Nyheter om Tveter


Solid Sandefjord-seier

Sandefjord varmet hjemmepublikummet med målfest og 3-2-seier over Kristiansund i Eliteserien søndag. Dermed ble det nok et tap for Kristiansund, som har opplevd en heftig formsvikt de siste månedene. Siden laget slo Rosenborg 3. oktober, og det ble snakk om medaljer på Nordmøre, har laget kun tatt fem poeng på åtte kamper. Vidar Ari Jónsson, Alexander Ruud Tveter og Erik Brenden scoret for Sandefjord, mens det var Torgil Gjertsen og Jesper Isaksen som scoret for KBK.

Sara (23) tok livet tilbake da hun ble fostermor for katter

Ungdomsårene til Sara Tveter har til tider vært utfordrende. Da Sarpsborg-familien bestemte seg for å bli fosterfamilie for husløse katter, tok livet en helt annen retning.
Les mer om:

Rosenborg cruisa til siger

Sandefjord fekk det blytungt mot Rosenborg på Lerkendal søndag. Allereie etter 20 minutt leda Rosenborg 3–0 etter to mål frå Carlo Holse og eitt frå Stefano Vecchia. I andre omgang skåra Dino Islamovic og Alexander Ruud Tveter eitt mål kvar, i kampen som enda 4–1 til Rosenborg.

Årets første heimetap for Odd

Odd gjekk på sesongens første heimetap med 2-3 mot formsterke Sandefjord. Med toppscorar Mushaga Bakenga framleis på skadelista hadde Odd lite å by på framover. I tillegg fekk Sandefjord ein kjempestart med scoring av Sander Risan Mørk før det var spela to minutt. Odd utlikna på eit sjølvmål etter 36 minutt. Eit Odd-skot strefte stolpen, dertter i ryggen på keeper Jacob Storevik og i mål. Men bortelaget gjekk til pause med leiing likevel.

Marie (20) er ikke redd for å skille seg ut: – Jeg vil utfordre eller gjøre folk litt irriterte

TELEMARK: Marie Tveter fra Bø er en av mange som har fått en forkjærlighet for brukte klær, og du kan selv finne skatter rett her hjemme i Telemark.
Les mer om:

Selvmål reddet Haugesund

Sandefjord ville tilbake på vinnersporet mot Haugesund, men måtte ta til takke med 1-1 onsdag. Et selvmål fra Alexander Ruud Tveter sørget for uavgjort. Haugesund har slitt på bortebane denne sesongen. Onsdag møtte de et hjemmesterkt Sandefjord, som kom til kampen med tre strake seirer på eget underlag. Sandefjord var best i en relativt sjansefattig 1. omgang, og vertene tok fortjent ledelsen ved Sander Risan Mørk etter 23 minutter. Men med ledelsen til pause lettet Sandefjord på trykket og lot Haugesund komme inn i kampen igjen etter hvilen.

Selvmål ødela for Sandefjord – Haugesund stoppet vertenes gode hjemmeform

(Sandefjord – Haugesund 1–1) Sandefjord kunne ta sin fjerde strake hjemmeseier, men et selvmål av Alexander Ruud Tveter (30) sørget for at det endte med poengdeling mot Haugesund.

Jan Jönsson tar sin hatt og går

Oppfølgeren for den svenske hovedtreneren Jan Jönsson på Nadderud gikk som det ofte går med oppfølgere ikke like bra som første runde. Etter dagens 0 – 2 tap mot Sandefjord et lag som på papiret er mye dårligere enn Stabæk satte bærumslaget i nedrykkssonen. Bare Brann er dårligere. ! (Mål av Vidar Ari Jónsson og Alexander Ruud Tveter) Etter ti kamper med en fasit på bare 6.poeng er det ingen overraskelse store ting må skje. Jan Jönsson er ferdig.

Sandefjord sjokkerte Bodø/Glimt

Bodø/Glimt gikk på sitt tredje tap for sesongen borte mot Sandefjord. Laget fra hvalfangerbyen tok ledelsen seks minutter ut i den andre omgangen ved Aleksander Ruud Tveter, og fjorårets seriemestre lyktes aldri med å få ballen i nettet, tross stort press mot slutten. Dermed er laget nå tre poeng bak Molde, med en kamp mer spilt.

Ble stoppet av korona, men nå kan du se Nydalenrevyen 2021 her!

– Vi er veldig stolte over årets revy, sier revysjef Helene Sofie Tveter Kivle.
Les mer om:

Sandefjord knuste Viking

Sandefjord kvittet seg med hjemmespøkelset i Eliteserien i en dominant 3-0-kamp mot Viking lørdag. Den kjærkomne hjemmeseieren var Sandefjords første siden Molde ble slått 1. august i fjor. Trepoengeren kom på det 13. forsøket. Sandefjord var klart best i solsteika. Vertene tok ledelsen etter godt spill i det 35. minutt, men selve scoringen var av det litt heldige slaget. Vidar Ari Jónsson sparket ballen i egen fot og i nettet. I forkant slo Kristoffer Normann Hansen inn lavt mot bakerste stolpe. – Det var fantastisk å se den gå inn. Jeg fomlet det litt til, men ballen gikk inn.

Tveter til Sandefjord

Angriperen Alexander Ruud Tveter (30) har skrevet under med eliteserieklubben Sandefjord ut sesongen. Tveter har bakgrunn fra både Follo, Fredrikstad, Halmstad og Sarpsborg. Han har trent med Sandefjord i de siste dagene, og klubben melder at han allerede er spilleklar. – Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit og trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Tveter. (NTB)

Ingeborg ble frastjålet posten sin: – Håper tyven likte lesestoffet de fant

Etter helgens erfaring skal Ingeborg Tveter Thoresen låse postkassa. Nå anbefaler hun flere å gjøre det samme.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Herman (38) og Henrik (33) starter nytt begravelsesbyrå i Fredrikstad

Nykommeren Verd begravelsesbyrå har etablert seg i Fredrikstad. – Vi skal gjøre det enkelt for de pårørende, sier daglig leder Henrik Tveter (33).
Les mer om:

Ingeborg ber om tettere samarbeid mellom barnehage, skole og SFO: – Leken er truet!

Ingeborg Tveter Thoresen advarer mot å la barnet utvikling og utfoldelse forsvinne i læringsmål og resultater. – La barn være barn, sier hun.
Les mer om:

Dramatisk redningsaksjon da Malenes hest forsvant - måtte reddes opp av gjørmegrop, men skadene var for store

I godt over tolv timer var Malene Finstad vært på leting etter hesten sin Hi Star (26), som rømte fra Tveter gård natt til onsdag. Hesten ble funnet, men måtte avlives på grunn av skadene.
Les mer om:

Ga egentlig opp i 2013: – Jeg vet ikke om dette har gått opp for meg ennå

Tirsdag kunne president Jack Tveter i Eight Amcar Club (EAC) se at gravemaskinen sto klar.
Les mer om:

Her holder det på å gå skikkelig galt på E16: – Blir litt oppskaket

Jørn Tveter har tidligere fått både en bil og en elg i fronten. Denne gangen klarte han så vidt å berge seg unna et løpsk dekk.
Les mer om:

Elevene må gå i årevis i nedlagt skole. FAU-leder: Et svik

Både elever og ansatte ved Råkollen skole utsettes for et svik når de stadig blir oversett og nedprioritert. Det mener FAU-leder Evy Beate Tveter. Nå pågår undersøkelser, etter at ansatte har meldt om helseproblemer.
Les mer om:

Sarpsborg 08 forlenger med langtidsskadet angrepsspiller

Det er bare å ta en raskt titt på alle spillere som Sarpsborg 08 har solgt dyrt de siste årene for å skjønne at klubben er ekstremt dyktige til å bygge opp under sine spillere. – Det viser de også på nyårets første arbeidsdag når de forlenger med langtidsskadde Alexander Ruud Tveter (28) som ikke har spilt siden i sommer.  Dog bør Sarpsborg 08 bli litt mindre flinke til å selge, hvis de har planer om å klatre på tabellen igjen. Les: Bekreftet: Tidenes nest dyreste svenske solgt til Juventus «Det er ikke sånn at det er noen selvfølge at man får ny kontrakt når man er midt i en langtidsskade.

Magnhild (91) måtte sitte ti timer i kø på akuttmottaket på Kalnes

Søstrene Bjørg og Grete Tveter fortviler etter at deres 91 år gamle mor ble sittende i kø i hele 10 timer på akuttmottaket på Kalnes.
Les mer om:

Tveters innlegg gjør det tydelig at vi fortsatt trenger Pride

Aleksander Eide er glad de fleste har en langt mer positivt syn på lgbt-mennesker enn Kjell Tveter som skrev at Pride-bevegelsen er en følge av kulturmarxismen og var kritisk til at kristen seksualmoral settes til side.
Les mer om:

Hva er tankebygningene bak organisasjonen FRI og Pride-bevegelsen?

Kjell Tveter: – Den store synden i dag er å mene at ens eget syn er bedre. Vi bør vi ikke bli overrasket om vi selv i Norge snart vil kunne bli lovbrytere ved å argumentere for kristen etikk og seksualmoral.
Les mer om:

Ruud Tveter senket Kråkerøy

(Kråkerøy – Sarpsborg 08 2 0-3) Et sterkt Sarpsborg 08 2-lag tok alle tre poengene mot Kråkerøy tirsdag. – Det er mye som er bra, oppsummerte Kråkerøy-trener Bjørnar Johannessen. (Se høydepunkter i vinduet over)