Nyheter om Twitter


Neymar dukket opp hos Everton!

Carlo Ancelotti har begynt sesongen med et smell. Med James Rodriguez, Allan og Abdoulaye Doucoure har det kommet en dynamikk som ser ut til å gjøre Everton til en topp-fire utfordrer. Tre nye kanoner, men det er fortsatt Richarlison som ruler hos Everton. Brasilianeren fikk utdelt prisen som Toffees’ Player of the Season for 2019-20 for innsatsen i 41 kamper på banen og med 15 scoringer på samvittigheten.

Le Parisien: Liverpool gir ikke opp – nytt fremstøt for å hente den ultimate makker til Virgil van Dijk

Manchester City holder armene rundt Kalidou Koulibaly. Guardiola skal ha definert den senegalesiske midtstopperen som den perfekte til å ta fylle det fortsatte tomrommet etter Vincent Kompany på Etihad Stadium, og skal allerede ha blitt enig med spilleren om de personlige betingelsene. Alt klappet og klart for en snarlig overgang, altså. Ikke ifølge Le Parisien. Den franske avisen hevder at Liverpool akter å sikre seg Napoli-spilleren foran snuten på Guardiola, og har bedt landslagskompisen Sadio Mané om hjelp til å overtale Koulibay om Anfield.

Er hun 30? Alexa Demie fra Euphoria ble meme på grunn av full aldersforvirring

Hvor gammel er egentlig Alexa Demie? I HBO-suksessen Euphoria, produsert av A24, spiller den meksikansk-amerikanske stjernen 17 år unge Maddy Perez. Men som i de fleste serier om tenåringer (bortsett fra Skam!) er skuespillerne langt eldre. Det viser seg dog at Alexa Demie trolig har pyntet litt på sannheten. Los Angeles-jenta skal ha hevdet å være født i 1994 eller 1995, men i virkeligheten skal hun være 1990-modell. Det betyr at Alexa Demie er, eller fyller, 30 år i 2020. Bakgrunnen er klasselisten som røper at hun gikk ut av high school i LA i 2008. Les også: Hvem er de rå skuespillerne i

Thiago Silva skulle hvertfall ikke til Premier League

Vi nekter å tro at den tidligere PSG-kapteinen ikke vil lykkes i Premier League også. Det vil si, helt til vi hørte hvorfor han hadde skydd verdens tøffeste liga som pesten. På spørsmål fra engelsk presse om han har vært nær overgang til Premier League tidligere, kom det et dønn ærlig svar fra spilleren som har vært med på nok til å slippe å gjøre seg til. -Hvis jeg hadde sagt ja til spørsmålet, da hadde jeg løyet. Jeg har aldri sett meg selv i Premier League, fordi jeg personlig så på dette som en vanskelig stil på spillet.

Jadon Sancho er historie

Men ikke hos Dortmund. Her er direktøren Sebastian Kehl overlykkelig for at spilleren laget ikke klarer seg uten blir for å skrive mer Dortmund-historie. Vi har skrevet minst femten ganger denne sommeren om at «Nå skjer United-overgangen!», eller «Nå skjer det garantert ikke!» Ulv, ulv, vi vet, men ryktene har kommet både fra tysk og engelsk presse som hevder de har hatt kilder tett på prosessen.
Les mer om:

Solskjær skal vise at Neville bommer med advarselen

United vant komfortabelt 3-0 mot Luton i tirsdagens cupkamp. Solskjær mener det fortsatt måtte kjempes hardt for seieren. Dean Henderson gjorde akkurat det han ble hentet tilbake for. -Man kunne se at de ville få en sjanse. Det ble satt opp til den store fyren ved bakerste stolpe, men Dean sørget for redning. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen hans, både redningen og hvordan han pratet til laget.

Bekreftet: Morata får en sesong på å vise at han er verdt en halv milliard

Da var det klart. Alvaro Morata har kommet hjem. Vi husker godt perioden 2014-16 hos Juventus. 27 scoringer og 18 assists på 93 kamper skulle være starten på noe større. Så bar det tilbake til Real Madrid, resten er en heller ujevn historie. Les: Dønn ærlig Solskjær advarer United-supporterne På tirsdag kom bekreftelsen. Andrea Pirlo henter 27-åringen på leieavtale for sesongen.

Haaland, Ødegaard og nå Sørloth

Norge har for øyeblikket to vassekte fotballstjerner, Erling Braut Haaland som lager furore både i Bundesliga og Champions League for Bayern München sin eneste reelle utfordrer Borussia Dortmund og Martin Ødegaard som endelig er tilbake og får spille for klubben han signerte for fem år siden, Real Madrid.

Vil kunngjøre kandidat lørdag

Donald Trump skal kunngjøre sin kandidat til å overta den ledige plassen som høyesterettsdommer lørdag. Det annonserte han på Twitter tirsdag.

Manchester United er tilbake og kaver rundt høyreving til milliarden

Manchester United jobber steinhardt på ulike fronter. 1-3 tapet mot Crystal Palace viste også viktigheten av at klubben ikke får overgangsvinduet smellende over fingrene før de får trukket ut de riktige forsterkningene. Spørsmålet er om Ousmane Dembele er en av disse riktige. For ifølge Daily Record er United nå i samtaler med Barcelona om Ousmane Dembele. Den tidligere Dortmund-stjerna har fått stjerneskiltet delvis skallet av etter en skremmende lang innkjøringsperiode hos Barcelona hemmet av flere lengre skadeavbrekk.

Og der ble Christian Eriksen overflødig

Den tidligere Tottenham-spilleren signerte to scoringer i lørdagens kosekamp mot Pisa. Dette kom som bestilt for dansken, for på tirsdag ble det klart at King Arturo har kommet til byen. Det er ikke avgjort at Eriksen og Arturo Vidal ikke er kompatible, men når Antonio Conte tidligere har kommet i konflikt med klubben etter at de visstnok hentet Eriksen mot managerens vilja og får nå sin tidligere chilenske Juventus-disippel til Milano, da skjønner vi ikke annet enn at dansken må vike på den offensive delen av midtbanen.

Norsk sykkelprofil dropper VM

Den norske proffrytteren Amund Grøndahl Jansen har sagt nei til kjøre sykkel-VM i Italia som begynner 24. september. – Jeg er sliten etter Touren, og med et hektisk rittprogram utover høsten velger jeg å ikke kjøre VM. Ettersom løypen heller ikke er av det slaget jeg liker best, ser jeg for meg at noen andre vil ha langt større glede av å sykle VM. Ønsker alle mine landsmenn/kvinner lykke til!, skriver syklisten på Twitter Landslagssjef Hans Falk forteller til TV 2 at det er UNO-X-rytteren Torstein Træen som får plassen til Jansen.

Bekreftet: Morata følger Bale og Zlatan

Ryktene begynte å komme for noen dager siden. Nå bekrefter Juventus at de har invitert sin superspiss tilbake. Etter at Morata ble hentet tilbake til Real Madrid fra Juventus i 2016, har det ikke vært så lett for den spanske spilleren. Returen hos Real sendte Morata i løpet av kort tid på vei videre til Chelsea og et heller middelmådig opphold i Premier League. Les: Arsenal har funnet keeperen som kan utfordre Bernd Leno Nå skal 27-åringen endelig hjem der han var på topp.

Nomadland med Frances McDormand er en soleklar Oscar-favoritt

Nomadland bør man glede seg til. Ikke bare gir de fleste anmeldere fra festivalene filmen to store tomler opp. Under årets – selvfølgelig digitale – Toronto International Film Festival, som avsluttet i går, vant Nomadland publikumsprisen People’s Choice Award. Noe som ofte er en stor pekepinn når det kommer til Academy Awards. Det er i alle fall mange filmer som har gått fra TIFF- til Oscar-seier. Som for eksempel The King’s Speech, Silver Linings Playbook, 12 Years A Slave, Room La La Land og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Nomadland er basert på non-fiction-boken Nomadland: Surviv

Tyler, the Creator avkrefter ryktet om 2Pac-snutten

Tyler, the Creator møtte 2Pac da han var en liten gutt? Og det ble vist på TV? Dette har lenge vært ordet på gatene. Eller rettere sagt på nettet, hvor en snutt fra 1993 med en pjokk som stirrer på Tupac Shakur har gått viralt. I opptaket er 2Pac artigper og later som gutten på fortauet tester ham. (skjermbilde BET) «What’s up, G! Do what you gotta do, man!», roper superstjernen i snutten. Det ender dog uten bråk 2pac Vs Tyler The Creatorpic.twitter.com/ht6GlmKCKr — CHIEF ALEEL (@ChiefAleel) August 28, 2015 Videoen, som beskrives som 2Pac vs.
Les mer om:

Juventus jobber med comeback for superspissen

Diego Costa kan være på vei til Fenerbahce, Luis Suarez skal være enig med Atletico Madrid om betingelsene for sin overgang. Nå er også Alvaro Morata i spill. For å gjøre det hele litt mer komplisert og sammenvevd: Suarez var tiltenkt en rolle hos Andrea Pirlo, men ble til slutt det Juventus-manageren beskrev som «en umulig overgang».

United må slutte å vente på Jadon Sancho – er ikke nok

Det herlige og frustrerende med å være fotball-supporter, er at du enten er høyt opp eller laaangt nede. Crystal Palace sørget for å gi oss, som satt med den nye United-drakten hjemme foran TV-en, en trist fortsettelse på forrige sesongs mange oppturer. Gary Neville har varslet dette i noen måneder allerede. Solskjær mente avansementet i Europaligaen, og dermed bare noen få uker til ferie og oppkjøring, viste seg mot Palace. Neville mener det vil fortsette hvis klubben ikke lykkes før 5.

Tadej Pogacar yngste Tour de France vinner på 116 år

Slovenske Tadej Pogacar fyller 22 år i dag og kunne igår kreve seieren i Tour de France, den yngste siden 1904 og i tillegg er han første fra Slovenia. Den unge sloveneren slapp ikke ledelsen og endte på Champs-Élysées foran 5000 tilskuere.

Klopp oppsummerer etter Chelsea-seieren: 1 tilbake fra skade, 1 spiller ute de neste ukene

Liverpool kommer inn i uken med en deilig 2-0 seier på Stamford Bridge. I tillegg til tre poeng, er statusen hos de røde én forsvarspiller tilbake, én ut. Det var Fabinho som dannet duo med Virgil van Dijk og tettet helt mot Chelsea i Gomez´og Matips fravær. Nederlenderen mente etter kampen at Fabinho var best på banen.

BBC: Drar på den helt usannsynlige handleturen og henter Nelson Semedo til Premier League

Nuno Santo måtte slippe Matt Doherty til Tottenham på slutten av forrige måneden. Dette utløste jakten på erstatteren som som kan matche 28-åringen og aller helst overgå ham. Ifølge BBC har Wolverhampton funnet dette i en Barcelona-spiller. Nelson Semedo. Da Diogo Jota forsvant til Liverpool på lørdag for 41 millioner pund, forklarte Santo at dette var et trekk for å kunne signere Dohertys erstatter. Ifølge BBC er ulvene godt inne i forhandlinger med Barcelona.

Nå er det ikke noen tvil: Selv Luke Shaw mener United er ute å kjøre

Det var noe haltende over Manchester United da de ble rundlurt av Roy Hodgson og Palace denne helgen. Ole Gunnar Solskjær bruker den korte oppkjøringen på grunn av avansementet i Europaligaen i august ikke som en unnskyldning, men forklaring på tapet. Luke Shaw har en annen forklaring. 3-1 til Palace og en spesielt dårlig dag på jobb for United-forsvaret.

Jürgen Klopp fikk bekreftelsen: Dette er en genistrek!

På slutten av forrige uke ble det første bildet tatt av Thiago Alcantara i Liverpool-drakt. Noen dager senere spilte midtbanespilleren sin første omgang for Klopp. Noen som er i tvil om at spanjolen kommer til å gjøre nytte for seg før nyttår? Ikke Jürgen Klopp. Det var en litt snodig kamp på Stamford Bridge denne søndagen.

Mourinho har problemet han kommer til å takke for

Ralph Hasenhüttl og gjengen gikk på en skikkelig smell mot Tottenham – og Son Heung-min. Sør-koreaneren stoppet ikke før han nådde fire scoringer, og lot Harry Kane ta seg av det siste.

Arturo Vidal på plass i Milano

Vi tror at det ikke dreier seg om en ferietur, men en overgang for Barcelona stjerne Arturo Vidal, spesielt når Inter Milan på sin Twitter konto legger ut et bilde med spørsmålet «Hey How is it going?» med en video av spilleren med verdens mest erigerte frisyre. Den 33 år gamle chilenske midtbanespilleren har fått beskjed av den nye manageren til Barcelona Ronald Koeman at han befinner seg på klubbens salgsliste. De fleste regner med at en offisiell annonsering vil komme i løpet av dagen.

Dele Alli ute for andre kamp på rad

Hvis noen var i tvil om at Dele Alli er på vei bort fra Tottenham blir all tvil feid av banen etter at klubben valgte å hente Gareth Bale samtidig som Dele Alli er ute andre kamp på rad. Etter å ha tapt første kamp (mot Everton) ble det storseier i dag mye takket Son Heung-min som satte inn hele fire mål, Harry Kane stod for det siste i 2 – 5 seieren mot Southampton. Les: «Til alle Tottenham fans, etter 7 år!