Nyheter om Trondheim


Andreas (24) ble opprykkshelt i Trondheim. Nå er han TUIL-aktuell

Andreas Hanssen føler han har tatt store steg i "4-3-3"-kulturen i trønderhovedstaden. Men kjærligheten - og en potensiell drømmesjanse i TUIL - kan lokke 24-åringen hjem.
Les mer om:

Smilet tilbake hos Rita – vinner ny tillit etter ryddesjau

Utskiftingen av sentrale Ap-politikere i Trondheim ser ut til å ha gitt ordfører Rita Ottervik ny tillit. Nå stiger partiet i oppslutning i en rykende fersk meningsmåling.
Les mer om:

Kunstnere i Tromsø og Trondheim skal utsmykke Tromsøbadet og Helsehuset

Ingun Myrstad og Solveig Ovanger skal bistå i arbeidet med å utsmykke de to byggene.
Les mer om:

Kunstnere i Tromsø og Trondheim skal utsmykke Tromsøbadet og Helsehuset

Ingun Myrstad og Solveig Ovanger skal bistå i arbeidet med å utsmykke de to byggene.
Les mer om:

Ble pappa under kampen: - En uvirkelig beskjed

Markus Henriksen (27) reiste til Trondheim i natt.
Les mer om:

Tester mobilapp mot migrene

I Norge har rundt én av tre ungdommer migrene. Nå skal forskere i Trondheim finne ut om en app på mobilen kan forhindre migreneanfall.
Les mer om:

Tester ut mobilen som medisin mot migrene

I Norge har rundt én av tre ungdommer migrene. Nå skal forskere i Trondheim finne ut om en app på mobilen kan forhindre migreneanfall.
Les mer om:

Nøtterøy hang ikke med på notene i Trondheim: – Vi er et jaget bytte nå

For få målvaktsredninger, og for mange duelltap og skuddbom. Det er trener Torbjörn Klingvalls dom etter bortekampen mot Charlottenlund.
Les mer om:

«Et av verdens feteste live-band» klar for norsk festival

Franske Carpenter Brut (bildet) har i løpet av de siste årene bemerket seg som en stjerne på den internasjonale synth- og darkwave-himmelen.
Les mer om:

Vil tydeliggjøre skillet mellom lunsjted og middagsrestaurant(pluss)

Britt Iren Melgård Thane (45) – fant kjærligheten i Steinkjer og flyttet tilbake etter 26 år i Trondheim for å drive Chez Mathilde. – Jeg har alltid drømt om å drive et sted med gode mat og vinopplevelser, sier hun.

Northug gir seg selv frist til 15. desember på å finne formen

BEITOSTØLEN (VG) Petter Northug (32) pakket sammen og reiser til Trondheim etter å ha blitt slått ut av prologen. Etter neste helg må han gjennom labtest for å sjekke at kroppen er klar for verdenscuprenn.

Elev manglet seks meter – fikk skoleskyss likevel (pluss)

Frp er uenig i at en elev i Trondheim skal få medhold i sin skoleskyss-klage, når en elev i Verdal ikke fikk det.
Les mer om:

23-åring var på jobb som lærling – tiltalt for uaktsomt drap

Den 23 år gamle mannen som er tiltalt for uaktsomt drap etter at en motorsyklist døde i Trondheim i mars, mener ikke han er strafferettslig ansvarlig for dødsfallet.
Les mer om:

– Tvillingabort bør behandles i nemnd

TRONDHEIM (TV 2): Norge er det eneste landet i Europa hvor selvbestemt tvillingabort tillates. Overlegen som foretar disse sjeldne abortene, mener inngrepet bør avgjøres i nemnd.
Les mer om:

12-åring utsatt for vold av tre tenåringsjenter

Tre jenter på 14 og 15 år ble torsdag kveld innbrakt til politistasjonen i Trondheim etter å ha utsatt en 12 år gammel gutt for vold.
Les mer om:

Henriksens kone er over termin – kan bli kalt hjem fra samling

LJUBLJANA (VG) Mens Markus Henriksen (26) forbereder Norges nøkkelkamp mot Slovenia, ligger kona høygravid hjemme i Trondheim.
Les mer om:

Foreslår kutt i hurtigbåttilbudet: - Lite framtidsrettet(pluss)

Fylkesrådmannen foreslår å kutte i hurtigbåttilbudet mellom Trondheim og Brekstad i sitt budsjett for Trøndelag fylkeskommune for 2019. Det synes Trondheimsfjord pendlerforening er lite framtidsrettet.
Les mer om:

Emil (18) kjøper merkeklær og selger dem videre dobbelt så dyrt: – En ny trend

Emil Bøkset fra Trondheim er én av mange som videreselger eksklusive merkeklær på nett. Moteekspert tror vi vil se mye av dette i fremtiden.
Les mer om:

- Det finnes ingen quickfix for sår på sjela(pluss)

Sterke ord og bilder markerer verdensdagen mot seksuelle overgrep i utstillingen «Hele meg», som åpnet på Folkebiblioteket i Trondheim mandag.
Les mer om:

Kundene slapp inn puljevis til G-Max(pluss)

Det kom så mange kjøpelystne kunder til åpningen av den første G-Max-butikken mellom Bodø og Trondheim onsdag at de måtte sluses inn puljevis.
Les mer om:

Det nye norske havnæringseventyret?

«Gi en mann – eller en kvinne – en merd, så vil man fø en hel verden» sa statssekretær i Fiskeridepartementet Roy Angelvik (FrP) under Teknas havbrukskonferanse i Trondheim 5. November.
Les mer om:

Farlig nær hotellskyggen i Trondheim

Clarion Collection Grand Olav begynner å ligne et lavprishotell – like før konkurransen i byen hardner til for alvor.
Les mer om:

Karpe annonserer flere store konserter til sommeren

I går ble Karpe annonsert som headliner av den siste dagen av Øyafestivalen 2019, og i dag kommer en ny god nyhet for Karpe-fansen. I dag er det klart at duoen skal spille flere større konserter neste sommer. De skal gjeste Bergenhus Festning, Utopia i Stavanger, Odderøya Amfi, Jugendfest i Ålesund og Festningen i Trondheim. Se liste med datoer nederst i saken. LES OGSÅ: Måtte avbryte konsert etter at publikummere stormet scenen. Klubbturneen deres solgte ut på rekordtid. Billettene til konsertene i Norge ble revet bort på kun noen sekunder.

Bare pressen ventet på Rosenborg da de kom hjem til Trøndelag

Avmålt feiring i Trondheim etter seriegullet. Ingen møtte opp på Værnes lufthavn for å ta imot de ferske seriemesterne.

Nicklas Bendtner har bestemt seg!

Han har blitt seriemester med RBK for andre gang etter at han kom til Eliteserien i fjor vinter. Dette har gitt mersmak for Nicklas Bendtner. – Rosenborg har en spesiell plass i mitt hjerte, og jeg regner med at jeg er her neste sesong, sa Bendtner, sier Bendtner etter 1-0-seieren borte mot Start i Kristiansand. Har blitt en del av RBK.(foto: rbk) Les: Fellaini og Juventus gav City seieren Uværet som har blåst over Lerkendal denne sesongen, trigger dansken til mer. – Det viser hva Rosenborg står for.