Nyheter om Trump


Mener Biden-dato er for sein

Ekspresident Donald Trump mener at Joe Bidens plan om å trekke ut soldatene fra Afghanistan innen 11. september er altfor svak.

«Hans sylskarpe observasjonshumor erobrer stadig nye verdenshjørner»

Er du lei av de samme gamle vitsene om Erna Solbergs 60-årsfeiring, Trump eller Brexit? Her er seks anbefalte humorshow som garantert gir deg nye perspektiver.
Les mer om:

Partifeller trygler: - Veldig skuffet

Ordkrigen mellom Donald Trump og Mitch McConnell har skapt splittelse i det republikanske partiet. Nå ber partifeller dem om å begrave stridsøksa.
Les mer om:

Ragnar Olsen (70) med ny plate: – Det blir noe krampaktig hvis jeg prøver å være ung og hipp

Viseveteranen serverer samfunnskritiske sanger med skråblikk på gamle dager, og lurer på hvor vi går hen etter Trump og korona.
Les mer om:

Raser mot Ivanka etter vaksine

På onsdag annonserte Ivanka Trump at hun ble vaksinert mot covid-19. Reaksjonene lot imidlertid ikke vente på seg.
Les mer om:

USA-kjenner: – Det er vanskelig å eksistere i skyggen av Trump

De som forventet at Donald Trump ville forsvinne ut av amerikansk politikk etter valgnederlag, feilslått corona-politikk og to riksrettssaker, ser ut til å ha feilvurdert.
Les mer om:

Ingen tegn på lederskifte hos Republikanerne: – Dette blir vanskelig når Trump ikke vil forlate scenen

Snart seks måneder etter valgnederlaget, og tre måneder etter at Biden overtok Det hvite hus, er republikanernes skjebne fortsatt tett sammenvevd med Trump.
Les mer om:

Trump hudflettet republikanere – kritiseres for å splitte partiet

I en tale til republikanske donorer hudflettet Donald Trump både Mike Pence og Mitch McConnell. Trumps partifeller mener kommentarene skader partiet.
Les mer om:

Uventet hjelp til Trump

Med OL-mester Caitlyn Jenner inn i guvernørvalget i California, blir det reality-TV, kjønnskamp og sport.
Les mer om:

Brutal tirade: «Denne dumme drittsekken»

På et lukket møte for republikanere på Mar-a-Lago holdt ikke USAs forrige president, Donald Trump, seg til manukriptet. I stedet gjentok han løgnen om at valget ble stjålet og gikk til et voldsomt angrep på republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell.

Trump fastholder at han leder Republikanerne

Ekspresident Donald Trump gjorde det klart at han fortsatt er Republikanernes leder da han lørdag kveld møtte framtredende givere.
Les mer om:

Slik vil Trump vinne tilbake Det hvite hus

Bak Mar-a-Lagos lukkede dører talte eks-president Donald Trump til den republikanske eliten lørdag kveld.

Pence tryglet om hjelp

Nye dokumenter viser hvordan Donald Trumps visepresident, Mike Pence, tryglet Pentagon om å få tømt kongressbygningen 6. januar. Trump på sin side skal ha vært fullstendig fraværende.
Les mer om:

Trumps menn skrøt av «forsker-mobbing»

Ansatte utnevnt av daværende president Donald Trump, skal ha skrytt av sin innsats for å blokkere eller endre forskeres coronavirus-rapporter. Målet var at det skulle passe bedre med Trumps mer optimistiske budskap om utbruddet.

Republikanerne tar med seg donorer og mulige presidentkandidater til Trump

Det republikanske partiet inviterer i helgen økonomiske støttespillere og mulige presidentkandidater til Donald Trumps bakgård i Florida.
Les mer om:

Bryter stillheten: - Har aldri spurt meg

Tidligere president Donald Trump uttaler seg for første gang om etterforskningen av kongressmannen Matt Gaetz.

Etterforskes av justisdepartementet: Nekter for at han skal ha bedt Trump om benådning

Ifølge amerikanske medier skal kongressrepresentanten Matt Gaetz (38) ha bedt Donald Trump om en benådning, samtidig som han ble etterforsket. – Falske anklager, svarer republikaneren.

- Bandittgjeng

«Skandalesønnen» Hunter Biden går hardt ut mot Donald Trump og Rudy Giuliani i ny bok.
Les mer om:

Trump ut mot New York Times-artikkel

Tidligere president Donald Trump langer ut mot artikkelen der velgere mener de ble lurt til å donere penger til hans presidentkampanje.

Langer ut: - Massiv trussel

Donald Trump og valgkamporganisasjonen hans anklages for å ha lurt egne tilhengere i innspurten av valgkampen. I en lang uttalelse, benekter Trump anklagene på det sterkeste.
Les mer om:

- En provokatør

Donald Trump er fortsatt forvist fra Twitter, og hans egne sosiale medier-plattform er fremdeles bare en drøm. Likevel klarer ekspresidenten å kommunisere med omverdenen.
Les mer om:

Flytter baseballkamp etter valglovbråk: Obama hyller – Trump ber om boikott

Den amerikanske baseballigaen har bestemt seg for å flytte sin All Star-kamp fra Georgia etter at delstaten innførte nye valglover som vil gjøre det vanskeligere for mange å avlegge stemme. Reaksjonene er delte.
Les mer om:

Obama utspiller Trump

Sviende nederlag for Donald Trump i den amerikanske nasjonalsporten baseball. Særlig når den største rivalen hans er på vinnerlaget.
Les mer om:

Pengeinnsamling: - Føltes som svindel

Donald Trump og valgkamporganisasjonen hans anklages for å ha lurt hans egne tilhengere under en spesielt aggressiv innsamling av pengestøtte i innspurten av presidentvalgkampen. Metoden er ikke direkte ulovlig, men regnes som klart uetisk av forbrukereksperter.

Fjerner Trumps ICC-sanksjoner

USAs president Joe Biden opphevet fredag sanksjonene som forgjengeren Donald Trump hadde innført mot to ansatte i Den internasjonale straffedomstolen (ICC).