Nyheter om Trump


Alvorlig varslersak mot Trump holdes hemmelig – Demokratene krever innsyn

Det hvite hus nekter å gi Kongressen innsyn i en alvorlig varslersak mot Donald Trump. Det reagerer Demokratene kraftig på. Ukraina kan være involvert i saken.

Under lupen i varslersak: Hevder Trump ga «løfte» til utenlandsk statsleder

En etterretningsoffiser skal ha varslet at Donald Trump begikk et overtramp da han snakket med en utenlandsk leder, ifølge amerikanske medier.
Les mer om:

Alvorlig varslersak mot Trump holdes hemmelig

Det hvite hus nekter å gi Kongressen innsyn i en alvorlig varslersak mot Donald Trump. Det reagerer Demokratene kraftig på. Ukraina kan være involvert i saken.

Alvorlig varslersak mot Trump holdes hemmelig – Demokratene krever innsyn

Det hvite hus nekter å gi Kongressen innsyn i en alvorlig varslersak mot Donald Trump. Det reagerer Demokratene kraftig på. Ukraina kan være involvert i saken.

Sendte mystisk spionvarsel til Kongressen – så fikk han munnkurv

Ifølge Washington Posts kilder skal president Trump ha kommet med løfter til en statsleder, noe som igjen førte til at alarmen gikk hos etterretningstjenesten.
Les mer om:

Norsk selskap kan bli rammet av USAs gasstrussel

KINGISEPP (NRK): Donald Trump vil innføre straffetiltak mot den russiske gassrørledningen Nord Stream 2. Det norske selskapet Kværner kan også bli rammet.

Donald Trump saksøker New Yorks statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York for å stoppe utlevering av skattemeldingene hans.

Kilder: Slo alarm om Trump

For omkring én måned siden skal en etterretningsoffiser ha varslet om et løfte president Donald Trump skal ha gitt i en samtale med lederen av et annet land. Trump omtaler det som «trakassering».

Trump saksøker statsadvokat

Trump saksøker statsadvokaten i New York for å forhindre at presidentens selvangivelse blir utlevert.

Når ikke engang Trump kan hjelpe Netanyahu

Israels statsminister Benjamin Netanyahu spilte høyt og tapte. Nå står han i fare for å bli dømt for korrupsjon og havne i fengsel.

Barack Obama med stikk til Donald Trump

- Ikke les sosiale medier.

Trump lover å skjerpe sanksjonene mot Iran

President Donald Trump varsler en betydelig skjerpelse av USAs sanksjoner mot Iran. Detaljene kommer i løpet av de neste dagene, lover han.

Raser etter rentekutt: - Ingen tæl, ingen fornuft!

USAs president Donald Trump raser etter rentekutt.

Trump raser etter rentebeslutning

USAs sentralbank senker som ventet styringsrenta med 0,25 prosentpoeng til intervallet 1,75 til 2 prosent. Det er det andre rentekuttet i USA på drøyt ti år. Ikke fort nok for Trump
Les mer om:

Trump gir ikke lenger California lov til å føre strengere utslippspolitikk

Donald Trump stanser delstaten Californias mulighet til å sette egne utslippsgrenser for bilindustrien. Grensene har vært strengere der enn i resten av landet.

- Utvilsomt sponset av Iran

Saudi-Arabia hevder angrepene mot landets oljeanlegg «utvilsomt» ble gjennomført med støtte fra Iran. Det kan føre til at Donald Trump blir nødt til å svare, mener ekspert.

Trump har utnevnt John Boltons etterfølger

USAs president Donald Trump vil utnevne sin spesialutsending for gisselsaker, Robert C. O'Brien, til ny nasjonal sikkerhetsrådgiver etter John Bolton.

Ny sikkerhetsrådgiver i USA

Donald Trump sendte Robert C. O'Brien for å bistå Asap Rocky under rettssaken hans i Sverige i august. Nå er han presidentens nye sikkerhetsrådgiver.

Øker sanksjonene mot Iran

USAs president Donald Trump skriver på Twitter at han vil øke sanksjonene mot Iran.

– Sylvi Listhaug skal aldri bli en profet i mitt rom

– Når jeg ser Sylvi Listhaug snakker om noe, så gidder jeg ikke lese det. Det er som med Trump. Jeg hører det og hører det, og jeg blir sintere og sintere. Til slutt forplanter hatet og sinnet seg i meg, og jeg vil ikke ha det. Det er det samme med Sylvi Listhaug. Hun skal aldri bli en profet i mitt rom, sier Liv Ullmann til NTB. 80 år gammel er hun klar til nok en omfattende turné sammen med Riksteatret. LES OGSÅ: Komiker fikk sparken fra «SNL». Oppsetningen «Liv» er et uvanlig stykke teater.
Les mer om:

En blodig allianse

DUO: Donald Trump støtter diktatorvennen Muhammed bin-Salman. Hvorfor er USA Saudi-­Arabias forsvarer?
Les mer om:

Motvilje i USA mot krig med Iran

Både Donald Trump, andre amerikanske politikere og forsvarskilder gir klart uttrykk for at de vil unngå krig mot Iran etter oljeangrepene i Saudi-Arabia.

En løs kanon på dekk

Det er ekstra farlig når Donald Trump truer Iran med at USAs våpen er ladd og klare.

Trump mener høyesterettsdommer blir trakassert

USAs president Donald Trump raser mot The New York Times. Det skjer etter at avisen publiserte nye overgrepsanklager mot høyesterettsdommer Brett Kavanaugh.

Tør Trump vise handlekraft i Midtøsten?

Trump mener selv at han er verdens beste «dealmaker», men hans siste handlinger bekrefter ikke presidentens påstander om egne evner, skriver kommentator Audun Tjomsland.
Les mer om: