate Chelsea

Landslagstrener Didier Deschamps er prisgitt et godt forhold til managerne i klubbene rundt om i Europa. Derfor er det med varsomhet han uttaler seg om Frankrikes målgarantist. For med 3 mål i de siste 4 landskampene for Frankrike er det garantist Giroud fremstår som. Men inspirasjonen henter han ikke på Stamford Bridge.

Mourinho prater fortsatt med United-spiller etter kamper

Det nærmer seg ettårs «jubileum» for Jose Mourinho for exiten fra Manchester United. Men helt ferdig med United er han visst ikke. Det er Scott McTominay som forteller at Mourinho fortsatt følger med. United-leiren var sånn passe delt i synet på portugiseren da han regjerte som manager. For McTominay var og er Mourinho en av de viktigste personene i livet. Les: Allegri lover United-legende en rolle hvis han erstatter Solskjær Etter at Mourinho løftet McTominay frem til debut i 2017, har skotten gradvis spilt seg inn som fast på laget som 22-åring. -José er meget spesiell for meg.

Bil blei avskilta i Erfjord

Under ein trafikk-kontroll i Erfjord der ein politipatrulje skulle sjekka korleis barna var sikra i bil, blei ein bil avskilta. Grunnen er at bilen ikkje er blitt framstilt for EU-kontroll. Skulekontrollen blei utført ved Erfjord skule i går, måndag, mellom klokka 7.30 og klokka 8.30. Totalt seks bilar blei kontrollerte, melder politiet på Twitter.
Les mer om:

Ukaina klar for EM samme kveld som Ronaldo når en utrolig milepæl

Tallet er 700!: Så mange ganger har Cristiano Ronaldo sendt ballen i mål som en profesjonell fotballspiller hvis du setter sammen scorede mål for både klubb og landslag. – De som argumenterer med at han ikke er en av verdens aller beste får stadig større problemer med å forsvare sitt ståsted.  Mandag rundet portugiseren den imponerende milepælen da han reduserte til 1-2 mot Ukraina i EM Kvalifiseringen.

Ble sendt på free transfer – nå forter Tottenham å hente 35-åringen tilbake

Kaptein og sisteskanse, Hugo Lloris, dro på seg en større skade og må slite med opptrening resten av 2019. Dette har tvunget Pochettino og gjengen til å hente tilbake en gammel kjenning. Som backup til Paulo Gazzaniga har Tottenham nå skrevet kontrakt med 35-åringen Michel Vorm. Vorm fikk ikke fornyet kontrakt etter forrige sesong og totalt 47 kamper. @Vorm_Official: «I’m happy to be back.

Bokser blir behandlet for hjerneskade etter Charles Conwell-kamp

Patrick Day er i en «ekstremt kritisk tilstand» etter hans nederlag mot Charles Conwell i Chicago. – Den 27 år gamle amerikaneren er i koma med «en traumatisk hjerneskade», melder promotøren. Day ble brakt til Northwestern Memorial Hospital etter å ha blitt slått ut i den 10. runden av hans «super welterweight bout» som oppvarmingen til kampen Oleksandr Usyk-Chazz Witherspoon i USA. Les: Petr Cech straffehelt i sin ishockey debut «Pat gjør ethvert rom han er i til et bedre sted,» sa promotør Lou DiBella. «Jeg har aldri møtt noen som har møtt Patrick og ikke likt ham.
Les mer om:

K-pop-stjerne funnet død

K-pop-fans over hele verden sørger. I dag ble det nemlig kjent at Choi Jin-ri alias Sulli er død, 25 år gammel. Sulli var mest kjent som medlem av jentegruppen f(x), som hun forlot i 2015.

Steven Gerrard får supermann i dress fra Premier League

Alle ledd teller på veien mot å bli kongen på haugen i Glasgow og Skottland. Nå hentes det inn en ny direktør til Rangers med helt spesielle evner. Ross Wilson har fortsatt ikke rundet 40, men har likevel jobbet seg opp og frem i Premier League. Dette skal nå Rangers dra nytte av de kommende årene. Les: Ferguson så tidlig at Klopp ville skape problemer for United Wilson kom til Southampton i 2015 til stillingen som direktør i speideravdelingen.

Petr Cech straffehelt i sin ishockey debut

Den legendariske fotballkeeperen Petr Cech jobber nå for å gjøre spillerne på Chelsea bedre og han har bestemt seg for å dyrke sin andre lidenskap, nemlig ishockey.  Nylig skrev vi at tsjekkeren skal være ishockey-målvakt for engelske Guilford Phoenix, som spiller i engelsk fjerdedivisjon, ikke som førstekeeper, men som valg nummer tre. Klubben som ikke er vant til å ha publikum eller få medieomtale opplevde naturlig nok en eksplosjon i interesse, så da det var klart for kamp kunne de ikke skuffe de ca 1000 oppmøte tilskuere og presse og satte Petr Cech innpå som keeper.

Manchester United holder igjen de største nyttårsrakettene

Alle verdens forståsegpåere som støtter Solskjær etterlyser stor aktivitet på overgangsmarkedet for at United skal reise seg. Men skal vi tro Daily Mail blir det ikke snakk om dette i vinter. Egentlig høres det fornuftig ut.

Robbie Fowler om hvorfor Klopp takket nei til United og Real Madrid

Liverpool-legenden Robbie Fowler holder seg fortsatt inne i fotballsirkuset gjennom ulike oppgaver, og vet sin Liverpool-historie hentet fra innsiden.

Liverpool speider i retning Leeds etter Dejan Lovren erstatter

Liverpool har satt speidere på Leeds Uniteds lånerforsvarer Ben White. – De er som vi imponert over utviklingen han har vist siden han flyttet til Elland Road på lån fra Premier League laget Brighton. Frem til i sommer har han bare spilt i League Cup, nå som han er spiller Championship fotball viser han seg frem som en moden forsvarsspiller.  Den gode formen for Leeds gjør at hans moderklubb Brighton har økt «verdien» på ham til 20 millioner pund, ifølge Football Insider. Klubben sier de akkurat nå sitter og «revurderer» spillerens fremtid.

Valtteri Bottas vinner «Japanese Grand Prix»

Valtteri Bottas vant det japanske Grand Prix løpet med Lewis Hamilton som tredje bak Ferraris Sebastian Vettel og sikret med det en ny Formel 1-rekord for med et sjette verdensmesterskap dobbel for Mercedes. Resultatet sikret konstruktørenes tittel for Mercedes med fire løp igjen, og mens Hamilton ikke helt har vunnet førermesterskapet enda er det ingen andre enn Bottas som kan ta han igjen, noe som garanterer at en Mercedes-sjåfør blir verdensmester. Les: Har fått forlenget tillit og milliarder å shoppe for Bottas wins Mercedes clinch a sixth constructors’ crown Ferrari lock out the front

Sergio Ramos satte imponerende rekord mot Norge

Mens Italia i går måtte slite en stund for å lage hull på Hellas sin forsvars-vegg, men etter pause med Jorginho og Federico Bernardeschi sørget for 2-0 og EM-billett, møtte Spania et Norge som var fast bestemt på å holde på drømmen om sluttspill.

Managerpausen over for Claudio Ranieri

Eusebio Di Francesco fikk nettopp sparken som manager for Sampdoria, inn som ny sjef den tidligere Atlético Madrid-, Juventus-, Chelsea- ,Parma-, Monaco-, og Leicester-treneren Claudio Ranieri som også tok over i Roma da Di Francesco fikk sparken der.  Det blir ingen pensjonisttilværelse for Ranieri, Sampdoria ligger sist i Serie A med tre poeng etter sju kamper. Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen Det er ikke hvem som helst som norske Morten Thorsby nå får som ny sjef i Sampdoria, vant Premier League med Leicester i 2015/16 og har et par mannsaldre med erfaring som leder for d

Rykker ut til brann i bygning i Follafoss

Det melder politiet i Trøndelag på Twitter søndag morgen.

Arturo Vidal mener han ligner mer på Real Madrid-spiller

La det være sagt: vi digger chileneren! Men da Barcelona hentet inn rebellen fra Bayern München lurte vi litt på hvordan midtbanespilleren skulle passe inn i maskineriet. Vidal mener selv at han har gitt Barcelona en ny dimensjon med å være så totalt ulik de andre spillerne på laget. Les: Jadon Sancho advares mot overgang: «Det er ikke plass» -Det er tydelig at det ofte er spillere som ligner hverandre som spiller på Barcelona. Det jeg bringer er anderledes enn de andre. Jeg angriper, forsvarer, løper en masse meter og spiller alltid på grensen.

Jadon Sancho advares mot overgang: «Det er ikke plass»

Selv om det er Manchester United som har vært mest synlig når det gjelder rykter om en Jadon Sancho-overgang fra Dortmund, er Bayern München heller ikke fremmed for å beholde 19-åringen i Bundesliga. Skjer dette, mener Bayern-legenden Ribery at det blir helt feil. Franck Ribery ble i München i 12 år og satte inn 124 mål på 425 penger. Så hvorfor er en Sancho-overgang til klubben feil for unggutten, Ribery? Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen -Sancho er en god spiller, men Bayern har nok spillere i hans posisjon. Hvor skulle han spille?

Arbeidsulykke i Flatanger

En mann i 50-årene er involvert i en arbeidsulykke i Flatanger, melder politiet på Twitter klokka 8.20 lørdag.

Falt fra stige i Flatanger

En mann i 50-årene er involvert i en arbeidsulykke i Flatanger, melder politiet på Twitter klokka 8.20 lørdag.

En fantastisk «goalgetter» er snart ledig på markedet

Jeg skal ærlig innrømme at jeg er en stor fan av den måten den uruguayansk superstjernen spiller fotball, han gir alltid alt han har og han bøtter inn mål.

ESPN: Edinson Cavani går

Det ryktes om at Manchester United, Atletico Madrid, Napoli og Inter Milan har et godt øye til Edinson Cavani. Til sommeren kan de sikre seg uruguayaneren «gratis». For når kontrakten med PSG går ut til sommeren, kan toppklubbene hente en fighter som over lang tid har vist sin effektivitet foran motstandernes mål. Ifølge ESPNs kilde har PSG og sportsdirektør Leonardo fortsatt ikke lagt frem noe tilbud om forlengelse til 32-åringen. Cavani er derfor mentalt på vei bort, men har ikke avskrevet tanken om noen sesonger til hos PSG.