Nyheter om Twitter


Kjører på for at Barcelona skal eie «You´ll Never Walk Alone»

Vi lurer av og til på hvorfor vi bruker tid på kandidatene til presidentvalget i Barcelona, 24. januar. Så kikker vi tilbake i arkivet, ser hva Barcelona har vært -og er igjennom i dette virusets år 2020.

Kalvin Phillips løftes opp som erstatteren til Liverpools ubestridte leder

Når noen begynner å nevne muligheten for at Kalvin Phillips en dag ikke skal spille for gjengen på Elland Road, murres det fra Leeds-supporterne. Mot Leicester og Crystal Palace ble det tydelig hva midtbanespilleren betyr for Bielsa. Da satt 24-åringen på skadebenken og Leeds gikk på to 1-4 smeller. Med Phillips tilbake, forlot Leeds Goodison Park forrige helg med knallsterke tre poeng.

Steve McManaman vet akkurat hvilken medisin Real Madrid trenger

Som vi husker Macca med det flagrende håret. Liverpool-vingen som ble hentet til Madrid i 1999 som den andre engelske spilleren verdig til å dra på seg Real-drakten. Når McManaman nå følger sin gamle klubb, klubben som regjerte i Champions League i en sammenhengende periode, hører vi en anelse smerte fra engelskmannen. Les: Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei Da det ble et hjemmetap mot Alaves i helgen, ble kniven vridd rundt i såret hos McManaman. Nå mener han noe drastisk må gjøres for å kunne gjenvinne posisjonen som verdens beste klubb.

Rekk opp hånda de som før sesongen så West Ham komme fossende

Det har lett for at Liverpool, City, Tottenham, Chelsea, United og de andre gigantene får det som er av oppmerksomhet. West Ham er en av klubbene som spiller litt under radaren, men denne sesongen nekter David Moyes å la seg ignorere. Forrige sesong ble det en dønn kjedelig, men trygg 16. plass på tabellen. På mandag senket West Ham en av sesongens største overraskelser, Aston Villa. Les: Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren» Dette sendte Moyes og gjengen inn på en europaliga-kvalikplass etter ti kamper.

Kjørte i 91 km/t på Tromsøya. Nå er han fotgjenger

En 20 år gammel mann stanset i fartskontroll på Tromsøya etter å ha blitt målt til 91 km/t i 50-sonen. Mannen ble avhørt på stedet natt til tirsdag, og førerkortet beslaglagt, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

The Undoing: Internettet reagerer på slutten av HBO-serien

The Undoing ble avsluttet i dag. SPOILER-ALARM SPOILER-ALARM Endelig fikk vi vite hvem som er morderen i den påkostede HBO-serien fra kaksete Upper East Side på Manhattan. Vel, de tusenvis som har lest Jean Hanff Korelitz-romanen You Should Have Known fra 2014 – som The Undoing er basert på – har visst det lenge. Egentlig er You Should Have Known en mer passende tittel? Du burde kanskje ha visst at personen som drepte unge Elena Alves var hennes elsker Dr.

Australia krev unnskyldning frå Kina etter deling av falsk bilete

Eit falsk bilete som skal førestille ein australsk soldat som gjer eit krigslovbrot på ein kinesisk regjeringskonto på Twitter, har sett sinna i kok i Australia.
Les mer om:

Klopp bringer nytt om Thiagos retur

I helgen var Jürgen Klopp illsint på det meste da de måtte avgi poeng til Brighton (all honnør til Mr. Potter). Da var det sikkert en opptur å kunne fortelle om at Richarlison-offeret nærmer seg tilbake. 17. oktober ønsket Evertons-spilleren Liverpools spanske tilskudd «velkommen» til byen. Siden den gang har jobben til Thiago Alcantara vært å pakke ut koffertene samtidig som kneet trenger å falle tilbake på plass. -Det var en massiv impact på kneet. Problemet i en sånn situasjon når ingen ting er brukket eller revet av, tenker alle at: Ok du kan gå etter noen få dager.

Nødetatene rykker ut på trafikkulykke

Politiet melder på Twitter kl.16.35 at de er på vei ut for å bistå i en trafikkulykke.

Eden Hazard er sendt tilbake «der han kom fra»

Belgieren vil for alltid bli sammnelignet med storhetstiden i Premier League da han tok seg av jobben med å drible av halve Liverpool-forsvaret og score – blant annet. Hos Real har det dessverre blitt mest av his recovery will continue to be assessed. 110 scoringer og 92 assists på 352 Chelsea-kamper forteller om en gigant som sjelden forlot banen uten å ha produsert.

Ancelotti ser mot Barcelona for å tette lekkasjen i Everton-forsvaret

Det var ikke snakk om noen lekkasje i 1-0 tapet mot Leeds i helgen. Når Liverpool på 2. plass har sluppet inn 17 mål, det samme som Everton, taler det heller ikke om en lekkasje.

PSG slipper å tro de har en fordel mot United

Det så skikkelig smertefullt ut da David De Gea ble liggende etter et ublidt møte med stanga da det lure frisparket til James Ward-Prowse skulle stanses. The Saints gikk opp i 2-0 ledelse og de Gea ble sittende igjen i garderoben da det ble blåst for andre omgang. Dean Henderson fikk ligadebuten for United, og ingen tenkte spesielt over at de Gea ikke sto mellom stengene resten av kampen. Henderson holdt nullen og Fernandes og Cavani gjorde resten.

Her er de 23 skottene som har løftet ligatrofeet for Liverpool

Det er noe med Liverpool og skotske spillere. Nå er det Andy Robertson som representerer linken mellom høylandet og Premier League-giganten, men han er bare én av 23 som har kjempet ligatrofeet inn i premieskapet hos Liverpool. På tide å ta en oppsummering av hva skottene har betydd for Merseyside-klubben.

Kim Kardashian ber om hjelp for å redde dødsdømte Brandon Bernard

Kim Kardashian West vil redde livet til dødsdømte Brandon Bernard. Firebarnsmoren er midt i advokatstudiet og skal ta sin eksamen (alias bar exam) i 2022. Selv om hun ikke har en offisiell grad ennå, jobber hun hardt for å hjelpe straffedømte. I 2018 drev Kim med suksessfull lobbyvirksomhet Alice Marie Johnson (65) fra Tennessee ble løslatt i 2018 etter å ha blitt dømt for en narkotikaforbrytelse i 1996. Dette var hennes første forbrytelse, men hun ble dømt til livstid uten mulighet for å slippe ut tidlig. Kim møtte presidenten for å be om benådning for Alice Marie, så bestemoren skulle slippe

Den tidligere Premier League-spilleren Papa Bouba Diop er død etter lengre tids sykdom

Paul Scholes beskrev ham som en av de vanskeligste motstanderne, Fulham gav senegaleseren kallenavnet The Wardrobe. Vi husker Diop spesielt godt da han representerte Senegal i deres første VM-sluttspill i 2002. Da ble han matchvinner i åpningskampen – mot Frankrike. Et resultat som franskmennene fortsatt får ukontrollerte rykninger av å tenke tilbake på. Les: Diego Simeones hærfører gir seg Senegal gikk hele veien til kvartfinalen der Tyrkia viste seg for sterke. Diop ble stående som løvenes toppscorer. Totalt ble det 63 landskamper med 11 scoringer på midtbanespilleren.

Manchester United skyver Eric Bailly inn i byttehandel

Den ivorianske landslagsspilleren ble hentet til Old Trafford i 2016 for solide 30 millioner pund. Nå skal det nevnes at Bailly har vært gjennom en av de mest ekstremt turbulente periodene hos United, men denne sesongen ser det ut til at exit er det eneste riktige utfallet. 2 Premier League-kamper og 2 cupkamper så langt i sesongen vitner ikke om at Bailly kommer til å spille annet enn birolle fremover.

Diego Simeones hærfører gir seg

Gabi Fernandez. Superstjerne-bjellene ringer ikke akkurat ved dette navnet, men den bunnsolide midtbanespilleren fungerte ikke mindre enn som Diego Simeone forlengede fot ute på banen. Fernandez ledet Atletico til La Liga tittelen i 2014 (og to bitre finaletap mot erkerivalen Real i Champions League). Da Fernandez trakk seg tilbake fra Rojolblancos i 2018, hadde han tilbakelagt to runder hos Atletico, med imponerende 417 kamper.

Arsenal gjør klar budet som skal redde Arteta

Media har vært etter Solskjær siden sesongstart med å hekte nå-får-han-snart-fyken historien på United-manageren. Etter knallform i Champions League og en sterk Cavani-seier mot Southhampton denne helgen, er det ikke så mye krutt igjen. Nå rettes skytset mot Mikel Arteta. Spanjolen har hatt en spesielt seig sesongstart etter å ha endt forrige med FA-triumf og stinne av troen på at nå er alt mulig. Da Ulvene til Nuno Santo tok full poengpott mot Arsenal på søndag, må vi scrolle ned til 14.

Denne gangen blir det overgang på Dybala

Etter forrige sesong der Paulo Dybala viste at han fortsatt finner mål i Juve-drakten, trodde vi at det hele hadde roet seg for argentineren. Trodde vi. Det ser ut til at det aldri skal bli ro rundt Paulo Dybala. De største stjernene ryktes alltid på vei ut eller inn, men i tilfellet Dybala, har det de siste sesongene vært forhold som viser at det er ild under rykterøyken. Les: Snakker med både Ancelotti og Mourinho Denne sesongen har Ronaldo levet 9 scoringer på 7 kamper, mens Dybala har vært innpå i 9 – og står notert med én ensom scoring.

Mann anmeldt for ulovlig scooterkjøring på Valdresflye

Søndag ble en snøscooter stoppet ved Bygdin. Det resulterte i anmeldelse for to forhold, opplyser Politiet i Innlandet på Twitter.
Les mer om:

Lode og Berg hyllet av Glimt-fansen

Marius Lode og Patrick Berg er omsider tilbake i Bodø. Da de forlot flyplassen rundt midnatt søndag, hadde supporterne møtt opp med bluss, flagg og jubel. Det hele lignet på da resten av Bodø/Glimt-mannskapet landet i byen dagen etter at seriegullet var sikret for en uke siden. I en video på Twitter viser spillerne kjøre i en gul bil med flere Glimt-supportere langs veien. De hadde fyrt opp bluss og jublet da spillerne kom kjørende forbi. I videoen ser man Berg smile og vinke tilbake. «Fy søren så rått!
Les mer om:

I dette landet kan det bli nærmest umulig å bruke Facebook og YouTube

Dersom ikke Facebook, Twitter, TikTok og Youtube utnevner en lokal og juridisk representant i Tyrkia innen mai, kommer det til å bli nærmest umulig å bruke de gigantiske medieselskapene i landet.

United henter vingen i januar som matcher det ville tempoet til Cavani

Vi kjenner at innstillingen vår til Ousmane Dembélé er i ferd med å endre seg. Dette har vært en spiller United burde holde seg langt unna, både på grunn av skadehistorien til franskmannen, men også en tidvis tvilsom attitude som ikke er forenlig med å gå ut på Old Trafford. Nå har 23-åringen vist seg at han både kan holde seg skadefri – og levere gnistrende gode prestasjoner på vingen. Solskjær kommer ikke unna den lenge etterlengtede forsterkningen på vingen.

Jake Paul vs. Nate Robinson ble en kort kamp hvor Snoop Dogg stjal showet

Jake Paul alias Vine-stjernen som ble YouTube-stjerne. Og nå bokser. Hvis man betalte for å se nattens showkamp mellom Mike Tyson og Roy Jones Jr., fikk man også med Jake Paul på kjøpet. I sommer annonserte 23-åringen fra Ohio at han skulle slåss mot Nate Robinson. Basketballstjernen har tidligere har spilt for New York Knicks, Chicago Bulls, Golden State Warriors og Los Angeles Clippers. I 2018 signerte han med Homenetmen Beirut B.C.

Please Guardiola, ikke la Aston Villa gå på en skikkelig smell i januar

Det er to klubber vi er delvis i sjokktilstand over: Southampton og Aston Villa. Spesielt overlevelsesgjengen fra forrige sesong har vært ugjenkjennelige. Jack Grealish og gjengen fra Villa Park har vist at de akter å unngå reprise denne sesongen. Men når Villa ikke har troppen som de største klubbene på balløya disponerer, blir de ekstra sårbare i en laaang sesong når negative endringer oppstår.