Nyheter om Twitter


Se suveren video fra Stormzy – med Idris Elba

– My bruddas don’t dab, we just Vossi bop! London, stand up! Stormzy har ikke sluppet musikk siden sitt fenomenale debutalbum Gang Signs & Prayer, som suste inn på førsteplass i England i 2017. Nå er han tilbake med singel og video. Dabbing er for mor og far, i dag er det dansen «Vossi Bop» som gjelder. Just incase you forgot how it started #VossiBop pic.twitter.com/XZzwPwbw7g — VØSS (@NLVossi) April 25, 2019 Men det er ikke bare dans og moro, Stormzy serverer også litt politikk. Boris Johnson, som var utenriksminister i Theresa Mays regjering, får ingen kjærlighet. – If you can’t keep the

Chelsea har funnet en manager etter sin smak

Nå er det ingen som har gitt Maurizio sparken ennå, men når topp-fire-plasseringen kan ryke og bekymringene er store for at klubben blir utestengt fra overgangsvinduet, har godeste Lampard brukt de riktige orden, dersom plasse blir ledig. Ja, jeg er klar Ja, jeg er interessert Nei, jeg bryr meg ikke om vi ikke kan kjøpe nye spillere før neste sesong. The Frank Lampard way!

Denne gangen var det Solskjærs tur for KRISEMØTE

Jose Mourinho kan ikke ha vært i så mange møter hos United denne sesongen som ikke kunne karakteriseres som krisemøter. Ifølge en engelsk avis har arvtageren nå fått sin første smak på fenomenet. Syv tap på de ni siste kampene, har fått mirakelstarten til Solskjær til å gå i glemmboken.

Engelsk rival: «David de Gea er fantastisk!»

United-keeperen har fått så mye kjeft de siste ukene. Derfor føler vi oss forpliktet til å ta med når en keeper-rival kommer med uhemmet ros. De er ikke rivaler i samme klubb, eller på samme landslag, men for en ukes tid siden sto de på hver sin side av banen. Den gang var det Evertons Jordan Pickford som kunne glise etter å ha holdt nullen. De Gea måtte se fire baller rulle forbi seg. Har de Gea som forbilde.

Betaler millioner for Alexander Sørloth

Sørloth spilte for FC Midtjylland frem til i fjor, der han for alvor utnyttet utstillingsvinduet den danske Superligaen gir. Så bar det til Premier League og Crystal Palace, så ble han skippet videre på utlån til Gent. Men i sitt fravær fra Premier League har Sørloth sørget for at den danske klubben nå kan planlegge en ekstra god sommerferie. Sorry, lang ingress. Litt forvirret? Her er oppklaringen: Crystal Palace kjøpte Sørloth for rundt 100 millioner kroner fra FC Midtjylland. Da var planene at spissen skulle gjøre nytte for seg i Premier League. Dine sjanser kommer.

Real Madrid fnyste av budet på 1,7 milliarder kroner

Han er 23 år gammel og ble hentet til Real Madrid  som tenåring. Nå har han fått bekreftelse på at han er verdt mer enn 1,7 milliarder kroner. Asensio. Den spanske vingen har stått frem som en av de mest spennende spillerne i Spania, en spiller for de store anledningene. I tillegg til scoringer i serien, er han på rett sted i finaler som i Champions League, den Europeiske Super Cupen og i spanske Supercopa. Har steget, blikket, farten og teknikken.

Bøtelagt for dårlig oppførsel

På grunn av dårlig oppførsel i søndagens kamp mot Burnley må Chelsea manager Maurizio Sarri betale en bot på ca 69.000 kroner. – Den italienske manageren er kjent for å ha et flammende temperament og det var vanskelig å holde tilbake mot slutten av kampen. Dommeren valgte å utvise Sarri da han på overtid med sneipen i munnen ble overivrig og skapte «tumulter på sidelinjen.

Manchester United, gjett hvem Zidane har bestemt seg for å kjøpe

Manchester United har blitt linket så tungt til et kjøp av den unge superstjernen Jadon Sancho at vi nærmest har tatt det for gitt at 18-åringen ender opp på Old Trafford. Ikke ifølge tyske Bild. Representant for en ny storhetstid for Real Madrid? (foto: dortmund, twitter) Les: Dette hadde du ikke forventet, Pogba! Den tyske avisen hevder nå at Zidane Zidane har blinket ut Sancho som en av brikkene for å gjenreise «gammel storhet» med unge talenter. Har pengene til å snike i køen.

Endelig: Alexis Sanchez får tilbud om overgang

«Fotnoten» hos United, Alexis Sanchez må videre. Skal videre. Nå kan det åpne seg en mulighet i betryggende avstand til London og Manchester. Briljant i Arsenal-drakten, usynlig i United-drakten.

Dette hadde du ikke forventet, Pogba!

Vi er bare noen kamper fra sesongavslutning i Premier League. Da er tiden inne for å sette sammen spillerne som har kvalifisert seg til all star laget i England. Ikke overraskende er det Manchester City og Liverpool som dominerer listen, mens to spillere sørger for at kåringen ikke blir helt uten overraskelser. Paul Pogba har vært gjennom en berg-og-dalbane-tur i form av vekslende prestasjoner.

Stjernespekket Bond-presentasjon på Jamaica

Den 25. filmen om James Bond er ventet å være skuespiller Daniel Craigs siste film i rollen. Produsentene bak filmen valgte Jamaica og forfatter Ian Flemmings egen villa GoldenEye som sted for avsløringen av flere nyheter om filmen. I direktesendt overføring på Twitter fortalte produsentene Michael Wilson og Barbara Broccoli, og flere av de mest sentrale skuespillerne, om filmen. Deler av jubileumsfilmen er spilt inn i Norge, nærmere bestemt i Nittedal i Akershus. Innspillingen fant sted mellom 25. mars og 2.

Nygift – og nyseparert – Nicolas Cage synger samme sang på karaokebar flere kvelder på rad

Synger bort smerten? Når livet ikke går din vei, så er det ett sted man alltid kan finne trøst; Den lokale karaokebaren. Nicolas Cage har hatt noen turbulente uker. Nylig giftet skuespilleren seg for fjerde gang. 55-åringens brud er Erika Koike (34), som han skal ha datet et års tid. Seremonien fant sted i Las Vegas, og paret ble sett kranglende både før og etter ekteskapsinngåelsen. Nicolas Cage seen fighting with wife Erika Koike just hours after tying the knot in Las Vegas https://t.co/8nnaeAMOSZ https://t.co/HxWFe6l0KF pic.twitter.com/cEHLsKxGfx — Breaking News (@FreebieNinja1) March 29,

Tre bilister mistet lappen ved Kobbelv

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klokken 13.20 torsdag ettermiddag meldte politiet om flere tilfeller av råkjøring på E6 ved Kobbelv i Sørfold.Tre mistet førerkortet fordi de kjørte i henholdsvis 96, 98 og 99 kilometer i timen i en 60-sone.- I tillegg har fire har fått forenklede forelegg for hastighet, melder politiet på Twitter.Høyeste hastighet ble målt til 81 kilometer i timen i 60-sone.

Rooney skrudde MLS-klubben sin til topps

Fire nydelige redninger av keeper Bill Hamid og en lur Wayne Rooney-scoring var nok til at DC United gikk til topps i MLS. Det vil si i den østlige avdelingen, men likevel. DC United har hatt en dårlig statistikk i oppgjørene mot Columbus Crew siden 2007, men det siste året har styrkeforholdet endret seg. AMAZING FREEKICK FROM WAZZA! @WayneRooney 1-0 DCU!#DCU pic.twitter.com/EMNxVgmYBE — D.C. United (@dcunited) April 25, 2019 Les: United har glemt det viktigste – og det inkluderer ikke kjeft Med Rooney-scoring er den tidligere United-bassen oppi 17 mål på 28 MLS-kamper. Matchvinneren.
Les mer om:

Ett stykk City-kne må til skanning

City viste hvem som er konger i Manchester. Gratulerer, og det om det. I Premier League denne sesongen er det ingen tid for å dvele ved seire eller tap. Når kampen blåses av, siktes det med en gang mot neste. For Fernandinho dreier det seg nå om skanning, testing og bønn. Brasilianeren måtte skiftes ut rett etter pausen. Det var kneet som hadde fått seg en runddans. Dette betyr at helgens kamp mot Burnley står i fare for midbanespilleren. Viktig for City.

Manchester United har glemt det viktigste – og det inkluderer ikke kjeft

Si hva du vil, men når profesjonelle idrettsutøvere ikke har det gøy, hjelper det ikke å være innbitt og alvorlig. Så her her vårt lille tips til Solskjær: Husk hva du gjorde fra desember. Her var det å vise tillit til enkeltspillere, fyre opp lagfølelsen og skape tro som gjaldt. Det bør ikke være noe anderledes på Old Trafford nå i april. Men det som har kjennetegnet Solskjær på pressekonferansene etter de siste syv tapene, er melodien: «nå må spillerne stå frem og vise at de vil, ellers har de ingen fremtid på Old Trafford». Må ha det gøy for å levere.

Seriemester for 13.gang på rad

Kampen i den franske toppserien for kvinner er hardere nå enn på mange år, flere lag bruker store resurser for å «ta igjen» Olympique lyonnais som har vært nesten enerådende. – Likevel, Lyon har verdens beste spiller i Ada Hegerberg og klarte å holde unna for Paris Saint-Germain.  Ada Hegerberg og Lyon vant 4-0 borte mot Dijon i går kveld og sikret med det klubbens 13. strake seriemesterskap.

Skal spille Joy Division-klassiker i sin helhet

Peter Hook har annonsert to konserter der Joy Divisions klassiske album Unknown Pleasures og Closer skal bli fremført i sin helhet. Det skriver NME. Under de to eksklusive konsertene kommer også en del av New Orders låter til å bli spilt. LES OGSÅ: Bokassa annonserer ny plate – på britisk plateselskap. Hook, som var bassist i Joy Division og senere i New Order, kommer til å fremføre albumene med bandet sitt, Peter Hook & The Light. Konsertene er en del av Hooks jubileum av albumet Unknown Pleasures, som ble sluppet for 40 år siden i juni.
Les mer om:

0-2 på Old Trafford og Manchester farges i blått

Det så ut til å bli en interessant kveld for United frem til pausen. Så viste City hvordan man kverner seg til seier. Bernardo Silva viste tidlig etter pausen elegant hvordan man opptrer foran mål, og gav City det perfekte utgangspunktet for de neste 36 minuttene. Blå eleganse. (foto: city, twitter) Deretter tok det ikke mange minutter før Leroy Sané ble spilt fri av Sterling og satte ballen forbi en klønete David de Gea. Deilig.

Wolverhampton viser Arsenal hva som skjer når det spilles med hjertet utenpå drakta

Arsenal skulle til Molineux Stadium for å hente poeng. Istedet ble turen en gedigen skuffelse. Ruben Neves, Matt Doherty og Diogo Jota sørget sammen med resten av ulvene for at London-laget fikk en ekstra lang vei hjem denne onsdagsnatten. Arsenal trakk det største publikummet denne sesongen, og ulvene ble heiet frem av rundt 30 000 tilskuere på denne magiske aftenen. Arsenal ante ikke hva som traff dem i første omgang. (foto: wolves, twitter) Les: Ajax sikrer seg keepertalent Etter den forrykende førsteomgangen sto det 3-0 til vertskapet.

Full krise: Salah spiste pizza og klemte dragedronning før kamp

Vi syntes det er herlig at en egypter, som har lært seg til å løpe raskt og sparke ball samtidig, er med på Time Magazines liste over world´s most influential people. Derfor lar vi oss ikke sjokkere at Liverpool-spilleren befinner seg i New York 72 timer før kampen på Huddersfield. Ikke uventet har det kommet en del reaksjoner på at godeste Salah koser seg bare noen dager før kamp. For oss virker det bare sunt. Vurder selv. "@MoSalah is a better human being than he is a football player. And he’s one of the best football players in the world," writes @iamjohnoliver.

Nevn 6 spillere hos United som har scoret mot City

United tvitrer med quiz som oppvarmingen før årets begivenhet i Manchester. Vi henger oss på, tok testen og deler den villig videre. PS: Vi fikk 1 feil. Du har muligheten til å slå oss, så test deg selv før videoen med svarene går. Can you name the 6️⃣ current #MUFC players who have scored against City? pic.twitter.com/SEkD8Z8tBK — Manchester United (@ManUtd) April 24, 2019 Les: Guardiola: Solskjær prøver å påvirke dommerne

Snakker ut om #FreeBritney: – Ting som blir sagt er ute av kontroll!!!

Hvordan står det egentlig til med Britney? Mye har vært sagt om popstjernen. Av andre. Nå åpner hun selv litt opp om tingenes tilstand. I april ble 37-åringen frivillig innlagt for å fokusere på sin mentale helse. Det var i hvert fall historien som ble fortalt. Så dukket hashtaggen #FreeBritney opp med en tilhørende podcast. Fans mente Britney ble innlagt mot sin vilje, og tok til og med til gatene for å kjempe for Britneys frigjøring:   Concerned fans of Britney Spears have gathered outside West Hollywood City Hall demanding to #FreeBritney.

Zidane viser for verden at Real Madrid inntar tronen på overgangsmarkedet

Real Madrid krever Hazard, Chelsea krever store summer, Real-supporterne krever Bale bort. Hva blir det til, Zidane?

Pep Guardiola avviser salg, men vingen vil vekk

Manchester City manager Pep Guardiola gjør kanskje dumt i å fortelle verden at Old Trafford ikke er noe å frykte lenger, det kan være det lille puffet som Ole Gunnar Solskjær trenger for at spillerne skal begynne å løpe igjen. Vel i kveld får vi se om Liverpool får hjelp av Manchester United i kampen om seriegullet.