Nyheter om Twitter


«Mål Pål» på toppscorertoppen igjen

Den danske superligaklubben Hobro har hatt stor glede av den norske spissen Pål Alexander Kirkevold som nå er oppe i 18 mål og dermed er tilbake på toppscorertoppen sammen med Emiliano Marcondes fra Nordsjælland. En kort periode med måltørke er forlengst glemt, det var i gårsdagens kamp mot Aarhus hvor Pål scoret kampen eneste mål. SLUT! Hobro slår AGF 1-0 på mål af Pål Kirkevold.

«Vil ikke gjøre noe i affekt»

På søndag tapte Udinese 1 – 2 mot Crotone og fikk med et sitt 11 nederlag på rad, laget har sluttet å prestere og nedrykk fra Serie A rykker stadig nærmere.
Les mer om:

Las Palmas rykker ned og Deportivo La Coruña i trøbbel

La Liga nærmer seg slutten på årets sesong hvor de fleste lagene har spilt 34 kamper.

Iniesta med tåre i øyekroken vil fortelle om fremtiden snart

Det var en maktdemonstrasjon da stjernegalleriet til Bacelona knuste Sevilla 5-0 i den spanske cupfinalen. -Alle regner det er slutt for Iniesta til sommeren, men alle håper det ikke er sant. Les: Messi har en klar ide om hvem som bør overta Iniesta sin rolle ANDRE INIESTA IS A LEGEND! — Oku Ekpenyong (@Oku_yungx) April 21, 2018 «Han er en glede å observere. Han gjør ting som er utrolig vanskelig. Jeg hadde gitt en arm til å spille som Iniesta, da jeg var aktiv», sier Barcelona manager Ernesto Valverde til Sky Sports og fortsetter.   «La oss se hva som skjer.

Syntes håndball var kjedelig, dro på jordomseiling, men det sluttet ikke der

Hvis det er så enkelt som den svenske håndballspilleren Kim Ekdahl du Rietz får det til å se ut, tenker jeg selv å slappe av et år eller to og så velge med en klubb å spille for. Kim hadde nådd et metningspunkt og var skikkelig lei av håndball, og kan vi tenke oss, håndballhaller. Han trengte åpen himmel og la ut på en jordomseiling. – Det var for litt over et år siden.   «Jeg synes enkelt og greit at håndball ikke er noe gøy. Så enkelt er det», sa Kim Ekdahl du Rietz til Aftonbladet den gangen.

Manchester United er i FA-cupfinalen

Det er ikke meningen at Tottenham skal spille FA-cupfinaler, i går tapte de sin åttende semifinale ha de etter å ha ledet 0 – 1 tapte 2 -1 for Manchester United. Matchvinner en som det har vært litt stille om i det siste belgiske Ander Herrera.  Manchester United i FA-cupfinalen for niende gang på like mange år.  Da Dele Alli etter 11 minutter satte inn det første målet krysset mange Tottenham supportere det de hadde for at «forbannelsen» skulle være over, sist de var en en finale herjet Roxette med «Joyride» hitlistene.

Vil ha med lånespissen videre

Chelsea spissen Michy Batshuayi ble lånt ut til Borussia Dortmund og har på kort tid gjort det veldig bra, nå vil gjerne Bundesligaklubben beholde han.  Belgieren har spilt for den tyske storklubben siden starten av februar så dette er nyvunnet kjærlighet. – Vi er interessert i å ha ham med videre. Chelsea har i dag to spisser i form av Olivier Giroud og Álvaro Morata. Først må vi se hvem som trener Chelsea neste sesong, sier Dortmund-sjef Hans-Joachim Watzke til Bild. Ni mål på 14 kamper Formen til Michy Batshuayi var fantastisk frem til ankelskaden, ikke rart de har lyst til å kjøpe han.

Har ikke tenkt å gi slipp, kliner til med fantasilønn

Det virker som om Real Madrid slettes ikke har tenkt til å selge Cristiano Ronaldo til sommeren likevel.

Pep Guardiola har bare et år igjen av kontrakten

Enhver klubb vil være tjukk i hue hvis de lar Pep Guardioa gå. Manchester City vet det og har lagt inn sjarmoffensiven. Det kan være de prøver å sparke inn åpne dører for det som skrives av lokalpresse i Manchester er meget hyggelig lesning for fansen av de lyseblå. Pep Guardiola har lyst til å bli og ønsker å starte forhandlinger om forlengelse av avtalen når dommeren blåser av for den siste kampen i sesongen. Les: Ser rom for forbedringer selv etter å ha vunnet Premier League Pep Guardiola has now won 23 trophies in 10 seasons as a manager.

Videre i sluttspillet for første gang

Gigantene New York Rangers er ute, mens Winnipeg Jets gikk videre med en overbevisende 5 – 0 seier over Minnesota Wild i den femte kampen i den andre runden NHL-sluttspillet på fredag.  Jets er for første gang videre til neste runde i kampen om Stanley Cup-trofeet. Sammenlagt vant klubben 4-1. Les: Skikkelig dårlige nyheter for Norge foran VM I fredagens kamp ledet Jets allerede med fire mål før tolv minutter var spilt. Gjestene fra Minnesota var ikke i nærheten av å gjøre oppgjøret spennende igjen. WE ARE WIN-NIPEG!
Les mer om:

Vil ha Isco, villig til å bruke 1,4 milliarder

Det er bare et fåtall klubber som er istand til å hoste opp over en milliard for en spiller. Premier League går så det griner og pengene vil sitte historisk løst når vi kommer til sommeren. Les: Tjener mer penger enn noen gang Ifølge Don Balon er Manchester United villig til å tilby 123 millioner pund, ca 1,4 milliarder kroner til Real Madrid for Isco denne sommeren. Manager Jose Mourinho har flyttet Isco høyt opp på sin liste de han vil kjøpe.

Skarverennet avlyst på grunn av dårlig vær

Det som skulle være Marit Bjørgens siste skirenn og Therese Johaug sitt comeback er avlyst på grunn av dårlig vær. Værmeldingen sier opp mot stiv kuling, 15 meter per sekund fra nordvest på Finse lørdag. Yr har sendt ut obsvarsel med kraftig vind i fjellet i Sør-Norge. Der står det at det natt til lørdag kan øke til liten storm, 22 meter per sekund i østlige strøk. Ikke alle er enige i avlysningen Har ikke #Skarverennet lært noe av Birkens fadese-avlysning i 2014?! Det blåser sterkt, ja. Men i ryggen. Under skyfri himmel.

Sparker både sportsdirektør og hovedtrener

Espanyol som er ufrivillig lillebror og naboklubb til Barcelona har sagt farvel til sportsdirektør Jordi Lardín og hovedtrener Quique Sánchez Flores etter en skuffende sesong. Med noen få runder igjen ligger de på en skuffende 16.plass med 36 poeng etter 33 runder. – Klubben har tatt konsekvensen av en elendig sesong og sparket de ansvarlige på dagen. Andrelagstrener David Gallego tar over for resten av sesongen. De som er gode i katalansk kan lese mer om det her. D.

Sergio Agüero har gjort sitt denne sesongen

Sergio Agüero har spilt sin siste kamp for Manchester City denne sesongen, sa manager Pep Guardiola fredag. Argentineren har ikke startet en kamp siden 4. mars og har bare to innhopp siden da. Han har hatt problemer med kneet og var nylig gjennom et artroskopisk inngrep for å rette på det.

Ute før søndagens kamp mot IFK Göteborg

Allsvenskan er godt i gang med fire kamper spilt. Bare Hammarby har full pot med 12 poeng. AIK med Tarik Elyounoussi ligger på andreplass etter en uavgjort i forrige runde mot Örebro (1 – 1). AIK-trener Rikard Norling fortalte at den norske angriperen som måtte hinke av banen sist kamp er ute på ubestemt tid, i det minste morgendagens oppgjør mot IFK Göteborg. Hoch there it is!

Uten Arsene Wenger ligger veien åpen for en retur for Nicklas Bendtner

Selv i Premier League får de med seg hva som skjer i Norge, ihvertfall når det gjelder så synlige personer som Arsenal sin Lord, Nicklas Bendtner. Frem til overgangen til Rosenborg i sommer var det ingen som stilte spørsmålstegn ved om det var riktig av Arsene Wenger å miste troen og la Bendtner gå.  Det er vanskelig å tro, men etter at Nicklas Bendtner har fått suksess i Rosenborg og ble toppscorer i Eliteserien, sammen med returen til det danske landslaget selvsagt, har flere i Premier League-klubben Arsenal begynt å leke med tanken om å få ham tilbake til Emirates.

Valgte Arsenal fremfor Bayern München

Det er nå bekreftet Arsene Wenger avslutter en lang og imponerende karriere som manager for Arsenal.

Mulig voldtekt i Oslo

Politiet i Oslo melder på Twitter at de har funnet en bevisstløs kvinne på Langkaia i Oslo som skal ha blitt utsatt for en voldtekt.
Les mer om:

Redder plassen i Premier League og forlenger med talent

Alexander Sørloth har ikke blitt inkludert helt på Crystal Palace igjen etter at han har vært ute av spill noen uker med en overbelastningsskade, han mistet også Norges landskamper mot Australia og Albania.

Velger å bli lærer etter syv år som trener for langrennsjentene

Sjur Ole Svarstad har bestemt seg for å flytte hjem til Stryn og bli lærer der. Etter syv år som trener for Langrennsjente og Marit Bjørgen er det slutt.  Les: Tidenes mestvinnende OL utøvere Det er fortsatt ikke avklart om hovedtrener Roar Hjelmeset fortsetter. «Det har vore mange, spennande opplevingar» seier ein takksam Sjur Ole Svarstad i en pressemelding fra Norges Skiforbund.

Real Madrid kan glemme sin 12. spiller

Han spilte for verdens beste klubb forrige sesong. Nå skal James Rodriquez hindre at sine gamle lagkamerater gjentar triumfen i Champions League. Neste onsdag går avspark for semifinalen i Champions League på Allianz Arena i München, med returoppgjøret lagt til 1. mai. Bayern München møter Real Madrid, hvor spesielt én spiller på det spanske laget vekker dårlige minner i München. Forrige sesong stod spilleren for fem av de seks målene da Bayern forsvant ut av etter kvartfinalene. Cristiano Ronaldo. -Ronaldo er en målmaskin. Han har bevist dette gjentatte ganger.

Vannlekkasje på Tjelta

To boliger har fått omfattende vannskader torsdag morgen, det melder brannvesenet på Twitter.

Lena Dunham slaktes etter å ha snakket ut om «sitt store kompleks»

TV-stjernen klager over stygge tenner og refses på Twitter for å være «forfengelig»
Les mer om:

Zlatan er ikke den eneste som har problemer med sin landslagssjef

Janne Anderson tok over det svenske landslaget etter den mye mer avslappede og velkledde Erik Hamrén. For et par år siden sjokkerte Zlatan Ibrahimovic Sverige med å fortelle han gir seg på landslaget. – Nå vil han tilbake, men Janne Anderson er ikke imponert. Les: «Sjansen for å se meg i VM er skyhøy» «De store blir alltid kritisert fordi det selger aviser» Karim Benzema som er en av Frankrikes største stjerner og en av verdens beste angrepsspillere har også et trøblete forhold til sin landslagssjef Didier Deschamps.