Nyheter om Twitter


Frustrert Bruno Fernandes takker ikke fansen

Det er ikke en fornøyd fremtidig superstjerne som gikk av banen etter Sporting sin knokkelkampen og nederlag 2-1 mot Braga tirsdag kveld. – Det var etter alle solemerker Bruno Fernandes sin siste kamp for klubben, men veien videre til Old Trafford og Manchester United er fortsatt usikkert. Det er vanlig i det minste å vinke i retning av supporterne når man går av banen, det var ikke antydning til hverken det eller et eneste smil da han gikk av banen og vel inne i spillertunnelen slo han i retning av kameramannen.

På ukens lag i Championship – Solskjær vifter nå med 350 millioner

Mens vi venter på at Bruno Fernandes-overgangen faktisk skal bli realisert og at en erfaren angrepsspiller som kan fylle opp for skadede Rashford skal hentes inn, lar ikke Solskjær seg avlede fra den langsiktige jobben. Nå må 25-åringen Fernandes regnes som en langsiktig løsning (under forutsetning at han takler overgangen til Premier League), men når United nå har blinket ut en 16-åringen, da snakker vi laaaangsiktig satsing. Samtidig en satsing som kan bære frukter allerede neste sesong. Les: Jose Mourinho presser frem gigantbud Det er The Sun som hevder at United er

Bil har kjørt av veien på glatta

En bil har kjørt av utfor kystveien i nærheten av Strengereid. Det melder politiet på Twitter kl. 10 i dag.
Les mer om:

Buss sperret fylkesvei etter trafikkuhell

Fylkesvei 6594 ved Målsjøen i Trondheim kommune var stengt på grunn av trafikkuhell, melder Statens vegvesen på Twitter.

Har funnet Zlatan erstatter

LA Galaxy har hatt glede av den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic som i tillegg til å sørge for spektakulære mål har fungert som et fluepapir på publikum og medier. – Erstatteren er en helt annen type som egentlig kun snakker med føttene. Zlatan Ibrahimovic erstatter heter Javier «Chicharito» Hernández og er hentet fra spanske Sevilla. I likhet med svensken han erstatter har Chicharito en fortid i Manchester United så vel som Real Madrid, Leverkusen og West Ham. Les: Bayern München overbevist de kan dra nytte av Real Madrid flopp The most prolific Mexican goalscorer ever.

Mourinhos skygge gir seg på toppen av tabellen – nå venter noe større

Se opp! Etter at Mikel Arteta beveget seg ut av skyggen til Pep Guardiola og fikk ansvaret for Arsenal, har vi blitt mer oppmerksomme på de geniale assistentene som er bak de geniale managerne. I 17 år var Rui Faria assistent under José Mourinho. Portugiseren fulgte sin mester gjennom opp -og nedturer (noen hevder at han var hjernen bak Mourinho), selv om han hoppet av før det siste fallet til Mourinho i United. Les: Vi ser for oss Kylian Mbappé i Liverpool-drakt de neste ti årene For sommeren 2018 bestemte Faria seg for å klippe snoren til sin Mourinho.

Pearl Jam letter på sløret for kommende albumutgivelse

Pearl Jam slipper nytt album 27. mars, men står over Norge på den kommende turnéen. Dette til tross for at omslagsbildet på platen, som er det ellevte studioalbumet i rekken, er tatt på Nordaustlandet på Svalbard og viser smeltevann som fosser over iskanten. LES OGSÅ: Radiohead åpner bibliotek – på nettet. Bandet monterte i tiden før utgivelsen opp en rekke fotovegger med samme motiver i byer rundt i verden som fansen flittig fotograferte seg foran. Denne uken offentliggjorde Pearl Jam låtlisten til albumet via Twitter. Gigaton. Out March 27th.
Les mer om:

Kaprer Brasils største talent

Mange storklubber i Europa og spesielt de spanske har rimelig konstant speidere tilstede for å følge med på alt det den brasilianske klubben Flamengo driver med og innimellom finner de gull. Brasilianerne vet godt hva som skjer og har som vane å skrive kontrakter med utkjøpsklausuler er er ganske heftige. – Slik de gjorde med stortalentet Reinier Jesus Carvalho Reinier da de i fjor skrev en avtale på fem år. Utkjøpsklausulen skal ha vært på ca 350 millioner. Les: Chelsea klar med oppsiktsvekkende bud Real Madrid har signert en avtale med Reinier fram til sommeren 2026.

11 ble tatt i laserkontroll(pluss)

Det melder politiet i Trøndelag på Twitter.

Serbia-kampen er utseld

Det er ikkje lenger billettar å oppdrive til fotballandslagets omspelskamp i EM-kvalifiseringa mot Serbia på Ullevaal stadion 26. mars. Måndag stadfesta Norges Fotballforbund på Twitter at kampen er utseld. Kapasiteten på landskamparenaen er 27.200 tilskodarar. Med siger mot Serbia skal Noreg møte anten Skottland eller Israel på Ullevaal 31. mars. I potten der ligg i så fall ein billett til EM-sluttspelet i sommar.
Les mer om:

Brad Pitt og Jennifer Aniston gjenforent i natt

Håp for ekte gjenforening? Brad Pitt og Jennifer Aniston ble hele verdens favorittpar da de ble kjærester 1998. To år senere var skuespillerne gift, men lykken varte bare til 2005. Mens skilsmissen pågikk møtte Brad Angelina Jolie på settet til Mrs & Mrs Smith, og det ble full klaff fra første stund. (Det gikk rykter om overlapping aka utroskap, men dette har Brad og Angelina avkreftet.) Brangelina resulterte i seks barn og elleve år som par. I 2016 ble det kjent at de gikk fra hverandre. Siden har Brad vært singel, men fansens drøm om at han skal finne tilbake til Jen dør aldri.  Så sent som

Michelle Obama overrasker med spilleliste til trening

Det er ikke bare Barack som briljerer på musikkfronten. Før nyttår fikk vi Obamas favorittlåter for 2019. Nå deler Michelle sin treningsliste, og vi er imponert. Nyttårsforsetter er jo ganske harde å holde, så Mrs. Obama deler sine treningshits i håp om å motivere oss til å komme oss ut av sofakroken.

Scoret i debuten

Kristian Thorstvedt scoret da han debuterte for sin nye klubb Genk igår kveld. 20-åringen scoret 23 minutter ut i oppgjøret mot Zulte Waregem. – Utrolig deilig debut med tre poeng og mål. Kunne ikke drømt om noe bedre, skrev han på Twitter etter kampen.
Les mer om:

Manchester United har mer å bekymre seg over enn et tap mot Liverpool

Liverpool-kampen er unnagjort for United. Som en fotballekspert for BBC sa det etter første omgang: Det vi ser her er et Liverpool som er her nå, og et United som ser mot fremtiden. Og han fikk rett.

Sparket hjørneflagg rett i fansens reproduktive område i gledesrus

Snakk om å være på feil sted til feil tid, men typisk på fotballkamper i Premier League er det ofte folk som kommer for å se på. Det er viden kjent at Newcastles Matt Ritchie ikke er spesielt glad i hjørneflagg. Da de tok hjem seieren mot Chelsea sparker han til et av ialt fire flagg i gledesrus. 30-åringens varemerke innebærer å sparke flagget når noe skal feires. Han har gjort det i mange år og viser ingen tegn til stoppe. – Denne gangen gikk det riktig galt for en fans som trolig ikke er i stand til å få barn noe mer.

Liverpool varmer opp med Mané og El Nino

Vi vet ikke hvordan vi skal rangere Sadio Mané og El Nino foran mål, men for Liverpool er det disse to gutta som brukes som oppvarming foran søndagens slag på mot United. Uten mer preik, her har du de to supergutta: Fantastic floated @_fabinhotavares ball Great touch and finish by Sadio Last time we hosted @ManUtd pic.twitter.com/CmZEmMvdo6 — Liverpool FC (@LFC) January 18, 2020 Les: Juan Mata vet hvordan han får Liverpool-supporterne til å bli musestille F I N I S H A memorable @Torres opener against @ManUtd pic.twitter.com/LfOpNTWONP — Liverpool FC (@LFC) January 18, 2020
Les mer om:

Juan Mata vet hvordan han får Liverpool-supporterne til å bli musestille

På søndag braker det løs for n´te gang på Anfield, Ikke overraskende varmer de to klubbene opp med mimring (da det slo positivt ut for seg seg selv). Vi lar Manchester United skryte av seg selv og fotballens gentleman. We never need an excuse to rewatch this classic Anfield moment from Juan the man #MUFC #GoalOfTheDay pic.twitter.com/rXZ4cXuDsL — Manchester United (@ManUtd) January 18, 2020 Vi skal ikke se bort fra at senor Mata forsatt har et saksespark eller to i kroppen. Les: Liverpool varmer opp med Mané og El Nino

Vanessa Hudgens og Zac Efron: Internettet ønsker seg en ny sjanse for High School Musical-paret

Zanessa for life? Eller ei? Det er HJERTESKJÆRENDE at det ni år lange forholdet til Vanessa Hudgens og Austin Butler er slutt… Ordet på Hollywood-gatene er – til og med – at paret nylig ble forlovet. View this post on Instagram Etter ni år er det nå slutt mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler. Her er de avbildet på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, hvor Tex – karakteren til Austin – får kjørt seg.

Pietro Anastasi «den hvite Pele» er død 71 år gammel

I går døde den legendariske italienske spissen Pietro Anastasi etter å ha kjempet mot krev i lang tid. – Juventus fans, selv de som aldri har sett han spille var i sjokk over dødsfallet til en av deres aller største. Imorgen før hjemmemøtet mot Parma i Serie A blir det et minutts stillet til ære for Anastasi. Les: Barcelona-overgang får Boca Juniors President til å eksplodere Sarri: «Before we start I’d like to remember Anastasi. A very important player in Juventus’ history and Italian football.

Vålerenga salg til Bundesliga et tankekors!

Vålerenga sjef Erik Espeseth burde etter de har solgt en utmerket spiller som har bemerket seg på det islandske landslaget og vært god på utlån for Viking, tenke igjennom hvorfor Samúel Kári Friðjónsson ikke ble en sportslig suksess i Vålerenga. Det er klart at et lag bygges mye rundt de tanker som en hovedtrener gjør og at Ronny Deila som nå har gått videre til å trene et lag i USA må bære ansvar for resultat og utvikling for spillere.

Spanjolen skulle spille med Zlatan – agenten stanset hele greia

Vi har skrevet tidligere om enkelte fotballagenter som tar seg ekstremt godt betalt (les: Mino Raiola) og som forsurer forholdet mellom spillere og klubber. Nå kan grådighet velte en AC Milan overgang. Denne gangen er det faktisk ikke Raiolo som rir igjen, men agenten til en av spanias mest spennende unge midtbanespillere. Les: Sky Sports: Solskjær har ikke mistet troen – nå kommer belønningen til Eric Bailly Dani Olmo startet på akademiet hos Barcelona, men forsvant inn i den krotatiske fotballverdenen for Dinamo Zagreb. Dette har gitt resultater.

Trump i ny ordkrig

USAs president Donald Trump og Irans øverste leder, Ali Khamenei, var på ny involvert i en ordkrig over Twitter fredag.

To menn er innbrakt etter mistanke om ruskjøring(pluss)

Det opplyser politiet i Trøndelag på Twitter.

Mann i 60-årene tatt uten førerkort

Det melder politiet i Trøndelag på Twitter.

Solskjær hadde ikke de gode nyhetene før Liverpool- kampen

Mens de røde delene av Manchester og Liverpool gjør seg klar for fest, gjør Uniteds toppscorer seg klar for å se en av de kuleste kampene fra tribunen. For da Solskjær fikk spørsmål om Marcus Rashfords utsikter for å være med å pese Liverpool-forsvaret, ble svaret rimelig vagt. -Jeg kan ikke si det nå. Vi vil gi ham all mulig tid på å finne ut. Vi vil gjøre noen nye tester og gi ham behandling i dag, sier Solskjær på pressekonferansen. Les: Mourinho innrømmer trøbbel Det var da ikke så ille, tenker vi før Solskjær fortsetter: -Jeg kommer ikke til å holde pusten.