Nyheter om Trydal


– Det har vært det beste og verste året i mitt liv

Erle Trydal (18) kom 17. mai i land fra et uforglemmelig skoleår på fullriggeren Sørlandet, der de satt koronafast på Bermuda i fem uker. Endelig kunne hun kaste seg i armene til mamma og pappa.
Les mer om:

Åse og Jens med nye prosjekter: – Vi vil bygge noe som ikke finnes noe annet sted i verden

Det står ikke på ambisjonsnivået når radarparet Åse Mæsel Trydal og Jens Trydal snuser på nye attraksjoner i Gjerstad-skauen.
Les mer om:

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Brenner for golfbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vinteren var snill, våren kom akkurat tidsnok og dugnadsgjengen har stått på i noen uker. Alt ligger til rette for at golfbanen i Kvinesdal skal nå gamle høyder som en av landets flotteste golfbaner.Å klargjøre en golfbane for sesongen er ikke gjort i en håndvending. Trær må felles eller tynnes.

- Nå går det unna!

Else Lill Trydal Horjen var tidlig på plass på Jernia Axelsen for å rydde snø og kjøre ut en snøfreser som ble solgt sent i går kveld.
Les mer om:

Frustrert over pøbelkjøring

Det er irriterende når det ligger såpass mye dugnadsinnsats bak arbeidet med golfklubben, sier Roy Trydal.
Les mer om:

Spennende olje-oppfinnelse

Henriette Trydal Horjen fra Flekkefjord kunne under oljemessen ONS posere med statuetten for innovasjonsprisen som hennes arbeidsgiver Interwell P&A vant.
Les mer om:

De ønsker seg flere naboer

For 10–15 år siden var det 9 barn i skolepliktig alder på Rygnestad. Nå er Andreas Trydal Buen (13) alene igjen.
Les mer om:

Barnefamiliar satsar millionar på gamle gardsbruk i Trydal

To unge barnefamiliar er skråsikre: Den som vil ha eit godt liv må busette seg rett under det 1000 meter høge Storefjødd i Trydal.
Les mer om:

Hun ville gjøre noe positivt for hjembygda - satser på hytter i tretoppene

Åse Kristine Mæsel Trydal ønsket å gjøre bygda mer attraktiv for turister. Slik kom ideen til tretopphytter.
Les mer om:

Over 250 på sykkelløp

Tiril Gausdal Sirnes og Lina Trydal i 5C er blant over 250 elever som gjennomfører årets sykkelløp på Sunde skole i dag.

Cynthia døpt i byens mest populære badevann

Cynthia Neri Trydal kan ikke fordra å bade. Søndag ble hun dukket helt under i Stampa, midt på lyse dagen.
Les mer om:

Siste innspurt for russepresidenten

19 år gamle Ine Sjøkvist Trydal har i år tatt på seg jobben som russepresident på Flekkefjord videregående skole. Dette er et valg hun absolutt ikke angrer på.
Les mer om:

Spiller cricket mens de venter

I håp om å gi dem et lyspunkt i hverdagen inviterte Cynthia Trydal og Kurt Mosvold mindreårige asylsøkere til cricketkamp på Kristiansand stadion.
Les mer om:

Tilbyr luftig overnatting i tretoppene

En annerledes hytteopplevelse tett under trekronene. Dette er blitt levebrødet til Åse og Jens Mæsel Trydal i Gjerstad.

I Gjerstad bygger de hyttene oppi trærne

GJERSTAD/DRANGEDAL: Denne uken tok Jens og Åse Mæsel Trydal første spadetak på tomta der deres tredje hytte skal trone mellom tretoppene.
Les mer om:

Den som intet våger intet vinner, er slagordet - nå kjøper de 39 mål på Brokelandsheia

Den som intet våger intet vinner, er slagordet til Per Eskeland og Jens Trydal som utgjør Agder utvikling AS. Mandag signerte de kjøpekontrakt med Gjerstad kommune om flere mål med tomt på Brokelandsheia.

Seks år gammel - rett opp Løefjell

Aller først klatret seks år gamle Eivind Trydal Rysstad da Via Ferrata opp Løefjell i Brokke åpnet i helga. Like bak kom ordføreren.
Les mer om:

– Takker sykehuset for foten

En dugnad på golfbanen i Kvinesdal gikk ordentlig galt for golfentusiasten Olav Magne Trydal fra Flekkefjord.

Klart for ny internasjonal kulturfestival

Til tross for at Torvet ikke er tilgjengelig, skal Cynthia Trydal for fjerde året samle sammen de fleste minoritetene i Kristiansand og vise hele byen hvilke kulturer som beveger seg og rører seg i Kristiansand. – Folk er veldig positive…
Les mer om:

Sjekk den hytta

GJERSTAD: Snart er Åse og Jens Mæsel Trydal klar med nok en hytte i tretoppene i Gjerstad.
Les mer om:

Gir julegaver til fattige barn

Det blir stadig høyere krav til hva som er en god julegave. Ine Sjøkvist Trydal er svært i mot denne trenden, og har samlet inn julegaver til fattige barn
Les mer om: