Nyheter om Tvedestrand


Klager til sivilombudsmannen hvis vedtak om grenseflytting ikke omgjøres

Allaug Wisth og familien vil klage vedtaket om grenseflyttingen i skjærgårdsparken inn for Sivilombudsmannen dersom Miljødirektoratet ikke omgjør det. Det kommer frem i en e-post familien har sendt til Miljødirektoratet, Tvedestrand kommune og fylkesmannen.
Les mer om:

Historiske Stormo vant igjen

Karoline Stormo fra Tvedestrand fortsetter å imponere på college. Denne uka tok hun karrierens sjette individuelle collegeseier i Mercedes-Benz Intercollegiate i Tennessee.
Les mer om:

Fire måneder til jul - nissene er her!

- Mange synes det er tidlig, men det er også noen som allerede har handlet julenisse, sier Jostein Skaaland, butikkmedarbeider på Europris i Tvedestrand.
Les mer om:

Omstillingsprosjekt i kommunen: Vil sende elever i Parkveien tilbake til skolene

Med dagens skolestruktur i Tvedestrand er det lite penger å spare på spesialundervisning. Men en kommunal arbeidsgruppe mener det kan være noe å hente på å kutte ned bruken av forsterket avdeling.
Les mer om:

Rektor slakter rapport

Rektor John Johansen ved Tvedestrand skole forstår ikke hvordan kommunens arbeidsgruppe kan påstå at halvparten av barna i Parkveien ikke egentlig hører hjemme der. Og han mener dessuten at gruppen bare skubber det økonomiske kuttet over på skolene.
Les mer om:

Vogntog har problemer på E18, og må vente på hjelp

Politiet fikk litt før klokka 18 i kveld melding om at et vogntog har stoppet på E18 på Lundeslettene i Tvedestrand.
Les mer om:

– Jeg er svært takknemlig overfor alle dem som har åpnet dørene

Birgitte Lund Nakken fra Tvedestrand er både programleder og programskaper av Herlige hjem. Nå er hun klar for en ny sesong.
Les mer om:

Kvinne mistenkt for brannstifting ved skole

Natt til tirsdag brann det i en søppeldunk ved en skole i Tvedestrand.
Les mer om:

Mann ble bortvist fra Tvedestrand sentrum

Politiet grep inn etter bråk i Tvedestrand i natt.
Les mer om:

Ble valgt inn i et «historisk» kommunestyre

Ungdomskontakten i Tvedestrand, Iselin Dalen Moe, blir kommunestyrepolitiker i Gjerstad, der kvinnene for første gang er i flertall.

Høstmarked for å skape ekstra trivsel på skolen

Barn, foreldre og besteforeldre koste seg sammen på høstmarkedet på Tvedestrand skole i dag, og inntektene går til noen ekstra trivselstiltak for skolens elever senere.
Les mer om:

Ble overbevist om at Tvedestrand er et spennende sted

Den nyansatte presten i Dypvåg og Tvedestrand, Bjørn Nome, måtte orientere seg litt om kommunen før han søkte.
Les mer om:

Neste helg er det høstmarked

Næringsforeningen Tvedestrand By er i full gang med å planlegge høstmarkedet neste lørdag.
Les mer om:

Tvedestrandsmann blir varaordfører i Lillesand

Geir Svenningsen fra Tvedestrand har blitt «lillesander», og nå er det klart at han blir byens varaordfører når det nye kommunestyret konstitueres i oktober.

-Vi er i ferd med å hente inn tall fra Roligheden skole

Arendal kommune har klart å bygge ny skole vesentlig rimeligere enn det som er prisantydningen for ny skole i Tvedestrand. Nå henter kommunen inn informasjon om den nye skolen på Tromøya.
Les mer om:

Nå er det klart hvem som blir ny sogneprest

Echard Graunes erstatter som sogneprest i Dypvåg og Tvedestrand er klar.
Les mer om:

Helt ny i politikken - og nesten til topps i Sp

Blant de 23 som skal styre Tvedestrand de neste 4 årene er det ei dame med avslipt trønderdialekt og uten politisk erfaring.
Les mer om:

Datoen er fastsatt: Klart for ny Uke 9

Festivalstyret har bestemt seg: Skuddårsdagen lørdag 29. februar 2020 blir det Uke 9 Kulturfestival i Tvedestrand sentrum igjen.
Les mer om:

Historisk E18-møte - ny vei kan stå ferdig allerede i 2023

Flere tiår tok det fra planleggingen av ny E18 mellom Tvedestrand og Arendal startet, til veien sto der. Men selv om det er bare ett år siden planleggingen av E18 fra Tvedestrand til Risør startet, kan veien - hvis alt klaffer - være på plass allerede om fire år.

Tvedestrand nye ordfører er klar

Høyre, Arbeiderpartiet, Venstre og Fremskrittspartiet kom frem til en samarbeidsavtale tirsdag kveld. Det innebærer at det nå er klart hvem som blir Tvedestrands nye ordfører.

Dramatikk rundt fordelingene av posisjoner i Tvedestrand

Mens Høyre, Ap og Venstre forhandlet om posisjoner og samarbeid utover tirsdagskvelden, satt Sp og Xtra-lista på ganga. Begge hadde en plan hvis Høyre, Ap og Venstre ikke skulle lykkes.
Les mer om:

Nå forhandler de på kommunehuset

Forhandlingene i Tvedestrand er tirsdag ettermiddag i full gang, og i følge Høyres forhandlingsleder Erling Holm er det en mulighet for man klarer å bli enige allerede i løpet av kvelden.
Les mer om: