Nyheter om Trump


– Melania kommer til å forsvinne

Melania Trump har fått nok av all oppmerksomheten og vil trekke seg tilbake fra rampelyset, mener tidligere omgangsvenn.
Les mer om:

Intens maktkamp før riksrettssaken: – McConnell ønsker å bli kvitt Trump

USA-ekspert Espen Moe tviler på at Trump blir dømt og kjent skyldig. Men én ting blir trolig helt avgjørende for om Trump overlever den alvorlige riksrettstiltalen.
Les mer om:

YouTube forlenger utestengelsen av Trump

YouTube forlenger stengingen av tidligere president Donald Trumps konto og nekter også Trumps advokat Rudy Giuliani å tjene penger på sin videokanal.

Retts­sakene står i kø for Donald Trump

Poet med modellkontrakt – karrieren tar av etter Biden-opptreden
Les mer om:

Trump har fortsatt politiske ambisjoner, få tror han blir dømt

Donald Trump har mistet støtten fra ledende republikanere, men sjansen for at han blir dømt i riksrettssaken synes likevel å være svært liten.
Les mer om:

Fauci om Trump til CNN: – Å herregud!

Etter at Donald Trump er gått av som president har USAs smittevernekspert Anthony Fauci begynt å fortelle om sine opplevelser med den tidligere presidenten.

Trump har fortsatt politiske ambisjoner, få tror han blir dømt

Gir seg som konsernsjef i Fatland
Les mer om:

YouTube forlenger utestengelsen av Trump for andre gang

Grunnet bekymring for den pågående risikoen for vold.
Les mer om:

YouTube forlenger utestengelsen av Trump for andre gang

Videotjenesten YouTube forlenger stengingen av tidligere president Donald Trumps konto på grunn av bekymring for den pågående risikoen for vold.
Les mer om:

Republikanere stemte mot riksrettssak: – Saken var død da den kom til oss

En avstemning i Senatet om hvorvidt riksrettssaken mot Donald Trump skulle gjennomføres, endte med 45 mot 55 stemmer. Det var ikke nok til å stanse saken, men kan være et tegn på at republikanerne ikke vil felle sin tidligere president.

Senatet sa nei til å stanse riksrettssaken mot Trump

Senatet i USA stoppet tirsdag et republikansk forsøk på å stoppe den nye riksrettsprosessen mot tidligere president Donald Trump.

Forsøk på å stoppe riksretten nedstemt – kan være godt nytt for Trump

En stor andel republikanske senatorer stemte for å avslutte riksrettsprosessen mot tidligere president Donald Trump, noe som kan gjøre demokratenes videre arbeid komplisert.

- Høyreekstreme flyttet etter Trump

Donald Trumps nye lokalsamfunn tror den tidligere presidenten vil bringe endeløse søksmål, kaos og høyreekstreme til Palm Beach i Florida.
Les mer om:

Står bak Trump-vennlig nettsted: - De tror Trump ble sendt fra himmelen

Falun Gong blir forfulgt i Kina, men står samtidig bak det raskt voksende nettstedet The Epoch Times, som promoterer konspirasjonsteorier i USA.
Les mer om:

Donald Trump forbereder seg til riksrett: – Jeg aner ikke hvem du kan kontakte

USAs tidligere president Donald Trump er i gang med å sette sammen sitt forsvarsteam til Senatets riksrettssak mot ham.

Hunde-comeback i Det hvite hus

Når Bidens hunder nå har inntatt Det hvite hus, er en lang tradisjon gjenopptatt. Donald Trump var den første presidenten på et århundre som ikke hadde selskap av en firbent venn.

Taklet av fotballbråket

Donald Trump mistet de hvite fotballheltene. Og grepet på USA.
Les mer om:

CNN: Trump sliter med å skaffe advokatteam til riksrettssaken

For bare fjerde gang i historien skal det holdes riksrettssak mot en amerikansk president. Halvparten av dem har vært mot Donald Trump, som angivelig har utfordringer med å skrape samme folk som vil forsvare ham.

Biden vil få liv i USAs allianse med Tyskland

President Joe Biden har snakket med Tysklands statsminister Angela Merkel på telefon, og lover bedring i forholdet mellom landene, som skrantet under Trump.

Vanskelig balansegang for sosiale medier etter Trump-æraen

Da sosiale medier begynte å kaste ut Donald Trump og hans tilhengere etter kongresstormingen, krysset de over i ukjent farvann.
Les mer om:

Hevder hun ikke ble med Trump

Donald Trump har åpnet kontor i Florida. Nå planlegger han framtida si, men det er uten hjelp av to av hans mest pålitelige medarbeidere, ifølge Politico.
Les mer om:

Biden tror ikke på riksrettsdom mot Trump

Riksrettstiltalen mot tidligere president Donald Trump ble mandag formelt overlevert Senatet i en seremoni i Kongressen i Washington.

Riksrettstiltalen overlevert

Representantenes hus overleverte i natt tiltalen mot USAs 45. president Donald Trump. Nå er det opp til Senatet å avgjøre om Trump dømmes eller frikjennes.

Riksrettssaken har nådd Senatet

Riksrettstiltalen mot Donald Trump er nå formelt overlevert til Senatet. President Joe Biden mener det er riktig å gå videre med riksrettssaken, men tviler på at Trump dømmes.

Har fått riksrettstiltalen: Senatet avgjør Trumps skjebne

Representantenes hus overleverte mandag kveld tiltalen mot ekspresident Donald Trump. Senatorene avgjør nå om han skal dømmes eller frikjennes, og det blir stadig mer usikkert hvordan de vil stemme.
Les mer om: