Nyheter om Twitter


Nå begynner kaoset

På fredag ble Hansi Flick erklært «permanent» boss hos Bayern München. På mandag har han sin første fellestrening, mens konkurrentene ute i Europa fortsatt har forvist spillerne sine til egentrening. Bundesliga har anbefalt klubbene å holde igjen fellestreningen til 5. april. Nå kan «normaliteten» gradvis komme tilbake for de tyske fotballspillerne. -Bayern er den første klubben som returnerer til trening i små grupper fra 6. april.

Bekreftet: Mourinho har sjekket ut spiller hos Steven Gerrard

Faren til Ianis Hagi er en av de få som har spilt både for Barcelona og Real Madrid og fikk kallenavnet Karpatenes Maradona. Nå har Mourinho sett potensiell storhet også hos junior. Vi tipper også Ianis Hagi er drittlei av å bli sammenlignet med faren Georghe, men for oss blir det en knagg å sortere informasjonen etter. Enn så lenge. Locked in. pic.twitter.com/AdP8LKARuP — Ianis Hagi (@IanisHagi10) June 9, 2019 Men gjør juniors agent jobben sin, kan Hagi-navnet få en ny betydning. -Jeg har personlig blitt spurt av Jose Mourinho.

21-åringen som valgte bort Premier League

Forrige sesong løp spissen Josh Maja ut av skyggen etter å ha levert 15 scoringer på 24 League One-kamper for Sunderland. Dermed sto klubber fra de to øverste divisjonene parat til å overta det unge engelsk-nigerianske talentet. Men fikk nei. 21-åringen valgt heller å forlate balløya for å få den rette utviklingen. -Ikke mange unge spillere bryter gjennom med fast spilletid i Premier League. Avhengig av hvem du er, så må du finne det riktige miljøet for å få spilletid.

Solskjær har fortsatt ikke bestemt seg

Timothy Fosu-Mensa fikk United-debuten tilbake i 2016 av Louis van Gaal, men har siden nederlenderen forlot Old Trafford ikke maktet å kjempe seg inn på førstelaget. Noen måneder før kontrakten løper ut har Solskjær fortsatt ikke bestemt seg hva han skal gjøre med 22-åringen. United har opsjon på ett års forlengelse, men ifølge Mirror har klubben fortsatt ikke tatt kontakt med forsvarsspilleren som sitter på «hjemmekontoret» og tvinner tomler mellom egentreningsøktene.

Topp 55 memes fra Tiger King på Netflix

Netflix kunne ikke servert oss Tiger King: Murder, Mayhem and Madness på et bedre tidspunkt. Dokumentarserien er så spinnvill at selv koronaviruset virker normalt, noe som gjør at vi glemmer pandemien et lite øyeblikk. Takk, Joe Exotic og Carole Baskin! PS: I dag ble det kjent at det kommer (minst) én episode til av Tiger King.

Neymar setter press: Dere lovte, jo

Vi følger Neymar-saken med samme hoderystende interesse som før forrige sommer.

Premier League kommer ikke med ny dato

Engelsk fotball blir utsatt på ubestemt tid og Premier League-klubber ønsker at spillere skal gå ned i lønn. Premier League starter ikke opp igjen i begynnelsen av mai. Nå vil ikke Premier League komme med en tid det starter først når helsemyndighetene gir råd om at det er trygt. Les: Tuttosport: Juventus tar innersvingen på Liverpool I mars ble turneringen suspendert til 30. april på grunn av coronaviruset.

Planlegger kjøp av Liverpools Xherdian Shaqiri

I januar skal den tidligere Real Madrid-manageren Julen Lopetegui ha vurdert kjøpet av Shaqiri. Prislappen på rundt 340 millioner kroner kjølnet raskt interessen i Sevilla, men nå har situasjonen endret seg. Det sier seg selv at to minutter med spilletid i 2020 for den sveitsiske landslagsspilleren ikke er holdbart.

Mann pågrepet etter brann i Bø

Det har vært brann i et større bygg i Bø i Telemark. Ingen skal være skadd i brannen. På Twitter opplyser politiet at en mann i 20-årene er pågrepet.
Les mer om:

Ble alt annet enn imponert av Erling Haaland

Dette er en historie som beskriver hvilken rakettutvikling 19-åringen egentlig har hatt de siste månedene/årene. Vi lar den tidligere FC Köbenhavn-spilleren og nå Admira Wacher-spiller, Morten Hjulmand, fortelle om da han møtte jyplingen Haaland for tre år siden. Les: Marca: Everton planlegger to overganger som vil sette fyr på Premier League -Det er ikke ment å virke som jeg kjent ham personlig, eller noe, men jeg møtte ham første gang da han var på prøvetrening i FCK (2017) og han husket meg faktisk godt igjen da vi spilte mot hverandre i den østerriske ligaen.

Marca: Everton planlegger to overganger som vil sette fyr på Premier League

Spanske Marca pleier å ha orden i sysakene sine når det kommer til mye av det som skjer på styrerommene i La Liga. Da syntes vi det er verdt å ta med ryktet om to overganger som kan sette Premier League on fire. James Rodriguez har de siste ukene vært linket til en overgang til sin tidligere sjef, Carlo Ancelotti. Har Everton finansene fortsatt i orden kan en avtale med Real være realistisk.

Sivile politibiler satt inn i overvåkingen av trafikken

Up-sjefen har vært ute på Twitter og oppfordret folk til å kjøre pent. sentralt Lensmann Kristoffer Magnus Tessem sier at politiet i Valdres har det samme fokuset.

Avviser plan om kamper tidlig i mai

Den tyske ligaen (DFL) tilbakeviste lørdag en nyhetsmelding om at bundesligafotballen skal starte opp igjen tidlig i mai og avsluttes i juni. Det anerkjente magasinet Kicker skrev at de 36 klubbene i 1. og 2. Bundesliga på sitt møte tidligere i uken gikk inn for et format der kamper spilles for tomme tribuner med oppstart første helg i mai. – Meldingen er misvisende. Det foreligger intet oppsett for avvikling av kampene resten av sesongen. Alt annet ville vært virkelighetsfjernt i dagens situasjon, svarte DFL på Twitter. (NTB)
Les mer om:

Real Madrid-legende Goyo Benito er død

Goyo Benito vant seks mesterskap i sine 13 sesonger i kongens klubb. – Real Madrid måtte ta farvel med et av klubbens store ikoner. I en alder av 73 år måtte den tidligere forsvareren Goyo Benito gi opp sin årelange kamp mot Alzheimers sykdom. Les: Tidligere VIF-spiller hentes til Champions League-klubb Goyo Benito perteneció a la generación de futbolistas que tomó el relevo del Real Madrid yeyé. Jugó 420 partidos oficiales con el Real Madrid y fue internacional con España en 22 ocasiones. #RealMadrid pic.twitter.com/5sl3GmLksI — Real Madrid C.F.

Tidligere VIF-spiller hentes til Champions League-klubb

Den nigerianske vingen Chidera Ejuke ble hentet til Vålerenga i 2017 og underholdt oss i to år før det bar videre til Heerenveen. Ett år etter at 22-åringen forlot humpete gressmatter i nord, kan de fremtidige kampene spilles på Stadio Olimpico, San Siro, Juventus Stadium og de største arenaene i Europa. Det er Corriere dello Sports som hevder Lazio ikke har gitt opp kampen om den nigerianske vingen. Serie A-klubben var med og knivet da Ejuke hadde vokst seg for stor for Eliteserien, men måtte gi tapt til Eresdivisie-klubben. Forrige sesong endte Serie A-klubben på en intetsigende 8.

Champions League ødelegger for Premier League-klubber

Den danske landslagsspilleren Yussuf Poulsens ble hentet til RB Leipzig som 18-åring. Siden 2013 har han vært med på den fantastiske reisen som medlemmet i Red Bull-familien har hatt mot toppen av Bundesliga og Champions League-spill. Dansken har spilt sin viktige rolle i suksessen, noe som har gjort ham litt ekstra kravstor når det snakkes om klubbytte. Det er tyske Bild som forrige uke hevdet at Poulsen var misfornøyd med situasjonen og manglende spilletid.

Bekreftet: Bayern München «tar en Solskjær»

Hansi Flick ble sendt ut i heksegryta i november da Niko Kovac ble erklært «udyktig» etter noen historisk stygge tap i Bundesliga. Nå bekrefter Herrn Rummenigge at de «tar en Solskjær». Som hos United viste vikaren seg skikket til å sende klubben tilbake på rett spor. Eller som Olvier Kahn uttrykker det: en manager som forstår klubbens filosofi. Nå var ikke Bayern så langt nede som United, men likevel.

Bayern München har gitt vikaren tre års kontrakt

Da Niko Kovac fikk sparken i november fra Bayern München hentet de opp den evige assistenten Hansi Flick som manager, men tanken var at han skulle få jobben frem til de kunne få inn en «skikkelig» manager. Så begynte Bayern München å spille med selvtillit og resultatene på banen gjør dagens nyhet ikke spesielt overraskende.

Herrem tar to nye år i Sola

Norsk Topphåndball melder på Twitter at Camilla Herrem (33) har skrevet under for to nye år med Sola. Sist sesong scoret Herrem 107 mål på 22 kamper.
Les mer om:

Tenk hva denne goalgetteren får til med Liverpool-spillere rundt seg

Mens ligaer, klubber og spillere går rundt seg selv for å finne en løsning på arbeidssituasjonen, vet alle at neste sesong vil komme, uansett hvor uforberedt en klubb måtte være. Hos Liverpool er det snakk om å posisjonere seg for videre utvikling og suksess på balløya og i Champions League. Les: Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet De siste måneden har Werder Bremen-spilleren Milot Rashica vært linket til en mulig overgang til Anfield. Den offensive midtbanespilleren har vært en av de få lyspunktene hos den nedrykkstruede Bundesliga-klubben.

Bekreftet: Chelsea har fått på plass en viktig langsiktig brikke

Midtbanespilleren har allerede fått Premier League-debuten sin i 4-0 overkjøringen mot Everton. Nå sikrer Chelsea at 18-åringen ikke finner på noe tull utenfor Stamford Bridge. Tino Anjorin blir beskrevet som en av de aller beste av neste generasjon Chelsea-spillere som blir klekket ut på akademiet på Cobham Training Centre.

Skal bli bedre enn Haaland – nå står toppklubber i kø for Jonathan David

Den kanadiske spissen kom til Gent og belgisk toppliga sommeren 2018. 14 scoring og 5 assists på 43 kamper senere hadde han etablert seg som en av de store talentene i Europa. Og hvis noen skulle tro Jonathan David var et blaff: Denne sesongen endte med 23 scoringer og 7 assists på 40 kamper.

Kjempehopp i oljeprisen – opp nesten 20 prosent

Donald Trump skrev på Twitter at Saudi-Arabias kronprins hadde snakket med Russlands president. De skal ha blitt enige om å få slutt på oljestriden. Russland avviser påstand om samtaler i Trumps oljetweet.

Tiger King: John Finlay ser ikke sånn ut nå lenger

Snakk om glow up! John Finlay er blant de søtere innslagene i den spinnville Netflix-dokumentarserien Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. Eksmannen til Joe Exotic er sjarmerende som få, men tidvis så han også litt herja ut. Hvis det er lov å si. Eller som han sier selv til E!: – Jeg så ut som en rusa hillbilly. I et nytt intervju forteller John at det var seriens produsent som foreslo at han skulle sitte skjorteløs under intervjuene i Netflix-serien. Han mener også at serien fremstiller ham i et dårlig lys.
Les mer om:

Ajax-direktøren skjeller ut UEFA

Sportsdirektøren hos Ajax sitter utenfor «episenteret» til skjelvet i europeisk toppfotball og skjønner ikke hva de tenker på hos UEFA. Marc Overmars mener noen nå noen må skjønne alvoret og kansellere sesongen. -Vi er ikke så avhengige av TV-inntektene i Holland som de er i de største ligaene. Jeg tror de store presser UEFA til å fortsette med å spille fotball for enhver pris, sier Ajax-direktøren til Telegraaf. Les: Dro inn «en Neymar» i agenthonorarer -UEFA tjener også på dette, for det er hundrevis av millioner euro som står på spill med Champions League.