Nyheter om Tvedestrand


Mann omkom i trafikkulykke på E18 i Agder

En mann i slutten av 60-årene omkom natt til fredag i en trafikkulykke på E18 øst for Fiansvingen i Tvedestrand i Agder.

Mann omkom i trafikkulykke på E18 i Agder

En mann i slutten av 60-årene omkom natt til fredag i en trafikkulykke på E18 øst for Fiansvingen i Tvedestrand i Agder.

Joachim (21) kjørte Per Sandberg og Bahareh Letnes tilbake til Oslo

Etter pressekaoset i Arendal tirsdag kveld, måtte Norges mest omtalte kjærestepar tilbake til Oslo. Joachim Haugenes fra Tvedestrand fikk oppdraget.

Rene kuppet for Sp - både i Tvedestrand og Vegårshei

Senterpartiet har en helt vanvittig fremgang i den siste meningsmålingen utført for TV2. I Tvedestrand oppnår de 23,8 prosentpoeng, og på Vegårshei strekker Sp seg helt opp til 38,8 prosentpoeng. Tallene får både Aud Angelstad og Kirsten Helén Myren til å kvitre.

«Østerå-gutt» ble nordisk mester på 400 meter

Han har veldig nær familietilknytning til Tvedestrand, og ferierer mye på Østerå, 17 år gamle Luca Thompson som i helgen ble nordisk mester for juniorer på 400 meter.
Les mer om:

Brannutrykning i Tvedestrand

Bilister på E18 varslet brannvesenet.

Biblioteksjefen skal ansette tre - se hvem som har søkt

Tvedestrand folkebibliotek og Frivilligsentralen har i fellesskap lyst ut en halv stilling. I tillegg skal bilioteksjefen ansette to til.
Les mer om:

Kari-Lise og Kurt lager Farmen på Dypvåg

I 2016 var hun med i Farmen. Nå har Kari-Lise Vangen realisert barndomsdrømmen om småbruk på Dypvåg. Sammen med Kurt Pramli har hun flyttet til Tvedestrand, hvor de skaper Vangen-Farmen, komplett med ekte andrekjempehytte.

Nå skal Svarttjenndammen forsterkes

Etter krav fra NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) må Svarttjenndammen i Tvedestrand forsterkes.

Klar til å starte arbeidet

Tvedestrand kommunestyre har vedtatt å oppgradere gatedekket gjennom gågata. Dekket skal bli likt det som ble lagt fra Slepa og ned til brygga, med en sklisikker løper i granitt i midten. Arbeidet starter til uka.
Les mer om:

Innseilingen til byen blir ny

Ei grå, enkel, firkanta hytte på tuppen av Epleviktangen har i 50 år vært et kjent landemerke ved innseilingen til Tvedestrand by. Nå er hytta revet.
Les mer om:

Har tatt i bruk en av Norges flotteste landsted - skryter av håndverkerne

Etter en omfattende byggeprosess, har Color Line-eier Olav Nils Sunde nå tatt i bruk det som er en av Norges dyreste og flotteste fritidsboliger på Fugløya i Tvedestrand.
Les mer om:

-Har vært Sahara-tilstander på åkrene

I kornåkrene på Valle i Tvedestrand har det vært Sahara-tilstander i sommer med store og dype sprekker i jorda. Torunn Lofstad taper stort på tørken.
Les mer om:

-Lunsjen for dårlig markedsført i forkant

Anne Killingmo, politiker og leder av Innvandrerrådet i Tvedestrand kommune, mener den flerkulturelle lunsjen ble alt for dårlig markedsført i forkant.
Les mer om:

Hvem stjeler byens bannere?

- For andre gang er det forsvunnet bannere i Fjærkleivene. Fra en av stolpene er det nå stjålet et med teksten «Liten by - stort hjerte, opplyser Bente Christensen på vegne av Tvedestrand By.
Les mer om:

Inn i Høyre

Arne Bjørnstad, som nå representerer TTL i Tvedestrand kommunestyre, har meldt seg inn i Høyre.
Les mer om:

Om jeg trives i Tvedestrand? -Ja, selvfølgelig!

Det svarer 11 år gamle Hashem Al-Teir fra Syria på Tvedestrandspostens spørsmål.
Les mer om:

Eksotiske lunsjretter med smaker fra «hele verden»

Tirsdag inviterte Tvedestrand kommune til flerkulturell lunsj på rådhuset. Der ble det servert mat som flyktningene i kommunen har laget.
Les mer om:

Renoveringen er i gang. Allerede neste sommer kan den ene etasjen være ferdig til utleie

Aust-Agder Turistforenings fjerde kystledhytte i Tvedestrand kan være klar neste sommer.

Båtturistene begeistret over ny tjeneste

- Vi matcher ikke resultatene fra i fjor, men de var da også eksepsjonelt gode. Jeg er godt fornøyd med havnetrafikken også i år, sier Arne Thorvald Aanonsen, havneansvarlig i Tvedestrand kommune.
Les mer om:

Tre populære hytter

Med Seilerhytta som siste tilskudd i samlingen av Kystledhytter utenfor Tvedestrand, er tilbudet komplett for de som ønsker seg en unik overnatting ved sjøen. I sommer har det vært mange besøkende alle tre stedene.

-Hopp i havet! Badevannet holder topp kvalitet

Det er ingen grunn til å la være å legge på svøm i Tvedestrand, selv om vi nå har gått over i august. Sola skinner fortsatt, og badevannskvaliteten er veldig bra!
Les mer om:

I sommer er det spesielt ett spørsmål som har gått igjen

Både på Tvedestrand Fjordhotell og Bokhotellet Lyngørporten har juli vært en god måned. Men sant og si kommer folk til de lokale hotellene om sommeren uansett.
Les mer om:

-Denne sommeren kan ikke sammenlignes med noe!

- Dødskult! Det finnes ikke noe annet å si. Slik oppsummerer restaurantdriver Mia Åbonde sommeren i Tvedestrand.
Les mer om:

Mattilsynet kontrollerte fiskebutikken og Bonzo bakeri

Onsdag var Mattilsynet på kontroll i Tvedestrand, og sjekket renholdet både på Bonzo bakeri og Fiskespesialen.
Les mer om: