Nyheter om Twitter


Sean Longstaff signerer uten å se på papiret

Vi får regne med at den 24 år gamle midtbanespilleren Sean Longstaff storebror til Matty Longstaff som er på utlån hos Mansfield Town i League Two faktisk har lest igjennom kontrakten og er fornøyd. – Begge brødrene har vokst opp i Newcastle og de har ingen planer om å dra noen steder. Sean Longstaff har de siste overgangsvinduene hatt flere interessenter, men de har fått samme svar…. Nei takk! Newcastle har i dag bekreftet en forlengelse av kontrakten med tre nye år frem til sommeren 2025. På Newcastle sine nettsider har Longstaff følgende melding «Jeg er overlykkelig.

Anderlecht er evig takknemlig

I 2019 dro Manchester City legende Vincent Kompany hjem til Anderlecht for å redde sin barndomsklubb som var i alvorlig trøbbel. -Uten Kompany sine penger og kompetanse er det slettes ikke sikkert klubben hadde overlevd, i det miste garantert ikke vært der de nå. Økonomien er god igjen og Anderlecht er en toppklubb i Belgia. 36 år gamle Vincent Kompany startet som spillende trener, men har de siste sesongene konsentrert seg om å være manager.

Tottenham har enorme forventninger til Dane Scarlett

Debuten i Premier League kom forrige sesong for Dane Scarlett. Selv om det bare har blitt tre minutter på banen i ligaen denne sesongen, har 18-åringen fått med seg tre Conference League-kamper. Potensialet til senterforwarden er det ingen tvil om, nå har Tottenham sikret seg mot at rivalene nærmer seg tenåringen. Angrepstalentet har hamret inn 23 scoringer på 23 U18-laget, for U23-laget til Spurs har det blitt 4 scoringer på 14 kamper.

Gedigen Chelsea-tabbe: Tuchel kunne hatt midtstopper fra topphylla

Nå fikk riktignok Fikayo Tomori 27 kamper på seniorlaget etter debuten i 2019, men det ble aldri den posisjonen på Stamford Bridge som midtstopperen jobbet for siden han ble hentet opp fra akademiet i 2016. Noen kamper på utleie for Brighton, Hull og Derby, skulle til før spilleren skjønte at han måtte bort fra balløya for å fortsette utviklingen. I januar 2021 kom leieoppholdet som endret alt.

Hansen mister "cup-El Clasico"

Caroline Graham Hansen slit med ein skade i høgrefoten og går glipp av Barcelonas semifinale mot Real Madrid i den spanske fotballcupen. Barcelona opplyser om skaden i ei medisinsk oppdatering på Twitter. Graham Hansen spelte laurdag alle minutt i 1-3-tapet for Lyon i Champions League-finalen. Ho hadde målgivande pasning på Barcelonas reduseringsmål. Katalanarane vann den spanske ligaen suverent og blir favorittar mot Real Madrid i cupen. El Clásico-oppgjeret blir spelt i Alcorcón like utanfor Madrid. Der blir også finalen arrangert førstkommande søndag.

BBC nyhetsticker: «Manchester United er søppel og det er værregn overalt»

I dag tidlig klinte BBC til i et ærlig øyeblikk med en tikker som har fått internett til å koke. Noen få sinte, men de fleste synes statskanalen treffer blink. Englands mest leste sak akkurat nå! Morgenfugler (0945) oppdaget til deres store glede at mens innslaget handlet om tennis viste BBCs nyhetsticker teksten «Manchester United er søppel» og «værregn overalt». (engelsk uttrykk) Det hadde vært et kurs i BBC for en trainee i bruk av ticker som skulle vært intern og aldri lagt ut på skjerm.

Nico Kovac tilbake i Bundesliga!

Kovac blir stående som en fotnote i Bayern Münchens ekstremt suksessfulle klubbhistorie. Det ene skyldes at den kroatiske treneren som ble hentet fra suksess med Eintracht Frankfurt, fikk ikke tid til å få ut potensialet sitt hos Bayern. Det andre var at erstatteren Hansi Flick like godt avsluttet sesongen med å vinne det som var av trofeer. Det var i 2018 Bayern skjønte at de bare måtte sikre seg Kovac. Da hadde han ledet Eintracht Frankfurt til seier mot Bayern i DFB-Pokal finalen, Eintrachts første tittel siden 1988.

Lingard endelig i forhandlinger med den perfekte klubben

Jesse Lingard. Tidligere up and coming fra akademiet, løftet for alvor frem av Jose Mourinho, matchvinner i FA Cupfinalen 2016. De siste sesongene har det vært alt annet enn en naturlig fortsettelse av de første sesongen hos United. Ute av den engelske landslagstroppen, 548 minutter på banen denne sesongen der spillerne han konkurrer med om spilletid ofte har underlevert. Fratatt muligheten av Rangnick til å ta avskjed med supporterne i siste hjemmekamp, selv da United ledet 3-0 over Brentford med 18 minutter igjen av kampen.

Real Madrid ser til England etter å ha gått glipp av Mbappe

Etter å ha gått glipp av Mbappe, som blir værende i PSG, har Champions League-finalistene gått videre på listen, og neste mål holder til i Manchester. Real Madrid ønsker å signere Raheem Sterling denne sommeren i en avtale på 50 millioner pund. LES: Mbappe var også i samtaler med Premier League-klubb! De spanske gigantene har lenge vært beundrere av England og Manchester City-spilleren og vil prøve å lokke ham til Bernabeu.

Deler melding om borgerkrig: - Hinsides farlig

USAs forrige president Donald Trump er utestengt fra Twitter. På sin egen plattform deler han det de fleste oppfatter som en spådom om en ny borgerkrig i USA.

Sadio Mané i samtaler med ny klubb!

Journalisten Forian Plettenberg fra tyske Sky Sports skriver på Twitter at Sadio Mané er åpen for en overgang til Bayern München i sommer. Plettenberg melder at partene har vært i kontakt og at i samtalene mellom Bayern München og Manés agent skal ha gått bra, og at de kommende 3-4 ukene blir avgjørende for om senegaleseren havner i den tyske storklubben. FLERE ER INTERSSERT: Ny klubb melder seg på i kampen om Sadio Mané News #Mané: He can really imagine to join #FCBayern this summer! There is movement in talks with the player and his management. Next 3-4 weeks are decisive.

Kristoffer Ajer er vinneren

Da midtstopperen bestemte seg for exit fra Celtic var det ikke overraskende stor interesse fra ulike storklubber. Ajer valgte seg den minste bien i Premier League, klubben som hadde posisjonert seg til å få teste seg mot gigantene, med en hjemmebane som rommet 17250 tilskuere. Ikke overraskende var flere forstå-seg-påere kritiske til den norske landslagsspillerens valg av Brentford. Det viste seg å være ingen grunn til bekymring, Ajer ble vinneren.

På tide å tjore fast Antonio Conte til Tottenham-masta

Sist ankomne Dejan Kulusevski med to scoringer, Harry Kane tilbake i scoringsform med én scoring, Super-Son med to. I tillegg til å fått tilbake spillegleden i Tottenham-angrepet, er Spurs tilbake i det beste selskapet. Topp fire i verdens tøffeste liga med Champions League-billetten i lomma. Dette må bare fortsette! I februar begynte Antonio Conte å sende signaler om at han «kanskje ikke var den rette» for Tottenham. Rykter om en exit etter sesongen har gått, der italieneren har hatt en vegring mot å åpent forplikte seg for tiden etter sesongslutt.

Får Lucas Torreira overraskende i retur

Alt gikk veien for Arsenals Lucas Torreira. På utleie hos Fiorentina denne sesongen fikk den uruguayanske midtbanespilleren endelig en rolle i laget han trengte. Alt gikk mot at London-klubben skulle innkassere noen solide millioner for Torreiras permanente overgang til Serie A-klubben. På søndag ble det klart at det som virket som en done deal går i vasken. Alt var på plass, helt til Fiorentina begynte å prute på overgangssummen og lønna til Torreira.
Les mer om:

Endelig en god nyhet: Bayern München har signert en skikkelig spennende høyreback

Med Niklas Süle bekreftet på exit til erkerival Dortmund, Lewandowski bekreftet at han jobber for å gi seg ett år før sesongutløp i 2023 og forhandlingene med Serge Gnabry om forlengelse har fortsatt ikke gitt resultater, så har mye hos Bundesliga-giganten handlet om spillere på vei ut. Nå kommer i det minste en god nyhet fra sportsdirektøren. -Avtalen er ferdig og på plass, bekrefter Hasan Salihamidzic på søndag. Les: Fått millionbøter – oppfordrer klubben til å ta det som del av markedsføringsbudsjettet Forsterkningen det gjelder er Noussair Mazraoul.

La Liga forbannet på Paris Saint-Germain igjen!

Den franske superstjernen skulle komme gratis til Real Madrid denne sommeren, men istedenfor valgte han og bli, noe som har fått spansk fotball til å gå av skaftet. Etter å ha ryktet om å være i Real Madrid i lang tid, er det nå offisielt at Kylian Mbappé blir i PSG. Han har signert en treårskontrakt med klubben, som ble offentliggjort lørdag kveld. Presentasjonen kom etter en dag med konsekvent informasjon om at utvidelsen var på plass og det var nyheter som ikke landet godt i Spania.

Medier: Mbappé blir i PSG

Flere medier, deriblant den franske storavisen franske L'Equipe, melder at Kylian Mbappé signerer en ny kontrakt med PSG og blir værende i hovedstaden. Også den velrenommerte journalisten Fabrizio Romano skriver på Twitter at han sitter på de samme opplysningene. Den franske superstjernen har blitt koblet til Real Madrid lenge, og valget skal ha stått mellom dem og PSG. Men Mbappé skal altså ha valgt å bli værende. Kontrakten til franskmannen går ut nå i sommer, men L'Equipe skriver at han nå signerer en forlengelse på tre år.

Ancelotti hentet spilleren til Real Madrid i 2013, nå er det samme manager som sender 30-åringen ut av klubben

Isco har vært en del av Real Madrid så lenge vi kan huske. Tilbake i 2013 ble den offensive midtbanespilleren hentet fra Malaga, 352 kamper (eventuell pluss 1 eller 2) senere er det slutt. Det spesielle med Isco er at han hos de fleste klubbene i verden hadde spilte hovedrollen, «dessverre» valgte han klubben som tiltrakk seg verdens beste i samme posisjon som hans. Forrige sesong var Isco sterkt linket til Premier League og Everton. The Toffees-manager Carlo Ancelotti hadde hentet James Rodriguez, og var ifølge ryktene klar for å gjøre nok en handel med Real.

Mathias Normann får sin siste kamp i Premier League på søndag

Den norske midtbanespilleren Mathias Normann har vært på utlån hos Norwich fra Rostov, men klubben som rykker ned til Championship er ikke lenger forpliktet til å gjennomføre utkjøpet som nå i kontrakten. Det er ikke aktuelt nå returnere til Russland, trolig gjør han som en annen tidligere Bodø/Glimt stjerne Erik Botheim og terminerer sin kontrakt. Erik Botheim fulgte FIFA regelverket opprettet i forbindelse med Russland sin invasjon i Ukraina og terminerte sin kontrakt med Krasnodar. Det skriver klubben på sin nettside.

Ferdig i Borussia Dortmund!

Marco Rose har fått sparken som manager for Borussia Dortmund etter bare en sesong som sjef for Bundesligalaget. Den 45 år gamle taktikeren tok over på Signal Iduna Park sommeren 2021, etter gode resultater i Red Bull Salzburg og Borussia Mönchengladbach. Men sesongen endte med åtte poeng bak mesterne Bayern München og uten suksess i Europa eller noen andre større trofeer. SISTE: Liverpool har satt prislapp på cup-helt En uttalelse fra Dortmund lyder: «BVB og trener Marco Rose avslutter forholdet. «Etter en intensiv sesonganalyse på torsdag, inkludert Rose, Watzke, Zorc, Keh

Marco Rose fikk sparken som Borussia Dortmund-trener

– Etter en intens analyse av sesongen på torsdag har klubben kommet frem til å gå nye veier. Vi ønsker Marco Rose lykke til videre, skriver klubben på Twitter. Rose ledet Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund til sølv i Bundesliga denne sesongen, men ble slått ut i gruppespillet i mesterligaen. 45-åringen tok over klubben før 2021-sesongen og har tidligere trent Haaland i RB Salzburg. – Denne dagen er ikke lett for noen av oss, fordi den gjensidige respekten vi har mellom hverandre er stor, sier klubbdirektør Hans-Joachim Watzke.

Glem det, Patrick Vieira tok definitivt ikke et «Eric Cantona-spark»

Everton har spilt hele sesongen med et blylodd som har trukket klubben ubønnhørlig ned mot heisdøra til Championship. Frank Lampard har vært et godt stykke unna å kunne betegnes som redningsmann siden han tok over i februar etter Rafa Benitez, men på torsdag løste alt seg. På Goodison Park ble det en euforisk stemning av lettelse hos Everton-supporterne, der ikke alle klarte å kanalisere energien i riktig retning.

Koeman følger «suksessoppskriften» fra Premier League

Ronald Koeman har ikke hatt det lett de siste årene. Etter en solid runde hos Southampton 2014-16, tok trenerkarrieren en vending i feil retning. Everton-eventyret var nettopp et eventyr for godt til å være sant. Nederlenderen fikk tildelt klubbhistoriens største overgangsbudsjett på 150 millioner pund, som skulle gi ham frie tøyler til å bygge opp en tittelkandidat. Allerede i oktober, få måneder etter sesongstart ble Koeman sendt ut av Goodison Park med ekspresstoget.

Store bekymringer for Barcelona-forsvaret

Når du sitter tett på en klubb, spillerne og supporterne, har du bedre forutsetning for å ta pulsen på en klubb som Barcelona. Vi gir mikrofonen til en Barca-journalist som er bekymret for forsvaret neste sesong da Xavi virkelig skal slå til. Barcelona har ristet seg av Eintracht-tapet i Europaligaens kvartfinale, men Xavi og gjengen satt nok å vred seg i sofaen hvis de orket å se finalen i Sevilla på onsdag. Dette er trofeet som skulle vært busset hjem til Barcelona.

Vincent Kompany nær en retur til Premier League

Burnley har målene på sin side i kampen mot nedrykk. – Med like poeng som Leeds på hver sin side av den røde streken og bare en kamp igjen blir de neste dagene svært spennende. Burnley tar imot Newcastle på søndag og Leeds reiser til Brentford. Leeds har allerede fått inn en erstatter for sparkede Marcelo Bielsa i amerikanske Jesse Marsch, mens Burnley fortsatt leter etter sin faste manager.

Mest lest siste uke