Nyheter om Twitter


Rodgers prøver å berolige Leicester-supporterne om Tielemans

Den belgiske landslagsspilleren har vært Leicester-spiller siden begynnelsen av 2019 og har nådd 121 kamper for klubben. Da London-klubben endte som Englands 5. beste klubb forrige sesong, var Tielemans sesongens beste Leicester-spiller. De siste ukene har det spunnet rykter om at midtbaneprofilen er på vei bort. Så langt i sesongen har det blitt 2 scoringer og 2 assists på de første 8 Premier League-kamper, der 24-åringen har vært selskreven med fra start i samtlige kamper.
Les mer om:

Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden

Ifølge ESPNs kilder hos klubber som jakter den norske rockestjerne, krever entourage´t til Haaland en ukelønn på rundt 6 millioner kroner. Det går ikke en uke uten at 21-åringen blir hauset opp i media (når han er skadefri), neste klubb skal jommen få betale for det han har levert på banen de siste sesongene og mediedekningen han tiltrekker seg når han er på banen. Men fotball er ferskvare, og en 21-åring er fortsatt en spiller i utvikling, både fysisk og mentalt. Skader er også en del av fotballhverdagen, der målstatistikken ikke har noen verdi når du sitter på tribunen.

Knokkelkamp: Zlatan Ibrahimović så ivrig at det ble mål begge veier

Guds gave til fotballen og verden for øvrig Zlatan Ibrahimović var tilbake på banen etter skade for AC Milan og spilte sin første Serie A kamp for sesongen. – Og for de som lurte, den svenske superstjernen spilte selvsagt hovedrollen.

Spansk media: PSG nøyde seg ikke med Messi – tilbød Barcelona spiller sign-on fee på 300 millioner

Fortsatt bare 18 og tilbake fra en skikkelig trøblete skade som holdt vingen ute i elleve måneder. Nå har gjeldshemmede Barcelona sikret seg at en av verdens største angrepstalenter blir på Camp Nou «til evig tid». Ansu Fati har signert forlengelsen, i første omgang til 2027. Signaturen kom på torsdag, med en utkjøpsklausul på 846 millioner pund (for mange nuller til at vi gidder å regne om til kroner). Betyr dette at alt har vært plankekjøring mot forlengelse? Les: Ikke lenger noen tvil om at Donny van de Beek sitter og gnisser tenner Garantert ikke.

Hat-trick! Joshua King med ultimat takk for sist

Det nærmeste Joshua King kom en retur til Manchester United var en kort kontrakt med Everton som det ble tidlig klart ikke ville fornyes. – King fikk 11. kamper med innbytterpuls for Everton i vår før han i sommer ble klubbløs igjen. Tidligere i dag var han tilbake på Goodison Park i aksjon mot gamle lagkamerater i Watford drakt. Klubbens nye manager fikk Claudio Ranieri noe å glede seg over etter at han debutkamp mot Liverpool ble totalslakt.

Bodø/Glimt beviser de ikke trenger Kasper Junker (som tar fullstendig av) eller noen andre stjerner

Bodø/Glimt har med all tydelighet bevist de kan miste eller selge sine aller største stjerner og likevel vinne kamper med et perfekt smurt maskineri. Før årets sesong trodde de fleste eksperter det ville bli vanskelig for de regjerende seriemestre å gjenta sist sesongs suksess i og med at de har mistet mange av sine største stjerner.

Blir tøft for Dortmund uten Haaland

Forrige periode før jul var Erling Haaland ute med skade. Dortmund hadde en kraftig formdip og Lucien Favre ble ofret. Denne senhøsten er superspissen igjen tilbake på skadebenken. 21-åringen mistet tre kamper etter muskelskaden han dro på seg i september, nå melder Dortmund-manageren om at de igjen må klare seg uten sin rockestjerne. Les: ESPN: Haaland har sendt kravet til sin neste klubb -Erling Haaland kommer ikke til å spille. Han har en skade i hoftebøyeren, som gjør at han sitter ute et par uker, sier Marco Rose på fredagens pressekonferanse. Ute et par uker.
Les mer om:

Erik Botheim er best! – Ingen protest

Det blir enda vanskeligere for Bodø/Glimt etter overkjøringen av Roma å holde på sine spillere og ikke minst hovedtrener Kjetil Knutsen hvis navn plutselig havner på blokka til styrer i fotballklubber over hele Europa. Roma manager sitt forsøk på å bortforklare 6 – 1 tapet på Aspmya med at han ikke hadde med seg de beste holder selvsagt ikke. – Denne runden ble Erik Botheim kåret til den beste spilleren denne runden foran Bryan Linssen (Feyenoord), Rauno Sappinen (Flora) og Gabi Kanichowsky (Maccabi Tel-Aviv). – Botheim scoret to mål i Glimts 6-1-seier torsdag.

Klopp: – Gnidde meg ikke i hendene

Søndag møtes Manchester United og Liverpool til storkamp i Premier League. Da Liverpool-manager Jürgen Klopp fredag møtte pressen, ble han blant annet konfrontert med en uttalelse fra tidligere United-stjerne Paul Scholes om at han må ha gnidd seg i hendene da han så Uniteds førsteomgang mot Atalanta onsdag. – Jeg var sammen med meg da jeg så kampen, og det var ikke ett sekund der jeg gnidde meg i hendene, det kan jeg si.

Haaland mister Norges skjebnekamper

Dortmund-trener Marco Rose meddelte på dagens pressekonferanse at Erling Braut Haaland er skadet og blir ute i flere uker. Nå ryker også Norges skjebnekamper mot Latvia 13. november og Nederland 16. november. Haaland er uaktuell for neste landslagssamling, opplyser landslagslege Ola Sand til NTB. – Haaland kommer ikke til å spille og blir ute noen uker med en skade i hoften, opplyste Marco Rose. – Han er naturligvis nedfor.

José Mourinho kunne selvfølgelig ikke dy seg etter Bodø/Glimt-overkjøringen

Vi digger portugiseren og syntes synd på ham i kulda på Aspmyra. Det som ikke like attraktivt ved en av verdens mest suksessrike mangere er når han hever seg over troppen sinn. Vi så det hos Manchester United da Mourinho det siste året brukte vanvittig mye energi på å fortelle verden hvor misfornøyd han var med nivået på troppen han disponerte. Da det buttet hos Tottenham, kom noe av den samme lekse. Les: Alexander Sørloth gjorde jobben Hos Roma har det så langt vært fryd og gammen – frem til en kald og mørk høstkveld nær Nordpolen (som det måtte føles for Mourinho).

Supporter bortvist fra Aspmyra

En italiensk supporter er bortvist fra kampen på Aspmyra mellom Bodø/Glimt og Roma for rasistiske tilrop. Det melder politiet i Nordland på Twitter.

Dennis Johnsen fortsetter å ta båten på jobb

Venezia manager Paolo Zanetti er så fornøyd med 23 år gamle Dennis Johnsen at han har bedt trønderen om å ha øyne og ører åpnet for flere norske spillere. Det er noe spesielt med hjemmearenaen til Venezia, Stadio Pierluigi Penzo, er den eneste arenaen i Italias øverste divisjoner som kun kan nåes med båt. Klubben er oppe i Serie A og de ser ut til å forsvare plassen godt. – Venezia har 8.poeng etter 8.kamper og ligger på 15. plass.

Den siste brikken falt på plass for Ronaldo

For United-supporterne var Champions League-kampen mot Atalanta på ondag direkte helsefarlig. To baklengs før pause, og det som ble den matchvinnende scoringen av Ronaldo ti minutter før slutt. Vi er sikkert ikke de eneste som sitter med høy puls dagen etter. For Solskjær var dette anledningen til å sende en hilsen til engelsk (og norsk) presse og forståsegpåere. For ikke bare sikret United seier mot en sterk motstander i Mesternes Mester, «dovendyret» Cristiano Ronaldo viste at han kan mer enn å score avgjørende mål.

Mourinho har møtt sin «tøffeste motstander»

Nå tror vi ikke José Mourinho undervurderer Bodø/Glimt, men før Conference League-kampen er det værforholdene som bekymrer portugiseren mest. -Vinden er forferdelig og gjør det utrolig vanskelig å spille. Man har bruk for ullundertøy og handsker for å takle denne kulden, sa Roma-manageren til Roma TV. Les: Fransk media: Skal sikre seg Dembélé – vifter med ville 140 millioner i årslønn -Det er nye forhold for oss. Det blir vanskelig å tilpasse seg.

Solskjær forutså comeback i pausen

Det ble en alt for spennende kamp i går hvor kritikken haglet og pipekonserten økte i omfang etterhvert som målene rullet inn «feil vei» på Old Trafford. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær tvilte ikke et sekund på at Manchester United ville snu 0-2 til 3-2 i den storslåtte comeback-seieren over Atalanta. Les: Mesut Özil er ønsket tilbake i Premier League Manchester United var godt i gang med sitt andre nederlag etter tre Champions League-sammenstøt da Atalanta gikk til pause med 2-0.

Trump kunngjør eget sosialt nettverk

USAs tidligere president Donald Trump lanserer et eget sosialt nettverk, ni måneder etter at han ble utestengt fra Twitter, Facebook og YouTube.

Manchester sørget for helvetesnatt for Atalanta-spillerne

Søvn er viktig for å prestere. Det vet også fotballsupportere verden over. Vi har hørt historier om bortelagsspillere som blir vekket midt på natta av fyrverkeri, i Manchester har tydeligvis brannalarmen gjort jobben. Manchester United bør og må vinne på Old Trafford mot Atalanta på onsdag kveld, og en motstander med ringer under øynene kan fort bli en fordel. Les: Jobber med å skape verdens sterkeste angrepsduo Det mener hvertfall kona til Atlanta-spiller Malonovskyi. På onsdag morgen kom meldingen på sosiale medier fra en illsint fotballfrue.

Vil betale av egen lomme første overgang mellom Real Madrid og Barcelona på 14 år

Det er ikke uten grunn det går veldig lang tid mellom hver gang en spiller drister seg til å gå mellom de to rivalene Real Madrid og Barcelona. – Det er svært upopulært hos fansen som ofte gjør mer enn å lage nidviser. Isco som har vært Real Madrid spiller i nesten ni år er ikke spesielt imponert over situasjonen i klubben om dagen og ønsker å tvinge igjennom en overgang til Barcelona så snart eller helst før hans kontrakt går ut på dato neste sommer.

Fransk media: Skal sikre seg Dembélé – vifter med ville 140 millioner i årslønn

Det meste er skrevet om Dortmunds superstjerne som ble hentet til Barcelona for godt, godt over milliarden. Siden 2017 har franskmannen vært en belastning for den allerede belastede klubben. Denne sesongen startet med hamstringskade, noe som har holdt 24-åringen helt borte fra kamparenaen. Barcelona må fortsette å trimme lønnsbudsjettet sitt, og Dembélé har vært foran i køen over spillere som bør vike. Men med en årslønn på nesten 100 millioner og en skadehistorie som er sørgelig lang, står ikke kjøperne i kø.

Jobber med å skape verdens sterkeste angrepsduo

Siden Thomas Tuchel kom til Stamford Bridge har mye endret seg. Champions League-trofeet er tilbake, topp fire-plassering i Premier League ser også ut til å gå som planlagt. Men Chelsea stanser ikke der. Etter å ha hørt Tuchel tegne og forklare for tyske Bild, virker det som prikken over i´en skal plasseres i løpet av vinteren. Siden i sommer har Thomas Tuchel blitt vant til å få slengt spørsmål fra pressen om Haaland.

Sky Sports: Paulo Fonseca gjør seg også klar for Premier League

I våres år hadde den sparkede Roma-manageren begynt å planlegge preseason for Tottenham. Så kom Fabio Paratici inn fra høyre som ny sportsdirektør for Spurs, og portugiseren var historie før historien begynte. Nå kommer runde to på balløya. Det er Sky Sports som hevder Fonseca står høyt oppe på listen over realistisk gjennomførbare signeringer av Newcastle-manager. Steve Bruce har forlatt St. James´Park på onsdag og etterlater et lag på stø kurs mot nedrykk. Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut Situasjonen med tre poeng på åtte kamper i Premier League må reddes.

Chelsea har definitivt en plan med Haaland

I sommer hevdet tyske Sky Sports at Chelsea hadde sendt inn et bud på Erling Haaaland. En solid sum i tillegg til Tammy Abraham og Callum Hudson-Odoi på topp. Dortmund vendte tommelen ned, Chelsea hentet Romelu Lukaku til London og sendte Abraham til Mourinho hos Roma. End of Haaland story? Definitivt ikke. Vi vet ikke om Thomas Tuchel var bevisst da han kommenterte Chelsea-linken til Haaland, men det fikk oss til å ane at Lukaku ikke kom istedet for Haaland. Les: PSG-eierne fikk rett -Vi har flere ganger pratet om Erling Haaland, også i overgangsvinduet.

PSG-eierne fikk rett

Lionel Messi er tilbake. To scoringer mot RB Leipzig bidro til at PSG vant en kamp der de kollektive planene til Pochettino ikke fungerte. 3-2 seier mot et RB Leipzig lag som har løftet seg etter en litt seig start på sesongen. For PSG-eierne var dette en bekreftelse på at to svindyre aktiviteter de gjennomførte/tvang gjennom i sommer var riktig: Messi kom, Mbappé ble.

Maria vil ta et oppgjør med hets og sjikane på nett: – Et demokratisk problem

Stortingsrepresentant Maria Aasen-Svensrud orket ikke å være på Twitter mer etter å ha mottatt mange sjikanerende meldinger: – Helt umulig å stå i det
Les mer om: