Nyheter om Tvedestrand


God interesse for vikariat - 15 har søkt

Tvedestrand kommune skal ansette en miljøterapeut i Oppfølgingsenheten. Selv om dette kun er et vikariat, er det hele 15 søkere til stillingen.
Les mer om:

Koronaviruset: De er forberedt og har planene klare

Når koronaviruset nå er påvist i Norge, er Tvedestrand kommune klare til å iverksette tiltak dersom det skulle bli nødvendig.
Les mer om:

Eiendomsskattelistene for 2020 er klar: Denne eiendommen må ut med mest

Eiendomsskattelistene for 2020 klare. Den største skatteyteren i Tvedestrand må ut med 145.550 kroner.
Les mer om:

Fra nominasjon til Uke9

Onsdag ble det klart at Bjørn Arild Ersland er en av de nominerte til Sørlandets Litteraturpris. Lørdag er han klar for Uke9 i Tvedestrand.
Les mer om:

Rekordstøtte til Røde Kors i Agder: Panten fra denne butikken bidro mest i Tvedestrand

Røde Kors i Agder fikk inn 1,7 millioner kroner fra Pantelotteriet i 2019. Det er en økning på 28 prosent siden i fjor. Tvedestrand Røde Kors får 38.768​ kroner fra panten.

Feil vei i Tvedestrand - men enda verre i nabobyen

Innbyggertallet i Tvedestrand fortsetter å falle. I løpet av 2019 ble det 16 færre innbyggere i byen. 1. januar var innbyggertallet 6.053 personer.
Les mer om:

Annika hjelper barna som fryser

Annika Diana Beil Myhre (41) på Borøy i Tvedestrand jobber for å spre budskapet om «Prosjekt 7500 barnesko». De skal gis til flyktningbarn på Lesvos etter en markering i Oslo.
Les mer om:

Mekkeklubben har fått «driftingbiler» i miniatyr

Takket være 10.000 kroner fra Gjensidigesiftelsen fikk Mekkeklubben i Tvedestrand penger til å kjøpe inn fem radiostyrte driftingbiler.
Les mer om:

Rådmannen har kabalen klar: Dette er den nye ledelsen i Tvedestrand kommune

I morgentimene i dag ble de ansatte i Tvedestrand kommune introdusert for den nye organisasjonsmodellen. Åtte enheter er blitt til fire sektorer. Kun tre av lederstillingene er besatt. Den fjerde skal lyses ut eksternt.
Les mer om:

-Ja! Gru-gleder meg

Uke9-ledelsen hadde sitt siste planleggingsmøte tirsdag. Kulturfestivalen smeller i gang lørdag og arrangørene håper på at været blir bra og alt folk tar turen til Tvedestrand.
Les mer om:

Selbestanden øker: -Den nye måten å fiske på, er å bestille frossentorsk

I følge anslag fra lokale fiskere holder det nå til over 100 steinkobber i Tvedestrand. De spiser minst 3-400 kilo fisk hver dag, og fiskerne tror det er derfor torsken har forsvunnet. Forskerne mener det er fiskerne selv som må ta ansvaret.  
Les mer om:

Helgeværet er klart

Kristian Gislefoss er klar med værmeldingen for Tvedestrand, Vegårshei og Åmli.

Brøytebil av veien på E 18

En brøytebil kjørte tirsdag kveld av veien på motorveien mellom Arendal og Tvedestrand.
Les mer om:

Her på Grenstøl skal TRKs båt opp i lufta: - Vi er klare i mai

Svein Henriksen i Tvedestrand Racing Klubb (TRK) er stolt over at klubben får være en del av det han mener er en nyskapende rasteplass.
Les mer om:

Vil gi besøkende en bit av Tvedestrand

Gjennom å tilrettelegge for aktivitet og informasjon på områdene rundt den nye energistasjonen på Grenstøl - er håpet at de veifarende ser seg helt nødt til å oppleve resten også.
Les mer om:

Sykefraværet i kommunen gikk opp i fjor - over 37 årsverk gikk tapt

De ansatte i Tvedestrand kommune hadde et samlet sykefravær på 7,7 prosent i fjor. Det er 0,4 prosent høyere enn i 2018, og like mye som i 2017.
Les mer om:

Eiendomsskatt: Alle får 450 kr i rabatt

Regningen som boligeiere i Tvedestrand fikk i posten i januar, tydet på at eiendomsskatten hadde økt med over 50 prosent. Nå har politikerne vedtatt at alle skal få 450 kroner i rabatt. Det tjener hytteeierne mest på.

- Enten bruker jeg nøttesjokolade, eller så blir det noe med litt mer futt i

Snart er det bare hundre timer til Uke9 braker løs i Tvedestrand, men artistsjef og artist Ole Jonas Kverndal er per i dag ikke i form.
Les mer om:

Tre lokale ungdommer deltar i NRK-program: Mandag er det premiere

Mandag 24.februar er det duket for en premiere på NRK med sterke lokale innslag. "Avkledd" går på lufta med Jenny Skavlan som programleder, og deltakere fra både Vegårshei og Tvedestrand i programmet.

Politikerne sa ja til ny bolig i Lyngør - det godtar ikke nabo

I begynnelsen av februar sa politikerne i Tvedestrand ja til at det kan bygges en ny bolig på Lyngørsia. Nå har en av naboene klaget. Hun mener vedtaket er ugyldig.
Les mer om:

Laget et festlig karneval i kirken

Anført av den nye presten, Bjørn Nome, var det karnevalsgudstjeneste i både Tvedestrand kirke og Dypvåg kirke i dag.
Les mer om:

Tre henger over E18 - trafikken er sperret

Politiet har fått flere meldinger om et tre som henger over E18 i Tvedestrand.
Les mer om:

Nå kan du få denne fritidseiendommen for under ti millioner kroner

I slutten av mars i fjor ble Tjæreholmen utenfor Tvedestrand lagt ut for salg for 20 millioner kroner. Så ble prisen redusert til 15 millioner, og nå settes den ned enda en gang.
Les mer om: