Nyheter om Tronstad


Tapte valget – ble ordfører

Arbeiderpartiet og ordførerkandidat Even Tronstad Sagebakken gjorde et elendig valg i Nye Lindesnes sammenlignet med 2015-valget. Likevel sørger samarbeid med fem andre parti for at han nå blir ordfører.

Sagebakken blir ordfører i Lindesnes

Even Tronstad Sagebakken (42) blir ny ordfører for den nye storkommunen Lindesnes. Det ble klart ved midnatt.

Klimaforsker: Vi må være forberedt på mer styrtregn i Fredrikstad

– Som en følge av den globale oppvarmingen vil vi stadig oftere oppleve at det kommer mye nedbør på kort tid, sier seniorforsker Marianne Tronstad Lund ved Cicero.

Hvis Tronstad fortsetter i samme spor som mot PSV, så blir han ikke lenge i FKH: – Vi får se hva som skjer

(FKH – PSV 0-1): FKHs midtbaneterrier Sondre Tronstad ville vise seg fram mot PSV – og det gjorde han til gagns.
Les mer om:

Hvor lenge får FKH beholde ham?

Sondre Tronstad var FKHs bestemann i det knepne 0-1-tapet mot PSV i Europaligaen torsdag. Her er vår spillerbørs.
Les mer om:

FKH kan skrive klubbhistorie i Europa: – Kanskje den største kampen jeg har spilt

Sondre Tronstad gleder seg som bare det til en av de viktigste kampene i FKH-historien.
Les mer om:

Tronstad-magi og Wadji-sløseri

Ibrahima Wadji kunne og burde blitt den store helten mot Brann. Mens han bommet på sine klare sjanser, sørget Sondre Tronstad for poengdeling med sin tegneseriescoring i 2. omgang.
Les mer om:

Reddet FKH med drømmetreff

Sondre Tronstad fikk drømmetreff, og sørget for at FK Haugesund fikk med seg ett poeng i Vestlandsderbyet mot Brann lørdag kveld. Oppgjøret endte 1-1.
Les mer om:

Politi­folk nektes erstat­ning: – Det oppleves som svært urett­ferdig

Antall skader i politiet økte med 30 prosent i fjor. Men politifolk mangler sikkerhetsnettet som ansatte i forsvaret og brannvesenet har. Thor Ivar Farestad måtte kjempe i tre år for yrkesskadeerstatning. Børge Tronstad har fortsatt ikke fått.

Politi­folk nektes erstat­ning: – Det oppleves som svært urett­ferdig

Antall skader i politiet økte med 30 prosent i fjor. Men politifolk mangler sikkerhetsnettet som ansatte i forsvaret og brannvesenet har. Thor Ivar Farestad måtte kjempe i tre år for yrkesskadeerstatning. Børge Tronstad har fortsatt ikke fått.

Sprint klare for toppkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag klokken 19.30 møtes nummer en og to i årets HESA-serie i SKS Arena på Fauske. Rana FK leder serien, med full pott på fem kamper. Nylig avgjorde de mot slutten da det ble seier mot Innstranda med 3-2.Sprint følger deretter med 11 av 15 mulig, etter uavgjort i de to bortekampene mot Åga og Mosjøen.Ser muligheter - Dette blir spennende, og det er artig med kamper som betyr noe.

Vår innsats mot marin forsøpling er viktig bistandsarbeid

Regjeringen er enig med Bård Kjetil Tronstad i at marin forsøpling i utviklingsland er et stort problem (i Fædrelandsvennen 8. mai 2019). Norge har allerede satt spørsmålet på den internasjonale dagsordenen og bidrar med konkrete løsninger.
Les mer om:

Kampklar kaptein etter bruddskade

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: I september i fjor brakk han et bein i foten, i mars begynte han sånn smått å løpe, fotballtrening har han drevet med i en måned.Sprint-kaptein de seks siste årene, Joakim Moen Lund, er likevel klar til første seriekamp som går på Mørkved mot Innstranda søndag klokken 18.Mulig midtstopper Om han blir kaptein er ikke avgjort. Det kan bli nyervervelsen Thomas Jacobsen, som har vært kaptein i Bodø/Glimt.

Solid Sprint-forsterkning fra England

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I London studerer han forretningsjus, og spiller for Clapton FC, som ligger på sjette nivå, to divisjoner under de fire proffligaene. Til høsten skal han til en ny klubb, en divisjon opp. I mellomtiden skal han spille for Sprint. Det betyr i praksis hele sesongen.

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

Sprint-Saltdalkameratene 2-2

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdalingene ledet både 1- 0 og 2-1, begge målene ved Vegard Særen, før Jonas Melvik utlignet tre minutter før slutt. Det var for øvrig en saltdaling som scoret Sprints første mål. Det var kampens fineste scoring av Lars Jøran Gusjås. Fra over 20 meter dundret han ballen helt oppe i krysset.Straffe Sprint fikk straffespark på stillingen 1-1. Sondre Nyland skjøt i stanga, tok returen og scoret.

Her skjedde dødsskredet som kunne tatt flere liv: - Turkamerat hang igjen etter armene

Stein Tronstad har vært flere ganger på fjellet med Eivind Smeland. Tirsdag omkom kameraten gjennom 30 år.
Les mer om:

Her skjedde den fatale ulykken: – Eivind var den siste personen i verden jeg kunne forestilt meg at dette kunne skjedd med

Skikameraten Stein Tronstad har selv vært sammen med Eivind Smeland på fjelltoppen.
Les mer om:

Eivind Smeland (52) omkom i fallulykken i Lyngen

– Det var ikke noe han heller ville, enn å være i fjellet, sier familiens talsperson Stein Tronstad. Den turglade familiefaren omkom etter et snøskred i Lyngen i Tromsø tirsdag.

Total utskifting i partiet: – En helt ny start(pluss)

Dyrøy Frp skifter ut samtlige navn på høstens valgliste. – Dette blir en ny start for Frp i Dyrøy, sier listetopp Roger Tronstad.
Les mer om:

Simon (20) har fullført første sesong i USA: – Drømmen er å spille profesjonelt

Simon Tronstad Jacobsen (20) tror at to år til i Chicago vil gjør han klar til proffspill.
Les mer om:

To skadesmeller for FKH

Både Niklas Sandberg og Sondre Tronstad er satt ut av spill.
Les mer om:

Jens Petter har flombelysning og kameraovervåkning, men tyvene gikk rett inn: – Utrolig frekke folk

«Kameraovervåkning» står det på et stort skilt ved den inngangen til Tronstad Gaard i Hurum. Tyvene gikk rett forbi, ble fanget opp på kamera, men fikk stjålet motorsager og verktøy for minst 50.000 kroner.
Les mer om:

Jens Petter har flombelysning og kameraovervåking, men tyvene gikk rett inn: – Utrolig frekke folk

«Kameraovervåking» står det på et stort skilt ved den inngangen til Tronstad Gaard i Hurum. Tyvene gikk rett forbi, ble fanget opp på kamera, men fikk stjålet motorsager og verktøy for minst 50.000 kroner.
Les mer om:

Enig med Grindhaug – han er ikke løsningen på problemet

Sondre Tronstad måtte ned på høyrebacken mot Lokomotiv Moskva. Det er en løsning verken han eller trener Jostein Grindhaug liker.
Les mer om: