Nyheter om Trygve Slagsvold Vedum


Støre og Vedum svarer ulikt på spørsmål om SV og statsministerposten

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre og Senterpartiets Trygve Slagsvold Vedum er ikke helt samstemte om hva slags prosjekt de går til valg på til høsten.

Politiet i Trøndelag: – La bilen stå!

Norskproduserte munnbind og anna smittevernutstyr var mangelvare då koronapandemien braut ut i mars i fjor. No ber Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum Stortinget vere med på å sikre norske varer i beredskapslagera.

Vil ha norsk smittevernutstyr i beredskapslager

Norskproduserte munnbind og anna smittevernutstyr var mangelvare då koronapandemien braut ut i mars i fjor. No ber Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum Stortinget vere med på å sikre norske varer i beredskapslagera.

Senterpartiet slår alarm om utenlandske oppkjøp

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum advarer mot naivitet overfor russisk og kinesisk oppkjøp av eiendom, bedrifter og naturressurser i Norge.

Her er Vedums løsning for Ferge-Norge

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum vil gi gratis ferge i distriktene, men ikke for Nesoddfergen. Han avviser at han er klimabrems.

Senterpartiet: – Fullstendig krisepakke-kaos

Det foregår ingen reelle forhandlinger om den siste krisepakken fra regjeringen, hevder Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum.

Vil skrote rusreformen: – Det er en gavepakke til gjengene

FURUSET (VG) Senterparti-politikerne Trygve Slagsvold Vedum og Jan Bøhler får støtte av ungdomsarbeidere i Groruddalen i sitt resolutte nei til ny rusreform.

Beskylder NRK for Senterparti-valgkamp

Kringkastingsrådet har mottatt flere klager på NRK-programmet «Maskorama». Kritikken går blant på bruken av låta «Fy faen» og castingen av Trygve Slagsvold Vedum.

Sp-Vedum lover at MDG ikke får innflytelse over rødgrønn oljepolitikk

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum vil ikke ofre arbeidsplasser i petroleumsnæringen, uansett om de blir avhengig av MDGs støtte for å få regjeringsmakt.

MDG holder døra på gløtt for statsminister Vedum

MDG-leder Une Bastholm vil ikke utelukke samarbeid med en regjering der Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum er statsminister.

Vedum varsler Ullevål-kamp mot Arbeiderpartiet

Trygve Slagsvold Vedum vil redde Ullevål Sykehus og sier at det blir en viktig sak i eventuelle regjeringsforhandlinger med Arbeiderpartiet.

Senterpartiet krever kutt i elavgiften

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ser med uro på de høye strømprisene i vinter.

Senterpartiet krever kutt i elavgiften

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ser med uro på de høye strømprisene i vinter.

Senterpartiet krever kutt i elavgiften

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ser med uro på de høye strømprisene i vinter.

Aps formuesskatt-oppgjør med Sp: – Urettferdig og kortsiktig

Ap ber Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum gi klar beskjed til Sp-ordførere som leker med tanken om å kutte i formuesskatten, om å la være.

Vedum frykter trenering av Stortingets krisevedtak

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ber regjeringen legge prestisjen til side og følge opp Stortingets krisevedtak. – Det handler om å gi folk trygghet, sier han.

Vedum størst i LO-undersøkelse: LO-eid avis droppet sak etter reaksjoner fra LO

I en undersøkelse gjort av LO Media blant Fellesforbundets medlemmer er Senterpartiet større enn Arbeiderpartiet. Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum ble intervjuet om tallene, men saken ble aldri publisert etter innvendinger fra kommunikasjonssjefen i Fellesforbundet.

Trygve Slagsvold Vedum omtalt som joiker Fred Buljo: – Vi har jo begge litt lite hår

Trygve Slagsvold Vedum lo høyt da han fikk lese om seg selv på Wikipeda i Sverige og Danmark. Og nå blir han utfordret til joikeduell.

Sp-topper til kamp mot utslippsfrie soner i Oslo sentrum

Sp-toppene Trygve Slagsvold Vedum og Jan Bøhler går til kamp mot Oslo-byrådet som vil forby diesel- og bensinbiler i indre bydeler.

LO-tillitsvalgt fra Rogaland mener det er OK om Vedum blir statsminister

Om Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum skulle bli statsminister etter stortingsvalget i høst, er det ikke noe problem for fylkesleder Trond Helland i Fagforbundet.

Kjøpte gaver fra Asia

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum har bedt nordmenn om å være med på en «nasjonal dugnad» ved å kjøpe norske varer og handle lokalt.

Altfor mye fokus på person, sa Vedum – nå skal Sp-politikere tatovere Vedum på kroppen

Trygve Slagsvold Vedum har sagt han mener det er for mye fokus på personer. Nå får han en egen tatovering, t-skjorte og buttons i valgkampen til Senterpartiet.

Venstre og KrF slår hardt tilbake etter Vedums vaksinekrav: – Usolidarisk

Tirsdag krevde Trygve Slagsvold Vedum (SP) at regjeringen nå måtte undersøke mulighetene for å gjøre egne avtaler om vaksinekjøp. Usolidarisk, svarer Venstre og KrF.

Vedum krever at regjeringen vurderer vaksine-sololøp

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum mener regjeringen må undersøke om Norge kan få kjøpt egne vaksinedoser utenfor EUs vaksinesamarbeid.

Vedum fyrer opp orddebatt – hevder statsministeren stempler ham

«Bakstreversk» og «gammeldags». Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum er lei av ordene Høyre-politikere bruker om ham. Selv vil han sende «ordklemmer» i julehøytiden.