Nyheter om Twitter


Tidligere Lillestrøm spiss Anthony Ujah, signert for Union Berlin

Union Berlin har signert tidligere Lillestrøm-spiss Anthony Ujah. Ujah melder overgang fra Bundesliga-kollega Mainz. Sluttet fordi han ikke tålte Henning Berg Nigerianeren ble for alvor kjent da han bøttet inn 30 mål på 42 kamper for Lillestrøm i 2010 og 2011. – Da han sluttet og meldte overgang til Mainz var han ekstremt kritisk til Henning Berg og kulturen i Lillestrøm. «Én person kan ikke bestemme alt. Ingen enkeltperson er viktigere enn klubben. Slik det er i LSK nå, så er det Henning Berg som bestemmer alt uansett hva det gjelder. Det må ta slutt, ellers kan det gå galt på Åråsen.

Juventus selger angrepsspiller Riccardo Orsolini

  Det er ikke lenger plass til unge og lovende angrepsspillere på Juventus nå som deres angrepsrekke okkuperes av noen de beste spillerne i verden. – Heldigvis har de skjønt de trenger å «slippe fri» 22 år gamle Riccardo Orsolini og solgt han til Bologna for 112 millioner kroner. I et og et halvt år har han vært leiesoldat hos Bologna en ordning som begge parter har vært fornøyde med.

Trump knallhardt ut mot Iran

«Iran gjorde en stor tabbe!», skrev Donald Trump på Twitter etter at en amerikansk drone ble skutt ned. Tilspissingen mellom landene sendte oljeprisene opp nesten tre dollar fatet.

ESPN: Manchester United tvinges til å selge

1,1 milliarder kroner er sinnsykt mye penger å ha på investeringskontoen. Men ikke når du heter Manchester United og skal komme ut på andre siden av sommerens overgangsmarked som vinnere. Ifølge ESPNs kilder er dette beløpet som Solskjær og beslutningstagerne har å rutte med denne sommeren. Les: Maars Johnsen må ut på klubbjakt Når det fort løper 400-700 milioner kroner for en spiller i ett av de øvre sjiktene, forutsetter dette ett eller flere spillekjøp for få mer pondus i budrundene.

Her er oppfølgeren til Lil Nas X’ globale hit Old Town Road

Yeeha! Lil Nas X er fortsatt nummer 1 på VG-lista, hvor han har tronet i syv uker. Over Ed Sheeran og Taylor Swift og andre aktuelle tungvektere innen pop. Men i USA er country-bangeren «Old Town Road» i ferd med å sette rekorder, etter 11 uker non-stop øverst på Billboard Hot 100. Enhitvidunder? Tiden vil vise, men Nas junior står i alle fall på. I kveld slapp 20-åringen fra Atlanta oppfølgeren «Panini», hvor han går fra country mot R&B og urban pop. Nei, låten er ikke en hyllest til din ekle favoritt fra Deli De Luca, men en referanse til karakteren fra tegnefilmserien Chowder. this is pan

Craig Bellamy: Tidligere Liverpool-spiller slår følge med Kompany

Den 39-årige waliseren blir ikke nødvendigvis husket best for to runder á ett år på Anfield, men skitt au. Det er uansett noe vanskelig å putte Bellamy i en klubb-bås. Nei, dette må vi faktisk trekke tilbake.

Bjørn Maars Johnsen må ut på klubbjakt

Norsk-amerikaneren aspirerte til tittelen som målkonge i Nederland, men det var før overgangen til Alkmaar i fjor sommer. Nå får landslagsspilleren vår beskjeden som varsler klubb-bytte. Den nederlandske klubben bekrefter på hjemmesidene at Maars Johnsen ikke tilhører gruppen spillere som kan forvente seg mest spilletid fremover. Ikke uventet har dette sendt Johnsen ut på klubbjakt. På landslaget viser 27-åringen at han vet hvor målet står, med 3 mål i EM-kvalifiseringen, mens det for klubben endte med 7 scoringer på 25 kamper.

Trump: – Iran har gjort en meget stor feil!

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at Iran har gjort en meget stor feil, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone.

Trump: – Iran har gjort en meget stor feil!

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at Iran har gjort en meget stor feil, et halvt døgn etter at Iran skjøt ned en amerikansk drone.

David Brooks: Nok en 21-åring på blokka til Manchester United

21-åringen Daniel James er allerede «i hus» hos United. Nå trappes det opp for å hente inn nok en up and coming. Solskjær bygger for fremtiden.

Da har Martin Ødegaard tatt flyet til Tyskland

Ifølge TV2 har Martin Ødegaard og agenten satt seg på flyet til Düsseldorf på torsdag. Når Bayer Leverkusens hjemmearena er en halvtimes kjøring unna flyplassen, da er det bare å forestille seg hva som kan skje. Egentlig er det ikke noe hast med å vite før det faktisk skjer, men litt spennende er det sikkert for TV2 å få lekt seg som detektiv. I tillegg: når «vår» Martin Ødegaard jobber med å få på plass en ny arbeidgiver før sesongstart, er det meste av bevegelsene av interesse. Martin Ødegaard has just landed in Düsseldorf, accompanied by his father and agent.

Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid

Som 15-åring ble Mendy fortalt at han aldri kom til å spille fotball igjen. Etter en hofteoperasjon ventet tilværelsen i rullestol. På onsdag beviste den franske landslagsspilleren en gang for alle at mye er mulig. Rundt 470 millioner kroner betaler nå Real Madrid for Lyon-spilleren. Når Real i tillegg gir 24-åringen seksårs-kontrakt, da jobbes det langsiktig. Ferland Mendy – Press resistance and the ability to go past players. Some rare clips in there, there's a reason why Real considers him to be M12's heir. pic.twitter.com/QJLK0ixxzs — A.

Manchester United fisker talent hos Norwich

Manchester United skal ha gitt opp å hente Crystal Palace’s Aaron Wan-Bissaka på grunn av prisen og, nå melder Sky Sports de isteden har satt sine øyne på et Norwich talent. Den 19 år gamle høyrebacken Max Aarons, mener Manchester United og selvsagt også Norwich har en lysende fremtid foran seg.

Suksessen fortsetter for Elias Pettersson årets nykommer i NHL

Flest mål av alle «rookies» i ligaen og 66 poeng på 71 kamper var det som sørget for heder og ære i natt for svenske Elias Pettersson.  20 åringen startet sin profesjonelle karriere for  Timrå IK i HockeyAllsvenskan, livet endret seg da han ble «draftet» som nr. fem av Canucks i 2017 NHL Entry Draft, hans sesong i U20 SHL ble en av historiens beste. – suksessen fortsetter i NHL, Elias Pettersson ble kåret til årets nykommer i NHL. 20-åringen fikk prisen etter en meget god sesong for Vancouver Canucks med 66 poeng på 71 kamper. "It's very humbling… I don't see myself as a superstar.

Snakker ut om traumatisk «Game of Thrones»-scene som ble kuttet

Nå er det snart en måned siden siste episode av «Game of Thrones» premierte på HBO. Selv om serien nå er avsluttet har det ikke vært stille fra skuespillerne.

AC Milan har fått på plass sin nye manager

Tidligere Sampdoria manager Marco Giampaolo sikret seg en årslønn på 20 millioner kroner da idag ble ansatt som ny trener i den italienske storklubben AC Milan. -Ikke dårlig i en klubb som for noen dager siden annonserte kostnadskutt.  Man skjønner økonomien bedre når man vet at manager Gennaro Gattuso, som hadde kontrakt i to år til sa fra seg restbetaling i kontrakten på gigantiske 110 millioner kroner.

Spania må ut å lete etter ny landslagssjef

Vi husker alle dramaet som utspant seg i dagene før VM i Russland i sommer hvor Spanias landslagssjef Julen Lopetegui fortalte på en pressekonferanse at han etter VM hadde akseptert å overta Real Madrid etter Zinedine Zidane.

Askøyværing tatt ut til Tour de France for første gang

Det har etter meget god sykling denne sesongen blitt mer og mer sannsynlig at Odd Christian Eiking skulle få plass i Tour de France. – Det har vært spesielt bra når vi har nærmet oss sommeren.  For noen timer siden kom belønningen!

Bekreftet: Bayern München har solgt Mats Hummels

Det har vært to klubber i Mats Hummels liv, Bayern München det det hele startet hvor han hadde sin far som trener og Borussia Dortmund som han nå vender tilbake til. Hummels har med andre ord vekslet mellom de to beste klubbene i Tyskland, det var også  noe av grunnen til at overgangen satt langt inne for Bayern München. Seieren i Bundesliga satt langt inne for dem i år. Etter at Borussia Dortmund hadde ledet store deler av 2018/19 sesongen halte de iland seieren i siste runde. Prisen skal ligge på rundt 370 millioner norske kroner (38 millioner euro).

Bekreftet: Manchester City og Kyle Walker enige

Han ble hentet fra Tottenham for to år siden. Hundre kamper senere er Manchester City og den engelske landslagsbacken enige. Om at mye vil ha mer. Walker har vært på banen for City i det meste. Mer enn 40 kamper denne sesongen illustrerer hvilken rolle han spiller hos Guardiola. Kyle Walker signs new contract at Manchester City that keeps him there until summer 2024. — Sky Sports News (@SkySportsNews) June 19, 2019 Se på Popidol: Rashford og Lingard gjenskaper Solskjærs scoring Derfor har klubb og spiller bestemt seg for at det ikke er noen grunn til å vente.

Guardiala SKAL ha midtstopperen: bud på rundt 930 millioner kroner sendes

Han er linket til Liverpool og Manchester United. Nå hevdes det i italia at bud på Kalidou Koulibaly er på vei fra City. Napoli har planer om å sikre seg James Rodriguez og Hirving Lozano. For å finansiere dette, må Carlo Ancelotti sikre seg en god inntektskilde. Når tre av de største Premier League-klubbene alle trakter etter en Napoli-spiller, bør valget være enkelt. Koulibaly clearance denying Lautaro a goal.

Jose Mourinho har et helt nytt prosjekt på gang

Portugiseren har ikke hatt managerjobb siden desember. Ikke på grunn av at det har manglet tilbud, men kjenner vi Mourinho rett, forventer han at «nøkkelen til klubben» overlates i hans varetekt – hvis han nå skal takke ja til jobben. Med det menes alt annet enn situasjonen han opplevde hos Manchester United. Jose Mourinho on the three qualities that makes a manager.

Rodrygo, Real Madrids nye brasilianer: «Jeg er en bit Neymar»

Han er 18, brasilianer, spiss og spiller nå for en av verdens beste klubber. Ikke rart når du ser på deg selv som en bit Neymar – men med potensialet for mer. Her er igjen et bevis på at når en nasjon har sine stjerner, har kidsa noe å se opp til og strekke seg etter.

Turgåer «på skattejakt» fant udetonert håndgranat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD/NORDBERG: Politiet meldte onsdag klokken 10.47 på Twitter at de ville sprenge en håndgranat som var funnet i skogen mellom Nordberg og Solvang.Like etter klokken 11 bekrefter operasjonsleder Gjermund Stokkli at granaten er ufarliggjort. Men funnet ble gjort allerede klokken 7 onsdag morgen. - Granaten ble funnet av en turgåer som søkte med metalldetektor i skogen.

Turgåer «på skattejakt» fant udetonert håndgranat i skogen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTAD/NORDBERG: Politiet meldte onsdag klokken 10.47 på Twitter at de ville sprenge en håndgranat som var funnet i skogen mellom Nordberg og Solvang.Like etter klokken 11 bekrefter operasjonsleder Gjermund Stokkli at granaten er ufarliggjort. Men funnet ble gjort allerede klokken 7 onsdag morgen. - Granaten ble funnet av en turgåer som søkte med metalldetektor i skogen.