Nyheter om Trine Skei Grande


– Frp skal ikke få bompengeseier

Venstre-leder Trine Skei Grande står på regjeringserklæringen fra Granavolden. Partikolleger mener det er uaktuelt å innfri Frps bompengekrav.

Trine Skei Grande om bymiljøavtalene: En dundrende suksess

Venstre-leder Trine Skei Grande står knallhardt på at de ikke har noe å gi til frustrerte Frp-ere, og sier tvert imot: Bymiljøavtalene har vært en dundrende suksess.

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er "ræva" målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte.

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte.

Grande: Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte.

– Venstres målinger er «ræva»

Det er tre måneder til valget, og det er «ræva» målinger, sa Venstre-leder Trine Skei Grande under partiets landsstyremøte. – Jeg tror vi klarer å snu dette, sa hun.

– Rart, pinlig, komisk

Venstres landsstyret møtes søndag, hvor de blant annet skal diskutere bompenge-splittelsen i regjeringen. Partileder Trine Skei Grande får beskjed om å sette hardt mot hardt.

Film og bøker skal få flere turister til Norge

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (V) mener at strategien vil bidra til at flere får øynene opp for Norge. – Det er ikke alle det passer for å tilbringe ferien i en kano eller på en fjelltopp, men som gjerne vil reise for å se «Skrik» med egne øyne på Munchmuseet, street art i Lofoten eller Vinjerock i Jotunheimen, sier Grande. LES OGSÅ: Filmstjernens ungdomsår blir TV-serie. Et flertall av turistene i Norge ser på kultur som en viktig del av ferien sin. Det gjelder både norske og utenlandske reisende, ifølge en undersøkelse gjort av Innovasjon Norge.

Venstre kollapser fullstendig

TIL BUNNS: Venstre får 1,5 prosent og gjør sin dårligste måling noensinne. Med slike tall ville partiet blitt utradert fra Stortinget. Trine Skei Grande vil ikke kalle målingen krise.

Grande under knallhardt press fra sine egne

Venstre-leder Trine Skei Grande får klar beskjed fra partiet før hun går inn i vanskelige bompengesamtaler: Vi har ingenting å gi, og Granavolden ligger fast.

Skei Grande utenfor Frps krisemøte: – Strekker oss ikke på gjennomslagene

Mens Frp-toppene sitter i krisemøte, passerte Venstre-leder Trine Skei Grande Frps partikontor.

Kulturministeren skeptisk til idrettens ønske om gratis bruk av idrettshaller

Idretten vil at barn og unge skal kunne bruke alle idrettsanlegg gratis. Kulturminister Trine Skei Grande er skeptisk og sammenligner det med bompenge-debatten.

Grande: De liberale er blitt høyrepopulistenes motstemme

Venstre-leder Trine Skei Grande mener det er fantastisk at de liberale partiene står for den kraftigste framgangen i valget på nytt EU-parlament.

Ministre fikk råd fra barna under Miniøya

Det kommer frem i en pressemelding fra Kulturtanken. – Ideen kom faktisk da vi i fjor besøkte Miniøya, og tenkte at vi må jo ha en barnehøring, og den må være på barnas premisser, kommenterte kulturminister Trine Skei Grande. Sammen med kunnskapsminister Jan Tore Sanner har hun ansvaret for stortingsmeldingen som kommer til neste år. LES OGSÅ: Bigbang med hysterisk hilsen i ny musikkvideo. Barn og unge skal lyttes til i arbeidet med meldingen, heter det i pressemeldingen.

Måtte fjerne «Fredag Plis»: – Kulturministeren sa at jeg måtte anke

Bjørn Dybdahls Høvleriet har fått en prikk for brudd på alkoholforskriften som han skjønner lite av. På oppfordring fra Trine Skei Grande, har han anket.

Festspillene i Bergen åpnet på klassisk vis

Riktignok var årets festspillåpning flyttet fra Torgallmenningen til utenfor Grieghallen, men ellers var alt som det pleide. Dronning Sonja ble plassert i et regnsikkert telt sammen med ordfører Marte Mjøs Persen og stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen.

– Skammelig av regjeringen

SKIEN: Hun trengte et døgn å roe seg ned på etter at revidert nasjonalbudsjett var lagt fram av regjeringen. Men Gry-Anette Rekanes Amundsen mener det er skammelig av statsråd Trine Skei Grande og regjeringen at det ikke er funnet penger til sikring av tungtvannskjelleren på Vemork.

Den internasjonale Ibsenprisen har fått ny komité

Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande har oppnevnt ny komité for Den internasjonale Ibsenprisen. Komiteen ledes av ballettsjef Ingrid Lorentzen.

Strammer inn pengespill

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De nye endringene følger opp Stortingsmeldingen fra 2016-2017 Alt å vinne - ein ansvarleg og aktiv pengespelpolitikk. - Formålet med endringene er å effektivisere det eksisterende forbudet mot betalingsformidling av pengespill uten norsk tillatelse, sier kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande.

Trine Skei Grande reddet Mahas (13) ballettdrøm

Torsdag kveld omfavnet ballettsjef Ingrid Lorentzen Maha Rashid (13) etter at politikerne ryddet opp og reddet Bærums-jentas ballettdrøm på et møte hos kulturminister Trine Skei Grande (V).

Kulturministeren berømmer KEiiNOs samiske sang

Eurovision-deltakerne KEiiNO har med seg lykkønskninger fra kulturminister Trine Skei Grande (V). Hun mener det er «veldig kult» at de fremmer samisk kultur.

Kulturministeren berømmer KEiiNOs samiske sang

Eurovision-deltakerne KEiiNO har med seg lykkønskninger fra kulturminister Trine Skei Grande (V). Hun mener det er «veldig kult» at de fremmer samisk kultur.

Grande og Bjercke på Bjøråsen: Skole på en litt annen måte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Da kunne rektor på Bjøråsen skole, nytilsatt oppvekstsjef i Bydel Grorud, Jarle Dukic Sandven, ønske velkommen til Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (V) og hennes partikollega Hallstein Bjercke.Bjercke er tidligere Kultur- og næringsbyråd, gruppeleder i bystyret, medlem av bystyrets Byutviklingskomité (BUK) og Venstres topp-kandidat i Oslo.

Fikk million-sjokk tre uker før rittstart

Trine Skei Grande prioriterer å bruke mer penger på kvinneritt. Hammer-sjefen fortviler.

Trine Skei Grande møter til muntlig spørretime

Kulturminister Trine Skei Grande (V), utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) og Kjell-Børge Freiberg (Frp) deltar i Stortingets muntlige spørretime.