Nyheter om Twitter


Det gjenstår bare den medisinske testen for Kristján Flóki Finnbogason

Når du er tredjevalget på spissplassen i en OBOS-Ligaklubb og «lånes» bort hele tiden er det en god ide å se seg om etter noe nytt og mer givende.

Bring Me The Horizon avlyser konserter

Bring Me The Horizon-frontmannen sliter med stemmen og må nå avlyse flere konserter: – Som det er nå, ville det at jeg synger i min tilstand tilsvare en fotballspiller som løper med brukket bein, skriver Oliver Sykes på Twitter. LES OGSÅ: Strømmen gikk etter én låt – slik taklet Red Hot Chili Peppers situasjonen. Han har ødelagt høyre stemmebånd, og risikerer varig skade dersom han ikke lar stemmen hvile øyeblikkelig, heter det fra Sykes, som sier han er helt knust over å måtte avlyse. The post Bring Me The Horizon avlyser konserter appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Jussie Smollett henges ut som løgner av gatekunstner – se plakatene

Mange tviler nå på at Empire-skuespilleren snakker sant. Plakater hengt opp i Los Angeles, signert den konservative gatekunstneren Sabo, gjør narr av Jussie Smollett via versjoner av plakatene til Oscar-nominerte BlackKklansman og Black Panther. Sistnevnte har fått navnet Black Prankster. Plakater signert Sabo (Twitter) I fjor gikk Sabo løs på Lady Gaga og Miley Cyrus med falske Grammy-plakater. Politiet ønsker å forhøre Jussie på nytt, etter at brødrene Abel og Ola Osundairo ble arrestert i forrige uke. Mennene skal ha sagt at de øvet på angrepet mot Jussie Smollett i forkant, skriver TMZ.

Sigrid skal opptre på USAs største talkshow

Det melder artisten selv via Twitter i kveld. LES OGSÅ: Kommentar: «Musikkens forsømmelse av #MeToo». Den prominente spillejobben på CBS-programmet kommer kun dager etter at Sigrid dukket opp på Forbes’ prestisjefulle «30 under 30»-lister, som eneste skandinaver. guess who’s going to @colbertlateshow tomorrow
Les mer om:

Firmino borte fra mandagens trening

På tirsdag er det tentamenstid for Liverpool mot Bayern München i Champions League. Da skal vinglingen fra gruppespillet være historie. Liverpool trenger alle mann på dekk, så det var intet godt tegn at Firmino ble holdt borte fra trening på mandag.  Ifølge Sky Sports er det nå usikkert om Roberto Firmino blir klar til tirsdagens kamp. På grunn av en eller annen virus, ble brasilianeren holdt borte fra mandagens trening. Etter at klubben fikk seg en treningstur til Marbella (siden FA Cup-moroa var over), ser det ut som Firmino tatt med seg noe uønsket hjem. Må forte seg frisk.

Beckham-mål foran Beckham!

Se hvordan Salford City-spilleren stjeler showet fra David Beckham! Dennis Politic scoret ett vindundermål ala David Beckham! Det var under kampen Salford City vs Dover at han ville stjele showet fra Becks.
Les mer om:

Shaqiri kunne ikke hatt det bedre på tirsdag

Sveitseren spilte for Bayern München i en av klubbens glansperioder. Nå skal vingen nekte sin gamle klubb avansement i Champions League. Og han gleder seg stort til dette. Faktisk var Bayern München ønskemotstanderen til Xherdan Shaqiri. -Jeg er kjempefornøyd med å kunne spille mot mine tidligere lagkamerater. Det var en enestående tid i Bayern hvor vi vant titler, vi vant Champions League, vi hadde tidenes beste Bayern-lag, sier Liverpool-vingen til klubbens hjemmeside. Hurtiggående godstog.

Dundrende nederlag mot City endrer ikke planen mot United

Selv om vi utenforstående har en tendens til å vurdere klubbene fra kamp til kamp, blir vinnerne de som lykkes med det langsiktige arbeidet. 0-6 tapet mot City betyr derfor mindre for gjengen fra Stamford Bridge. Kritikken har haglet mot Sarri og trenerteamet de siste ukene. Assistent Gianfranco Zola viser til Pep Guardiola, som gav klubben en skikkelig fotball-leksjon. Fikk et lite plaster på såret med seier mot Malmø.

Manchester United holder igjen offentliggjøringen

Vi venter spent på avgjørelsen om hvem som blir permanent manager hos Manchester United. Som norsk, håper vi valget av Solskjær skal offentliggjøres i løpet av kort tid.

Giggs er krystallklar når det gjelder Solskjærs fremtid

De kjenner hverandre godt fra tiden som lagkamerater hos United. Men Ryan Giggs er også en mann som brenner for denne klubben og setter United foran personer. Da blir det ekstra interessant når han uttaler seg om Solskjær. Waliseren har selv fått prøve seg som midlertidig manager i 2014. Nå mener han at United har sullet nok de siste årene, og må ta et godt langsiktig valg. Bør vite hva han prater om.

Engelsk media: Zidane sier ja – hvis to krav oppfylles

Har vi begynt å ta det for gitt at Maurizio Sarris dager hos Chelsea er talte? Han kom sent inn på banen, uten muligheter til å gjøre de store forberedelsene, fikk en pangstart, mistet fart, og gikk på en ydmykende 0-6-smell mot City. Bør ikke mannen få en skikkelig sjanse til å bygge opp sitt lag? Ifølge The Sun puster Zinedine Zidane italieneren i nakken. Vi har gått og ventet på at Zidane entrer Premier League, men Chelsea? Gi mannen en skikkelig sesongoppkjøring.

Strømmen gikk etter én låt – slik taklet Red Hot Chili Peppers situasjonen

Det er lokalavisen The Mercury som skriver om den uventede hendelsen som inntraff da Red Hot Chili Peppers spilte sin første konsert i Tasmania, den australske delstaten og øya som ligger 240 kilometer sør for den østre delen av kontinentet. Strømmen skal ha gått like etter at det amerikanske bandet hadde startet konserten med en mini-jam, fremført åpningslåta Can’t Stop, og da de var kommet i gang med Pea fra albumet One Hot Minute (1995). LES OGSÅ: Hiphop-miljøet i Bergen i sorg. Ifølge avisen skal bassist Flea ha tatt på seg oppgaven med å redde konserten gjennom å underholde publikum gjen

Fem dype kløfter som skiller USA og Europa

MÜNCHEN (VG) De krangler om penger i NATO, er uenige om Iran, og USA truer med utfrysing om europeiske land velger Huawei. Og nå går Donald Trump på Twitter og truer med å sette IS-krigere fri. Det er nok av konflikter mellom Europa og USA.

Neymar milevis unna å bli regnet som størst i Brasil

Neymar er en brilliant fotballspiller med et tilsvarende stort ego. Da svir det nok når brasilianeren får med seg hva 160 000 landsmenn har sagt. Nå skal det sies at Neymar fortsatt har en haug med år foran seg til å påvirke ettermælet sitt.

Oksen Ramos tråkker til igjen – sørget for jubileum

Som vi digger Sergio Ramos. Det hindrer oss ikke fra å riste lett på hodet av Real Madrid-spillerens vekslende hell med taklingene sine. Når bunnlaget Girona slår Real Madrid 2-1 er det ille. Når det skjer på Santiago Bernabeu, er det tragisk. Og når Ramos i tillegg pådrar seg sitt 25. røde kort som Real-spiller i samme kamp, blir det bare trist. Myggen Girona ble for tøffe. (foto: real, twitter) Les: Pogba: Hos United er det én ting som aldri betyr noe Real Madrid har hoppet på en medgangsbølge og jaktet sin sjette ligaseier på rad.

Pinlig kamp: Sergio Ramos fikk sitt 25. røde-kort som Real Madrid-spiller

Dette var definitivt en søndag som Real Madrid fans så fort som mulig ønsker å glemme. Ikke bare tapte de mot bunnlaget Girona hjemme på Santiago Bernabeu, etter halvveis kamp ga de fra seg initiativet og overlot styringen til gjestene.

Får City viljen sin blir Saul den neste stjernen i Premier League

Vinterens overgangsvindu er historie, men det er på sommeren at de spektakulære overgangene blir gjennomført. Manchester City skal ha bestemt seg for sin neste stjerne. Saul Niguez har imponert hos Atletico Madrid denne sesongen. Ifølge The Mirror har City fått med seg 24-åringens potensiale for flere måneder siden, og skal nå være overbevist om at den spanske landslagsspilleren fortjener plass som nr. 1 på ønskelisten. Gir sjelden fra seg ballen. (foto: atletico, twitter) Les: Mirror. United jakter argentinsk angrepsduo Saul startet hos Real Madrid, men kom til Atletico som 13 åring i 2008.

Pogba: Hos United er det én ting som aldri betyr noe

Paul Pogba har fått med seg VM-finale, Champions League-finale og Europaliga-finale. Med dette i kofferten jobber han for å gi sitt til de yngre spillerne. Ganske enkelt fordi dette er kulturen på Old Trafford. Nå er ikke Pogba en olding, men på de ti årene etter at han kom til Uniteds fotballakademi, har 25-åringen hatt litt av en reise. -Jeg prøver å dele erfaringen min med de yngre. Det er en del av kulturen i denne klubben. Når du kommer fra akademiet, ønsker du å spille for førstelaget og gjøre store ting. Jeg ble fortalt tidligere at i United er det ikke noen alder.

Manchester United i spill – 42 milliarder kroner legges på bordet

Manchester United er en pengemaskin – på tross av at trofeene uteblir. Mon tro hva som kan skje hvis også United får sitt oljefond. The Sun er som vanlig ute med friske påstander. Nå hevder avisen at den saudi-arabiske kronprinsen Mohamed bin Salman kommer med et gigantbud på Manchester United. 42 milliarder kroner skal den 8. mektigste personen i verden (ifølge Forbes) nå brette ut på forhandlingsbordet. Tar løpefart inn mot våren.

The Mirror: Manchester United jakter argentinsk angrepsduo

Paulo Dybala og Mauro Icardi spiller for ulike klubber, men kan sammen bli en av de råeste angrepsduoene. Nå skal visst United føle seg fristet til å gjøre noe med dette. Ifølge The Mirrors kilder har Manchester United siktet seg inn mot spillerne som av ulike årsaker ikke befinner seg inn i varmen hos sine respektive klubber.

Ben Affleck snakker for første gang ut om Batman-exiten

I forrige måned avslørte Ben Affleck via Twitter at han ikke ville fortsette i rollen som Batman etter å ha spilt i filmene «Batman v Superman: Dawn of Justice» i 2016, i «Suicide Squad» (i en ukreditert cameo) samme år og i 2017-filmen «Justice League». Utspillet kom etter at filmselskapet Warner Bros.

Spalletti setter hardt mot hardt – det lukter Juventus-overgang

Han har levd en tilværelse som stjerne hos Inter. Toppscoreren og kapteinen er nå degradert, og får krystallklar beskjed fra manageren om å skjerpe seg. Da han mistet kapteinsbindet, nektet Mauro Icardi å stille til kamp mot Rapid Wien på torsdag. Nå møter Inter Milan Sampdoria i Serie A på søndag – uten sin viktigste offensive ressurs. Det hjelper dessverre ikke med 120 mål på 212 kamper for klubben. Det sies at han plutselig sliter med en skade, men ut fra managerens uttalelser, dreier det seg om noe langt større. Jeg vil hylles!

Chris Smalling er helt fit for fight

Han ble satt tilbake av en tå. Nå har bruddet leget seg, og Smalling lover å fyre løs ved første anledning. Midtstopperen fikk spille mot sin gamle klubb Fulham forrige helg, men ble satt på sidelinjen mot PSG. Nå er tiden over da tåbruddet skal få bestemme over 29-åringen. -Bruddet er nå helt leget og det var godt å komme tilbake mot Fulham. Nå er det snakk om å komme helt tilbake i kampform. Jeg håper å være tilgjengelig for alle kampene resten av sesongen, sier Smalling til MUTV. Har fortsatt til gode å vise seg skikkelig frem for Solskjær.

Alex Ferguson og Solskjær skal gjenforenes!

Det blir på dagen tyve år siden United slo Bayern München 2-1 på Camp Nou. Den gang var det Ferguson som manager og Ole Gunnar Solskjær som matchvinner i Champions League. Nå samles Ferguson og Solskjær igjen på sidelinjen. 1999 var året da Manchester United tok Premier League, Champions League og FA Cupen. Dette skal minnes og feires på behørig vis. Manchester United Foundation skal arrangere en mimre-kamp mellom 99-legendene og Bayern München nå til våren. Året var 1999.