Nyheter om Tunisia


Tennis: Ruud spiller i Tunisia

Casper Ruud spiller en Challenger-turnering i Tunisia denne uken. Mandag klatret han én plass på verdensrankingen.
Les mer om:

Historisk taekwondo-prestasjon i Tunisia: Milos kvalifiserte seg til ungdoms-OL:

Fredag kveld kvalifiserte Milos Pilipovic (16) fra Grorud Taekwondo klubb seg til ungdoms-OL. Med det skrev han også historie. Milos er nemlig den aller første taekwondoutøveren fra Norge som har klart denne bragden.
Les mer om:

«Denne gangen går alt så meget bedre, England»

Vi kjenner melodien før de store mesterskapene: Denne gangen, England. Ifølge en Tottenham-spiller møter vi denne sommeren ikke en engelsk kolaps i Russland. Kieran Trippier kjenner historien. Når det skrur seg til i sluttspillet, forsvinner gjerne England. Likevel er høyrebacken optimistisk på nasjonens vegne. Og hva er anderledes denne gangen, Trippier? -Denne gangen har vi mange spillere som fortsatt jakter trofeer for klubbene deres.

Og helgens tall å unngå på telefonen er ... +216

TELEMARK: For 14 dager siden var det Marokko som ringte. Denne helgen ser det ut til at Tunisia er landet svindlerne benytter seg av.
Les mer om:

Etter skader ligger veien åpen for Lionel Messi

Toppscorer i fjor i alle store ligaer Harry Kane pådro seg en ankelskade i søndagens kamp mot Bournemouth og på lørdag ble også Evertonspiller Gylfi Sigurdsson skadet. Harry Kane bøtter inn mål og var den i de fem største ligaene som scoret flest mål. 2018 startet på samme måte og han er en sterk kandidat for tittelen også i år, men det var inntil Tottenham møtte Bournemouth på søndag.

Manchester United midtbanespiller har valgt landslag

England er i VM, men Skottland er det ikke, derfor overrasket det mange at Manchester United-talentet Scott McTominay (21) har valgt å representere Skottland på bekostning av England.

Terrorer skremte turistene bort fra Tunisia. Nå vil landet ha norske solturister

Venter klar oppgang etter flere år rolige år.
Les mer om:

Turisme i terrorens tid

Hvorfor vil færre til Tyrkia og ingen til Egypt og Tunisia etter terrorangrep, mens vi reiser til London, Paris, Nice og Barcelona akkurat som før?

Nei takk til asylmottak i Afrika

DANMARK: Både Marokko og Tunisia sier nei takk til danske Socialdemokratiets ønsker om å få i stand et dansk mottaks- og asylmottak i Nord-Afrika.

Vi har ikke mer å gå på

URO: Én person er drept og minst 200 arrestert i Tunisia. – Regjeringen må møte folk på halvveien før ting kommer ut av kontroll, sier fag­foreningstopp til Klassekampen.
Les mer om:

Bannlyser Emirates-fly

Tunisia innførte søndag landingsforbud for Emirates-fly i protest mot at flyselskapet nektet tunisiske kvinner å komme om bord. Selskapet sier terrormistanke lå bak kvinnenekten.
Les mer om:

De får navnløse graver i sanden

Likene av druknede båtflyktninger driver fortsatt i land i et fjernt hjørne av Tunisia. Frivillige gir dem navnløse graver.
Les mer om:

- Nesten alle har misforstått, og tror at alt er bra i Tunisia nå

Kapittel: Ifølge Lina Ben Mhenni fra Tunisia har nesten alle misforstått forholdene i hjemlandet. Det var ikke nok å velte diktator Ben Ali i 2011.
Les mer om:

Ny lov i Tunisia: Nå kan kvinner gifte seg med ikke-muslimer

En ny lov i Tunisia gjør det lovlig for muslimske kvinner å gifte seg med ikke-muslimske menn. Tidligere var det bare menn som hadde den rettigheten.
Les mer om:

Arkeologer fant romersk by

Arkeologer har funnet ruinene av den romersk byen Neopolis i vannet utenfor Tunisia. Funnet styrker teorier om at byen ble slukt av en tsunami i år 365 etter Kristus.
Les mer om:

Islam, kvinnefrigjøring og demokrati i Tunisia

De folkevalgte i Tunisia har enstemmig vedtatt en ny lov som straffer «alle overgrep mot kvinner». Den er historisk og helt enestående i den arabiske verdenen, skriver Einar Hagvaag.
Les mer om:

Tunisia gjør vold mot kvinner ulovlig

Slutt på at voldtektsmenn kan unnslippe straff ved å gifte seg med offeret.
Les mer om:

Rettssak i gang: Risikerer dødsstraff for Tunisia-terror

26 personer står tiltalt etter terrorangrepet i Tunisia i 2015, hvor 38 mennesker ble drept på stranden foran et luksushotell.
Les mer om:

Nå vil Lene Stokkedal gi noe tilbake

Lene Stokkedal prøver å finne veien tilbake til livet i Norge. Første steg er ny baby og nytt bosted i Sandnes. Men først skal hun gjøre en ekstra innsats for datteren som er igjen i Tunisia.
Les mer om:

Merkel i Nord-Afrika for å diskutere migrasjonsstrøm

Tysklands statsminister Angela Merkel besøker Egypt og Tunisia der hun skal forsøke å finne løsninger for å redusere strømmen av migranter fra området.

Tunisia klar for kvartfinale

Les mer om:

Algerie-stjernene slår tilbake

Algerie har et bedre lag enn Tunisia, og de viser det i dag.
Les mer om:

Algerie-stjernene slår tilbake

Algerie har et bedre lag enn Tunisia, og de viser det i dag.
Les mer om:

Algerie-stjernene slår tilbake

Algerie har et bedre lag enn Tunisia, og de viser det i dag.
Les mer om:

Nå våkner Algerie

Algerie har et bedre lag enn Tunisia, og de viser det i dag.
Les mer om: