Nyheter om Trones


To sjåfører mistet lappen etter laserkontroll i Namsskogan

I tillegg ble det delt ut åtte forelegg, da UP kontrollerte farta i 60-sonen på Trones i Namsskogan.
Les mer om:

To sjåfører mistet lappen etter laserkontroll på Trones

I tillegg ble det delt ut åtte forelegg, da UP kontrollerte farta i 60-sonen på Trones i Namsskogan.
Les mer om:

Spesialtog bytter ut 45.000 jernbanesviller for å gjøre Nordlandsbanen tryggere(pluss)

I disse dager får jernbanen mellom Brekkvasselv og Trones et betydelig vedlikeholdsløft.
Les mer om:

Nødetatene rykker ut til utforkjøring i Namsskogan

En person har kjørt av vegen ved Trones.
Les mer om:

Til sykehus etter utforkjøring i Namsskogan

En person kjørte av vegen ved Trones tidlig tirsdag morgen.
Les mer om:

Par våknet av brannalarmen - måtte hoppe fra andre etasje

Branntilløpet i boligen på Trones i Verdal er slukket.
Les mer om:

Skadeverk på flere biler i Sandnes

I løpet av natten har det blitt gjort skadeverk på flere i biler rundt Trones i Sandnes. Politiet etterlyser bileiere.
Les mer om:

Skadeverk på flere biler i Sandnes i natt - etterlyser bileiere

I løpet av natten har det blitt gjort skadeverk på flere i biler rundt Trones i Sandnes. Politiet etterlyser bileiere.
Les mer om:

Stjernelag hyller Terje Nilsen i Stormen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den store konserten går av stabelen mandag 24. juni klokka 20. Billettsalget starter i morgen, torsdag klokka 10.00.En unik hendelse og en uforglemmelig musikalsk opplevelse står det i pressemeldingen fra Stormen. Disse skal fremføre Terje Nilsens låter: Maria Haukaas Mittet, Tungtvann, Halvdan Sivertsen, Helge Jordal, Frode Alnæs, Eva Trones, Kråkesølv, Elisabeth Moberg, Jan Gunnar Hoff og Terje Berg.

Ta ei uke i villmarka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Aktivitetene er laksefiske i Beiarelva, kanopadling, havfiske, leirdueskyting, fjellturer, rifle- skyting og bueskyting. Det er 40 plasser tilgjengelig på campen. Base er på Lassbrenna skyteanlegg på Trones i Beiarn. - Det blir ei uke spekket med fiske, skyting, fjell og friluftsliv! Vi lover uforglemmelige minner og evige vennskap!

Arctic Mustard søker om støtte for å lage flere produkter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Rådmannen innstiller på å gi søker Arctic Mustard et produktuviklingstilskudd på 108.000 kroner. Dette er langt lavere enn beløpet på over 300.000 kroner som bedriften søker om. Pengene skal gå til å utvikle sennepsild og akevittgele. Tilskuddet utbetales når det er dokumentert at Arctic Mustart har adresse i Beiarn hos Brønnøysundregisteret.

4.000 elever fra hele Salten møtes til stafett

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ: Det forventes cirka 4.000 skoleungdommer fra de fleste barne- og ungdomsskolene i Salten, når årets Tine-stafett arrangeres på Mørkvedlia idrettspark i morgen, tirsdag. 1.650 skoleungdommer stiller til start ved årets store friidrettsfest.Det er 26. året på rad at Tinestafetten arrangeres med Bodø Friidrettsklubb (BFIK) som lokal arrangør.Over 100.000 Deltakere er ungdom fra 6. - 9. trinn.

Fant død jervunge utenfor hiet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Mest sannsynlig er det en hannjerv som har tatt livet av ungen for å få tispa tidligere i brunst, sier Johannessen.Fjelltjenesten Man han utelukker ikke andre årsaker. Det kan også være andre dyr eller det kan være sykdom eller naturlig død.Johannessen jobber i Statskog Fjelltjenesten. De leies inn av Statens naturoppsyn for å kjøre rundt på fjellet og lete etter avføring fra jerv.

Tre førerkortbeslag etter UP-kontroll på E6

Etter UP holdt laserkontroll på E6 ved Trones i Namsskogan i 60-sonen, fikk seks trafikanter forenklede forelegg og tre fikk førerkortet beslaglagt.

Elevene har gått 500 mil på ski i vinter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Åttendeklassingene ved Trones skole har brukt friminuttene på ski.BEIARN: Skigåingen har både sørget for penger til klassetur og penger til kreftsaken.Rundt skolen Skiløypa som kjøres opp, går rundt skolebygget, og har en distanse på 700 meter. Rundekonkurransen er en populær tradisjon som har motivert alle elevene i bygda ut i frisk luft.Med Tellingen i bakgrunnen har elevene vært med for åttende år på rad for.

Torbjørn Grimstad på topp for Bygdelista

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: Her er Bygdelistas liste til kommunevalget. Bjørnar Brændmo var ordførerkandidat ved sist valg, men trakk seg da han ble næringssjef i kommunen. Gudbjørg Navjord som sto på andre plass sist på lista er ikke å finne på lista. Men hun er fortsatt med i styret i likhet med Tone Helbostad, som ikke er på høstens liste.Øverst er altså Torbjørn Grimstad, opprinnelig fra Meløy.

Store vann- og ismasser i Beiarelva

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN: - Det er bom stopp med ismasser flere steder, sier Bjørn Trones til Saltenposten.Bilder og video fra Os i Beiarn viser store is- og vannmasser som prøver å komme seg nedover elva.- Det er lenge siden det har vært så mye, sier han.

– Det høres ut som flere timer langt tordenvær

Nylig var det «isgang» i Beiarelva. Fotograf Bjørn Trones har latt seg fascinere av naturfenomenet siden han var barn, men man gjør lurt i å holde avstand.
Les mer om:

Går inn for å bygge næringsbygg til over 30 millioner. Fikk bare inn et tilbud.

Beiarn kommunestyre skal avgjøre saken om nytt næringsbygg på Trones
Les mer om:

Fiskeforvalteren: – Det er forbudt å dumpe bifangst

Fiskeforvalter i Trøndelag, Anton Rikstad, sier at den døde fisken i fjæra på Trones kan ha blitt fisket lovlig, men dumpet ulovlig.
Les mer om:

Store mengder død fisk er funnet på Trones(pluss)

Anne Tove Lyng våknet av fuglekaos lørdag morgen. Da dagslyset kom, så hun døde fisk i fjæra.
Les mer om:

- Ofte tror folk at dette er en lekejobb, men her er det storskala matproduksjon som foregår

Marit Trones og Silje Vold Pedersen i Beiarvekst er klar på at de ikke har brukere, men ansatte.
Les mer om:

Vinjar-rektoren seier opp

Igjen må Vinjar skule søkja etter ny rektor. Åsta Bråtveit har berre godord å seia, både om elevane og dei tilsette ved skulen, men saknet etter nettverket i Sandnes, der ho kom frå for snautt eit par år sidan, blei for stort. Begynte som inspektør på Sand – Det er både trist og fint. Eg får veldig mange tilbakemeldingar frå folk som synest det er leit at eg sluttar, men eg opplever også at folk forstår valet mitt, seier Bråtveit. Det er eitpar år sidan ho søkte seg attende til Suldal, der ho også har familierøter.

– Endelig kan vi jobbe videre(pluss)

Mette og Aage Rostad gliste bredt da planene om hyttefelt på Trones gikk igjennom i kommunestyret i Verdal.
Les mer om:

Leverte 320 underskrifter mot hyttefelt på Trones(pluss)

Naturvernforbundet hadde med seg 320 underskrifter imot planlagt hyttefelt på Trones i Verdal.
Les mer om: