Nyheter om TV


Korona kan vippe flertallet i flere verdisaker

GARDERMOEN (TV 2): Iselin Nybø (V) bekrefter at korona-forfall kan vippe flertallet slik at partiet går inn for aktiv dødshjelp og utvide retten til abort.
Les mer om:

Markus Henriksen bestemte seg i tolvte time

Det ser ut til at tilværelsen som utenlandsproff er over i denne omgang for den norske landslagspilleren Markus Henriksen. – 28 åringen er klubbløs etter et for å si det forsiktig helt jævlig år i England. Tiden som utenlandsproff startet veldig bra, i 2012 solgte Rosenborg Henriksen til nederlandske AZ, etter fire år gikk ferden videre til engelske Hull hvor han også etter et låneopphold fikk fast kontrakt og etter hvert kapteinsbindet.

TV 2: Henriksen vil tilbake til RBK

Den klubbløse landslagsspilleren Markus Henriksen (28) har ifølge TV 2 bestemt seg for at han vil fortsette karrieren i gamleklubben Rosenborg. Kanalen skriver at Rosenborg ga Henriksen frist til klokken 22 fredag med å foreta sitt valg, og at midtbanemannen skal ha avvist andre klubber fordi han ønsket å returnere til RBK. Rosenborg-trener Åge Hareide medgir at han ønsker seg Henriksen i laget, men sier at han ikke er kjent med TV 2s opplysninger. – Jeg vet at «Micke» (Mikael Dorsin) har snakket med Markus i det siste, men jeg kommer nettopp fra trening og har ikke fått de siste oppdateringen

TV 2: Henriksen vil til Rosenborg

Markus Henriksen har ifølge TV 2 bestemt seg for å signere for RBK.
Les mer om:

TV 2: Henriksen vil til Rosenborg

Markus Henriksen har ifølge TV 2 bestemt seg for å signere for RBK.
Les mer om:

Henriksen har bestemt seg

Etter det TV 2 erfarer har Markus Henriksen bestemt for en Rosenborg-retur. I løpet av det siste døgnet har han avvist andre klubber, rett og slett fordi han vil tilbake til RBK.
Les mer om:

Skei Grande advarer mot «maktkamp og renkespill»: – Vi må sette laget først

GARDERMOEN (TV 2): Trine Skei Grande fleipet med at partiet endelig blir kvitt henne, men hun lover å fortsette i partiet. Hun advarer mot at maktkampen i partiet skal fortsette.

– Vi hørte et forferdelig smell

Hein Haugeberg og kona så på TV da de hørte smellet og så flammene.
Les mer om:

Senket løsepengekravet med 40 millioner kroner

Mer enn åtte måneder etter at kona hans forsvant, fikk Tom Hagen (70) en e-post med beskjed om at løsepenge-kravet var senket med 40 prosent. Dagen etter dro han til Kripos og betalte, får TV 2 opplyst.
Les mer om:

Belgiske viruseksperter gir seg selv munnkurv i protest mot myndighetene

Flere av Belgias ledende virologer vil nekte å la seg intervjue på TV i helgen i protest mot myndighetenes håndtering av koronaviruset.
Les mer om:

Eva Sørhaug lager thrilleren The Edge of Normal

Eva Sørhaug filmatiserer debutromanen til stjerneforfatter. Romanen til Carla Norton, The Edge of Normal, blir til film med samme tittel via den norske regissøren. Boken er den første romanen til forfatteren, som tidligere har tatt førsteplassen på New York Times’ bestselgerliste med sin true crime-bok Perfect Victim. Hovedpersonen i The Edge of Normal er Reeve LeClaire, som kan virke som en vanlig ung jente. Men for 10 år siden ble Reeve kidnappet og holdt fanget av en sadist i fire år.

Nordmann inn som hovedtrener for storklubb

TV 2s ekspertkommentator Halvor Gulestøl går inn som hovedtrener for Counter Strike-laget til e-sportklubben Dignitas.
Les mer om:

Oilers' kanonsignering: – Han er så god at de dreit i hvilken posisjon han spiller

TV 2s ishockey-ekspert hyller Stavanger Oilers' nye rekrutt.
Les mer om:

Folkets beskjed til kong Harald

Kong Harald ble fredag innlagt på Rikshospitalet. Folk TV 2 møter ute i gatene ønsker kongen god bedring.
Les mer om:

TV 2 felt i PFU

Pressens faglige utvalg slår fast at TV 2 har brutt god presseskikk på punktene 3.2, 4.14 og 4.17 i Vær Varsom-plakaten.

Eksperter mener Bertheussens skrift matcher trusselbrev: – Oppsiktsvekkende

OSLO TINGRETT (TV 2): Laila Anita Bertheussen kaller konklusjonen til skriftekspert og Kripos oppsiktsvekkende.

Krever landslagsplass for Hauge etter Milan-show

– Nå har ikke Lars Lagerbäck noe valg lenger, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.
Les mer om:

Anna of the North vs. kinesiske vivo: – Jeg ble ganske sjokka da jeg så reklamen

Anna of the North hjelper den kinesiske giganten vivo å selge telefoner. Uten at hun har blitt spurt. Tech-selskapet bruker en versjon av den internasjonale Gjøvik-artistens låt «Dream Girl» i sin nye reklame for telefonen vivo V20. Til hennes store store overraskelse. Anna of the North forteller 730.no at hun fant ut om vivo-reklamefilmen via sine tilhengere. – Jeg fikk vite det i dag av en indonesisk fan som lurte på om jeg hadde et samarbeid med vivo, forteller Anna Lotterud til 730.no. – Jeg ble ganske sjokka da jeg så reklamen.

Unik norsk koronatest gjør millionsuksess over hele verden

BODØ (TV 2): India og Danmark har kjøpt én million covid-19-testsett fra NTNU i Trondheim. Land fra alle kontinenter tar nå kontakt med universitetet.

TV 2s tiårsavtale gir bred satsing på norsk sport

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise kamper på alle de øverste nivåene i norsk håndball og ishockey de neste ti årene.
Les mer om:

TV 2 sikret rettigheter til håndball og ishockey de neste ti årene

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise kamper på alle de øverste nivåene i norsk håndball og ishockey de neste ti årene.
Les mer om:

TV 2 sikret rettigheter til håndball og ishockey de neste ti årene

TV 2 har sikret seg rettighetene til å vise kamper på alle de øverste nivåene i norsk håndball og ishockey de neste ti årene.
Les mer om:

– Du skrur på tv, og der ser du bussen din

– Det er tungt. Det er tungt. Du skrur på tv, og der ser du bussen din, sier Ingvar Landa, eier av turbuss-selskapet Ingvars Reiser i Randaberg.
Les mer om:

Rasmus (86) slapp med smitteskrekken på korona-ekspressen – nå er tre nye smittet

NORD-HIDLE (TV 2): Torsdag har tre personer i Norheimsund fått påvist smitte etter at bussen var innom. Rasmus Hidle er én av de få passasjerne på pensjonistbussen som ikke er smittet.
Les mer om:

Så mye koster TV-fotballen deg

Det vekker til dels sterke reaksjoner at TV 2 nå øker prisen kraftig på Premier League og to av distributørene har allerede varslet sine kunder om en prisøkning på fra 150 til 200 kroner i måneden. Det betyr en pris på opptil 699 kroner for inntil syv kamper fra Premier League hver runde.