Nyheter om Tveit


Romerikshotellene har størst økning i hele landet – nå skal Stordalen utvide

Hotellene på Romerike opplevde 9,7 prosent flere overnattinger i fjor. For første gang hadde Ullensaker over en million gjester. Anne Margrethe Tveit og Petter Stordalen i Quality Airport Hotel Gardermoen utvidet kapasiteten og forventer seg mye av 2019.

Brigitte (26) skal danse på den Røde Plass

Fire folkedansarar skal vere med Tveit Union Musikkorps frå Kristiansand på Tatoo-festival i Moskva til hausten, ei av desse er Brigitte Halldis Hegge Blomlie frå Øystre Slidre

Utvidar søket etter sakna 28-åring

Rundt klokka 14.30 torsdag fekk Kvinnherad lensmannskontor melding frå familien til 28 år gamle David Tveit, om at han var sakna frå bustaden sin på Varaldsøy i Kvinnherad kommune.
Les mer om:

Ble beæret med egen bås på Lorry

Odd Karsten Tveit og Stein Kåre Kristiansen er de to første journalistene som har fått æren av egne båser og portrett på veggen på Lorry i Oslo. Båsene ble behørig innviet onsdag kveld. - Dette er stort og dette er stas, sier en strålende begeistret Stein Kåre.

Kristiansand-korps viste seg fram

Som eneste norske musikkorps er Tveit Union Musikkorps med på et av Europas største musikkshow i helga.
Les mer om:

Ibsen på Tveit og i Arabia

Om hvordan Ibsen og hans verk har hatt innflytelse i arabiske land, forteller Salah Salim Ali fra Tveit i denne boka.
Les mer om:

Trimmer folket i Høre samfunnshus

To ganger i uka inviterer Mari Tveit Ulven og Heidi Lynge Kvale alle som vil være med på trim, til glede og nytte for mange.
Les mer om:

Tett på Laila Tveit: - Trening gjer enormt godt

Rekneskapen er positiv: Ein treningstime gir Laila Tveit meir energi enn ho bruker.
Les mer om:

Sigvald Tveit (1945–2019) til minne

«At alle kjenner hans musikk og ingen vet hvem som har skrevet den, er det største en komponist kan oppleve."
Les mer om:

Sigvald Tveit til minne

8. januar døde Sigvald Tveit. Han var en himmelvendt og jordnær komponist, og min nære venn og kollega ved Institutt for musikkvitenskap, Universitetet i Oslo.
Les mer om:

Daniel Karlsen, Unge Høyre: Hva vil FpU ha i stedet for bompenger? Høyere skatter?

Daniel Karlsen, Unge Høyre, svarer Daniel Tveit, FpU, med at han bør komme med alternativer når han forsikrer at Fremskrittspartiet vil fortsette sin kamp mot bompenger.

Simon Laabak, AUF: Med Frp i regjering er det dessverre ikke mulig å få ned bomsatsene

Frp sier de er imot bompenger, men stemmer alltid for. Deres dobbeltmoral i bompengedebatten tar aldri slutt, mener Simon Laabak i Fredrikstad AUF i dette svaret til Daniel Tveit, FpU.

Nei til bomring rundt Fredrikstad

– Vi mener staten skal betale for infrastruktur, forklarer Daniel Tveit om hvorfor Fredrikstad FpU sier nei til bomring rundt byen.
Les mer om:

Full fart på fyrverkerisalget

Magnhild Gunderstuen og Linn Katrin Fredriksen Tveit står på Fagernes og betjener et av de mange fyrverkeri-utsalgene som har dukket opp i Valdres i romjulen.
Les mer om:

Slik når du oss

Me har flytta over gangen i dei tidlegare lokala til Tveit Rekneskap mens lokala våre blir pussa opp. Inntil vidare er det berre hovud-telefonnummeret vårt som er i drift: 52 79 05 90. Telefonnummera til journalistar og annonse- og grafisk avdeling er ute av drift inntil vidare.
Les mer om:

Dette er feilen noen gjør: Blir forelsket i sin egen idé

– Det er lett å bli forelsket i sin egen idé. Sjekk markedet først, oppfordringen Åse Tveit Samdal i Validé Haugesundregionen.
Les mer om:

Lover å satse på «glemt» bydel

Som siste bydel i Kristiansand, skal også bydelen Tveit få egen kunstgressbane. Det er klart etter at et flertall i bystyret har blitt enige om budsjett.
Les mer om:

FK Vang vil utbetre klubbhuset på Tveit stadion

FK Vang ynskjer å utbetre klubbhuset på Tveit stadion og er i gang med å søkje om spelemidlar til dette.
Les mer om:

Prisar til Hamrabø og Ulladalen

Utvalet for landbruk, miljø og teknikk, som også er juryen for prisane frå Suldal kommune, vel i år å gi prisen til to, ein byggeskikkpris og ein pris for bygningsvern. Eit annleis fjos Gardbrukaren i Ulladalen mottar prisen for den nye driftsbygningen på garden. Det er for det nye fleirbruksfjoset, kalla Narvebygg etter ide frå Svein Narve Veshovda i Eigersund, Halsne får byggeskikkprisen. Bygget vart sett opp i sommar, og er eit grindebygg med mykje plass og god lufting. Med andre ord eit annleis bygg enn dagens tradisjonelle driftsbygningar.

En festaften med Tveit Union Musikkorps

Tveit Union Musikkorps og koret Stemmebruget leverte meget solid i to utsolgte forestillinger.
Les mer om:

Det nærmar seg "julegateøfning i Føsse"

- Det nærmar seg advent, og mø i arrangørgruppa har planlagt den tradisjonelle julegateøfninga i Føsse, melder Inger Kongslien Tveit.
Les mer om:

Tveit-veteranene kretsmestre igjen

For andre år på rad vant Tveit KM-tittelen i veteranklassen.
Les mer om:

Anette greide ikke vente lenger på Folke-Teslaen

Anette Tveit fikk Norges første Tesla Model 3 - lenge før alle andre. Men det er én stor ulempe ...
Les mer om:

Ny bok om Trygve Lies tid som «Gudfaren»

Det var et fullsatt Deichman på Nordtvet som hørte den mangeårige NRK-journalisten og forfatteren Odd Karsten Tveit snakke om boken «Gudfaren» med undertittelen «Trygve Lie - generalsekretæren som sviktet FN».
Les mer om:

No gir Norvald (90) ut roman om homofili og bygdesladder

HYLLESTAD (NRK): Frå leilegheita si på aldersheimen har 90 år gamle Norvald Tveit skrive ein roman om homofili og bygdesladder. Sjølv kallar han boka ei kjærleikshistorie.
Les mer om: