Nyheter om TV


Flere deltagere var beruset på «Farmen»-gården

TV 2 melder selv at flere av profilene i «Farmen kjendis» brøt reglene i form av smugling.
Les mer om:

Tysk avvisning til mindre kraftutveksling – vil ha flere kabler

BERLIN (TV 2): Prominente Senterpartister har tatt til orde for reforhandling av eksisterende kraftkabler. Det mener ikke tyskerne er veien å gå.
Les mer om:

Ekspert om Breivik: – Samme diagnose som han har hatt hele tiden

SKIEN FENGSEL (TV 2): Rettspsykiateren Randi Rosenqvist har i flere timer begrunnet hvorfor Anders Behring Breivik (42) ikke skal løslates. Dersom det skulle skjedd, har hun forslag til konkrete vilkår.
Les mer om:

Støre: – Kan ikke utelukke at Russland står bak dronene i Sverige

BERLIN/BERGEN (TV 2) En rekke store droner har blitt observert i Sverige de siste dagene. Dette kan være del av en hybridmilitær aksjon for å spre usikkerhet og demonstrere makt.

Charter-Tove er død

Tove og ektemannen Bjørge Olsen tok tv-seerne med storm da de deltok i «Charterfeber» på TV 3. I april i fjor døde Bjørge – ni måneder senere har også Tove gått ut av tiden. Hun ble 64 år.
Les mer om:

– Vi kan ha kontakt med Breivik

SKIEN FENGSEL (TV 2): Den kjente, svenske nynazisten Pär Öberg er kalt inn som Anders Behring Breiviks vitne. Öberg sier at hans organisasjon er villig til å hjelpe terroristen.
Les mer om:

Slik beskriver Breivik livet sitt i fengsel

SKIEN FENGSEL (TV 2): Terroristen Anders Behring Breivik (42) mener han har jobbet hardt med studier og oppført seg fint i fengsel. Han ønsker seg meningsfulle sosiale relasjoner i årene fremover.
Les mer om:

– Fysiologisk «wonderkid»

WENGEN (TV 2): Søndag er det nøyaktig ett år siden Aleksander Aamodt Kilde røk korsbåndet. På veien tilbake har han sjokkert seg selv.
Les mer om:

Tanks og turistar i ferieparadis

Gotland, Sverige (TV 2): Mens den russiske bjørnen raslar med sabelen, aukar Sverige sitt militære nærvær fleire stader.
Les mer om:

Brann i leilighetskompleks – én er fraktet til sykehus

BODØ (TV 2): En person er fraktet til sykehus etter en boligbrann i Bodø sentrum. Huset er totalskadd.
Les mer om:

Dette skjer i retten i dag

SKIEN FENGSEL (TV 2): Onsdag skal rettspsykiater Randi Rosenqvist komme med sin redegjørelse rundt Anders Behring Breivik (42). Han selv har innkalt et vitne fra Den nordiske motstandsbevegelsen i Sverige.

Kilder til TV 2: Vålerenga avslo bud verdt 20 millioner for stortalent

VIF-juvelen Odin Thiago Holm (19) tiltrekker seg stor interesse fra Italia.
Les mer om:

Kongefamilien reiser ikke til Beijing-OL

Kongefamilien opplyser at de kommer til følge OL og Paralympics i Beijing på TV.
Les mer om:

Kongefamilien reiser ikke til Beijing-OL

Kongefamilien opplyser at de kommer til følge OL og Paralympics i Beijing på TV.
Les mer om:

Kongefamilien reiser ikke til Beijing-OL

Kongefamilien opplyser at de kommer til følge OL og Paralympics i Beijing på TV.
Les mer om:

- Han utspilte meg

David Toska (46) åpnet om fengslingen, tiden etterpå og sjakkinteressen, da han gjestet TV 2s sjakksending mandag. Både NRK-profil og en tidligere motstander skryter av Toskas sjakkferdigheter.
Les mer om:

Kongefamilien ikkje til OL

Kongefamilien opplyser at dei kjem til å følgje OL og Paralympics i Beijing på TV. Det blir grunngitt med dei strenge reise- og smittevernreglane som vil gjelde under vinterleikane i Kina. Normalt har representantar for kongefamilien vore til stades på OL. «I år vil Kongefamilien følge vinter-OL og heie på de norske utøverne foran TV-skjermen.
Les mer om:

Begrepsforvirring skapte TV 2-temperatur: – En ulykksalig feil

TV 2s redaksjonsklubb sier omtalen av David Toska som «ekspert» skapte høyere temperatur enn nødvendig internt. Sportsredaktøren erkjenner at det var en kommunikasjonsfeil fra deres side.
Les mer om:

Riise og Avaldsnes blir TV 2-serie

TV 2 skal lage dokumentarserie om John Arne Riises tid som Avaldsnes-trener.
Les mer om:

Tar avstand fra vold og terror – sier han var hjernevasket for ti år siden

SKIEN FENGSEL (TV 2): Anders Behring Breivik (42) sier i retten at han var hjernevasket da han begikk terrorangrepene 22. juli i 2011.

TV 2 med ny Riise-sesong

Sportsdokumentaren Fan av Flint leverte solide tall i sesong én. Nå er det duket for mer TV-underholdning med Riise på benken i sesong to i Toppserien og Avaldsnes, bekrefter TV 2.
Les mer om:

18.000 fulgte TV 2s sjakksending med Toska som gjest

TV 2s omdiskuterte sjakksending med Nokas-raneren David Toska som studiogjest ble i snitt fulgt av 18.000 seere på lineær TV mandag.
Les mer om:

Hadde med store mengder propaganda og viste nazihilsen til dommerne

SKIEN FENGSEL (TV 2): På vei inn i rettssalen i Skien fengsel spredte Anders Behring Breivik (42) propaganda og viste nazihilsen både til pressen og dommerne.
Les mer om:

Treneren trekker seg etter tap mot Norge

Mindaugas Andriuska, som tok Litauen til landets første mesterskap i håndball siden 1998, trekker seg fra trenerjobben etter tapet mot Norge mandag, skriver dansk TV 2. – Alle var fornøyde med å kvalifisere seg til mesterskapet, men skulle gjerne sett bedre ut. Vi satte oss et slags mål om å gå videre til neste runde, men det klarte vi ikke. Det betyr at det må tas en passende beslutning, sa han etter kampen, ifølge det litauiske mediet 15min.lt.
Les mer om:

Slår ring om Kjersti etter bråket

Barna hoppet i stolen da de hørte hva mamma Kjersti Grini sa på TV. I ettertid har familien likevel stått samlet.
Les mer om: