Nyheter om Trygve Slagsvold Vedum


Får ikke tilbake hjemfylket

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum får ikke tilbake hjemfylket Hedmark. Innlandet Ap sa i ettermiddag nei til å oppløse storfylket Innlandet.

Vedum og Mykjåland møtte lokallaget i Sp

Partileder Trygve Slagsvold Vedum og Gro-Anita Mykjåland møtte onsdag bystyregruppa og styret i Kristiansand Sp.

Vedum forsvarer kutt til private barnehager

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) forsvarer kuttet i overføringene til private barnehager.

Vedum forsvarer kutt til private barnehager

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) forsvarer kuttet i overføringene til private barnehager.

Falsk Vedum-konto på Twitter var godkjent av SMK

Den falske twitter-kontoen til Trygve Slagsvold Vedum (Sp) var ved en feiltakelse godkjent av Statsministerens kontor.

Vedum får kritikk av sine egne

Partileder Trygve Slagsvold Vedum og stortingsrepresentant Gro-Anita Mykjåland får kritikk for hvordan de har håndtert saken om løsrivelse av Søgne og Songdalen. Lokallaget har bedt sentrale politikere om arbeidsro.

Falsk Vedum-konto slettet etter å ha blitt verifisert av Twitter

En konto som utga seg for å være finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er nå slettet, etter å ha delt av seg med friske meninger på Twitter mandag.

Budsjettdramaet: Her har SV fått nei fra regjeringspartiene

STORTINGET (VG) Forhandlingene om statsbudsjettet for neste år går tregt. SV har fått nei på flere av sine krav. Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) er tett koblet på forhandlingene, får VG opplyst.

Vedum: – Jeg er bevisst når jeg fyller tanken

Frp advarer mot dyrere drivstoff, men finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sier han fortsatt får diesel til under 16 kroner ved å fylle til riktig tid.

Vedum vil satse på biodrivstoff: – Kan bli et lite norsk industrieventyr

KALBAKKEN (VG) finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) tror at norsk biogass kan bli et industrieventyr. Han får støtte av SV, men de mener at regjeringen da må stille strengere krav.

Full fest i Finansdepartementet: Vedum tok en Kjell-Elvis

Den faste høstfesten i Finansdepartementet tok skikkelig av fredag kveld. Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) valgte å fremstå som en slags kopi av Kjell-Elvis.

Kan ikke garantere at staten tar hele regningen

Trygve Slagsvold Vedum lover at staten vil stille opp hvis Kristiansand kommune blir oppløst. Han er ikke bekymret for hvordan økonomien i de nye kommunene blir.

Senterpartiet skulle halvere flyprisane – i staden blir dei høgare

– Vi skal halvere flyprisane, sa Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum i juni. Denne veka la han fram eit statsbudsjett der flypassasjeravgifta er inne att.

– Hva får vi vanlige folk gjort når finansministeren ikke klarer det?

Midt i valgkampen stilte Trygve Slagsvold Vedum opp for å støtte kampen mot nedleggelse av nærskolen der han og barna hans har gått. Men millionene finansministeren drysser over kommunene ser ikke ut å hjelpe.

Vedum: To av tre får lavere skatt

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum mener folk flest vil merke at landet er på en ny kurs. Han hevder to av tre får mindre i skatt med det nye budsjettet.

Strid om klima og bilister i det nye budsjettet

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum skryter av klimasatsing, skjerming av bilistene og avgiftskutt. Men kritiseres for ikke å gå langt nok.

Vedum: Folk skal se at vi ser hverdagen deres

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sier folk vil merke endringene regjeringen legger opp til i statsbudsjettet som legges fram i dag.

Her er budsjettlekkasjene: – Folk skal se at vi ser hverdagen deres

Kutt i elavgiften, mer penger til kommunene og redusert makspris i barnehagene er noen av budsjettlekkasjene. Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sier folk vil merke endringene regjeringen legger opp til i statsbudsjettet.

Vedum: Folk skal se at vi ser hverdagen deres

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sier folk vil merke endringene regjeringen legger opp til i statsbudsjettet som legges fram i dag.

Vedum om budsjettet: – Enkelte grupper vil merke det

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) mener enkelte grupper i samfunnet kommer til å merke endringene i statsbudsjettet på lommeboka.

Dette vet vi om Vedums budsjett

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum reiste hjemmefra med budsjettmappen på lasteplanet på pickupen sin. I tilleggsproposisjonen lover han nesten halvert elavgift i vintermånedene og styrking av kommuneøkonomien.

Vedum lover skattekutt til pendlere

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) styrker pendlerordningen med 500 millioner kroner.

Vedum lover skattekutt til pendlere

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) styrker pendlerordningen med 500 millioner kroner.

Frp skal inviteres med på brede forlik i asylpolitikken

Trygve Slagsvold Vedum har fått inn i regjeringsplattformen at det skal legges opp til brede forlik i innvandrings- og asylpolitikken.

DN: Jens Stoltenberg takker ja til jobb i Norges Bank om han blir spurt

Nato-sjefen vil svare ja om han blir spurt om å ta roret ved Norges Bank dersom Jonas Gahr Støre (Ap) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) ønsker det, hevder Dagens Næringsliv.