Nyheter om TV


TV 2s nyhetsredaktør skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

Nyhetsredaktør i TV 2 Karianne Solbrække skal ikke ta redaktøravgjørelser i saker knyttet til Arfan Bhatti. Dette er klart etter at hun selv ba om det.
Les mer om:

Møter TV 2-sjefen etter Græsvik-bråket: – Noe å lære

Finansmannen Eirik Furuseth mottok det han oppfattet som truende meldinger fra TV 2s Fredrik Græsvik etter et kritisk Facebook-innlegg. Etter ferien skal Furuseth møte TV 2-sjefen Olav Sandnes.
Les mer om:

TV 2: Nyhetsredaktør Karianne Solbrække skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

Solbrække og Arfan Bhatti hadde en relasjon for 16 år siden. Nå gjør nyhetsredaktøren det tydelig at hun ikke vil ta avgjørelser i saker som har med den kjente islamisten å gjøre.
Les mer om:

Solbrække skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække skal ikke ta Bhatti-avgjørelser, melder kanalen selv i en pressemelding.
Les mer om:

TV 2s nyhetsredaktør skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

Nyhetsredaktør i TV 2 Karianne Solbrække skal ikke ta redaktøravgjørelser i saker knyttet til Arfan Bhatti. Dette er klart etter at hun selv ba om det.
Les mer om:

Solbrække skal ikke ta Bhatti-avgjørelser

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2 skal ikke ta redaktøravgjørelser i saker knyttet til Arfan Bhatti. Dette er klart etter at hun selv ba om det.
Les mer om:

TV 2-profil: - Ikke trygg

Norge sikter seg inn mot medalje i fotball-EM for kvinner, men ekspertene tviler: - Norge er ikke blant mine favoritter, sier TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen.
Les mer om:

Tour de France-tendens forundrer ekspertene: – Ville pisket dem frem

Magnus Cort satte «nesten uslåelig» rekord på fjerde etappe, men TV 2s eksperter stusser over at dansken ikke har fått større konkurranse.
Les mer om:

Gjør som NRK

Heller ikke TV 2 lager direktesendt sommershow i år.
Les mer om:

Lege oppfordrer alle til å gjøre dette enkle grepet på festival i sommer

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Lege Wasim Zahid fikk tinnitus etter å ha stått for nærme en høyttaler på en konsert som 19-åring. Nå advarer han andre.
Les mer om:

Bloggerne-profil bekrefter ny kjæreste

Sara Emilie Tandberg bekrefter overfor TV 2 at hun har funnet lykken med en gammel barndomsvenn.

Droppes

Heller ikke TV 2 lager direktesendt sommershow i år.
Les mer om:

Brann-talent smigret av Molde: – Bør dra om han får muligheten

Brann har avslått et bud fra Molde på David Møller Wolfe (20). TV 2s fotballekspert er ikke i tvil om hva som er best for backens karriere.
Les mer om:

Suveren etappeseier til van Aert

Belgiske Wout van Aert, som har den gule ledertrøyen, sikret en suveren seier på den fjerde etappen av Tour de France tirsdag. Han kjørte alene i mål etter tre strake 2.-plasser. Jasper Philipsen spurtet inn til andreplassen foran Christophe Laporte. Alexander Kristoff kom på fjerdeplassen foran Peter Sagan. Van Aert vant den fjerde etappen på imponerende vis etter at han stakk fra hovedfeltet. Det gjorde han etter tirsdagens siste klatrekonkurranse.

Glimt-kamp kan bli utsatt

TIL møter både Kristiansund og Molde borte i Eliteserien denne uken og jobber på spreng for å finne alternative reiseruter grunnet flystreiken, skriver TV 2. Det brenner et blått lys for at Sarpsborg kommer seg til Bodø.

TV2: Botheim har funnet seg ny klubb – klar for Salernitana i Serie A

Erik Botheim har vært klubbløs siden mai, men tirsdag bekreftet klubbrepresentanter i Salernitana at han er klar for Serie A-klubben, skriver TV 2.
Les mer om:

TV 2: Erik Botheim klar for Salernitana

Ifølge TV 2 er Erik Botheim (22) klar for italienske Salernitana. Dermed skal nok en nordmann være klar for Serie A.
Les mer om:

TV 2: Botheim klar for ny klubb

Erik Botheim (22) er klar for italiensk fotball og Salernitana. Det skal representanter i den italienske klubben ha bekreftet til TV 2. Dermed er Botheim klar for Serie A-spill kommende sesong, og blir blant annet lagkamerat med landsmann Emil Bohinen. Botheim avsluttet kontrakten sin med Krasnodar i mai, etter at Russland invaderte Ukraina.

Botheim klar for Salernitana

Erik Botheim (22) er klar for Serie A. Han har signert en firerårskontrakt med Salernitana. Det bekrefter klubbrepresentanter til TV 2. Les mer på tv2.no/sport.
Les mer om:

Norske piloter i streikemøte: – Bruker streik som en brikke i et spill

GARDERMOEN (TV 2): SAS-pilotene har møtt opp til streikemøte. Nestleder i Norsk Flygerforbund reagerer kraftig på nyheten om konkursbeskyttelse.
Les mer om:

– Helt uaktuelt å snakke med SAS

STOCKHOLM/OSLO (TV 2): Ordkrigen mellom pilotene og SAS fortsetter, én dag inn i streiken.
Les mer om:

Skadd under innspilling

Victor Sotberg røper skade under innspilling av nytt TV 2-program.
Les mer om:

Hadde forhold til Bhatti:- Ikke inhabil

TV 2s nyhetsredaktør Karianne Solbrække hadde for 16 år siden et forhold til Arfan Bhatti. Kanalen har ikke vurdert henne som inhabil i saker der han omtales.
Les mer om:

TV 2s nyhetsredaktør hadde forhold til Arfan Bhatti: – Forståelse for at dette kommer opp

Nyhetsredaktør Karianne Solbrække hadde et forhold til straffedømte Arfan Bhatti på midten av 2000-tallet. Sjefredaktør Olav T. Sandnes avviser at hun er inhabil i dekningen av saker der han omtales.
Les mer om:

TV 2: Ikke endret mening om nyhetsredaktørens habilitet i saker om Arfan Bhatti

I en intern e-post i TV2 skriver nyhetsredaktør Karianne Solbrække om sitt tidligere forhold til den kjente islamisten Arfan Bhatti. – Jeg har forståelse for at dette kommer opp, skriver hun til VG.
Les mer om: