Nyheter om Tronstad


Tronstad-magi og Wadji-sløseri

Ibrahima Wadji kunne og burde blitt den store helten mot Brann. Mens han bommet på sine klare sjanser, sørget Sondre Tronstad for poengdeling med sin tegneseriescoring i 2. omgang.
Les mer om:

Reddet FKH med drømmetreff

Sondre Tronstad fikk drømmetreff, og sørget for at FK Haugesund fikk med seg ett poeng i Vestlandsderbyet mot Brann lørdag kveld. Oppgjøret endte 1-1.
Les mer om:

Politi­folk nektes erstat­ning: – Det oppleves som svært urett­ferdig

Antall skader i politiet økte med 30 prosent i fjor. Men politifolk mangler sikkerhetsnettet som ansatte i forsvaret og brannvesenet har. Thor Ivar Farestad måtte kjempe i tre år for yrkesskadeerstatning. Børge Tronstad har fortsatt ikke fått.

Politi­folk nektes erstat­ning: – Det oppleves som svært urett­ferdig

Antall skader i politiet økte med 30 prosent i fjor. Men politifolk mangler sikkerhetsnettet som ansatte i forsvaret og brannvesenet har. Thor Ivar Farestad måtte kjempe i tre år for yrkesskadeerstatning. Børge Tronstad har fortsatt ikke fått.

Sprint klare for toppkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag klokken 19.30 møtes nummer en og to i årets HESA-serie i SKS Arena på Fauske. Rana FK leder serien, med full pott på fem kamper. Nylig avgjorde de mot slutten da det ble seier mot Innstranda med 3-2.Sprint følger deretter med 11 av 15 mulig, etter uavgjort i de to bortekampene mot Åga og Mosjøen.Ser muligheter - Dette blir spennende, og det er artig med kamper som betyr noe.

Vår innsats mot marin forsøpling er viktig bistandsarbeid

Regjeringen er enig med Bård Kjetil Tronstad i at marin forsøpling i utviklingsland er et stort problem (i Fædrelandsvennen 8. mai 2019). Norge har allerede satt spørsmålet på den internasjonale dagsordenen og bidrar med konkrete løsninger.
Les mer om:

Kampklar kaptein etter bruddskade

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: I september i fjor brakk han et bein i foten, i mars begynte han sånn smått å løpe, fotballtrening har han drevet med i en måned.Sprint-kaptein de seks siste årene, Joakim Moen Lund, er likevel klar til første seriekamp som går på Mørkved mot Innstranda søndag klokken 18.Mulig midtstopper Om han blir kaptein er ikke avgjort. Det kan bli nyervervelsen Thomas Jacobsen, som har vært kaptein i Bodø/Glimt.

Solid Sprint-forsterkning fra England

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I London studerer han forretningsjus, og spiller for Clapton FC, som ligger på sjette nivå, to divisjoner under de fire proffligaene. Til høsten skal han til en ny klubb, en divisjon opp. I mellomtiden skal han spille for Sprint. Det betyr i praksis hele sesongen.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Sprint-Saltdalkameratene 2-2

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdalingene ledet både 1- 0 og 2-1, begge målene ved Vegard Særen, før Jonas Melvik utlignet tre minutter før slutt. Det var for øvrig en saltdaling som scoret Sprints første mål. Det var kampens fineste scoring av Lars Jøran Gusjås. Fra over 20 meter dundret han ballen helt oppe i krysset.Straffe Sprint fikk straffespark på stillingen 1-1. Sondre Nyland skjøt i stanga, tok returen og scoret.

Her skjedde dødsskredet som kunne tatt flere liv: - Turkamerat hang igjen etter armene

Stein Tronstad har vært flere ganger på fjellet med Eivind Smeland. Tirsdag omkom kameraten gjennom 30 år.
Les mer om:

Her skjedde den fatale ulykken: – Eivind var den siste personen i verden jeg kunne forestilt meg at dette kunne skjedd med

Skikameraten Stein Tronstad har selv vært sammen med Eivind Smeland på fjelltoppen.
Les mer om:

Eivind Smeland (52) omkom i fallulykken i Lyngen

– Det var ikke noe han heller ville, enn å være i fjellet, sier familiens talsperson Stein Tronstad. Den turglade familiefaren omkom etter et snøskred i Lyngen i Tromsø tirsdag.

Total utskifting i partiet: – En helt ny start(pluss)

Dyrøy Frp skifter ut samtlige navn på høstens valgliste. – Dette blir en ny start for Frp i Dyrøy, sier listetopp Roger Tronstad.
Les mer om:

Simon (20) har fullført første sesong i USA: – Drømmen er å spille profesjonelt

Simon Tronstad Jacobsen (20) tror at to år til i Chicago vil gjør han klar til proffspill.
Les mer om:

To skadesmeller for FKH

Både Niklas Sandberg og Sondre Tronstad er satt ut av spill.
Les mer om:

Jens Petter har flombelysning og kameraovervåkning, men tyvene gikk rett inn: – Utrolig frekke folk

«Kameraovervåkning» står det på et stort skilt ved den inngangen til Tronstad Gaard i Hurum. Tyvene gikk rett forbi, ble fanget opp på kamera, men fikk stjålet motorsager og verktøy for minst 50.000 kroner.
Les mer om:

Jens Petter har flombelysning og kameraovervåking, men tyvene gikk rett inn: – Utrolig frekke folk

«Kameraovervåking» står det på et stort skilt ved den inngangen til Tronstad Gaard i Hurum. Tyvene gikk rett forbi, ble fanget opp på kamera, men fikk stjålet motorsager og verktøy for minst 50.000 kroner.
Les mer om:

Enig med Grindhaug – han er ikke løsningen på problemet

Sondre Tronstad måtte ned på høyrebacken mot Lokomotiv Moskva. Det er en løsning verken han eller trener Jostein Grindhaug liker.
Les mer om:

- Dette er ei bedre tomt (pluss)

Både Jorunn Bårli Berg og Annveig Tronstad (bildet) mener de snakker for svært mange av innbyggerne i Vanvikan når de hevder at havna ikke er den beste tomta for en ny videregående skole. De forslår at skolen kan bygges ved Vollakrysset.
Les mer om:

Alice Cooper bekrefter flere turnédatoer i Skandinavia

Denne uken bekreftet 70 år gamle Cooper at både Danmark og Sverige får besøk i september. Konsertene i Københavns Royal Arena 25. september og Stockholms Hovet 27. september er del av turnéen «Ol’ Black Eyes Is Back», står det å lese på Live Nation sine nettsider. Foreløpig er det ikke bekreftet hvorvidt norske fans får muligheten til å se Alice Cooper i 2019. LES OGSÅ: Raser mot «Ghostbusters»-planer. Alice Cooper var sist konsertaktuell her til lands sommeren 2017 da han spilte på Buktafestivalen i Tromsø og Sentrum Scene i Oslo.

– Målet er at det skal bli bra for alle(pluss)

Ansatte i Vegvesenet som skal over til fylkeskommunen, skal være ansatt før sommeren, håper lederen for prosessen i fylkeskommunen, Ole Tronstad.
Les mer om:

– Jeg prøvde å trøste dem

Det var delte følelser hos Sondre Tronstad etter at FKH sendte Start ned i 1. divisjon.
Les mer om:

– Det er en kjip situasjon

Sondre Tronstad har et nært forhold til Start. Lørdag kan han sende klubben ned i 1. divisjon.
Les mer om:

Tronstad mistet scoringen mot Ranheim

Sondre Tronstad trodde han hadde gitt FKH 1-0 mot Ranheim i Eliteserien søndag. Nå har Norges Fotballforbund tatt fra ham scoringen.