Nyheter om Trine Skei Grande


Ny krisemåling for KrF og Venstre - jubeltall for Høyre og Rødt

Venstre-leder Trine Skei Grande ville blitt ensom på Stortinget om Nettavisens ferske partibarometer hadde vært valgresultatet.

Klimastreikende ungdom får kjedebrev fra voksne: - Jeg blir forbanna

Flere voksne «harselerer» med ungdom som planlegger å delta i den landsomspennende skolestreiken 22. mars. Det liker ikke Trine Skei Grande.

– Bruker Venstre som testpanel

GARDERMOEN (TV 2): Venstre-leder Trine Skei Grande sier Høyre må huske at alle i regjeringssamarbeidet skal lykkes.

Presenterte tungtvannskjelleren for kulturministeren

GARDERMOEN: – Hun virket å kjenne til prosjektet og var entusiastisk. Lørdag møtte representanter for Høyre kulturminister Trine Skei Grande og presenterte planene og utfordringen for tungtvannskjelleren og museet på Vemork.

Grande: – Vi i Venstre blir bekymret når Høyre går bananas med penger

Venstre-leder Trine Skei Grande kom med flere humoristiske stikk og advarsler til Høyre da hun gjorde gjesteopptreden på partiets landsmøte på Gardermoen.

Skei Grande: – Ser ikke noe grunnlag for at teaterstykket er en inngripen

GARDERMOEN (TV 2): Kulturminister Trine Skei Grande sier det omstridte teaterstykket «Ways of seeing» etter hennes vurdering ikke er noen inngripen.

Kulturministeren intervjuet om Black Box: – Heier på kunstnere som tør provosere

Trine Skei Grande regner med at statsministeren fortsatt støtter den økte tildelingen til Black Box-teateret.

Trine Skei Grande: – Jeg heier på kunstnere som tør provosere

Kulturminister Trine Skei Grande støtter kunst som tør å provosere og regner med at statsministeren fortsatt støtter tildelingen av midler til Black Box.

Har startet nettverk for å få Skei Grande til å snu

Et internt nettverk i Venstre jobber for å få Trine Skei Grande til å støtte et EU-medlemskap. Målet er flertall på landsmøtet i 2020.

Slik forklarer Trine Skei Grande krisen i Venstre

HELL (TV 2): Trine Skei Grande har internt forklart at en årsak til krisen er at Høyre fronter og stjeler Venstres politiske seiere, som Høyre i etterkant ser er populære.

Krisemøtet i «Villa Grande»: Slik vil Trine gjenreise Venstre

HELL (VG) På interne møter i Venstre har Trine Skei Grande forklart partiets krise med at Høyre har kuppet Venstre-saker, at KrFs retningsvalg tok hele rommet, og på indre personkonflikter i sitt eget parti.

Venstre-Trine til media etter Abid-bråket: – Ta det med ro

STJØRDAL (TV 2): Trine Skei Grande (V) og Abid Raja (V) vil få fokuset over på politiske saker. Hvem som har ansvaret for at det har vært lederbråk, vil ikke Venstre-lederen kommentere.

Per A. Thorbjørnsen skal finne neste års Venstre-leder

Trine Skei Grande har allerede sagt at hun ønsker gjenvalg som Venstres partileder neste år. Per A. Thorbjørnsen skal lede komiteen som skal innstille henne på ny, eller finne en annen kandidat.

Ny Venstre-uro: Familievenn av lederkandidat valgt til valgkomiteen

HELL (VG) Stortingsrepresentant Guri Melby har åpnet for å bli leder i Venstre etter Trine Skei Grande. Nå reagerer flere på at mannen som er fadder til hennes barn får plass i komiteen som skal sette sammen Venstres neste ledelse.

Venstre-veteran om Raja-striden: – Må gjerne ha lystene sine

HELL (TV 2): Venstre-veteran Odd Einar Dørum sier det er for mange talspersoner i partiet. Han mener Trine Skei Grande ga partiet en påminnelse under gårsdagens tale.

Venstre-topp om Grande: – Sakene er veldig uheldige for hennes omdømme utad

– Jeg skjønner hvorfor hun ikke ligger høyt på popularitetsmålingene nå, sier stortingsrepresentant Guri Melby om partileder Trine Skei Grande (V).

Abid Raja om Krise-Trines fremtid: – Håper hun fortsetter til 2021

HELL (VG) Abid Raja sier han ikke driver noe spill i kulissene for å felle Trine Skei Grande som Venstre-leder, slik at han selv kan overta.

Raja erklærer troskap til Grande

– Trine – du er vår og min leder, erklærer Venstres parlamentariske nestleder Abid Raja. Han lover å jobbe sammen med Trine Skei Grande for å gjenreise partiet.

Nevnte ikke abortloven med et ord

Venstre-leder Trine Skei Grande holdt seg til sin nye strategi og unnlot å nevne aborttapet i regjering da hun talte til landsmøtet på kvinnedagen.

Grande nevnte ikke abortloven med et ord(pluss)

Venstre-leder Trine Skei Grande holdt seg til sin nye strategi og unnlot å nevne aborttapet i regjering da hun talte til landsmøtet på kvinnedagen.

Venstre på Hell

KOMMENTAR: Partileder Trine Skei Grande er helt sikker på at Venstre kommer til å vinne valget til høsten. Da må det et lite mirakel til.

Skei Grande fikk hjelp fra uventet hold

Abid Raja ser ut til å ha klart det som Trine Skei Grande har strevd med: Å samle Venstre om Trine Skei Grande.

Grande: Kvinnekampen handler ikke bare om abort

Likestillingsminister og Venstre-leder Trine Skei Grande hyllet kvinnekampens seire, men unnlot å nevne abortloven da hun talte til partiet sitt på kvinnedagen.

Venstre lover gratis leirskole

Regjeringen vil fremme et forslag om at alle barn skal få tilbud om gratis leirskole, sa Venstres leder Trine Skei Grande i sin tale til landsmøtet.