Nyheter om Tveiten


Åpningsdatoen for fengselet i Mandal er klar

Fengselsleder Frank Tveiten Johansen var spent på hvordan koronaviruset ville påvirke åpningen av fengselet i Mandal. Om en drøy måned kommer den første innsatte.
Les mer om:

Vil fortsette på Stortinget

Norunn Tveiten Benestad (H) har bestemt seg for å ikke ta gjenvalg til Stortinget. Svein Harberg fra samme parti har sagt ja til å ta gjenvalg.

Vil ikke fortsette på Stortinget

Norunn Tveiten Benestad (H) har bestemt seg for å ikke ta gjenvalg til Stortinget.
Les mer om:

Endeleg barnehage igjen

Etter vel ein månad med barnehage berre for nokre få, kunne barnehage-tilsette i dag opna dørene for alle, og på Suldalsosen var det berre smil å sjå i ein strålande vakker vårdag. Kabalen Styrar Ingvild Vold Tveiten fortel gjerne om kabalen som skal gå opp når bemanningsnorm skal gå saman med det nye Korona-opplegget, men er først og fremst opptatt av å få skrøyta av mannskapet sitt, samarbeidsvillige foreldre og takksemd over å sjå igjen dei barnehagen først og fremst er der for. – Det er jo ungane som har
Les mer om:

Læreren Linn (37) ble hyllet som hverdagshelt: – Telefonen har ringt og plinga i hele dag

Hver dag hyller «God Morgen Norge» på TV 2 «Dagens hverdagshelt». Torsdag morgen fikk seerne et møte med Tønsberg-læreren Linn Tveiten.
Les mer om:

Tveiten og Jahr: – Kan love at det lå mange og tunge vurderinger bak at pasienten ikke ble sendt til sykehus

Nasjonale og lokale helsemyndigheter har snakket tett sammen både i forkant og etterkant av dødsfallet tirsdag. Situasjonen i Valdres følges tett. Ingen nye smittetifeller er oppdaget. De fire gjenlevende smittede er symptomfrie og vil være ute av karantene i løpet av helgen..
Les mer om:

Karine (58) var fjerde generasjons kreftsyk og levde med 5-10% overlevelsessjanse: – Jeg har overvunnet døden

Hun har gått gjennom seks cellegiftkurer og nesten sytti strålebehandlinger og overlevd kreften mot alle odds. Nå smiler livet til Karine Tveiten på Nøtterøy.
Les mer om:

Sesongen kan ryke for OL-håp: – En desperat situasjon

Samtidig som OL risikerer å bli avlyst, innskrenkes mulighetene til Kristian Blummenfelt, Gustav Iden og Casper Stornes for å trene. – Det er ikke sikkert at det blir noen triatlonsesong i det hele tatt, sier sportssjef Arild Tveiten.
Les mer om:

Sørlending endte på 8.-plass i sin første verdenscupfinale

Sindre Tveiten (21) imponerte i Mammoth Mountain i USA lørdag kveld.
Les mer om:

Sørlending endte på 8.-plass i sin første verdenscupfinale

Sindre Tveiten (21) imponerte i Mammoth Mountain i USA lørdag kveld.
Les mer om:

Gründere trengs som aldri før, og de bør helst ha en bærekraftig idé

– Vi trenger utvikling i næringslivet som aldri før. Stikk innom for en prat, dersom du går med en forretningsidé, er gründer eller har en eksisterende bedrift, sier leder i Valdres Næringshage, Hilde Tveiten Døvre.
Les mer om:

Bil har kjørt av veien på E18

Trafikkuhellet har skjedd i det nordgående løpet ved Tveiten, nord for Gullikrysset.
Les mer om:

Kan vi få høgskole i Valdres? Onsdag får regionstyret framlagt planer om forprosjekt

Med tittelen "Gjøre det umulige mulig?" vil daglig leder i Valdres Næringshage, Hilde Tveiten Døvre, legge fram forslag til et forprosjekt. Kostnaden er 500.000 kroner, og forprosjektet skal være avsluttet innen utgangen av 2020.
Les mer om:

Arkivets skjeve historiefremstilling

16. november besvarer Arkivets Norunn Tveiten Benestad og Audun Myhre (BM) min kritikk. Deres påstander bør ikke stå uimotsagt.
Les mer om:

Nå er Lene (18) toppscorer i 2. divisjon

Lene Kristiansen Tveiten (18) har scoret 66 mål på åtte kamper og er en medvirkende årsak til at Østsiden har klatret på tabellen.
Les mer om:

Snøggtreff skal sikre lokalmat på menyen

Med snøggtreffet ønsker arrangørene å legge til rette for en konstruktiv prat om produksjon og bruk av lokalmat mellom produsenter og serveringsbedrifter i Valdres. Dette må til for å imøtekomme en økende etterspørsel fra tilreisende og sikre verdiskaping i regionen, mener Hilde Tveiten Døvre, Merete Hovi og Guri Grønolen. o
Les mer om:

Hva med respekten for andres meninger?

Fædrelandsvennen bringer 7. november en kronikk av styreleder og direktør i Arkivet, henholdsvis Norunn Tveiten Benestad og Audun Myhre (heretter omtalt som BM). Med utgangspunkt i Krystallnatten advarer BM mot holdninger de finner forkastelige.
Les mer om:

Kulturnatt tok parene på senga: - Vi kjøpte ting vi ikke trengte

I Glasshuset treffer Avisa Nordland venneparene Sten Nordal (49) og Torild Nordal (50) fra Fauske som har besøk fra Valdres av Anne Marit Grøndalen (49) og Ole Tveiten (60). De hørte om Kulturnatta under en middag på Mon Ami. 

Dette fikk naboene til å undre: - Her skal det vel ikke ligge?

- Her skal det vel ikke ligge, undres naboer på Tveiten som i en ukes tid har sett denne sementklumpen ligge henslengt langs gangveien ved Brattrein-krysset.
Les mer om:

Disse leilighetene ble skjelt ut av naboene, men nå er de snart utsolgt

Borettslaget på Øvre Tveiten har kanskje vært utskjelt, men det har også vært populært.
Les mer om:

– Vi ønsker næringsparken i Øystre Slidre velkommen

Daglig leder i Valdres Næringshage på Fagernes, Hilde Tveiten Døvre, er ikke bekymret over initiativet til Øystre Slidre kommune.

Har frigitt navnet på den omkomne kvinnen

NOTODDEN: Politiet er fremdeles interesserte i vitner som kan ha sett noe i forbindelse med dødsulykka på Tveiten i Notodden fredag kveld
Les mer om:

Politiet ønsker tips etter dødsulykken i natt

Politiet vil gjerne ha kontakt med vitner som har observert ulykkesbilen i forkant av den tragiske dødsulykken på Tveiten utenfor Notodden sent i går kveld.
Les mer om:

Her vil de bygge et tosifret antall leiligheter

NOTODDEN: Technology Hotels og Bane NOR ønsker å omregulere eiendommene på Tveiten til boligformål, og antyder at det kan bli mellom 22 og 45 enheter totalt.
Les mer om:

Lyns unggutter: En lysende fremtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Det skriver fotballmagasinet LFM i en artikkel i sitt siste nummer.