Nyheter om Tveit


Inger og Knut vil opne garden sin for dei som treng eit aktivitetstilbod

Garden Tveit blir ein del av tilbodet Inn på tunet (IPT).
Les mer om:

– Å leggje pengar i tilbod som Inn på tunet er ei viktig investering for framtida

Onsdag 12. juni var representantar frå Vang og Vestre Slidre kommune invitert til garden Tveit for informasjonsmøte om Inn på tunet-tilbodet.

Bygging av ny Tveit bru på E16 i startgropa-etablerer midlertidig bru i anleggsperioden

Gamle Tveit bru på E16 i Vang skal rives og skiftes ut med ei ny. Med det blir en flaskehals på E16 borte. På oppdrag for Statens vegvesen har Dokka Entreprenør AS startet forberedelsene til bygging av den nye brua, melder Statens Vegvesen.

Barnemuseet skal vise hvordan det er å være fattig i verdens rikeste land

I snitt går det to fattige elever i hver skoleklasse, men få oppgir likevel at de kjenner fattige barn. - Vår tids største tabu, mener forsker Mette Tveit ved Norsk barnemuseum.
Les mer om:

Historien: Hjemmelaget tivoli på søndag, 100-års jubileum neste år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Denne saken om Kjelsåsspeiderne og deres historie, sto først på trykk i Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalens medlemsblad: På Jakt og Vakt. Nordre Aker Budstikke får dele saken, skrevet av lagets Gudveig Henryette Aaby.En gammel institusjon Kjelsåsspeiderne er en gammel bevegelse i vårt nedslagsfelt, de fyller hundre år til neste år.

Dobbelt opp med Karpe på listen over tiårets beste musikkvideoer på YouTube

Vinneren ble Lett å være rebell i kjellerleiligheten din, som regissør Kavar Singh laget for Karpe.

Distriktene blir uten politi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nei, i år blir det barnetog uten politiet, bekrefter leder for 17. mai-komiteen i Gyland, Turid Nedland.Hun belager dette, og opplyser at rektor på Gyland skole, Anne Bystadhagen skal gå foran i toget hos dem i stedet.

Regelverket sier klart nei - men nå lever håpet for familien

FLÅBYGD: Regelverket sier klart nei. Likevel kan det skje at familien Hindrum Tveit får lov til å sette opp et tilbygg til boligen i Flåbygdvegen.
Les mer om:

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

Nabofeide i 6. divisjon endte med seier til FK Vang

Sist fredag møttes FK vang og Slidre/Røn på Tveit stadion, og som vanlig ble det en tett og jamn kamp, der FK Vangs avgjorde til sin fordel midtvegs i 2. omgang.
Les mer om:

Steinsland bygdemaraton for sjuende gang

Odd Gunnar Tveit og hans medhjelpere i Birkenes Idrettslag gleder seg til nok et maratonløp.

Fire entreprenører vil bygge ny trebru på E16 i Valdres

Tveit bru på E16 i Vang skal vekk, og fire entreprenører har lagt inn anbud på bygging av den nye brua.
Les mer om:

Hjortland/Kjølberg til hovedrunden

Ane Guro Tveit Hjortland og Victoria Faye Kjølberg er klare for hovedrunden i verdensserieturneringen i sandvolleyball i Malaysia. De norske jentene tok seg til hovedrunden gjennom to seirer i kvalifiseringen.
Les mer om:

Eit skipseventyr i Giljevika

Er du i Erfjord og følgjer ein smal og svingete veg som er skilta mot Tednes, vil du på vegen kunna svinga av ein bratt nedoverbakke og finna Levarskjer Slipp og Mek. Det er likevel ikkje sikkert at du finn akkurat den du leitar etter. Oppdraga er mange, og dei tilsette fartar rundt på jobbar i heile Ryfylke. Starta på Osnes Sjølve anlegget i Giljevika bygde Svein Egil Levarskjer frå grunnen av i år 2000. Den gongen hadde bedrifta tre tilsette og registrerte seg som aksjeselskap.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

– Ikke forstyrr en førerhund på jobb

Folk og andre hunder som forstyrrer førerhunder er blitt et stort problem for mange blinde. – Når vi holder i selen, er hundene våre på jobb og skal ikke forstyrres, sier Alice Birkeland og Anders Tveit.
Les mer om:

Truende elg jaget Rune og kona opp i tre: – Det var litt spesielt

Elgen som sto midt på turstien ved Mandal mandag formiddag, nektet å flytte seg da ekteparet Tveit kom gående.
Les mer om:

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Vibeche: – Ikke alle menn vil bli kjørt fra av ei dame. Jeg legger meg ofte bak til å begynne med

Vibeche Tveit (46) leder internasjonal motorsykkelklubb med 800 damer og er blitt kontaktet av italienske menn som lurer på hvem som skal passe ungene.
Les mer om:

Skal byggja store einebustader i byen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rogalandshus skal byggja sju, store einebustader på Rosseland på Bryne. Det er sjeldan i ein by der stadig meir av utbygginga går i høgda. Pågangen har vore stor allereie før prosjekta er lagde ut for sal.På Rosseland For Trond Tveit i Rogalandshus blir det litt ekstra spesielt.

Strålende sesongstart for Brynes damelag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Klepp II 2-0 (0-0)Mål: 1-0 Mari Botne (54), 2-0 Eirin Bjerkreim Kleppa (75).I første omgang hadde Bryne ballen litt mer enn Klepp, uten å skape de store sjansene. Nærmest var Sofie Bjørnsen, som fra litt skrått hold traff stolpen. Klepp hadde en mulighet på corner rett før pause, men headingen gikk rett på keeper.Bryne rokerte litt i pausen, og endringene betalte seg.

Ingen har fanesaker om Søgne, Songdalen, Tveit eller Randesund

Det snakkes bare om sentrum, det være seg Gartnerløkka, silo eller havneflytting.
Les mer om:

Eiger kjørte over Hundvåg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tidlig så man tendenser til at gjestene hadde lite å fare med, mest av alt grunnet et spillesugent, aggressivt og også lekent hjemmelag.

UP-kontroller hele uka: – Skal du først få noe, må du få så du kjenner det

Utrykningspolitiet er denne uka med på europeisk politiaksjon. På Tveit stilte betjent Camilla Øvland seg opp i veikanten etter fartsklager fra beboerne.

- De siktede tilhører lokalmiljøet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.