Nyheter om Tveiten


Hva med respekten for andres meninger?

Fædrelandsvennen bringer 7. november en kronikk av styreleder og direktør i Arkivet, henholdsvis Norunn Tveiten Benestad og Audun Myhre (heretter omtalt som BM). Med utgangspunkt i Krystallnatten advarer BM mot holdninger de finner forkastelige.
Les mer om:

Kulturnatt tok parene på senga: - Vi kjøpte ting vi ikke trengte

I Glasshuset treffer Avisa Nordland venneparene Sten Nordal (49) og Torild Nordal (50) fra Fauske som har besøk fra Valdres av Anne Marit Grøndalen (49) og Ole Tveiten (60). De hørte om Kulturnatta under en middag på Mon Ami. 

Dette fikk naboene til å undre: - Her skal det vel ikke ligge?

- Her skal det vel ikke ligge, undres naboer på Tveiten som i en ukes tid har sett denne sementklumpen ligge henslengt langs gangveien ved Brattrein-krysset.
Les mer om:

Disse leilighetene ble skjelt ut av naboene, men nå er de snart utsolgt

Borettslaget på Øvre Tveiten har kanskje vært utskjelt, men det har også vært populært.
Les mer om:

– Vi ønsker næringsparken i Øystre Slidre velkommen

Daglig leder i Valdres Næringshage på Fagernes, Hilde Tveiten Døvre, er ikke bekymret over initiativet til Øystre Slidre kommune.

Har frigitt navnet på den omkomne kvinnen

NOTODDEN: Politiet er fremdeles interesserte i vitner som kan ha sett noe i forbindelse med dødsulykka på Tveiten i Notodden fredag kveld
Les mer om:

Politiet ønsker tips etter dødsulykken i natt

Politiet vil gjerne ha kontakt med vitner som har observert ulykkesbilen i forkant av den tragiske dødsulykken på Tveiten utenfor Notodden sent i går kveld.
Les mer om:

Her vil de bygge et tosifret antall leiligheter

NOTODDEN: Technology Hotels og Bane NOR ønsker å omregulere eiendommene på Tveiten til boligformål, og antyder at det kan bli mellom 22 og 45 enheter totalt.
Les mer om:

Lyns unggutter: En lysende fremtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Det skriver fotballmagasinet LFM i en artikkel i sitt siste nummer.

Bård har satset alt på sin store lidenskap - i fjor solgte han mer enn 100 bruktbiler

NOTODDEN: – Jeg skal leve av dette, men lidenskapen for bil gjør det ekstra moro, sier Bård Tveiten som nå driver sin egen bilbutikk.
Les mer om:

Avviser spekulasjoner om forsinkelser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter noen ukers stillstand i arbeidet med den nye broen på Feda har det oppstått flere spekulasjoner om forsinkelser og om arbeidet med fundamenter er slik det skal være.- Fremdriften er i henhold til entreprenøren sin hoved-fremdriftsplan. Det er mulig det er noen dager forsinket på enkelte arbeidsoperasjoner, men dette vil bli tatt inn.

Sommerhyggen i hagen blir ikke som før: – Det er som å se rett inn i en stor vegg

Sommerhyggen i hagen blir ikke helt som før, for naboene på baksiden av Øvre Tveiten borettslag.
Les mer om:

Her forsvinner utsikten: – Hvordan kan dette tillates?

NOTODDEN: – Snakk om å «gli inn i boligmiljøet», sier Torfinn Skåttet oppgitt. Øvre Tveiten borettslag er i ferd med å reises – og naboene får for første gang se konturene av et tre etasjer høyt leilighetsbygg i nabolaget.
Les mer om:

Årets konfirmantar

Her er lista over årets konfirmantar: Humanistiske konfirmantar Folkets Hus, Sauda 4. mai Karsten Berekvam Frikk Bratås Theo Herheim Egge Arin Eirikssønn Åshild Helstrup Hindenes Olav Eino Hovind Odin Ripel Jensen Silje Ekkjestøl Lien Tuva Ekkjestøl Lien Sebastian Listøl Mira Isabella Skaar Madsen Ingrid Renata Nielsen Simen Rønhovde Sindre Steine Jakob Lindanger Sørensen Marvik kapell 4. mai Daniel Byrkjedal Finnvik Hanne Rebekka Hebnes Sondre Hebnes Elias Kjølvik Jelsa kyrkje 5.

Møtte sin biologiske mor på TV

15 år etter at Ellen Rafaela Tveiten (20) ble adoptert til Norge ønsket hun å reise tilbake. Med hjelp av programmet «Sporløs» fant hun både biologisk mor og fire yngre søsken.
Les mer om:

Tar fra store, gir til små

Regjeringen vil gi mer pressestøtte til lokalaviser og mindre til aviser som Vårt Land, Nationen og Klassekampen. Konsernsjef Per Magne Tveiten i Mentor Medier er skuffet.
Les mer om:

Norsk videopremiere: – Fuck deg, betal meg!

Til tross for over 20 års fartstid som Stavangers mest breiale rapper (i presseskrivet heter det at han har bachelorgrad i bråkjekk), så er det første de siste årene at Bvis fra Kriminell Kunst har fått riksdekkende oppmerksomhet via de P3-listede låtene «Måden du ser på meg» (som en del av Kriminell Kunst) og «Når eg e dø». Sist uke kom debutalbumet Stavangers finaste, og i dag gir han oss musikkvideoen til singelen «F.D.B.M.» Grattis med etterlengtet skive og fet singel. Hva handler «F.D.B.M.» om? – Takk! Låta er en beinhard gateballade om business.

Turgåere dumper spøla si på Gaustatoppen: På de verste dagene må de bære ned 40 sekker

GAUSTATOPPEN: – Det du bærer med deg opp, må du heretter også bære ned igjen, sier daglig leder av turisthytta på Gaustatoppen, Jorunn Karlberg Tveiten. I år fjerner hun flere søppelkasser – på de verste dagene må de ansatte bære 40 søppelsekker ned fra fjellet.
Les mer om:

Sesongåpner lørdag

Lørdag 9. februar åpner Gaustatoppen Turisthytte for 2019-sesongen - som den første av alle de betjente DNT-hyttee. Daglig leder Jorunn Karlberg Tveiten og resten av vertskapet ønsker velkommen
Les mer om:

Her slukker Lars brannen – med snøfreser

TUDDAL (NRK) : Den iherdige innsatsen til Lars Tveiten i Tuddal forhindret trolig storbrann i en enebolig.
Les mer om:

Får verdenscupdebut etter ny norgescupseier

Sindre Tveiten (20) fra Søgne er klar for sin første verdenscup etter nok en norgescupseier på Vierli.
Les mer om:

Etter 130 år legger de ned: Stenger byens eldste butikk

NOTODDEN: Etter 130 år legges forretningen Magnus Hansen AS ned. Terje og Elin Tveiten ser frem til litt mer fleksibilitet.

Dobbeltseier i Spanish Open

Denne turneringa er en av de beste jeg har hatt i år. Spillemessig og mentalt. Jeg vant singelturneringen og lagturneringen med Merethe Tveiten.
Les mer om:

Vi sier fortsatt nei til datalagringssentral!

Selskapet Bulk Infrastructure AS ønsker omkamp om datalagringssentral på Tveiten. Denne gangen vil de ta et 350 dekar stort område som ligger på et høydedrag. Med 30 meter høye bygninger vil dette fremstå som uakseptabelt skjemmende i et ellers flott kulturlandskap.
Les mer om:

Gir ikke opp til tross for massiv motstand – men denne gangen får Barkåker-folket støtte fra alle kanter

Tønsberg bystyre satte tidligere i år foten ned for etablering av datalagringssentral på Tveiten og i Brekkeskogen nord for Barkåker etter at lokalbefolkningen mobiliserte. Nå prøver selskapet Bulk Infrastructure seg igjen med å foreslå et mindre anlegg.