Nyheter om Twitter


Islands fotballmagiker har fått ny trenerjobb

Han startet som assistent for magikeren Lars Lagerbäck. Så var det å stå på egne ben etter EM i Frankrike 2016. Nå skal han til varmere strøk. Klubben han reiser til har ikke mindre behov for islendingens evner til å gjøre mye ut av noe helt greit. Tar du denne også opp og frem? (foto: sports club, twitter) Du kan vel ikke komme til et større ytterpunkt til Island enn Qatar. Al Arabi Sports Club skriver på sine hjemmesider at den tidligere islandske landslagstreneren Heimir Hallgrimsson er ansatt som deres trener. Litt mer sand i kastene enn på Island.

Ber Frenkie de Jong holde seg borte fra PSG

Det har tidligere vært pratet om Barcelona og Bayern München, men det er PSG som nå viser størst motivasjon for å gå veien som kreves for kjøpe Frenkie de Jong fra Ajax. 21-åringen har det siste døgnet vært sterkt linket til PSG, som skal være villige til å strekke seg til  730 millioner kroner for midtbanespilleren. Look at this goal from Frenkie de Jong pic.twitter.com/hA2MPaYdot — Rúben ²² (@IscoFlair) December 8, 2018 En tidligere nederlandsk stjernespiller med fartstid hos Hamburg, Real Madrid og Tottenham, advarer mot en overgang til Paris. -Jeg mener han er typen for Bundesliga.

La Liga har fått sitt neste trener-offer

Han ble forfremmet fra andrelaget til førstelaget for litt over ett år siden. Det begynte bra, men møtte nå veggen av i forhold til klubbens forventninger. Kanskje ikke så rart at Javi Calleja nå får sparken hos Villareal. Etter å imponert med å lede klubben til en femteplass i La Liga forrige sesong og den verdifulle kvalifiseringen til Europaligaen, kan ikke 17. plass på årets tabell forklares ut fra uflaks. Vi bli husket for den første sesongen og glemt for den neste. (foto: villareal, twitter) Med bare tre klubber under på tabellen bærer det derfor ut for trener Calleja.
Les mer om:

Ny langtidskontrakt underskrevet i Liverpool!

Selv om Liverpool kan ende opp med å sendes ut av Champions League etter kampen mot Napoli på tirsdag, er det liten tvil om at klubben er stedet du skal spille, hvis du ønsker å vinne noe de neste årene. Jürgen Klopp går for trofeer og kommer ikke til å gi seg før han lykkes med dette. Til det trenger han spillere med samme ambisjon. Joe Gomez er en av disse. Har imponert Klopp.

Klopp forklarer hvorfor journalister ikke duger som fotball-trenere

Han har sagt det siden sommeren. «Salah kommer, vi må bare gi ham tid og jobbe med de riktige tingene». Liverpool-treneren fikk rett. Mohamed Salah hadde et briljant hattrick i 4-1-seieren mot Bournemouth. Dermed kom egypteren opp til det tosifrede på toppscorerlisten. Våknet sakte, men så til de grader, (foto: liverpool, twitter) -Hør nå her, journalister, bransjen deres er også tøff, for dere må alltid ta et standpunkt der og da. Jeg er også interessert i det som skjer nå, men jeg bedømmer hver kamp ut fra helheten.

Romelu Lukaku hadde trent feil

I debutsesongen på Old Trafford scoret han imponerende 27 mål. Denne sesongen har situasjonen vært en helt annen. Etter storspill for VM i Belgia sa det stopp. Nå har 25-åringen i det minste brutt rekken på over ti kamper uten scoringer, da han endelig traff mot Southampton forrige uke og mot Fulham på lørdag.  Og hva fikk det endelig til å løsne? -Mourinho og jeg hadde en god samtale for noen dager siden hvor han virkelig fortalte hva han ønsket fra meg. Jeg har så langt ikke spilt med nok intensistet og kraft.

Godtebutikken åpnes for Mourinho allerede i januar

Hvis det allerede er lagt planer om å kvitte seg med United-treneren allerede i januar, er det litt snodig at han får mulighet til å velge ny spiller på overgangsmarkedet. Så hva betyr dette? The Sun hevder at Jose Mourinho og styreleder Ed Woodward ble enige forrige uke om planer på overgangsmarkedet. Det grønne lyset er gitt for kjøp av en forsvarsspiller. Uniteds førstevalg; Kalidou Koulibaly fra Napoli skal være utenfor økonomisk rekkevidde. Dette betyr at nestemann på listen, Toby Alderweireld, skal overtales allerede i januar. Utenfor rekkevidde.
Les mer om:

Ny potensiell erstatter funnet i Premier League

Barcelona har varslet det, vi har ventet på det. Samtidig fortsetter Luis Suarez å vise at han fortsatt duger foran mål. Nå myser La Liga-klubben mot Premier League for erstatteren – den dagen dette blir aktuelt. 31-åringen Suarez har banket inn 10 mål på 18 kamper, og holder fortsatt unna for ungdommen. Men én dag skal det skrives et nytt kapittel, og Barcelona gjør seg klar med å holde godt følge med Premier League. 3 i El Clasico vil bli stående som et minnesmerke. (foto: suarez, twitter) For det er her neste målkonge for Barcelona kan befinne seg.

Herjer i Bundesliga vil spille for Manchester United, men ikke for Jose Mourinho

Hvis du spør en Bayern München fan om hva som er årsaken til deres svake 4.plass i Bundesliga vil de sikkert si noe om sitt eget lag, men veldig fort peke på at Borussia Dortmund plutselig har blitt veldig gode. – En sentral årsak til suksessen og førsteplassen i serien Manuel Akanji. Liker ikke måten Mourinho spiller fotball Det som alltid skjer, når noen gjør det så bra som Manuel er at det vekker interesse fra en rekke klubber, inkludert hans barndoms drømmeklubb Manchester United.

Pochettino: «Vi er på nivå med West Ham og Fulham»

Nå har ikke Tottenham-treneren, som denne uken har blit linket til Manchester United som erstatter til en Mourinho (fortsatt) på vei ut, gitt opp kampen om trofeer. Men når det kommer til muskler, har han sluttet å sammenligne seg med de største klubbene. Finansielle muskler. -Selvfølgelig har jeg ambisjon om å vinne tittel i Premier League eller Champions League én dag. Første skritt er å bli stabilt blant de topp fire.

Guardiola beroliger all verdens City-supportere

Gjennom Football Leaks ble det i november hevdet at Manchester City hadde blåst opp sponsorinntektene for å unngå brudd på UEFAS Financial Fair Play (FFP). Guardiola er overbevist om at han ikke blir satt utenfor Champions League-spill på grunn av dette. For det er det som står på spill for City. UEFA kjørte en FFP-sak allerede i 2014 da klubben til slutt aksepterte en bot på en halv milliard kroner.

Opphetet ordkrig mellom Trump og hans tidligere utenriksminister

USAs president Donald Trump tok til Twitter fredag for å svare på kritikk fra sin tidligere utenriksminister Rex Tillerson.

Juventus har god driv mot Antonio Contes rekord

Fredag er det duket for storkamp i Italia. Stanser ikke Inter sin arge motstander Juventus, fortsetter de sebrastripete med å forbedre rekorden sin. Etter 3-0-seieren mot Fiorentina slo Juventus nemlig sin egen rekord for den beste sesongstarten noensinne i Serie A. 40 poeng etter 14 runder har aldri skjedd før. Fortsetter farten uten at Inter klarer å knekke koden på fredag, er Juventus på god vei til å slå poengseieren fra 2013/14-sesongen hvor Antonio Conte sikret 102 poeng på 38 kamper. Fosser frem mot over 100 poeng.
Les mer om:

Ikke Freds skyld at han ikke får spille mer for United

Forventningene var mildt sagt store til den brasilianske midtbanespilleren da han ble ble presentert på Old Trafford i sommer.

Emerys betrodde mann kommer ikke tilbake denne sesongen

Det gjør vondt bare å tenke på det. Og når du er profesjonell fotballspiller er en korsbåndskade ensbetydende med pause. I Arsenal-spillerens tilfelle, en lang pause. Rob Holding var med å kjempet mot Manchester United denne uken, men måtte gi seg allerede i første omgang. Nå venter operasjon på 23-åringen og en pause på mellom seks til ni måneder. Blir lenge til dette.

Bournemouth har gitt opp en enkel match mot Liverpool

Liverpool har en kamp neste uke som overskygger det som skjer i Premier League denne helgen. På tirsdag MÅ Klopp lede troppene til seier mot Napoli, eller så blir det: du er ute. Men dette gjør ikke lørdagens motstander håpefull om å få en lettere match mot de røde. Bournemouth har tapt de fire av de seks siste Premier League-kampene mot Liverpool. Trener Eddie Howe går ikke på fristelsen om å forvente at Liverpools Champions League-fokus gjør denne kampen enklere. Tror ikke helt på at det blir enklere. (foto: bournemouth) -Du så hvordan de gikk inn i kampen mot Burnley.

Liverpool har en fantastisk skuddfot på lager – galskap å ikke hente frem?

Han er midtbanespiller og har scoret 8 mål på 18 kamper. Har Liverpool egentlig råd til å ikke ha 21-åringen i egen tropp? Harry Wilson har fått veteran og Derby-trener Lampard til å gni seg i øynene etter noen spektaktulære prestasjoner på banen. Senest på lørdag mot Swansea, bendte han inn et skudd fra laaangt hold. Da ble det to scoringer i 2-1-seieren til Derby. We could watch this over and over.

Manchester City-spiller får ikke arbeidstillatelse

Han spilte for Columbus Crew, kjøpes nå av Manchester City – og sendes ut i EU. Goal hevder at avtalen mellom Crew og City er klar. 23-åringen gjennomfører i disse dager den medisinske testen og skal gjøre seg fortjent prislappen på 65 millioner kroner. Vel, ikke helt ennå. Fra ingenting til topp i løpet av tre år.

Lampard: «Ja, vi kan miste toppscoreren vår i januar»

Han er toppscoreren til Frank Lampard. Nå bekrefter Derby-treneren at han risikerer å miste 21-åringen i januar. Dette må være en managers mareritt. Harry Wilson har dunket inn 8 mål for Championship-klubben og leverte en enestående kamp mot Swanse på lørdag med begge målene i 2-1-seieren. We could watch this over and over.

Bruk av idrettsstjerner som talspersoner

En gang i blant blir det stor diskusjon i media rundt hvorvidt en kjendis eller idrettsstjerne har rett til å komme med politiske uttalelser og personlige meninger, hva slags ansvar de har og hva deres rolle er. Kjendisstatusen kommer med mer makt enn kanskje fortjent, utover det som angår profesjonen. Men når det kommer til sponsorer blir diskusjonen mer nyansert, for stjernene bruker den samme makten til å selge et produkt. I denne artikkelen skal vi se på idrettsstjernene og sponsorene deres i offentlig kontekst.

Kevin Hart trekker seg som Oscar-vert

Gamle Twitter-meldinger på Harts konto skapte kraftige negative reaksjoner etter at det ble kjent at komikeren skulle lede Oscar-utdelingen i februar. Fredag skriver Hart at han trekker seg fordi han ikke ønsker at feiringen av Hollywoods talenter skal havne i skyggen av debatten rundt ham. Han skriver også en melding der han beklager. – Jeg beklager at jeg har såret folk … Jeg utvikler meg og ønsker å fortsette med det.
Les mer om:

To personer pågrepet for væpnet ran i Trondheim

Like etter klokken 05 fredag morgen meldte politiet i Trøndelag på Twitter at to personer var pågrepet for væpnet ran.

Strømsgodset-spilleren legger hanskene på hylla etter 21 år

38-åringen fra Tønsberg har vunnet det aller meste i norsk fotball, og kan nå snu seg og se tilbake på en spill for Eik Tønsberg, Sandefjord, Molde, Strømsgodset og landslaget. Espen Bugge Pettersen har stått for Strømsgodset i 124 kamper, hvor høydepunktet kom i 2015 da det ble seriesølv til klubben. Har strukket seg langt for Strømsgodset. (foto: godset) Les: Fire Premier League-klubber fotfølger Roma-spiller Denne sesongen mistet han etter hver hvert keeperplassen til Morten Sætra, noe som gjorde det lettere å ta avgjørelsen om å legge opp.

Superreserven som scorer hvert 21. minutt

Dortmund er for tiden suverene i Bundesliga med seiersvante Bayern München ni poeng bak. Gir du toppscoreren din mer spilletid? Tvilsomt i dette tilfellet. Dortmund scorer ikke så mange flere mål per kamp enn konkurrentene, de dominerer heller ikke så mange av kampene. De skyter sjeldnere på mål enn Bayern, men når det kommer til effektiviteten ved avslutningene stiller de i en egen divisjon. 22 prosent av skuddene har ført til scoring. Mye takket være Paco Alcacar. Deilig å være reserve.
Les mer om:

Fellaini viser hvorfor han klippet håret

Maroune Fellaini har vært stolt av hårmanken sin. Etter Manchester United kamp mot Arsenal, mistenker vi belgieren for å angre på frisørtimen. Eller ville han unngå Arsenal-spillerens skjebne? Før. Etter. (foto: united, twitter) Så til duellen med Arsenals Guendouzis: I’m sorry but for me, Fellaini should have received a red card for this blatant hair pull. pic.twitter.com/YovYbD8rhT — Darren (@DF_Arsenal) December 5, 2018 Rødt kort, eller tilgivelse for tabbe med eget hår hos frisøren? Vi er litt i tvil. Les: Mareritt-scenario for United: Sanchez får følge av Martial